Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
CtrlAltDel 2007. 10. 09. 01:39 | #4
Tényleg ritka a minimál feletti névjegy dizájn, de ez nemcsak Magyarországra igaz. Ráadásul a szokatlanul kreatív kártyákat is inkább design cégek, művészek és született exhibicionisták használnak. Az, hogy valami "csupán" igényes tervezésű legyen nem feltétlenül pénzkérdés, inkább a sok, szakmában dolgozó kókler süllyeszti a színvonalat... sajnos... :(
Előzmény: Jozeph (1) 0 VÁLASZ
gvereb1 2007. 10. 06. 13:47 | #3
Szerintem néhány év mulva sokaknak lessz ilyen szintű névjegykártyája.
«Edyson®» 2007. 10. 06. 11:48 | #2
Jozephnek igaza van sajnos. Az embereknek a legegyszerubb kell, sajnos az uj ötletekre nemsokan vevők, pedig rengetek praktikus megoldás létezik. A sok csőlátású a giccses hülyeségeket tartja előnyben, nem azt mondom h ne legyen dekoratív, mert legyen de azért ne bántsa a szemet
Jozeph 2007. 10. 06. 11:09 | #1
Tökéletes darabok, tényleg némelyik szemet gyönyörködtető, és kimondott szakmai kihívás egy grafikus ill. egy nyomdász számára.
Csakhát itt élünk Magyarországon, és ha van otthon nyomtatód, és tucc venni ocsóért ócska szar, de csili-vili ilyen-olyan mintás papírt az Ápisz-utódok valamelyikében, és már van egy Word-öd Arial betűtípussal, máris nyomdásznak képzeled magad!!! (Ezt nem a beküldőnek szánom - nem vele van bajom...)
De jelenleg itt Mo-n a minimáldesign (azaz az überszar-übergagyi-és természetesen halmozott hibákkal teli) a mérvadó, ill. az, hogy minél olcsóbban jöjjön ki belőle valaki. Ezért sajnos rengeteg a semmitmondó, unalmas kiadvány, és sajnos ezek nagy része a kukában landol - gondoljuk csak végig, mennyi fát menthetnénk meg ezek nélkül!!!