Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
nagydee
nagydee 2013. 07. 08. 10:11 | #12
1. Én sem állítottam, hogy egyik sem az.

2. Úgy érted, az emberek képtelenek feldolgozni agyilag, hogy az orvosok is emberek: Van köztük ilyen is, meg olyan is?

3. Ismerem, pontosabban ismertem, mert amióta lecserélték a kinézetet, már nem szoktam olvasgatni (azóta tól sok a szemét szerintem). Nem hiszem, hogy mindenki, aki ott kommentel és orvosnak adja ki magát, az valóban az is. Magukról a történetekről meg annyit, hogy tapasztalatom szerint az emberek elég érdekesen bírják megélni a velük történteket.

pl.: A minap utaztam a H8-as héven. Ha esetleg nem ismernéd, akkor ezen a vonalon (a többin nem tudom), három kocsiból egynek az egyik vége át van alakítva bicikli/babakocsi szállításra. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ki van szedve egy válaszfal, néhány ülés és a kapaszkodó az ajtó közepéről, hogy legyen hely. A normál utasok jellemzően kerülik ezt a részt (kivéve a megmaradt üléseket), mert nem igazán lehet kapaszkodni, üvöltenek a gyerekek, koszosak a biciklik stb. Engem viszont ez, kisgyerekes apukaként, kevéssé zavar, úgyhogy ott álltam a sarokban (én ugyanis igyekszem nem útban lenni másoknak, amíg nem akarok leszállni), amikor az egyik megállónál felszállt két biciklis cigány. Na, nem az a szakadt fajta, jó, nem sokszázezer forintos járgányok voltak, és nem öltöny viseltek, de kb. úgy néztek ki, mint bármilyen biciklis, aki túrázni volt egy napon keresztül, csak némileg barnább bőrrel. Próbáltak helyezkedni, hogy elférjenek, volt ugyanis már két babakocsi és egy bicikli is fent, szóval eléggé tömegnyomoros volt a hangulat, de azért csak sikerült. Nem is volt semmi gond pár megálló keresztül, amikor is két nő úgy nem döntött, hogy akkor ők leszállnak. Láttam, hogy honnan indultak, a másik ajtó közelebb is lett volna nekik, meg kevesebben is voltak arra, de ők mégis felénk indultak. Az egyik biciklis próbált nekik helyet adni, hogy odaférjenek az ajtóhoz, de folyton beleakadt a társának a bicikliébe. Szólt is neki, hogy menjen kicsit odébb, de az meg mondta, hogy be van szorulva az egyik babakocsi és korlát közé, majd ha az ajtóban állók leszállnak, akkor tud helyezkedni. A nők ezt a párbeszédet már biztosan hallották, ennek ellenére az egyik nekiállt rikácsolni, hogy menjenek már az útból, mert ő le akar szállni. Mondták neki, teljesen normális hangnemben és szóhasználattal, hogy legyen szíves várjon, ha az ajtóban állók leszállnak, akkor el tudják majd engedni őket. Így is lett, nem is volt semmi baj, sőt, én is le tudtam szállni gond nélkül.
Mentem a nők után, pár lépéssel lemaradva és hallgattam, amint az egyik azt ecseteli a másiknak, így, hogy mit képzel az a tetves cigány magáról, hogy ilyen hangnemben (???) meg mer megszólalni, honnan veszi a bátorságot, hogy elállja az útját, különben is, milyen undorító koszosak és büdösek voltak (nem voltak), egyáltalán minek élnek ezek, az összeset ki kellene irtani.
Nyilván majd ezt a verziót fogja az összes ismerősének, a zöldségesnek, boltosnak stb. elmesélni.
Előzmény: hawkeye (9) 0 VÁLASZ
Stief 2013. 07. 07. 13:29 | #11
tök mindegy miért volt kikötve tök mindegy miket mondott ez brutális, egy beteg bármit mondhat mert beteg és egy ilyen műtét után lehet hogy be van csavarodva, ha meg fáradt a doki akkor ennyi akkor húzon ki a szobából. Ez sajnos életfogytiglan gyanús, egy orvos nem tehet ilyet, pont!
fapuma 2013. 07. 06. 17:54 | #10
Miért van a bácsi így kikötve? Én ilyet akkor láttam utóljára amikor rabokat vittek kórházba és azok vannak így lelakatolva a szökés miatt.
hawkeye
hawkeye 2013. 07. 06. 08:59 | #9
1. Nem állítottam, hogy ma Mo-n minden orvos és eü-is frusztrált idióta.

2. Ugye nem kell neked megmagyaráznom az egyetlen hajszál és a leves példázatát?

3. A Praxis-on pedig az a gyalázat, hogy még nekik áll feljebb. Olvass el ott pár orvosi kommentet, de csak akkor, ha nem vagy hajlamos a stroke-ra...! :)
Előzmény: nagydee (5) 0 VÁLASZ
Szancso 2013. 07. 05. 19:00 | #8
Fibrillál üssük ki 200-al!
Tooni 2013. 07. 05. 15:56 | #7
Ki tudja, lehet még áramot is vezetett belé amíg aludt! :D
http://www.vital.hu/files/images/i_defibrillator-kozterulet.jpg
Előzmény: Tooni (6) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 07. 05. 14:55 | #6
Megütötte és ezért ítélitek el? Előtte késsel felvágta a mellkasát, az smafu? :D
+1 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2013. 07. 05. 13:48 | #5
én az utóbbi pár évben, részben a magam, részben a gyerekem okán, elég sokat voltam mindenféle rendelőben, mindenféle orvosnál, mindenféle vizsgálaton, kezdve a sima háziorvosi vizittől, a vérvételen, gyerekfogászaton, CT-n, sürgősségin, reumatológián, szemészeten, hallásvizsgálaton át egészen a fizikoterápiáig.

azt kell mondjam, hogy noha volt egy-két rossz tapasztalatom, pl. a gyógytornász, aki az első alkalmon lebaszott, mert nem tudtam, hogy kell csinálni a gyakorlatot, meg a baleseti sebészfőorvos, aki nekiáll pattogó utasítások adni egy 3 éves, a kezét, a fájdalomtól mozgatni alig bíró gyereknek, na meg a nővérke, aki kb. 15 percet lengette a gyerek orra előtt a vérvételes tűt, majd közölte, mégis inkább menjünk át a gyerekosztályra, mert ő ezt nem tudja megcsinálni, hogy az orvosok, nővérek alapvetően rendesek, lelkiismeretesek és segítőkészek.
Előzmény: hawkeye (4) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 07. 05. 12:46 | #4

Ha a Mo-i helyzetről akarsz kendőzetlen információt, menj a
http://praxis.blog.hu/
címre!

Elolvashatod a betegek írásait, és azoknak a bunkó, gyökér orvosoknak a kommentjeit, akik hörögve ugatják le a fejét a panaszkodóknak.


Előzmény: Lazarusz (2) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 07. 05. 12:40 | #3

Ez egy gyilkos.

Akasztófa jár neki.

A többi csak mellébeszélés...
+1 VÁLASZ
Lazarusz 2013. 07. 05. 11:59 | #2
Akárhányszor voltam kórházban, mindig azt láttam, hogy az orvosok idegbetegek. Mondjuk meg is értem őket, mert állandóan kiakarják oktatni őket a betegek. Na meg amennyit dolgoznak. Biztos van egészségügyben dolgozni is aki olvassa az ize.hu-t igzán leírhatná a véleményét
RockNRoller 2013. 07. 05. 11:23 | #1
Amiért nem értékelte hogy keményen dolgozik az életéért, ezért megölte. Milyen logikus. Ha ennyit számít neki egy szívbeteg élete hogy leszíjazza aztán bántalmazza, akkor biztos sokat küzdhetett az életéért is...