Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
Tooni 2013. 05. 31. 14:12 | #50
Előzmény: POC (49) 0 VÁLASZ
POC 2013. 05. 31. 12:57 | #49
Én túlsúlyos vagyok, van rajtam minimum 25-30 kiló ha ezeket számolós indexeket nézzük, még a 195 cm -es magasságom ellenére is.
Nekem ne dumáljon arról senki, hogy a legtöbb kövér csak egész nap zabál, meg lusta, mint a disznó. Álltában ez baromság! Napi max. 3-szor eszek, egy grammal se többet mint általában sovány emberek. Ha nagyon meleg van munka után megiszok 1 sört. A munkám egyébként sok pörgéssel és mozgással jár, és itthol is vár a háztáji munka, kert állattartás, stb.
Tesóm sokkal többet eszik mint én, még sincs rajta egy kiló felesleg se, mondjuk ő elég szépen dohányzik is.
Próbálkoztam gyúrással, fogyózással, de erről a súlyról nem tudok lefele haladni, de hál istennek felfele se.
Akinek megadatott, hogy erőfeszítés nélkül sovány maradhatott, vagy kövér volt, de sikerült lefogynia ürüljön neki, és ne fikázza a másik tábort ilyen baromságokkal, hogy ilyen lúzer meg olyan. Inkább a saját portáján takarítson mindenki!
vadonka 2013. 05. 27. 08:35 | #48
érdekes ez a cikk, de nem ennyire szar a helyzet. az usa-ban már megszokott ha vki nagydarab...
én sem vagyok egy nádszál, nem vagyok kövér, mondjuk úgy testes alkat vagyok de megvan hozzá a 2 méteres magasságom is, szóval külső szemlélő csak simán "nagy" nak lát. nem vagyok sem a tekintetek kereszt tüzében sem megbotránkoztató kijelentéseket nem kapok, csak szimplán leszarnak az emberek mint ahogy a legtöbb ember leszar egy vadidegent. tehát teljesen semleges vagyok a mások szemében.

arról, hogy a kövéreknek lassú a gondolkodásuk meg annyit, hogy volt egy évfolyamtársam aki be se járt órákra meg ha be is járt akkor is a saját dolgaival volt elfoglalva mert nem érdekelte amit a tanár előad. mind azt hittük, hogy lusta és csak apuci fizeti neki a sulit, hogy legyen valami papírja. aztán kiderült, hogy olyan esze van, hogy akár átugorhatta volna az egész sulit és egyből diplomázhatott volna... nem csoda, hogy nem érdekelték az órák. mérföldekkel előttünk járt tudásban. na ő olyan 150 kiló volt kb, szóval jókora túlsúlyt cipelt. asszem valami nagyon durva dolgot csinált diplomamunkának is, még a tanárok is azzal példálóztak a későbbi évfolyamoknál is.

egyébként meg egy széttetovált pircinges embert sokkal inkább megbámulnak. a kövérség egy állapot nem mindenki tehet róla egyébként sem. nekem semmi bajom nincs a másokkal amíg nem másznak az intim szférámba :)
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 27. 07:24 | #47

Soraiddal sztem minden értelmes ember egyetért.
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 27. 07:23 | #46

- Nem mi, hanem te, mert a többiek fel tudják érni ésszel a mondanivalómat.
- Jaj, most lelepleztél, de el ne árulj a rabbinak, mert én is megmondom neki, hogy ..... vagy!
- Írjál majd még ilyeneket!

:)
Előzmény: komcsi (37) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 05. 26. 23:29 | #45
:-DD

zsíradó után meg kezdődik a sc-fi szupersorozat:
(nagyothallóknak és siketeknek szlovák felirattal)
Ano Rex felügyelő ;-)
Előzmény: bungle (44) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 05. 26. 23:19 | #44
:D
Esti Zsíradó, műsorvezetők Erőscsontozatú Antónia, Szellentő István és Boroshordó Krisztina. :)
Előzmény: 7sleeper (43) +4 VÁLASZ
7sleeper 2013. 05. 26. 23:08 | #43
zsíradó. az lesz az. rövidítve. ;-D (james cameron meg filmet rendez a Navii-k támadása címmel)

miért.. ha beterpeszt a Tongai Királyság, USA és anglia felett, kiviszi a fekete lyuk huzata a legsúlyosabbakat.. ;-)
Előzmény: bungle (42) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 05. 26. 22:07 | #42
Akkor marad a zsíradó, hájfejpénz, repjegy mellé túlsúly-kiegészítő és extra TB sarc, amíg csak vastag pénztárcával lehet igazán vastagnak lenni. :D

Gondolod, hogy Mangal Ilonka két szép csülkének szétrakása majd komoly fogyást eredményez? ;)
Előzmény: 7sleeper (39) 0 VÁLASZ
eMTé 2013. 05. 26. 21:18 | #41
Nagyon igaz. Arra kellene rájönnie pár "sömmi érőnek" - ahogy az egyik Szögedi ösmerősöm mondta :) - hogy ahhoz hogy valakit tiszteljenek, baromi kevés, ha mindig azt ugatja, hogy őt azért nem tisztelik mert .... és itt jön a "mert én cigány vagyok" mert én meleg vagyok" "mert én hideg vagyok" vagy bármi. Tessék tudomásul mindenkinek, hogy a tiszteletet csak személyesen és kiérdemelni lehet. Más útja nincs.
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 05. 26. 20:07 | #40
Ahogy sok "más" ember,úgy én is kikérhetném magamnak,hogy állandóan megvádolnak.Nem nézhetek rá a cigányra,a zsidóra,a dagadtra,a vékonyra,a magasra,a törpére,a fogyatékosra,az ikrekre,a homokosra,mert egyből megkapom,hogy nem vagyok elfogadó,toleráns.Ez egy f@szság!!!Hogy jön valaki ahhoz,hogy megítéljen engem vagy másokat egy pillantás alapján vagy miatt.Ha megnézek egy szép arcú átlagos testalkatú lányt,akkor az rendben van,ha ugyanezt teszem egy szép arcú duci lánnyal,akkor köcsög vagyok és elutasító?!Ha egy egészséges férfit megnézek,mert szerintem rosszul öltözött,az nem gond,de ha ez egy meleggel történik,akkor biztos azért bámulom,mert "buzi".
Nem lehet,hogy ezeknek az embereknek fejben kéne rendezniük a dolgot és saját magukat elfogadni.
Az emberek többségének már annyira kitolódott az ingerküszöbe és a toleranciaszintje,hogy "szimplán" dagadt,tetovált,leszbikus,félfejű,hatlábú embert már meg sem néz.Azonban,ha ezek a sérült vagy nem átlagos emberek még rá is tesznek egy lapáttal,akkor előfordulhat,hogy nemtetszést eredményez az átlag többségnél.Például a posztban szereplő hölgy is sok esetben úgy van felöltözve,hogy azzal kiemeli a cseppet sem előnyös alakját.Na azon már megbotránkozhatnak páran.Én sem csípem és lehet,hogy meg is bámulom a haspólóban és forrónaciban feszítő 200 kilós nőt.
Hogy lehet az,hogy átlag emberek milliói rajonganak egy meleg George Michael-ért,a duci Adele énekesnőért?És hogy lehet az,hogy szintén emberek milliói imádják,tisztelik(én is) és ha meglátják akkor ölelik-csókolják a végtag nélkül élő Nick Vujicic-ot?
El kell fogadni,hogy aki kicsit is más,mint az átlag,azt megnézhetik,de nem feltétlenül azért,mert meleg,dagadt vagy ronda,hanem azért mert az ember ilyen.Néz,bámul,következtetéseket von le magában és ennek végeredménye gyakran az arcára van írva.:)
+4 VÁLASZ
7sleeper 2013. 05. 26. 18:51 | #39
aztán a világ maradék része örökké fizethetné a yolocaust áldozatainak az antiallergén tisztasági csomagjaikat..

inkább legyen megint reggeli torna
legalább két izmot mindenképpen megmozgatna
Wicked-féle mozdulj.izé :-)

Előzmény: bungle (38) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 05. 26. 17:37 | #38
"vagy meg is lehet oldani".
Hogy oldjuk meg 1 574 789 012 túlsúlyos és 524 929 671 kövér ember problémáját? Ehhez valami zsír ötlet kellene... ááá, meg is van!
http://youtu.be/ya19CJQD7rQ
És legalább büdös ember is kevesebb lesz, ha használni fogják a terméket. ;)
Előzmény: Tooni (26) +1 VÁLASZ
komcsi 2013. 05. 26. 16:15 | #37
Ne izgulj, kis kócsagszem, nem azért szoktunk rajtad röhögni, mert kócsag vagy, hanem mert a kommentjeid bugyuták és sokszor önmaguknak is ellent mondanak. :)

"És nem gondolom, hogy embertársainkat a súlyuk alapján kellene megítélni, s pláne nem kellene pálcát törni fölöttük."
Hanem pl. a származásuk alapján, igaz te kis zsidógyülölő turbómagyar?
További vidám vasárnapot, kis kócsag! :)
Előzmény: hawkeye (35) 0 VÁLASZ
komcsi 2013. 05. 26. 16:12 | #36
Az ízléstelenség az én szememben nem másság. Inkább örülni kellene, ha az embernek vannak őszinte barátai, akik megmondják a véleményüket, ha valami gáz, vagy mondjuk előnytelenül áll rajta, még akkor is, ha az épp nem esik jól. Akiknek nincsenek ilyen ismerősei, azok egy részén röhög a fél ország egy-egy tehetségkutató selejtező első fordulóiban. És csodálkoznak nagy boci szemekkel, hogy miért fogja a fejét a zsűritag, amikor otthon mindenkinek tetszett a hangjuk.
Előzmény: Ravennë (33) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 26. 11:33 | #35

"A buziság meg a fogyatékosság másság, az illető nem tehet róla."

Jaj, cucuskám, ne add ki magad itt mindenki előtt! Ezek a dolgok csak kettőnkre tartoznak....

:)))


Egyébként igazad van, a kövérségnek a mértéktelen zabáláson kívül legalább tucatnyi más oka lehetséges. És nem gondolom, hogy embertársainkat a súlyuk alapján kellene megítélni, s pláne nem kellene pálcát törni fölöttük....
Előzmény: komcsi (32) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 05. 26. 07:44 | #34
ha mán másásg ako a cigányok vanak a zsidokal együt a legjoban kitéve a mekülömböztetésnek!!!!!!!4444
én például sokszo viszahalom hoty a hátamögöt lusta dagat buzi cigányoznak!!!!!!4444
pedig ha magasab lenék ugyanijen sujal má nem is lenék tusujos!!!!444
mindig csak a bántást kapom!!!!4444 még iten is enyomnak a faszisták!!!44444
mán nekem csak a cigi meg a szesz ami örömet okoz.....mos még azt is elvenék tölem a raszista orvosok!!!!!!444
bárcsak roma orvosunk lene!!!!!!444
Ravennë
Ravennë 2013. 05. 26. 01:27 | #33
Relatív, hogy mit nevezünk másnak... véleményem szerint mindenki, akin az átlag embertől (bár ez is szubjektív, de úgy érzem mindenkiben van egy kép, ami elképzelésben megközelítően azonos) eltérő bélyegek találhatóak meg, más... aki kékre festi a haját máris más, pedig tehet róla. Zombie Boy is más, mint ahogy a falábú emberek, a Down-kórosak és a transzvesztiták is. Szándékosan sorolom ezeket egy kalap alá, mert itt a lényeg azon van, hogy a társadalom ezeket az embereket igenis másnak tekinti és nem tudja elfogadni őket akár tehetnek róla, akár nem... Erről szólna ez a poszt is, ha az emberek nem egy csövön keresztül néznék azt.

De vegyünk egy talán gyerekes, de egyszerűbb esetet, nem pedig a fogyatékosokat, akiket előbb hoztam fel példának, mert kiforgatásra kerül a mondandóm... van egy k*rva jó hippi ruhám, ami bár nem azt a stílust képviselő, amiket a hétköznapokban viselek, de alapból azért nem veszem fel, mert az emberek (többnyire olyanok is, akik ismernek és érdekel a véleményük) annak ellenére, hogy nekem tetszik, megbámulnának benne, megszólnának, megvető pillantásokat tennének irányomba, és én ezt az érzést ki nem állhatom. Miért nem lehet a "más" dolgok felett egyszerűen ítélkezés nélkül csak úgy elsiklaniuk? Miért kell kinevetni a szerencsétlen gégerákosok hangját? Miért kell összesúgni a más emberek háta mögött? Miért nem értitek mit akarok mondani? (:D)
Előzmény: komcsi (32) 0 VÁLASZ
komcsi 2013. 05. 26. 00:11 | #32
A buziság meg a fogyatékosság másság, az illető nem tehet róla.
A kövérség nem másság.
A kommentek jelentős része nagyon jól értelmezi ezt, akár fáj ez valakinek, akár nem.
+2 VÁLASZ
RT/TURBO 2013. 05. 25. 23:12 | #31
Kézenfogós szmájli. :)
Előzmény: Tooni (30) +1 VÁLASZ
Tooni 2013. 05. 25. 22:58 | #30
Pontosan, ezt írtam én is.
"Tetszik vagy sem, végig kell járni a letevéshez vezető, még járatlan utat."
és amikor célba érsz
"Egyszer csak beláttam MAGAMTÓL hogy ez nem fasza.."
Szóval el kell jutni addig az elhatározásig ám, és ez nem egyik napról a másikra történik.
Előzmény: RT/TURBO (29) 0 VÁLASZ
RT/TURBO 2013. 05. 25. 22:22 | #29
Jelen esetben a dohányzás de lehet alkohol,drog függőségről való leszokásról kérdezel engem,akkor szerintem simán csak elhatározás kérdése az egész.
A mértéktelen zabálásról ugyan ez a véleményem.
Nyilván valakinek segítségre van szüksége ehhez,valakinek megy magától.
Voltak piával nekem is gondok pár évig,de már tudom kezelni..és nem kellett hozzá segítség..

Sok évvel ezelőtt a kocsmai gépekbe szórtam a lét...hiába mondták a haverok,ismerősök,hülye gyerek inkább vegyél téli gumit rajta...bla bla...
Egyszer csak beláttam MAGAMTÓL hogy ez nem fasza..

Nálam így történt...szóval azt akarom mondani ezzel,hogy az egész elhatározás kérdése.(ez csak az én véleményem)
Előzmény: Tooni (24) 0 VÁLASZ
nandras01 2013. 05. 25. 21:39 | #28
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 05. 25. 21:33 | #27
Én csak azt nem bírom, ha valaki direkt kihangsúlyozza, hogy ő valamiben MÁS, mint a többiek, és ezért különleges bánásmódot, elbírálást követel. Egy normálisan kinéző ember életében is adódhatnak ugyanolyan komoly nehézségek, amiket le kell küzdenie, még ha ez külsőleg nem is feltétlenül látszik meg rajta.
Ha valaki feltűnő, persze, hogy megnézik, de nem okvetlenül rosszindulatból, ahogy más is írta már. Ez a magukat hendikepesnek érző emberek frusztrációja csak.
"Érdekes", hogy azokat a fogyatékkal élő, sérült embereket, akik nem állandóan az állapotuk feletti sajnálkozással vannak elfoglalva, hanem igyekeznek inkább arra koncentrálni, hogy minél teljesebb életet éljenek, senki nem ítéli el, sőt, tisztelik, segítik, szeretik őket. Egy kövér, de gyönyörű hangú énekest hallgatva senkit sem érdekel, hogy kövér. Egy rokkant atomfizikust ugyanúgy elismernek zseniális professzorként. Egy paralimpikon előtt ugyanúgy megemeljük a kalapunk. Sőt. Aki viszont csak sajnáltatni képes magát, az ne is számítson együttérzésre.
+2 VÁLASZ
Tooni 2013. 05. 25. 20:43 | #26
Nem kell sajnálkozni az állapotokon, el is lehet fogadni, figyelmen kívül lehet hagyni, vagy meg is lehet oldani. Ki-ki képességei szerint :)
Előzmény: cappuccinox (25) +1 VÁLASZ
cappuccinox 2013. 05. 25. 20:39 | #25
Normál súlyú vagyok. De rettentően unom már, hogy próbálják a dagadtságot valami fogyatékosságnak, betegségnek beállítani. Pedig a túlsúlyosak legnagyobb problémája az életmódváltás elutasítása, illetve a kifogások keresése. Az okok persze mélyebbek és általában össztársadalmi problémák a reklámoktól egészségnevelésig, gyerekek testnevelésétől az élelmiszer ellenőrzés és tájékoztatás hiányáig. Ezernyi indok van, de ettől még elsősorban az emberi lustaság a legnagyobb hiba. Mindenki két pofára issza a cukros üdítőket, zabálja a mirelit pizzát, chips és csoki mindennap...és utána sajnáljam őket? A dohányzókat sem fogom tüdő bajaikért, a felhőkarcolón egyensúlyozgató hülye gyereket sem ha leesik... ezekhez nem tudok empatikusan hozzáállni.
Előzmény: hawkeye (20) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 05. 25. 20:39 | #24
Ez az "akaratgyengeség" érdekes téma. Mondjátok meg pontosan mi az, hogy akarat, és azt is, honnan szerezhető be?
Ha megtámadta egy kór a szervezetemet, meggyógyulok hamarabb, ha nagyon akarom? A rákot is túlélhetem akarattal?
Ha botfülű vagyok, ha nincs fejlett szépérzékem, ha hajlamos vagyok depresszióra, csak akarnom kell és tovaszáll?
Az akarat engem mozgat, vagy én mozgatom azt?
Akarom-e szívem dobbanását?
Én ennyire egyszerűnek tartom a dohányzásról való leszokást, a túlevésről való lemondást. Van, ami nem csakis rajtunk múlik.
Tetszik vagy sem, végig kell járni a letevéshez vezető, még járatlan utat. Tudatosítani, mit és miért tesz, hogy egyáltalán a választásig eljuthasson döntésében. Szóval, arra a kérdésre, miért nem szokik le valaki, pedig szeretne, nekem az lenne a válaszom, hogy nem minden utcasarkon van efféle személyi edző, mint konditerem. Valamint, hogy megtaláljon valamit, először fel kell fedeznie a hiányát, ha nincs meg a jelenléte.
Előzmény: RT/TURBO (14) 0 VÁLASZ
Dawe 2013. 05. 25. 19:43 | #23
Ettől nem lesz szebb ,inkább fogyjon le
Ravennë
Ravennë 2013. 05. 25. 19:22 | #22
XXI. században ez miért lenne akkora nagy hűha? :P

Az más kérdés, hogy csinált ezer képet, majd végignézve azokat keresett párat, ami "lesipillantós" vagy megkérte az embereket, hogy "pillantsanak" rá? Egyébként szerintem van közte egy-kettő, akik nem is őt nézik, hanem előtte vagy mögötte pillantanak el a kirakatot vagy más érdekességet nézve...

Mindenesetre nem az a fontos, hogyan készült, hanem mit akar közvetíteni. Szerintem nem is azzal van a gond, hogy megbámuljuk (én is) a "fura" embereket, hanem, hogy alapjáraton akaratlanul is elítéljük, lenézzük őket, talán ezáltal belső értékeiket is, amiket nem is ismerünk.

Bár nem kövérség, csak szimplán másság, de régebben volt szerencsém több "ilyen-olyan" fogyatékossággal élő emberrel is beszélgetni, akik annyira testi sérültek voltak, hogy szavakkal nem is tudták magukat kifejezni, csak papírra megrajzolt jelekkel mutogatva és ők "mondták", hogy az emberek automatikusan szó szerint hülyének, ostobának, debilnek (és még sorolhatnám) nézik őket, holott ők is ugyanolyan gondolkodásúak, közös zenekedvelő, olvasott, értelmes véleményalkotó emberek, mint akár az itt kommentelők. Talán valahogy ezen kellene elgondolkodnunk, megértve ezáltal a fotósorozat lényegét anélkül, hogy a másságot a kövérségre (még ha ez is van most hangsúlyban) szűkítenénk le...
Előzmény: DemJan (2) +2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 25. 18:09 | #21
Ezek szerint halvány lett az iróniám. A testsúlynak nem sok köze van a mentalitáshoz..
Előzmény: bungle (13) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 25. 18:06 | #20
Jó érzés így fröcsögni, gyűlölködni? Gebe-e vagyol, mondd? :)
Előzmény: cappuccinox (18) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 05. 25. 17:47 | #19
legtöbben a vele egyvonalban elhelyezett fénykéezőgépét nézik
és más mellett magára irányítja a figyelmet ezen felül a rikító, előnytelen öltözködésével is
FATtention whore

az meg, hogy valaki túlsúlyos, kövér - pláne nőként (és itt nem a terhességre és az akkor felszedett kilókra utalok)
nem csak arra vezethető vissza, hogy kétpofára zabál..
leadni meg nehéz, ha nem a lehetetlenhez közelít (mindaddig amíg a súly felszedésének okai fennállnak)
cappuccinox 2013. 05. 25. 17:36 | #18
Nevetséges ahogy a kövér disznók kikérik maguknak a megvető pillantásokat, vagy kiröhögésüket. A legtöbb először zabál két pofára évekig, majd amikor eléri a kritikus testtömeget, csodálkozik mennyi betegséget szed össze pillanatok alatt. Ráadásul például Amerikában még csak az sem lehet kifogás, hogy minőségi alultápláltságuk van, hiszen bőven lenne zsetonjuk egészséges élelmiszerekre. Egyszerűen lusták, zabálják a gyorsétteremi és mirelit moslékot.
Az élelmiszergyártók pedig igazodnak rendesen, lassanként nincs olyan termék, amit ne nyomnának agyon cukorral vagy sóval. A hülye szülő meg adja a gyerekének a narancslevet, mert az van ráírva, hogy 100%-os. Ja, hogy van egy literben 150 gramm cukor is, az kit érdekel...
-1 VÁLASZ
Kornéliusz 2013. 05. 25. 17:11 | #17
Aha, fog egy járókelőt, ad neki öt dollárt, hogy áljon mögé és vágjon grimaszt.. ;)
bungle
bungle 2013. 05. 25. 17:10 | #16
Felőlem úgy pusztítja magát mindenki, ahogy akarja, csak ne más kárára.
"Szabad országban mindenki szabadon dönti el, hogy mikor, miben és milyen tünetek között akar meghalni."
Előzmény: RT/TURBO (14) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 05. 25. 17:09 | #15
Most olvastam itt:
www.origo.hu/egeszseg/20130312-korlatozni-akarjak-a-kukoricaszirupot-itthon.html
A legújabb kutatások szerint a fruktózban gazdag étrend lassítja az agy működését is.
Előzmény: cameloti (10) 0 VÁLASZ
RT/TURBO 2013. 05. 25. 16:54 | #14
Akarat gyenge hülyéknek gondolod a dohányosokat...mi választottuk.
Én hallottam sokszor dohányostól hogy így le kéne szokni,úgy le kéne szokni....talán ők akaratgyengék..

Hogy a kövérek zabálnak? Ők választották a zabálást...
Miért ne élhetne mindenki úgy,ahogy ő szeretne?
Előzmény: bungle (12) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 05. 25. 16:47 | #13
Már több embertől hallottam ezt a tévhitet, én mégis azt tapasztaltam saját környezemben, hogy a kövérek bár kifele nagyon vidámnak, jókedélyűnek mutatkoznak, belül igazából iszonyú depressziósak. Ettől persze még nem általánosítanék, biztos van kövér, "gebe" (ami szerintem szintén kóros, lásd pl. anorexia) meg normális testalkatú között is ilyen meg olyan, de a kutatások azt igazolják, hogy a túlsúly és a depresszió között bizony komoly kapcsolat van. Az állandósult stresszes állapot gyakran okoz jelentős pszichológiai diszfunkciókat, idegességet, depresszív hangulatot, míg a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás a hangulatra és az önértékelésre is pozitívan hatnak.
Előzmény: hawkeye (11) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 05. 25. 16:37 | #12
Miből gondolod, hogy rabságnak gondolom a dohányzást?
Elhiszem, hogy szeretsz dohányozni, sőt én igazából még nem találkoztam olyannal, aki azért szívja a cigit, mert nem szereti. :D
A kövérek is kifejezetten szeretnek mindenféle egészségtelen dolgot kétpofára felzabálni.
Egészen addig, amíg nem kaptok tüdőrákot vagy nem lesz valami komoly baj a kövérségből adódóan. Utána már nem annyira fogjátok szeretni. :)
Előzmény: RT/TURBO (8) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 25. 15:51 | #11
Én azt vettem észre, hogy a kövéreknek lassabb a gondolkozásuk. Szerintetek?

Sztem szamárság. A kövérek jókedélyűek, értelmesek. A gebék meg humortalan, nyűgös gyomorbajosok. :)
Előzmény: cameloti (10) +1 VÁLASZ
cameloti 2013. 05. 25. 15:27 | #10
Nem értek egyet a postszöveggel, hogy a legtöbb ember nem tudja elfogadni a másságot. Engem nem zavar, és nem is érdekel ha valaki kövér. Az ő baja, és erről így vélekedik a legtöbb ember is, és továbblép.
Más kérdés az,, hogy ami az általánostól eltérő, azt megbámulják az emberek, Teljesen normális emberi reakció. Megbámuljuk a nagyon magas, nagyon alacsony, albínó, nagymellű, félszemű, és kövér, stb. emberkéket, mert talán érdekesek, de ettől még elfogadjuk őket. Nem bántásból, hanem szimplán érdekes. Jó érzés összemérni magunkat velük, hogy mi milyen jól nézünk ki.
Megint más kérdés, hogy a kövér emberekről (nagyon)sokan rossz véleménnyel vannak, minthogy akaratgyengék, lusták, igénytelenek. Ülnek a tv előtt és zabálnak. Nem tudnak egy normálisat szexelni sem.
Én azt vettem észre, hogy a kövéreknek lassabb a gondolkozásuk. Szerintetek?

Bogáncs 2013. 05. 25. 15:22 | #9
Ronda is meg kövér is, ez tény, de azért fura ahogy bámulják. Hiszen rengeteg csúnya vagy kövér ember él, mégsem bámuljuk meg őket. Valami nem stimmel a képekkel :/ És amúgy most ő a fotós és önkioldóval fényképez, ami pont eltalálja az undorodó arckifejezéseket, vagy mégsem ő a fényképész, csak egy alany?!
RT/TURBO 2013. 05. 25. 14:57 | #8
Miből gondolod hogy nekünk dohányosoknak a dohányzás rabság?
Én,kifejezetten szeretek dohányozni. Nem is tervezem a leszokást róla. Max. egy kicsit a db.szám csökkentésre próbálok figyelni..
Előzmény: bungle (5) 0 VÁLASZ
betyár 2013. 05. 25. 13:11 | #7
miért ne lehetne jól megnézni a rossz példát? az okos ember az igénytelen lúzerek hibáiból tanul
+2 VÁLASZ
dude 2013. 05. 25. 12:50 | #6
Nem akadnak össze a tömzsi X lábai?
bungle
bungle 2013. 05. 25. 12:23 | #5
Előnyösek ezek a testhez simuló ruhák.... hol a hányózacskóm?!

Én egyébként el tudom fogadni, ha valaki akár ilyen mértékben is dagadék, csak nem értem. Neki jó így? Nem hiszem, max. azt hazudja magának. Rengeteg hátránya van, nem beszélve az egészségéről.
www.worldometers.info/hu/
Mennyivel jobb lenne azt a napi (!) fél milliárd dollárt elkölteni valami értelmesebb dologra, amit csak az USA-ban költenek a kövérséggel kapcsolatos betegségekre.
Tudom, ilyenkor jön a kifogás, hogy beteg, azért kövér. A dagik 99%-a azért hízza magát Buddhára, mert mértéktelenül zabál és lusta. Akinek meg pajzsmirigy betegsége van, az kezeltesse.
De ugyanígy nem értem pl. a dohányosokat sem, ettől még elfogadom, hogy vannak, de akkor fogadják el ők is, hogy én speciel akaratgyenge hülyéknek nézem őket.
+9 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 05. 25. 12:19 | #4
Ha fotóznak valakit, szerintem automatikusan mindenki odanéz, hogy kit / mit fotóznak... Ha ugyanezt megcsinálnák egy jó nővel, lehet, hogy még utálkozóbb tekinteteket lehetne lencsevégre kapni... :D
+1 VÁLASZ
Qpapa 2013. 05. 25. 12:05 | #3
Zebra közepén megáll pötyögni a telóval. Csodálkozik, hogy megbámulják?
+1 VÁLASZ
DemJan 2013. 05. 25. 12:00 | #2
Nem láttam még olyan fotóst, aki ilyen ügyesen fotózza önmagát. D:
pdstudio 2013. 05. 25. 11:58 | #1
Milyen érdekes, hogy az emberek egy bizonyos, nagy része a más emberekre máshogy néz. Ezt feltétlenül lencsevégre kellett kapni :D.