Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 03. 18:04 | #18

Nagyjából egyetértek veled.

Egyetlen dologban nagyot tévedsz. A cigányok, bennünket, fehér embereket, nemes egyszerűséggel parasztnak hívnak.

Ezt lehet nekik, de ha te cigánynak neveted őket, akkor a liberálhiszteroidok azonnal elkezdenek sikoltozni.

Csak ennyi, kiegészítésként....
Előzmény: lilaflexninja (17) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 03. 13:56 | #17
jó hát én is azt mondanám egy ide látogatónak, hogy este már ne járkáljon egyedül a környékünkön, vagy messze kerülje el újpestet, 7-8 kerületet. Na de persze, hogy minden nagyvárosban meg vannak a bűncselekmények, kisvárosokban, nyugisabb környékeken, vidéken meg szebb az élet. Állítólag 80-90 években volt durva New York, hogy akkor még az ott lakók is gyakrabban féltek. na de mindegy is ez a része.

Nem értem viszont azt, hogy ha pl. három cigány (akik bevallottan és rendszeresen kisebbségnek, etnikumnak vallják magukat, és ettől még valami jót is várnak) ver egy nem cigányt, akkor miért is ne lehetne az egy rasszista támadás? Mert tényleg, ha három nem cigány ver egy cigányt, akkor biztos azért mert más a színe. És akkor ne beszéljünk arról, hogy hogy hívnak minket? magyarnak, rosszabb esetben gádzsónak ugye. Míg én max. cigánynak hívom őket, mert ők is. Bár én szoktam szívatni a cigányokat is, már akit lehet persze, hogy azt mondja nekem, hogy és akkor a magyar srác.... mondom, magyar? miért te nem vagy magyar? Vagy a múltkor kérdeztem, a feleséged honnan jött, hát ő magyar, és te nem vagy magyar? és úgy tudnak nézni, de persze magyar vagyok tudod, de cigány. Én meg ártatlan fejjel, ja hát az nem mindegy? Szinte hallom ilyenkor a fogaskerekek kattogását, hogy miről beszél ez?

Nem tudom, lehet választani, cigány vagy-e akkor is amikor elkövetted a bűnt, vagy magyar vagy akkor is, amikor feltartóztatásról, hátrányos helyzetről, segélyről beszélünk. Ugyanez fekában külföldön, azzal a különbséggel, hogy a cigányság tényleg egy népcsoport vagy mi, a fekák meg nem egy nép, hanem egy bőrszín vagy rassz, hívjuk ahogy akarjuk. Idegbajt tudok kapni, amikor nekiállnak fekete testvériségről, meg népről beszélni, holott több népcsoport, több nemzetiség alkotja, mint mondjuk a fehéreket, és jobban is irtják egymást. Nem is értem, hogy miért szeretnek egymással keveredni, és csak egymással, na meg a latinokkal, amikor tök más népcsoport, tök más eredet, max a barna szín, ami közös, de az is a szivárvány minden színében.
Előzmény: hawkeye (16) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 03. 13:15 | #16

Egyedül. Mint említettem, minden alkalommal vendég voltam. Ilyenkor illik legalábbis nagyjából betartani a vendéglátód ajánlásait, különösen akkor, ha a bűnügyi csatornák napi híreiben óránkét mondanak újabb rablásokat. Nincs az ember abban a helyzetben, hogy felülbírálja az ott élők tanácsait. Szar környék? Jártál a Central Parkban? Hogy ott milyen teremtmények léteznek.... :)

Tk. a tévé neveli őket. Mint Mo-n is egyre gyakrabban. Nincs is optimista jövőképem....

Hát a cigánybűnözés eltűnése helyett épp ellenkező irányú a folyamat. Olvasd el a következő cikket, linkelni sajnos nem tudtam...

"Cigánybűnöző-védők: "még mindig nem megfelelő a romák védelme Magyarországon"

A Minority Rights Group (MRG) nemzetközi kisebbségvédő szervezet szerint még mindig nem megfelelő a "roma közösség védelme" a "fokozódó erőszakkal szemben" Magyarországon. A "jogvédő" szervezet a "gyűlölet-bűncselekményekről" készített, az MTI-hez is eljuttatott 2014-es jelentésében több európai országot vizsgált. A cigányok által naponta elkövetett magyarellenes támadások természetesen kimaradtak e jelentésből.
A szervezet a jelentés Magyarországgal foglalkozó részében elismerően írt arról, hogy a 2008-2009-es "romagyilkosságok" miatt négy embert elítéltek. Megemlítik azonban, hogy a gyilkosságok gyanúsítottjait csak a kilencedik támadás után fogták el, és a tárgyalás 28 hónapig tartott.
Az MRG szerint ugyanakkor a rendőrség "nem igazán" nyomoz hatékonyan azon bűncselekmények ügyében, amelyekben "romák az áldozatok". Ez abból is látszik, hogy - mint írták - "nem reagált megfelelően" a "szélsőséges, félkatonai szervezetek" gyöngyöspatai "járőrözésére" 2011-ben, amikor "a roma közösség volt a célpontja a heteken át tartó durva bánásmódnak és megfélemlítésnek".
A jelentésben kitértek arra, hogy meglehetősen gyorsan folynak azok az eljárások, amelyekben "romákat" vádolnak magyarellenes bűncselekményekkel. Az egyik ilyen eset 2009-ben történt: kilenc "roma férfit" vádoltak meg azzal, hogy magyarellenes bűncselekményt követtek el, amikor botokkal megtámadtak egy autót, "amelyről úgy hitték, szkinhedek ülnek benne". Az MRG szerint "nem volt hiteles bizonyíték", mégis vádolták meg a "romákat", hogy gyűlölet-bűncselekményt követtek el magyarok ellen. Első fokon a bíróság börtönbüntetést szabott ki, másodfokon ugyanakkor ezt nem látták bizonyítottnak.
A cigánybűnöző-védő szervezet kiemelte: míg ebben az ügyben a másodfokú ítélet összhangban áll a nemzetközi szabályozással, egy másik, hasonló esetben, a 2013 szeptemberében született másodfokú ítélet helybenhagyta az elsőfokú döntést.
Az MRG szerint "az intézményesült rasszizmus az egyik legvalószínűbb oka a magyar igazságszolgáltatás kettős mércéjének".
Megjegyezték: a Legfelsőbb Bíróság 2011-es döntése alapján a rasszista szervezetek, így a szkinhed csoportok elleni bűncselekményeket nem lehet gyűlölet-bűncselekménynek tekinteni.
Jelentésében a szervezet más európai országokra is kitért, például Bulgáriára, Franciaországra, Görögországra, Ukrajnára és Nagy-Britanniára. A jelentés alapján a "menekültek", bevándorlók, zsidók, muszlimok és "romák" vannak leginkább kitéve a "gyűlölet-bűncselekményeknek". Megítélésük szerint gyakori probléma, hogy az "áldozatok" nem tudják, kihez fordulhatnának, továbbá az is előfordul - például Magyarországon -, hogy "a gyűlölet-bűncselekmények elleni szabályozást éppen a kisebbségek ellen használják, ahelyett, hogy a védelmükben alkalmaznák"


Mi tudjuk, hogy ami itt le van írva, arcátlan hazugság, de úgy tűnik, ez sehol sem számít....



Előzmény: lilaflexninja (15) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 03. 07:26 | #15
A just for laugh-os kanid kamerák a legjobbak esküszöm!

Amúgy nem tudom ez a New Yorkban nem ildomos sétálni egyedül dolog szerintem úgy hülyeség, ahogy van. Nagyon sokszor csak riogatják az emberek egymást, meg a kint élők mintha attól lennének királyabbak, hogy megpróbálják bemesélni, milyen kemény ott az élet. Nem mondom, Bronx egyes részein, vagy East Brooklynban igen vannak nagyon durva helyek, ahol még a rendőrök is félnek, de azért a túristák által látogatott Manhattan legnagyobb része normális. Elsétálhatsz, max tényleg ne bámészkodjál annyira, ne bámuljál, viselkedj természetesen. És akkor ott van Brooklyn, Queens, ahol ugye azért emberek laknak. Inkább én azt tapasztaltam, hogy maga a környék néz ki úgy sokszor, hogy nem lehet eldönteni, hogy ez most lakóövezet, vagy gettó? Én nagyon sokat sétáltam sok helyen, és bevallom, volt, hogy sarkon fordultam, mert nem tetszett a környék, bár ezt megteszem a nyócban is, sőt mondjuk itthon jobban tudok félni, pl. diószegi utca, aki ismeri tudja miért. De engem New Yorkban sosem bántottak, egyszer szólt rám egy néni, hogy olyan elveszettnek tűnök, idevalósi vagyok-e. Na abból azért értettem, hogy inkább nézzek bután, akkor jobban elvegyülök. Mondjuk nekem meg van az a szerencsém? hogy tudok úgy kinézni, mint egy zsidó, akiket nem nagyon bántanak a fekák, sőt igen jól megvannak egymás mellett.

Szóval igen, vannak szar környékek, de egy túrista nem megy oda, aki ott lakik meg tudja, de azért én nem tanácsolnám egy New Yorkba látogatónak, hogy fossa össze a bokáját, max ne látogasson el a lakótelepekre, meg a külsőbb kerületekbe ne távolodjon el nagyon a metrótól. Ja még Washingtonban, Philadelphiában is betévedtünk egyszer kétszer a dzsuvanegyedekbe, és ott se bántottak minket, pedig tényleg fehér embert még a környéken se láttunk.

Viszont tényleg az a baj a fekákkal/cigányokkal, hogy nem mer az ember szólni, hogy teljesen rászoknak arra, hogy ők a királyok bármit megtehetnek. Illetve, hogy nőnek mint a dudva, senki nem neveli meg őket, nem szól rájuk, nem tanítják őket. Kihasználják, hogy az átlag ember normális, nem balhézik, nem pofozkodik. Egyedül tényleg nem bátrak, illetve sajnos egyre jobban, mert a kölykök is úgy nőnek fel, ogy bátran belerúg egy felnőttbe, mert tudja, hogy megteheti.

Na én bevezetném itthon is azt, hogy bármikor, amikor egy cigány megtámad egy nem cigányt, akkor őrült nagy ügyet csinálnék belőle, hogy RASSZISTA TÁMADÁS! Mert miért nem a cigányt veri? Ha jönne a duma, hogy de nem rasszista, hát magyarok vagyunk, akkor anyád ilyenkor nem vagy kisebbség? Egy idő után eltűnne ez a cigány kérdés, meg kisebbségi kérdés.
Előzmény: hawkeye (10) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2014. 07. 03. 00:20 | #14
"Sajnos ezeket azonnal pofán kell baszni mielőtt a közeledbe ér."

ez a mondat ebben a monológba helyezve öt csillagos :D:D
Előzmény: vadonka (9) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2014. 07. 02. 23:32 | #13
lesz cigányország ukrajnába lesz saját országunk is!!!!!4444 látam a fészbukon!!!4444
de azt még nem tudom hogy az eu segéjez e majd minket vagy tik!!!!!4444 hogy otmaragyunk....
Előzmény: hawkeye (12) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 02. 19:32 | #12

Való igaz, ott nagyon markánsan követhető, hogy mi történik, ha a csőcselék kezébe kerül a hatalom. Merthogy: "Az igazság nem attól igazság, hogy a többség véleményével megegyezik"

Azt azért remélem, hogy pár évtized múlva hazánk mem cigány, zsidó, és maradékmagyar territóriumokra lesz felosztva...



Előzmény: daveman (11) 0 VÁLASZ
daveman
daveman 2014. 07. 02. 18:55 | #11
"Ha ez trend, akkor az USA lesz az első ország, ahol a fehér emberek falak és kerítések mögött élnek majd... :("

Úgy látom, hogy a Dél-afrikai Köztársaságról még nem igen hallottál... ;)
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 02. 17:14 | #10

Jogos a kérdés. 2:1 arányban Mo és Skócia. USA some time.... :)

Nyilván ez is befolyásolja a nézőpontom. Skóciában nem tapasztalható még a videóra csak emlékeztető aktivitás sem. (Nem áll ez Angliára! London egyes részein, ill Manchesterben még nappal sem ajánlatos a város nagy részén egyedül kóborolni!)

USA. Mivel vendégként járok oda, el kell fogadnom az ottaniak tanácsait. Ennek fő pontjai közt szerepel, hogy pl. New Yorkban egy fekára még véletlenül se nézzek rá hosszabban, mert odajön, s megver, vagy megkésel. És hogy lehetőleg üljek taxiba, még 2 - 3 saroknyi távolságon is. Nappal is. Meg hasonlók...

Magyarországon pedig undorító trendet látok, immár évek óta. Az még hagyján, hogy itt is egyre több a "feka", de hogy aztán ezeket elvtelenül pártolják, s a deviánsokkal szembeszálló, védekező polgárt igyekeznek a víz alá nyomni, megbüntetni, meghurcolni, ez már agyrém.

A kandi kamera műfaja alapjában a viccről, meglepetésről, szellemes ugratásról szól. A posztvideó ennek egy vadhajtása, hiszen erősen provokatív. De ennek ellenére döbbenetesek ezek a pávián reakciók. Az ilyen génhulladékoknak nincs helyük a társadalomban, de az őket biztató, hergelő, uszító férgeknek sem...

Szerintem.

Végül egy összeállítás, ellenpontként:

https://www.youtube.com/watch?v=zqpkt80WbX0
Előzmény: lilaflexninja (3) 0 VÁLASZ
vadonka 2014. 07. 02. 16:24 | #9
A legelső jelenet ahol a félpucér feka keménykedik az tipikus. Ezek a gyökerek csak félpucéron tudnak keménykedni, ha póló van rajtuk előbb leveszik, hogy villantsák a dominanciát. Sajnos találkoztam ilyennel külföldi út során. Előbb üt aztán kérdez. Az is elég ha csak egy pillantást vetsz rá már provokációnak véli és neked megy. Sajnos ezeket azonnal pofán kell baszni mielőtt a közeledbe ér. Ha az első ütést te viszed be akkor meghunyászkodik. Ha csapatban vannak akkor csak a futás segít...
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 02. 15:44 | #8
Ez így van és nem is az a megoldás, hogy olyanokká váljunk, mint amilyenek ők, vagy egyesek. Nem kell ahhoz állattá válni, hogy kiálljunk egymásért és megvédjük magunkat. Biztos vagyok benne, hogy ha az ilyenek látnák, hogy nem verhetnek, rabolhatnak, erőszakolhatnak meg csak úgy valakit fényes nappal, akár mások előtt, akkor idővel kénytelenek lennének szocializálódni vagy ember módjára viselkedni.
Előzmény: lilaflexninja (7) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 02. 15:27 | #7
Én inkább azt mondanám, hogy a normális emberben van morális korlát, és nem pszichopata, ezért tudnak a fejünkre nőni a sutyerákok. Mert a normálisan gondolkodó ember nem lop, nem öl, nem kötekedik,
Előzmény: FatSnakeFoot (5) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2014. 07. 02. 14:41 | #6
Talán pont ez a perverziója, hogy "gettó-fekákal veresse el magát. Idióta.

+2 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 02. 14:39 | #5
Az a durva, hogy nálunk sem jobb a helyzet egy fokkal sem. Aki ezt nem látja, az vagy nem itt él vagy az ország azon pontján, ahol ez a jelenség kevésbé feltűnő. Nálunk talán annyi a különbség, hogy a cigány az emberkedés után még a telefont is ellopja.
Az a baj, hogy megtehetik, mert velük ellentétben a fehér emberekben semmi összetartás nincs. Rugdoss meg egy cigányt a gettó közepén és nézzük meg, hogy reagál majd a többi küszöbmajom. És ugyanezt játsszuk el egy főleg fehérek által lakott területen, fekete támadóval. A második esetben teljes érdektelenség lesz tapasztalható.
Nyilván többségüket már eleve úgy nevelik, hogy utálja a fehér embert. Az is érdekes, hogy ha ezt egy fehér tenné, akkor egyből fajgyűlölőt ordítanak, de ugyanezt egy fekete simán megteheti, következmények nélkül.
Amúgy meg nem érdeke az illetékeseknek, hogy megszűnjön a rasszizmus, jó befektetés az is.:)
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
Dmckayals 2014. 07. 02. 14:26 | #4
Pont múlt héten beszéltem egy haverommal, hogy mekkora ötlet lenne egy olyan programot írni, ami egyszerre használja mindkét kamerát. Te gondtalanul fotózgatsz egy titkos mappába és ha valaki elkezd hőbörögni, akkor mutogathatod az előlapi kamera képeit, hogy Te csak szelfiztél...
Egyébként viszont egyik-másik ilyen prank videóban tényleg túlzottan is keresik a bajt a srácok.
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 07. 02. 14:20 | #3
Te ugye nem Magyarországon ész? mert akkor nem írnál ilyet, hogy olyan országban nem szeretnél élni, ahol.... jó hát itt cigányok vannak, de a helyzet kb. ugye az, amit felvázoltál.

Amúgy én éltem huzamosabb ideig az Usában, ráadásul a fekatelep közepén, ahol rajtam kívül, még kb. két ember volt fehér (a zsidókat leszámítva), és bár csúnyán néztek rám, sose bántottak, nem szóltak be, csak mert fehér vagyok. Oké a boltban állandóan úgy néztek, mintha én akarnék lopni, ha sorban kellett állni, akkor a fekete tesókat előbbre engedték, de azért nem bántottak. bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az Usában (de amúgy az egész földön) jóval kevesebb fehér ember él, mint nem fehér, nem tudok pontos adatot mondani, de az usa nagyvárosaiban úgy kb. harmada lehet a fehér ember. Vidéken más az arány. Amúgy nem rosszabbak a gettónégerek (mert azért vannak rendes fajták is), mint a gettócigányok, pont ugyanaz, dettó. Ja viszont, tök jól elő lehetett adni néha, ha sandán néztek rám, vagy nagyon számolgatták, hogy jól adom-e a pénzt, vagy elém furakodtak stb stb. hogy most azért szivatsz mert fehér vagyok? na azokat az arcokat ilyenkor, az minden pénzt megért.

De a videóhoz azért hozzátartozik, hogy a csávó mindig valami "jó" nő felé fordulva kezd el öncsizni, szóval adja magát a szitu.

Kíváncsi vagyok, mikor fogják fel, ezek az önjelölt szivatós emberek, hogy nem minden vicc, illetve, hogy az átverés káros is lehet.
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
Csolt 2014. 07. 02. 14:20 | #2
Érdemes megnézni a pali fingós videóját is. Ne csodálkozzon rajta, ha egyszer megölik egy "prank" videó készítése közben.
hawkeye
hawkeye 2014. 07. 02. 14:08 | #1

Olyan országban nem szeretnék élni, ahol még a gyerek feka is felhatalmazva érzi magát a fehér ember terrorizálására.
(A felnőtt niggerek - legalábbis ebben a videóban - még rosszabbak, mint nálunk a cigányok.)

Ha ez trend, akkor az USA lesz az első ország, ahol a fehér emberek falak és kerítések mögött élnek majd... :(
+1 VÁLASZ