Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
GerzSonka
GerzSonka 2014. 04. 11. 05:40 | #7
Amit a videobn nem láthattunk: hogy már hosszú percek óta a nyakában volt tőle két centire a pickupos, és egy kamion sor miatt nem tudott besorolni a nő jobbra. Ráadásul a nedves időjárás miatt (ami a pickup vesztét is okozta egyébként) a nő nem akart túl gyorsan menni. Gondolom az első üresjáratnál bement jobbra meg sem várva, hogy a nő ki tudjon sorolni.
Másrészt automata váltós kocsival tempomat bekapcsolva én is simán mobilozok egy kézzel hosszú egyenes szakaszon, nincs abban semmi.
Előzmény: zed911 (5) 0 VÁLASZ
eMTé 2014. 04. 02. 13:29 | #6
Meg frankó a futómű is alatta, mint általában az amcsi kocsiknak. EU szabványnak meg sem felel. Egy kövér gáztól és sávváltástól száraz úton ilyet művelni nem lenne szabad ....
zed911 2014. 04. 02. 08:37 | #5
Kicsit kettős érzésem van a dologgal kapcsolatban. A furgonos szerintem nem tolta le, mert nem ment nagyon közel, nem villogott nem is dudált. Elsőbbésge volt amit nem kapott meg. Viszont a másik SZÁNDÉKOSAN feltartja, és kamerázta amire majdhogynem mindneki bemutatna. Bár mai magyar törvények szerint már talán a kamerázás is törvénybe ütköző... (ugyan ez nem itthon történt csak hozzátettem)

A picsa feltartja a forgalmat szándékosan és nem húzódik le feltartja a másikat ami a szándékosság miatt akár bűncselekmény is lehet közúti veszélyeztetéssel plusz a kamerázás ami amerikáben talán nem tilos a pickupos meg max csak gyorshajt ami legfeljebb szabálysértés.

De a pickupos meg egy hülye volt, hogy nem tud kikerülni egy ilyen picsát sem és inkább mutogat minthogy csak simán otthagyná a gecibe.
norbertvincze
norbertvincze 2014. 04. 02. 00:19 | #4
mer az is redneck:D
Előzmény: wookie (3) 0 VÁLASZ
wookie 2014. 04. 01. 22:33 | #3
HÁt igen. Az egy dolog hogy a pickupos egy fasz, és ha egy idióta jobbratartást nem ismerő hp. feltart a belsősávban, mert önkéntesrendőrösdit játszik az "én a megengedettsebességgel megyek akkor engem senki ne akarjon megelőzni" hozzáállásával, akkor nem tologatom hanem óvatosan kikerülöm jobbról és el van felejtve, de a másik hogy a hp meg a faszé nem takarodik le a külső sávba? És még meg is van magával elégedve...
+1 VÁLASZ
Fever 2014. 04. 01. 20:11 | #2
Hat jo, a nagy furgonos csavo, aki letol meg mutogat, az egy paraszt. Tiszta sor. De jobbratartas van, sztem es nem gyorsulgatok mellette, ha mar vagyok olyan franko hogy nem engedem el belsoben... (foleg nem nevetek kameraval utana olyan hangon mint egy tinedzser akinek fel oraja van jogsija..:) na mind1 szoval ertem en hogy "megerdemelte" de azert aki kamerazott az is megerdemelte volna. sztem. sose szerettem ezt a jon hatulrol mint az allat ez a ge*i, en meg direkt nem megyek es persze en nekem van igazam..
+2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 01. 14:53 | #1
A paraszt, az mindenhol paraszt, megérdemelte, röhögtem én is, mint a sofőr, aki amúgy miért is videózik fél kézzel, miközben vezet, főleg, hogy hátulról valaki a seggében van?????

Plusz pont Tooninak a vvs címkéért. Javaslom legyen az nsfw gomb mellett egy vvs gomb is!