Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2013. 08. 10. 20:51 | #16
Hát ez szopás. Biztos kiverte a meleg a youtube izéjét, biztosítékát is...
Előzmény: lb7 (15) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2013. 08. 10. 20:33 | #15
A videót eltávolítottuk bla-bla-bla...
7sleeper 2013. 08. 08. 17:06 | #14
egyik deviancia vagy büncselekmény sem nullifikálja a másikat
annak ui, hogy ki követi el (milyen állampolgárságú, nemzetiségű, fajú, vallású, stb.), ki az alanya említetteknek:
semmi köze ahhoz, hogy az amit tesz/tettek/megjelenítettek most deviencia, bűncselekmény, stb. -e

a részeg lány esetében olyannyira túltengett a magyar menőség, hogy az egyik elkövető egyenesen olasz állampolgárságú volt. (Pénzes Heni, Bándy Kata, Páva lány?). ami pedig a 15 éves részeg lányt illeti - az, hogy leribizte egy tufa (ex)blikkes talán túlzás, de valahogy ez nem véletlenül jut eszembe az esetről:

http://www.youtube.com/watch?v=dwpfSkB8nls

mert lerészegedni, ismeretlen, simulákony modorú, kangörcsös taknyok között olyan mintha I HATE NIGGERS táblával a nyakadban sétálnál be a gettóba. (nem mindez nem menti fel a debil pöcshuszárokat az alól amit tettek, szóval ne képzeld bele majd, hogy azt "mondtam".)
Előzmény: piszok alfred (11) +1 VÁLASZ
Gerysama 2013. 08. 08. 16:32 | #13
Ahogy már mondtam korábban, vannak jó húzásaik. Például a munkamorál, szorgalom, precizitás. És van sok rossz is, például hogy ott elnézik a pedofiliát, polipcsápos pornó, sovinizmus és hogy élő adásban lecumiznak valakit. Attól hogy magyarországon szar a helyzet és hogy mi a véleményem a japánokról mostanság, egyáltalán nem azt jelenti, hogy mi nálunk nem kéne hasonló tisztogatás. Vagy az hogy mi különbek lennénk. Ez csak így jött le. Igen, a japcsik bizonyos értelemben sokkal jobbak, de ez nem azt jelenti hogy nem érdemlik meg a nuke-ot. Mi is, az amcsik is, a ruszkik stb. Nem is tudom már melyik filmeben hallottam, hogy idővel mindig le kel csapolni a rossz vért.
Előzmény: piszok alfred (11) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 08. 08. 16:28 | #12
nipponból így lett pippant..
piszok alfred 2013. 08. 08. 12:50 | #11
Igazad lehet. Beteg népség.

Micsoda agyi katasztrófa kell ahhoz, hogy a cunami után egy héttel járhatók legyenek az utak.
Micsoda agyi katasztrófától lehet az, hogy a Yakuza (gugli a barátod) beáll az eltakarítási munkába, élelmiszer szállításba....
A többit az előttem szóló leírta, milyen beteg népségről van szó.

De a lényeg az, hogy itt vagyunk mi, a magyarok, és lazán megmondjuk a tutit egy video alapján.
A MAGYAR menő a részeg lány megdugása, igazi menő csávók voltak, ugye?
A MAGYAR menő a völgyhíd egy havi lezárásának belebegtetése, mert 3 négyzetméteren felégett az aszfalt.

Telj el önnön nagyságodtól. Egészségedre, te vagy a nagybetűs MAGYAR.



Előzmény: Gerysama (9) -3 VÁLASZ
imki 2013. 08. 08. 12:28 | #10
Lássuk csak ezt a japán kérdéskört:

1. Ártanak vele másnak? Nem úgy tűnik.
2. Kötelező nézned? Nem. (Ennek ellenére nézed, mert nem bírod ki, hogy ne lásd, szóval... :) )
3. Eközben az a társadalom a hamuból felépített egy olyan országot, ahol:
- Mostanra kismilliószor jobban élnek, mint mi, pedig 45-ben talán még nálunk is rosszabb volt a helyzetük, és amíg minket az oroszok szálltak meg, addig őket az amik zsigerelték ki.
- Ellátnak élelmiszerrel a 120 milliós társadalomból 80 milliót, mindezt egy kb. akkora termőterületen, mint ami nekünk van (mert ugye ott a földterület 3/4-ed része alkalmatlan mezőgazdasági termelésre). Mi meg a 10milliós lakosság és a fenenagy mezőgazdaságunk ellenére is importáljuk a kaja egy részét (mert ugye birkák vagyunk).
- Az átlag japán simán dolgozik 2X annyit (és 3X-os hatékonysággal), mint egy átlag magyar, ráadásul mindezt bármiféle nyavajgás és siránkozás nélkül. Ott teljesen megszokott, hogy egy férfi 16 órázik, sőt, előfordul néha, hogy 18-20 órát gürizik egy nap, pusztán kötelességtudatból, még hétvégén is. Nálunk meg az a megszokott látvány, hogy 5 emberből 1 lapátolgat, a másik 4 meg nézi az árnyékban sörözve, közben meg azon nyavajog, hogy milyen szar az élete.
- Az átlag japán ha baj van, összefog a másik japánnal, és tesz azért, hogy az országa/nemzete/családja számára jobb legyen. Ellentétben velünk, barom magyarokkal, akik évszázadok óta képtelenek vagyunk összefogni egymással.
- Nálunk ha esik 20 centi hó, megáll a közlekedés, százak rekednek a hó fogságában, SMSeket küldözgetünk, és világvége közeleg. Ott meg ha esik 2 méter hó az egyik nap, akkor másnapra már jóformán szárazak az utak. (És a hasonló példákat még sorolhatnánk.)
- Ott ha egy politikus hibázik, akkor nem hogy lemondatják, hanem maga mond le, adott esetben még öngyilkos is lesz szégyenében. Itthon meg még arra sem vagyunk képesek lassan 25 éve, hogy a kommunistáinkat elzavarjuk a halál f@szára; sőt, egymás után választjuk meg hol az egyik (MSZP), hol a másik (FIDESZ) exkommunista pártot, mint a birkák.

Ezek után én erősen elgondolkodnék azon, hogy most Japán, avagy helyette mondjuk Magyarország (USA, stb.) érdemelne-e meg egy atombombát.
Lehet, hogy a mi kultúránk szemében az ő viselkedésük nagyon furcsa. De nyilván ők is találnak sok furcsa dolgot abban, ami nálunk megy (pl. Maúnika só és társai - vajon egy átlag japán hogyan vélekedne erről?). Arról nem is beszélve, hogy ez szerintem náluk is a Maúnika só színvonal, csak más kivitelben. Tehát az átlag japán nyilván nem ilyen - ez csak egy műsor.
Tehát kárhogy nézem, összevetve a két társadalmat, mindenképpen a japánt tartanám normálisabbnak, és ha már mindenáron atombombát hajigálunk, akkor igazán kezdhetnénk a népírtást velünk magyarokkal mások helyett.
Előzmény: Gerysama (9) +1 VÁLASZ
Gerysama 2013. 08. 08. 08:52 | #9
Oké, szóval nem derül ki mi az igazság. :)) Hogy valóban cumizik vagy csak úgy tesz, (és gondolom ez a vicc) gőzőm sincs. Egy biztos. Az amcsik nem véletlen dobtak le 2 atombombát arra a helyre. Az irónikus az, ahogy a nevemből is kiderül, nagy tisztelője vagyok a (régi)japán kultúrának, (és most is vannak azért jó húzásaik) de szerintem hamarosan el kellne egy harmadik is. Igen, ez most egy kicsit túl radikális volt....de így kora reggel... :))
-3 VÁLASZ
ben11 2013. 08. 08. 08:50 | #8
Ebből is látszik, hogy az usa mennyire nem látta előre a következményeket.
Beteg népség.
Szancso 2013. 08. 07. 22:21 | #7
Szerintem is! A zacskós levesbe minden szart beletesznek! :D
Előzmény: Ravennë (6) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 08. 07. 22:13 | #6
Ahogy szürcsöl, szerintem zacskós levest eszik... :P (amúgymegkurvaanyjukat)
Előzmény: Gerysama (3) 0 VÁLASZ
Szancso 2013. 08. 07. 21:20 | #5
ÁÁÁÁÁ csak mesterségesen lélegeztette! ;)
Előzmény: Gerysama (3) 0 VÁLASZ
Gerysama 2013. 08. 07. 20:13 | #3
Most komolyan lepippantotta?
+1 VÁLASZ
bungle
Szancso 2013. 08. 07. 18:33 | #1
Látom ott is meleg van. ;)
Hátha így jobban megy a csöcsörészés:
http://www.youtube.com/watch?v=pirDSiK-ibs
;)