Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
cila 2013. 07. 18. 21:43 | #3
Gratula!!!
Lehet még ehez valamit hozzátenni?
Hajrá!
Előzmény: vadonka (2) 0 VÁLASZ
vadonka 2013. 07. 17. 20:41 | #2
Én már várom az okosbabát (Smart baby).

...Mindössze egy babawc-re van szüksége amihez elkúszik és elvégzi a dolgát, majd a megfelelő kis gombocska megnyomásával kitwitteli anyukájának, hogy kis vagy nagy dolga volt.
Speciális automata etető géppel a gyerek táplálékot képes magához venni amikor szükségét érzi. Csuklóra szerelt monitor figyeli az alvás/ébrenlét időt és a megfelelő hanggal jelzi az okosbabának mikor kapcsoljon sleep módba.
Az okosbaba pró változat mindezeket egyben tudja és extraként egy önnevelő programmal is el van látva.
Az okosbaba pró-hoz megrendelhető egy erre a célra készített hermetikusan zárt nevelőkapszula amibe a babát behelyezve automata nevelőmódba kapcsolja magát. A nevelőkapszulát internettel kell ellátni, hogy az okosbaba a nagyképernyős tv-n tudja nézni az világ minden rajzfilmjét sugárzó online adást.
Beállított programtól függően a baba megtanítja magát járni, beszélni, szobatisztaságra, sőt amennyiben a 22 éves programot választjuk a folyamat végén egy diplomával rendelkező munkaképes fiatal felnőttet kapunk akit azonnal el is küldhetünk dolgozni!
Ha most megrendeli egyedi szín és forma összeállításból válogathat, ha kettőt rendel az egyik okosbaba mellé ajándékba adunk egy okosmacit is!

Figyelem!!! Az okosbabát nem szabad tartósan víz alá meríteni, tilos a burkolatot feszegetni vagy bármilyen módon eltávolítani! Ezek maradandó károsodást okoznak amiket nem áll módunkban garanciában javítani!
Az okosbaba tápláléka csak az előírt anyagokból állhat, tilos alkohol tartalmú folyadékot az itató tartályba tölteni!

Az okosbaba önellátó bioakkumlátorral működik melynek élettartama használattól függően 60-90 év.

Megrongálódott elöregedett megunt okosbabáját ne dobja ki, beszámítjuk egy új árárba!

Rendelje meg most!!!....

fari.tro 2013. 07. 17. 17:04 | #1
csak nekem ugrott be erről a tricorder????