Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 11. 21:07 | #9
Jaajaja, igen. Nem kell külön permetelni, az biztos. És ehhez még boldogan hozzájárulunk mind a kocsinkkal. Szóval megoldjuk tényleg magunknak. És még csak el sem szégyellem magam, amikor bepöfögtetem az autót.

Ja kocsik. Múltkor nem tudom hol láttam, hogy évtizedekig harcolt valami tudós az ellen, hogy ugyanmár ne olmózzák a benzint. Elkezdte az 50-es években, amikor boldogan adták el a benzingyárak az ólmozott benzint Amerikában, és még egy másik tudóst is felbéreltek, aki azt hangoztatta, hogy nem mérgez az, ott van a természetben, na és a 80-as évekre azt hiszem el is érte, hogy ólom nuku. És még csak nem is direkt mérgezték a népet, csak azért mert úgy jó volt gazdaságilag nekik. Semmi mögöttes szándék. Hát ilyen ez a világ, minek még plusz mérgezés.
Előzmény: hawkeye (7) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2014. 08. 11. 19:30 | #8
norbertvincze, ez a cikk az Indexre a konteónapon került ki viccből. Aznap csupa ilyeneket posztoltak..
hawkeye
hawkeye 2014. 08. 11. 16:44 | #7

Akkor rosszul fogalmaztam. Arra akartam ugyanis kilyukadni, hogy a mindennapi chemtrail itt van a fejünk fölött. Még akkor is, ha nem "direkt" mérgezik a Föld légkörét.

Megnézted a linket?

A földi közlekedés szennyezése töredéke annak, amit a repülő monstrumok kibocsátanak.

A szándékos mérgezés mára viszont csupasz hit kérdése. Az elmúlt évtizedekben annyi piszokságot műveltek a gazember politikusok, hogy bármi kikerül tőlük. Bármi!!!

Olyannyira rossz véleményem van róluk, lehet hogy csatlakozom a gyíkember-összeküvés-leleplező csoportodhoz..... ;)
Előzmény: lilaflexninja (6) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 11. 14:51 | #6
Az index szerintem azért repült rá a konteó témára, mert vagy nem mernek másra rárepülni, vagy egyszerűen rájöttek, hogy szívatni lehet a népséget. Mert azért az tényleg durva, hogy bármikor bedob az ember egy álhírt (mint itt az izén én pl. a buzi tüskeváras hírt), és az emberek gondolkodás nélkül nekiállnak anyázni, szitkozódni, zsidót/buzit/komcsit/majmot/összeesküvést/kemtrélt stb kiáltani. Ész nélkül, rutinból és relfexből. Ez egyrészt jól tükrözi a mai közhangulatot, ami egy pszichológusnak, szociológusnak érdekes lehet, másrészt az ilyen álhírek szerkesztőit és továbbadóit jól szórakoztathatja. Ja ezt FatSnakeFootnak írtam.

Hawkeye kérdésére meg a válasz, a konteos posztnál már el is hangzott. Van benne valami, ha látványosan csinálod a hülyeséget, minél nagyobb annál jobb, mert az olyan, hogy az átlag ember azt mondja, ezt már nem hiszem el, ezt már senki sem merné. Így jobban el lehet sunnyogni, mintha titokban menne. Hány ember hisz a kemtrélben, és hány nem. Legyen mondjuk 10-90, a kisebb "hívő" embereket még a hitetlenek is leugatják, eleve egy olyan "szubkultúrát" alkotnak, akiknek nem hisz senki, csak maguk, így ha még igazat is mondanak, hülyének vannak titulálva, és még véletlenül sem hisz nekik az arra fogékony ember. (az más kérdés, hogy esetünkben a kemtrél hívők, az oldalak és minden ami körülötte van, olyan körítéssel, olyan szövegekkel, olyan weboldalakkal mennek, amik annyira gagyik, hogy már csak azért is azt mondja az ember, hogy ezek nem normálisak. Mintha divat lenne, mondjuk egy jól kinéző, modern, nem hülyeségekkel teli weboldalt csinálni a témában. Ugyanez igaz bármi más ilyen elnyomott nézetre.)

Érdekesség a chemtrail.hu oldalt nem volt idejük a kemtrél hívőknek levédetni, megvásárolni pár ezer forintért, így egy olyan oldal van ott, ami nem bizonygatja a kemtrélek mérgező mivoltát. Érdekes, vagy összeesküvés ez is, és direkt megakadályozták?

Mindezek ellenére, személy szerint nem hinném, hogy így akarnak mérgezni minket, de azért látom benne a rációt is. Én biztos nem így csinálnám.

És a nagy kérdés, a kemtrélek, most azért vannak, hogy módosítsák az időjárást, vagy hogy mérgezzenek minket? Mert az időjárás módosításnak van is értelme, főleg, hogy azt senki nem is tagadja, hogy pl. amikor volt a 911 és egy darabig nem szálltak a repcsik (legalábbis akkor azt hiszem) egyből megnőtt a hőmérséklet az usában, mert hogy nem húztak kondenzcsíkot a repülők, így nem volt meg az a felhő vagy pára réteg, ami előtte. A felmelegedés ellen is az egyik ötlet, hogy fognák és kén-valamivel jól szétpermeteznék a légkört, így hozva létre egy felhő réteget, ami visszaverné az UV sugárzást.
hawkeye
hawkeye 2014. 08. 11. 14:23 | #5

Bocsánat, hogy beleugatok a mindent tudók bölcsességeibe, de feltennék egyetlen kérdést.

- Minek a chemtrail ahhoz, hogy szétszarjuk a Föld bolygó légkörét? Megy ez anélkül is...

Remélem működik ez a link:

http://www.flightradar24.com/47.25,20.23/5

Eszerint egy átlagos hétköznapon csak Eurázsia felett több mint 8 500 polgári gép van egyszerre a levegőben. Ehhez számítsátok hozzá még a katonai repülőket is.
Meg a tengerentúli gépeket.

Ennyi gép rengeteg szennyezőanyagot bocsát ki. Csoda, hogy még van légkörünk...

Az emberiségre gyakorolt egészségügyi hatás felmérhetetlen. Havonta próbálkoznak új üa adalékokkal, melyek csak hosszú évek, évtizedek alatt fejtik ki pusztító következményeiket...


FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 08. 11. 14:18 | #4
Az index most nagyon rárepült erre a konteó témára. Bár pontosan nem tudom mi a céljuk, de az biztos, hogy az emberek egyre immúnisabbak a hírekre, történésekre(vagy ez lenne a cél?!). Az ember pofájába nyomják ezt a témát lépten-nyomon, már az is összeesküvésekről értekezik a szomszédjával, akinek a legnagyobb gondja az volt eddig, hogy Magdi anyus leesett a lépcsőn.
Egy átlagember úgysem tudja meg soha az igazságot. Lehet elmélkedni, meg hinni dolgokban, de felesleges. Ha akarják, akkor holnaptól elhitetik a lakossággal, hogy a Fradi pálya nem is stadion, hanem űrhajó, ami elszállítja a magyar elitet, ha megtámadnának a disznómedvegyíkemberek.
Köztudottan sok g.ciség történik a Földön, még itt Magyarországon is, ráadásul nem is titkolják. Ebből kiindulva én már mindent el tudok képzelni. Nem tartom magamat nagy konteósnak, de abban biztos vagyok, hogy át vagyunk b.szva rendesen. Tényleg van ember, aki meg tud bízni egy Gyurcsány, Orbán, Bajnai, Obama, Putyin, stb. formában, hogy a sok "szakértőről" ne is beszéljünk.
Elérték azt, hogy mára az ember még a szemének sem hisz. Amennyiben megállna előttem este a párkányomon egy kis szürke nagyfejű, tuti lerúgnám a fejét és ezt tenném az alsó szomszéddal is, amiért ilyenekkel szórakozik.:)
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 11. 12:18 | #3
Azért most egy kicsit büszke vagyok magamra, hogy pár napja, amikor olvastam a cikket, címkék nélkül is rájöttem, hogy hülyeség a cikk.

Pedig olyan jó kis kemtréles nóták vannak, amiket belinkeltem volna, hogy biztos azokat hallgatta, de hát ha hoax volt, akkor tárgytalan.
vadonka 2014. 08. 11. 12:04 | #2
Nem lenne egyszerűbb nyíltan leölni azt a 20-30 millió embert amennyi szúrja a szemét a háttérhatalomnak mint suttyomba meddővé tenni minket és megvárni míg kihal a népesség egy része? Ja hogy akkor lebuknak és a maradék több milliárd ember csontonként szedné szét az egész csürhét? Hoppá.
Dmckayals 2014. 08. 11. 11:39 | #1
Azért az alsó keretes szövegen is érdemes elgondolkozni...
"Chemtrail-pilóta? na persze!

Iszonyú béna és átlátszó az Index próbálkozása, hogy egy nyilvánvalóan fiktív interjúval úgy tegye hihetővé a chemtrail-ügyet, hogy közben valójában nevetségessé teszi.

Ha tényleg lennének ilyen pilóták, akik képben vannak, akkor már rég egy csomóan előálltak volna a sztorijukkal. Ha a gépekbe katonák töltenék a vegyszert, arról már rég lenne fotó.

Az egész sokkal ügyesebb és ördögibb: a kísérleti anyagokat (mert sokféle van) még a finomítóban keverik a kerozinhoz, a pilóták pedig mit sem sejtenek az egészről, de még ha sejtenek is valamit, sem tudnak a végére járni: nagyon kevés beavatott ember van, és lehetelten őket tetten érni.
Konteó-nap az Indexen"