Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 09. 15. 14:11 | #5
Egyetértek.
Nekünk volt nagytestű kutyánk is, aki olyan nyugodt, békés volt, hogy még a betörőnek is ajtót nyitott volna. Nem ugatott, morgott.
Most van egy kis ölebünk, aki a világ legjobb riasztója. Legszívesebben az autóba is őt szerelném be.
Egész nap szolgálatban van, a füle mindig az ajtón. Ha valaki csak elmegy elöttünk, már rikácsol, de a legmélyebb álmából is felriad. Nem mondom, néha hülyét kapok tőle, főleg éjjel, de azóta nagy ívben elkerülnek minket a gyanús személyek, a kéregetők, zokniárusok, a jehovások,stb.:)
Előzmény: Swordfish (4) 0 VÁLASZ
Swordfish 2014. 09. 15. 12:33 | #4
Ezt gondold át. Amúgy tényleg ilyenek, viszont elég nagy zajt tudnak csapni a legkisebb gyanús neszre is. Egy profi betörő simán kipakolja úgy a házat éjszaka, hogy fel sem kelsz rá, egy ilyen kis vakarcs viszont meghallja és a fülsértő ugatására biztos felébredsz, vagy a betörő a lebukástól tartva nem is megy ilyen házba. Ha nem vagy otthon, akkor meg tök mindegy, mert bármekkora kutyát lehet ártalmatlanítani sajnos. Némelyik nagytestű kutya meg olyan jámbor, hogy bárki bemegy a kapun, viszi neki a labdáját. :D
Szóval szerintem itt inkább a zajkeltés a lényeg és erre jók.
Előzmény: vadonka (3) 0 VÁLASZ
vadonka 2014. 09. 15. 08:45 | #3
bírom ezeket a kutyákat. akkora a szájuk mint a bécsi kapu, de csak ha a kerítés túloldalán van akire ugatnak vagy a gazdi biztonságos közelében, amúgy meg beszari kis töpszlik :)
nem lenne jó házőrző az biztos.
Nusihusi
Nusihusi 2014. 09. 15. 00:35 | #2
Kis méregzsák:D