Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tooni 2014. 05. 20. 15:45 | #10
Rendőr fagyival? Ha nem nyalsz akkor szopsz?
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 14:54 | #9
Van, aki tudja a tutit: http://31.media.tumblr.com/tumblr_mehgkbAOAo1qeawd7o1_1280.jpg

On: én azért meglepődnék, de biztos örülnék, ha megkínálna egy fagyival a rendőr. Bár én annak is örülök, hogy igazoltatáskor nem szöszöznek, ha rendben van a papír, mehetek is. nem úgy mint anno, amikor még az izzó készletet is megnézték, meg addig addig keresgéltek, amíg nem találtak valami hibát.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 14:49 | #8
Ja itt sok tesco. Falun meg csak lidl vagy aldi, de az meg olyan snassz. Régen, még a 80-as évek végén, 90-es évek elején, sokat utaztunk vidéki helyekre, és nagyon sokszor beszóltak nekünk, hogy na a bunkó pestiek, meg ilyenek. De ennek ellenére, nem gondolom, hogy mostanra már nagy különbségek lennének, legalábbis az emberek mentalitásában, főleg, hogy a pestiek fele vidéki, vagy az anyja-apja az.

Engem mondjuk érdekelne, milyen lehet mondjuk Kaposváron, Győrben vagy Egerben lakni, ha úgy adódna, hogy lenne ilyen kisebb városban meló, meg lakás is akadna, lehet, hogy elköltöznék. De nem a vidéki/pesti létforma különbsége miatt.
Előzmény: FatSnakeFoot (7) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 20. 14:15 | #7
Egy ideig volt szerencsém külföldön élni, egész pontosan Szegeden. Akkor mondjuk még nem volt szeged EU-s ország és Pest miniszterelnöke is Demszky volt. Megmondom őszintén én alig vártam, hogy átléphessem a határt és visszatérhessek Pestre. Tapasztalatom alapján sokkal jobb arcok és közvetlenebbek itt az emberek, mint más országban. Persze a nagy számok törvénye alapján "sok a köcsög" is, de szerencsére engem ezek eddig legtöbbször elkerültek. Sőt, több külföldi(Pécs,Szeged,Kecskemét, Nagykőrös...) barátom költözött ide és egyszerűen imádják. Eszük ágában sincs visszatérni és nem azért mert ez a lehetőségek országa.
Szóval szerintem azok köpködnek legjobban, akik soha el nem hagyták Pestiát, illetve, akik még soha nem éltek itt.
Előzmény: lilaflexninja (6) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 13:56 | #6
Ja, hát nem tudom, hol él Hawkeye, csak gondoltam. De igen én is Budapesti vagyok. Ja igen csak pesti, mintha az lenne a neve a városnak :) Azért kíváncsi lennék, hogy tényleg milyen tévhitek, hitek élnek itt Budapesttel, meg a lakosokkal kapcsolatban. Ennyire sutyeráknak néznek minket?

Nem tudom, lehet, hogy ha erdélyi lennék mondjuk, akkor az egyszerűség kedvéért én is azt mondanám, hogy Budapesten. Vagy Magyarban.
Előzmény: FatSnakeFoot (5) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 20. 13:28 | #5
Akkor te is budapesti állampolgár vagy?! Ha jól tudom, ő nem Magyarországon él. Mivel ez a videó egy másik országban készült, így nem értettem miért pont Budapestet kell felhozni példának, miért nem magát az országot. De igen, valószínűleg igazad van. Aki bunkó, az csak pesti lehet...:)
Előzmény: lilaflexninja (4) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 13:14 | #4
Meg hát gondolom Hawkeye Budapesten él. (vagy nem). Akkor minek írja azt, hogy Mátészalkán biztos... Vagy úgy gondolja, hogy csak a Budapestiek bunkók az emberek, egyéb területeken polgári idill és kultúra dúl. Sok a lehetőség.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 13:13 | #3
A lakosság egy ötöde itt él, az kb. kétmillió, plusz a városszéliek, akik bejárnak dolgozni. Na mármost azt idén megtanulhattuk, hogy a lakosság egy ötöde az több, mint két harmad, ami egyenlő a teljes országgal. Ezt az analógiát követve igen. Budapest = Magyarország
Előzmény: FatSnakeFoot (2) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 20. 13:10 | #2
Biztosan. De csak Budapesten, mert az ország más területén még rendőrök sincsenek. Magyarország=Budapest??
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 05. 20. 08:58 | #1

Fogadjunk, hogy Bp-en akadna olyan génhulladék, az ilyen viccelődésért feljelentené a rendőröket...!