Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle
bungle 2013. 05. 29. 10:22 | #26
Cseréltem az indavideós linkre...

Ez mekkora szöveg! :D

"A lakosságot kulturális gettóban tartó kereskedelmi tévék és színes újságok a debilitás diktatúráját honosították meg hazánkban. A bulváruniverzum megafonjaiból nullahuszonnégyben ordító ostoba locsogás-fecsegés és húgymeleg tartalomnélküliség túlharsog minden érdemi közlendőt és gondolatot. Reneszánszát éli a gőgösen terpeszkedő tudatlanság, honfitársaink milliói tengetik végig egyszer leélhető életüket a legsötétebb szellemi nyomorban anélkül, hogy valaha is átélnék a spirituális önmegvalósítás és a láncait hátrahagyó elme szárnyalásának felszabadító erejű katarzisát.

A büfé-ruhatár jellegű kamuképzések által ipari mennyiségben termelt szellemileg pehelysúlyú buborékemberek korszaka jött el. Trendire sztájlisztolt öntelt analfabéták tolonganak a médiában, míg a valódi tehetségek többsége ismeretlenségben vegetál vagy külföldön épít karriert.

Mai versenyzőnk a hírhedt Viva TV celebkeltetőjéből szabadult rá az országra; erről a csatornáról talán elég legyen annyi: korábbról nekik köszönhetjük az európai civilizáció olyan szerényen intelligens kiválóságait, mint Lilu, Balázs vagy Rákay Philip.

Az elkényeztetett hülyegyerek figuráját minden megnyilvánulásában hézagmentesen hozó Istenes Bence affektálós ál-lelkendezése, idétlen heherészése a sokat próbált magyar tévénézők zsebében is élére nyitja a bicskát; irritációs rádiusza olyan pusztító, hogy a hatására talán még I. Ferenc pápa is képes lenne kevésbé hízelgő mondatszerkezetben emlegetni a Teremtőt.

Anyacsatornájánál riasztó tempóban tölti ki a rendelkezésére álló médiateret (talán csak a Villába való beköltözés és egy Barátok közt-epizódszerep hiányzik), a szövetséges bulvárlapokat pedig eleve úgy tördelik, hogy egy 10x13 centis helyet minden számban elfoglal a fotója, a harmadvonalbeli celebluvnyákkal való enyelgéséről szóló szöveget pedig lapzárta előtt 5 perccel illesztik a kép mellé.

Szerencsés outsiderekként tanácstalanul próbáljuk megfejteni, kinek és milyen végzetes megfontolása állhat e tesztoszterontól fosztott, babapopsi-arcú antiférfi szerepeltetése mögött, aki többet karattyol üresjáratban, mint egy jászberényi Twilight-tinitalálkozó résztvevői együttesen, de egy biztos: ha az evolúció csak ilyen kvalitású férfiakat termelt volna ki magából, akkor most nem a következő Mars-expedíciót terveznénk, hanem még mindig az Ősóceánban fotoszintetizálnánk."
Előzmény: Tooni (25) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 05. 29. 09:40 | #25
https://www.facebook.com/gyokerhatarozo
"A Budapesti Kommunikációs Főiskolán parádézó Hajdú Pétert egy transzparens fogadta:
"A beteg gyerek NEM szórakoztatás. A szennylapokban parádézás NEM sztárság. A bulvárinterjú Gyurcsánnyal és Orbánnal NEM újságírás."
Az esetről készült videót - melyben Hajdú annyit hazudozik és arcoskodik három perc alatt, hogy abból egy komplett választási kampány kitelne - ki tudja, milyen alapon, már eltávolíttatta a Youtube-ról, egyelőre az Indavideón elérhető.
BKF-es informátorunk szerint a főiskolán valóságos boszorkányüldözés zajlik, diákokat fenyegetnek, minden eszközt bevetnek a demonstrációban részt vevők beazonosítására és megfélemlítésére."
bungle
bungle 2013. 05. 23. 23:41 | #24
Mokkában is jó volt:
http://youtu.be/jLkVHXMgX1U
Meg Kálmán Olgánál:
http://youtu.be/EUjVmnxF1sg
Előzmény: Tooni (23) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 05. 23. 23:35 | #23
Mogács Dániel a Frizbiben a Kétfarkú Kutya párt jelöltjeként
http://www.youtube.com/watch?v=P_0Oz2_F51c
ugyan több mint 2 éves videó, de baromi nagy :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2013. 05. 23. 23:06 | #22
Szerintem nem ér annyit...

Előzmény: RT/TURBO (21) +1 VÁLASZ
RT/TURBO 2013. 05. 23. 22:58 | #21
Lehugyoznám.
+2 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2013. 05. 23. 22:20 | #20
Értelmesebb?

Hajdúval már láttam vitát. Mondjuk az igaz, hogy baromi távol áll tőlem a gondolkodásmódja, de annak amit mondott volt eleje, közepe, vége, volt benne logika. volt mivel vitázni, egyet nem érteni.
Puzsér ezzel szemben, függetlenül attól, hogy rádió- vagy tévéműsort vezet, vagy tálensóban megmondóember, a kommunikációnak egyetlen formáját ismeri: lerohanni, feldönteni, páros lábbal a mellére ugrani és tíz centiről, nyálat fröcsögve az arcába ordítani. sosem reagál arra, amit a vitapartnere mond, max arra, hogy megszólal, de a legtöbb ami kitelik tőle egy szalmabáb. annak amit mond, alsó hangon 90%-a vegytiszta demagógia és a maradéknál is kurvára rezeg a léc.
Nem mondom, hogy nem kell némi szellemi input ahhoz a töménytelen faszsághoz, amit összehord, de értelemnek azért nem nevezném.
Előzmény: thisisreal (14) -2 VÁLASZ
Tooni 2013. 05. 23. 22:14 | #19
Előzmény: Gyutacs (18) 0 VÁLASZ
Gyutacs 2013. 05. 23. 20:54 | #18
Ez egy MÉDIAHACK volt a részéről de amúgy észre is lehet venni az egészből. Szokása ilyet csinálni. Legutóbb showder klubban csinált ilyet.
Előzmény: Tooni (15) 0 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 05. 23. 19:02 | #17
Még nem.Most biztos a Story,Blikk és társaira gondolsz.:)
Előzmény: nandras01 (13) 0 VÁLASZ
komcsi 2013. 05. 23. 17:59 | #16
Hajdú Péter: Puzsér kihasznált
http://youtu.be/RK9sDYpz50Q

Majkával összekötve dobnám őket a Dunába...
Tooni 2013. 05. 23. 17:54 | #15
Az-az, ahogy mondod!
http://youtu.be/h4kQxGb8ozs
:D
Előzmény: nagydee (10) 0 VÁLASZ
thisisreal 2013. 05. 23. 17:40 | #14
Az lehet, de egy fokkal értelmesebb és jobb a beszélőkéje.
Előzmény: nagydee (10) 0 VÁLASZ
nandras01 2013. 05. 23. 17:28 | #13
az olvasással még nem próbálkoztál..?
tjunior 2013. 05. 23. 17:01 | #12
Hajdú Péter neve már nem tulajdonnév hanem jelző, azt kívánom neki hogy hányon fost egy hétig meg ilyenek.
Egy műsorát nézném meg, egy realityt ahol az 5.percben agyonverik egy mellékutcában, jó rövid műsor lenne, de tutti nézettségi rekordokat döntögetne.
-1 VÁLASZ
Lawrence 2013. 05. 23. 16:47 | #11
Félre ne érts,értem,amit írsz és egyet is értek azzal,hogy voltak sokkal jobb műsorok és voltak sokkal jobb lehetőségek mint most. De szerinted mennyi köze van ennek ahhoz hogy igény?! Szerinted a TVből lett milliárdosok, milliomosok direkt csinálják hogy hjajj ezt kéne adni mert hátha becuppantja őket? Dehogyis. Ne félj felmérték ők mire van igény. 10 évig dolgoztam középiskolában .. a diákok igen nagy %-a alig várta hogy nézhesse ezeket. Nagyon sok fiatal, felnőtt, idős, stb pontosan tudja mikor mennek ezek és nem csak úgy eléesnek mint Te :) vagy akár én is. Szobaantennával néha bejön pár adás Digitálisan akár HDbe is :) hát néha én is keveredtem szennyre, egyszerűen felbasz és 5 másodperc után elváltom.. akkor inkább a semmi, vagy 3 Family Guy epizód :D:D szóval megértelek de hidd el nem annyira generált mint belenyugodott dolog ez. A legjobb mikor rinyál a fél ország hogy neki kell pl. a discovery.. amit néz heti 1x a többi időben meg nézi a Voice-ot vagy épp Hajdúretket. Én mindig azt mondtam. Ezek csinálják jól. Pont nekik van igazuk mert röhögnek a népen és milliomosok lesznek belőle. És még hülyék is annyira hogy őket ez ne zavarja....
nagydee
nagydee 2013. 05. 23. 16:17 | #10
Puzsér legalább akkora médiageci, mint ez. ha nem nagyobb.
Előzmény: thisisreal (5) 0 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 05. 23. 15:58 | #9
Félre ne érts,értem,amit írsz és egyet is értek azzal,hogy aki nem akarja,az nem nézi.
Csupán próbálom megmagyarázni a jelenséget,megérteni a miértjét.
Nálam van olyan,hogy késő este(pl:23-02-ig),mikor már megnéztem a majmok kurkászási szokásait,a összes focimeccs összefoglalóját,sőt még a kívánságkosár ismétlését is,na akkor belebotlom olyan műsorokba,amit később megbánok.Akkor már nincs kedvem netezni,tenni-venni,de még nem vagyok álmos és jó úgy tespedni.Pont,mint egy zombi.:) Tudják nagyon jól,hogy mikorra kell ezeket a műsorokat tenni.Az emberek többsége csak megszokásból nézi,mert a meló után kikapcsolja,letompítja.Nem nagyon tudok elképzelni olyan műsort,ami ne döntene rekordot azokban az időszakokban.
Ez egy káros szenvedély,amiről sokan nem tudnak leszokni,illetve nem tudják helyettesíteni mással.Katasztrófa,ami manapság a tv-ben megy,mintha az lenne a cél,hogy az ember ne tudjon semmit a körülötte zajló eseményekről,hogy ne legyünk vidámak,csak bambuljunk.Régen voltak vetélkedők,vidám-tudományos műsorok,érdekes családi filmek.Ezek úgy összehozták a családokat,gyakran közös programként lehetett felfogni.
Előzmény: Lawrence (7) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 05. 23. 15:43 | #8
A TV2 legalább akkora hulladék, mint a BP TV volt, csak ott több a pénz. Hajdú Péter pedig egy említésre se méltó senki.
+1 VÁLASZ
Lawrence 2013. 05. 23. 15:19 | #7
Szerintem ez meg ízlés és döntés kérdése. 6-8 évig éltem úgy hogy TV-m se volt. Kábelem mai napig nincs, filmeket nézek csak a TV-n.A neten hálistennek az jön be amire én kattintok :D pl. ez :D:D

Úgy gondolom és ez valaki előző kommentjére is reakció hogy ez a legnagyobb kifogás hogy "ezzé tették a népet" ... ez egy nagy butaság. Azt lehet megvezetni aki hagyja magát. Továbbra is hiszem ahogy látom ismerettségi körömben is hogy az nézi ezt aki NÉZNI AKARJA! ..
Kornéliusz 2013. 05. 23. 15:16 | #6
A 'média' azért kicsit túlzás.. :)
thisisreal 2013. 05. 23. 15:00 | #5
Puzsér megenné reggelire, nem csoda, hogy nem akar vele nyilvános vitát, nagyon rosszul jönne ki belőle.
+2 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 05. 23. 14:48 | #4
Szerintem ez kicsit olyan,mint mikor a pici gyerek citromot eszik.Tudja és érzi,hogy qrva sz@r,fanyar íze van,a taknya-nyála egybefolyik,de mégis nyúl a következő adagért.:)
Nem tudom,hogy csak belénk vagy az egész emberiségbe kódolva van ez az önkínzás,kárörvendés,kíváncsiság,vagy nevezzük,ahogy akarjuk,amik felszínre törnek egy-egy ilyen műsor vagy "híresség" láttán.
Bevallom én amennyire tudom kerülöm ezeket a szereplőket és műsorokat,de magamon veszem észre,hogy néha győzedelmeskedik a gonosz oldal és a képernyő előtt tart.Ilyenkor megmerevedem,mint a kobra és bambulok.Pár perc múlva eszmélek hangos káromkodás közepette,majd elkapcsolva virtuálisan vállon veregetem magamat,hogy "dejó ecsém,hogy te nem vagy ilyen majom".:)
A nézettség pedig semmit nem jelent,nem feltétlenül minősíti a műsort vagy a közszereplőt.Elég ha a Balázs vagy Maóóónika showra gondolunk,vagy pár rekordot döntő "u2b" videóra.
Előzmény: Lawrence (2) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 05. 23. 14:40 | #3

"Ilyen az országunk, ilyen a nép, vagy az egész emberiség... erre van igény."

Mert ilyenné tették. Ilyen agyatlan, kolomp után totyogó birkákká.... :(
Előzmény: Lawrence (2) 0 VÁLASZ
Lawrence 2013. 05. 23. 14:00 | #2
Én speciel ezt az embert utálom, mert nagyon unszimpatikus és kiráz tőle a hideg, de nem tudom min csodálkozunk...
ha még nincs is teljesen igaz :) hogy ő a legnézettebb akkor is rengetegen nézik, hallgatják, várják. Ilyen az országunk, ilyen a nép, vagy az egész emberiség... erre van igény. Ugyanúgy minthogy azokra akiket ő is felsorolt. Számomra azok is szennyek, és bármilyen furcsa sokról meg azt se tudom kicsoda, más meg azt is hogy hányas a lába. Én inkább azt tartom szánalmasnak hogy az emberek ezt nézik, várják, igénylik mint magát a műsort. Persze most jöhetnek az érvek hogy de hát ez megy mindenütt a TV-ben, de ahogy másnak is mondtam már.. van az a nagy piros gomb és ki lehet kapcsolni a picsába!:)
rámnémetnemlelelmenteménmár 2013. 05. 23. 13:58 | #1
Címkék között: "médiageci"-nagyon találó.:)