Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Szancso 2014. 08. 05. 19:40 | #6
Az átverés, az utazási irodáknál kezdődik. Persze lehet szerezni bónusz pontokat. ;)
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 05. 14:53 | #5
Igen, mindig van egy-két segítő szándékú ember. Meg bírom, azokat akik "nyernek" hogy előadják magukat. Amúgy országunk egyik szégyene volt annak idején, a többi mellett, hogy a legforgalmasabb, legszebb helyeken, nekiálltak ittapirosozni. Pl. ahogy írod a Halászbástyánál!!!!!! A rendőrök mellett, mögött.
Előzmény: Fever (4) 0 VÁLASZ
Fever 2014. 08. 05. 14:38 | #4
Hasonlo velem is volt mikor meg kisgyerek voltam. A halaszbastyanal setaltunk, nagyanyam testverevel, meg testvereimmel, mikor megalltunk megnezni az itt a piros hol a pirost. Nagyanyam testvere felhangosan megjegyezte, hogy ez csalas es itt nem lehet nyerni. 5 masodpercel kesobb egy kedves fiatalember hatulrol a fulebe sugta hogy: Ha nem akarja hogy az unokai elott vagjam el a torkat, akkor szepen tovabb setalnak!
Es mentunk is tovabb...
Előzmény: lilaflexninja (2) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 08. 05. 12:16 | #3

Nah, a buszsofőröd ügyesen csinálta..... :)
Előzmény: lilaflexninja (2) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 08. 05. 11:41 | #2
Húúú még jó, hogy nincs is pénztárcám, a nadrágom zsebébe meg próbáljon valaki turkálni. Illetve az a szitu is elképzelhetetlen, hogy tuk-tukkal hajtatok Thai-földön.

A rózsa vásárlás meg nálam itthon sem működik. Nem fogok azért virágot venni a nőnek, mert valaki elém nyomja, sőt azt hiszem a nőm is a fejemhez vágná, ha azért vennék neki virágot, mert jött egy virágárus.

Egyébiránt jó ez a cikk, mert azért felhívja a figyelmet, hogy mire kell vigyázni.

Pl. itt a piros-holapiros. hihetetlen, hogy még mindig megy, vagy a kártyás változata, de megy. Még abban az időben, amikor volt még Jugoszlávia, buszos kiránduláson voltunk ott. Valahol benzinkútnál megálltunk pisilni, ilyesmi, egyszer csak fut a buszsofőr (kor szelleméhez hűen bundesliga frizurája volt), hogy mindenki gyorsan fel a buszra, most rögtön azonnal SOS. Később derült ki, hogy ő biza az ellátmányát feltette az itt a pirosra, és első körben nyert ugye. Na ekkor mondta, hogy köszi ő indulna is, de nem nagyon akarták engedni. Hát ezért kellett lóhalálában elhagyni a parkolót, a barom. És sajna olyan haver is volt, aki szentül meg volt győződve róla, hogy ő ki tudja játszani a rendszert.
AVIREX
AVIREX 2014. 08. 05. 11:16 | #1
Ha tudjak, hogy tavol vagy az otthonodtol, a sajat orszagodban megprobalnak lehuzni, resen kell lenni..