Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
PabY 2014. 05. 10. 16:31 | #16
Kinek mi a fontos...
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 09. 12:54 | #15
Akkor még jó is hogy nem cigizel, mert gondolom sokat lehet ezekre költeni. Hát jobb mint a dohányzás vagy az ivás az biztos.
Előzmény: FatSnakeFoot (14) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 09. 12:09 | #14
Régiségeket és órákat. Régen pedig az autóm építgetésére költöttem minden pénzemet, pedig akkor sem voltam tehetős. Sokan emiatt néztek hülyének.

Amúgy meg a jómódúak ugyanúgy hódolnak a káros szenvedélyüknek, annyi a különbség, hogy anyagilag kevésbé érzik meg. A pénz mellé nem jár tudatosság és intelligencia. Aki ma jól él, az lehet, hogy holnap elszegényedik, viszont a legtöbb igénye, szokása megmarad. Nem könnyű lemondani mindenről, ami azelőtt fontos volt, akkor sem ha tudjuk, hogy nem éppen egészséges, hasznos, illetve anyagi helyzetünk már nem indokolja az adott termék fogyasztását vagy szenvedély gyakorlását.
Előzmény: lilaflexninja (13) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 09. 11:14 | #13
Mit gyűjtesz?

Amúgy igazad van, és szép is lenne, ha az emberek nem a káros szenvedélyükre költenének. Csak, ha fennmaradna a pénzük, akkor ott állnának, hogy mire költsem. Mert sok embernek értelmetlen dolog a pénzt egészséges ételekre, lakásfestésre, könyvre, ruhára félre tenni, költeni, mert úgy van vele, egyszer élünk. Mondjuk, ha hobbija van az embernek, vagy szeret utazni, van valami értelmes időtöltés amihez kedvet érez, vagy ilyesmi, akkor van hová tenni a pénzt.
Előzmény: FatSnakeFoot (11) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 09. 10:57 | #12
Mondjuk ez is érdekes:
"A nőkben jellemzően a szakorvosok felkészültsége kelt bizalmat, de sokaknak – különösen a Budapesten élőknek – az is számít, hogy az illető férfi legyen."
Én férfiként egyáltalán nem így gondolkodom, érzek. Én ugyanúgy megbízom a férfi orvosokban, mint a nőkben. A szaktudást, törődést, figyelmességet nézem. Ezzel elismernék a nők, hogy a férfiak jobb orvosok, legalábbis jobban megbíznak bennük? De miért?:)
Előzmény: FatSnakeFoot (11) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 09. 10:46 | #11
Ez egy hülyeség. Mindenki panaszkodik valamiért, többségében ilyenek vagyunk. És az anyagiakra ki panaszkodna, ha nem a proli?! Nagyon ellene vagyok a dohányzásnak, de lássuk be, hogy mindenkinek van valami indokolatlan(sok esetben egészségre káros) kiadása. Van, aki a cukros, egészségtelen italokkal gyilkolja magát napi rendszerességgel, akad, aki az édességekről nem tud lemondani. Sokan alkohollal vagy droggal színezik életüket, mások kurvázni járnak. Vannak, akik chipssel tömik magukat és vásárolnak drága számítógépes játékokat és sokan beteg hobbijuknak, szenvedélyüknek hódolnak. Mindezt úgy, hogy a seggük kilóg a gatyából, mert amúgy nincs egy fillérjük sem, vagyis fogalmazzunk úgy, hogy értelmes,egészséges dologra nincs.
Én nem tudom megérteni a dohányost, akinek ez minden öröme, ő meg engem néz hülyének, amiért az utolsó pénzemet is a gyűjteményem bővítésére fordítom. Persze, az lenne a legjobb ha mindenki kocogva járna dolgozni, miközben friss, zsenge saláta lógna ki a szánkból és a hitelek és rezsi befizetése után megmaradt pénzt elköltenénk Norbi egészség farmján.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 09. 07:40 | #10
Ja bocs, gróf?
Előzmény: lilaflexninja (8) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 09. 07:39 | #9
De mi az, hogy egészséges kaja? Saláta? Vagy amiben nincs cukor? Vagy a kurva drága bio saláta, ami semmivel se jobb, mint a nem bio?

És miért baj az, hogy valaki a saját pénzéből cigire költ, és nem egészséges kajára. Az ő dolga, ő döglik meg előbb. Az államnak, meg fasza bevétele van, és haverok is jól megélnek a trafikokból. Rendben az esetleges kezelésük sokba kerül, de a nem dohányos emberek is betegek lesznek egyszer, max nem tüdőrákot kapnak, hanem vastagbélrákot.

Aki cigizik az teljesen tisztában van vele, hogy havi 20-30at költ cigire, és azért panaszkodik esetleg, mert a fizetése kevés, nem azért mert drága az egészséges kaja. És mivel (bár szerintem ez az iskolázottság kérdés abszolút nem releváns, mert az iskolázottak nem feltétlenül értelmiségiek, vagy értelmesebbek tisztelet a kivételnek) ezek szerint a csoró suttyók cigiznek többet, eleve nem olyan sok a fizetésük, és nem olyan boldog az életük, hogy az egészséges életmóddal akarjanak foglalkozni. Inkább a napi szarok mellett ez marad nekik, hogy cigiznek, tán söröznek.

Azért kíváncsi lennék egy olyan felmérésre, hogy az iskolázott közép és felső réteg, amikre reklám szempontból mindig olyan büszkék és ők a kívánatos vásárlóerő, milyen indíttatásból él egészségesebben, ha tényleg egészségesebben él. Mert tényleg felfogja és érdekli, vagy mert csak trendi edzőterembe járni a belvárosba, vagy trendi drága kajákat megvenni, vagy simán csak ciki cigizni, és ezért nem akar. Vagy simán csak van arra pénze, hogy elmenjen a dokikhoz, netán magánrendelésekre, míg az alsórétegnek nem feltétlenül marad erre pénze (miután elköltötte a havi 30K-t cigire)
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 09. 07:32 | #8
Nálad kik számítanak proliknak? Illetve te valami grófnő vagy?
Előzmény: bimbi (1) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2014. 05. 08. 22:35 | #7
Az addikció pont azért addikció, mert a prioritásokat illogikussá teszi. Ami a cigire igaz, az igaz az alkoholra, zabálásra, internetre stb. is.
Tooni 2014. 05. 08. 21:21 | #6
Sok dohányos ismerősöm van, akik tök jól kijönnének a fizujukból, ha havonta nem költenének 30K-t cigire.
Marad a panaszkodás.
Szancso 2014. 05. 08. 19:08 | #5
Ne feszegessük! Jobb nem tudni mit eszünk. :)
"Csukjuk be a szemünket, oszt' falatozzunk!" ;)

Előzmény: rermo (3) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2014. 05. 08. 18:36 | #4
tehát pl a koka kóla, aminek egyetlen természetes alapanyaga a víz és minden más összetevője hasztalan vegyipari szintetikum az egészségesnek számít?
Előzmény: rermo (3) 0 VÁLASZ
rermo 2014. 05. 08. 18:32 | #3
Egészséges kaja ..... a Norbi Update-re gondolsz ??? Akkor inkább én is rágyújtok .

Amúgy szerintem nincs egészségtelen élelmiszer , csak egészségtelen táplálkozás . Megfelelő mértékben minden beleférhet egy egészséges étrendbe ..... de lehet , hogy nem jól gondolom .
Előzmény: Szancso (2) 0 VÁLASZ
Szancso 2014. 05. 08. 18:12 | #2
Meglátják az "egészséges" kaja árakat, persze hogy rágyújtanak idegességükben.

+1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2014. 05. 08. 17:31 | #1
Teljesen jellemző a prolikra. Zsíros, cukros műszarokat zabálnak, mert az 'óccsó', de napi 1-2 doboz cigire mindig futja.