Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
MADve
MADve 2013. 09. 13. 21:54 | #58
arról nem is beszélve, hogy a sok hülye pénzét, akik az előadásaira járnak és megveszik a könyveit, még zsebre is vágja :D
csak tanult valamit azon a nevenincs egyházi egyetemen ;)
Előzmény: kukulkan (27) 0 VÁLASZ
MADve
MADve 2013. 09. 13. 21:50 | #57
"If you tell a lie long and loud enough, people will eventually start to believe it"
"So, here's my theory... 6000 years ago God created everything, 4400 years ago there was a flood..." - hányszor is ismétli el?
egyébként nem mindig mond hülyeséget, csak elfelejti, hogy ez az áradás ciklusos, nem csak egy volt belőle, mióta a mindenség létezik. a mostani civilizációk persze a legutóbbi áradás óta jegyzik a kultúráikat, a korábbiak pedig simán lehetnének az evolúció bizonyítékai, dehát az áradásnak hála, ők most... oil.
mellesleg a jéggel számolni szintén butaság, mert most is olvad. ha mind elolvadt, úgyis jön majd egy fasza kis jégkorszak, mert lehül a Golf-áramlat :)
az megint egy érdekes rész, amikor az "univerzum" szót fordítja le, nagy dumás az öreg. sokminden fordít félre vagy szarul, rengeteget játszik a szavakkal.
HeavyCross 2013. 08. 06. 16:23 | #56
nem kell, ez a vallás már létezik és te már a tagja vagy :)
Előzmény: SilAsh (54) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 06. 16:20 | #55
korábbi posztjaim kommentjei közt kifejtettem már, ott megtalálod a véleményem, nem írom le még1x :)
Előzmény: tjunior (47) 0 VÁLASZ
SilAsh 2013. 08. 05. 22:36 | #54
Az egész törzsfejlődés balhét ez a kütyü okozta: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/04/article-1204254-007F742D00000258-233_634x286.jpg

Különben azon agyaltam, hogy alapítok egy egyházat, aminek Darwin lesz a prófétája és a törzsfejlődés hitét fogjuk terjeszteni. Aki meg nem ért egyet vele, azokat elviszik az inkvizítoraink, és addig melegítik a talpukat, amíg egyet nem értenek tanításainkkal.
Ennek a kornak neve is lesz, méghozzá "sötét űrközépkor"
Revanor 2013. 08. 05. 19:29 | #52
Többségük? Az átlagembernek nincs fogalma arról, hogy mi az evolúció, vagy legalábbis nagyon téves elképzelései vannak róla. Egy olyan közösségben, ahol az evolúció meg a tudomány az ellenség azt se tudják, hogy a kvantummechanikát eszik vagy isszák. :)
Előzmény: kukulkan (48) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 08. 05. 19:27 | #51
Csak azért mert jelen pillanatban a tudomány még nem tud minden kérdésre választ adni, nem jelenti azt, hogy a vallás képes választ adni, vagy hogy a vallásnak bármilyen létjogosultsága van. Newton és Kepler előtt a tudomány nem tudta megválaszolni azt a kérdést, hogy miért keringenek a bolygók úgy ahogy, erre a vallás mit mondott? "Isten".
Lófasz esti fényben ez az egész tündérmese, amitől egyesek valahogy nem képesek elszakadni...
Előzmény: HeavyCross (22) 0 VÁLASZ
MohaMad 2013. 08. 05. 19:24 | #50
Érdekes... Akár itézményesített akár személyes 'vallás' semelyik istene sem képes semmire amit emberi elme ne tudna elképzelni. Elképzelni! :-)
Revanor 2013. 08. 05. 19:21 | #49
"Több pap is elismerte."
Mintha nagyobb lenne a tudásuk az átlagembernél azt leszámítva, hogy többet olvasták a Bibliát. XD
Előzmény: norbertvincze (13) 0 VÁLASZ
kukulkan
kukulkan 2013. 08. 05. 18:30 | #48
A hozzászólásokat nézd meg (legalább az eleje felé), ott többen is leírtuk mi a baj a videóban elhangzottakkal.

Egyébként nyugodtan elhiheted, ez a "darwinizmus kezd hanyatlani" dolog csak a kreások csúsztatgatása, mivel épkézláb érvekkel nem tudnak előhozakodni, így kínjukban ilyen hazugságokkal agitálnak. És még ők tartják magukat erkölcsösebbeknek...

Na persze nem 100%-ban a rossz szándék vezeti őket, van ebben egy jó nagy adag ignorancia is (többségük még az evolúció definíciójával sincs tisztában), és néha az az érzésem, hogy addig mondogatják maguknak/egymásnak/másoknak, míg _tényleg_ el is hiszik ezeket a dolgokat.
Előzmény: T1B3R1U5 (44) 0 VÁLASZ
tjunior 2013. 08. 05. 17:17 | #47
A videódra videóval feleltem :), de mondjuk én voltam a naív hogy önálló gondolatokat, netalán érveket várnék.
Kíváncsi lennék pl. mi a véleményed a szabad akarat kérdésről, ha már ilyen vallásosba küldöd.
Előzmény: HeavyCross (45) 0 VÁLASZ
Emerond 2013. 08. 05. 15:49 | #46
8-15 éves koromban foglalkoztam inkább a témával... akkor még hittem is(konkrétan mindenben:UFO-k, szellemek, paleoasztronautika, természetfeletti, Isten, Biblia, túlvilág, you name it) ...aztán lassan kezdett kinyilni a csipám és sorra hagytam fel ezekkel... ma már inkább csak abból élek amit akkoriban olvastam... hát a megtalálod a linket akkor kérlek mellékeld, engem is érdekel :)
Előzmény: T1B3R1U5 (43) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 05. 14:37 | #45
javaslom a videót nézzed meg akkor :P
Előzmény: tjunior (36) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2013. 08. 05. 14:30 | #44
Előzmény: T1B3R1U5 (43) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2013. 08. 05. 14:29 | #43
Nagyon értelmes gondolataid vannak (21? éves létedre)! Ennyire érdekel a dolog vagy az a munkád is?
Egyébként nem, nem vallási irányból hallottam/olvastam a Darwinizmus megingásáról, hanem abszolút "tudományosan bizonyított tények" cáfolnak részeket belőle! Azt hiszem itt az Izé-n is lehetett olvasni már róla! A vallás engem tökéletesen hidegen hagy, azzal kapcsolatban nem is olvasok dolgokat, viszont a realitás és a tudomány talaján szívesen barangolok! :)
Előzmény: Emerond (42) 0 VÁLASZ
Emerond 2013. 08. 05. 13:37 | #42
elődeinken óriási volt a nyomás, már viszonylag használható aggyal rendelkezdtek amikor beütött a krach... nemtudni pontosan miért de elhagytuk a biztonásgot nyújtó fák koronáit és valószínüleg folyópartok mentén vándoroltunk, csapatosan, a szavanákra kikerülve és a változó környezet hatására a populáció erős nyomás alatt(magas halandóság) volt, és a legsikeresebbek azon egyedek voltak melyek képesek voltak másként gondolkodni, akik feltalálták magukat az új környezetben, persze a csapatszellem is nagyon fontos volt. A legtöbb élőlény az által menekül meg a kihalástól hogy specializálódik és hatékonnyá válik egy életvitelben, azonban mi éppen az ellenkezőjét tettük amikor nem a felépítésünket hanem az agyunkat használtuk, nem specializálódtunk, hanem a fejlett agyunknak hála képesekké váltunk bárhol megélni, persze talán a legnagyobb löketet az adta amikor nagyjából 75000 évvel ezelőtt, kb. 1000-re csökkent a teljes "emberi" populáció, ilyen alacsony egyedszámnál a mutációk jóval nagyobb hatást gyakorolnak a teljes populációra és felgyorsítják az evolúciót... az embert az hajtja, hogy soha semmi nem elég neki, azt hiszi javít a környezetén pedig egy probléma eltörlésével csak még több újat szül, ezért fejlődünk még ma is(de ez már nem evolúció, az emberi fejlődés már megállt)... a Darwinizmus hanyatásáról csak az egyhazaktól(főleg amerikai kreacionistáktól) hallhatsz... valóságban már II. János Pál elfogadta, és aki megérti az nem kifogásolhat benne semmit... az egyetlen ami valóban elképesztő, hogy mennyire gyorsan végbemehet bizonyos esetekben egy új faj kialakulása(persze ehhez megfelelő nyomás is szükséges)
Előzmény: T1B3R1U5 (40) 0 VÁLASZ
betyár 2013. 08. 05. 11:15 | #41
hát nemtom, az egyedüli biztos dolog, hogy vannak változások, ez az, amiben mindenki biztos lehet, mert közvetlenül mindenki megtapasztalja, hogy volt-e ősrobbanás? biztos voltak robbanások, de a kizárólag fizikai mérőeszközökkel vizsgált környezetünkről nem kapunk teljes képet soha...pláne, hogy végtelennek véljük térben és időben egyaránt. a darwini fajelmélet persze egy jó dolog, alapvetően annak hite, hogy létezik egy isten (amit a tudomány a maga nyelvén máshogy hív), az is jó dolog, ha nem építenek köré vallást...egyet se. És ugye itt van egy közös pont a tudományban és a hitben. hogy azt mondja, van valami folyton változó dolog, ami valószínűleg "időtlen" és végtelen, aminek mi részei vagyunk. ha ez isten, akkor annak vagyunk a részei, és teremtünk, és tényleg...azt megítélni, hogy ez a világ, amit teremtünk, most jó vagy sem (értsd, férgek vagyunk, vagy sem), ugyancsak isteni mivoltra utal, ebből pedig az következik, hogy the thing maga az isten :D
T1B3R1U5 2013. 08. 05. 11:08 | #40
Előre leszögezem: én sem néztem meg a filmet és a többi linket sem, de azért ebben a témában nagyon sok kérdés kavarog bennem is! Természetesen ilyen baromságokban, hogy 6 nap alatt teremtődött meg a világunk abszolút nem hiszek, pedig tudom, hogy ahogy már az előttem szólók is leírták az a történet is szimbolikus mese! Ezzel kapcsolatban olyat is hallottam, hogy 1-1 nap, több millió évre és korokra bontható le, persze ebből az elméletből is szinte csak ennyi maradt meg bennem! Az viszont számomra felfoghatatlan, hogy mi EMBEREK kik vagyunk, mert úgy gondolom, hogy mi tényleg nem illünk bele (legalább is teljes mértékben nem) a Föld és a benne levő élővilág képébe?! Miért pont mi vagyunk azok, akik "tovább" fejlődtek, akiknek nem volt elég az amit magától a "Földanyától" kaptunk, miért nem értük be azzal a tudással, ami alapból bennünk volt ahhoz, hogy túléljünk, mint a többi állat! Persze azt hozzá kell tennünk, hogy ezzel együtt mi eléggé hátrányos helyzetből indulunk, hiszen mi nem vagyunk felvértezve "emberfeletti", mondhatnám állati érzékekkel, (élesebb látással, szaglással, hallással, amik csak az alapok és még bőven lehetne sorolni, hogy az élővilágba milyen csodás képességekkel vannak megáldva az élőlények). Szóval más fajok miért nem fejlődtek tovább - vagy fejlődtek csak a maguk módján!? Nekik nem volt szükségük "modern eszközökre", hogy megkönnyítsék az életüket? Ezek nagyon lebutított kérdések, de talán a lényeg érthető és az is, hogy mire szeretnék kilyukadni! Talán mi emberek tényleg nem rendeltetésszerűen vagyunk itt, ezen a bolygón, csak egy kolonizáció áldozatai vagyunk és próbáltunk beilleszkedni, aminek az lett a vége, hogy lassan feléljük ezt a bolygót (is). Ki tudja, talán a mi őseink is Földönkívüli lények voltak, csak menekülniük kellett és ez egy alkalmas hely volt a túlélésre... Hihetetlen, hogy mennyi mindent nem, sőt szinte semmit sem tudunk a saját életünkről, akkor arról mit is tudhatnánk, ami körülvesz bennünket?! Csak töredék információk vannak a birtokunkban, arról nem is beszélve, hogy azok sem mindenképpen pontosak! Egyébként a Darwinizmus is kezd lehanyatlani - számos érvek és tények szólnak ellene, viszont mégis az a legelfogadottabb, csak ki tudja meddig?!
dude 2013. 08. 05. 11:03 | #39
Inkább az ápolóknak...
Előzmény: Tooni (38) +1 VÁLASZ
Tooni 2013. 08. 05. 10:46 | #38
Szerintem jó lenne szólni a rendőrségnek...
Előzmény: the thing (31) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2013. 08. 05. 10:34 | #37
Ez nagyon jó Haver, tetszett... persze, csak akkor, ha ironikus gondolataid mélyéből szűrted, minden más esetben elmebetegséget merek diagnosztizálni nálad, arról nem is beszélve, hogy akkor a szavaid szerint Te nem is ember "f.reg" vagy..., akkor mi? Egy gépelni tudó csimpánz?
Előzmény: the thing (31) 0 VÁLASZ
tjunior 2013. 08. 05. 10:14 | #36
http://www.youtube.com/watch?v=2tYuMogzwZg

persze koncepciós per, meg ártatlan, meg el akarják tenni az útból...vagy csak egy tetves adócsaló, aki a hiszékeny embereket megvezet.
Amúgy ha már annyira követelsz érveket/bizonyítékokat, te is előadhatnál párat, de a néhány ezer éves mesegyűjteményt hagyd ki ha lehet.
Előzmény: HeavyCross (25) 0 VÁLASZ
thisisreal 2013. 08. 05. 09:04 | #35
Az emberek hozták létre. :)
Előzmény: GrGLy (33) 0 VÁLASZ
ben11 2013. 08. 05. 08:47 | #34
Vallásos családból származom. Vallom, hogy a vallásos nevelésnek lehetnek pozitív vonzatai, a megfelelő módon tanítva egy jó erkölcsi útmutatás ad az életre. De ennyi. Pont.
Az ilyen elmebetegeket meg hihetetlenül ártalmasnak találom úgy globálisan. Egyszerűen ellenszenvet vált ki a hittel/hívőkkel szemben, ami káros.
GrGLy 2013. 08. 05. 07:50 | #33
És Isten/Allah hogyan jött létre?
Előzmény: HeavyCross (22) 0 VÁLASZ
Nascor 2013. 08. 05. 07:27 | #32
Menj be a napról...
Előzmény: the thing (31) +3 VÁLASZ
the thing 2013. 08. 05. 04:31 | #31
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
Emerond 2013. 08. 05. 01:21 | #30
az ember szociális lény, az egyedek cserekereskedelemben élnek amennyit adnak annyit kapnak vissza ezért segítik egymást amennyiben az valóban az érdeküket szolgája, a lelkiismeret tanult, ha egy gyereknek azt tanítják hogy a kis hazugság nem hazugság akkor később kőnnyebben átlépheti a határt, és ez ugyanígy megy a lopással vagy mások ütlegelésével, szociális lényként képesek vagyunk átérezni a mások helyzetét, együttérezni az áldozatunkal, így elképzelve sajátmagunkat a helyükben vádolhatjuk önmagunkat. A szerelem vonzódás, valószínüleg hasnonló minden élőlényben vagy legálábbis minden monogám élőlényben, ösztönösen keressük a legmegfelelőbb párt a legjobb utódok létrehozására(remélhatőleg)... evolúciós szempontból mindent meg lehet magyarázni, sőt van amit csak az evolúcióval, látsd a leggyakrabban emlegetett hibát ami megvan minden gerincesben, a laryngeal ideg(nerve) ami a fejtőnél indul, megkerül a szív közelében egy eret, majd visszatér a torokba, ez talán zsiráfoknál néz ki a legabszurdabbul... 10 cm helyett több méter hosszú az ideg
Előzmény: sanchez (26) 0 VÁLASZ
Emerond 2013. 08. 05. 01:08 | #29
az őslé az abiogenézis(semmi köze az evolúcióhoz)... attól lé mert egy folyadék, víz vagy szénhidrogén, változó homérsékeleten és változó/ismeretlen ásványianyag tartalommal és koncentrációval... részben eddig sikerült létrehozni az élet alappilléreit, de nem sikerült még egy teljes sejtet lérehozni... sejtfalat és összetett molekulákat sikerült létrehozni úgy, hogy csupán megfelelő környezetet kellett letrehozni, a guanin például alacsony hőmérsékeleten jöhet csak létre a természetben... ősrobbanás(semmi köze az evolúcióhoz)... ezek a csillagok és bolygók nem azok melyek a robbanás után jöttek létre... a robbanás után szinte kizárólag csak hidrogén létezett(+némi hélium és lithium), a napkban végbemenő fúzió hozott létre minden más anyagot nagyobb mennyiségben(ezek robbanása után az anyagok szétszóródtak)... a mi napunk is egy 3.-ik generációs csillag... ezen égitestek nem egyszerre robbantak föl így a meglévő bojgók és csillagok gravitációs vonzása befolyásolta a törmelék pájáját és így a később létrejövő új égitest forgásirányát is... figyelembe véve hogy azt sem tudod mi az evolúció melyet előző kommentedben jólláthatóan bemutattál, nem igazán látom értelmét, hogy itt verjem a számat... ugysem megyek vele semmire... vallás az amit semmi nem támaszt alá... ami nem hogy az evolúciónál de még a big bangnél vagy az abiogenézisnél sem áll fenn(a második kettő még valóban kifogásolható, és kérdéses, azonban az evolúción{AMI A FAJOK EREDETÉVEL FOGLALKOZIK} 150év alatt még senki sem talált fogást )
Előzmény: HeavyCross (22) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 08. 05. 01:02 | #28
Hevi, már nem egyszer játszod le ugyanazt a lemezt.
"Mutass csak egy példát"
"Tessék"
"Nem jó, mutass másikat"
"Nesze"
"De nem hiszem akkor sem"
"Kent börtöntöltelék"
"De hisz maga mondta, hogy ártatlan"
Jaja, Berlusconi is...
Előzmény: HeavyCross (25) +2 VÁLASZ
kukulkan
kukulkan 2013. 08. 05. 00:39 | #27
"Csak egy dokumentált példát mutass légyszi, nem kell tengernyi csupán egy."

Tessék:

http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB910.html

"Ha valóban bűnös, akkor meg szégyellje magát, az előadásaihoz és az evolúcióhoz azonban nulla köze van a dolognak."

Nagyon is van köze, ha valaki rendre azt hangoztatja, hogy az evolúcióelmélet elfogadása immoralitáshoz vezet, és hogy ez áll a társadalmi problémák hátterében.
Előzmény: HeavyCross (25) +5 VÁLASZ
sanchez 2013. 08. 05. 00:31 | #26
A lelkiismeret, szerelem, stb. miért alakult ki.Az állatoknál nincs ilyen és evolúciós szempontból pont semmi értelme.
+2 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 05. 00:27 | #25
" tengernyi dokumentált példa van ugyanis új fajok kialakulására"
Csak egy dokumentált példát mutass légyszi, nem kell tengernyi csupán egy.

"miért ült 8 évet adócsalásért"
Koncepciós perekről hallottál-e? Aki túl jó kérdéseket tesz fel, aki túl jól beszél a rezsim ellen, azt a rezsim eltávolítja az útból. Ha valóban bűnös, akkor meg szégyellje magát, az előadásaihoz és az evolúcióhoz azonban nulla köze van a dolognak :P
Előzmény: kukulkan (24) -1 VÁLASZ
kukulkan
kukulkan 2013. 08. 05. 00:18 | #24
Ehhez most így hirtelen három dolgot fűznék hozzá:

1. Az evolúciót semmilyen részekre nem osztjuk, a makro- és mikroevolúció csupán a vizsgálat léptékét jelentik, nem két eltérő módozatát a folyamatnak. Az élet kialakulása pedig teljesen más tészta, azt (értelemszerűen) nem az evolúcióelmélet hivatott magyarázni.

2. Hovind csúsztatgat, mikor azt mondja, hogy a makroevolúciót senki sem figyelte még meg, tengernyi dokumentált példa van ugyanis új fajok kialakulására.

3. Vicces, mikor Hovind azzal vádolja meg az evolúciót oktató tanárokat, hogy majd Isten előtt kell felelniük a bűnükért. Vajon ő hogyan magyarázza majd ki magát, miért ült 8 évet adócsalásért?
+1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 08. 05. 00:18 | #23
" A tudósok mai napig nem tudtak rájönni hogy lesz élettelenből élő."

Mert keveset járnak moziba. Természetesen mágiával.
Előzmény: HeavyCross (22) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 05. 00:12 | #22
és az őslevel hogy jött létre? Mi volt előtte? Szikla, na ugye.. A tudósok mai napig nem tudtak rájönni hogy lesz élettelenből élő.
De menjünk régebbre: a világmindenség egy apró pontba van összesűrűsödve, ami gyorsan forog. Ez a pont valamiért egyszercsak felrobban. Miért vannak más irányba forgó bolygók? A perdület megmaradás törvénye alapján a bolygóknak és minden égitestnek abban az irányban kéne forognia, amerre annó az ősrobbanó pont forgott.
Tiszteletben tartom, hogy te ezt elhiszed, de ne nevezzük már tudománynak. Az evolúció egy vallás :)
Előzmény: Emerond (20) -1 VÁLASZ
Tooni 2013. 08. 05. 00:00 | #21
Nem a tudomány származik a sziklából, hanem az egyház: "...erre a sziklára építem..." :P:P
Előzmény: HeavyCross (18) +1 VÁLASZ
Emerond 2013. 08. 04. 23:55 | #20
"szikla"... tehát van ez a "primordial soup", ez a leves, az elméletben úgy szól, hogy az itt megtalálható áványi anyagok, és összetett molekulák(amit már megfigyeltek természetes közegben önmaguktó összeállni), megalkották az első kezdetleges "DNS"-t de végül nem sikerült semmi, mert a "DNS" nem volt teljes vagy a zsírmembrán ami sejtfalként működött volna nem jött létre(ezek kettészakadás esetén 2 egésszé alakulnak mint egy szappanbuborék a vízben), vagy gyakorlatilag bármi közbejöhetett, és ez így ment talán 500 millió évig talán még tovább, amikor is kb 3,5 milliárd évvel ezelőtt lehet több tízmilliárd félresikerül véletlen után az első sejt létrejött mely képes volt szaporodni(osztódással), ezután még 2,7 milliárd évbe tellt mire az első többsejtű megjelent.. és akkor berobbant minden 500 millió év alatt férgekből halak, halakból kétéltüek, ketéltűekből emlősszerű hullők, azokból hüllők és emlősök, hüllőkből madarak, kezdetleges emlősökből(erszényesek) pedig létrejöttek a ma látottak, köztük az ember... de hihetünk a pánspermiának is... e szerint elég volt az galaxisunkban akár egyszer létrejönnie az életnek... mindenesetre nem a földről származik e szerint az élet... vagy hihetünk azoknak akik azt mondják, hogy egy láthatatlan önelégült zsarnok szórakozik a kis teremtényeivel 6000+ éve... salyát hibájit rájuk kenve, és valamiért azokat "támogatva" akik minden ok nélkül vakon képesek követni holdkórosok és pénzéhesek meséit... ne csak egyetérts, gondolkozz, értelmezz és kérdőjelezz meg mindent... még az evolúciót is... de ha már itt tartassz, állj valami jobbal elő mint Hovind... ha igazad van... tied a nóbel és egy éltre megélhetsz belőle... 150 éve senkinek nem sikerül, sok sikert
Előzmény: HeavyCross (18) 0 VÁLASZ
Quito 2013. 08. 04. 23:47 | #19
Itt van magyarul http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Ennyi hülyeséget utoljára akkor hallottam mikor először láttam ezt az embert:)
+2 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 04. 23:36 | #18
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: Emerond (17) -6 VÁLASZ
Emerond 2013. 08. 04. 23:27 | #17
a videokat most nem fogom újra végignézni(részleteiben mar többször láttam és begörcsöl a sok elhangzó marhaságtól az agyam) ...de meg szeretném jegyezni, hogy Hovind úr pillanatnyilag is börtönbüntetését tölti adócsalás miatt(milliós nagyságreand, 2015-ben szabadul), egyetemi diplomájáról annyit hogy egy(nevenincs) vallási egyetemen szerezte teologóából... fia is hasonló munkát végez tudommal, hasonló röhelyes feltételezésekbe belemenve... 6 féle evolúció? hát elnézést kérek, hogy minden folyamat melyet graduális változás jellemez azt evolúciónak nevezzük... a fajok evolúcióját leíró folyamaokról csupán kb 3-at nevezhetünk meg, melyek közül a legrégebbit már kizártak(ez Darwin előtti elmélet, arról szólt, hogy ha pl. egy egyed sokat nyujtja a nyakát és megnyulik ettől a nyaka, akkor az utódoknak is hosszab nyakuk lesz-> zsiráf, az elétben elért változások megjelennek a génekben), és van egy Darwinénál újabb, ami a környezeti hatásokat veszi figyelembe "inteligensen" modifikálva az utód génjeit még a méhben vagy már a fogantatás előtt(azonban ez sem elfogadott tudományos körökben), az egyetlen ami marad Darwin elmélete... érdekes ami Hovint mond Hitlert idézve(kb 8:10-nél)... semmi sem lehetne igazabb ennél a vallásra... említésre méltó még a föld fölott lebegő víz elmélete az árvíz előttről... ez az ürgét inkább stand up comedysnek nevezném... bár gyakran nem tudom sírjak vagy nevessek azon, hogy mekkora egy idióta/ idiótának néz másokat/azzá teszi őket... :S ...national pornogaphic? don't kill your kids? :(
Előzmény: HeavyCross (4) 0 VÁLASZ
Quito 2013. 08. 04. 23:14 | #16
Előzmény: HeavyCross (14) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 08. 04. 23:11 | #15
egyébként látszik a korlátoltság, mindig csak a végletek.
HeavyCross 2013. 08. 04. 23:09 | #14
emelj ki egy konkrétumot amivel nem értesz egyet, esetleg ellenérvet is hozhatsz :P
Előzmény: Quito (12) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 08. 04. 23:04 | #13
húha, még nem néztem meg csak 5 percet, de máris mutatnék valamit (ha már teremtésről beszélgetünk) :))

szóval:
https://www.youtube.com/watch?v=ypAHEJu00YI
https://www.youtube.com/watch?v=9yi-XFoxnPA
https://www.youtube.com/watch?v=8Fy08B2J7IA
https://www.youtube.com/watch?v=JplHjuopyB0

már több paptól is kérdeztem, és a többségük elismerte, hogy a bibliai teremtéstörténet és más is csupán szimbolikus történet.
Quito 2013. 08. 04. 22:58 | #12
Jujj! Most néztem meg a videót, fú de megverném ezt az embert!
Régebben volt linkelve magyar feliratos videója, kb. 4órányi, elmebeteg!
Quito 2013. 08. 04. 22:54 | #11
Tényleg, a teremtés pár nap alatt lement cakk und pakk, az evolúció meg pár milliárd év alatt a prokariótáktól.
Kéz a kézben járnak, sőt!
Előzmény: Sztumi (10) 0 VÁLASZ
Sztumi 2013. 08. 04. 22:45 | #10
"a teremtés elméletet állítja szembe az evolúcióval"

Ez hülyeség, a kettő nem zárja ki egymást.
HeavyCross 2013. 08. 04. 22:14 | #9
akkor kímélj meg, nincs miről beszélnünk :)
Előzmény: Tooni (8) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 08. 04. 22:07 | #8
Ehh, lebuktam ;D
Én sem vagyok különb a Kent bácsinál....
Előzmény: HeavyCross (7) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 04. 22:06 | #7
tekerd a 18. perchez, addig rizsa megy. Ha megnézted majd beszélhetünk, nem fogom neked elmesélni amit a videóban is szépen elmond, ráadásul még az elején :)
Ezzel csak azt mutatod, hogy csak trollkodni jöttél meg se nézted :)
Előzmény: Tooni (5) -2 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 08. 04. 21:45 | #6
háhiszen az atejista istentagadot jelent!!!!!444444 asztat meg 6félekép is lehet!!!!4444
Előzmény: Tooni (5) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 08. 04. 21:35 | #5
Hatféle evolúció? :O
Már az ateizmus is felekezetekre bomlott??? :D
Előzmény: HeavyCross (4) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 08. 04. 20:51 | #4
a cikkíró gondolom nem értette meg, hogy Hovind 6 féle evolúciót sorol fel. És az előadásban pontosan lehet tudni mikor melyikről beszél, illetve melyiket cáfolja :P
Előzmény: Tooni (3) -1 VÁLASZ
Tooni 2013. 08. 04. 20:38 | #3
+4 VÁLASZ
Ehssty 2013. 08. 04. 20:27 | #2
pont jól jött az esti mese lefekvés előtt. :)
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 08. 04. 20:26 | #1
nemtudok románul!!!444444négy