Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Ytsro 2014. 07. 14. 19:47 | #7
Mármint úgy ismertem őket, hogy tudtam, hogy kik, az utcából, meg közös irodaházból. Nem barátok. A jól szituált, mégis kuncsorgó, ingyenélő "barátokról" szerintem nagyon sokan tudnánk beszélni. :D
Előzmény: Ytsro (6) +1 VÁLASZ
Ytsro 2014. 07. 14. 19:37 | #6
Hááát, necces a videó igazából. Nagyon függ a kaját kérő "személye", a hely, hangulat, miegyébtől. Bevallom, nem mindig adok a kéregetőnek, ha oda jön, főleg ha minden nap összefutok vele ugyanott... Az is igaz, hogy előbb adnék neki, mint egy "jólszitualt" fiatal felnőttnek. Viszont kettőre direkte emlékszek, amikor nálam sokkal jobban szituált (ismertem őket) embereknek adtam, az egyik az volt, hogy meggyet eszegettem és a kismama mondta, hogy alig várja, hogy holnap boltba menjen, annyira megkívánta (mivel anya mindig mondta milyen kívánós tud lenni egy kismama), ezért neki adtam a dobozzal, hogy nekem jó lesz a szenyóm is. Kiránduláson pedig sárgadinnyét ettem, a kislány kérdezte a mamájától, hogy ő is ehet-e, mert az a kedvence, a mama lehurrogta, hogy már elég idős, hogy tudja, hogy nincs náluk, meg elég nagy, hogy kibírja, ezért fogtam és nekik adtam, hogy nyugodtan megehetik. Mindkét esetben ismertem őket, mosolyogva ki tudtak volna vásárolni mindenemből akár többször is... Szóval nagyban függ ez szitutól, személytől, meg a "kéréstől".
+1 VÁLASZ
Tooni 2014. 07. 14. 17:52 | #5
true
Előzmény: dude (3) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2014. 07. 14. 16:44 | #4
cigire telik ako is!!!!4444
dude 2014. 07. 14. 15:57 | #3
Ingyen kapta a csövi, ingyen adott belőle, milyen rendes, lefosom a bokám! A többi rohadék meg, aki valószínű megdolgozott a kajájáért, nem adott egy jól szituált, paraszt módon nyomuló kéregető hülyegyereknek. Nahát, micsoda világ!
+3 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 14. 13:39 | #2
Amennyiben valaki vállalja az operatőr szerepét, akkor bebizonyítom, hogy tudok csinálni egy olyan másfél perces videót, melyben legalább két személy ad az ételéből egy rászorulónak és lesz egy hajlékony, aki megtagadja azt.
Egyre több ilyen videó kerül fel a világhálóra. Az egyikben azt bizonygatják, hogy mennyire emberségesek vagyunk, a másikban meg, hogy az empátia, kedvesség, figyelmesség legapróbb jeleit sem mutatjuk.
A Blahán lefilmeznek, ahogy elmegyek egy hajléktalan mellett, anélkül, hogy adnék neki pénzt. És így tesz még másik 8 is egy videóban. A film tanulsága az lesz, hogy mennyire szarunk embertársainkra és a rászorulókra. De az a videó mutatja majd, hogy előző héten kétszer is adtam neki, illetve, hogy aznap nem a Blahán, hanem a Keleti pu.-n adakoztam?!
+3 VÁLASZ
Goppo 2014. 07. 14. 13:12 | #1
true