Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 04. 10. 07:57 | #46
Húúú ez valami bújtatott, titkos üzenet! tisztára davincsi kód
Előzmény: Spion0025 (45) 0 VÁLASZ
Spion0025
Spion0025 2014. 04. 09. 17:29 | #45
ZSOCSKOS MIDÓK !
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 25. 07:01 | #44

Hasonlo bekesseget kivanok neked is.
Előzmény: debo (42) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 25. 07:00 | #43

Bocs tevedes - rossz nicket jeloltem be.
Előzmény: Élien (41) +1 VÁLASZ
debo 2014. 03. 25. 04:10 | #42
igen, az unokád, igen a felmenőid mindet érintette a bizonyos "holokamu" mivel az egész világot érintette te agytröszt... kíváncsi lennék milyen tapasztalataid vannak neked a bizonyos üzlet társaiddal, s a zsidókkal ha már ezen a kuli oldalon fejted ki a magasröptű véleményed, nem is értem miért olvastam végig ,ügye bár ki a fasz vagy te? ki a fasz vagyok én? azt sem értem ha valaki ezt el fogja olvasni... Én egy agymosott vagyok aki nem érti az egészet... :)

ui.: a zsidóké az egész világ, s mindenkit utálnak. Direkt kirabolnak mindent s mindenkit, mert köztudottan ez hobbijuk, ez élteti őket hogy manipulálják a sajtót.

shalom, élj örökké.
Előzmény: hawkeye (22) 0 VÁLASZ
Élien 2014. 03. 24. 19:51 | #41
Nem értem ezt a reakciódat.
Előzmény: hawkeye (16) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 19:04 | #40
Én saját tapasztalatok alapján mondok véleményt. Pár év Síp utca, aztán Újlipócia sok mindenre rádöbbentett. Nem kellett háttérirodalom.

De kár vitatkozni rajta. A Föld bolygó sajtójának több mint fele zsidó kézben van. Az elmúlt pár évtizedben sokat elvégeztek..

Ami irritál, hogy ha én átlátok a trükkjeiken, más miért hiszi el a legképtelenebb hazugságokat. Nem értem, hiszen egyszerű átlagember vagyok, semmi plusz...

Megyek, mert holnap Edinburgh, lehet, hogy több hétig...

Köszönöm, hogy vitázhattam veletek!


Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2014. 03. 24. 16:53 | #39
http://www.urbanlegends.hu/2010/03/a-cion-bolcseinek-jegyzokonyvei/

Egy kis háttértörténet a a zsidó összeesküvés elméletek eredetéről.

+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 15:21 | #38

Igazad van, a rabbi is azt mondta, hogy a zsidók KIVÁLASZTOTTAK, ill. kiválasztattak, tehát magasan felettünk állnak, ergo mindent megtehetnek velünk, alacsonyabb rendűekkel.

Aztán valami motoszkált az emlékezetem mélyén, olyan ismerős volt ez a szöveg. Meg is találtam a forrást: Joseph Goebbels, Völkischer Beobachter, 1933.

:)

Előzmény: lilaflexninja (33) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 14:53 | #37
És igen, egy pár vesszőt rossz helyre tettem én is!
Előzmény: lilaflexninja (36) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 14:52 | #36
Köszi építő hozzászólásod, és kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád, illetve a legnagyobb gond az internetező közönséggel! Ha már ez a szitu, a helyedben megemlítettem volna mondjuk a két lenti fészbukos hozzászólást is, hogy, ha már szebb jövőt, akkor tegyünk rá ékezetet. Az ilyenek engem jobban zavarnak, meg a de viszont, de viszont azt most már bevették helyesnek, legalábbis ezt hallottam. Nem is tudom, engem is zavarnak az égbekiáltó hibák, de azt is tudom, hogy van úgy, hogy gyorsan ír az ember, illetve egy ilyen hozzászólásban, úgy érzi, hogy kicsit lehet lazább, közvetlenebb, nem feltétlenül fogalmazást ír, így megenged magának egy-két hagy szót a hadd helyett, ami szerintem nem főbenjáró bűn, max. kicsit parasztos, de még mindig jobb, mint a gyün, jöszöl, csinálnák, vagy akár a haggyál. Van ez így, biztos te is kihagytál már egy-két vesszőcskét. Ja cáfolj meg, ha tévedek, a felsorolásnál nem kell a vagy elé vessző, csak ha két fél mondat van, vagy két állítmány. Nem? De
Előzmény: W4R10CK (35) 0 VÁLASZ
W4R10CK 2014. 03. 24. 14:24 | #35
Én meg régóta úgy gondolom, hogy az emberek megtanulhatnák már, hogy az nem 'hagy', hanem 'hadd'. És félelmetes, hogy diplomás emberek, tanárok, vagy akár egyetemi professzorok is így használják.
Előzmény: lilaflexninja (33) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 03. 24. 14:24 | #34
1. Nyilván, de gondolom téged is hidegen hagy a nagy-románia párt gazdasági programja amíg magyaroznak
2. Én meg nem tudom ki kezdte, valószínű úgy kezdődött, hogy valamelyik visszaütött..na és akkor tegyél igazságot, én nem tudok.
3. Akkor jó, nem örülök ennek de ez van, a lényeg hogy valaki ezt a mondatot elfogadhatónak tartja egy magyar parlamentben, gondolja végig, hogy ha egyetlen szót kicserélünk mit érezne.
Előzmény: hawkeye (30) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 14:11 | #33
Én régóta úgy gondolom, hogy hagy zsidózzon nyugodtan mindenki, hagy cigányozzon, hagy gojozzon, parasztozzon, hitetlenezzen, mert a demokrácia lényege, hogy jogom van utálni valakit, de neki is joga van ahhoz, hogy kikérje magának. Ha nekem szabad, akkor azt is szabad, hogy engem kezdjenek ki. Ez igaz a jobb oldalra (mármint a zsidózós felére) és igaz a zsidókra is. Igaz a mostani választási kampányidőre is, ha szabad bohócos plakátot kirakni, hogy nem érdemelnek több esélyt (ami furcsa, főleg a megszigorított fényképezési törvények mellett, hogy vajon gyurcsánytól kértek engedélyt, hogy felhasználják a róla készült fotót, és hogy egy civil szervezet miből kampányol és miért is???), szóval ha szabad ilyen plakátot, akkor össze is szabad firkálni a másik plakátját. és fordítva.

Itt akkor van a gond, amikor ez már szokás, nemzeti sport, és legtöbbször úgy, hogy azt se tudjuk miért és honnan ered. Amikor helyből utálunk minden zsidót, minden cigányt, minden négert, románt, szlovákot, franciát, vagy mások éppen minket, csak mert.

Változatlanul azt mondom, hogy ha a zsidók ekkora királyok, akkor tanulni kell tőlük, és feléjük emelkedni, ha ez nem megy, akkor meg csöndben maradni. Kicsit olyan ez, csak nagyon kicsit persze, mint a suliban anno. Mindenki utálta az eminens kis köcsögöket mert éjjel nappal tanultak, és nyaliztak a tanárnak. De aki a legjobban utálta őket, az volt a legsötétebb, és az tanult amúgy a legkevésbé, az volt a leglustább.
Előzmény: hawkeye (28) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 14:08 | #32

Ez már az én fejemben is megfordult.... :)
Előzmény: bogey999 (31) 0 VÁLASZ
bogey999 2014. 03. 24. 14:04 | #31
Bármelyik pártra is... aki szavaz , az Hülye !
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 13:39 | #30

1. Meg még ezer másról...

2. Én eddig a Jobbikról hallottam, hogy itt vannak a nácik, jaj meneküljünk/öljük meg őket. Mikor hogy...

3. Bizony mondom, hogy tévedsz. Az említett becsületsüllyesztő intézményben elég sűrűn előfordulnak az általad idézetthez igencsak hasonló műrettegések.
(Persze, ezen nem is lehet azért csodálkozni, hiszen az RMDSZ mostanra teljesen lealázta a romániai magyarságot a becstelen szélkakas politikájával!)

Végül egy választási hirdetmény, hogy miből lesznek a disznó politikusok:

http://subba.blog.hu/2014/03/24/subba_valasztasok
Előzmény: tjunior (29) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 03. 24. 13:32 | #29
pár dolog
1. Beszélhetünk mellé, meg mindig, mindenki tudja miről szól a Jobbik többek között, bezony a zsidózásról is, nem akarjuk már bemesélni hogy nem...
2. Azt mindig furcsálltam, hogy a Jobbik picsog amikor a zsidók betámadják őket...még is mi a kékeres kóchengerest vártak? most komolyan? Majd megköszönik?
3.„Világméretű magyar összeesküvésnek vagyunk a tanúi, amelynek célja országunk gyarmatosítása és erőforrásaink ellopása.” ha egy ilyen felszólalást elpattintana a román parlamentben egy nagy-románia párt képviselője, akkor az helyénvaló lenne? ( meglehet amúgy, hogy volt is ilyesmi felszólalás a román parlamentben, nem tudom, nem követem a román parlamentet)
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 12:49 | #28

Ejnye, ejnye!

Tőled többet várok!

Ha a jobboldal rekeszt ki valakit, az antiszemitizmus, rasszizmus,..stb. Halál reájuk!
Ha a zsidók rekesztenek ki maguk közül egy érdemes embert, árja elméleteket megszégyenítő módon, azt ne említsük, azon ne csámcsogjunk?!

Piszkálás. Szerény pár évtizedem tapasztalata okán állítom, hogy a zsidók a szófacsarás, és mindenféle más provokációk mesterei. Így van miért telesiránkozni a világot, hogy megint bántják őket.

Rossz zsidó - jó zsidó. Bizony hogy van. Nekem is van pár olyan üzleti partnerem, akiről nem tételezem fel, hogy átverne. Ha őket egy napon említeném a békét akaró miniszterelnökük gyilkosaival, vagy a kidobóemberből lett külügyminiszterrel, nyilván megsértődnének. Okkal!

Ez a TELJES filmanyag azonban ocsmány provokáció, jellemző a készítőire.
De aki úgy gondolja, hogy Ron Werber embereinek, vagy Soros alapiványosainak hisz, tegye, lelke rajta.


Előzmény: lilaflexninja (27) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 11:58 | #27
Most komolyan azon kéne csámcsognom, és példaként felhoznom a zsidók ellen, hogy kirekesztettek maguk közül valakit? hát már az is baj, ha valaki nem zsidó?

Amúgy én egy szóval nem mondtam, hogy a zsidók ne lennének kirekesztők, vagy rasszisták. Én azt mondtam, hogy nem kéne megsértődni azon, hogy egy pártot, csoportot, vallást, vagy bármit az ellenfél el kezd piszkálni, ha ő maga is olyan szurkapiszka fajta.
Előzmény: hawkeye (23) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 11:51 | #26
Általában azért nem Izraelt, hanem a zsidókat szokták szidni, sőt ugye az említett holokauszt akkor történt, amikor még Izrael nem is volt. Egyszerűen zsidózni szoktak az emberek, mert az jó. De ezzel amúgy nem lenne akkora gond, mert minden népcsoport, minden vallás úgy utálja a rajtuk kívül lévőket, ahogy csak tudják. Sajna ilyen a világ.

De olyat ritkán hallok, hogy na a zsidók már megint ezt-azt csinálják, ja tisztelet a kivételnek, a rossz zsidók. Ilyet nem nagyon hallok.

Valóban felháborító dolog, hogyha meg akarják mondani, mit gondolhatsz, mit mondhatsz, de ezt nem csak a zsidók teszik, ezt teszi minden hatalom, minden érdekcsoport. Attól nem lesz jobb, ha mondjuk kijelentjük, nem x millió zsidót öltek, meg csak x/10-et. Vagy nem is volt holokauszt. Amúgy az szerintem is túlzás, amit holokausztra emlékezés címén csinálnak, hogy még nekem kell szégyellnem magam, mert nagyapáim korában ez vagy az történt. Ez túlzás.

Viszont mindig is úgy gondoltam és gondolom, hogy ha valakinek nem tetszik az, amit a zsidók (tisztelet a kivételnek, szóval csak a rossz zsidók) csinálnak, akkor jobban kell csinálni. Talán tanulni kéne tőlük, hogy hogy lehet az, hogy állítólag mindenhol ott vannak, és ők uralnak mindent. Hogy lehet az, hogy meg tudnak gazdagodni. Ja, hogy lehet, hogy sunyin, vagy nem tisztességesen? mert akik tőlük irigyelik, azok kemény munkával szeretnének hatalomhoz, pénzhez jutni? Miről beszélünk egyáltalán, amikor a zsidókat szapuljuk? Pusztán arról, hogy meg vagyunk sértődve, hogy a fejünk felett vannak okos emberek, akik kurva jól és hatékonyan tudják irányítani a világot, és meg vagyunk sértődve, hogy ezt nem mi tesszük. Pusztán és tisztán itt érdekekről van szó, és a kedves vezérek bőven leszarják amúgy a származást és a vallást, ha mondjuk az üzbéget irányítanának mindent, akkor száz év múlva nem zsidóznánk, hanem üzbiznénk, és őket akarnánk kiiktatni.

Ja és, ami kedvenc téma, hogy mit csinál Izrael, milyen külpolitikája van, mit művel az arabokkal. Bőven nem érdekel, mert az arabok se jobbak, közöm nincsen hozzá közvetlenül, nem lesz se nekik se nekem jobb se rosszabb attól, hogy én mit gondolok. De a zsidók az biztos, hogy még rasszistábbak, mint az antiszemiták, de volt honnan tanulni.
Előzmény: hawkeye (24) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2014. 03. 24. 10:33 | #25
Itt azt látom, hogy alapvetően két oldal feszül egymásnak. A Jobbikon belül, de leginkább a szavazóbázisán belül élénken élnek azok a "megrendíthetetlen" politikai dogmák, miszerint a zsidókra jellemző az ármánykodás, a cigányokra jellemző, hogy bizonyos bűncselekményeket csak ők követnek el... stb. Vagyis lényegében van van egy félig meddig megfoghatatlan, de színfalak mögött bujkáló ősellenség, aki ki akarja irtani a magyarokat, mert...
- irigyek
- kell a víz, termőföld, energiaforrás
- csak úgy ki akarnak irtani

A Jobbik ellenes oldal pedig rendre ostobán reagál ezekre a politikai dogmákra... mégpedig úgy, hogy ők is "megrendíthetetlen" politikai dogmákat kezdenek gyártani. De a Jobbik által felvetett problémákra nincs normális válaszuk.

Előzmény: Élien (15) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 10:13 | #24

Látod, ez a vegytiszta demagógia.

Nem általában a zsidókkal van a gond, hanem a zsidóság egy gátlástalan, harácsoló, hatalomért bármit elkövető rétegével.
De ha ezt mondanák, akkor nem lehetne gyűlölködni. Ezért aztán megy az összemosás...

Te el tudsz menni hányinger nélkül amellett, hogy a "művelt világ" jó részén diktatórikus törvényekkel szabályozzák, hogy mit szabad gondolnod, mondanod pl. a holokauszt-áldozatok számáról?

Az meg régi trükk, hogy ha Izrael politikáját bírálod, akkor antiszemita vagy. Szerintük. De amit a múlt héten olvastam az egyik vezető angliai agyastól: ha valaki a bankokat, bankárokat kritizálja, az szintén antiszemita.


Előzmény: lilaflexninja (20) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 10:06 | #23
" De mit vár egy olyan párt, ahol lemond az egyik tag, mert kiderül, hogy hoppá volt zsidó a felmenői között?"

Ajánlanám figyelmedbe Dr. Egri Oszkár ügyvéd úr történetét, ha valódi kirekesztésről és színtiszta rasszizmusról akarsz információt.

A kiindulópontot se hagyd ki!
Előzmény: lilaflexninja (19) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 10:03 | #22

Engem nem zavar, ha valaki nevén nevezi a dolgokat.

Az viszont annál inkább, ha egy népcsoport tragédiájából slemil üzletet csinálnak gátlástalan gazemberek.

Ráadásul azt is elérték, hogy már a vizcsapból is a holokauszt folyik. Bekapcsolom a rádiót, nézném a tévét, olvasnám az újságot, de mindenütt ezt nyomják a képembe.
Mi közöm nekem, a fiamnak, unokámnak ehhez?
Pláne akkor, ha a felmenőimnek sem volt...

Ezeknek a provokációknak két célja van. Egyrészt a nemzet kollektív felelősségének ( ami nemzetközi egyezmények által tiltott) állandó mantrázása, hogy a soá biznisz ne lanyhuljon. Másrészt az aktuálpolitikai események számukra nem túl jól alakulnak, tehát minden provokáció úgy kell, mint egy falat kenyér...


Előzmény: rermo (18) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 09:53 | #21

"De persze ilyet egyetlen jobbikos sem tenne ... hisz tudjuk , hogy Ők kizárólag jóemberek akik szeretik embertársaikat , tisztelik becsülik és vigyázzák a jó sorsukat . "

Semmi ilyesmit nem állítottam.

Az viszont elgondolkodtató, hogy Pörzse Sándor nevét nem ismered....
Előzmény: rermo (17) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 09:07 | #20
Jaaa kicsit off. Kíváncsi lennék, hogy ha megtörténne az, hogy egyszerre csak elviszik az ufók az összes zsidót a földről, akkor kik lennének az ellenségek. Mert nem rohangálnának az emberek boldog mosollyal az arcukon körbe körbe, hogy most már szép a világ, nincs is semmi baj, béke van és happy.

lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 03. 24. 09:03 | #19
Nekem apám szokta ezt mondani!

Mekkora hiszti van azért, hogy a rohadék gyűlölködő zsidóbérenc baloldal, hogy provokálja a jobbikot! jujujujjj szegény jobbik, bántják a kis lelküket! De mit vár egy olyan párt, ahol lemond az egyik tag, mert kiderül, hogy hoppá volt zsidó a felmenői között? Meg a fenti idézetet kimondja valaki (amihez joga van persze, ez a véleménye). Szóval nem gondolja a jobbik és a rajongók, hogy ezért-azért lehet őket támadni? Mindig ez a sértődés, ha visszanyal a fagyi, komolyan ez azért vicc.

Amúgy, bármelyik párttól annyira felesleges és gyerekes és nem méltó a másik szapulása. Én hoznék olyan törvényt, mint a reklámoknál, hogy semmiféle anyag nem mehet a médiában, ami a másikat szapulja, szidja, a másikkal foglalkozik. Aki kampányolni akar, az domborítsa ki a saját értékeit, és ne azt, hogy a másik fél miért köcsög. pfújjjj mindegyiknek!


rermo 2014. 03. 24. 08:31 | #18
http://www.youtube.com/watch?v=eCVIohdeLG8

0 .40 nél nézzél bele . Kíváncsi lennék , hogy Te is hollókamunak vagy holokaszt -nak gondolod ami 41 után történt a magyar emberekkel ???? vannak-e a témában egyáltalán történelmi ismereteid ??? És ha vannak milyenek ????? és ezek után oszd meg velünk a véleményed erről az emberről aki itt nyilvánosan a kamerákba mondja ezeket a dolgokat . ...az hogy jobbikos vagy nem az szerintem lényegtelen , mert erkölcsileg 0 .
Előzmény: hawkeye (16) +1 VÁLASZ
rermo 2014. 03. 24. 08:24 | #17
Teljesen igazad van a jobbik soha nem zsidózott és nem is cigányozott . A hazai pártok közül az egyetlen aki a megbékélésre a szeretetre a toleranciára nevel és buzdít . Felkarolja a kisebbségeket , etnikumokat , ugyanúgy , mint a melegeket . Vezérszónokaiktól ( Torockai , Zagyva , és az itteni riport apropóját adó " úriember " is ...ne haragudj a nevét nem jegyeztem meg .... ) kizárólag a megbékélésre a szeretetre való felhívásokat hallani és még csak véletlenül sem mond senki olyanokat , hogy : „Világméretű zsidó összeesküvésnek vagyunk a tanúi, amelynek célja országunk gyarmatosítása és erőforrásaink ellopása.” .... meg ..... " holokamu "

Ha valaki ilyet állítana hogy " holokamu " az gondolom nálad is kiverné a biztosítékot az oly gyakran bemutatott bizonyítékok és dokumentumok alapján amikor ártatlan gyerekek masíroznak a szögesdrótok között és ezen kívül még rengeteg szörnyűség . Nem tudom van-e gyereked ( nekem van ) én ennél szörnyűbb dolgot el sem tudok képzelni . És azt sem , hogy akivel ez megtörtént ( hogy gyerekként át kellett élnie a haláltábort ) most mit érezhet , amikor ..igaz nem jobbikos ... de valami senkiházi nyikhaj ... nyilvánosan kimondja ezt a szót, hogy holokamu .

De persze ilyet egyetlen jobbikos sem tenne ... hisz tudjuk , hogy Ők kizárólag jóemberek akik szeretik embertársaikat , tisztelik becsülik és vigyázzák a jó sorsukat .
Előzmény: hawkeye (16) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 24. 08:05 | #16

Láttad az ATV-n, hallottad a Klubrádióban, olvastad a Népszavában, ugye?! Merthogy ilyenekért hozzájuk kell fordulni, hiszen ha gyűlölködésről van szó, pont az ottani éber héberek járnak elöl...

Talán idéznél egyetlen forrást, ahol egy jobboldali tényező pl. moslékzabálónak titulálja a hazánkban élő kisebbségek bármelyikét...

Második mondatod viszont szembemegy a trenddel: pontosan azt vetik a szemükre, hogy a múltba révedve nem látják a jelent, és a jövőt.

El kellene végre pártszimpátia nélkül gondolkodni! Tudom, sokszor leírtam, szinte már mániákusan. Csak az a baj, hogy rengetegen vannak, akik fel sem fogják, hogy ez mit jelent... :(
Előzmény: Élien (15) 0 VÁLASZ
Élien 2014. 03. 23. 19:42 | #15
Én viszont azt gondolom, hogy pontosan a Jobbik ellenesek zsidóznak, cigányoznak, gyűlölködnek.
Ja és a jövőbe látnak, sajnos a múltba és a jelenbe nem...
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2014. 03. 23. 17:57 | #14
Nem a szívem csücske a Jobbik, de a videó készítőiről is megvan a véleményem... ők sem jobbak, csak épp nem zsidóznak :P
Ssch 2014. 03. 23. 16:46 | #13
távolítsuk el a youtube-ról, mindenki jelentse hogy félrevezető!!
+2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 23. 15:33 | #12

Takony társaság takony videója. Ez a lényeg.

Biztos bennem van a baj, de nem értem, hogy lehet valakik ELLEN szavazni? Lesz 1 unlike a szavazólapon? Vagy arról van szó, hogy a Jobbik ellen a FIDESZ-re kell szavazni? :)

Primitív banda, persze nyilván lesz pár vevő majd a átverésükre.


+1 VÁLASZ
norbertvincze
PabY 2014. 03. 23. 15:12 | #10
Ezt már Kennedy is megmondta 50 évvel ezelőtt nem véletlen, hogy még a gyilkosát is megölték.
+1 VÁLASZ
rermo 2014. 03. 23. 15:12 | #9
Nem tudom miért van az , hogy mindenki még a kommunizmusban gondolkodik ??, Miért kellene egy politikai pártank megmondani , hogy egy gazdasági szereplő hogyan táncoljon ??? Ez számomra tökéletes rejtély . Ha a jobbik is úgy gondolja , mint a fidesz , hogy neki kell megmondani a gazdaságnak , hogy " hogyan táncoljanak " akkor a jobbik is kommunista párt akár csak a fidesz vagy Sztalin pártja volt a zsidóüldözéssel együtt . Miért nem nézünk utána , hogy egypárt retorikája cselekvései milyen történelmi párthoz hasonlít és már ki is derülne a valóság , hogy melyek a mai kommunista identitású pártok .
Előzmény: Stickhorse (6) 0 VÁLASZ
Felcser 2014. 03. 23. 15:00 | #8
Több mint fele negatívan szavazott a videóra, nincs komment lehetőség... Hmm, nem meglepő...
+5 VÁLASZ
Tooni 2014. 03. 23. 13:17 | #7
Ha azt hiszi, manipulálják a pártok
az online szavazásokat, most megmutatjuk, miért van igaza
http://index.hu/belfold/2014/03/21/ha_azt_hiszi_manipulaljak_a_partok_az_online_szavazasokat_most_megmutatjuk_miert_van_igaza/
Előzmény: bungle (5) +1 VÁLASZ
Stickhorse 2014. 03. 23. 13:12 | #6
A Jobbik programja (is) a gazdasági kérdésekben bukik meg. Nincs az a Jobbik, ami ennyi gazdasági szereplőnek meg tudja mondani, hogy hogyan táncoljon.
Előzmény: Ricseeee (3) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 03. 23. 13:03 | #5
KIRE SZAVAZNA, HA MA LENNE A VÁLASZTÁS?
http://index.hu/belfold/2014/02/24/valasztas14/ (Te jó ég, milyen gagyi az új index, hogy nem lehet oda linkelni, ahol a cikk szerepel...)

Jelenlegi állás:
MSZP-Együtt-DK-PM-MLP 1535
Fidesz-KDNP 1177
Jobbik 955
Airwin 2014. 03. 23. 12:46 | #4
mondhatta volna akárki, a valóságtól egyáltalán nem áll messze :D
+4 VÁLASZ
Ricseeee 2014. 03. 23. 12:29 | #3
Ez (is) egy szánalmas próbálkozás a magyar politikában,hogyan járassák le azt a pártot,akinek esélye van arra,hogy győzzön,vagy legalábbis előrébb végezzen,mint akitől ez származik.Ezt tudja mindegyik,csak a másikra mutogatni,ahelyett,hogy igazi rendet,munkahelyeket teremtenének.Mint láttuk,egy jobbikos politikust akarnak,és ezzel a pártot bemocskolni.Azok dobálóznak sárral,akik maguk is sárosak.És ezért van elegük a magyar embereknek a magyar politikusokból,mert csak látszatra törődnek az emberekkel.Én ezidáig bizalmat szavaztam mind az Mszp-nek,mind a Fidesznek,de egyik sem tudott olyan Magyarországot adni nekünk polgároknak,hogy az élhető legyen,hogy ne féljen az ember az utcán sötétedés után(sokszor már nappal is),hogy a fizetéskor ne keljen azon aggódni,hogy vajon elég lesz-e ételre,és a számlákra.Mélységesen megvetem azt,aki a Jobbikot len.cizza,vagy f.sisztának nevezi,mert annak fogalma sincs mit is akarnak valójában.Ezek az emberek nem gondolkoznak,csak ész nélkül ordibálják ezeket a szavakat,amit a mellette levő birka mond,vagy belebeszél.Csak azt tudják,amit a másik 2 nagy párt mond róluk.Ha valaki elolvassa a programjukat,az rádöbben,hogy ezek valójában nem akarnak rosszat.Sőt,olyan országot akarnak,amilyet mindig is akartunk.Egyébként nekem is van 1-2 pont amivel nem értek 100 %-ig egyet velük,de nekik legalább van tervük arra,hogy hogyan legyen nekünk magyar embereknek jobb.És mielőtt jönnének azzal,hogy mi lesz a cigányokkal,meg a zsidókkal,akkor elmondanám,hogy nem lesz változás azoknál,akik becsületesen élik mindennapjaikat.Mint ahogy a magyar embereknél sem.Ha valaki bűnt követ el,legyen az magyar,cigány,zsidó,indiai,szerb,akárki,az meg fog bűnhődni.Ezt akarja a Jobbik.És ezért nézek fel rájuk,mert ők nem mocskolódnak,hanem teszik a dolgukat.És ha megszavaznánk nekik a bizalmat most április 6-án,akkor szerintem mindenkinek jobb lenne,legyen az magyar,cigány,vagy egyéb nemzetiségű.Utolsó mondatomban pedig leszögezném,engem nem fizetett le senki,hogy ezt írjam,én csak egy átlagos magyar polgár vagyok,aki hisz abban hogy Magyarország hamarosan jobb hely lesz,mert miután mindegyik párt becsapott,csak a Jobbik tudta megszerezni a bizalmamat.
+6 VÁLASZ
Csolt 2014. 03. 23. 12:14 | #2
Csak azért is Jobbik.
+7 VÁLASZ
bismarck33 2014. 03. 23. 12:12 | #1
Ez a "szavazz a Jobbik ellen" történet alapvetően két csoportból áll:
- pénzért felbérelt hivatásos lejáratókból
- félrevezetett szerencsétlen agymosottakból
Minden a politikában valamennyire jártas ember tudja, hogy a Jobbiknak semmi köze nincs a nemzeti szocialista, vagy fasiszta eszmeiséghez! Viszont ha már itt tartunk ez a Hit gyülekezete által támogatott szervezet pontosan jól megerősíti a fent leírt idézetet!
+4 VÁLASZ