Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 07. 07:39 | #2
Miért ő tényleg varázsol? Ezt sose értettem, amikor valaki azt mondja, hogy de hát David Copperfield, csak videó trükköt, meg zsinórt használ. Közben úgy is hívják, hogy illúzionista! Hát mások se varázsolnak, csak trükköket használnak. Ez a lényege, hogy minél egyszerűbb, minél primitívebb trükköket előadjanak úgy, mintha valami csoda nagy dolgot csinálnának. A látvány a lényeg.

!gye most nagy divat ez az utcai varázslás. Na az ötödik csókánál már ugyanazokat a trükköket látja az ember, szóval valahol ezeket is megveszik, továbbadják, és ha rájönne az ember, hogy hogy csinálja hogy átnyúl az üvegen, vagy hogy beledobja a mobilt a folyóba, aztán ott van a kezében, na akkor is jönne a csodálkozás, hogy de piti trükk, meg beépített emberek vannak, meg előre rákészülnek. De ha elhiteti velünk, hogy mekkora csoda, akkor jó. Teljesen mindegy, hogy hogyan éri el. Szerintem. Ennek ellenére a hagyományos bűvészkedés tényleg uncsi már egy kicsit, itt is az van, hogy növelni kell az ingert már.
Előzmény: velo (1) 0 VÁLASZ
velo 2014. 07. 04. 19:29 | #1
egyszerű de látványos trükkök profi módon begyakorolva és előadva... Nagyon tehetséges a srác, ilyesmit én is szívesen csinálnék, csak nincs időm meg türelmem a rengeteg gyakorláshoz :)

Nekem ez a fajta bűvészkedés sokkal nagyo bejön
Viszont amikor kínai nagy falon "mennek át" felvételről, meg a rengeteg kamu videotrükkös dolgok, amikkel tele van a youtube, és úgy állítják be őket mintha igazi varázslat lenne, na az nem...