Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2014. 04. 17. 22:51 | #55
a négy mától basz
kétharmad =
baszhatod

(a leveles szavazás magas érvénytelenségét illetően érdekes lenne tudni, hogy kire szavaztak.)
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 16. 14:02 | #54
jajjj ezt ne mondd!!! még hogy a fidesz elvei, és a fideszesek szocik-komcsik-bolsik lennének. Ujjujujjjujjjjj ilyet nem szabad! antikomcsi mindegyik, még ha amúgy az életét az átkosban élte is le boldogan, és abba szocializálódott és héderezett el hosszú évtizedekig nyugodtan. Dehogyis bolsik ők, dehogyis vágynak a lelkük mélyén ugyanarra csak más színezetben. Mérsékelten jobboldaliak ők, vagy épp kereszténydemokraták. Jó régen fiatal demokraták voltak, majd szociáldemokraták, de hogy bolsik, komcsik!!!! még ilyet!
Előzmény: tjunior (53) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 16. 13:44 | #53
Ez meg a te szinted ugye :), a személyes tragédiád meg az, hogy kőkemény bolsevik vagy, csak nem fogod fel, ahhoz bizony kellett volna olvasni pár könyvet életed során, hogy erre rágyere magadtól, ne én szembesítselek a kegyetlen igazsággal.
Szép napot.
Előzmény: kissfreezer (52) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 16. 12:23 | #52
Ez már kocsmai szint. Kiszálok
Előzmény: tjunior (51) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 16. 11:59 | #51
Megint mellébeszélsz :) Még mindig nem válaszoltad meg azt az egyszerű kérdés ha lenyúlták az Mnyp pénzeket adósság rendezés céljára és pár évvel később ez az adósság magasabb mint bármikor máskor akkor ebben te milyen győzelmet látsz? (pláne úgy hogy az elmútnyócév elleni érved az volt, hogy mennyit nőt az államadósság).
A tény meg az, hogy a családoknál nem marad több, mert felemelték az ÁFÁt 27%ra, mert bevezettek egy vagon adót, amit a rezsicsökkentés maximum kompenzál...akkor miért is kellene nekem leborulnom Orbán Viktor ellőt?
Az meg hogy a leegyszerűsített példámat sem tudod megítélni...nos az ne engem minősítsen már :D
Nem mellesleg te onnan a határon túlról hogyan is tudod ezeket a dolgokat olyan jól megítélni? Én pl. nem mernék vitába szállni egy székellyel, hogy hogyan adózott Romániában 4 évvel ezelőtt és most hogy , mert lövésem sincs róla, így megítélni sem tudom, segget meg nem szeretek csinálni a számból, veled ellentétben. Te meg meg akarod magyarázni nekem onnan, hogy hogy élek, hogy mi merre hány méter Magyaroszágon :D, kapjál már a fejedhez :)
Előzmény: kissfreezer (50) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 16. 11:25 | #50
Ha visszaolvasod gondosan, amit röpke 2 perc alatt írtál, akkor találsz olyan állítást, amit én már megfogamaztam ezelőtt. Erre te...Nem kell agysebésznek lennem, hogy megértsem? Ja és kímélj már meg az ilyen 3000 milliárdos Gordon maszlaggal. 3000 adósság, 3000 lenyúlt nyugdíj, 3000 Paks. pff ismerem a teóriát. A tény, hogy most több marad a családoknál, alacsony az infláció, nőtt a nyugdíjak értéke (mindez az új stadion mellett)
Felesleges egymás mellé beszélni, mert csak azt tudjuk fújni, amit a pártok (bár Te találsz ki néha újat is) pl"Nyilván ha Bajnai nem szól akkor az emberek észre sem veszik, hogy eltűnt a megtakarításuk az mnypből, még egyszerűbben, van 500 forint tartozásom meg 200 forint megtakarításom, ha 4 év múlva még mindig 500 forint a tartozásom és nincs megtakarításom akkor az nem egy pozitív dolog..." Ez olyasmi állítás, mint azoké az alulosztályozott nyilatkozóké, mint a Gyurcsány-Orbán összeállított videókban.
Előzmény: tjunior (49) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 16. 11:01 | #49
Hát nézd, lehet neked hosszú agymunka egy hozzászólás, nekem max 2 perc ez van, arról meg már megbocsáss de had ne kérjek elnézést hogy én nem szalagmunkán dolgozok. Amúgy ja, beléd állok ahogy csak lehet, mert az ilyen szervilis percemberek miatt mint te tart ott az ország ahol, nem csak a Gyurcsány Ferencek, Orbán Viktorok miatt, hanem az ilyen kritikátlan seggnyalók miatt akik kiszolgálják és működtetik a rendszerüket.
Senki sem mondta, hogy törvénytelen volt, viszont még mindig nem tudod megmagyarázni, hogy lenyúlták azt a 3000 milliárdot államadósság rendezés céljából, közben meg tegnap olvasom a hvgben hogy újabb történelmi csúcson az államadósság...na ezt magyarázd meg. A gond pontosan ott van, hogy a következő generáció fogják fizetni az én nyugdíjamat, csakhogy a népesség öregszik...ehhez sem kellene agysebésznek lenne, hogy megértsd. Persze nem akarod, mert akkor el kellene gondolkodni azon, hogy szeretett vezéred nem mindenható...
http://kiszamolo.hu/mi-is-az-a-nyugdij-tulajdonkeppen/

http://kiszamolo.hu/ezert-nem-lesz-nyugdijad/

http://kiszamolo.hu/nyugdijrendszer-van-megoldas/
Előzmény: kissfreezer (48) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 16. 08:43 | #48
5 gondolat
1. Nehezen képzelem el, hogy Te sok pénzt fizettél volna be a magánnyugdíjpénztárba, tekintettel arra, hogy mikor van időd dolgozni, ha állandóan a gép előtt űlve várod, hogyan tudnál belémkötni.
2. A MANYUP eltörlése történetesen nem az emberek háta mögött zajlott. Ha egy képviselő törvénytervezetet nyújt be, az nyilvános és elérhető a médiának. Ezt a törvényjavaslatot egy napig sem lehetett volna eltitkolni.
3. A magánnyugdíj bevezetésekor, eleve nem állt készen az ország, mert az idő is beigazolta, hogy nem viseli el ezt a jelentős bevételkiesést és így a mostani öregek nyugdíja is veszélybe került, mert a jelen dolgozók nem tudtak nyugdíjalapot termelni. Te is csak a következő generációtól kapsz majd nyugdíjat.
4. A MANYUP pénzeket nem lenyúlták, hanem költségvetési kiigazításra szolgáltak, mégpedig azért mert a magas költségvetési hiány miatt újabb megszorításoknak lett volna kitéve Magyarország. Ezt a költségvetési hiányt pedig NEM a Fidesz generálta, mert ezt a kiigazítást alíg egy évvel a kormányra kerülésük után hajtották végre. (A bevezetésekor is ellenezték, de végül válságkezelési lépésként éltük meg az eltörlését)
5. Tavaly jogerős bírósági határozat született ez ügyben, miszerint nem volt törvényellenes a magánnyugdíj eltörlése, mert az emberek nyugdíja egésze megmarad az embereknek, csak éppen a régi hagyományokhoz hűen, az állam osztja szét.
U.I. Te lehet nevetel rajtam, de én azt úgyse látom, én viszont jön hogy sírjak rajtad, sajnos ezt Te nem látod. (válasz a második pontra)
Előzmény: tjunior (45) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 16. 07:13 | #47
És ez maga a történelem!
Előzmény: dari3167 (46) 0 VÁLASZ
dari3167 2014. 04. 15. 21:14 | #46
Most voltak a választások a fidesz legnagyobb érve a rájuk szavazóknál,hogy az mszp lop.Sajnos nem csak az mszp lop hanem mindenki aki a hatalom közelébe kerül az lop,vagyis nem lop csak csinál egy olyan szabályrendszert amivel azt csinál amit akar,aki hatalmon van az szabja a szabályokat.Újabb négy évig minden fidesz közeli társaság jól jár,ha én lennék hatalmon én szabnám a szabályokat minden játékban én nyernék!A baj csak az,hogy ez nem játék,egy ország szenvedi meg néhány ezer ember meggazdagodását!
tjunior 2014. 04. 15. 15:18 | #45
2 gondolat
1. Megértem hogy nem tudod mi az a Magánnyugdíjpénztár, nekem volt neked nem. Nyilván ha Bajnai nem szól akkor az emberek észre sem veszik, hogy eltűnt a megtakarításuk az mnypből, még egyszerűbben, van 500 forint tartozásom meg 200 forint megtakarításom, ha 4 év múlva még mindig 500 forint a tartozásom és nincs megtakarításom akkor az nem egy pozitív dolog...
2. Elég csúnyán ki röhögtelek, mint minden nagy fideszeset amikor az érvrendszerük arra épül hogy semmivel sem jobbak mint Gyurcsány meg az elmúlt 8 év. A fidesz csak egy másik rablóbanda, de nem várom el hogy felfogd.
Előzmény: kissfreezer (37) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2014. 04. 15. 10:44 | #44
Nyomok neked minuszt mobilrol




Előzmény: kissfreezer (15) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 15. 09:31 | #43
2010-ben nem enyhűlt a helyzet, hanem még mindig kibontakozóban volt. Lásd Görögországot és Spanyolországot.
Előzmény: lilaflexninja (42) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 15. 08:43 | #42
Akkor viszont valamit nem jól csinált a fidesz sem, ha nem sikerült négy év alatt elhárítani a gazdasági válság hatásait! Nekik négy évük volt rá, és kezdték ez 2010-ben, amikor azért enyhült már a helyzet :) mindenre van válasz ilyen is olyan is. Ezért mondom, hogy nem biztos hogy értünk mi ehhez, vagy mondjuk úgy, nem biztos hogy értek én ehhez, mégis ilyen dolgokkal példálózunk.
Előzmény: kissfreezer (40) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 15. 08:41 | #41
Tudod van egy hatalmas különbség a határon túli, jelen esetben Erdélyben élő magyarok és a magyarországi magyarok között. Ha itt szarrá válik a helyzet, te bármikor hazamehetsz és élvezheted az esetleg felfelé ívelő romániai gazdaság előnyeit, (ja eleve ott élsz) de én pl. nem tudok hova haza menekülni, mert nekem egy hazám van, szóval ha szar a helyzet, akkor vagy itt szopok, vagy csúnya szóval emigrálnom kell. Plusz a határ közelsége miatt, te átjöhetsz mondjuk dolgozni, mert itt jobb a bér, de hazamehetsz tankolni, ha ott olcsóbb a benzin, én nekem meg ez nem jár ki. Jó nem is mennék külföldre tankolni, csak azért mert ott olcsóbb, mert vagyok annyira barom, hogy próbálom az itthoni termékeket és cégeket, munkavállalókat támogatni azzal, hogy akár az 5 Forinttal drágább cuccot veszem. Szóval nem nagyon vagyunk egy helyzetben, és a te romániai életedbe nem is szól bele senki máshonnan, míg az enyémbe igen. Na ez a hatalmas különbség, nem az, hogy ki magyar és ki nem, vagy kinek van papírja róla és kinek nem. És ezért van, aki úgy érzi, hogy igazságtalan dolgok mennek itt, nem azért mert annyira antimagyar.

Amúgy annyira nem értem ezt a végre magyar vagyok helyzetet. Ahol én dolgozom rengeteg középkorú ember dolgozik, aki Erdélyből jött. Hát ők hogy-hogy itt vannak? Hogy dolgozhatnak itt 20 éve? Eddig is volt átjárás, és itt dolgozás, meg itt élés, és egyik se panaszkodott eddig, hogy ő nem teljes jogú magyar. Akkor most mitől jobb, hogy papír van? Sajnálom, de továbbra is az a véleményem, hogy amíg nincs újra NagyMagyarország, addig magyar az aki itt él, itt dolgozik, itt adózik, itt lakik, itt nevel kölköt, itt szopik és itt döglik meg függetlenül származástól (legalábbis állampolgári szinten), mindenki más meg magyar mint nemzetiség, de ennyi.

És még egy kérdés. Te mikor rekedtél az új határokon kívül, vagy belül attól függ hogy nézzük? Éltél még a régi jó rendszerben, amikor mondjuk satu mare még Magyarországon volt? Mert az az igazság, hogy igen kevés ember van már, aki mondjuk emlékezne elsőkézből Trianonra, megélte azt, aki élt még ebben és abban a helyzetben is.
Előzmény: kissfreezer (38) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 15. 08:36 | #40
Én ebben nagyon is igazat adok neked, de akkor említsük meg azt is, hogy a gazdasági válság nem ért véget 2010-ben, amikor Fidesz kormányra lépett, sőt...,még ma is érezzük a hatását.
Előzmény: lilaflexninja (39) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 15. 08:29 | #39
Én tudom, hogy mindenről a Gyurcsány tehet, meg a rohadt szocik, de azért azt ne felejtsük már el, hogy volt 2008-9-ben egy világválság, ami azért biztos nyomot hagyott kis hazánk gazdaságán is, és nem biztos, hogy arról is a gyurcsány tehetett. Azért nem minden ami rossz a gyurcsány hibája. Nem tudom, az ilyen gazdasági kérdésekről se kéne átlagpolgárnak szavazni, mert jó dobálózni az ilyen számokkal, hogy államháztartási hiány, meg gdp, meg adósság, meg infláció, de tegye mindenki a szívére a kezét, értjük mi ezt teljesen, normálisan közgazdasági szempontból? Jó van aki igen, de az átlagember tökre nem. És azt amúgy honnan tudjuk, hogy üres államkasszával vette át a fidesz a kormányzást? láttad te azt a kasszát? és négy év alatt 1% adósságcsökkenés az akkora szám? Tényleg értünk mi ehhez? Náncsi néni ért ehhez? Rostás Rómeó ért ehhez?
Előzmény: kissfreezer (37) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 15. 08:16 | #38
Ennek a határon túli szavazásnak hatalmas szimbolikus jelentősége van, de mandátum szerzésben szinte semmi. Ha itt rekedtél volna Te is 12 km-re az új határtól, akkor talan másképp beszélnél. Ceausescu bukása után, már egy kicsit szabadabban lehetett Magyarországra látogatni, de akkor is románoknak voltunk elkönyvelve. Itthon persze magyarnak vagy bozgornak (bozgor-hazátlan). Ezt ma már nem vágják a fejünkhöz, csak a szélsőséges nézetűek. Azt is fontos megemlíteni, hogy ha 2005 december 5-én nem kampányol ellenünk a Gyurcsány kormány, akkor az itteni szavazati arányok ugyanolyanok lennének mint Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a határon túli magyarok még amúgy sem tudnák elbillenteni a mandátum mérleget, viszont megvan adva a tisztelet, hogy részt vehetminden magyar a szavazáson.
Előzmény: Giovanni (36) -1 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 15. 08:01 | #37
Ja. hallottam a 3000 milliárdos elméletet. Bajnai Gordontól indult. Azért hogy világosan lássunk... Magyarország államadóssága 2002-ben amikor a Fidesz kormány ciklusának a vége volt, a GDP 57%-án volt (csökkenő pályán). 2010-re az MSZP 80%-ra vitte fel az adósságot. Annak ellenére, hogy szinte üres államkasszával vette át a Fidesz a kormányt, az államháztartás hiányt pedig 3% alatt kellett tartani (ezt az mszp nem tudta tartani az úniós csatlakozás óta), mégis jelenleg 79%-on állunk. Hasonlítsd már össze a két kormány eredményeit és vond le a következtetést. Tenyleg jobb lett volna, ha ezek visszajönnek?
Előzmény: tjunior (35) 0 VÁLASZ
Giovanni 2014. 04. 14. 22:25 | #36
A határon túli szavazókról annyit, hogy elismerem, hogy testvérek vagyunk, te ott ragadtál én itt, de más f@szával verni a csalánt nem szép dolog. Ha kijut nektek a jóból rosszból egyaránt abból ami itt történik akkor voksoljatok! Egységes nemzetállam? Én ennek az egységnek nem szívesen lennék résztvevője. Még egyszer mondom minden rosszindulat nélkül írtam ezen sorokat! Ja és jobbikos sem vagyok ;)
Előzmény: kissfreezer (34) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 21:44 | #35
Én nem kritizállak, csak idézek tőled :D elég az.
" Határontúli vagyok, úgyhogy fingom sincs, hogy most ezzel jobbat vagy rosszabbat tettek az országnak. "
Azért az mindenképpen érdekelne hogy az államadósság elleni harc bukásában mi pozitívumot látsz? Mert már megbocsáss ha elköltünk 3000 milliárdot minden látszat nélkül, az én nem tudom győzelemnek értékelni (amiből kijött volna Paks tokkal vonóval és nem kellene évtizedekre eladósítani magunkat a ruszkiknak), akármit is harsog a hatalom propagandája....bár mondjuk én megpróbálok gondolkodni....vagy várjál, lehet hogy ez is " fingom sincs" kategória nálad?
Előzmény: kissfreezer (34) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 14. 20:37 | #34
Voltam szavazni. Nem a földek újraelosztása miatt és nem az új stadionok miatt, hanem az egységes nemzetállam támogatásáért, az államadóssággal vívott harc miatt és lényegében az egész gazdaságpolitikába fektetett bizalmamért tettem le a voksom. Meggyőződésem, hogy az előző ciklus nem tanult a 8 év politikájából és a megújulásuk is csődöt mondott. Most már ne kíméljetek! Jöhetnek a kritikák:)
Előzmény: tjunior (32) 0 VÁLASZ
Giovanni 2014. 04. 14. 20:21 | #33
A 4 évvel ezelőtti elmúlt 8 év a felelős
tjunior 2014. 04. 14. 20:19 | #32
Szavazni voltál?
Előzmény: kissfreezer (31) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 14. 19:50 | #31
Tudod... Én ma felléptem, hogy érdekes izéket böngészgessek, rákatintottam erre a témára is, de semmi hozzáfűzni valóm nem volt. Ha asztaligépről kattintok ide, akkor is max., nyomok egy pozitívat Tooni 2# megjegyzésére, mert engem ez cseppet sem izgat. Határontúli vagyok, úgyhogy fingom sincs, hogy most ezzel jobbat vagy rosszabbat tettek az országnak.
Az viszont már kicsit idegesít, hogy még nem is kell hozzáfűzzek semmit és már kapom a kritikát. Ezt rajtad kívül Imki csinálta még (ugyanazokat a primitív fogalmakat használva) Már bocs, ha tévesen itélemmeg a helyzetet, de saját magad kevered gyanúba, ha a másik lealacsonyító szókincsét felveszed. Nem ma beszéltünk először erről az alteregós dologról. (volt, hogy nekem áltt mindkét nicknév a felvetés miatt) U.I. igéretemhez hűen, bocsánatot kérek a bizonyítéknak hitt álításmért, mert igazolni tudtad a "kissfézer mindjárt jön és megmonja..." szöveget. Valóban írtad pénteken is. (de ez Imki nicknéven már volt pár hónapja)
Előzmény: tjunior (29) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2014. 04. 14. 16:10 | #30
Hamarosan pedig bevezetik újra a feketevágást, mert kell moslékfejű széles vágóhídjára a malac.
Ez az egész nagyon jó példa arra, hogyan kell szétverni valamit, ami működik és jó. Vajon melyik narancsganénak tetszett meg a hely?
Bár nem értem a sok aktivistát vagyis passzivistát. Kis apró mozdulatok sorozata és máris megáll a gép, a homok pedig kifejezettem barátságos ily tettek véghezviteléhez.
tjunior 2014. 04. 14. 16:06 | #29
Segítek, pénteki téma, de csak azért mert ha ezek után sem találod meg akkor meg sem próbálod, vagy akkor IQ fighter vagy hogy nem találod meg, nekem egyik verzióval sincs bajom :D ( még egy eshetőség, rákattintasz a nevemre ha be vagy lépve és látod a hszeimet...wow) . Most már nagyon izgulok mi a véleményed kishantosról és felcsútról ( amúgy ez a fentebb említett pénteki téma, látod még így is segítek :D) :). A kérdés az, hogy megérem-e hogy nem beszélsz mellé ilyenkor? :)
Előzmény: kissfreezer (28) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 14. 15:45 | #28
Szerintem meg Te futottál rá erre barátom. Linkeld már be azt a témát, ahol azt írod, hogy "mindjárt jön kisfézer és megmondja..." Az #5 kommentedben visszaemlékezel, hogy már írtad ezt, de arra nem emlékszel már, hogy milyen név alatt. Szerintem neked nagyobb érdeked, hogy tisztázd magad;)
Előzmény: tjunior (26) -1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 14. 15:18 | #27
Az a baj, hogy annyira unalmas már azt mondani, hogy a maffiakormány már megint átjátssza a saját embereinek a földet/gyárat/bizniszt, és közben nagyon úgy tűnik, de közben meg a népért csinálják, mert történelmi felhatalmazásból a hazát mentik a karvalytőkésektől, és pffff és blabla és stb és tényleg inkább egymás torkát marcangoljuk, az izgibb!
tjunior 2014. 04. 14. 15:01 | #26
szerencsétlen nézd már meg mit írtam pár napja a felcsúti bejegyzéshez :) hát erre ráfutottál barátom.
Na de, hozzászólnál végre valamit ehhez a témához, mert epekedve várom a véleményed.
Előzmény: kissfreezer (24) 0 VÁLASZ
rermo 2014. 04. 14. 14:58 | #25
És a többivel ki foglalkozik ???? Akik a 20 éve bérelt földekre szőlőt , gyümölcsöst telepítettek abban a hitben , hogy termelhetnek rajtuk és most megkapják a csányi félék , a kistermelő meg vagy kivágja a legjobb időszakban levő ültetvényt vagy átadja .

Ez megint olyan dolog , mint a NAV botrány egy darabig mindenki cikkez róla a NÉP elmondja róla a véleményét és ....utána megszavazza a fidesz 2/3 -át . Magyarország tényleg jobban teljesít .
kissfreezer 2014. 04. 14. 14:54 | #24
Csak ezt a kommented magyarázd meg és bocsánatot is kérek tőled... "csak ismételni tudom magam, mindjárt jön kisfézer (vagy nem) és elmagyarázza miért is jó ez, úgyhogy nyugalom :)"
Azt írod szó szerint, amit Imki és utána meg úgy vezeted fel, hogy... "csak ismételni tudom magam"
Keresd vissza a hozzászólásaid között, hogy írtál e hasonlót "tjunior" név alatt!
Előzmény: tjunior (23) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 14:44 | #23
Kishantoshoz valami? Felcsút? Bármi? :)
Előzmény: kissfreezer (20) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 14:43 | #22
mindig is én énem volt a leggyengébb láncszem a sok énem közül, el kell beszélgetnem magammal erről
Előzmény: lilaflexninja (21) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 14. 14:27 | #21
basszus ne buktassál le magadat!
Előzmény: tjunior (18) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 14. 14:20 | #20
Nehéz lenne ám bizonyítani, de nekm nem is érnemeg annyit. A két névvel, mindig politikai nézetűek voltak a nézeteltéréseink. Önmagában, az semmit sem jelentene, ha a két név, ugyanazért sérelmezi a hozzászólásaim, de azt megjegyezném, hogy mindkettő személyeskedő és gúnyos magatartásra hajlamos, ha kihozzák őket a sodrukból. Ha pedig ez történik, akkor hibáznak/hibázik. "komcsi, narancsgyökér, egybites agysejt, fogyatékos és az ominózus kissfézer" Több párhuzamot is fel vélek fedezni a két név között, de nem tudom erre pazarolni az energiámat csak egyszerüen őt akarom szembesíteni ezzel a szánalmas alakításával.
Előzmény: lilaflexninja (16) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 04. 14. 14:12 | #19
Bungle, itt három kommentbot megint lassan kezd öntudatra ébredni, sajnos a rendszertörlés nem hozott eredményt, az AI továbbra is instabil és mások helyett magával kezd kötözködni :D
+1 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 14:09 | #18
te is én vagyok, vágod??? vagy vágom??? :)
Előzmény: lilaflexninja (16) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 14:08 | #17
Rátom ráfeszültél erre a témára, IP címről könnyen kideríthető a sztori, hát hajrá nincs rejtegetni valóm, egy admin biztos megtudja mondani neked, engedélyezem hogy megossza veled privátba ha ezen múlik :), de ha esetleg még is nekem lesz igazam, jössz egy bocsánatkéréssel, na bevállalod? A végén egy liberálsbolsevik hazaárulótól kell majd elnézést kérned :D.

Na de térjünk vissza az eredeti témához, mert valami csoda folytán megint nem sikerült egyetlen érvet,tény adatot felsorakoztatni hőn szeretett kormányod mellett, csak megy a szokásos mellébeszélés, mondjuk valahol megértem, teljesen vállalhatatlan sztorik. Szóval? Lesz valami véleményed vagy hátsód csinálsz a szádból? :D
Előzmény: kissfreezer (15) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 14. 14:00 | #16
A szerver leállás után én se tudtam visszalépni a régi nevemmel, és nem is tudtam a régi e-mail címemre belépni, hogy új jelszót kérjek, szóval nem mindenki bujkál, aki új néven fut itt, csak lehet, hogy béna volt, és nem sikerült visszaállítania a régi nicknevét. Amúgy szerintem tjunior nem az imki, mert az imki egy eléggé tudálékos, mindenkivel vitatkozó és okoskodó valaki volt (bocsi imki) tjuniornak szerintem más a stílusa, persze lehet stílust is váltani de nehéz. Mondjuk nekem tök mindegy, mert nem tisztem védeni tjuniort se, meg imkit se, meg senkit se.

Ja, de neked bejön rendesen mobilról az izé? én egyszer próbáltam, de olyan kicsi volt minden, még ha el is forgattam, hogy letettem róla. Vagy van mobil izé? azt nem találtam. Meg pötyögni is könnyebb rendes billentyűzeten, hát gratula, ha mindezt mobilon teszed, és így harcolsz :)
Előzmény: kissfreezer (15) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 14. 13:35 | #15
kisfézer a munkahelyén fórumozik mobilról:)) Nem lehet mobilon értékelni sajnos. Amúgy ezzel a megszólítással is csak "Imki" nicknéven tiszteltek meg ezelőtt. Aztán történt valami a szerverrel és mindenki új jelszót kellett kérjen, ezután már Imki is eltűnt hirtelen( több száz vagy ezer hozzászólás után). Neh?z ám a kettős élet. Már azt sem tudjuk, kik vagyunk? Akármiért is csinálod ezt, én nagy lúzerségnek tartom és ha nem értel egyett, akkor nyomj csak egy minuszt, én úgyse látom.
Előzmény: tjunior (12) -2 VÁLASZ
Tooni 2014. 04. 14. 13:16 | #14
Ja, a fröcsögésről el kell választani a többlet infót.
Előzmény: tjunior (13) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 13:15 | #13
amúgy be vallom őszintén nem olvastam végig a 4es komment linkjét, mert amikor már 2 perce olvasom és még mindig azt írja, hogy mekkora szar ember, buzi, nemzetrontó, idegenszívű tudomisénmi vagyok csak mert meg merem kérdőjelezni a kormányt, magáról az ügyről meg semmi konkrétum...nos bevallom akkor úgy döntöttem, hogy nem olvasom tovább, többek közt azért mert ilyen körítés után bármit is leírnak nem hiszem el. Ha igazuk lenne csak leírnák a tényeket érvekkel alátámasztva ez az egész fikázás nem kellene.
Előzmény: Tooni (10) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 13:10 | #12
de azért itt van és dobálja a mínuszokat, át is gondolnám az életem ha egy hozzászólásom komoly tetszene neki :)
Előzmény: Tooni (10) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 13:08 | #11
Én azért megvárnám mit mondtak kisfézernek a pártközpontban, szerintem ép most egyeztet :D
Előzmény: Tooni (10) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 04. 14. 13:05 | #10
Kishantos témakör kifejtése 4-es komment.
Felcsúti stadion a másik poszt alatt :D
Előzmény: tjunior (9) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 13:00 | #9
Na most mond meg...na de ha mát itt vagy ki is fejthetnéd ezt az egész kishantos témakört, illetve a pár nappal ezelőtti felcsúti stadion fotóval kapcsolatban is megoszthatnád a frankót a nagyközönségnek :)
Előre is köszönet
Tisztelettel
im...ó bakker... tjunior
Előzmény: kissfreezer (6) -1 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2014. 04. 14. 12:35 | #8
"Kishantos megmentéséért ugyanazok színlelnek népfelkelőt, ..., akik szeretik a provokatív gay pride menetét, ..."

értem én, ha nem tetszik, akkor buzi vagyok... és mindezt "Az igazság..." címszó alatt...

na akkor én inkább buzi vagyok... meg komcsizsidóbérenc idegenszívű.
Előzmény: makkasz1 (4) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 14. 12:34 | #7
Az az igazság, hogy ezt a cikket, kábé a 10 sorig bírtam olvasni, és amikor még mindig nem szólt semmiről, csak egy bizonyos oldal szapulásáról, ott letettem a dologról. Ettől függetlenül, és attól, hogy hol az igazság, laikusként, mondanám hogy egyszerű parasztként, de hát nem értek hozzá, szóval laikusként azért valahol érthetetlen, hogy egy már bevetett földet, fölszántanak, tavasszal, amikor legjobb esetben is őszre ha kinő valami. Szóval, ha én átvennék egy földet valakitől, hagynám, learatnám, amit az előző belevetett, biztos el tudnám adni, és a következő szántáskor és vetéskor ültetném bele, azt amit én gondoltam. Valahogy így tűnik logikusnak. De ez megintcsak egy olyan téma, hogy az átlag ember igazán nem tud hozzászólni, max a fejét rázni, hogy húúú ilyenek vannak a világban, vagy nagyon helyes, így tovább. De egy valamire viszont jó a téma. egymásnak esni!
Előzmény: makkasz1 (4) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 04. 14. 12:08 | #6
Ez a duma is szakasztott Imki szöveg. Elfelejtetted az emailcíméhez tartozó jelszót?
Előzmény: tjunior (5) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 04. 14. 12:01 | #5
csak ismételni tudom magam, mindjárt jön kisfézer (vagy nem) és elmagyarázza miért is jó ez, úgyhogy nyugalom :)
makkasz1 2014. 04. 14. 11:48 | #4
http://polgarda.blog.hu/2013/11/25/az_igazsag_kishantosrol
Nem állítom, h belelátok a dolgokba, de van másik oldalról is nézőpont. Sosem szerettem, amikor csak egy szemszögből mutatnak be valamit...
+1 VÁLASZ
Tooni 2014. 04. 14. 11:26 | #3
"Győzött a kétharmad, megindultak a gépek"
4 évvel ezelőtt is? Nem. Nahát. Akkor helytelen a következtetés.
Tooni 2014. 04. 14. 11:21 | #2
"tavaly ősszel vették el az állami földeket"
Akkor talán nem kellett volna bevetni az idén!
+1 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2014. 04. 14. 11:08 | #1
földmutyi rulz, éljen a fidesz! két hétig víz alatt!