Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2013. 10. 06. 09:38 | #51
Nem olvastam végig a beszélgetést, a saját véleményemet írtam le. Viszont nem szimpatikus, ahogy Purple-lel viselkedsz.
Előzmény: imki (49) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 10. 04. 23:36 | #50
"-Párizs Franciaország fővárosa?
-Hát igen de ez, hogy..
-Nagyszerű, akkor ismét egyetértünk."

;-)
Előzmény: imki (49) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 20:18 | #49
Nini! Pont azt írtad, amit én. Ezek szerint egyetértünk. ;)
Előzmény: Nas (45) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 20:15 | #48
Bocsi, hirtelen azt hittem, ez nekem szólt. Mea culpa.
Előzmény: imki (47) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 20:14 | #47
"Továbbá az is vicces, hogy szerinted nem létezik a gyermeki köcsögség, mint jelenség"
Hol is írtam ilyet?
Purple, Purple, egyre többet képzelődsz... Nem kéne annyit inni, mert megárt. :)
Előzmény: Purple (41) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 20:12 | #46
"Így lesz elkényeztetett, ha még körül is ugrálják "jaj szegénykét"."
Hol is mondtam, hogy körül kel ugrálni?
A te szavaiddal élve:
"Általánosban is jobban megy bármelyik gyereknek a mondatelemzés, mint itt egyeseknek..."
:)

"Így legalább legközelebb kétszer is átgondolja mennyire durván nyúl az állathoz..."
Miért, itt mennyire durván nyúlt hozzá? ... Ja, semennyire. ;)
Előzmény: Purple (38) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 10. 04. 19:00 | #45
"Nem hiszem (de ebben Nas biztosan tud segíteni), hogy lennének tolvaj, csaló, gyilkos vagy betörő gének."

Nincsenek. Már az is elég erőltetett, ha úgy általában a deviáns viselkedésre való hajlamot szeretnénk öröklött tényezőkkel magyarázni (kivéve bizonyos betegségeket - pl. autizmus, Down-kór, amiben bizonyos viselkedéselemek, a szociális érzékenység, a társas interakciók helyes alkalmazása valóban zavart szenved). De nincs olyan allél, amire rá lehetne fogni, hogy egy amúgy egészséges ember amiatt lesz bűnöző, mert hordozza. Annál is inkább, mert a "vérmérséklet" is olyan összetett tulajdonság, amit rengeteg gén összjátéka határoz meg, és a környezeti hatásoktól kezdve a pillanatnyi egészségi állapotig egy csomó más tényező is befolyásol.

Nem olvastam végig a vitát, de abban Purple-nek igaza van, hogy nem csak aranyos, kedves, jóindulatú gyerekek léteznek, és sokszor pontosan tisztában vannak vele ők is, hogy fájdalmat okoznak, mégis csinálják. Sajnos igenis vannak hisztis, önző, erőszakos, kegyetlen gyerekek is. (Más kérdés, hogy ott a háttérben általában tényleg mindig fel lehet deríteni valamilyen traumát, elhanyagolást, bántalmazást vagy épp túlkényeztetést, stb. Viszont erre nem az a megoldás, hogy hagyni kell, hogy a gyerek "kiélje" magát, mert meg kell tanulnia, hogy az őt ért sérelmekért ne a környezetén álljon bosszút. Ez neki is fontos, mert felnőttként csak így fogja tudni feldolgozni, ami vele történt, így fog tudni megváltozni.

Mondjuk a videó alapján nekem is inkább az a benyomásom, hogy az idióta apuka biztatja a gyereket, hogy basztassa a macskát. Viszont úgy tűnik, nem először játszanak így, a cica sem az a visszahúzódó, kiszolgáltatott típus. A gyerek túlment egy határon, helyre lett rakva, legközelebb megfontoltabban fog játszani a ciccel. Ennyi. Ma is tanult valamit a gyerek. (Remélem, Apunak volt annyi esze, hogy egyikükön sem verte le a történteket.)
Előzmény: Ragnar (23) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 10. 04. 18:36 | #44
imki és Ragnar, Ragnar és imki, Finkle és Einhorn ;-)
Előzmény: Purple (43) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 17:49 | #43
Jaj de ideges valaki, agygörcsöt ne kapj véletlenül. :D Ha ennyire jó megfigyelő vagy, annak kellett volna feltűnnie, hogy én szoktam abbahagyni, ha megunom a hozzád hasonló kis trollokat. :D Nincs nekem már ilyenekre időm napestig.

Neked sincs fogalmad arról milyen vagyok, amikor olyan vagyok amilyen. Te még betegebb vagy, mint az imki, mert ő legalább bevallottan viccből szövögeti a történeteit a magánéletemről. :D Te viszont halálosan rágörcsöltél hogy is élek én meg kikkel. :D Félelmetes...
Előzmény: Ragnar (42) 0 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 04. 17:44 | #42
Azt értsd már meg azzal a kifejletlen agyaddal, hogy hülyeséget állítasz és azt sem érted, hogy mit látsz a videón.:)
1.A gyerek nem basztatja a macskát, hanem játszik vele, ezt már más is írta neked, de nem fogod fel.Nem csak úgy lehet játszani egy állattal, ahogyan valószínűleg te csinálod.:D
2.Még ha basztatásnak is tekintjük(ami nem igaz), akkor sem lesz emiatt egy kis gyerek köcsög!Esetleg a te beteg felfogásod szerint.

Sajnos már többekkel volt itt "vitád", majd végül mindenki rád hagyta.Menthetetlenül beteges nő vagy, akinek remélem soha nem lesz gyermeke, mert tuti fejbe rúgod az első neked nem tetsző megmozdulásánál.
Gondolom nem véletlenül lettél ilyen, amilyen.Sajnállak, de még jobban azokat(gondolom nincsenek sokan), akik körülötted vergődnek.:)
Előzmény: Purple (40) -1 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 16:54 | #41
Továbbá az is vicces, hogy szerinted nem létezik a gyermeki köcsögség, mint jelenség, DE az enyém biztos köcsög lesz. :DD Ember annyira hiteltelen amiket írsz, nem tűnik fel? Döntsd már el akkor mi mellett foglalsz állást.
Előzmény: Purple (40) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 16:52 | #40
Mi állítok? Hogy a gyerek köcsög. Melyik gyerek? Ez. Miért? mert basztatja a macskát.
Általánosban is jobban megy bármelyik gyereknek a mondatelemzés, mint itt egyeseknek...


Nektek nem tetszik amit írok, de én kezeltessem magam, meg én vagyok a sértődött picsa. :DD Azért ez vicces és nagy öngól. :D

Bármire lehet még példa, szegény anyád is kiszenvedett egy ilyen idiótát... :)
Előzmény: Ragnar (39) -1 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 04. 15:59 | #39
Az a baj, hogy te tipikusan az az ember vagy, akivel még vitázni sem érdemes.Állítasz valamit, de azt már nem tudod, hogy miért állítod, sőt egy összeszedett ép gondolatod sincs.

Azt kellett volna írnod az elején, hogy a gyerkőc neked nem szimpatikus.Nem pedig, hogy "köcsög".Érződik az írásodból, hogy egy sértődött kis p.csa vagy.Egy valamiben viszont biztos lehetsz.Ha létezik az a jelenség, amiről te beszélsz, azaz, hogy egyesek kapásból köcsögnek születnek, akkor a te kölköd sanszos, hogy az lesz.Már ha lesz,mert amennyire utálod őket, gondolom szívesebben hordanál ki egy szőrös négylábút.:)
Előzmény: Purple (38) -1 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 15:04 | #38
Így lesz elkényeztetett, ha még körül is ugrálják "jaj szegénykét". Ennyiből jó hogy leszarják, csak sajnos nem azzal a célzattal szarják le hogy megtanulja hogy nem a macska a köcsög, hanem alapból leszarják amúgy is a macskával egyetemben. Tényleg minek állat és/vagy gyerek az ilyennek?

Így legalább legközelebb kétszer is átgondolja mennyire durván nyúl az állathoz...
Előzmény: imki (37) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 14:07 | #37
A szülők azért barmok, mert miután a gyereket játék közben megharapta a macsek, és a gyerek elkezd sírdogálni, nem a gyerekkel foglalkoznak, hanem nekiállnak egymással vitázni. Meg mert utána ezt a videót kirakják mindenki elé.
Előzmény: Purple (36) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 13:11 | #36
Egyébként szerinted ha játék, akkor a szülei miért "barom idióták"? :D Mert hagyják játszani a gyereküket? :D Tök összevisszaság amiket írsz.
Előzmény: imki (33) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 13:05 | #35
Hát ez sajnos nem a randivonal... :)

Hát elég hülye játék...
Előzmény: imki (33) 0 VÁLASZ
RT/TURBO 2013. 10. 04. 12:23 | #34
Ez a gyerek köcsög.
+2 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 12:15 | #33
1. Eléggé az volt. :) Persze ettől függetlenül ha közreadnál magadról egész alakos fotót, hidd el, esélyes, hogy sokat dobna azon, hogy mennyire fogadom el a véleményedet... :P ;)

2. Nem basztatta a macskát. Játszott vele. Én is játszottam már így macskával, meg millió és egy macskatartó is játszott már így vele. (Igen, mindet megkérdeztem, személyesen és mondták. :) )
Írtam már, megint írom: ez játék. Nem bántotta a macskát. Sőt, ha jobban megnézed, sok ideig épp hogy csak odatartja a macskának a kezét, és a macska akaszkodik rá. De a macska sem bántja igazán őt, hanem az is csak játéknak veszi a dolgot. Még a végén, mikor a nyakába harap, a macskának az is csak játék. Képzeld, ezek a cicák ragadozók és így játszanak.
Elesett a srác és a macska rávetette magát (játékból)? Igen. És mivel a macsekoknak van körme meg hegyes foga, így az emberi bőrön sérülést tudnak okozni, még játékból is. Ez pedig fájt a srácnak és sirdogált egyet.
Várta, hogy vigasztalják? Minden gyerek várja.

Szóval semmi szörnyűség nincs abban, amit csinált. Nem bántotta a cicust, nem húzta a farkát, nem nyomta ki a szemét. Semmi olyat nem tett, ami a macskának fájhatott volna. Ha olyat tett volna, akkor a macska _tényleg_ komolyan védekezett volna, illetve elfutott volna. De nem tette, mert az is csak játéknak fogta fel. Az meg, hogy utána pityergett egy kicsit, az tök természetes minden hasonló korú gyerektől. Semmi rossz nincs benne - tanul.

Ergo egy kisfiú, aki egy macskával játszik, az szerinted köcsög?
Ha futkározik és elesik az utcán és emiatt sírdogál és várja a vígasztalást, akkor is köcsög?
Mert akkor csak gratulálni tudok a felfogásodhoz...
Előzmény: Purple (32) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 11:51 | #32
De én nem a külsőmre értettem... Mert hiába vagyok playboy nyuszi vagy egy igénytelen zsírdisznó, a véleményem még ugyanaz és te az alapján ítélsz meg... És te még a személyiségemnek meg a világképemnek is csak a töredékét ismered, erre értettem hogy nem is ismersz, nem ismered az életem, nem tudod hogy élek, stb. Tényleg ilyen bonyolult?


De, ez a gyerek köcsög. Én meg nem vagyok se gyerekfóbiás, se kurva. Viszont a hülyegyerekeket ugyanúgy nem tolerálom, mint a hülye felnőtteket.

A válasz egyszerű: basztatta a macskát, utána meg várta volna a vigaszt, de miért is?
Előzmény: imki (31) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 11:36 | #31
"Azt írtam, ha tudnád milyen vagyok."
Kérkedtél vele? Igen. Ergo mutasd hát magad! :)
(Mit nem értesz egyébként a viccen? Mert azt beképzeled magadnak, hogy szakemberrel jövünk, de valahogy az istennek nem jut el a tudatodig még mindig, hogy csak hülyéskedek. Pedig már írtam is. :) )

Nem, a gyerek nem köcsög. Te viszont egy fóbiás kurva vagy. Így jobb? És ha kell, 200X is leírom, ha esetleg kiakadsz rajta. ;))

"Akkor ebben egyetértünk, hogy nem feltétlenül lehet szülői ráhatással úgy nevelni, ahogy azt kéne"
Hol is írtam én ilyet?
(És akkor most ki is ért félre kit? :) )

---

De hogy a témánál maradjunk, és értelmesen próbáljunk érvelni:
Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy vajon miért is köcsög ez a gyerek; mit tett, ami miatt szerinted köcsög. Nos?
Előzmény: Purple (28) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 11:22 | #30
Akkor végül is mi a problémád? :D Akkor ebben egyetértünk, hogy nem feltétlenül lehet szülői ráhatással úgy nevelni, ahogy azt kéne...
Előzmény: imki (26) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 11:20 | #29
Az egész regényedet hazavágtad ezzel a mondatoddal: "de nem azért, mert gyerek, vagy mert cigány, hanem azért mert tolvaj"

Ugyanis én sem azért szólóm le ezt a gyereket, meg bármelyiket mert gyerek, hanem azért mert az KÖCSÖG. Nem mind, hanem amelyikről szó van, pl most a macskás. Érted??
Előzmény: Ragnar (23) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 11:18 | #28
Hol írtam én ilyet angyalbögyörőm? Azt írtam, ha tudnád milyen vagyok. Mert itt igencsak tömören fogalmazom meg a mondandómat, és kár hogy ennyiből nem értitek, hanem jöttök mindenféle szakemberrel meg anyámkínjával csak azért, mert ez a gyerek egy köcsög. :D És ha kell még 200x írom le, mert vicces ahogy így kiakadtok rajta, mintha a sajátotok lenne. :D
Előzmény: imki (24) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 10:28 | #27
A gyengébbek kedvéért - így játszanak a macskák:

http://www.youtube.com/watch?v=JdZA_8oZWng

És a macska ugyanígy játszott a gyerekkel is a videóban. Meg a gyerek vele.
Hogy mitől lesz emiatt köcsög egy kisgyerek, azt azért kifejthetné nekem valaki...
imki 2013. 10. 04. 10:20 | #26
"Elárulom, itt bárki lerúgná a fejüket ha tehetné"
Azért ne magadból indulj ki. Nem mindenki olyan gyerekgyűlölő, mint te. :P ;D

"Akkor mivel magyarázod azt, hogy van olyan, hogy egy testvérpárból az egyik jól nevelt, okos, szerény, stb, a másik meg egy igazi köcsög?"
A testvérpár genetikailag is eltér egymástól, még ha sok dologban hasonlóak is. És a szülők illetve a környezet is lehet más a két gyereknél. Ha az egyik gyerekre több idő jutott, vagy a másikat érte egy trauma ami az elsőt nem, máris meglehet az oka. Soktényezős dolog.
Tehát igazad van - az emberek nem egyformák. Én is ezt mondom. Ezért is nem feltétlen köcsög az itteni kisgyerek. (Sőt, amit tett, az alapján végképp nem az ... bár magyarázhatom ezt egy gyerekgyűlölő kisállattartónak... :D )
Előzmény: Purple (22) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 10:14 | #25
"és a macska megvédte magát"
Nem. A macska játszott a gyerekkel, a gyerek meg a macskával.
Ideje lenne észrevenni, hogy itt nem volt semmiféle állatkínzás meg hasonlók. Aki ezt nem éri fel ésszel, az vagy hülye, vagy csak nem látott még élő macskát.

Aki pedig egy macskával játszik, az nem feltétlen köcsög. Mint ahogy a gyerek sem volt köcsög. Játszott egy állattal, az meg vele.
Előzmény: eospower (20) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 04. 10:11 | #24
Nézd, te jöttél azzal, hogy "bezzeg ha látnálak". Hát akkor mutasd magad! :)
Előzmény: Purple (18) 0 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 04. 10:11 | #23
"a másik meg egy igazi köcsög"-Már ne is haragudj, de ezt a "köcsögözést" már olvasni is rossz.
Valami trauma érhetett téged gyerek fronton, mert normális ember nem beszél, ír így egy rosszcsont gyerekről.A hozzászólásaid többsége cinikus vagy éppen agresszív, mintha haragudnál a világra, de legalábbis az emberi fajra.Még mielőtt felkapnád a vizet, nem szándékom megbántani téged, főleg nem ítélkezni feletted(hogyan is tehetném), de ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor beszélgess el egy szakemberrel, hidd el sokat segíthet.

"Akkor mivel magyarázod azt, hogy van olyan, hogy egy testvérpárból az egyik jól nevelt, okos, szerény, stb, a másik meg egy igazi köcsög?"

Nagyon egyszerű a magyarázat, bár szerintem ez elég egyértelmű.A gyerek márpedig nem köcsögként, aljasként, rablóként, butaként születik.Természetesen vannak betegségek, szindrómák, melyek befolyásolhatják későbbi viselkedésüket, de mint emberi lény, senki nem gonoszként jön világra.
Hiszed vagy nem ,de a viselkedésedet a személyiséged két része határozza meg a tudatos és a tudatalatti.Személyiséged kialakulásában szerepet játszanak gének, a külső-belső hatások.Az, hogy egy testvérpár nem azonos személyiségű, az teljesen természetes.Fejlődése során más-más visszajelzéseket kapnak,más ingerek érik őket, más a természetük, ezáltal más és más módon élnek meg, dolgoznak fel helyzeteket.Személyiségük kialakulásában több tényező is szerepet játszik.Sajnos vagy nem, de a szülőktől is más visszajelzéseket kapnak, nem ugyanazokat a következtetéseket vonják le.Sok esetben a baráti, iskolai, egyéb környezet is eltérő, így különböző emberekből, helyzetekből táplálkoznak.
Az énkép kialakulásában a legnagyobb szerepe a szülőnek van, majd a tanároknak, barátoknak és így tovább.Szokták mondani "azt adom, amit kapok", úgy viselkedem, ahogyan velem is bánnak.

Írod, hogy egy testvérpárban az egyik okos, szerény, stb., míg a másik "köcsög".Ez a jelző nálad mit is jelent pontosan?Kevésbé tanult?Hiperaktív?Rosszindulatú?Egoista?Pontosan mire gondolsz?
Aki neked köcsög, a másiknak egy angyal.Aki neked nem szimpatikus, annak lehet, hogy te sem vagy az.
Azt is írtad, hogy az emberek nem "sorozatgyártott droidok".Ebben is egyetértünk.Emiatt sem lesznek a későbbiekben egyformák.

"A másik meg hogy az erőszakos tolvaj cigánygyerekeket is ennyire védnétek?"- Te amúgy tényleg párhuzamot vonsz egy macskával acsarkodó kiskölök között és erőszakos, tolvaj gyerek(a cigányt direkt nem használtam) között?!Érdekes.
Amúgy a tolvaj kis cigány gyerek sem bűnözőként születik közénk.Nem hiszem(de ebben Nas biztosan tud segíteni), hogy lennének tolvaj, csaló, gyilkos vagy betörő gének.A cigánygyerek bűnözővé válik, köszönhetően a remek szülői légkörnek, példának, nevelésnek és a környezeti hatásoknak.
És nem, egyáltalán nem védeném a tolvaj gyereket, de nem azért, mert gyerek, vagy mert cigány, hanem azért mert tolvaj!!És hogy azzá lett, nem feltétlenül és elsődlegesen az ő hibája.
Előzmény: Purple (22) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 04. 06:38 | #22
Akkor mivel magyarázod azt, hogy van olyan, hogy egy testvérpárból az egyik jól nevelt, okos, szerény, stb, a másik meg egy igazi köcsög? Ugyanazok a szülei, ugyanaz a lakókörnyezet... Elárulom, személyiség, meg fogékonyság a külső tényezőkre. Nem csak a rosszat lehet ám eltanulni a másiktól. Az emberek nem sorozatgyártott droidok, akik lejönnek a futószalagról és egyenlő képességekkel, személyiséggel meg esélyekkel indulnak és csak a szülők programozzák őket.

A másik meg hogy az erőszakos tolvaj cigánygyerekeket is ennyire védnétek? Elárulom, itt bárki lerúgná a fejüket ha tehetné... Pedig szegények csak gyerekek, rossz szülőkkel...
Előzmény: Ragnar (21) 0 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 03. 23:01 | #21
"Nem az a lényeg, hogy miért, hanem a mit!"- Ezt gondold át még egyszer.

Illetve az egész hozzászólásodat, mert értelmetlen az egész.

"Nem az számít mitől vagy köcsög, a lényeg, hogy az vagy."- Azaz, véleményed szerint, a köcsög ember az csak úgy "terem", születik.Vannak embertípusok, akik köcsögként jönnek világra és ezen a tényen nem változtathat sem szülő, sem senki.:)Hát, ez k.rva jó.:))Ekkora állatságot még soha nem hallottam.:)

Mondjuk nem is írtál akkora hülyeséget.Az elméletedet saját magaddal szemléltetted.
Előzmény: eospower (20) 0 VÁLASZ
eospower 2013. 10. 03. 20:32 | #20
Nem az a lényeg, hogy miért, hanem a mit!

Nem az számít mitől vagy köcsög, a lényeg, hogy az vagy. Magadtól, vagy szülőktől, vagy akármi az tökmindegy!!!

Tehát a kölök szülők miatt, vagy iskolatársak miatt köcsög, vagy egyéb miatt az teljesen lényegtelen. A tény az, hogy köcsög és a macska megvédte magát.. Értitek most jön egy fazon és le akar lőni, mondván,. hogy őt kínozták gyerekkorában meg stb stb. Engem az sem érdekel ha a jó isten parancsolta neki, én tuti nem hagynám magam.
rubigo 2013. 10. 03. 19:42 | #19
Szegény macsek mit kaphatott ezután...
Purple
Purple 2013. 10. 03. 17:25 | #18
Miben változtatna a külsőm a megítélésemben? Attól a véleményem még ugyanez maradna...
Előzmény: imki (16) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 17:22 | #17
Én is ezt mondom (a felnőtt rész kivételével).
De ez a gyerekgyűlölő kisállattartó nem akarja nekem elhinni! ;D
Előzmény: Ragnar (15) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 17:18 | #16
Nem takony gyerek. Csak gyerek. ... Mindegy.

"te meg konkret torteneteket irsz a kommentelokre"
Feltűnt, hogy azt írtam, hogy ilyennek tudlak elképzelni? Nem azt mondtam, hogy ilyen vagy (még kevésbé azt, hogy idióta lennél). Csak azt, hogy ez jön le az alapján, amit írtál.
Meg amúgy se vedd a kis szívedre, mert csak viccelődök. :)

"sztem nagyokat lesnel ha tudnad milyen is vagyok valojaban"
No, lesni szeretnék! :) Mutass képet magadról, itt és most! Természetesen egész alakosat, mondjuk fürdőruhában. (De ha nem szereted a fürdőrucit, lehet anélkül is.) Meg szeretnék lepődni és mea culpázni akarok! ;))
Előzmény: Purple (14) 0 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 03. 17:17 | #15
Semmi különös nincs ebben a videóban és a gyerek viselkedésében.Még a szülőket sem tudom hibáztatni, nem ismerem őket, lehet, hogy jó szülők.Mi a probléma?Szórakozik a kis kölök(aki egy igazi kis csibésznek tűnik) a macsekkal.Ez tök természetes ebben a korban.Így tanulja meg, hogy meddig mehet el.Nem kell a gyereket ketrecben tartani.Egye meg a homokot, igyon a kerti csapból, essen el a betonon és hülyüljön, verekedjen a kisállattal.Ha a házi kedvenc úgy gondolja, akkor majd rendre utasítja, ahogy itt is tette a macska.Majd legközelebb óvatosabb lesz a kispajtás.Én is hasonló voltam kiskölöknek.Mondhatták nekem a szüleim, hogy ne basztassam a kutyát ha eszik, alszik.Basztattam, majd egyszer beleharapott az orromba.:) A legjobb haverom volt, soha nem bántott volna, de akkor kellett az a kis helyreigazítás a részéről, hogy tiszteljem annyira, máskor nem szivassam.Nem voltam sem buta, sem "köcsög", a szüleim figyelmesek voltak és a legjobbak a világon.Akkor így alakult és mai napig jókat röhögünk rajta ha eszünkbe jut.
Amúgy az egész videóban az a legjobb, ahogyan a cicus támad.Annyira szépek, kecsesek ilyenkor.:)
Purple
Purple 2013. 10. 03. 16:50 | #14
Hat de ha egyszer ez egy takony gyerek? Nem mondtam hogy mond az, de ez erosen az... Pont te beszelsz a gunyolodasrol meg karorvendesrol ezekkel az idiota linkekkel amik kozel sem felelnek meg az igazsagnak? :D sztem nagyokat lesnel ha tudnad milyen is vagyok valojaban, es nem az idiota tevkepzeteid alapjan, amiket ahogy olvasgattam masra is szivesen ragasztgatsz... En szimplan csak idiotanak tartom ezt a gyereket, te meg konkret torteneteket irsz a kommentelokre, na ez a beteges.
Előzmény: imki (12) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 16:18 | #13
Tudod, valami ilyesminek tudlak téged elképzelni az alapján, ahogy írtál:

http://media.onsugar.com/files/ed2/192/1922243/46_2009/ac067fddba3fadb6_jan2.jpg
http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mhYkQVp9OYl5YNNfYQwzGsA.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/06/22/article-0-13B9D0EB000005DC-597_468x678.jpg
http://mercerlibrary.files.wordpress.com/2013/05/laverne5.jpg

És persze mikor a videót nézed, közben fogcsikorgatva mondod:
"Ez az cirmi! Kapd el a torkát a nyavajásnak!"

:D
Előzmény: imki (12) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 15:58 | #12
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: Purple (11) -5 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 03. 15:47 | #11
Hát rohadtul nem így van... Az én nevemben meg pláne ne nyilatkoztass ki semmit, mert nem úgy volt.

Ez bőven kimeríti a basztatás fogalmát.

De végül is felesleges is vitatkozni mert a kis takony megkapta amit érdemelt, és még körül sem lett ajnározva a csúnya gonosz macska "igazságtalan" tettéért. :DDD

Figyelj, mit szeressem őket feltétel nélkül? Azért, mert gyerek? Az is ugyanolyan ember, mint a többi, azokat sem szeretem mindet. Felesleges azon izélni, hogy egy világvégi videóban egy hülyegyerekkel én szimpatizálok-e vagy sem... Soha nem lesz hozzá közöm.
Előzmény: imki (10) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 15:15 | #10
1. Az, hogy jár valahova és máshol is megszerez bármilyen viselkedésmintát, még nem azt jelenti, hogy az lesz neki az elsődleges. Lehet, nálad annak idején nem így volt, de a gyerekek (legalábbis a kisgyerekek) 99,99%-ának a szülők jelentik a viszonyítási pontot, őket tekintik elsődleges példának.
Ha pedig a szülő még buzdítja is őt (mint ahogy itt is a videózással), akkor még inkább csinálja. Csak szólok: hasonló esetben gyerekként te is ezt csináltad, vagy ezt csináltad volna. Mondhatsz kifogást, de ettől még így lesz. Te sem voltál jobb meg okosabb gyerek. Ha a szüleid arra bátorítottak volna, hogy macskát piszkálj, vagy hogy egy dildóval játsz, esetleg hogy a szomszéd gyerek szájába tömj homokot kislapáttal, és még ezáltal viccesnek, mókásnak, jófejnek is gondolnak téged és bátorítanak (te pedig mint gyerek megpróbálsz megfelelni a szülőknek), akkor te is ezt pont csinálod.

Mellékszál:
A felnőtt emberek 80%-a képes a média hatalmának engedve megölni egy embertársát:
http://index.hu/kultur/media/2010/03/17/csak_minden_otodik_ember_nem_gyilkolna_teveshow-ban/
Gondolod, hogy akkor egy 5éves kisgyerek a szülei (mint legerősebb ráhatás) befolyásolására nem fog basztatni egy macskát? Ne röhögtess már! :)

2. Nem, ez a gyerek még valószínűleg nem jár iskolába. Úgy ránézésre középső vagy nagycsoportos óvodás lehet. A macska nyilvánvaló egyenrangú vetélytársnak, később "prédának" tekinti, amit egy nagyobb gyerekkel nem tenne meg.
Óvodás korban (de még utána is) a gyerekek egy része bizony még kínozza is az állatot. Van, amelyik békát, van, amelyik macskát, stb. Lehet, hogy az okosabbjának van annyi sütnivalója, de nem mindegyiknek. A gyerekek nem egyszerre érnek. Van, aki 4 éves korára megérti, hogy az állatokat nem kínozzuk, és van, amelyik csak 8 éves korára. És az utóbbi sem hülye, csak máshogy nevelték.

3. Itt a macskát nem kínozta a gyerek, de még csak nem is igazáb basztatta. Hanem játszott vele. A macska ha nem tetszik neki, bármikor elfuthatott volna, avagy istenesen belekarmol már az elején. Nem tette. Nyilvánvalóan játszott a gyerekkel, mint ahogy a macskák szoktak. (Látátl már macskát játszani? Hiszed vagy sem, ezek amikor játszanak, akkor is dögönyözik egymást meg másokat. Tudod, ragadozók. :) )
Ez nem kínzás, nem basztatás, hanem csak játék, ami a végére kicsit elvadult, mert a macska is kicsit komolyra vette, ráadásul nem gondolta magát gyengébbnek a gyereknél. (Mikor a gyerek hátrahőkölt és elesett, azzal a préda szerepét játszotta el - a macsek meg ösztönösen támadott.)


Szóval nem kell ezt tűlpörögni. A szülők idióták, ez tény. A gyerek meg gyerek - szegényt csak azért sajnálom, mert hülyék a szülei. (Meg a macskát is azért, mert ilyen felnőttek közelében van.)


(Szerintem te tényleg utálod a gyerekeket. ... Akarsz róla beszélni? :) )
Előzmény: Purple (9) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 03. 14:19 | #9
És burokban él? Máshonnan nem jut hozzá információ? Nem jár iskolába? Nem látott még állatot? Ezer és egy helyről sejthetné... Más gyereknek sem feltétlenül rágják a szájába, de az okosabbjának mégis van ennyi sütnivalója hogy nem basztatjuk az állatot. Már csak belső indíttatásból sem...

Nem fóbiás vagyok, csak utálom ha le akarják nyomni más gyerekét a torkomon, vagy automatikusan felmentik, csak mert gyerek...
Előzmény: imki (8) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 13:28 | #8
Miért lenne itt a gyerek a hibás? Eleve nem nevelték, nem nevelik, ráadásul az apja még adja is alá a lovat. Mit csinálna ilyen helyzetben _bármelyik_ kisgyerek? Ugyanezt.


(Egyébként szerintem te vagy gyerekgyűlölő vagy, vagy simán gyerekfóbiád van. :)) )
Előzmény: Purple (7) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 03. 12:32 | #7
A szülei is alja idióták... de utálom ezt, hogy a gyerek semmiben nem hibás, mert gyerek... Szerintem elég nagy már ahhoz, hogy ezt a helyzetet önállóan felmérje magától is. Kis köcsög.
Előzmény: imki (6) 0 VÁLASZ
imki 2013. 10. 03. 10:47 | #6
Gyönyörű megmozdulás volt a macskától. Igazi ragadozó. Imádom amikor vadásznak. :)

Egyébként nem a gyerek a hibás. Hanem a barom szülei. Idióták.
Pink_Elephant 2013. 10. 03. 08:34 | #5
Abszolút megérdemelte a kölyök, már csak azt nem értem, apuka miért videózza, nem pedig neveli?
Az külön vicces, hogy anyuka-apuka ordibál a felvétel végén, gyerek meg szépen, halkan nyüszítve vérzik a sarokban, de az ugye nem lényeg..Idilli családi pillanatkép.
Purple
Purple 2013. 10. 03. 06:43 | #4
Elbaszott egy család... De persze biztos a macska a hibás.
közlegény
közlegény 2013. 10. 02. 15:54 | #3
kidekatt
+1 VÁLASZ
DemJan 2013. 10. 02. 15:33 | #2
Fake, nem is a macska terítette le, hanem csak elesett; a lassításnál tisztán kivehető!!
RT/TURBO 2013. 10. 02. 12:55 | #1
Helyes!