Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eospower 2014. 06. 05. 14:42 | #16
Hexakill
Nas
Nas 2014. 06. 04. 16:31 | #15
Az már ne haragudj, nem az én hibám, ha te félreértelmezel egy mondatot. Sehol nem írtam az inkriminált kommentemben, hogy a többi kommentelőről beszélek. Tanulj meg olvasni.
Előzmény: izé012 (13) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 04. 16:29 | #14
Fárasztó vagy már. Nem konkrét cikk szólt erről, hanem cikkben említették (konkrétan a posztban szereplőben is, ha elolvastad volna...), hogy bizonyos nőgyűlölő emberek megpróbálják a sikertelenségeket és az abból fakadó agressziót is a nők hibájaként feltüntetni.
Előzmény: izé012 (13) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 04. 12:01 | #13
1 - Sajnos nem olvastam mindegyik cikket mert köbö sokezer jelent meg az esettel kapcsolatban így elképzelhető h éppen azt nem olvastam amit te igen. Remélem ezt nem rovod fel nekem hibaként.
2 - Másrészről ha egy fórumon írsz és nem a konkrét cikkre avagy az itt megjelent hozzászólásokra reagálsz hanem más cikkekre akkor azt érdemes jelezni valamilyen formában a tobbi komentelőnek is ugyanis ezen esetben nem a többi kommentelő a hülye h nem találta ki h éppen te melyik cikkre is reaágáltál hanem te voltál a hibás h nem jelezted mire is gondolsz. De ha jól esik másra fogni a saját hibádat hát tedd. :-)
3 - Arra kérnélek h mutass pár cikket ahol kifejezetten a nőket hibáztatták az eset miatt mert én nem olvastam ilyet.
Előzmény: Nas (12) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 04. 10:39 | #12
Nem olvastad az eset utóhatásairól szóló cikkeket? Pedig jól jön mielőtt az ember reagál más kommentjére... Igenis voltak, akik a nőket hibáztatták a dolog miatt.
Előzmény: izé012 (10) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 06. 03. 01:25 | #11
Szerintem a srác bekattant. Tuti próbálkozott csajoknál lepattintották, mert mert, nem az a lényeg. Úgy érezte, hogy senkinek se kell és egy idő után beteggé vállt.

Többen írták, hogy miért nem ment kurvázni. Ez is mindenkinél másként esik le. Voltak haverok amszterdamban és 2 dologról híres a város. A zöld és a piros lámpás házakról. Kipróbálták mindkettőt. A piros lámpás házban csak elszortak 2-300 eurót a semmire, mert nem volt meg a kellő merevség. Igen ciki, de még kurvázni se olyan egyszerű. Ha nincs meg a légkör nem klappol minden, nem megy a dolog. A srác annyit mondott, hogy túl mű volt az egész, hozzáért a csajhoz és hatalmasakat nyögött, nem ezt szokta meg. Meg egy kicsit a fűre és piára is fogta. A srácnak azóta nem volt barátnője és azt tippelgettük, hogy nem is szexelt.
Ennyit a kurvázós teóriáról. Az egyébként se növeli az önbizalmat, ha valami nem megy, akkor "csalással" segítünk rajta.
Inkább tippeket kellett volna kérni tapasztaltabbaktól. Senki se a csúcson kezdi. Először a csúnya csajokat kell felszedni, a középcsúnyákat. Azok legalább hálásak, meg megtanul az ember dugni is. Akkor már fejlődik az önbizalom is és simán rá lehet menni a bálkirálynőkre. Ha beindul a dolog, akkor meg a sok csaj még több csajt vonz.
Szerintem mindenkinek megvolt az időszaka, hogy sokáig semmi, aztán volt egy kapás, és még egy, aztán amikor észbekapott, egyszerre volt 2-3 csaja és nem tudott mit csinálni. A csajok meg persze nem hiszik el, hogy ez nem szándékos, csak megtörténik. De ez már nem ide tartozik.
Van olyan kb 35 éves ismerős csajszi, akinek az utóbbi időben az a perverziója, hogy szűz, vagy tapasztalatlan srácokat kap el. Na ez a csaj kellett volna ennek a pinabajusznak. Mondjuk lenne pár srác, aki lehet szűznek hazudná magát miatta :)
izé012 2014. 06. 03. 00:28 | #10
Hol és ki akarja azt 'kimagyarázni" h a nők a hibásak benne?

A cikkben egyébként írva volt h a srác lottószelvényeket vett mert nem tartotta elég gazdagnak magát és írta azt is a cikk h igazából nem volt soha része Hollywoodból miközben annak a közelében élt. Ha milliomosok között élt és nem volt milliomos akkor éppen h csórónak számíthatott a saját környezetében ez pedig pont azt támasztaná alá h a nőknek igenis számít a pénz. Nem olvastad a cikket? Pedig jól jön mielőtt az ember reagál rá. :-)
Előzmény: Nas (9) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 03. 00:15 | #9
Hihetetlen, hogy még ezt is megpróbálják egyesek kimagyarázni, hogy a nők a hibásak benne... Egyébként ennyit arról, hogy a nőket csak a pénz érdekli. Ennek a gyereknek aztán volt dögivel, mégsem állt le vele senki.
Tooni 2014. 06. 02. 23:27 | #8
Lehet ő nem avoidantos volt, hanem confrontant? :P akármit is mondtam épp, majd norbertvincze megmondja mi az :P
Előzmény: khristian (6) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 02. 23:24 | #7
khristian 2014. 06. 02. 18:29 | #6
Azért ölnie nem kellett volna. Én skizotípiás, avoidant személyiségzavaros vagyok. Már hét éve nem voltam nővel, kapcsolatom sem volt, szenvedek tőle, de ölni mégsem ölök. Nem értem, hogy mi ez a gondolkodás, hogy ha én is beteg vagyok, akkor legyen a másik is az. A gyereknek elég lett volna csak öngyilkosnak lennie, ha már nem bírta ennyire.
tjunior 2014. 06. 02. 15:58 | #5
"Férfi és nő ... hogyan is érthetné meg egymást. Hiszen mindkettő mást akar. A férfi: a nőt. A nő: a férfit."
Karinthy Frigyes

A csávó alapból elmebeteg volt gondolom, ha nem a nők elutasítása váltja ki belőle ezt akkor más.
nagydee
nagydee 2014. 06. 02. 15:39 | #4
azért az félelmetes, hogy az összes tárkereső fórumon idehaza is egymást váltogatják a "Hol vannak a rendes lányok, az összeset csak a pénz érdekli?" és a "Hol vannak a rendes fiúk, az összes csak a ribancokkal foglalkozik?" kérdések. és még csak véletlenül sem beszélget egymással a két csapat...
izé012 2014. 06. 02. 13:25 | #3
Írta is a cikkben kicsit lentebb: 'vagy a férfiasságát kellett volna fejleszteni, vagy a legális prostitúció szolgáltatásait kellett volna igénybe venni'
Én sem értem miért nem kurvázott.

Félelmetes egyébként hogy egy ilyen barom tettei mennyi másik baromról húzzák le a leplet kezdve a nőgyűlölőktől a nőgyűlölő-gyűlölőkön át a férfigyűlölőkig és a férfigyűlölő-gyűlölőkig.
Előzmény: Tooni (1) -2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 06. 02. 13:14 | #2
De az ilyen, miért nem csak magát nyírja ki. Meg, miért nem mondta el neki, soha senki, hogy talán azért vagy szűz, mert egy pöcs vagy?! Amúgy megnézve a srác videóját, nem tűnt csúnyának, szóval elvileg akár lehetett volna csaja, de valami biztos nem stimmelt vele. Meg hát lehet, hogy pornófilmekből tanult csajozni, és ez nem jött be. Meg talán valami gazdag, vagy híres ember gyereke volt? Az is lehet, hogy helyből nagy arca volt. Na mindenesetre az is mutatja, hogy egy gyökér lehetett, hogy szemmel láthatólag mások voltak a hibásak az ő sikertelensége miatt. A baj csak az, hogy ezért mások is meghaltak.

És igen, nekem is az jutott eszembe, mint az előttem szólónak, hogy vannak kurvák is a világon. Régen (legalábbis mi így tudjuk), azért nem volt hülye szokás elvinni a fiút a bordélyba, hogy na fiam, 14 vagy 18 lettél, tessék, meghívlak egy körre.
Tooni 2014. 06. 02. 11:59 | #1
"A BBC által idézett csajozóművész, Roosh Vorek szerint hat életet meg lehetett volna menteni, ha létezne egyfajta társadalmi mechanizmus, amely az olyan, szexuálisan frusztrált férfiaknak, mint amilyen Elliot Rodger is volt, lehetőséget biztosítana a fejlődésre és a férfiasság elsajátítására."
Van olyan, bordélyháznak hívják.
+4 VÁLASZ