Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2014. 03. 22. 17:27 | #2
Igaza van a Fehérkeresztes faszinak, ezt az egészet az ostoba, minden áron fajtatiszta divatkutyát (de persze ócsón) akaró emberek gerjesztik, ne bagatellizáljuk már el a vásárlók felelősségét. Eleve olyan ne vegyen állatot, aki még azt sem tudja megállapítani, hogy az egészséges -e...csak azért, hogy a gyerekeinek legyen mit nyúzniuk. -,- Az ilyen zugszaporítókat meg vaskos pénzbírsággal kéne sújtani, és egy életre eltiltani az állattartástól (a fogalmatlan "gazdikkal" egyetemben).
hawkeye
hawkeye 2014. 03. 22. 08:03 | #1

A kutyás maffia Mo-n kb. 1990 óta működik, elsősorban olasz kapcsolatokkal. Elképzelhetetlenül sok pénz van benne, ezért bőven jut a hatóságok, sőt, a döntéshozó hivatalnokok lefizetésére is.
A rendőrség pontosan tudja, hogy hol, mikor gyűjtik össze illegális szállításra a kiskutyákat. Hogy miért nem lép fel ellenük, azt a fantáziátokra bízom...

Nem segíti elő a helyzet rendbetételét az sem, hogy a különböző kutyás szervezetek szó szerint élethalálharcot vívnak egymással, a minősítések jogáért.
Ha valaki azt gondolná, hogy a kutyák érdekében teszik, nagyot téved, ez a háború is a pénzről szól.

És hadd írjam még ebbe a csoportba a különböző kutyamenhelyek maffiáját is. Sokan, nagyon jól megélnek ebből, miközben valódi kutyamentő tevékenységet legfeljebb a negyede végez...

+1 VÁLASZ