Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Ravennë
justil 2013. 07. 15. 10:57 | #17
A szarról és hányásról nem tudok nyilatkozni, mivel mi nem szoktunk sátrazni, hanem van egy fasza szállásunk nem messze és ingázunk minden nap, de azt biztosan tudom az Ozora fesztiválról, hogy pl. a szemetelésre nagyon odafigyelnek. Senki nem szemetel, cigicsikknek adnak kis tartót a bejáratnál mindenkinek, meg kukazsákokat, és mindenki komolyan is veszi a dolgot. Nem tudom más rendezvényeken ez hogyan szokott lenni, de ez nekem nagyon tetszett.
Előzmény: kotta (16) 0 VÁLASZ
kotta 2013. 07. 15. 08:51 | #16
"Egyszer nem láttam éppen rókázó embereket, vagy hányáskupacokat. Nem hugyozták le egymás sátrát és nem hallottam egy lopásról sem. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem is volt ilyen, de messzemenően nem olyan arányban, mint egyéb helyeken."

Lopást, sátorlehugyozást nem tudom megítélni, a többi viszont tény: MINDEN fesztiválon totálisan összeszarják és hányják az adott települést. Zamárdiban lakik ismerősöm, szerinte konkrétan elviselhetetlen az a pár nap (utálja a tucc-tuccot), ő pl. olyankor le is lép ha teheti, de mint a legtöbb lakó, elfogadja, hogy van ilyen, mert ebből kb. megvan a település éves költségvetése túlzás nélkül. Valamit valamiért. Ő úgy látja a hányás kevesebb, mint a nagyjából minden utcasarkot ellepő szar, de ilyen jellegű felmérést mondjuk még nem olvastam. :-)
Én a Hegyalját ismerem testközelből: idén valahogy kevesebben voltak, de ott általában csak "fáradt" ifjakat látni az árkokban, út szélén, azt viszont dögivel. Hiába, a tokaji azért erős bor, a borsodit meg bárhol túl lehet nyomni.

Amúgy sztem nincs ezzel gond, mert ez így van: "a fesztiválok lényegét: Önfeledten kikapcsolódni, kilépni a szürke hétköznapokból, legalább 3-4 napra", ennek meg vannak velejárói.

Az meg csak kultúúúra kérdése hogy ki hová szarik. Ha épp kevésbé toleráns napom vam, ilyenkor kárörvendve arra gondolok, hány menő cucc, farmer, top, bugyi gatya, szoknya, kabát, sátor, kocsi lesz belülről ellátva valmilyen testnedvvel vagy salakanyaggal... :DD
Előzmény: Czaboo (6) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 07. 15. 01:10 | #15
"a Szigetre meg a Voltra meg eleve nem megyek"..." Egyeseknek nem ott kezdődik a színvonal..." Hanem ott, hogy hímringyó módjára a rózsafüzérrel a nyakamban rázom a fejem a fullos tojók segremegésének ütemére, mint ahogy a "foggalmamsincsrólakiazdeazértokoskodokésészresemveszemmennyireméltatlanulbeszélekrólaésmunkásságáról" zöld hajú csávó meg a kopasz, meg a néger...

De lerántottam volna a képzeletbeli borsodi kolbásztrónjáról és pofán vágtam volna írás közben ezt a primitív, laikus, egoista, hímsoviniszta, fellengzős kis buzerátort.

Előzmény: bungle (11) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 07. 14. 20:32 | #14
Simán el tudom képzelni, hogy ilyen sérülteket alkalmaznak a velvetnél/indexnél.
Előzmény: Tooni (13) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 07. 14. 18:55 | #13
Valami médiahekk lehet, rákerestem a nevére guglin, és feljött egy csomó velvetes pornófilmajánló.
Előzmény: Tooni (12) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 07. 14. 18:17 | #12
felenksrac18 a neve? Hogy is volt az a vicced a hatévesekkel? ;D
Drogrehab reklámarcnak beválna. A drog rossz, éértem?
Előzmény: bungle (11) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 07. 14. 16:55 | #11
indexre már bármilyen fogyatékos hülyegyerek írkálhat "cikket"??
http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2013/07/14/a_prodigys_tojok_szeretik_a_kolbaszt/

"Nekem a kedvenc zenekarom a Prodigy azóta, amióta 1998-ban először megláttam azt a klipet, amiben az a zöld hajú csávó ordít át a falon. Eddig sajnos nem tudtam megnézni őket, mert 1997-ben általános iskolás voltam, a Szigetre meg a Voltra meg eleve nem megyek, mert oda csak a parasztok járnak. Örültem is a Soundnak, hiszen azt hallottam, hogy itt modern zene van és a punetták is jók.

Hát igazak voltak a hírek, én utoljára ennyi fullos nőt Paul Kalkbrennerre rázni utoljára a Rodostó diszkóban láttam Sajókeresztúron, csak itt még van egy Balaton is. Szóval egy mustra és pár kör feles után én már nem is tudtam magammal mit kezdeni, hogy végre láthatom a Prodigyt, ami szerintem a világ legjobb zenekara, az például mekkora durva, amikor az a kopasz faszi a Firestarter közben ott izél az alagútban!
Annyit mondok bazmeg, hogy én még ilyen zúzást soha életemben nem láttam. Amint ezek feljöttek a színpadra, olyan eszetlen buli indult, hogy én csak lestem ki a fejemből. Ezek az arcok mind állatok, különösen a kopasz meg a néger, de ott volt egy nagyon duresz gitáros is, akiről én nem is tudtam, hogy tag. Én nem szeretem a gitárokat, meg a gitározást, de ebbe a zenekarba még ez is simán elfér szerintem.

És csak jöttek a nagyot szóló slágerek, én a Firestarternél konkrétan magam alá szartam, annyi jó volt élőben hallani, teljesen abba a klipes alagútba képzeltem magamat, amiben a kopasz csávó mászkál! És ehhez cuccoznom sem kellett, mert nekem a Prodigy a drogom.
És a közönség baszki, hát arra nincsenek szavak. Én mindig hallottam róla, hogy a legkeményebb partyarcok járnak a Soundra, de el se tudtam képzelni, hogy itt mi van. Nem tudom, mit szednek, de azért egyszer adhatnának belőle. De kajak, én ekkora őrületet még soha nem láttam, ami itt volt. A nagy ugrálás, tánc meg ikszelés olyan porfelhőt vert, hogy én azóta is fekete foltokat lövök a zsepibe. Na persze nem úgy, azzal semmi gond nincs!
Életem legnagyobb élménye, remélem elhívják őket a következő Soundra is. Azt már gondolom mondanom sem kell, hogy a koncert után nem egyedül mentem haza, hiszen mint kiderült, a prodigys tojóknak bejött a borsodi kolbász. Kacsintós szmájli, de orros."
justil 2013. 07. 14. 13:29 | #10
Nem a drogtörvényt kellene szigorítani, hanem az ilyen rendezvényeken drogsátrakat felállítani, ahol - nem, nem drogot lehetne venni, hanem

1) az érdeklődőket (amatőröket) tájékoztatnák a drogozással kapcsolatos veszélyekről (prevenció), szakszerűen, tehát nem "fű = heroin = halál" jelleggel,
2) ha valaki rosszul van (de nem annyira, hogy mentőt kelljen hívni) kaphatna valamilyen ellátást/segítséget, ha mást nem, hát lelki támaszt,
3) de legfőképpen mivel ezeken a partykon a diszkódrogok a legjellemzőbbek az egyszeri partizó bevizsgáltathatná a tablettáit vagy a porát. Minimalizálhatni lehetne a rosszul végződő esetek számát, ha az emberek biztosan tudnák, hogy mit is vettek. Mert persze, tiszta anyaggal is kinyírhatja magát valaki (főleg ha ész nélkül csinálja), de legtöbbször komoly gond akkor van, ha mást vagy más mennyiségben vesz be, mint amit szeretne.

B*szogatni meg a dílert kéne, nem a fogyasztót.
Randal Graves 2013. 07. 14. 11:52 | #9
a soundon olyan zenék mennek, hogy a macska vinnyogása különb náluk. Egy jó kiadós flexelésben több a ritmus, mint ezeknek a zenéknek a nagy részében.
Bár ez emberfüggő. Kinek a pap, kinek a paplan.


bungle
Samu. 2013. 07. 14. 03:41 | #7
Egyeseknek nem ott kezdődik a színvonal...

pontosan, nem az alkoholnál, hanem a drognál.. te kis szipus alfonz.
Czaboo 2013. 07. 13. 15:38 | #6
Aki a fesztiválokon történő drogfogyasztáson lovagol, az vagy nem járt még sosem komolyabb fesztiválon (most nem a falunapból kell kiindulni) vagy csak nem érti a fesztiválok lényegét: Önfeledten kikapcsolódni, kilépni a szürke hétköznapokból, legalább 3-4 napra.
Nem mellesleg meg pont, hogy a Balaton Sound messze a legszínvonalasabb az összes Magyarországi fesztivál közül.
Egyszer nem láttam éppen rókázó embereket, vagy hányáskupacokat. Nem hugyozták le egymás sátrát és nem hallottam egy lopásról sem. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem is volt ilyen, de messzemenően nem olyan arányban, mint egyéb helyeken. Jah és nem a becsempészett pálesz meg a tablettás bor a menő, ez is igaz. Egyeseknek nem ott kezdődik a színvonal...
justil 2013. 07. 13. 11:17 | #5
Az ilyen balhék általában azért vannak, mert valamelyik másik rendezvény(ek) szervezőjének szemet szúr egy fesztivál sikeressége, elege lesz a konkurenciából, aztán megy a drót meg egy vastag boríték, hogy razziázni kéne.
Így ment ez régen is, így megy ez most is. Szerintem elenyésző azon eseteknek a száma, ahol a rendőrség simán a saját szakállára razziázik, ahhoz tényleg az kell, hogy hulljanak az adott helyen a partizók...
Előzmény: niof (4) +1 VÁLASZ
niof
niof 2013. 07. 13. 10:54 | #4
Igazából én azon csodálkozok, hogy valaki azon csodálkozik, hogy a fesztiválokon az oda kilátogatók egy része cuccozik. Tök mindegy melyik fesztivál, vagy milyen zene, talán csak herkásokat nem találni. Bár lehet, hogy olyan is van. Ez nem újdonság.
Ha lenne egy komoly ellenőrzés minden ilyen rendezvényen, gyakorlatilag egy-két éven belül egyet sem kellene itthon tartani, mert senki nem menne el rá (a cuccozók közül), nehogy gond legyen. Szerintem a rendőrök is tisztában vannak ezzel, és amíg nincs valami komolyabb bejelentés, orvosi esetek (esetleg halálesetek ne adj isten), addig nem fognak különösebben rongálni senkit. Tavaly a kedves hírTV stábja miatt robbant ki az ozorai ügy. Ha ők nem kavarják a szart, nem lett volna semmi. Könyörgöm! A felvételeken ott volt, hogy a bejáratnál posztoltak a rendőrök, 50 méterre meg kint volt a fél méteres tábla, hogy milyen cumót mennyiért lehet venni. Ezek után valaki tényleg elhiszi, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy ilyen helyeken mi folyik? Ugyanmár...

Nem mellesleg, tippem szerint, amíg nincs semmi atrocitás, ki van nekik adva, hogy ne csináljanak semmit, mert az ilyen fesztiválokon megjelenő külföldi tőke (értsd vendégek), jelentős bevétellel bír a gazdaság szempontjából.

Ozorával kapcsolatban még az is erősen bűzlik, hogy a TV felvételét lesugározták az esti hírekben, az intézkedéseket pedig csak másnap délelőtt kezdték el. Ennyi idő bőven sok volt, hogy akiknek vaj van a fülük mögött, azok "elássák" magukat. Ha jól emlékszem, 40 vagy 41 embert állítottak elő, és ebből 1 volt magyar! Szerintetek nem szólt nekik senki, hogy le kell lépni?... Hagyjuk...

Szóval, amíg nagy balhé nincs, addig a fesztiválok így fognak zajlani. Nem kell ezt felfújni, ez van, és kész. Aki akar, úgyis cuccozni fog, aki meg nem, az meg iszik. Egyébként nem tudom, melyik a rosszabb. De ebbe most ne menjünk bele.
RT/TURBO 2013. 07. 12. 21:24 | #3
Hát,most nem a lényeget kaptad el.
Előzmény: Slarioux (2) 0 VÁLASZ
Slarioux 2013. 07. 12. 16:52 | #2
A Sziget Fesztivál biztosan különb lesz a Soundnál, igaz?...;)
justil 2013. 07. 12. 13:47 | #1
Persze ez nem lesz benne a tévében "drogoznak a fesztiválon a fiatalok" címszóval, úgy mint az Ozora fesztivál tavaly...na de mondjuk ez nem is meglepő, ebből is látszik, hogy hol van a pénz és a befolyás :)