Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2013. 12. 18. 23:39 | #8
a negatív vélemények (és egyben jogos észrevételek) a tvbeli szerepléseikre vonatkoznak..

és hát amit tvre szántak ihm-ként (hiába nem ők kapálóztak érte két kézzel, hogy a tv-s pályafutásuk ilyen legyen)
egyenértékű azzal, hogy:
rokkerzsóti elmegyetemre és egy nagyobbrészt alcohol-free kiöltözős "bálon" félórán keresztül szerencsétlenkedik..

attól, hogy a sasjózsit addigra már lefoglalta a tévécékettő, még nem lett volna szükség arra, hogy rtl-en engedjenek ekkora képernyős humortalan, pojácát csinálni magukból. rendben ha kell a pénz, de akkor kritika is van. ;-) az meg, hogy élőben jófejek, viccesek egy dolog (vagy kettő) - elhiszem. csak speciel volt amikor cédén is elhittem nekik (tévén, az erőltetett, szájbarágós "poénok", a tévécsatornán (nyelvében él a nemzet: csatorna -> szenny..) feltűnő "sz(t)a'rokkal" szembeni szofisztikáltabb kritikus meg(nem)nyilvánulások miatt sosem.. és ezzel nem vagyok egyedül.)..

az is külön értekezés témája lehetne, hogy a többnyire egyébként is tátika 90-es évekbeli, lopott formációk, lopott egynyári slágerei után mostanra eleve önmaga paródiája a legtöbb "pop"szakma"beli" szereplő és/vagy bokáig ér a szőr a tökükről és ehhez mérten unalmas témák. egyszer ezeket is ki lehet(ett) figurázni. de sorozatban negyvenkettedszer?!
Előzmény: ironic (7) 0 VÁLASZ
ironic 2013. 12. 18. 22:25 | #7
Na nem kell fikázni őket ,mert nem üt minden poén.A színvonalat is tartani kell és persze be kell tartani a kulturált szövegelést is ,főleg ha médiában akarnak szerepelni.Én láttam őket élőben és had mondjam el ,hogy szakadtam a röhögéstől..ezek baromi vicces pofák élőben..folyt a könnyem is a röhögéstől.Ne aggódjatok tudják ők mitől döglik a légy,a tv az tv.Ez kis ország ,nem Amerika!Itt kicsit finomabban kell fikázni.
7sleeper 2013. 12. 17. 19:04 | #6
ez így már tényleg Irigy Hónaljszag Mirigy
Ravennë
Ravennë 2013. 12. 17. 17:32 | #5
Egyszer-kétszer elment, de már régebben is olcsó poén volt és hihetetlen, hogy még mindig nem tartják gáznak Kiszel Tünde vastag szemöldökének majmolását...
Szama 2013. 12. 17. 16:41 | #4
Hát ez számomra is erőltetett...
-1 VÁLASZ
Samu. 2013. 12. 16. 16:07 | #3
3 és fél percig néztem, és hányingerem lett, hogy ezt a darabot cigányokkal "parodizálják" . hát az anyátokat reklámozzátok... eddig se szerettem őket a rendkívül gyenge humoruk miatt, főleg mikor 1-1 viccet szó szerint adtak elő... de ezzel betelt a pohár. kevés a pénz, ezt értem de egy szebb korban már lógnának
-3 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 12. 16. 11:33 | #2
Szerintem is felhígultak a paródiáik (én is prolihumorként szoktam emlegetni, bár főleg a TV2-s korszakukat, ami már kb. a Sas-kabaré szintjére süllyedt), de ez most kivételesen tetszett. :)

"Ne szállj el dagadt madár!" :D (Fat Phoenixet én is így hívtam :))
Előzmény: stero (1) 0 VÁLASZ
stero 2013. 12. 16. 11:03 | #1
10 éve nem alkottak hatalmasat, ugyan azt a prolihumort okádják magukból mint előtte. Mindennek az alja ez a csapat az erőltetett szanaszét rágott csontjaival együtt.
+1 VÁLASZ