Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
fehérember | 2013. 04. 27. 07:42 | #21
"Bulira" készülnek a börtönből ítélet híján kiengedett sorozatgyilkos cigányok

Házi őrizetbe kerülnek azok a sorozatgyilkosok, akik előtt kedd reggel nyílt meg a börtön kapuja. R. Elemér és két családtagja, akik védtelen időseket gyilkoltak és raboltak ki, azért hagyhatják el a fegyintézetet, mert letelt az előzetes letartóztatásban tölthető négy év, és ügyükben nem született ítélet. Mindez azért történhetett meg, mert a bíró, aki először tárgyalta a sorozatgyilkosok perét, feljebb lépett a ranglétrán. Az ügyet egy másik ítész vette át, akinek újra kellett kezdeni a tárgyalássorozatot. Ő hiába igyekezett, egy hemogenetikai szakértői vélemény nem készült el (amely a DNS-azonosításban segített volna), ennek hiányában pedig nem lehet ítéletet hozni. Ezért a kegyetlen banda három tagja egyszerűen kisétál a börtönből. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy szabadon lévő családtagjai várják-e őket, vagy egyedül indulnak haza Ároktőre. R. Elemérék már nagyon készülnek szabadulásukra, amelynek tiszteletére bulit is rendeznek. Az áldozatok családtagjai azonban mélységesen felháborodtak azon, hogy a gyilkosokat kiengedték.
– Biztos vagyok benne, hogy az első pillanattól a szökésben fognak mesterkedni. Ez az egyetlen lehetőségük, hiszen életfogytiglani börtönt is kaphatnak – mondta egyikőjük.
A Fővárosi Törvényszéken csak annyit erősítettek meg, hogy R. Elemérék ügyében már megszületett a döntés a kényszerintézkedésről.
Otthonukban kell maradniuk a nap huszonnégy órájában, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy milyen gyakran ellenőrzik őket, hogy ne szökjenek meg. A rendőrség csak annyit válaszolt, hogy ezt is a bíróság írja elő nekik. Ők csak végrehajtják a dokumentumban foglaltakat.
Mint megírtuk, a héttagú banda összesen tizenkétszer csapott le. Mindannyiszor hajnalban, idős emberekre rúgták rá az ajtót, majd összeverték és kirabolták őket.
(Blikk nyomán)
fehérember | 2013. 04. 27. 07:40 | #20
Röhögve hagyták el a börtönt a gyilkos kancigányok

Soha nem látott a rendőri készültség Ároktőn, ahová csütörtök éjjel négyévi előzetes letartóztatás után hazatérhetett a sorozatrablásokkal és gyilkosságokkal vádolt idősebb R. Elemér (51) és fia, R. Henrik.
Bár temérdek bizonyíték támasztja alá, hogy a cigány banda tagjai kegyetlenül összevertek és kiraboltak idős embereket, a törvényszéknek mégis ki kellett engednie őket, mert 4 év alatt sem született ügyükben ítélet.Alig léptek ki a börtön kapuján, családtagjaik borultak a nyakukba, majd vidáman indultak hazafelé, ahol aztán házi őrizetbe kerültek. Úgy tudni, hogy a rendőrség nem figyeli 24 órában R.-ék házát, csak naponta háromszor kopogtatnak be, és ellenőrzik, hogy nem szöktek-e meg. Mivel életfogytiglanit is kaphatnak, akár kereket is oldhatnak, hiszen veszítenivalójuk nincs.
– Folyamatosan cirkál egy rendőrautó a faluban. Amikor megtudtam, hogy kiszabadulnak, rögtön egyeztettem a rendőrkapitánnyal – mondta Vargáné Kerékgyártó Ildikó polgármester, akik szerint Ároktőn dolgos emberek laknak, de R.-ék nem először hoztak szégyent a településre. – Megáll az ember esze, hogy kijöhettek! Döbbenten állunk az igazságszolgáltatás előtt. Van munka, keményen dolgozunk a falu jó híréért, de ez az eset besároz minket – hangoztatta.
Kérdéses, hogy a rablóbanda tagjai hogyan tudják majd biztosítani a megélhetésüket úgy, hogy nem hagyhatják el otthonukat. Korábban főként segélyből és alkalmi lomizásból tartották fenn magukat, de amióta előzetes letartóztatásba kerültek, az önkormányzat már nem folyósít számukra szociális támogatást.
(Blikk nyomán)
fehérember | 2013. 04. 25. 06:53 | #19
"Nemzeti Ügyek Kormánya": Nem különíthetők el a túlkoros, az osztályt terrorizáló cigányok "csak" azért, hogy a magyar gyerekek nyugodtan tanulhassanak

Elvégre Balog Zoltán - és persze az egész kormány - nem azt nézi, hogy mi jó a magyaroknak, pontosabban, az ő szóhasználatukkal, a "nem cigány magyaroknak", hanem azt, hogyan járhatnának egyre jobban az imádott eltérő kultúra kedvében. A leendő színes szavazók meg persze annak örülnek, ha el lehet venni a "paraszt magyartól" a pénzét, a telefonját, bármikor meg lehet verni - persze nem egyedül -, hogy így nyerjen bizonyítást az átlagon felüli rajság stb. - gyakorlatilag áldozatot biztosítanak a ragadozóknak, gazdatestet az élősködőnek, elpusztítandó szervezetet a bűzölgő pestisnek."Amikor tudatosan szegregálnak, szorítanak ki hátrányos helyzetűeket azér', hogy egyébként mások nyugodtan tudjanak tanulni, azt nem támogatjuk!" - jelentette ki Balog Zoltán cigányimádás-ügyi miniszter ma reggel a Kossuth Rádióban.
Ahol nincs plusz pedagógiai szolgáltatás, ott nem támogatják az elkülönítést és a "hátrányos megkülönböztetést" - tette hozzá, nem titkolva: kizárólag a leendő tolvajok, rablók, erőszaktevők, gyilkosok érdekeit nézik. Ha nekik úgy még kényelmesebb, akkor esetleg lehet szó "szegregációról", de a kérdést semmiképpen sem szabad a majdani adófizető magyar gyerekek szemszögéből nézni, nehogy már arról szóljon a magyarországi közoktatás, hogy a gyermekeink - akikről csak annyit fontos megemlíteni, hogy "nem cigányok" - nyugodtan és eredményesen tudjanak tanulni...
Íme a beszélgetésrészlet:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GYqXPB-jcPw
Valerius 2013. 04. 23. 16:50 | #18
Még ha ezt sikerül a gyakorlatban is megvalósítani, akkor is, a végeredmény az lesz, hogy lesz egy művelt, esetleg jó értékekkel bíró roma rétegünk (jó, tudom, durván utopisztikus, de alapvetően efelé visz ugye az ügy). Namármost szerintem először azokat kéne megtámogatni, akik úgy amúgy dolgoz(nának, ha lenne mit)nak.
7sleeper 2013. 04. 19. 10:43 | #17
jaz há' hodj csumidázzam a biberédet ;-D
Előzmény: Purple (15) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2013. 04. 19. 07:10 | #16
"...nem érti miért csak a közmunkásokat büntetik így. Másokat, köztisztviselőket, közalkalmazottakat miért nem?"

Ennyire sötét legyen valaki! A köztisztviselő, és a közalkalmazott állami dolgozó! Ő fizetést kap!

A közmunkás pedig "megdolgozik" a SEGÉLYÉRT!


Tipikus "dögöljön a szomszéd lova is" hozzáállás.

Purple
Purple 2013. 04. 19. 07:06 | #15
Na tessék, már "cigány gammar náci" vagyok. :DD
Előzmény: Purple (14) +2 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 19. 07:05 | #14
Kisebbség az nem két s felétek? :D
Előzmény: Botos Vendel (13) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 04. 19. 07:00 | #13
mán megind a kisebséget báncsák!!!!!44444 mijen eggy faszista ország ez!!!444
fehérember 2013. 04. 18. 15:49 | #12
ez de komoly:
kuruc.info/r/22/110890/
komcsi 2013. 04. 18. 15:37 | #11
És ezt te komolyan kérded?
Nekem nincs 14 éves cigánylányom. Szerintem a bátyjának nem volt jó aznap, mert nem jutott hozzá hugicához, aztán csinálta a fesztivált.
Előzmény: scv (10) 0 VÁLASZ
scv 2013. 04. 18. 15:33 | #10
Ezt most komolyan kérded? :D:D ha a te 14 éves lányodat megcsinálná egy tesvíír nem vernéd sántára? :D:D amúgy meg nem volt jó a jányak vagy mittomén :D
Előzmény: komcsi (9) +2 VÁLASZ
komcsi 2013. 04. 18. 15:25 | #9
És nem akarta elvenni a cigánylányt, vagy miért verték sántára?
Előzmény: scv (4) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 04. 18. 15:23 | #8

Nyugi, van akinek jó! Nézd meg azt, akinek legjobban duzzad a zsebe...! :)
Előzmény: scv (6) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 04. 18. 15:22 | #7

"Az alulszocializált gyerekeket külön oktatásban kellene részesíteni, mivel nagy a lemaradásuk a társaikkal szemben és persze, hogy kirekesztve érzik magukat, mert ezt azért mégis megtanították nekik."

1. Ha a te gyereked jár olyan általános iskolába (osztályba), ahol a purdék miatt nyolcadikban még csak az ötödikes anyagnál tartanak, s emiatt nem veszik fel középiskolába, mit szólsz?

2. Ha külön osztályokat indítanak nekik, akkor az összes gyülevész emberi jogi konda rájuk rohan, szegregációról röfögve.

3. Igen, azt jól megtanították nekik, hogyha valami elítélendőt cselekszenek, nehogy bocsánatot kérjenek, hanem ordítsák tele torokból, hogy "azé' mer' cigány vagyok?".

4. Énmiattam mindenki lehet hülye, meg igénytelen, meg minden, de akkor ne tőlem várják életmódjuk finanszírozását!


scv 2013. 04. 18. 15:20 | #6
Ja, még valami. Arról nem beszéltek a riportban, hogy ezt az elnéptelenedett iskolát, amibe hol bejárnak hol nem a cigányok egy Új Széchenyi terves pályázaton éppen felújítanak. 560 millió forintból!!!!!!!!!!!! Igaziból a legtöbb ember el sem tudja képzelni hogy 560 millió forint mennyi is, én sem. De két dolog biztos.
1. Ha rinyálnak hogy nicns munka akkor miért egy több száz kilométerről jött cég végzi a kivitelezést, miért nem csináltak Vizsolyban egy céget erre a célra, ahol Vizsolyiak dolgoznak a Vizsolyi iskola építésén????
2. Még ha az egész falut is felújítanák az sem kerülne 560 millió forintba...dehát közbeszerzés. Kinek/kiknek is jó az hogy egy 100 Ft-os dolgot 1500 ért veszek meg? :D
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 04. 18. 15:14 | #5

Mégis mit vársz a retekklubtól? Hogy igazat mondjon??? Aha.....

Sajnos a gagyitévékettő sem sokkal különb. Mostanában szinte naponta jönnek a riportok a rendőrök által összevert cigányokról, akik természetesen patyolattisztán ártatlanok. Próbálkoznak, ugye, de egy tévének miért kell aljas módon bűntársukká szegődni, azt nem tudom... :(
Előzmény: scv (4) 0 VÁLASZ
scv 2013. 04. 18. 15:08 | #4
POOFFÁÁÁM LESZAKAD!!!
Milyen érdekes hogyan tudja a jónépeket megvezetni, manipulálni a média. Most nem is igazándiból a segélyosztási meg éhenhalási problémáról beszélek, hanem arról, hogyan mutatják be Vizsolyt. Mivel én ott élek kicsit hitelesebb rálátásom van arra mint amit a tévében elmondtak.
1. Miszerint "Épül már a látogató központ,...eddig egy kávét sem lehetett meginni" úgy nem igaz ahogy van. A templommal szemben ugyanis van egy vendéglő, egy nyomtatástörténeti kiállítás, valamit egy hagyományőrző lovas társulat a Rákóczi Lovas Bandérium és még sok minden egyéb. honlap: http://www.vizsolyvendeg.hu/
Köztudott Vizsolyban hogy ennek a remek, már régen meglévő szórakoztató központnak a tulajdonosa és a polgármester között (igaziból a polgármester miatt) rossza viszony. de azért ezt nem hittem volna, hogy így elferdítik az igazságot.
2. Mivel ott élek TUDOM hogy nem csak közmunkából lehet megélni. Munka van, pl.: a fent említett szórakoztató központban. Munkavégzési kedv? Az nincs!
3. A falu egyáltalán nem olyan "veszélyes" mint ami a riportból lejön. Ezzel csak azt érték el, hogy az az évi 25 ezer turista száma a jövőben még tovább csökken (2007-ben ez még több mint 35.000 fő volt), mert miért is jönne valaki egy olyan faluba, amit ilyen rossz színben tüntetnek fel.
4. Csak megjegyzés kép: a riportban szereplő "jótevő" Vizsolyi polgármester sánta, mivel 2-3 éve félholtra verték a cigányok, mivel megb*szott egy 14 éves cigány lányt...


Érdekes lenne a világ ha azokról készülnének riportok akik igazat mondanak, úgy ahogy a valóságban van.
Szánalmas ami a mai médiában megy!!!!
+1 VÁLASZ
fehérember 2013. 04. 18. 14:06 | #3
utolérte az öregapja
Előzmény: komcsi (1) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 04. 18. 13:53 | #2
Akkor nem ugrik a segély, ha a családban van egy bűnelkövető, akit lecsuknak?
Ez olyan félmegoldás. Az alulszocializált gyerekeket külön oktatásban kellene részesíteni, mivel nagy a lemaradásuk a társaikkal szemben és persze, hogy kirekesztve érzik magukat, mert ezt azért mégis megtanították nekik.
A rendetlen udvar szankcionálása valahol érthető, hiszen ha tele van pakolva mindenféle szeméttel, az nem túl egészséges a környezetre nézve.
Ás attól még, hogy a cigányok egy részének sajnálatos módon alacsonyak az igényeik,attól azt még senki se nevezze tévessze össze a nemzetiségi sajátosságokkal és az emberi jogokkal. Hiszen mindenkinek joga van hülyének és igénytelennek lenni, de meg kéne végre érteni, hogy ezeknek következményei is vannak... és az nem azt jelenti automatikusan, hogy ez kirekesztés és elnyomás. Hanem csak egyszerű következményei egy rossz gyakorlatnak.

komcsi 2013. 04. 18. 13:46 | #1
- Annyit hiányzott a nagyjány...
- És miért hiányzott?
- Hát mer... férjhez ment... és várandós lett.