Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Ravennë
Nusihusi
Nusihusi 2013. 07. 26. 19:14 | #25
Én őt is bezárnám 1 szobába, ahol 100 fok van:( Idióta pics*
ginobacsi 2013. 07. 26. 08:12 | #24
természetes szelekció...a természetben rossz szülőnek elpusztul az utódja...ezzel kizárja azt hogy a "hibás" gén/szokás tovább szaporodjon...ha nem avatkoznánk állandóan bele a természetbe nem tartanánk itt...
-1 VÁLASZ
Tooni 2013. 07. 26. 05:17 | #23
"Mi a fasznak kell még őket szaporítani?"
Egy szebb és élhetőbb világért, ahol az emberek nem közönyösek egymás iránt, ahol az emberek figyelnek egymásra, szolgálatkészek, valamint sokkal, de sokkal éberebbek és tudatában vannak őket körülvevő olyan veszélyeknek, mint a kommunisták, terroristák, neonácik, militaristák, plázacicák és egyéb, a közösség jó hírnevét csorbító deviáns elemeknek, akik ezáltal az állam ellenségei is! Ne feledd, a demokráciában a hatalom a Te kezedben van! Jelentsd fel a szomszédodat még ma! ;D
Előzmény: nagydee (22) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2013. 07. 25. 23:42 | #22
Nézd, ha egy retardáltnak levetíted ezt a filmet, akkor jobb esetben szörnyülködik, acsarog egy sort, aztán tovább lép. Rosszabb esetben nekiáll pezsegni, abból pedig olyan történetek születnek, mind az általad emlegetett pisilgetős. (ismerem egyébként a sztorit, az egyik legjobb példa arra, hogyan teszi a pedofília ellenes kampány egyre élhetetlenebbé a világot)
A normálisnak meg nincs szüksége filmre ahhoz, hogy észrevegye, baj van. Te sem vagy hülye, látod, hogy baj van. Persze, hogy felismered, valami nem oké, ha a tűző napon álló kocsiban van egy gyerek bezárva. Te sem hagyod annyiban. De ehhez nem kell ez a film. Ehhez semmi más nem kell, csak némi értelem.

Nem arról van szó, hogy nem hiszek a retardáltak létezésében. Sőt. De!

A sokmilliós Amerikában évente van 3 tucat ilyen eset. (10 naponta 1 az konkrétan annyi, csak emígy jobban hangzik) Persze egynek sem kellene lennie. Nyilván. Álmodozni szabad. De nem látom be, hogy emiatt a szűk 40 gyerek miatt miért kell a barmokat ráuszítani az emberekre. Így is van elég önjelölt megváltó, megmondóember, bűnüldöző, hős. Mi a fasznak kell még őket szaporítani? Ez az én problémám.
Előzmény: sahinel (20) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 07. 25. 23:09 | #21
Az pl mond valamit, hogy egy nagypapa, aki angol nem tudja leírni azt a szót amit mindennap használ a munkahelyén, és látja írva is. Mikor leírtam neki azt hitte hogy viccelek, másik angol mondta hogy ezt így írják. Ezek után és amiket tudok nem hiszem hogy ő is rendesen döntene sok esetben. Bár szerintem még ő sem ennyire retardált.
Előzmény: sahinel (20) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 07. 25. 23:02 | #20
Az hogy a film arról szól hogy hőségben idióták a kocsiban hagyják feltekert ablakkal, légkondi nélkül a gyereket, az felháborító. És nem is csak percekre. Ez retardáltság.

Mint írod is lehúzott ablak, stb. Elhiszem hogy vannak helyzetek mikor így jár el az ember, de az látszik a gyereken hogy durván le van izzadva, vagy más problémája van. És igenis ha elmegyek egy autó melett kánikúlában, és látok benn kisgyereket, akkor lehet hogy ránézek ha emlékszek erre. Ha más nem hogy biztosítva van-e a megfelelő környezet.

Lehet hogy nincs sok olyan ember aki segít másokon, de jó érzéssel töltött el mikor az öreg mamikát elkísértem reggel éjszakai műszak után a jeges úton a boltig. Mikor nem az a lényeg hogy te akarsz melegben pihenni és fáradt vagy, hanem érzed hogy szerencsétlennek segítségre van szüksége, akkor cselekszel. Sokan nem ilyenek, de legalább páran vannak. És a hálás köszönet, ahogy bánnak veled utánna sokkal többet ér mint 10 percel hamarabb hazaérni a melegbe. Ezért szeretek idekinn lenni, és nem mindenhol, de itt sokan odafigyelnek másokra, ha részeget látnak, vagy akárkit a földön, vagy sérültet, stb. azonnal odamennek tanakodás nélkül.

A gond hogy te magadraveszed ezt a videót és akik ellen szól, pedig ez a retardáltak ellen van. Sok olyannal találkozok akinek az átlag tudása idekinn kb a 10-15 évesek környékén van." Manapság már lehet más az oktatás."
Nem viccelek vannak akik úgy nevelnek gyereket, hogy utánna sem olvasnak, érdeklődnek dolgoknak, stb.

Csak abba gondolj bele hogy sokan úgy kommentelnek az interneten, hogy egy kurva keresőmotort nem tudnak használni, és utánnanézni tényeknek. Ezek után meg se lepődj hogy pl US fiútestvér elvitte segíteni pisilni a hugát, és feljelentették. Én Tisztábaraktam a lány unokatesóimat. Ezért hogy nem is a testvérem mit kaptam volna?:D

Fogadd el retardáltak léteznek, és inkább jobb ha figyelünk rájuk. Magukra, és másokra is veszélyt jelentenek.
Előzmény: nagydee (19) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2013. 07. 25. 22:36 | #19
"Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen?"

Látod, pontosan ez a baj ezzel a filmmel. Olyan szituációt vázol, amiben az anya egyértelműen felelőtlen, hanyag és ezzel azt a képzetet kelti, hogy minden így járt gyerek egy hanyag, felelőtlen szülő terméke.
Engem azonban az elmúlt 3,5 év, amióta gyerekem van, meg az elmúlt 1 év amióta kettő is van, megtanított arra, hogy gyerekes szülőként szinte nap, mint nap kerülsz olyan szituációba, amikor tudatosan kell rossz, veszélyt magában hordozó döntéseket hoznod, mert nincs más megoldás és csak a szerencsén műlik, hogy lesz-e baj a dologból, vagy sem. Persze próbálod minimalizálni a kockázatot, de akkor is veszélynek teszed ki a gyereked, mert nem tehetsz mást, ha valami eredményre akarsz jutni.
pl.

Emlékszel, hogy nem is olyan régen elütöttek egy babakocsit egy ikerpárral? A netes fórumok hozzászólásainak nagy része arról szólt, hogy milyen felelőtlenek a szülők, miért tolták a babakocsit az úton, amikor a járdán is bőven elfértek volna vele.
Tudod miért toljuk a babakocsit az úton a járda helyett? Például azért, mert az úttal ellentétben (amit nagy csinnadrattával, uniós pénzből, a választások előtt felújítottak) a járda olyan állapotban van, hogy a gyerek 100m-en 8-szor kap agyrázkódást tőle. Például azért, mert 100m-en 4, a bezártságtól félőrült kutya szaggatja a kerítést, ha járdán mész. Például azért, mert az utca túloldalán nincs is járda, viszont neked arra felé kell nemsokára kanyarodnod és nem tudod a babakocsit átemelni az árkon, ami a járda és az úttest között van, úgyhogy a előző kereszteződésnél kénytelen vagy kimenni az úttestre. És még sorolhatnám, miért olyan felelőtlenek az emberek, hogy az úton tolják a babakocsit.

Tudod, nekem nincs autóm, ezért a veszély nem fenyeget, de bőven el tudom képzelni, a 3,5 év tapasztalata alapján, hogy adódhat olyan szituáció, amikor autóban kell hagynom a gyereket, mert nincs más megoldás. Nyilván leengedett ablakokkal és imádkozva, hogy maximum kiraboljanak, de ha esetleg mégis elviszik a kocsit is, legalább a gyereket csak kirakják az útra és nem viszik magukkal. Mert ilyen szülőnek lenni.

Az meg, hogy majd ettől figyelnek, egyszerűen nevetséges. Azt ne mond már nekem, hogy majd ezentúl leselkedni fogsz az autókba, van-e benne hagyott gyerek, vagy sem. Azt meg főleg ne, hogy ezentúl majd feszítővassal, vagy üvegtörő kalapáccsal fogsz majd rohangálni, hátha szükség lesz rá, mert olyan röhögőgörcsöt kapok, hogy reggelig nem hagyom abba.

Ez a videó semmi más, mint némi szörnyülködés, hülyepicsázás, lájk, megosztás, megvolt a napi jó cselekedet és minden marad a régiben. Ennyi, következő.
Előzmény: sahinel (18) +4 VÁLASZ
sahinel 2013. 07. 25. 21:06 | #18
Bocs de más véleményen vok.

Még engem is mérgessé tesz pedig nincs is gyerekem. Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen? És sok embert megfogott, akik másképp néznek ilyesmire ezután valsz. Többen kezdenek el figyelni hogy maradt egy gyerek a kocsiban, vagy nem. Márpedig ha olyanokat megfog, akiknek még családjuk sincs, vagy mint én aki útálom az érzelgős, szar reklámokat, kéregetést beteg gyerekekkel a videókban, ez mégis hatott rám.

De mint minden van hogy egy része az embereknek nem vevő az ilyenre. Szerintem jó lett, és elérte hogy figyeljenek sokan.
Előzmény: nagydee (16) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 07. 25. 17:18 | #17
jepp
Előzmény: nagydee (16) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2013. 07. 25. 17:04 | #16
" mert gyereket nem hagyunk egyedül egy autóban a parkolóban és kész."

nyilván nem, de ez a film nem erről szól.
ez egy felelőtlen szőke picsa anyáról szól, két másik szőke picsáról, egy redneckről, aki feszítővasat tart a csomagtartójában, meg egy szerencsétlen kiskölyökről, aki vagy meghalt, vagy nem, de ha életben maradt is, akkor sem biztos, hogy nem lett szellemi fogyatékos.

ez a film szar. semmi köze a címében harangozott "Child Safety"-hez, egyszerűen zsigerekre ható, megosztás- és lájkvadász bulvár, mint a Mounikasó.
Előzmény: tool (14) 0 VÁLASZ
matyasbodo 2013. 07. 25. 15:04 | #15
Ugy van!!!nagyon igazad van!ez nem csak az anyukarol szol hanem minden apro reszletnek fontos szerepet adtak!
Előzmény: tool (13) 0 VÁLASZ
tool 2013. 07. 25. 14:36 | #14
amúgy minden további nélkül lehülyepicsáznám azt is aki stresszes hétköznapi anyuka, mert gyereket nem hagyunk egyedül egy autóban a parkolóban és kész.
a filmben mondjuk én sem értem azt ahogy kiszáll, oda sem néz, stbstb. ez eléggé életszerűtlen valóban.
Előzmény: tool (13) 0 VÁLASZ
tool 2013. 07. 25. 14:24 | #13
Ha figyelmesebben megnézed, nem szükséges beleérezned magad a picsuka szerepébe, mert nem ő a lényeg, hanem azok akik mind bekukkantanak a kocsiba de nem csinálnak semmit, majd a végén összeállnak egy képpé. Az ő szerepükbe kell beleérezned magad, itt a megelőzés a környezetre vonatkozik, nem a nőre. ájtink.
nyilván azokhoz szól akiknek van némi agyuk, ha valaki már bent hagyja a kölyköt a kocsiban, nem ment át ezen az alkalmasságin. a gyerek csak azoktól várhat segítséget, akik esetleg észerveszik és reakcióképesek.
+2 VÁLASZ
Tooni 2013. 07. 25. 14:02 | #12
Visszaviszik a boltba és kicserélik.
csaty 2013. 07. 25. 13:23 | #11
Egy gyereknek sem szabadna meghalnia . Sehogy ,semmikép .Föleg úgy ,hogy a szülö megfeledkezik róla ...Ök nem feledkeznek meg rólunk egy percig sem .Az ök feladatuk , az hogy nevessenek , játszanak és boldogok legyenek és hogy ezeket újra megtanítsák nekünk is .
dude 2013. 07. 25. 12:15 | #10
Nincs ezzel semmi baj. Én támogatom, hogy az idióta embereknek ne legyen gyerekük.
nagydee
nagydee 2013. 07. 25. 11:19 | #9
azt kellene bezárni egy ilyen kocsiba, aki ezt a filmet kitalálta, közvetlen a mellé, aki rábólintott.

Ennek a filmnek nem arról kellene szólnia, hogy ez veled is megtörténhet? Figyelj oda?
Mégis, ki tud azonosulni egy mobilozó szőke picsával, lóbaszó terepjáróban, aki ráérősen vásárolgat, miközben a gyereke halálra fő?

Nem az ilyeneknek hal meg a gyereke, hanem azoknak a túlstresszelt anyukáknak, akik csak egy valamiért ugranak be a boltba, mert az kimaradt a rendes bevásárlásból, a gyerekük meg éppen elaludt és tudják jól, hogy ha kiveszik, akkor felébred és utána már visszaaludni nem fog, viszont kezelhetetlen lesz a fáradságtól. Aztán kiderül, hogy a 8 pénztárból csak egy van nyitva, abban is béna a pénztáros, meg az előtte álló kevés pénzt hozott magával, aztán öt percig kutakodik a zsebében, hogy hátha mégis van még apró valahol.
Persze nincs, de a pénztáros nem sztornózhat, hívni kell a boltvezetőt, az meg kényelmesen sétál, ej ráérünk, minek rohanni.
A percek meg csak peregnek, az anyuka érzi, hogy baj van, túl sok idő telt már el, de kell az amiért bejött, különben be sem jött volna.
Így csak reménykedik, hogy talán mégsem lesz baj.
Pedig de.

erről kellene filmet forgatni, akkor majd nem azzal intézné el mindenki, hogy hülye picsa.
andreijj 2013. 07. 25. 11:18 | #8
Nem tudom hány ember menne át rajta...sajnos a legtöbben még egy kutyát sem képesek felelősségteljesen felnevelni.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 07. 25. 11:15 | #7
Ideje lenne mér bevezetni a gyermekvállalási alkalmasságit. Talán egy picivel jobb hely lenne ez a világ.
Előzmény: Lord Baal (3) +2 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 07. 25. 11:14 | #6
Sajnos egy akkora országban mint az USA szinte törvényszerűen adódnak olyan idióták, akik bármilyen élőlényt képesek a kocsijukban hagyni a tűző napon, legyen az akár a saját gyereke. De úgy általában minek hagnyának felügyelet nélkül egy gyereket az autóban ?!
lb7
lb7 2013. 07. 25. 11:14 | #5
Az "anyuka" fejével kéne beb@szni az ablakot...
Előzmény: qpci (4) +1 VÁLASZ
qpci 2013. 07. 25. 10:41 | #4
Ha ilyet látnék, simán beb@sznám az ablakot az autón. Utána meg anya fejét.
Lord Baal
Lord Baal 2013. 07. 25. 10:37 | #3
Ahhoz, hogy autót vezethess el kell végezned egy tanfolyamot, és jogosítványt kell szerezned...De ahhoz, hogy gyereked lehessen nem kell semmi...
tool 2013. 07. 25. 10:07 | #2
én kettőt is tudok
hülye pics@
lb7
lb7 2013. 07. 25. 09:54 | #1
Erre nincsenek szavak... :(