Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2013. 10. 24. 08:43 | #49
"Minden romában ott rejtőzik egy Martin Luther King"

mint a cigány temetőben (gipcemetery):

Itt nyugszik a világ legnagyobb "itt a piros, hol a piros" játékosa. Vagy itt, Vagy itt, Vagy itt...

de ha minden romában rejtőzik egy Martin Luther King,
akkor minden "nem-romában" (ahogy mondani szokták), meg settenkedik egy
James Earl Ray..
+1 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 10. 22. 15:27 | #48
Mit húzod csóri csávót?Játszod itt az idiótát.
Olyan baromságokon tudtok kattogni...

Én azt nem értem,hogy az ilyen felvonulásokhoz miért nem adják neves,híres cigány zenészek,színészek,művészek,sportolók,írók,stb. a nevüket,arcukat?Csak ezek a kis szarzsák megaszarosok,meg noname blogírók voltak jelen.A bűnöző cigányok(többség)miért nem voltak ott?A zsaruknak elég lett volna csak kivonulni pár lepkehálóval.
Ahogy nézem a videót,egy csomó kis hülyegyerek,meg öreg mamuszos cigány bandukolt.Azt sem tudják,hogy minek vannak ott,gondolom úgy szóltak nekik,hogy "gyere vater,benne leszel a tv-ben".
A Budapest Parádét(na nem mintha szükség lett volna rá) betiltották, de a buzi és cigány parádét engedélyezik.Fasza...
Előzmény: piszok alfred (46) 0 VÁLASZ
Nico 2013. 10. 22. 13:43 | #47
Na mi van kisöcsi, még mindig itt vergődsz.Ebédszünet van épp az oskolában?!:)

"Amit a másiknak felhánytorgatsz, azt teszed te is.

A szóhasználat teljesen lényegtelen, csak a hpzzád hasonló végtelenül ostoba egyedek hiszik azt magukról, hogy ha a másikat elküldik a kedves nőnemű ősi foglalkozást űző felmenő illatos ivarszervébe, az magasabb erkölcsi síkra helyezi azzal szemben, aki elküldi a másika a büdös kurva anyja pinájába."

Már ne is haragudj, de ennyire hülye nem lehetsz.Fogadjunk direkt csinálod.
A te csökött agyad és felfogásod szerint ugyanazt jelenti, csak más szavakkal leírva, hogy azt kívánom valakinek "basszák halálra", egy megtörtént esettel példálózva, illetve az, hogy leírom, "selejtesnek" tartom, mert ilyeneket kíván!
Gratulálok bazd+, te nagyon felvilágosult.

"Szóval égetheted még magad, de szerintem felesleges, mindenki látja, mennyire kétkulacsos mocsok vagy, aki a politikusokhoz, és a sötétzöld védőkhöz hasonlóan azt mondja, ami az aktuális pillanatban neki a legjobban megfelel, letojva azt, hogy az igazsággal köszönőviszonyba sem kerül."

Ezt a hülye szöveget meg tartogasd a kisiskolás pajtásaidnak.Nyugtathatod magad,miközben hangos ováció közepette csapkodod a saját vállad de lásd be lukra futottál és a kutya is szarik a fejedre.
Nem vagy képes felfogni egy egyszerű dolgot, értelmezni egy szöveget.
Szánalmas kispiszok.:)
Előzmény: piszok alfred (46) 0 VÁLASZ
piszok alfred 2013. 10. 22. 12:21 | #46
Nagyon egyszerű a gondolkodásvilágod. Leírom még egyszer:

Amit a másiknak felhánytorgatsz, azt teszed te is.

A szóhasználat teljesen lényegtelen, csak a hpzzád hasonló végtelenül ostoba egyedek hiszik azt magukról, hogy ha a másikat elküldik a kedves nőnemű ősi foglalkozást űző felmenő illatos ivarszervébe, az magasabb erkölcsi síkra helyezi azzal szemben, aki elküldi a másika a büdös kurva anyja pinájába.

Szóval égetheted még magad, de szerintem felesleges, mindenki látja, mennyire kétkulacsos mocsok vagy, aki a politikusokhoz, és a sötétzöld védőkhöz hasonlóan azt mondja, ami az aktuális pillanatban neki a legjobban megfelel, letojva azt, hogy az igazsággal köszönőviszonyba sem kerül.




Előzmény: Nico (40) -1 VÁLASZ
Dawe 2013. 10. 21. 17:29 | #45
Mi a bajuk az Újhullámmal ? Győr legolcsóbb kajáldája :D
+1 VÁLASZ
Nico 2013. 10. 21. 16:53 | #44
"Az nem rasszizmus, hogy ha azért utálja őket valaki mert megerőszakolták aztán megölték a nagymamáját/feleségét!kislányát. Okot adnak arra, hogy utáljuk és a halálukat kívánjuk. "
De.Ez rasszizmus.Mindegy, hogy mi miatt és mikor alakult ki, de az.
Viszont azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell már titkolni, ha valaki az.Ahogy te is írtad, a legtöbb esetben van alapja a rasszizmusnak, a cigányság tett azért, hogy ilyen legyen a megítélésük.Ezért nem is értem, hogy ezt miért nem lehet nyíltan felvállalni és kész tényként kezelni?!
Igenis többségünk rasszista.És akkor mi van?Ha ők nem szégyellik magukat a sok gyilkosság, lopás, betörés, fenyítés, uzsorázás, stb. miatt, akkor én vagy a másik rendes, becsületes ember miért szégyenkezzen amiatt, hogy elítéli tetteiket, utálja őket, rasszista.

Engem nem zavar, ha más szimpatizál velük, nem akarok mindenkit meggyőzni.Aki nem rasszista, azzal nyilván nem történtek olyan dolgok, mint velem vagy a másikkal.Szerencsés volt, olyanok között és olyan helyen nőtt fel, lakik.
Aki még nem kóstolta a spenótot, az nem is állíthatja, hogy nem szereti.


""lopás és a gyilkosság náluk hagyomány, ezekért nem szabad őket elítélni, alkalmazkodnunk kell hozzájuk...""
Aki ilyet nyilatkozik,annak meg üzenem, hogy költözzön be közéjük, lakjon velük, mellettük és majd meglátjuk, hogy pár hét, hónap után is hasonlóan fog vajon gondolkodni erről a kérdésről.A budai villából könnyű így nyilatkozni a témában.
Előzmény: Kerék (43) 0 VÁLASZ
Kerék 2013. 10. 21. 16:23 | #43
"Globálisan nézve én sem mondanám annak.Viszont egyénekre bontva már vitatkoznék ezzel a kijelentéssel.Azt mondanám, hogy a többség nyilvánosan nem meri vagy akarja ezt felvállalni."

Tudod, vannak rasszisták, mint mindenhol a világon. DE, én pl. nem utáltam a cigányokat addig amíg nem akartak megkéselni hárman. Az nem rasszizmus, hogy ha azért utálja őket valaki mert megerőszakolták aztán megölték a nagymamáját/feleségét!kislányát. Okot adnak arra, hogy utáljuk és a halálukat kívánjuk. HA nem adnának okot, nem is lennének problémák. Lehet, hogy 10-ből 2 ember csak azért gyűlöli őket, mert más a színük. De a maradék 8 azért, amit vele vagy a családjával tettek.
Mellesleg ők is rasszisták azért gondolj bele ebbe. Havonta átlag 15 magyart támadnak meg, és átlag 2 embert ölnek meg.
Mi meg vágjunk jó pofát hozzá? Gyerekcsíny? Vagy ahogy az EP-ben mondták: "lopás és a gyilkosság náluk hagyomány, ezekért nem szabad őket elítélni, alkalmazkodnunk kell hozzájuk..." Ilyen szép libsi ocsmányságot se hallottam még...
Előzmény: Nico (32) 0 VÁLASZ
tyson000 2013. 10. 21. 15:24 | #42
LoL!!! "Az őseink sosem kezdtek háborút" Az őseiteknek sose volt saját országuk nehéz is lett volna. Pláne hogy ahhoz kéne egy hadsereg amiihez meg fegyelem stb....

tjunior 2013. 10. 21. 12:59 | #41
Az aktivistákhoz annyit, hogy pl. a videóban szereplő buzi újhullámos kiscsaj, is biztos jószándékú, nem vitatom. Viszont ugyanolyan szélsőséges nézeteket vall mint azok akik vérben forgó szemekkel ordítanak egy meleg felvonulás alatt. Ők a téma két pólusa.
Nico 2013. 10. 21. 12:36 | #40
"Amikor kiborulsz, hogy az emberek miket kívánnak a másiknak, pontosan ugyanazt teszik mint te, csak ugye más a megítélés ha te követed el,"
Idézd már légy oly kedves, hogy én hol kívántam még csak hasonlót is valakinek(hogy basszák halálra)?!

Azt is leírtam, csak látom a szövegértéssel hadilábon állsz, hogy nem a véleményével volt a gondom, hanem azzal, amilyen alpári módon azt tudatta.
Segítek még neked, ha már ennyire nehezedre esik értelmezni az olvasottakat, hogy egy véleményen vagyok a cigánysággal kapcsolatban, viszont azzal nem, hogy ilyen undorító módon leszóljon valakit, aki más nézetet vall.És nem azért "selejteztem" le, mert más a véleménye, hanem azért, mert ótvar dolgot kívánt egy embertársának, aki nem mellesleg egy rasszból származik.WTF?!

"Egyre jobban belegabalyodsz a cigányvédelembe"
Baszki, ennyire hülye nem lehetsz.Az előbbi hozzászólásomban írtam le és felvállaltam, hogy bizonyos szinten rasszista vagyok és egyáltalán nem szimpatizálok a cigányság túlnyomó többségével.

Össze-vissza belepofázol mindenbe, úgy, hogy ráadásul hülyeségeket is beszélsz(írsz).
Előzmény: piszok alfred (38) 0 VÁLASZ
scv 2013. 10. 21. 10:37 | #39
1:30 -nál "... 36.000 Ft-os éhbérből és 22.800 Ft-os segélyből élünk. Az a célunk, hogy ezek megszűnjenek." Legyen! Mától legyen egyenlőség. Egyik roma se kapjon egy büdös buznyák segélyt se.
+3 VÁLASZ
piszok alfred 2013. 10. 21. 09:20 | #38
"Nem szóltam én le a rasszomat, max a rasszom pár számomra selejtes tagját, illetve azok beteges hozzáállását egy adott témához."

Szálka és gerenda. Amikor kiborulsz, hogy az emberek miket kívánnak a másiknak, pontosan ugyanazt teszik mint te, csak ugye más a megítélés ha te követed el, és más a megítélés ha más teszi. A magad véleménye valamiért mégsem zavar, a te szemedben a másik lehet selejtes, de ha a másik mond ilyet, akkor húúú, meg háááá, hogy merészeli, milyen mocskos szemét az ilyen.
Egyre jobban belegabalyodsz a cigányvédelembe. Szánalmas az okoskodásod.
Előzmény: Nico (32) 0 VÁLASZ
Kornéliusz 2013. 10. 21. 09:20 | #37
Klassz; és a cigányokban mi rejtőzik?
Pink_Elephant 2013. 10. 21. 09:18 | #36
""Senki sem állított ilyet, h ezek az aktivisták tehetnek az egészről."
....
Dehogynem, most például megint(burkoltan) te."

Akkor rosszul fogalmaztam..:) Amit akartam evvel mondani, h nem az aktivisták miatt pattan ki a cigó ember agyából a felvonulás ötlete (legalábbis nagyon remélem..), de ők azok akik miatt úgy hiszik, h jól teszik amit tesznek! Kb ahhoz tudom hasonlítani, amikor egy gyerek elzakkan az utcán (nem nagyon csak picit). Anyuka odarohan, elkezdi ápolgatni, és már egyből el is kezd bőgni a kölök, holott addig észre sem vette. (Nem a legjobb példám, de azért remélem érthető a lényeg..)

"Ezt sem tudjuk.Feltételezés egy megszerkesztett 3 perces videó alapján." Tény, de akkor xarul volt megszerkesztve.:D Ez a video nem a jó érzést váltja ki az emberekből, éppen ellenkezőleg, feszültségkeltő. (ahogy maga a jelenség is, de erre tesz rá egy lapáttal)

Egyébként, semmi szükség nincs aktivistákra ebben a helyzetben, sem más "cigánysegítő" helyzetben. Eleget segít nekik (ahogy te is említetted) az EU, meg a kormány, és a sajtó is. Az, hogy ők kiállnak melléjük, és verik a mellkasuk - mintha el is hinnék, h mi rasszista magyarok vagyunk és szegény cigók... - hát, ne csodálkozzon senki, ha ugyanabba a gyűlölet halmazba kerülnek egyesek szemében.. Észre kell venni, h az, h hogy valaki szidja az aktivistákat (nem mondom, h ez egy jó dolog), de ez egy reakció. Még pedig a fentebb említett dolgokra. Ugyanúgy, mint amikor a cigókat szídjuk. Az sem azért van, mert mocskos rasszisták vagyunk..
Előzmény: Nico (31) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 21. 06:10 | #35
"36 meg 22 ezer forintos segélyből élünk, ez a célunk hogy ezek megszűnjenek." - NEKÜNK IS! :DD
+8 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 21. 06:08 | #34
"Fontosnak tartom hogy megmutassuk magunkat, hogy mi is itt vagyunk" - Ha nem mondod észre sem bazdmeg... :D

Azt hiszem nem nézem ezt végig...
Purple
Purple 2013. 10. 21. 06:05 | #33
Én már csak azt nem értem, ha legalább ebben a témában ilyen nagy az egyetértés országosan, akkor mi az istenért tartunk még mindig itt?

Egyszerűen kurvára szánalmas és undorító, hogy az ilyen selejtek "jogai" előrébb valóak, mint a normális, becsületes, élni, dolgozni akaró embereké. Meddig még?
+1 VÁLASZ
Nico 2013. 10. 21. 03:25 | #32
"Magyarország NEM RASSZISTA!!! "
Globálisan nézve én sem mondanám annak.Viszont egyénekre bontva már vitatkoznék ezzel a kijelentéssel.Azt mondanám, hogy a többség nyilvánosan nem meri vagy akarja ezt felvállalni.Elég csak megnézni itt ezt a szűk kis közösséget az Izén.20 kommentelő közül 19-nél megfigyelhető a rasszista megnyilvánulás.Az már más kérdés, hogy ki, hogyan értelmezi magát a rasszizmust.
Nem prédikálni akarok és a levegőbe beszélni, így én simán felvállalom, hogy rasszista vagyok.Nem annak születtem, nem annak neveltek, de azzá lettem.Mit szégyeljek rajta?Olyan helyen nőttem fel, ahol jelen volt szép számmal a cigányság és volt részem dolgokban, amit most nem részleteznék.
Úgy gondolom okot adtak rá, hogy általánosítsak és rasszistává váljak.Nem üldözöm, nem bántom a romákat, csupán meg van a véleményem róluk, kerülöm a társaságukat, elkerülöm őket ha egy mód van rá.
Viszont ha úgy alakul(és már történt ilyen), akkor képes vagyok elfogadni, megérteni, tisztelni, becsülni olyan cigányembert, aki hasznos a társadalomra nézve és aki képes emberi módon viselkedni, élni.
Képmutatásnak tartom azt, hogy közösségben senki nem meri felvállalni, hogy bizonyos szinten rasszista, de otthon a négy fal között gyűlölködik, egy kanál vízben megfojtaná az összes romát.


"Látod, a saját rasszodat leszólod, de ha ezt egy cigány tenné?"

Nem szóltam én le a rasszomat, max a rasszom pár számomra selejtes tagját, illetve azok beteges hozzáállását egy adott témához.

Mégeygszer leírom neked is, hátha ezúttal meg is érted.Nem a véleményeddel volt elsősorban problémám, hanem azzal, ahogyan azt tálaltad.
Amit te kijelentettél és kívántál két teljesen ártatlan, békés embernek, olyan normális, épeszű lény nem tesz.

Előzmény: Gurzy (29) 0 VÁLASZ
Nico 2013. 10. 21. 02:56 | #31
"Senki sem állított ilyet, h ezek az aktivisták tehetnek az egészről."
"Kvázi ezek (nem pont ez a két csaj, de akár ők is lehetnek..) csak felbujtják a cigókat, a sajtót, meg a liberális elvakultakat, és emiatt lökik az arcunkba, h mocskos rasszisták vagyunk..."
Dehogynem, most például megint(burkoltan) te.

"Csakhogy ezen a felvonuláson sem a becsület mintaképei voltak."
Ezt sem tudjuk.Feltételezés egy megszerkesztett 3 perces videó alapján.

Látom nem jött át, hogy mi is az én gondom.Megpróbálom mégegyszer tudomásotokra adni, reméljük ezúttal sikerül.
Egy szóval nem mondtam, hogy a cigányság védelemre szorul.Azt sem vitatom, hogy a többségük valóban mihaszna, ingyenélő bűnöző.
Az is egyértelmű, hogy semmi szükség az ilyen jellegű felvonulásra, óbégatásra.A feszültségkeltésen kívül sok haszna nincs.

Amit viszont undorítónak találok, az az, hogy egyesek le ribancozzák embertársukat és mocskos halált kívánnak nekik, csak azért, mert nem ért egyet nézeteikkel.Az ilyen ember egy fokkal sem különb azoknál, akik a felvonuláson hőbörögnek, hupákolnak.Sőt.
Annyira meg ne legyünk tudatlanok, hogy elhisszük, az a pár száz tüntető ember az oka, annak, hogy ilyen a helyzet ma Magyarországon cigányfronton.
Ez nem fog megoldódni, mert a kormánynak és az EU-nak nem érdeke, hogy megoldódjon.Ez a probléma nem ma és nem tegnap keletkezett és nem is fog egyik napról a másikra eloszlani.
Előzmény: Pink_Elephant (28) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 10. 20. 23:06 | #30
paraziták
Gurzy 2013. 10. 20. 23:04 | #29
A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Ha valaki a farkas veremre azt mondja, hogy jó hely, hát oda kell lökni. De itt nem arról van szó, hogy az aktivisták tehetnek róla. Még nem.... És a jó szándékukkal meg kéne nézni, hogy hova is állnak. Akiken ők segíteni akarnak /szerinted/, azoknak meg nincs szükségük a segítségre. Magyarország NEM RASSZISTA!!! És aki valóban tanul, műveli magát közülük, ugyan olyan eséllyel indul munkát keresni mint egy magyar. A lényeg, hogy nem kellene a pacit adni alájuk. Nem mi nyomjuk el őket, hanem ők minket. És még el is tartjuk őket!

http://www.origo.hu/itthon/20110525-alanyi-jogon-adna-lakast-a-munkaba-allo-romaknak-a-kormany.html


"Félreértés ne essék, én nem védem a cigányságot, volt velük elég bajom, tudom a többség milyen.
Na,de azért álljon már meg a menet, hogy ezt kúltúráltan egyesek nem tudják előadni, és ilyen alpári, patkány megjegyzéseket, kijelentéseket tesznek."

Látod, a saját rasszodat leszólod, de ha ezt egy cigány tenné?
Előzmény: Nico (27) 0 VÁLASZ
Pink_Elephant 2013. 10. 20. 21:58 | #28
Senki sem állított ilyet, h ezek az aktivisták tehetnek az egészről. Nem.
Csak, az a gond, hogy pont az ilyen aktivisták miatt gondolják a cigók, h jogosan rinyálnak! Kvázi ezek (nem pont ez a két csaj, de akár ők is lehetnek..) csak felbujtják a cigókat, a sajtót, meg a liberális elvakultakat, és emiatt lökik az arcunkba, h mocskos rasszisták vagyunk...

"Valószínűleg ezek az aktivisták nem a nőket erőszakoló, nagymama gyilkos, gyerek zabáló cigányok jogaiért tüntetnek, hanem annak pár rendes, becsületes roma jogaiért."
Hát, hajrá! Senkinek sincs baja a becsületes cigókkal. Csakhogy ezen a felvonuláson sem a becsület mintaképei voltak. Talán nem ők azok, akik gyilkolnak, meg társai, de ők egy szintén problémás - és igencsak nagy százalékhoz tartozó többség, avagy a hisztiző cigók! "nekem azér' nincs pénzem, mert a raccista magyarok...", meg a "éhbérért és segélyből élek"...
Az, h egy ilyen felvonuláshoz becsatlakoztak igenis probléma! És tipikusan ezek azok az emberek, akik szép eszmékről beszélnek, de igazából azt se tudják mit akarnak, csak keltik a feszkót, és megerősítik ezeket a "szegény, elnyomott" cigókat...
Előzmény: Nico (27) 0 VÁLASZ
Nico 2013. 10. 20. 20:09 | #27
Gyerekek, azért álljunk már meg egy kurva percre.
Ti most engem arról akartok meggyőzni, hogy igenis az ilyen aktivisták tehetnek aról, hogy ezek a balfasz cigányok vagy feketék ennyire egy elbaszott egy népség?!Jelen esetben ez a két kiscsaj sok vizet nem zavar.Azért mert én, te vagy a másik nem ért velük egyet, még nem kívánhatja senki, hogy basszák őket halálra(burkoltan, de a lényeg ez volt).Milyen elbaszott egy ember az, aki ilyet kíván embertársának?!
És ki ne találjátok nekem, hogy azért tart itt a világ és a cigánybűnözés, mert két magamutogató, egyébként valószínűleg lelkes, jószándékú kiscsaj kivonul az utcára.
Mert akkor ezen az elven egyes állatvédőket kenjünk be vérrel és dobjuk őket a cápák, medvék, oroszlánok elé, mert ők tehetnek arról, hogy egyeseket elevenen felfalnak.Mit kell őket védeni, mi?!Megvédik magukat.Aki nem támogatja a halálbüntetést, azt dobjuk be a legveszélyesebb börtönökbe, ott majd megjön az esze, mikor szétszedik az őrült elítéltek, ugye?!

Valószínűleg ezek az aktivisták nem a nőket erőszakoló, nagymama gyilkos, gyerek zabáló cigányok jogaiért tüntetnek, hanem annak pár rendes, becsületes roma jogaiért.

Félreértés ne essék, én nem védem a cigányságot, volt velük elég bajom, tudom a többség milyen.
Na,de azért álljon már meg a menet, hogy ezt kúltúráltan egyesek nem tudják előadni, és ilyen alpári, patkány megjegyzéseket, kijelentéseket tesznek.
piszok alfred 2013. 10. 20. 19:29 | #26
A 80-as években talán a németeknél történt meg:

Nemi erőszakos esetekben egy bírónő mindig a megtartás mellett döntött, nem lehetett elvetetni az erőszakból fogant magzatokat. Aztán páran megunták, felbéreltek egy keményfaszú néger gyereket, elrabolták a bírónőt, oszt hajrá. Érdekes módon a saját "csemetéje" fogantatása után más lett a véleménye arról, hogy valaki ránéz a gyerekére és mire emlékszik a fogantatással kapcsolatban.
Lényegtelen, hogy a sztori igaz, vagy nem, a jogvédők sokszor nincsenek tisztában azzal, mit védenek, de mivel trendi így háborognak minden ellen mert nekik ez jelenti a 15 perc hírnevet. Az áldozatokat meg leszarják, mert az nem az ő problémájuk.
Tetszik, nem tetszik, egyre közelebb van az a világ, amikor senkire és semmire nem számíthatsz, csak magadra.
Előzmény: Nico (22) 0 VÁLASZ
Gurzy 2013. 10. 20. 19:28 | #25
Ja, és lehet minszolni. De gondolkozzon el mindenki azon, hogy az ilyen aktivisták miatt törölték el a halálbüntetést is. Lehet néha mellényúltak, de akkor is nagy visszatartó ereje volt. Most meg....Mást nem hallani, csak a brutális gyilkosságokat. Rátörnek nagyanyádra, brutálisan agyonverik, és utána pár évig, amíg börtönben van, még mi tartjuk el. Éli világát. Odabent szocializálódik, kiengedik, és megy valaki más nagyanyját agyonverni. Valakinek ezzel a lelkébe másztam? Akkor mélyen nézzen magába. Amellett álljon ki mindenki, amihez ért, amiben benne van. Az, hogy van egy kisebbségi barátja, aki normálisan viselkedik, nem azt jelenti, hogy a másik száz is olyan. Mindig mindenki azt hajtogatja, hogy ne általánosítsunk. Védjék meg magát a kisebbség, mutassák meg, hogy ők nem olyanok.
Előzmény: Gurzy (18) +2 VÁLASZ
Gurzy 2013. 10. 20. 19:04 | #24
Igen, persze. Nem kívánok nekik semmit. Csak azt, hogy elgondolkozzanak. :( Az ilyen elkényeztetett, unatkozó fruskák, olyan miatt állnak ki, amiről halvány fogalmuk sincs. És azért kíváncsi lennék, hogy mikor az ő közeli hozzátartozójuk lesz az áldozat, akkor is ilyen lelkesek lesznek?
Előzmény: Nico (22) 0 VÁLASZ
speedbump 2013. 10. 20. 18:58 | #23
Na igen, Megyóék meg Fletóék gyakorlatilag legalizálták a lopást 'megélhetési bűnözés' néven. Ehhez nehéz mit hozzátenni... A videóban szereplő asszonyság nem tudom melyik népcsoportról magyaráz 1:50-től, majd legközelebb nem ártana megkérdezni tőle.

A keményvonalas liberálisok ott basszák el, hogy tényleg mindenre rasszizmust kiabálnak. Ez egyrészt végtelenül unalmas, másrészt meg 98%-ban hazugság is. Nem magyarázom, úgyis érti mindenki.

De a másik oldal is bőven hibás, mert az olyan lózungokon kívül, hogy "a cigányok menjenek a gecibe", "mennyivel jobb lenne cigányok nélkül", "cigánybűnözés" képtelen mást kiabálni. Ezeknek pedig semmi köze a megoldáshoz, csak gerjesztik a feszültséget.

Nehéz rám mondani, hogy szeretem a fideszt (mivel az összes pártot utálom), de ebben mintha lenne némi előrelépés az utóbbi 3 évben: közmunkaprogram, segély feltételhez kötése, megélhetési bűnözés fogalmának megszüntetése, büntethetőség korhatárának leszállítása.


Nico 2013. 10. 20. 17:47 | #22
Én meg azt remélem, hogy csak félreérthető a hozzászólásod és nem egy ilyen szörnyűséget kívántál az aktivistáknak.
Előzmény: Gurzy (18) 0 VÁLASZ
tjunior 2013. 10. 20. 17:24 | #21
DLL. Junior? :)
A cigányok nem születnek tolvajnak, bűnözőnek, a "kúlturájuk" (már ha lehet azt az innen-onnan összeszedett valamit kultúrának nevezni) neveli beléjük. Azt hogy könnyebb lopni mint dolgozni, könnyebb a tanárt verni mint a gyereket megnevelni, könnyebb inni és drogozni mint szembenézni az élettel. Szóval nincs sok mindenre büszkére lenniük, így elég nagy önbecsapásnak érzem ezt a felvonulást.
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 10. 20. 17:24 | #20
há mán csak a zsido barátajinka bizhatunk me azok legaláb mindent megtesznek értüng!!!444444
remélem sokájig tudnak politikusok leni meg az a fontos hoty a megfelelö hivatali hejeken is pozicijoba maragyanak!!!!444
meg a médijában is ök döncsenek ako bekaphasátok magyarok!!!4444
há má mijen raccisták meg faszisták vagytok szegény melegek meg cigányok e vanak nyomva!!!!!44444
EU SEGIIIICCCSSS!!!!!!4444
+1 VÁLASZ
Stickhorse 2013. 10. 20. 17:09 | #19
Na akkor "libsiskedek" egyet gyorsan, legyen ilyen is...igaz ezt már sokszor megírtam itt is.

A cigányok/romák/nevezzükahogyakarjuk helyzete rossz, a társadalmi integrációjuk szintje nevetséges, azt viszont továbbra is tartom, hogy egy ember sem születette ilyen. Tényleg dolgozni kell azon, hogy ne segélyből éljenek. Munkahelyteremtéssel, meg olyan szociális ellátási rendszerrel, amiben nem éri meg segélyből élni. Kár lenne azt mondani, hogy a többségi társadalom nem felelős a viselkedésükért, ha az tartja fenn őket...
Gurzy 2013. 10. 20. 16:33 | #18
http://harcunk.info/index.php/elemzesek/169-elin-krantz-a-negerimado-bevandorlasi-aktivista-akit-egy-afrikai-bevandorlo-eroszakolt-halalra

Ezt üzenem a fehér bőrű, cigány, és buzi imádó, ribanc aktivistáknak. Remélem köztük is akad majd ilyen. :(
Valaki rendet rakhatna már ebben az országban.
hawkeye
hawkeye 2013. 10. 20. 14:42 | #17
Kerék 2013. 10. 20. 14:28 | #16
Gondoltam megosztom: van 2 rendes cigány haverom, dolgoznak rendesen. E miatt a többi cigány rasszistának hívja őket, és meg akarták őket verni. Innen ered az összes probléma.

Fletó annó elintézte nekik a segélyt, azóta annyit se dolgoznak mint előtte (pedig előtte se volt sok...) Akkor vezették be a megélhetési lopást ami annyiból állt, hogy a cigány besétált és 20 000 forint alatt azt vitt el ingyen amit akart.

HOGY mi miért nem telepíthetjük ki őket mint a franciák? Mert nem engedik. Az eu milliókat ad a mi kormányunknak, hogy itt tartsuk őket. Különben elözönlenék európát és azt a finom úri népek nem bírják. Mi lettünk (hála az mszpnek és a fidesznek) európa szemetese, a hely ahova a gyilkosokat gyűjthetik. Vajon miért félnek a Jobbiktól annyian? Miért kezdték el egyből nácizni őket?

Ha valaki emlékszik a jobbik szükségből jött létre mégpedig akkor, mikor az mszp szépen elkezdte ajnározni a cigányokat aminek hatására megkezdődtek a mai napig tartó betörések, gyilkosságok . Ennek hatására jött létre a Jobbik. Ha a cigányok nem ilyenek ez a párt ma, ebben a formában nem létezne. A fidesz meg dettó, cigányokat pénzelnek, hogy rájuk szavazzanak.


Mellesleg itt vidéken is szoktak felvonulni, főleg idős, magatehetetlen emberek lakásába, akiket agyonvernek majd büszkén távoznak a szajréval.
Ragnar 2013. 10. 20. 14:19 | #15
Biztos jön majd egy-két jóképességű(általában szokott), aki meg akarja magyarázni, hogy kötsög rasszisták vagyunk, akik üldözik és elnyomják a nutellásokat.

Azt szeretem, mikor azzal jönnek, hogy milyen sokszínű a cigánykultúra.Igen, marhára.Vannak a zsebesek, a gyilkosok, a rablók, a betörők, az uzsorások,stb.Ezekben a tevékenységekben rejlik a kultúrájuk.
Azért mert van egy pár tényleg tehetséges zenészük(neeem, nem a zebrás csávóra gondolok), még senki nem fog hasra esni.Arról nem beszélve, hogy nem nehéz úgy megtanulni jól gitározni, hogy születése óta egy ceruzát nem tett arrébb, csak otthon ült és leste az apját, ahogy pengetett, majd idővel ő is ugyanezt csinálta.
Leszámítva azt a kis létszámú egyedet, ingyenélő, hasztalan, agresszív, bugris népség.
Előzmény: közlegény (9) 0 VÁLASZ
BTheBalance 2013. 10. 20. 14:16 | #14
"Mellesleg megkérdezném hogy miért van az , hogy Olaszországban vagy Franciaországban ha elegük van a cigányokból, akkor radikálisan fel tudnak lépni (kiutasítás, kitelepítés stb.), ha meg nálunk hasonlót szeretnének akkor meg rasszisták vagyunk, nem tudjuk elfogadni a """"kultúrájukat"""". "

Ott azért telepíthetik ki őket, mert bevándorlókról van szó, bulgáriából, romániából,szlovákiából, és tőlünk oda "vándorolt" csoportokról van szó, ezért azok az országok ki tudják paterolni a beilleszkedésre alkalmatlan, társadalomra veszélyes , liberalizmust, szociális juttatásokat, toleranciát kihasználó, züllött elemeket.
Nálunk sajnos sok az "őslakos" , a környező országokból beszivárgókról meg nehéz bizonyítani, hogy illegálisan van nálunk, ergó, mi nem dobjatjuk ki őket.
Az a baj, hogy a kormánynak esze ágában sincs "felemelni' őket, a buta csőcselék könnyen irányítható, olcsón megvehető...
Változást csak radikális jogszabályvátozás,a szociális rendszer átalakítása, szigorúbb büntetésvégrehajtás, müködöképes rendőrség, igazságszolgáltatás hozhatna.
Ezekre a jelenlegi kormány nem is tud,de nem is akar figyelmet fordítani, nem hozna számára hasznot, csak az a baj, hogy a birkatürelmű polgároknál is elszakad egyszer a cérna, és ennek olyanok is kárát látják majd, akik nem érdemlik meg...
Előzmény: Bdanss (2) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 10. 20. 14:14 | #13

Azért nem szép, hogy a legalja népség így meghurcolja Martin Luther King nevét....
nlght 2013. 10. 20. 14:11 | #12
Én is egyetértek a lenti hozzászólokkal, engem már raboltak ki cigányok, tapasztalaton alapú előítéletem van, de azért ismerek az 5%-ból egy rendes cigány családot is egyébként 7 gyerekkel, viszonylag jól nevelt, már fiatal felnőtt gyerekek és mindegyik dolgozik (pék, szakács, szerelő, piaci árus stb.) szal nem kell a libsi hazudozás, hogy a magyar ember rasszista és azért nagy a cigány munkanélküliség, mert a magyarok nem adnak munkát! Egy szorgalmas munkás mindig képes találni munkát, ha SZERETNE!
Szancso 2013. 10. 20. 13:54 | #11
Gyurcsányt nem láttam. Most akkor mégse cigány?

http://www.youtube.com/watch?v=dwpfSkB8nls
;)
közlegény
közlegény 2013. 10. 20. 13:41 | #10
Most ez a Joci hajhullámos is, nem?
+1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2013. 10. 20. 13:38 | #9
Hozhatod, de közben indíts el egy filmet a Csövön, itt egyetértés lesz, még Vendel is bólogat majd. Kivéve persze az újhullámosokat, de ők magukat sem értik.
Előzmény: Ragnar (5) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2013. 10. 20. 13:32 | #8
jaj, hát azon nyavalyogni, hogy nem tudnak megélni a segélyből. Nem is abból kell megélni, az átmeneti megoldás, MUNKÁBÓL kell megélni, és itt nem az éjszakai kábelfejtő műszakra gondolok.
+1 VÁLASZ
lechiffre 2013. 10. 20. 13:28 | #7
Kicsivel több vessző lett a kelleténél, de utólag nem lehet szerkeszteni. :(
Előzmény: lechiffre (6) 0 VÁLASZ
lechiffre 2013. 10. 20. 13:26 | #6
Teljes mértékben egyet értek az előttem szólókkal. A kedvenc pillanatom amikor egy idősebb cigány azon sír, hogy a gyereke, unokája segélyből él. Hát b.ssza meg, nem neki kellett volna iskoláztatni, példát mutatni a munkavállalásban? Nem nyafogni kellene, meg a tisztességes emberekre kenni, az ő sarát.
+2 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 20. 13:26 | #5
Már hozom is a Popcornt!:)
+1 VÁLASZ
Pink_Elephant 2013. 10. 20. 13:16 | #4
Maximálisan egyetértek Orvos Györggyel!

Egyébként olyanok mint valami elcseszett megveszett kutyák, akik a saját gazdájuk kezét rágcsálják vacsorára.. Nem elég, h osztogatjuk nekik a segélyeket, meg eltűrjük, h lopnak-gyilkolnak-terrorizálnak. Most még vágjunk ahhoz is jó képet, h felvonulnak, és a pofánkba mondják, h szemét rasszisták vagyunk, meg hogy a médijja is ellenük van (WTF?), meg hogy szegény ők, meg hogy "csak 36 ezer forintos éhbérből, és 22 400 ft-os segélyből élnek" (Hát bocs, h nem kezdem sajnálni őket - nem felvonulgatni kéne, hanem dolgozni...) Ez egy vicc! Csak már nincs kedvem röhögni rajta..-.-

Egyébként ezt a "buzi új hullámot" meg egyáltalán nem értem..Hogy találták ki ezt a kreatív nevet?:D És egyáltalán mi közük van a rocikhoz??
Előzmény: pdstudio (1) +2 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 10. 20. 13:14 | #3
" Mellesleg megkérdezném hogy miért van az , hogy Olaszországban vagy Franciaországban ha elegük van a cigányokból, akkor radikálisan fel tudnak lépni (kiutasítás, kitelepítés stb.),"

Azért mert itt nálunk egyik párt sem meri ezt bevállalni.A cigányok itthon az egyik legnagyobb választóközösség, csakúgy, mint az idősek.Na ezért nyaljuk mi itt úgy a seggüket.
Előzmény: Bdanss (2) +2 VÁLASZ
Bdanss 2013. 10. 20. 12:59 | #2
Amikor megláttam a témát úgy gondoltam hogy fogok majd tudni mit hozzászólni, de te(vagyis Orvos György) tökéletesen összefoglaltad. Ezen már csak rontani lehetne :D Mellesleg megkérdezném hogy miért van az , hogy Olaszországban vagy Franciaországban ha elegük van a cigányokból, akkor radikálisan fel tudnak lépni (kiutasítás, kitelepítés stb.), ha meg nálunk hasonlót szeretnének akkor meg rasszisták vagyunk, nem tudjuk elfogadni a """"kultúrájukat"""". Simán el kéne venni a szavazati jogot azoktól akik azt utóbbi x évben nem adóztak (kivéve nyugdíjas tanuló stb..) és akkor nem lenne semmi vesztegetés. Az is furcsa hogy sajnáltatják magukat emiatt.... nem kellene elfogadni az ajánlatot és meg lenne oldva. na mindegy ezt én is tudnám folytatni reggelig.

Az utolsó mondatod meg ctrl+c ctrl+v :D
Előzmény: pdstudio (1) +4 VÁLASZ
pdstudio 2013. 10. 20. 12:48 | #1
Erre csak Orvos György hozzászólását tudnám idézni mert a legjobban úgyis ez írja le a véleményem a dologról:
"Büszkék arra hogy 600 éve sehova nem tudtak beilleszkedni, nem csak ide nem, egyik országba sem. Úgy hogy nem kell a duma a nácikról, mert olyan országba sem tudtak beilleszkedni ahol nácit csak könyvbe láttak. Büszkék lehetnek még arra hogy a jogaikat ismerik, de a kötelességeiket nem. Büszkék lehetnek még arra hogy vidéken ott a rengeteg föld, de egyik sem hajlandó kapát fogni és termelni, legalább csak annyit hogy neki és a családjának elég legyen. És nem utolsó sorban büszkék lehetnek a rengeteg lopásra, rablásra, besurranásos lopásra, kínzásra, csicskáztatásra, a megélhetési gyerekvállalásra, arra hogy velük van tele a börtön, arra hogy egész Európa gyűlöli őket, erre mind büszkék lehetnek. Hát hadd gratuláljak a sok "büszke" romának. Ja és ki ne felejtsem a rengeteg idős embert akiket megöltek, ja és a sportolókat, ártatlan tanárt, stb.stb. Folytathatnám reggelig, de minek? Hisz mindenki ismeri őket. Kivételt képez az az 5% aki betudott illeszkedni, de valljuk be, ez elég szánalmas arány."

Ja és a cigányok menjenek el innen a gecibe.
+18 VÁLASZ