Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 06. 17. 11:03 | #93
sőt még subba is!
Előzmény: bungle (92) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 06. 17. 10:45 | #92
Jé, még van napiszar?
Előzmény: norbertvincze (91) 0 VÁLASZ
norbertvincze
Revanor 2014. 05. 17. 00:08 | #90
Aki értelmes dolgokat akar nézni, az szerintem már évek óta nem néz tévét és bízza magát a vakszerencsére.
Előzmény: lilaflexninja (56) 0 VÁLASZ
Revanor 2014. 05. 16. 23:45 | #89
A személyes ízlésemnek nekem sem felel meg egy csöppet sem, de nem kell ettől még senkit vagy semmit temetni.
Az pedig, hogy a kurucinfós hazaáruló náci férgek mit gondolnak soha nem volt mérvadó.
A sok erkölcscsősznek annyi agykapacitása már nincs, hogy fölfogja azt, hogy az értelmetlen hisztijükkel ők maguk generálják a nyilvánosságot Wurstnak, ők tartják a reflektorfényben az egész jelenséget. Nem kell félni, nem fog minden harmadik srác nőnek öltözni, nem fognak az emberek tízezrével nemet változtatni és nem lesz meleg forradalom sem.
Az Eurovíziós dalfesztivál egy hatalmas giccsparádé aminek A zenei érteke évtizedek óta nulla, senki nem veszi komolyan, senki nem emlékszik fél évvel a verseny után az indulókra, a bemutatott jellegtelen tucatzenéjével pedig semmilyen hatása nincs sem a nemzetközi gondolkodásra sem pedig az európai zenei életre. Akik pedig tényleg az ilyen tartalom nélküli, sablonos, jellegtelen eurotrashért élnek-halnak, nem zavarnak sok vizet.
Ha nem tetszik ne nézd, ne hallgasd, ne beszélj róla.

lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 16. 09:10 | #88
Volt már ennél rosszabb is, gladiátor harcok, nyilvános kivégzések, boszorkányüldözés, orgiák, folyamatos háborúk, más népek leigázása és kiirtása, tömegek elnyomása a vallás nevében, inkvizíció, gyerekmunka a gyárban, árva gyerekek semmibe vétele, világháború 1.0 és 2.0, gyereklányokkal való házasodás, asszonyok emberszámba nem vétele, és lehetne folytatni. Nem tudom, milyen az igazi európai kultúra, amit annyian féltenek, de szerintem leginkább semmilyen.

az is teljesen érthető, hogy mondjuk a 20 század elejéig, ugye ment a szép és kifinomult kultúra (legalábbis egy rétegnél, mert a paraszt paraszt volt, a munkás munkás volt, nem nézegetett reneszánsz képeket a múzeumban és nem járt operába), és azóta modernizálódunk minden téren, meg a "liberalizmus" mert ennek van tere. Az elnyomás/sötétség/egyszerűség/szürkeség akármi hasonló dolgok után jön a burjánzás, a szabadság, a színesség, és természetes, hogy ez elszabadul, elharapódzik, túlzásba viszik, aztán amikor már megunták az emberek a túlzott szabadságot minden téren, akkor jön megint a szigor és a morcosság.

De amúgy nem teljesen értem, hogy a fenti lény, hogy veszélyezteti az egyéneket. TE nem értesz vele egyet, ezért nagyon nem tetszik, és nem akarsz ilyen lenni, és a gyerekedet sem akarod ilyennek. Szóval, nem hogy veszélyt jelentene rád, mert nem kúszik be a transzvesztitaság kis gyíkként a kuksiba és foglalja el az agyad, sőt pont azt éri el a magamutogatásával, hogy ne akarjál ilyen lenni. Szóval, még építi is a kultúrát :) Aki meg erre fogékony, annak nincs szüksége koncsítákra, hogy "elferdüljön", megy az magától is. Lehet, hogy elfogadottabbá válik, de nem kötelező, sőt szerintem minél jobban elfogadott egy ilyen valami, annál inkább természtessé válik, és annál kevésbé vonzó a bizonytalanok számára talán, mert ugye nem tiltott, nincs benne külön izgalom.

Legalábbis én így gondolom, és ezért nem féltem az európai kultúrát és civilizációt, amit amúgy se értékelek annyira nagyra.
Előzmény: bimbi (87) +2 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2014. 05. 15. 19:22 | #87
Kíváncsi vagyok, hogy meddig hanyatlik Európa. Mikor és mi lesz a mélypont. Lesz-e kilábalás ebből a deviáns liberalizmusból...
-1 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 05. 15. 19:05 | #86
:DDD
Ez sztem akár jöhetne külön postként is! ;)
Előzmény: Szancso (85) 0 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2014. 05. 14. 20:58 | #83
"...férfias ruhadarabok (ing, nadrág(kosztüm), póló, stb.) is tud szexi lenni egy nőn, nem csak a miniszoknya"

Itt van pl. rögtön ez :)
https://www.youtube.com/watch?v=B8Nn_FCYFSI#t=132
Előzmény: Nas (79) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 14. 20:12 | #82
"Bár hallottam már olyat, hogy a szoknya kifejezetten macsó tud lenni egy olyan férfin, meg persze egy olyan szoknya."

Igen. :)

http://www.ize.hu/comments.php?post_id=15520
Előzmény: lilaflexninja (81) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 14. 13:09 | #81
Ááá muszáj elnyomnom magamban a szoknya viselete iránti késztetésemet :) nem, nem akarnék amúgy blúzt, meg szoknyát hordani, csak ha akarnék, akkor cikis lenne a külvilág számára. Bár hallottam már olyat, hogy a szoknya kifejezetten macsó tud lenni egy olyan férfin, meg persze egy olyan szoknya, nem egy rózsaszín mini.
Elfogadom, hogy a férfias ruhákat szexinek tartják, ahogy a harisnyatartót és a csipkés bugyit is, csak nekem ezek valahogy nem. Túl átlagosak és túlságosan elfogadottan szexi cuccok ezek. Mintha kötelező lenne.

Számomra a nyakkendő, az öltöny, az ing, a szépen vasalt nadrág, ezek mind feleslegesek, és hacsak nem vállalat igazgató, államfő, vagy múlt századi angol gentlemanus az ember, akkor minek erőltetni. Na de ízlések és pofonok.



Előzmény: Nas (79) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 05. 14. 13:00 | #80
nyakkendő felesleges és idétlen +1
Előzmény: Nas (79) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 14. 12:31 | #79
"főleg, hogy fordítva én nem tehetem ezt meg, illetve furcsán néznének"

Ahá, kibújt a szög a zsákból. :D Akarsz róla beszélni...? :)

Azért az alapvetően férfias ruhadarabok (ing, nadrág(kosztüm), póló, stb.) is tud szexi lenni egy nőn, nem csak a miniszoknya... :) Csak tudni kell viselni. A nyakkendőt én egyik nemnél sem tudom hova tenni. Tipikus felesleges, kényelmetlen, idétlen ruhadarab.
Előzmény: lilaflexninja (78) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 14. 12:19 | #78
A címsorokat elolvasva még egyet is értek vele. Kivéve az egyes ponttal, hogy a szmokingba bújt nők szexik. hát nekem annyira nem, kövezzetek meg érte. Én nem értem, és nem is találom szexinek azt, hogy egy nő férfiruhába bújik, főleg, hogy fordítva én nem tehetem ezt meg, illetve furcsán néznének. Egy nő ne hordjon szmokingot, inget, öltönyt, nyakkendőt! Hordjon bármi mást, nőies, vagy trampli vagy akármilyen ruhákat. Annyi ruha van a nőknek kitalálva-szabva, a francért kell nekik a férfi ruhákat hordani. Na jó oké, öltönyt mondjuk én sem hordok, de akkor is, vagy lehet, hogy pont ezért nem tetszik az öltöny még egy nőn sem.
Előzmény: bungle (77) 0 VÁLASZ
bungle
bungle
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 14. 07:00 | #75
Gyöngyszemek az internetről:

"A szakáll a buzik csöcse" illetve "2015: felkészül Szecsődi Kari!"
bungle
bungle 2014. 05. 13. 15:44 | #73
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 14:48 | #72
Jut el az agyamig a gondolat és az üzenet. Hogy a másság mellett akar kampányolni. De milyen már a világ, amikor a másságért nem egy meleg, vagy egy transz-szexuális, vagy egy simán nőnek öltözött férfi, vagy egy fiús leszbi kampányol,hanem egy szakállas nőimitátor férfi? Ennyire durván elfogadó a világ, hogy ha nincs szakálla egy nőnek öltözött férfinek, már fel sem figyelünk rá? Vagy kész hátradőlhetünk a sima másokat elfogadtuk már, most jöhetnek az ilyen kifacsarodott totál zavar lények?

alig várom az olyan nőket, akik egy péniszt varratnak fel magukra, de közben leszbikusak, és mivel leszbik ezért a homlokuk közepére egy vaginát vágatnak, de mivel nem akarják hogy beskatulyázzák őket, a mellüket a hátukra tetetik át, és ha már ott van, nem akarják, hogy hátulról megmolesztálják őket és csak a csöcsöket lássák bennük, ezért beszőrősítik a seggüket, amit viszont ellensúlyozni kell, mármint hogy ők nem átlagos szőrős leszbik és előre is tettetnek két mellett, de csak olyan lógós lelapítottat, mert mégiscsak leszbik. Viszont a szőrös segghez meg méteres négerkáró dukál, de az meg mindig kiveri a fogukat, ami nem baj, mert el kell fogadni, hogy fogatlanok, de azért a fejükre feloperáltatnak egy egy műfogsort a két oldalra.


lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 14:37 | #71
Na ezek a szakállak, nem az ilyen felragasztott szakállnak álcázott maszk.
Előzmény: bungle (69) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 05. 13. 14:20 | #70
Tényleg cirkuszba való. Vagy hogy kb. 30 évre kicsit eltűnjön... ;)
www.funpic.hu/hu/kategoriak/fura-emberek/46483_?categoryId=13&position=&large=1
Előzmény: Ravennë (67) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 05. 13. 14:18 | #69
Most jut eszembe ez a 2 éves (tudom, kicsit szakállas ;)) postom:
www.ize.hu/comments.php?post_id=21211 :D
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 14:14 | #68
Ülj le egyes. Biztos te is szakállas nő vagy, azért véded ennyire :)

Annyi izé után meghallgattam amit énekelt, és amúgy szarnak tényleg nem lehet mondani, bár nem tudom milyen volt a többi előadó. Meg aztán gondolom itt sem az számít, ki a jó, hanem, hogy kire szavaznak sokan. Ha őt szavazta meg Európa akkor, ha valakinek ez fáj, ne az előadót szidja, hanem az európai embereket! De annyira ki vannak sokan, de régen meg Boy George volt nagy sztár, és azért ő sem volt semmi, oké nem volt szakálla. Vagy nem volt nő. Vagy mi?
Előzmény: Ravennë (67) -1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 05. 13. 13:57 | #67
Akkor én most leírom és (előreláthatólag) pár mínusz fejében felvállalom: engem például marhára nem zavar, hogy ő lett az első, ha valami szart alkotott volna, én is felháborodnék, de szerintem az ének és a dal nem volt rossz (Operaház fantomja jutott eszembe róla). A szakállat illetően pedig, ő maga is megmondta, hogy ezzel a másság (nem a szakállas nők) elfogadásáért kampányolt, mint ahogy sokan teszik ezt valamilyen ügyért különböző színű szalagok és kitűzők viselésével. Valljuk be, ő azért ügyesebb figyelemfelkeltőt használt, egy szalagnál. ;) Az Eurovízió különben is egy nagy cirkusz, a szakállas nő, pedig cirkuszba való dolog, nem? Hát akkor meg?! Jajj több lett két mondatnál. Maradhat? :D
Előzmény: lilaflexninja (66) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 13:25 | #66
Igazából két mondatban leírhatta volna, és kicsit kisebb betűkkel, netán modernebb dizájnnal, hogy kit érdekel a koncsíta, őt nem zavarja. Illetve ez egy fél mondat. Na ehhez képest csavarta egy darabig. De azért nem volt olyan szörnyű.
Előzmény: bungle (65) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 05. 13. 12:43 | #65
Inkább titeket (vagy akit érdekel)! :D (ahogy írtam végig se volt időm olvasni, de lehet, hogy valakinek meg ez a vélemény jön be...)
Előzmény: hawkeye (64) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 05. 13. 12:41 | #64

Te ilyen írások olvasásával szadizod magad...? :)
Előzmény: bungle (63) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 05. 13. 12:34 | #63
Ez is egy vélemény (nem az enyém, végig se bírtam olvasni, olyan hosszú és unalmas, csak ha már megosztották, gondoltam én is megosztom):

Izgis lehet fóbnak lenni
http://lattilad.org/f/?x=entry%3Aentry140513-022356
hawkeye
hawkeye 2014. 05. 13. 11:43 | #62

Kezdetben:

Gigliola Cinquetti,
Udo Jürgens,
Francoise Hardy,
Domenico Modugno,
Sandie Shaw
Karel Gott,
Cliff Richard,
Sergio Endrigo,
Lulu,
Gianni Morandi,
Julio Iglesias… és így tovább.

Ilyen kezdetekkel hogyan süllyedhettünk idáig????

hawkeye
hawkeye 2014. 05. 13. 11:32 | #61

Te is fiam, Barbapapa.... :)
Előzmény: lilaflexninja (57) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 09:13 | #60
Én jövőre javasolnám: https://www.youtube.com/watch?v=KlcooqAo__Q hát ha lenne annyira érdekes figura, hogy esélye legyen nyerni.
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2014. 05. 13. 09:05 | #59
A lényeg, hogy belülről is szakállas legyen az ember. :)
Egyébként pedig:
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37580820.jpg
Előzmény: lilaflexninja (57) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 05. 13. 08:22 | #58
Ez meg a másik véglet, nyilván politikai ügyet kell csinálni ebből, kell az ellenségkép a ruszkiknak is, még ha az orosz versenyzők kifütyülése elég primitív dolog is volt. Kicsit túl van reagálva ez a tingli tangli bohóc műsor.
Előzmény: norbertvincze (55) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 08:08 | #57
Szakállas emberként (és szintén férfiként) röhögök jókat a rajzon. És mennyire igaz. De azért tegyük hozzá lehagyták a bajuszon tartalékba félretett levest/kávét, hogy az mennyire jó.
Illetve nem szaporítja az előnyöket a télen a szakállban megülő hideg pára, és nyáron negyven fokban az a plusz pár fok az arcon.
Előzmény: I. C. Wiener (54) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 13. 08:05 | #56
Na jó de ne felejtsük el, hogy a Vitray és Egri féle vetélkedők egy átkos múlt rendszerben indultak, amikor egy tévé volt (max 2), és volt az akkori kormányzatban egy kis népnevelő szándék. Abban nem vagyok biztos, hogy valóban művelni akarták a népet, de jól mutatott, és lehetett hangoztatni, hogy éljen a nép nevelése. Ma ilyen nincsen, illetve ha van is a közszolgon az is inkább show, mint műveltségi vetélkedő.

Azért az egyéretelmű, hogy a kereskedelmi tévék nem fognak egy elmabejnokság szerű műsort csinálni, mert cirkusz kell a népnek, nincs is értelme mindig ezen izélni, hogy hova süllyedt a színvonal. A minőségi színvonalat az m1 től kéne várni, de ugye az állami tévében meg megy a harc a hatalomért, illetve, hogy ki tud minél drágább műsort csinálni. Plusz ők is próbálják szórakoztatni a népet, mert máshogy a kutya se nézné. Na mármost kultúr csatorna nincsen.

És a múltkor az m3-on megnéztem egy elmebajnokságot, kíváncsiságból, hogy milyen is volt, mert gyerek voltam még amikor ment, és meg kell hogy mondjam, annyira volt érdekes és izgalmas mint egy csatornacsővel maszturbálni. Nagyon okos kérdések voltak, és nagyon műveltek voltak az emberek, de iszonyat unalmas volt. A másik műsora az Egrinek az jó volt, de annak most nem jut eszembe a neve.

Egy szónak is száz a vége, aki igényes műsort akar, az ne nézze az rtl-t a tv2-t se az énekes-táncos műsorokat, se a valóságshowkat.
Előzmény: 7sleeper (32) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2014. 05. 13. 04:30 | #55
"Újabb lépés a normalitás felé: Eurázsiai hangja

Oroszok tízmillióinak érzékenységét sértette (és nem csak nekik), hogy a bájos orosz ikreket kifütyülte a szakállas nőre gerjedő européer "tolerancia-közönség". Az orosz Duma (törvényhozás) ezért azt javasolja, hogy Oroszország lépjen vissza az Erovíziós dalfesztiváltól, és írja ki az Eurázsia Hangja versenyt.

A Duma nem szeretné, ha szakállas nők adnának erkölcsi iránytűt a fiataloknak, és ilyen példaképeik legyenek - jelentette a hivatalos orosz média."
+1 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2014. 05. 13. 01:29 | #54
Szakállas emberként (egyébként férfiként...) megragadnám az alkalmat:

Beard facts:
http://editorial.designtaxi.com/news-beardfacts0307/1.jpg
Ravennë
Ravennë 2014. 05. 13. 00:00 | #53
Posztszöveg: "Vannak, akik már Európát temetik!" :P
Előzmény: Tooni (52) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 05. 12. 23:57 | #52
És nem csak nekem jutott eszembe,
http://hvg.hu/plazs/20140511_Foto_Conchita_Wurst_az_uj_Sissi
bár a császári körszakáll csak jobban mutatna.
Előzmény: Tooni (5) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 05. 12. 22:38 | #51
A Puzsér Robit, neki már szakálla van, jó eséllyel indulhat...a plasztikai átalakítás után :D mert nem csak transzi, de túlsúlyos is lenne, az +1 toleranciafaktor!
Megint jövőre a biztos győzelem érdekében meg túlsúlyos ratyi szakállas nőimitátor rokkantnyugdíjast, azt követő évben meg ugyanazt, csak fekete bőrszínnel :D
Előzmény: Horvipapa (43) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 05. 12. 22:02 | #50
Rúzsa Magdi volt már, és nagyon jól szerepelt. Rajta kívül nem tudnék olyan előadást mondani magyarból, amelyik igazán bejött volna... Friderikáéban is csak a gitár tetszett. :P
www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcg
Előzmény: Stickhorse (47) 0 VÁLASZ
Stickhorse 2014. 05. 12. 21:10 | #49
Ja és akármennyire nem szeretem, Ákos is képes lenne valami fogyaszthatót alkotni, amit még a nagyközönség is megemésztene. Befejeztem a magammal beszélgetést.
Előzmény: Stickhorse (47) +1 VÁLASZ
Stickhorse 2014. 05. 12. 21:08 | #48
*Lovasi Andrást mindig következetesen Lovassy-nak írom, ezúton is elnézést!
Előzmény: Stickhorse (47) 0 VÁLASZ
Stickhorse 2014. 05. 12. 21:06 | #47
Subscribe, Leander, Vad Fruttik, Punnany, Lovassy bármelyik formációja, Péterffy Bori, Tankcsapda, egy jól sikerült Quimby....bármelyik hangulatosabb és egyedibb a felsorakoztatott dalok akármelyikénél. Egy jól hangszerelt Caramelt vagy egy orrhangot mellőző és tartalmas-ízes Rúzsa Magdit is akármikor szívesebben küldenék. Van rajtuk kívül még néhány banda/előadó, akik néha eltalálják a hangokat, de a fentiek valamennyire állandó minőséget tudnak nyújtani, legalábbis számomra.

Egyébként azt gondolom, hogy ez a verseny is olyan, mint a politika. Jelen állapotában nem érdemes arra, hogy komolyan foglalkozzunk vele, viszont ha így állunk hozzá, soha nem is lesz érdemes rá.
Előzmény: Horvipapa (43) 0 VÁLASZ
Stickhorse 2014. 05. 12. 20:59 | #46
Nem teljesen áll össze ez a logikai eszmefuttatás.

1. Igaz, hogy ezt az urat - csakazért sem fogom hölgynek nevezni - döntő mértékben a személye miatt választották meg az idei verseny győztesének.

2. Az is igaz, hogy az Eurovíziós dalfelhozatal a középszerűség irányába tart, dehát a pop már csak ilyen, középszerű, könnyen értelmezhető, befogadható, ez viszont kizárja a másfajta zeneiséget. Az egyetlen - számomra - értékelhető produkció a máltaiak folk-nótája volt, nekem még a nagy favoritnak tartott holland dal is csak a klasszikus Robbie Williams - Nicole Kidman: Something Stupid-jára hajazó valami volt. Ez a verseny - kevés kivételtől eltekintve - az olcsó popdalocskák bemutatója.

A kettő között - a travi megválasztása és a dalok középszerűsége - ugyanakkor semmi összefüggés nincs.
Előzmény: niof (40) +1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 12. 20:46 | #45
Egyértelmű. Nálam ő a befutó. Ráadásul olyan egy rohadt, fülbemászó dallama van ennek a számnak, hogy ha egyszer meghallgatod, többet ki nem mosod a füledből.
http://www.youtube.com/watch?v=W-TFRodqAMk

A "verseny" nagyjából erre érdemes...
Előzmény: Horvipapa (43) 0 VÁLASZ
dari3167 2014. 05. 12. 20:44 | #44
Benne látható a jövő,kedves fiatalok ilyennek kell lenni,hogy sikert érjetek el az életben.
Szabályosan fájt minden egyes szavazat amit kapott,nem vagyok liberális az biztos,de egy ilyen irritáló b..i művészetére nem vagyok kíváncsi,ha egy cici vagy meztelen popsi van egy filmben már korhatáros,cigi alkohol reklám tilos,de egy ilyet lehet mutogatni,melyik hat rosszabbul egy fiatal önképére?
+2 VÁLASZ
Horvipapa
Horvipapa 2014. 05. 12. 20:19 | #43
Amúgy, Ti kedves kommentelők kit küldenétek ilyen versenyre? Persze ha a verseny érdemes arra hogy a ti kedvencetek szerepeljen benne..
Horvipapa
Horvipapa 2014. 05. 12. 20:18 | #42
Bocsi a félreinformáltságomért... :) Nem vagyok otthon ratyimatyiügyben. Amúgy lehet hogy a cél a polgárpukkasztás, mert így jobban eladható a fos, amit ott művelnek..

Előzmény: tjunior (41) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 05. 12. 19:52 | #41
Emlékszem Dana Internationalra, de tévedsz nem vették el tőle semmit, mert már a műsorba is úgy jutott hogy transznemű, nem titkolta így nem is volt minek kiderülnie. Dana Internesönölről én meg nem mondtam volna hogy hímnek született, 15 éve még szakáll nélkül is nyerhetett, idén már kellett a szőrzet is, szerintem 5 év múlva már csak úgy nyerhet transznemű ha éneklés közben a farkát pörgeti ( ha addig át nem műtik) :).
Várom már mikor kúrnak egy jót a juróvizión a győzelem érdekében.
Előzmény: Horvipapa (38) 0 VÁLASZ
niof
niof 2014. 05. 12. 19:42 | #40
Nekem ez a műsor nem jelent szart sem. Az elég sajnálatos, hogy többek is az ismerőseim közül azt mondták, mint ti itt a hozzászólásokban, hogy közelről sem ez volt a legjobb produkció, és csak azért szavazták ezt (még véletlenül sem őt) meg elsőnek, mert az ami. Európa erre tart, az igénytelen gagyi felé, majd minden téren sajnos, és ez tény. Én legalábbis a fiatalok többségén ezt látom, csak majmolják egymást, semmi egyéniségük, szinte kivétel nélkül agymosottak.

Én azért maradok inkább különc kicsit, és ezerszer inkább a kevésbé ismert és elterjedt Underground, mint a kommersz szemét.

Viva Underground! Viva la révolution!
:)
bimbi
bimbi 2014. 05. 12. 17:46 | #39
Ratyi műsor ratyiknak.
+1 VÁLASZ
Horvipapa
Horvipapa 2014. 05. 12. 17:34 | #38
Lesz*rom a szakállas nőt, lesz*rom a Puzsért... (megmondogatás helyett inkább menjen el dolgozni...)
Nem tudom emlékeztek-e még Dana Internesönelre... Ez is egy kis ratyi-travi volt, történetesen megnyerte az eurovíziót, csak miután kiderült hogy töke van a menyasszonynak visszavonták tőle a díjat.... Szerintem perelhetne....
Stickhorse 2014. 05. 12. 17:24 | #37
Magasról teszek rá, hogy ez a szakállas nőnek nevezett transzvesztita szerepelt ebben a műsorban. Az sem zavar, hogy transzvesztita. Az már sokkal inkább zavar, hogy a nemlétező toleranciánkat bizonyítandó kizárólag szélsőséges viselkedése miatt kiáltjuk ki győztesnek. Nálam a tolerancia nem ezt jelenti, nem a szélsőségek kiemelt támogatását, pozitív diszkriminációját, hanem annak békés megtűrését, még akkor is ha, nem értek egyet vele. Nem dőlt össze a világ tőle, de álszent és képmutató dolognak tartom, még akkor is, ha az Eurovízió régóta erről szól.
bungle
bungle 2014. 05. 12. 17:12 | #36
bungle
bungle 2014. 05. 12. 17:08 | #35
bungle
bungle 2014. 05. 12. 17:04 | #34
Olvastam, hogy azt meg valami faszpörgettyű idióta nyerte...
http://velvet.hu/celeb/2014/05/11/vv6_donto_percrol-percre/
Remélem sokan fogják elnevezni Aurelionak a kis pujákat. :D
Előzmény: Errtu (11) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 12. 16:07 | #33
Ha csak abból indulunk ki, hogy ma sok hölgynek a férfiideálja a csupasz, nőies, b.zis kinézetű Dzsásztin Bíbör.:)
7sleeper 2014. 05. 12. 15:59 | #32
http://www.youtube.com/watch?v=eJEmtLxkEoI&feature=player_detailpage#t=239

hmm. azért Vitray Tamástól és Egri Jánostól eljutottunk vágó istvánon át a stohl andrás félékig. mind személyileg, mind intelligenciahányadost nézve vagy akár az általuk "vezetett" műsorokat külön is megnézve: igen nagy zuhanás volt az utóbbi pár évtizedben. ha most mindennek ellenére az átlagiq mégis nőtt, akkor igazad van.

az ideológiai nevelés persze káros, de akik a legnagyobb hanggal vannak ellene, gyakran maguk is alkalmazták, alkalmazzák illetve semmi kifogásuk nem volt ellene amíg nem az aktuális bagázs csinálta (akiket szintén hülyítettek anno ilyesmivel - meg is látszik rajtuk).

vallásos=/=hülye, maradi nemnormális
ateista=/=kurva okos, baromi erkölcsös
a vallás nem a trágya, hanem a mag

(más kérdés, hogy egyes földtípusokban még csak kóró sem nő, és annyi a vallás, hogy tényleg csak a szar látszik)
Előzmény: lilaflexninja (29) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2014. 05. 12. 15:51 | #31
Nagyobb problémának látom, hogy ilyen jelenségekkel próbálnak meg ingerküszöböt feszegetni. Ha nem lenne az a "magasságos" facebook, akkor nem is tudnék ennek a szakállas bestiának a létezéséről.
Valójában nem egy tehetséges győztest akartak avatni, hanem egy mémet, amiről egy-két hétig lehet beszélni.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2014. 05. 12. 15:48 | #30
Egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben 100-200 év múlva a szakállas, bajuszos (szőrös) nő lesz a női szépségideál.
Előzmény: lilaflexninja (29) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 12. 15:28 | #29
Meg egy hozzávaló harmadik kezet mi? na jó azért ez a változat nekem is jobban tetszik

Amúgy, és ezt most nem neked írom, csak úgy. Nem értem, hogy miért kiáltanak itt farkast az emberek, amikor az ilyen arcok nem fogják annyira befolyásolni a fiatalokat, mint mondjuk a teljesen hétköznapi kinézetű és elvileg normális emberek szélsőséges/vallásos nézetei. Ezek az extrém dolgok bár hatással vannak, és hozzászokunk, de csak azokra hatnak, akik fogékonyak rá. Szerintem sokkal károsabb és ártalmasabb dolgokkal lehet a népet befolyásolni, úgy hogy észre sem vesszük. Pl egy jól irányzott erkölcstannak álcázott ideológiai órával ovisoknak egy báránybőrbe bújt kormánytól (nem gondolok semmi konkrétra, csak példa :).
Előzmény: 7sleeper (26) 0 VÁLASZ
velo 2014. 05. 12. 15:23 | #28
Eurovíziós transzfesztivál
+4 VÁLASZ
7sleeper 2014. 05. 12. 15:21 | #27
dórémifászólátidó
akkor is nyersz, ha nem csak a zsűri midó
;-)
Előzmény: FatSnakeFoot (1) 0 VÁLASZ
7sleeper 2014. 05. 12. 15:18 | #26
nem is tudom, én inkább egy harmadik mellet jobban elviselnék női extraként..
Előzmény: lilaflexninja (23) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 12. 15:18 | #25
Csak azt ne mondd, hogy a Télapó is átbaszás, mert akkor tuti tökön szúrom magam.
Előzmény: Findzs (24) 0 VÁLASZ
Findzs 2014. 05. 12. 15:02 | #24
fúj de gusztustalan ez az embernek hívott valami
lehet rossz indulatú leszek most egy kicsit; ha hallanám mondjuk fél év múlva hogy aids -e lett vagy túlnyomta a kokót egy szállodai szobában, akármilyen csúnya dolog más ember baján/halálán vigadni de én azt hiszem mosolyognék

ami meg azt a sanders gyereket illeti hát én is inkább láttam volna rács mögött ahová való mint ezen a bohócfesztiválon

és még mennyi naiv ember van akik elhiszik, hogy aurélió meg ez a sanders meg az ehez hasonlók nyernek valamit

nem, bunda az egész mint ahogy a fidesz ismételt hatalomra jutása és a lottó 5 -ös is


lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 12. 14:53 | #23
Tudod, kell a változatosság. A sima nők már unalmasak, itt az ideje, hogy fel legyenek dobva valami extrával :)
Előzmény: hawkeye (19) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2014. 05. 12. 14:16 | #22
;)
azt hiszem semmi esélyem, ConCheetah mát egy befutott ló (nő?)
Előzmény: nagydee (21) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2014. 05. 12. 14:11 | #21
az esélyeid latolgatod? ;)
Előzmény: közlegény (20) +1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2014. 05. 12. 14:09 | #20
Amúgy Koncsíta most a brére bukik vagy a gumilovakra? (költői kérdés volt) :)
hawkeye
hawkeye 2014. 05. 12. 14:04 | #19

Jajj, bocs, hogy belegázoltam az érzéseidbe! Ha szakállas, hát szakállas, fő, hogy neked bejön.... :)


Előzmény: lilaflexninja (15) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2014. 05. 12. 14:04 | #18
Véget ért...mikor kezdődött? (és főleg minek) :))
Előzmény: Errtu (11) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 05. 12. 14:03 | #17

Te egy garázda bűnözőt védsz????

Aki a haverjaival bedrogozva majdnem halálra vert egy embert?

És akit - többedszerre - a dúsgazdag papája húzott ki a trutyiból...:
Előzmény: kissfreezer (14) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 12. 13:39 | #16
Engem pont nem a származása izgat, hanem, hogy megjelent pár éve a megasztárban, addig azt se tudtuk ki az mi az, mit csinált, nagyon jól el volt, ahol volt, csak valahogy meglátta a lehetőséget, hogy jéé ebben az országban lehetek akár sztár is, és úgy is tett. Egy kicsit szomorú dolog ez, hogy azért jön valaki ide, hogy befuttassa magát, meg eladja magát, mert már egy nagyobb piacon nem tudja. És gondolom, ha itthon kezdenék elfelejteni, de külföldön kinézne egy zsíros kis szerződés, gond nélkül tovább állnának. ha nem az nagyon szép, de nem hiszem. De hogy ne ezen lovagoljak, nekem abszolút nem tetszik a hangja, meg a számai, szerintem vannak jobb hangú énekesek is, nem is értem, miért őt szavazták meg. De ízlések és pofonok, ha ő kellett a népnek, akkor ő a legjobb biztos.
Előzmény: kissfreezer (14) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 12. 13:34 | #15
Nahát a Puzsér is majdnem olyan, mint egy szakállas nő. Csak a csúnyábbik fajtából! Amúgy abszolút felesleges, hogy szakállas legyen a transzvesztita, ha simán travi lenne, vagy simán szakállas nő, az még okés lenne.
Előzmény: hawkeye (8) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 05. 12. 13:24 | #14
Kállay-t nem kéne szapulni. A magyarokat helytállóan képviselte és akit a származása izgat, vígasztalja őket az a tény, hogy az édesanyja magyar (nem mint ha ez most lényeges volna). Az a lényeg, hogy őt szavazták meg többen, hogy képviselje Magyarországot.
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2014. 05. 12. 13:20 | #13
Végeredményben a célját elérte, hiszen beszélünk róla :)
palinkaman
palinkaman 2014. 05. 12. 13:17 | #12
Az ízig-vérig magyar dolog engem kevésbé aggaszt, mint az, hogy 5 év múlva, lehet gyilkos transzikat founk sztárokként ünnepelni, és éltetni. Mert nem lesz más választásunk, az igazi tehetséges NORMÁLIS EMBEREKet ódivatúnak fogják tartani. :S Nagyon-nagyon rossz irányba tart a világ, nem csak hazánk, hanem az egész. Lassan az emberiség elveszíti azt, amitől emberként tekinthet magára...
+3 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2014. 05. 12. 13:12 | #11
Kit érdekel?
Fontosabb, hogy véget ért végre a VV6!!!
tjunior 2014. 05. 12. 12:48 | #10
Mert amúgy ki az ízig vérig magyar ember? Mit takar ez a fogalom? Miért lenne az ízig vérig magyar aki itt született és itt élt? Magyar az aki annak vallja magát.
Előzmény: lilaflexninja (7) +2 VÁLASZ
dude 2014. 05. 12. 12:28 | #9
+2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 05. 12. 12:26 | #8

1. Kállay-nak garázdaság, súlyos testi msértés miatt börtönben lenne a helye. Csak hát a papa igen nagy ember...

2. A szakállas nő számomra szimplán undorító.

Ha ez valakinek nem elég, itt 1 megmondóember:

"Puzsér: a szakállas nő egy gyalázatos provokáció
2014, május 11 - 10:09

Mint az köztudott, az osztrák szakállas "nő" nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ismét bizonyítva, hogy a rendezvény a deviánsoknak szól.

Az eset mellett Puzsér Róbert sem ment el szótlanul. "A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság. Ez a semmiből előrántott kreatúra azt hazudja a színpadon, hogy nem létezik szexus, hogy nincsenek nemek. Ő a maga részéről legalábbis nem választ. Vagy ha nagyon muszáj választani, akkor mindkettőt kéri. Amikor pedig valaki úgy látja, hogy ez ellentmond mindannak, amit a biológia és a pszichológia tudománya állít, vagy pusztán a valóság elemi ismerete diktál, akkor az illető nyilvánvalóan egy rohadt, kirekesztő, fasiszta szemétláda" - írta Facebook-oldalán Puzsér, aki szerint "egy gátlástalan producer - ahelyett, hogy túlcsorduló kreativitásától vezetve vászonra festette volna az eszébe ötlő bizarr alakot - fogott egy élő embert, szétszaggatta az identitását, és a helyére baszott egy hitvány és aljas szórakoztató showelemet."

+2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 12. 11:54 | #7
Engem jobban zavart az, hogy a Kállay-Sanders András képviseli hazánkat, nem mintha a származásával lenne bajom, azzal nincs, csak valahogy képviselje már Magyar hont egy ízig vérig magyar ember, aki mondjuk itt is született és itt is élt mindig is.

De ha szakállas nő nyeri meg az amúgy tényleg kit érdeklő euróviziós fesztivált, akkor lelkük rajta, nem ettől fog hanyatlani európa, és nem is a kurucok által felhozott keveredéstől, se a buziktól, se a drogosoktól, hanem maguktól az emberektől, akiknek nem tanítanak semmi értéket.

jut eszembe mit takarhat a keresztény civilizáció, vagy a keresztény európai kultúra? mert azért abban is volt minden deviáns eddig is. Vagy azok mindig zsidók és buzik voltak? És hagyjuk már ezt a keresztény dolgot, annak ellenére, hogy igen több mint ezer évig a vezető vallás volt Európában, de azért rendesen le lett járatva a sok háborúval, gyarmatosítással, világháborúval, meg egyáltalán. Kurucék is jobban tennék, ha inkább olvasnának mindenféle művet, nem csak a szittya magyar alkotókat, esetleg múzeumba járnának, hogy őrizzék az európai kultúrát.

És ha netán ez a fajta európai kultúra eltűnne a homályba pár száz év alatt, az se lenne nagy kár, mert közelében sem vagyunk a régmúlt idők dicsőségének.
+1 VÁLASZ
Tooni 2014. 05. 12. 11:43 | #5
Én a Sissy riméket várom, Ferencjóska-szakállal :D
Előzmény: bungle (3) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 05. 12. 11:35 | #4
Belenézegettem a juróvízióba, az osztrákot persze hogy megnéztem, de pont elkaptam a 2.. hollandot meg még 1-2 számot.
Vajon koncsita hány pontot kap, ha a döntő előtt megborotválkozik?
Mert ha elvesszük a produkcióból a külsőségeket, egészen pontosan csak a szakállt, akkor marad egy rissz-rosssz giccs ballada meg egy teljesen jelentéktelen előadó.
És akkor ott vannak a 2. hollandok akkor egyszerűen sallangmentesen felmentek a színpadra és azt hitték egy mérföldekkel jobb számmal megverhetik a szakállas nőt...milyen naivak voltak.
Sosem voltam híve a pozitív diszkriminációnak.
+2 VÁLASZ
bungle
leha 2014. 05. 12. 11:12 | #2
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 12. 10:45 | #1
Ha nyomorék, sz.r hangú, néger b.zi lennék, tuti elindulnék ezen a "versenyen". Biztos győzelem.
+5 VÁLASZ