Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 24. 08:05 | #8
Ne baszzá' má' én eddig azt hittem, hogy egy nőnek három lába van, négy feje, egy a hátából nő ki, a szája a hasa közepén van, a karjai meg polipcsápok, amik a feje, mármint a hátából kinőtt feje tetején vannak. Akkor eddig mit dugtam?
Előzmény: hapro (4) -1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 23. 20:43 | #7
Részemről nincs vele baj, mint nő formás, aranyos, átlagos. De véleményem szerint (és ehhez azért csak van jogom) nem egy aktmodell típus és nem is látok benne semmi extrát. Ahogy "hapro" koma is írta, van feje, lába, keze...de ennyi. Ja meg p.nája is, ami úgy látszik egyenes út a nyilvános vetkőzéshez.
dari3167 2014. 07. 23. 20:27 | #6
Nem tudom mi bajotok vele ,nem egy megcsinált szőke cicababa,,nincsenek nagy szilikon csöcsei,de így is ér annyit mint néhány megcsinált csaj,nem egy bombázó,de ő ilyen,hála istennek több fajta nő létezik!
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 23. 20:20 | #5
Hú de felpörögtél, egyem a szíved. :)
A Magdi anyus meg egy átlagos idős asszony(van feje, cicije, lábai, meg egy Vilije is ráadásnak), mégsem nézegetném a rózsás otthonkájában szétrakott lábakkal.
Amúgy senki nem mondta, hogy a képen látható lény ne lenne nő, sőt, barátnőnek, feleségnek nagyon is tuti. De azért legyen már egy szint, ha a fotózást, modellkedést szakmának tekintjük.
Vagy te is akkora paraszt vagy, hogy mindegy ha szarral van töltve, csak kolbász legyen ráírva?!
Na, töröld meg a szádat koma, azt vegyél levegőt.

Előzmény: hapro (4) 0 VÁLASZ
hapro
hapro 2014. 07. 23. 20:07 | #4
Ti aztán komolyan vehető, nagyon tapasztalt 13 évesi gyerkőcök vagytok, biztos a szüzességeteket is olyan 7-8 éves korotokban elvesztettétek, ahol egyszerre ott volt legalább két nő, csak másik szobában, az egyiket anyucinak hívták, a másikat nővérkének. Gondolom napjában vagy 3-szor cserélitek le az aktuális nőtöket. És napi 5 orgazmusotok van, de vigyázat!...ha magatoknak csináljátok az nem számít bele az 5-be!
Isten hozott benneteket gyerekek a való világban, egy nő így néz ki, van feje, cicije, lábai, két füle, orra, feneke, ráadásul két fél egységből áll, vannak karjai, meg lábai.
-2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 23. 15:01 | #3
Hát van igény, sajnos/nem sajnos. Illetve ugye szegény ilyen ledér lányok (mármint piáért kurva leszek lányok) ott tévednek el, hogy csodálkoznak, hogy csak dugásra kellenek, vagy mondjuk akkor is csak fojtva és mélytorkozva, mert ennyit érnek. A képen lévő csaj, amúgy nem vészes, nem arról van szó, meg jobb mint egy szilikinos, pornós maca, de azért inkább otthon barátnőnek képzelném el, mint akt modellnek. Na de láttam már olyan oldalt, ahol kifejezetten gusztustalan lányok voltak. Van aki erre gerjed úgy látszik, ahhoz képest tök jól.
Előzmény: FatSnakeFoot (2) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 23. 14:06 | #2
Nem vesztettél sokat, a többi képen sem alkotott maradandót.:)
Az igazság az, hogy a nők között egyre nagyobb számban találni olyan egyedeket, akik maguktól vagy 20 forintért megválnak ruházatuktól, függetlenül attól hogy néznek ki. Sőt, a legújabb hóbort, hogy ingyen piáért körbeszopják az adott hely kanjait szép sorba. Az a baj, hogy másfelől pedig erre is van igény.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 23. 13:17 | #1
Annak ellenére, hogy terjeszteni kell a normális, átlagos, szomszédlány csajokat is, ezt a csajt ki hívta fotózásra, ki győzte meg? Illetve ha magától gondolt erre, senki nem szólt neki, hogy nem kéne. Csak a posztképet tudom megnézni, de az alapján úgy gondolom, hogy tipikusan az a lány, akit hazavinne az ember, barátnőnek is biztos jó lenne, de ha már valaki modellkedik, fotózkodik, akkor valahogy nézzen ki.