Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
cila 2014. 01. 10. 12:15 | #16
Ellenpólus: alig művelt, buta lányból "megasztár" lesz csupán mert szépnek született
+1 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 01. 09. 23:55 | #15
Szerintem ezzel az egész dologgal nem az a baj, ha az ember magában konstatálja, hogy nem szép az illető. Nyilván nem szép, kár tagadni, de valószínűleg ezzel ő is tisztában van, és elég baj neki. Hanem az a probléma, hogy a kinézet sokszor olyan mindennapi helyzeteket is befolyásol, amiknél egyáltalán nem kéne számítania. Pl. lehet, hogy szegény lány vásárolni sem tud elmenni anélkül, hogy megjegyzéseket tennének rá, lekezelő lenne vele az eladó, stb. Pedig ugyanolyan vevő mint a többi, a pénze pontosan ugyanannyit ér mint egy szép nőé, és nem partnert akar keresni, mit számít hát, hogy néz ki? Ő nem tudja előnyös, ízléses ruhaválasztással, igényességgel, ápoltsággal, edzéssel, odafigyeléssel, stb. kompenzálni a testi adottságait, pedig igazságosabb lenne ezek alapján megítélni valakinek a kinézetét, mert ezek azok a tényezők, amik az adott illetőn múlnak. Nyilván a férfiaknak sem "jön be", de nekik meg miért kell minden nővel éreztetniük, hogy éppen bejönnek -e, vagy sem...? Kit érdekel ez önmagukon kívül?
+2 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 01. 09. 23:17 | #14
Teljes mértékben egyetértek... vagyis egyetértettem addig, amíg végig nem gondoltam, hogy mit is foglalhat magába "a kettő közt lenni" és az tulajdonképen nem más, mint egy átlagos ember, átlagos élete. Ő nem átlagos. Bizonyára próbált annak tűnni, próbálta egy átlagos ember életét élni, de amint láthatjuk, ezt maga a társadalom nem egészen engedte meg neki. Sokan szidják a médiát, azonban jó dolgokra is fellehet ám használni, ez a lány pedig pont ezt csinálja. Megtalálta, amitől egy kicsit is hasznosnak érezheti magát.
Előzmény: vadonka (3) 0 VÁLASZ
imki 2014. 01. 09. 22:06 | #13
Teljesen egyetértek. Csúnya az, ami látvány szempontjából eltér a megszokottól. Ha mindenkinek a feje két oldalán lenne a szeme, akkor az lenne csúnya/torz, ami a most megszokott. Amikor ránéztem a posztképre, azt hittem, hogy egy elfuserált gumibaba, vagy egy agyonplasztikázott (... nagyon agyonplasztikázott) valaki van rajta. Amíg valaki nem ismeri a hátterét, addig ösztönösen csúnyának bélyegzi (sőt, általában elkerüli, undorodik tőle, stb). Nincs ebben semmi különös. A csúnyaság (a szokványostól eltérés) általában betegséget takar - jól felfogott érdekünk volt évmilliókig, hogy elkerüljük, kiutáljuk. Egy ilyen ösztönt nem fogunk pár év liberális szeressükegymást felfogásával eltüntetni. Álszent maszlag azzal jönni, hogy "jaj de nem is csúnya". Hát hogy a francba ne lenne bűnronda, bakker!? Majdnem kiugrottam a fotelből, mikor megláttam! Ha valamelyik férfi erre a nőre azt mondja, hogy nem csúnya, az még nem látott jól kinéző nőt, az ziher.

Persze nem szép dolog az sem, ha valaki már ismeri a hátterét a dolognak, és utána mégis elkezdi szidalmazni az illetőt azért, amiről az nem is tehet. Sőt, igazából mielőtt szidalmazza, igazán megkérdezhetné/utánanézhetne, hogy miért is ilyen.

Abban is egyetértek veled, hogy a "belső számít" dolog is eléggé túl van mára már lihegve. Mondhatnám egy örökbecsűt idézve: "Lóf@szt mama!". A külső igenis sokat számít, hiszen azt látjuk, azt nézzük először, meg utána is. A férfiak szempontjából (amikor egy nőre néznek) meg pláne hogy a nő külseje számít. Tudom, sok nő azzal jön, hogy "hát de miért nem a belsőmet nézi". Hát bakker azért, mert mi férfiak elsősorban nem azt szeretjük nézni. Lehet, hogy ez sokaknak nem tetszik, de akkor is így van.
(Egyébként jól kinéző csajt, aki tudta is magáról, hogy jól néz ki, még nem nagyon hallottam azon sopánkodni, hogy miért nem a belső értékeit nézem. :) )
Előzmény: W4R10CK (12) 0 VÁLASZ
W4R10CK 2014. 01. 09. 19:31 | #12
Ha bárki komolyan gondolja azt, hogy ez a lány nem csúnya, az kérem szóljon neki, hogy hajlandó összejönni vele. Mert igenis csúnya. És ez természetes, hogy látjuk, hogy csúnya. Ha az állatok között lenne, a többi állat is látná rajta, hogy csúnya. Ez természetes reakció. Az a baj, hogy, az amúgy valóban túlságosan torz nőideál miatt mindenki szent, aki azt mondja, hogy egy csúnya lány szép, csak a média butítja el a szépségérzetünket. Baromság. Ez a csaj ronda, rusnya, ocsmány, csúnya, csúf, és még sorolhatnám. Nem kell itt álszenteskedni, és azt állítani, hogy valahol megtalálták benne a szépséget. Igen, lehetséges, hogy egy remek ember, nem ismerem személyesen. De ösztönösen megvetjük azt, ami nem tetszik nekünk, az már külön emberi viselkedés, hogy "a belső számít", amivel csak bizonyos határokig értek egyet. Pont.
+2 VÁLASZ
wtf 2014. 01. 09. 17:28 | #11
Azért nála pár fokkal szebb.
Előzmény: ironic (10) 0 VÁLASZ
ironic 2014. 01. 09. 16:28 | #10
Tisztára Rubint Réka :)
vadonka 2014. 01. 09. 10:18 | #9
Egyébként inkább így nézzen ki mint mondjuk rengjen a háj rajta és csak két széken férjen el ha leül. Az szerintem sokkal rosszabb.
Szancso 2014. 01. 08. 19:33 | #8
Lelkileg.
Előzmény: Szancso (7) 0 VÁLASZ
Szancso 2014. 01. 08. 19:22 | #7
Nem ronda. Az úgymond szépségideálok elbújhatnak.
Lazarusz 2014. 01. 08. 18:08 | #6
Ő se járt normális iskolába. Hogy lehet egy beteg ember "ronda"?
CsaneszZ 2014. 01. 08. 16:55 | #5
Szeritem ennél vannak csúnyább(magyar) lányok is.. Nem azt mondom hogy szép, de basszák már meg, kurvára nem tehet róla? vannak olyan lányok amik meg kurvára tehetnek arról, hogy, hogy néznek ki.
nyehőce 2014. 01. 08. 14:46 | #4
"Szép a haja.
Kicsit sok mondjuk a belső combháj."
(régi Izések értik inkább csak :))
vadonka 2014. 01. 08. 14:17 | #3
Kapja az ívet a csaj rendesen az emberektől. Ha valaki túl sovány, túl kövér, csúnya, deformált, magyarul eltér az ideáltól amit az emberek megszoktak akkor azt bántják, megbámulják, félnek tőle stb. Túl van értékelve a szépség és az egész ipar ami mögötte áll, sok ember életét tette tönkre közvetve, közvetlenül a médiával egyetemeben. Ha egy személy lenne mindkettő akkor együtt kézen fogva lőném ki mindkettőt a napba. Egyik sem való az emberi társadalomba, nagy baj az, hogy milliók élete függ tőle illetve befolyásolja. Na most a videóban szereplő lány az egyikből kiszorult és ügyesen lavíroz a másikban, de ezt nem róvom fel neki hibának. Viszont én a helyében nem tenném. Bár az sem lenne jó ha egyszerűen csak elbújna. Valahol a kettő közt lenne a jó de mindenképpen nélkülözve a médiát.
+1 VÁLASZ
Tooni 2014. 01. 08. 14:15 | #2
Előzmény: Tooni (1) 0 VÁLASZ
Tooni 2014. 01. 08. 14:13 | #1
Én azt hittem, hogy meghalt?
-2 VÁLASZ