Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
hawkeye
hawkeye 2014. 04. 16. 14:18 | #4
"De miért van egy zsidó ember a posztképen? miért nem muzulmán mondjuk, vagy miért látszik, hogy mi ő? ejj ajj"

:)))
Előzmény: lilaflexninja (2) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 16. 12:23 | #3
Nem csak feljelentheted? Már le is lehet rúgni? De jó, akkor nagyjából mindenkit megagyalhatok, akinél kamerás mobil van.
Előzmény: sapkabarna (1) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 16. 12:22 | #2
De miért van egy zsidó ember a posztképen? miért nem muzulmán mondjuk, vagy miért látszik, hogy mi ő? ejj ajj

Ahogy a cikkben is írták, az emberek boldogan megosztják magukat a világhálón, elég ha csak a fészbukot nézzük, szóval nem is értem, miért csodálkozunk, ha tudnak rólunk mindent. Amikor valaki mindent kirak, névvel munkahellyel ellátva szidja az akárkiket, amikor blogokat írunk, hozzászólunk stb. akkor miért is ne gyűjtené ezt valaki össze. Gondoljuk, hogy használunk egy kvázi ingyenes médiumot, jól kihasználjuk a saját szórakoztatásunkra, és akkor majd ellenszolgáltatásképpen nem kapunk személyre szóló ajánlatokat, nem figyelik a tevékenységünket? Ugyan már!

Kiborgot vertek Párizsban! azért ez hatalmas. Elképzeltem, hogy valami robotzsaru féle félig ember, félig gép embert megvertek. (a féle az nem magyar szó? mert a helyesírás ellenőrzés alá húzta!)
sapkabarna 2014. 04. 16. 10:39 | #1
(Ebből a kivételes szempontból) szerencsére a magyar jogszabályok alapján egyből lerúgható az, aki felvesz egy Google Glasst, és feléd néz vele.