Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 18. 11:21 | #14
És mégis, látod, sok embernek az számít, hogy minél nagyobb, minél hangosabb, minél feketébb, minél matt matricásabb legyen. hogy meg tudja mutatni, akkora gengszter vagyok, hogy ki tudok fizetni egy 40 millás autót. Mert opelben nem gizda a vajda se. Illetve, ők még csak csak, mert ugye az opel omega, az aztán az autó! De a sok SUV, meg böhöm fekete autók tényleg annyira feleslegesek. És ami a röhej, hogy nálunk is a gettóban, sorban állnak a jobbnál jobb autók, közben meg munkanélküli a lelkem!
Travis Kestrel
Travis Kestrel 2014. 07. 18. 10:49 | #13
Sosem értettem ezeket a státuszszimbólumokat. Kit érdekel hogy ki milyen közlekedési eszközt használ? Pont az a probléma hogy mindenki meg akarja mutatni a másiknak hogy miben tud feszíteni. Egy picit elmész nyugatabbra és az autópályákon minden második autó kb. ilyen jellegű és marhára nem érdekel senkit hogy a másik miben megy el mellette. Pedig én sem egy közlekedési eszközként tekintek az autókra, én is szoktam adni arra hogy egy autó teljes kényelemben el tudjon vinni A-ból B-be, vagy esetleg úgy hogy nem tud leülni a vigyor az arcomról.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 18. 08:02 | #12
Az biztos. Még ha szeretném is a német autókat, de nem, már csak azért se vennék én se. Azt a pénzt inkább más autóra költeném. Elhiszem, hogy kényelmes, meg luxus, meg biztonságos, meg biztos ha beleülnék egy böhöm nagy luxus autóba, más embernek érezném magam, de valahogy nem szeretnék közösséget vállalni az "átlag" audis-bmw-sel. Ami a szörnyű, hogy így elvesztette a presztizsét már a jaguár is, a bentley is, a rolls royce, és szinte mindegyik, amúgy excluzív márka. Mert ugye eladják boldog boldogtalannak, csak jöjjön a pénz. Nem is tudom, milyen autót vennék, ha különlegesnek akarnám érezni magam, vagy meg akarnám mutatni a világnak, hogy nekem mire tellik, de biztos, hogy nem olyat, amiben másik sok ezer paraszt is feszít.

Bár az is igaz, hogy szuzukisként a többi "kalapos" szuzukissal sem nagyon akarok közösséget alkotni.
Előzmény: hawkeye (8) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 17. 19:50 | #11
Érdekes, hogy ilyenkor a robogós is motoros, amúgy meg minden motoros kikéri magának, ha együtt emlegetik a robogósokkal.:)
És amúgy ja, ez lenne a normális. Nem a motoros a hős(bár minden tiszteletem az övé), hanem a többiek a balf.szok.
Előzmény: blackmumus (2) 0 VÁLASZ
Szancso 2014. 07. 17. 18:09 | #10
Ne állj szóba idegenekkel! ;)
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 17. 16:57 | #9
Akit te említesz, az nem az autószeretők táborából való, így biztosan nem alszik autójával. Nekik inkább csak státuszszimbólum, mint sem szeretett, megbecsült eszköz.
Tudom, mert én az autószeretők, gondoskodók és féltők csapatát erősítem és állíthatom, hogy nyugodtabb, megfontoltabb és figyelmesebb vagyok az átlagnál. Érdekes, mert bár, most egy más kategóriájú kis méregzsák van a seggem alatt, volt ódim is, mégsem éreztem vágyat az állattá váláshoz.:)
De tény, hogy az a jelenség, amiről beszéltek ninjával létezik, csak úgy, mint a telekre járós, kalapos Matizos és Swiftes hétvégi vezetők is. Akik legalább olyan veszélyesek, mint az előbb említett csoport.

Előzmény: hawkeye (5) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 17. 16:53 | #8

:)

Ha hátbavágnának a kétmillárdos lottófőnyereménnyel, az biztos, hogy audit nem vennék belőle. Mára Mo-n tiszta égő audistának lenni. A sok rönk miatt értelmes ember messze elkerüli.... :)
Előzmény: lilaflexninja (7) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 17. 14:02 | #7
Hát ha nem is alszanak együtt, de minden este megdugják és agyon simogatják az biztos. Meg áthívják a többi audis-bmw-mercis havert, körbeállják a kocsit és büszkén nézik, hogy dikkmán micsoda kocsi ez, odanézz háromezres motor, meg elektromos ablak gec, meg tolatókamera, oszt még cd is van benne, csak nem adtak hozzá gyári feketeszemek cédét. Mintha az övék lenne az egyetlen, és nem rohangálna több, mint suzukiból.
Előzmény: hawkeye (5) 0 VÁLASZ
bogoj 2014. 07. 17. 13:58 | #6
unicumos autó :-)
Előzmény: Ravennë (4) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 17. 13:41 | #5

Itthon se jobbak. A tavasszal az egyik kolléga két percre kénytelen volt megállni a túlméretes trélerrel. A mögötte tülkölő audista ezt nem bírta kivárni, kiszállt, és nekirontott a vezetőfülkének. (Pedig láthatta, hogy az útban levő kocsi már áll ki. ) Csak azt hagyta figyelmen kívül, hogy a vontatóink vezetőfülkéi "csecsenbiztosak", mivel elég sokat járunk arra. A nagyon hülye meg még jobban felhúzta magát a szánakozóan mosolygó sofőrön. Aztán amikor a kolléga kicsit meggurult hátra, az idióta eszét vesztve rohant vissza az ő kicsi kincséhez.

Nem tudom, köztetek van-e audis. Ha igen, akkor áruljátok el, hogy ti együtt is alszotok az autótokkal...? :)
Előzmény: lilaflexninja (1) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 07. 17. 13:32 | #4
Vakvezető kocsi.
Előzmény: FatSnakeFoot (3) +3 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 17. 13:22 | #3
Nem biztos, hogy betegszállító. Lehet, hogy csak egy rohadék, aki Vöröskereszt levédett jelképével mászkál.:)
Előzmény: blackmumus (2) +1 VÁLASZ
blackmumus 2014. 07. 17. 13:14 | #2
És már megint azok a köcsög motorosok. Alábaszott egy párnát és rohangál körbe, ahelyett, hogy stabil oldalfekvésbe tette volna. Rettentő szemtelen egy népség ez.

Amúgy még jó hogy a betegszállító is magasról leszarta, hogy ott fekszik mögöttük egy vén hülye a kocsik alatt... Nem hiszem, hogy nem vették észre, hogy kiabál
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 17. 13:00 | #1
Na jól van, a kocsi oldalának nem lett baja, mehetünk is tovább. Csak azt nem értem, hogy Oroszhonban, vagy Ukrajnában, hogy mernek bármi szabálytalant is, főleg ilyet csinálni, amikor minden kocsiban kamera van. Nem gondolja a barom, hogy 5-en felvették, amit csinált. És azért az a mentalitás is, hogy senki ki nem szállna segíteni! Nem biztos, hogy szeretnék itt élni. Bár már láttunk jóságos orosz autós videót is, az is igaz, és itthon se jobbak az emberek.