Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2013. 06. 12. 22:49 | #55
Az a vicces az egészben, hogy te ugyanúgy leribancozod a csajt, mert azt állítod, hogy a sikereit is a kicsapongó életmódjának köszönheti. (Sőt, ő maga is mondott valahol olyat, hogy volt, akivel csak érdekből feküdt le.) Ha viszont valaki nőként merészeli elítélni ezt, akkor az nyilván csak irigységből ribancozik. :D (Az fel sem merül benned, hogy talán inkább azért, mert pl. nem ért egyet ezzel az életstílussal?) Gratulálok! Nem kis önellentmondást sikerült itt összehoznod, remélem, észrevetted, és elfogadod a kritikát... :)
Előzmény: Randal Graves (53) 0 VÁLASZ
cripio 2013. 06. 12. 12:42 | #54
Már megint ez a mély dekoltázs... Szerintem neked van egyedül bajod vele, mert más még csak meg se említette.

40 fokban hadd vegyek már fel olyasmit amiben nem kapok hőgutát, anélkül hogy valaki azt képzelné, hogy neki öltöztem ki.
Előzmény: Randal Graves (52) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 12. 12:24 | #53
nah ez az igazi különbség a nők és férfiak között. Mi jól fogadjuk a kritikát. A nők letagadják. Ha személyesen ismernélek titeket, akkor még példát is tudnék mondani, mikor változtatok át ribancozó zöld szörnyeteggé. De még azt is letagadnátok, hogy tegnap felkelt a nap.

-1 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 12. 12:20 | #52
Nem, mert mint már említve volt, a ribancok is ribancoznak :D

Persze biztosan van olyan csaj, akit nem érdekel, hogy egy másik gyönyörű és mély dekoltázzsal jelenik meg egy helyen. De én még nem találkoztam ilyennel.
Előzmény: cripio (48) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 06. 10. 14:58 | #50
"míg apu ideges; mert olyan lassan készül el, hogy addigra este lesz.."
főz hát - ilyen beszólás után olyan kaprosat, hogy még.. ;-)
(a kapor tán elnyomja az arzén "ízét")
Előzmény: Tooni (49) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 06. 10. 11:27 | #49
Egy rendes nő nem ribanc és nem ribancozik.
A konyhában főz.
:D :P
+1 VÁLASZ
cripio 2013. 06. 10. 09:36 | #48
"Nő vagy, ezért utálod a másik szép (alakú) nőket, ez független a te kinézetedtől. Erről nem tehetsz, ez beléd van kódolva. Mint ahogy belénk, hogy egy nagyobb dekoltázs esetén nem tudunk szemkontaktust tartósabb ideig tartani. Ti ugyanebben az esetben egyből ribancoztok, hogy kint van a melle."

Értem, akkor ez a 2 kategória van. Szóval vagy ribancozó, vagy ribanc vagyok.
Köszönöm bölcs mester, hogy megmondtad milyenek is a nők! Végre megvilágosodtam!
Előzmény: Randal Graves (45) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 06. 10. 08:54 | #47
Ide írtad a véleményed, mely nem az volt, hogy téged nem érdekel, hanem hogy mekkora ribanc stb...

Olvass már vissza, hülyegyerek, hogy konkrétan miket írtam...

"Nő vagy, ezért utálod a másik szép (alakú) nőket, ez független a te kinézetedtől. Erről nem tehetsz, ez beléd van kódolva."

xDDD Sokat kell neked még tanulnod a nőkről (is)...
Előzmény: Randal Graves (45) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 10. 01:50 | #46
én is ezt írtam le és egyből én vagyok az antikisztus, ám legyen
Előzmény: bungle (40) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 10. 01:46 | #45
Pedig ez így van. Nagyon kevés esetben figyelnek fel valakire mert tehetséges, és ha fel is figyeltek, akkor még mindig sok pénze kell, hogy legyen, hogy nagyon közönség előtt debütálhasson. Pl.: nem úgy van, hogy csak indulok egy xy sport versenyen. Ki kell fizetni 50ezer dollárt és ott a lehetőség, hogy megmutasd a tehetségedet. Ehhez szponzorok kellenek. Én voltam boxmeccsen, ahol a boxolóra volt festve valami reklám. Szóval, hogy elérj valami t az életben, ahhoz kapcsolati tőke kell, és itt jönnek a plusz szolgáltatások. Jól kapizsgálod, vannak olyan szakmák, ahol nem kellenek ilyen plusz szolgáltatások az előrelépéshez. A te szakmádban kellett valami pénzt ölnöd az egészbe? esetleg 10 ezer dollárt? semmit? gondoltam. Egyébként nem tűnt fel, hogy a nagyobb mellű csajt előbb léptetik elő, vagy nehezebben rúgják ki? welcome to the real life! Ez így van.
Ebből következik, hogy az általunk ismert híres bajnok sportolók valószínűleg nem a legjobbak a saját sportjukban, csak nekik volt lehetőségük megmutatni a tehetségüket. Lehet, hogy afrikában van egy nő, aki mindenkit lefutna, még boltot is, de nem volt anyagi lehetősége ezt megmutatni. Vagy az is lehetséges, hogy valahol van egy fickó, aki természetes tehetségénél fogva sokkal jobban tud autót vezet, mint Vettel és Schumacher együttvéve, csak egy nagy szponzor nem karolta fel.
Ennél sz úszónőnél valami politikus volt, akinél be kellett vágódni. Megtette, hogy sportolhasson nagyban. Van pár ismerősöm, akik ilyen-olyan sportlétesítményeknél valami ünnepségeken/díjátadokón pózolnak 1-2 öreggel és megy a nagy vigyorgás. Ezekről millió képet raktak fel fb-ra, amiket látva csak egy dolog jutott eszembe, mekkora gang-bang lehetett ez előtt vagy után. Ez így működik.

Nem érdekel, hogy mit csinál ez a csaj? Ne írj ide! Ide írtad a véleményed, mely nem az volt, hogy téged nem érdekel, hanem hogy mekkora ribanc stb... Ha nem érdekel a csaj, akkor ne foglalkozz vele, ne alkoss róla véleményt. Mert azzal, hogy megteszed, akkor mégis foglalkozol vele. Ez pont olyan, hogy én se mondom el senkinek, hogy a ház előtt parkoló porsche az enyém, mert szeretném, hogy bárki megtudja, hogy porschém van. A picsába, most mondtam el.
Egy hír addig hír, amíg az emberek beszélnek róla. Azt egy szóval sem mondtam, hogy nekem tetszik, vagy érdekel a könyv, én reakciókat kommentáltam.

Nő vagy, ezért utálod a másik szép (alakú) nőket, ez független a te kinézetedtől. Erről nem tehetsz, ez beléd van kódolva. Mint ahogy belénk, hogy egy nagyobb dekoltázs esetén nem tudunk szemkontaktust tartósabb ideig tartani. Ti ugyanebben az esetben egyből ribancoztok, hogy kint van a melle.
Előzmény: Nas (41) -1 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 10. 01:18 | #44
Jó hogy szóba hoztad a dzsudzsák barmot. Azt a majmot én azért szidom, mert több pénze van, mint amennyit megérdemel és ezt arra költi, hogy olyan kocsit törjön szét, ami egy mestermű. Ő ezt nem tudja értékelni, mert könnyen jött a pénz. De ezzel így van nagyon sok focista. Én nem irigyelem őket, nem vágyom a vagyonukra, és nem akarom, hogy az enyém legyen legyen a kocsijuk. Én azt szeretném, hogy annyi pénzük legyen, mint amennyi tehetségük. És ebben az esetben nem lenne pénzük drága sportkocsikra, amiket csak úgy széttörnek vagy elcsúfítanak.
Előzmény: cripio (39) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 06. 10. 00:02 | #43
Elnézést, hímnemű emberi egyed. Ha már egészen pontosak akarunk lenni. :)
Előzmény: bimbi (42) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 06. 09. 22:30 | #42
Kérlek, én férfi vagyok. A pasi szó hallatán feláll a hátamon a szőr. :-)
Előzmény: Nas (41) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 06. 09. 21:50 | #41
Nem tudom, az élsportolóknál mi a "valóság", de ennyi erővel ennek minden szakmában így kéne lennie, márpedig a saját szakmámban én előre tudok jutni anélkül is, hogy a tudásom mellé "egyéb szolgáltatást" is nyújtanék... Szóval egyáltalán nem csak dugással lehet érvényesülni, illetve ha valaki csak így képes rá, arra nem kéne büszkének lenni... Bár szerintem úszni senki sem tud gyorsabban attól, hogy lefekszik az edzőjével...). Épp te vagy az, aki feltételezed, hogy a csaj a sportolói sikereit is a ledérségének köszönheti, mi ilyet egy szóval nem mondtunk... :)

Egyébként bocs, de honnan tudod, hogy én hogy nézek ki, és mi a véleményem erről a lányról (szépnek gondolom -e, akarok -e rá hasonlítani, stb.)? A véleményemet arról fejtettem ki, hogy miért adja valaki arra a fejét, hogy a magánélete intim részleteit egy bulvárkönyv keretében kiteregesse. Ugyanis nem csak úgy "kiderült róla véletlenül valami kis intim titok", hanem saját maga kürtölte szét, mivel ezzel jó pénzt hozó csámcsognivalót szolgáltat az erre fogékonyaknak... Pont leszarom, hogy egy vadidegen lány milyen életstílust követ meg kikkel bújik ágyba, épp az idegesít, hogy most a csapból is ez folyik, és aki nem tapsol ennek a csajnak a "coming out"-jához, az prűd meg irigy. Nem. Csak kurvára nem érdekel. Ennyi.

Egyébkét meg nem csak minket nem érdekel, hanem pl. bimbit sem, aki pasi. Ő meg biztos buzi, mi?
Előzmény: Randal Graves (38) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 06. 09. 20:37 | #40
A ribancokat a ribancok is utálják:
http://velvet.hu/blogok/randi/2013/06/03/a_ribancok_egymas_kozt_sem_baratkoznak/
"... a kutatók nem azt vizsgálták, hogy hány skalptól lesz ribanc egy nő, hanem azt, hogy a többiek hogyan viszonyulnak az ilyen nőkhöz. A meglepetés nem az, hogy negatívan, hanem az, hogy még azok a nők is lenézik az úgynevezett ribancokat, akik maguk is sok férfival feküdtek már le. Miközben természetesen egy férfinak dicsőség, ha minél több nőt sikerült lefektetnie."

Tényleg nem lehet egyszerű nőnek lenni...
+1 VÁLASZ
cripio 2013. 06. 09. 17:22 | #39
Nem értem, miért érzitek (te és a hozzád hasonlók), hogy jogotok van általánosítani.
Mikor Dzsudzsák összetörte a kocsiját, akkor is hogy szidták az "urak". Ott biztos nem irigységről volt szó, mi? A férfiak olyat nem csinálnak.




Előzmény: Randal Graves (38) +1 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 09. 16:41 | #38
Arra gondoltam, hogy minden qurvának, ribancnak nevezik a csajt, pedig ez a valóság. Ha valaki ki akar jutni az olimpiára annak sokat kell szopni. Egy-egy szponzorét, támogatásért meg kell izzadni, ez nem meglepő.
De ugyanez van a színésznőknél, énekesnőkkel is. Még nem híres, hiába tehetséges, valami plusz szolgáltatást kell nyújtani.
Az itt lévő "hölgyektől" kérdezném, hogy ki a kedvenc színésznőjük/énekesnőjük.

Az pedig az irigységnek tudható be, hogy ha egy csaj szép (bár nekem annyira nem jön be), akkor a nők egyből árgus tekintettekkel követik, hogy mikor hibázik valamit, mikor derül ki róla egy kis kellemetlen titok, és akkor lehet ribancozni.
Előzmény: Nas (37) -2 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 06. 09. 16:20 | #37
Szerintem akik itt nem izgulnak rá az úszónős könyvre, azokat a Szürke ötven árnyalata sem érdekli különösebben... Ez nem irigység kérdése.
Előzmény: Randal Graves (36) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2013. 06. 09. 16:17 | #36
azért a Szürke 50 árnyalat is fogy rendesen, a két könyv kb ugyanarról szól, az egyik bestseller, a másikat meg bűn megvenni? Nem értem az embereket. Nincs is rosszabb mint a női irigység.
-2 VÁLASZ
cila 2013. 06. 08. 22:30 | #35
Ez a külömbség a dombormű és a mélydombormű között. Utóbbit jobban fizetik. :)
Előzmény: Nas (33) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 06. 08. 17:12 | #34
El nem tudnék képzelni ennél unalmasabb időtöltést, mint egy ilyen könyvet olvasgatni. :-/
Dugjon akivel csak akar, egészségére váljon, ha neki épp az kell, de nekem mi közöm hozzá?
Előzmény: Nas (33) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 06. 08. 17:00 | #33
Nyáron mindig tömegével adnak ki ilyen lightos könyveket, hogy legyen mit olvasnia a népnek a strandon (gátakon...). :)
Gondolom, elfogyott a pénze a csajnak, aztán az úszáson meg a dugáson kívül nem nagyon ért semmihez, utóbbiból meg úgy nehéz lehet megélni, ha "csak jóképű pasik jöhetnek szóba". Vagy lehet, hogy most épp egy könyvkiadó vezetőjével dug... :)
Előzmény: bimbi (32) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 06. 08. 16:48 | #32
Nem követtem eddig ezt a sztorit, de ha jól értem arról van itt szó, hogy ez a csaj dugott fűvel-fával, és most könyv lett belőle? Ha igen, ki nem szarja le? Egyáltalán ki az a szerencsétlen, aki megvesz egy ilyen könyvet? Engem az sem izgat, ha élete végéig szűz marad, meg az sem, ha rajtam kívül megdugja az összes férfi. Biztos nagy a baj velem, de kicsit sem értem, hogy mit foglalkozik ezzel mindenki.
közlegény
közlegény 2013. 06. 08. 16:01 | #31
Összecsapnám én azt 10 perc alatt, de ugye minden megkezdett óra...
Előzmény: 7sleeper (29) 0 VÁLASZ
cripio 2013. 06. 08. 10:17 | #30
Ehhez viszont nem kellett volna egy egész könyvet megírni.
Lenyilatkozza valami interjúban, oszt csókolom.

Aki meg hajlandó ezért pénzt kiadni, hát az igazán sajnálatra méltó.
Előzmény: Mr. Wallace (18) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 06. 08. 08:18 | #29
órára drága jaz. ;-)

azért lógópédus még lehet belőle :-D
Előzmény: közlegény (28) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2013. 06. 07. 22:54 | #28
Nem engedném babológia órára semmiképp :)
Előzmény: 7sleeper (27) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 06. 07. 11:03 | #27
abból az asspektusból assem elfújna a passátszél.. ;-)
Előzmény: közlegény (26) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2013. 06. 07. 01:22 | #26
Ebből az aspektusból lehet már most is az, nem tudom, de megbizonyosodnék róla közelebbről. ;)
Előzmény: 7sleeper (25) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 06. 06. 22:14 | #25
:-)

lesz ő még aranyér-
mes
;-)
Előzmény: közlegény (21) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 06. 06. 22:12 | #24
Ráadásul a körmei is sárgák! (felső posztkép)
Előzmény: Purple (16) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 06. 06. 21:56 | #23
De "románcigány", ugye? :D
Előzmény: Purple (12) 0 VÁLASZ
cila 2013. 06. 06. 21:24 | #22
Jó a dalszöveg. Azért betoldhatták volna még hogy:
Meglátszik, hogy nem túlzottan szemérmes,
s talán ezért nem arany-, csak bronzérmes.
+2 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2013. 06. 06. 20:42 | #21
* brunzérmes
Előzmény: közlegény (20) +1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2013. 06. 06. 20:21 | #20
Ennek a csajnak nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha nem bronzérmes ufónő lenne, hanem csak egy csaj a szomszédból, lehetne vele jópofizni, ilyesmi. Na most írtak neki egy könyvet, amihez a nevét adta, plusz marketinggel megtámogatva, körítve, akár Szalai Vivien is írhatta volna, majd töltik jól pdf-ben (már ha). Az egészben ez a nóta legjobb, amin legalább lehet röhögni. Eddig azt se tudtam ki ez a lány.
Purple
Purple 2013. 06. 06. 18:27 | #19
Nem érted, de nem lepődök meg rajta.
Előzmény: Mr. Wallace (18) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2013. 06. 06. 17:36 | #18
Attól, hogy szeret kefélni valaki nem válik pondróvá. Van akinek elég egy, van akinek sok se elég. Könyv azért lehet belőle, mert imádunk pletykálni, és megvesszük kamattyolásainak hosszú történetét. Fogadásom van rá, hogy e könyv több példánya talál vevőre, mint sok irodalmilag értékes műé. Részemről kifejezetten szerencsésnek tartom, hogy a kicsi bácsik és a cárok lelepleződnek.
Előzmény: Purple (16) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 06. 06. 16:06 | #17
:-D
azt mondod mindig egymaga töltötte fel az uszodát? ;-)
pancsoló kislány-blankoló kislány-szancso'la..
Előzmény: Purple (12) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 06. 06. 16:06 | #16
Rég nem a mesterségről van szó... az ilyen gátlástalan szenny pondrók fulladjanak vízbe, stílusosan. Még könyvet is ír a saját kurvaságáról. Gyökér. És még mennyi ilyen van.
Előzmény: Mr. Wallace (15) +2 VÁLASZ
Mr. Wallace 2013. 06. 06. 16:02 | #15
Ugyan foltok vannak rajta, de a színe nem ordas, nekem ápoltnak tűnik (bár attól még lehet kellemetlen szaga), a könyvét nem olvastam, de amit hallottam róla, abból az jött le, hogy nem anyagi elönyért kufircolt.
Előzmény: Purple (12) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 06. 06. 16:02 | #14
inkább Postkép+80-120Kg az IRL. persze csak ha ő van alul és nem a víznek árja.. ;-)
Előzmény: .::JunKieEQ::. (1) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 06. 06. 13:52 | #13
:DDD
Előzmény: Purple (12) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 06. 06. 13:51 | #12
Ordas büdös kurva.
zed911 2013. 06. 06. 13:47 | #11
Ez a dal olyan mint a Niki!
Kurvajó :P
tjunior 2013. 06. 06. 11:01 | #10
Mióta abbahagyta a sportot egy kissé meghúzott, mondjuk nem csoda. A mostanában készült interjúkon már elég behízott feje van.
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 06. 06. 10:55 | #9
ha fiju lene ako nagy nöcsábász lene!!!!!!444 de igy csak egy hires és szégyentelen qrva.....
zed911 2013. 06. 06. 06:53 | #8
Hát ez jó lett, csak a belekiabálásokat nem kelltt volna cenzúraképp belerakni... :D
bungle
bungle 2013. 06. 05. 23:58 | #7
A hivatalos videó:
Polgár Peti ÚSZÓNŐSZEX Zámbó KOZSO (Peti Hetes 0531)
www.youtube.com/watch?v=RmpkH3qOIcc
Nas
Nas 2013. 06. 05. 23:44 | #6
Nem, csak a plakátját láttam, de feltételezem, kb. ilyesmiről szól. :P :D
Előzmény: .::JunKieEQ::. (5) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2013. 06. 05. 23:28 | #5
Mé' ? Olvastad könyvét, vagy mi...? :P :DDD
Előzmény: Nas (4) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 06. 05. 23:17 | #4
Neked is megvolt, vagy honnan tudod? :D
Előzmény: .::JunKieEQ::. (1) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2013. 06. 05. 22:57 | #3
Kéne egy auto-correction szemüveg... :)
Előzmény: bungle (2) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 06. 05. 22:55 | #2
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítósz.. izé... a photoshopot kezelni. ;)
Előzmény: .::JunKieEQ::. (1) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2013. 06. 05. 22:47 | #1
Postkép+20Kg=real life