Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 08. 09:56 | #10
Azért ebben van valami!
Előzmény: justil (9) 0 VÁLASZ
justil 2014. 08. 07. 16:06 | #9
Továbbra is csak az elmélkedés kedvéért: ne felejtsük el, hogy igenis van létjogosultsága annak, hogy amikor valami ordas nagy disznóságra készülsz, azt fényes nappal mindenki szeme láttára teszed. Vegyük például a 9/11-et. Az emberek döntő része nem hisz abban, hogy "belső meló" volt, mert úgy vannak vele, h ilyet biztos nem tenne a kormány, mert hát ez azért mégis csak sok lenne. HA mégis ők voltak, abban az esetben erre a feltételezésre alapozhattak, és az utólag megjelenő tényfeltáró/konteós anyagokat magasból leszarják, mivel az emberek (nagy része) úgysem fogja ezeket elhinni.
Előzmény: Swordfish (8) 0 VÁLASZ
Swordfish 2014. 08. 07. 15:47 | #8
Ezen hülyeségek nagy részéről továbbra sem vagyok meggyőzhető, már csak azért sem, mert egyre szélesebb rétegek hangoztatják ezeket tényként. Az emberek és az emberiség hatalmas aljasságokra képes, nem egy bizonyított népirtás szerepel a történelemben. Pénzért és hatalomért bármire képesek vagyunk. Csak, hogy itt van a kutya elásva. Ha embertömegek nyomorban tartásával kihasználhatjuk őket, amiből mi undorítóan gazdagok leszünk, akkor miért is ölnénk meg őket bármilyen módon? Levágnák a fejőstehenet? Akik ezt megtehetnék (nagyhatalmak, uralkodók, stb) annyira gazdagok, hogy ennél sokkal kifinomultabb, célszerűbb és csendesebb megoldásokkal tennék ezt. Nem úgy, hogy az utcán az emberek, meg a kocsmában a "filozófusok" erről beszélnének minden nap.
Vagy a konteók egy másik fajtája a csalások, pl. a holdra szállás: A ruszkik a legkisebb gyanús jelre világgá kürtölték volna, hogy a jenkik hazug csalók. Vajon, mint Amerika akkori legfőbb ellensége hány radar, rádió és kém figyelte őket az ominózus pillanatban? Ha csaltak volna, a ruszkiktól megtudta volna a világ és a mai napig az orruk alá dörzsölnék.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 07. 14:42 | #7
Igen ezt én is hallottam, hogy és márpedig a zsidók arra törekednek, hogy vannak ők, és lenne egy milliárd rabszolgájuk. Most a szám mindegy is. De hát basszus a föld így is eltart sok milliárd embert, és csak egy szűkebb réteg él jól, és még többet is el tudna tartani, egy kicsit okosabb mezőgazdasággal. Szóval valahol értelmét nem látom ennek, főleg, hogy minél több ember van, annál többet fogyasztanak, szóval annál több embernek tudom eladni a portékát, meg a hitelt, annál gazdagabb leszek. Ha csak 10 ember vásárol tőlem, akkor hogy halmozok fel javakat, míg ha 1000 ember vásárol tőlem az már valami. Számomra, bár amúgy nem elképzelhetetlen a világméretű összeesküvés, vagy szervezett fingatása az embereknek, teljesen érthetetlen és logikátlan az egész. Főleg látványosan. Csak én magam, pedig nincsenek ilyen ambícióim, annyiféle módon tudnám mérgezni, fingatni az embereket úgy, hogy nem is tudnának róla, és még csak nem is vagyok a világ ura. De ha az lennék, inkább ülnék a felhőkarcolóm tetején egy büdös nagy szmogos város közepén és számolnám zsák számra a pénzem, miközben emberek milliárdjai csóróskodnak , nyomorognak, de hajtják nekem a lóvét, mint hogy csak pár millió hozzám hasonlóval osztozzak, de mindezt szép zöld környezetben, hatalmas parkokkal körülvett villákban ülve, tiszta levegőt szívva, de közben alig pár millió embert rángathatok dróton.

De persze ki tudja.
Előzmény: justil (5) 0 VÁLASZ
justil 2014. 08. 07. 14:26 | #6
Pont ezert az egyik legfobb (legnepszerubb) konteo az, hogy a vezetoink szandekosan epitik le a kozoktatast es szoktatnak ra helyette a valovilagra. Buta ember ugyanis nem tesz fel kinos kerdeseket (max magara nezve :)...
Előzmény: Swordfish (4) 0 VÁLASZ
justil 2014. 08. 07. 14:24 | #5
Csak a rend kedvéért. A konteók szerint (nagy általánosságban) azért mérgezik és ölik egyéb módon az embereket, mert a Föld valójában 500 millió ember eltartására alkalmas, azaz ennyi ember tudna itt jólétben, fenntarthatóan élni.

Aztán egyesek megkérdőjelezik, hogy akkor népirtás helyett miért nem a sterilizációhoz, mint eszközhöz nyúlnak, erre kontráznak mások, miszerint pontosan az történik jó ideje már, a védőoltásokkal és akár pont a chemtraillel is.

Alapvetően még nem is tartanám annyira elképzelhetetlennek (az emberi gonoszságról és kapzsiságról, meg a "nagyok és hatalmasok" az átlagembert feláldozható bábunak tekintéséről nincsenek illúzióim), csak az a gond, hogy nem látom semmi nyomát ennek a sterilizációs törekvésnek. Ergo itt Magyarországon talán fogy a népesség, de máshol meg még mindig ugrásszerűen nő.

www.worldometers.info
Előzmény: lilaflexninja (3) 0 VÁLASZ
Swordfish 2014. 08. 07. 13:30 | #4
Minél korlátoltabb valaki, annál könnyebben meg lehet vezetni ezekkel az összeesküvés elméletekkel. Ugyanis az ilyen emberek úgy gondolják, hogy ők otthon a fotelből az egész világot tökéletesen ismerik. Fel sem merül bennük ennek az ellenkezője. Az alap mindig ugyanaz: Van egy jelenség, amire rá akarok erőltetni egy magyarázatot, vagy addig agyalok rajta, amig nem vélek felfedezni valami összeesküvést egy jelenségben. A jelenség magyarázatán nem is gondolkodom igazából, hiszen annyira tájékozatlan vagyok, hogy azt nem is ismerem, tehát számomra az nem is lehetséges, ebből következően az általam kiagyalt verzió a helyes. Példának okáért a chemtrail: Az illetőnek fogalma sincs a hajtóművekből kikerülő égéstermék természetéről. Nem ismeri a légköri jelenségeket, nem ismeri a vízpára viselkedését különböző hőmérséklet és nyomásviszonyokon. Ennél fogva ezek neki nem is léteznek, ergo az egyszerűbb válasz az igazság: mérgekkel permeteznek minket, hiszen permetező repülőt már látott, háti permetezőt is látott meg hallott valami szóbeszédet a betiltott, rákkeltő növényvédőszerekről. Össze is áll a fejében a megdönthetetlen elmélet. Aztán, ahogy terjed a hülyeség úgy próbálnak egyre bonyolultabb bizonyításokat ráaggatni és a birkák ezt imádják.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 07. 07:32 | #3
Amikor a kétezres évek elején felrobbant megint egy űrsikló és bemondták a hírekbe, egyből mondtam a haveroknak, hogy na basszus ezt is az amcsi kormány csinálta, mert és már nem emlékszem, de hogy az első néger űrhajós, vagy hogy ciki lett volna mert két nő volt a fedélzeten, szóval valami hihető de oltári baromságot adtam elő. Nem gondoltam komolyan. Kábé egy hónap múlva, már kaptam is e-mailen, hogy mekkora összeesküvés történ már megint, és hogy az amcsi kormány felrobbantotta a saját embereit mert....

az a baj tényleg, hogy ezekkel az elméletekkel úgy meg lehet vezetni a népet, elterelni a figyelmet, hogy csak na. Ennek ékes példája a kemtrél vagy a haarp. Tekintsünk el attól, hogy igaz-e. A népek elhiszik, hogy kondenzcsíkkal mérgeznek minket, most egy pilóta is előállt, hogy ő évekig igen! Az más kérdés, hogy ha én akarnám a népet mérgezni, akkor nem ilyen látványosan tenném. Szóval fennáll a kérdés, nem lehet, hogy benézik csak, illetve ha már, akkor pont hogy tök jó elterelés. Mert a sok izé felnéz az égre, nekiáll anyázni, hogy ott egy csík, már megint mágnesízű a levegő, és amíg ezzel el vannak, addig mondjuk tonna szám öntik a mérget az ásványvízbe????? De amúgy miért is mérgeznék az embereket? Sokkal jobb ha minél több a barom.
Előzmény: justil (2) 0 VÁLASZ
justil 2014. 08. 06. 22:12 | #2
Az összeesküvés-elmélet-elmélettel pont az a baj, hogy ezeknek a konteóknak egy része igaz, a többit meg pont azért terjesztik, hogy az ember ne tudja eldönteni, hogy mi a hülyeség és mi nem. Aztán a legtöbben vagy mindent elhisznek, vagy pedig semmit, és ez pont jó azoknak, akik ezt így kitalálták.

Upsz, ez most önmagában egy összeesküvés-elmélet lett %)
PabY 2014. 08. 06. 16:04 | #1
hát a katrinás hogy rasszista indokkal idézte elő a kormány jó nagy baromság 1-2 viszont elgondolkodtató.