Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2013. 06. 06. 15:16 | #98
www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20130605-magamat-nem-tartom-okos-fiunak-csanyi-sandor-interju-coming.html
"Az egyik betelefonáló a filmben például azt mondja, hogy az a baja, hogy ha elképzeli, hogy mit csinálnak egymással a melegek, akkor elhányja magát. Erre az a válasz, hogy akkor ne képzeld el! Jobb lesz mindenkinek. Egy csomó ember rengeteg energiát fordít arra, hogy azon agyaljon, vajon mit csinálnak azok, akiket gyűlöl. Folyamatosan azon agyal, hogy miért nem lehet ezen a világon normálisan élni. Amivel ugye az a baj, hogy ha eleget gondolkodsz rajta, akkor rá is jössz. Ez körülbelül olyan, mintha utálnám a spenótot, és azért járnám az összes zöldségest, hogy spenót után kutassak. És ahányszor találok egyet, kiakadok, hogy nézd, mennyi spenót van itt! Ezek direkt szervezetten hozzák ide a spenótot, ez egy spenótmaffia. Ahelyett, hogy elmennék a spenótos pult mellett, és vennék egy körtét, mert azt szeretem."
fehérember 2013. 04. 17. 06:35 | #97
buzizsidó
-1 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 12. 15:15 | #96
Szerintem Steinert pont nem lehet egy lapon említeni a felvonulós kis köcsögökkel... Semmi baj nincsen vele, értelmesebb mint némelyik hetero celeb.
Előzmény: tutituti (94) -3 VÁLASZ
komcsi 2013. 04. 12. 12:01 | #95
Minden meleg arról álmodozik, hogy akik nem szeretik őket, azok igazából látens buzik. Persze ez érthető, hiszen szeretnék, ha az ő viselkedésük lenne a normális, és nem pedig deviáns viselkedés. További jó álmodozást, kis "királylányok".
Előzmény: Gab222 (92) 0 VÁLASZ
tutituti 2013. 04. 12. 11:19 | #94
Lehet gyereke egy meleg párnak.De csak olyan párnak aki meleg és nem buzi!
Steinerkristóf buzi.A melegfelvonulók buzik.

A meleg az,aki ugyanúgy éli az életét és nem kiabálja szét hogy homoszexuális és úgy él mint egy normális pár.
Olvastam hogy a sok atrocitás miatt a meleg párok a gyerekeit úgy nevelik hogy óvják az ilyen dolgoktól így az a hülyeség hogy "a buzinak buzi gyereke lesz" egy hatalmas baromság!

mondjuk a sok begyöpösödött jobban örül annak ha a gyerek egy olyan családhoz kerül,ahol verik,az apa alkoholista,csóró és csak a juttatások miatt van náluk.A nő meg egy utolsó útszéli patkány aki nem áll ki a gyerekei mellett mert a férje szarrá veri.

Bár a meleg párnál szeretnék de a "rendes" család jobb.
Hozzátenném, nem szeretem a melegeket,sőt!
De ettől a témától mindig hánynom kell..
+1 VÁLASZ
imki 2013. 04. 12. 10:23 | #93
"Ha gyereket akar egy leszbikus pár, miért ne lehetne neki?"
Szép dolog meg jó dolog, hogy a melegeknek is legyen joga a gyerekhez.
És a gyerek joga a normális szülőkhöz? Az smafu?
És a vér szerinti apa joga? Az sem számít?
Akárhonnan is nézem, az én szememben a gyerek joga előrébbvaló, mint a melegek joga.
Előzmény: Gab222 (92) +2 VÁLASZ
Gab222 2013. 04. 12. 09:55 | #92
Mi van a meleg rockerekkel, a focistákkal, az orvosokkal, a közéleti személyekkel, az olyanok homoszexuális emberekkel akik életet mentenek????
Ahogy a Valahol Európában elhangzik az a bizonyos visszatérő kulcsmondat: Akasszuk fel!!
De tényleg akasszuk fel?
Ha gyereket akar egy leszbikus pár, miért ne lehetne neki? Mi köze van azon Latens melegeknek akik (mondjuk ide is kommenteltek) más magánéletéhez?
Mert ugye mindig annak a legnagyobb a hangja akinek a háza ég.
Csúnya dolog a latens homoszexualitás... szóval kedves kommentelők (bizonyos része), tessék belátni hogy jobban szeretitek a kiflit a zsemlénél.


-3 VÁLASZ
fehérember 2013. 04. 12. 07:38 | #91
Két buzi ül egy kád vízben és egy darab szart pancsolnak. Odalép egy harmadik: - Hát ti mit csináltok? - Nem látod? Fürdetjük a gyereket.
-1 VÁLASZ
fehérember 2013. 04. 12. 07:35 | #90
:DDD
Előzmény: perge76 (89) 0 VÁLASZ
perge76 2013. 04. 12. 00:39 | #89
Javaslatom, hogy minden buzi pár fogadjon örökbe egy cigány gyereket, majd nevelje buzinak és meg lessz oldva egy csomó probléma az országban. :)
+1 VÁLASZ
deter 2013. 04. 11. 23:58 | #88
Nem néztem meg a videót. Vélhetően provokatív. És egy fontos szó. Addig tolerálom a másságot, míg az nem sérti a többségi társadalom érzéseit, normáit és érdekeit. Szóval két cselekvőképes felnőtt személy azt tesz szabad akaratából egymással, amit akar. Amíg a fentebb említett és törvényes határt nem lépik át.
Előzmény: deter (87) 0 VÁLASZ
deter 2013. 04. 11. 23:34 | #87
Először is el kellene a tudománynak dönteni, hogy homoszexualitás mi is valójában. Személyiségzavar, genetika abnormitás. Persze úgy, hogy polkorrektség szemellenzőjét leveti. Azért tényszerűség kedvéért érdemes megemlíteni, hogy a pszichiátria 1973-ig (rákerestem) a homoszexualitást fejlődési zavarnak tekintette. Napjainkra főként genetikai tényezőkben látják a létrejöttének az okait.

Fenti két oldalról megközelítve.

A.) Amennyiben genetikai rendellenesség, akkor ez egy olyan hiba, amely alapvetően determinálja az egyed reprodukciós képességét. Nyilván nem ok nélkül. De ez esetben ugyanilyen okokból, eredendően steril embereket is szankcionálni kellene? (költői kérdés, válasz alább)

B.) Amennyiben szexuális fejlődési rendellenesség. A homoszexuálisok között, a deviáns magatartás (bár szerintem maga homoszexualitás is egy fajta deviancia, pejoratív felhang nélkül) sokkal inkább megjelenik, mint a heteroszexuális egyéneknél. Persze kérdés, hogy ennek szubkulturális okai vannak-e. Tehát, hogy ezen réteg attitűdje, a többségi társadalom elutasításából fakad-e. Az is kérdés, hogy a társadalmi elutasítás ösztönös vagy kulturális alapokon nyugszik. Meggyőződésem, hogy előbbi. Így megengedhető-e, hogy egy gyermek a nevelői miatt osztozzon ezen kirekesztésben?

Véleményen szerint egy gyermeknek szüksége van az egészséges fejlődéshez mind anyára, mind pedig apára. (Persze elsősorban normális szülőkre van szüksége). Hogy elsajátítsa a megfelelő viselkedési normákat. Sablonokat. Megértse a saját vagy az ellenkező nemet (mintát vegyen). Illetve megértse az ellenkező nemek közötti kapcsolatot. Az pedig többnyire téves sztereotípia, hogy melegek nemi szerepük szerint differenciáltak. Nem lesz egy kapcsolatban férfi és egy nő. Bizonyára lesz hierarchikus megosztottság. De egy férfi eredendően férfi marad, ahogy egy nő is eredendően nő marad bárhogyan is szocializálódott. Ugyanis genetikai determináltságunkat nem lehet megváltoztatni. Nem csak genitálisban tér el a két nem egymástól. Távolról egy leszbikus párra van rálátásom. És amikor őket figyelem, egy anya és annak lázadó, fiúsan öltözködő (és férfi szerepet imitáló) lánya képe jelenik meg.

Akik ma homoszexuálisnak vallják magukat. Azoknak 99%-a alapvetően heteroszexuális. Csak különcségüket ilyen formán élik meg. Elképzelhető, hogy már akkor elkülönültek egy adott közösségtől, amikor még önidentitásuk szerint nem voltak szexuálisan mások. Egy fajta lázadás a társadalom ellen. Pontosabban a személyiség integritásának a megőrzésesre adott válasz reakció.

Vizsgáljuk meg az állatvilágot. Találkozhatunk-e állandósult homoszexuális viselkedéssel. Tehát amikor egy egyed ténylegesen csak a saját neméhez vonzódik? Vagy többnyire csak saját neme érdekli, akkor is amikor az ellenkező nem fogamzóképes. És ha igen, ez milyen gyakori.

+1 VÁLASZ
RT/TURBO 2013. 04. 11. 21:51 | #86
Haver írta egyszer nőnapon a fékbuszra: "Minden kedves nő,lány ismerősömnek boldog nőnapot kívánok,kivéve Streiner Kristóf." :)))
pixielein 2013. 04. 11. 21:32 | #85
hát nem lehet rosszabb mint egy átlagos családban felnőni. erről a south park jut az eszembe, ahol kyle meg stan közösen kap egy tojást hogy vigyázzanak rá :D http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s09e10-follow-that-egg
+2 VÁLASZ
komcsi 2013. 04. 11. 21:01 | #84
http://kuruc.info/r/2/59809/
"Buzi pedofiloknak kiváló lehetőség az örökbefogadás"
7sleeper 2013. 04. 11. 20:49 | #83
és akkor most a posztbéli kérdésekre válaszolva.
1. legyen. kezdetnek nemzzenek maguknak.
2. már felnőttem(?). ha nagyon kicsi, nem maga a gyerek dönt, ha nagy akkor meg gyakorlott* nevelőszülőkhöz kerül.

gyakorlott: saját gyerekkel/gyerekekkel bíró, több nevelt gyermekkel párhuzamosan foglalkozó, befogadó család
Stickhorse 2013. 04. 11. 20:46 | #82
Nekem ebben megint csak az nem tetszik, hogy ferdített támadással kezdenek. Mi az, hogy negatív társadalmi sztereotípia a férfi-nő-gyerek családmodell??? Ez a természetes. Nem kirekesztően természetes, csak egyszerűen természetes. Azért, mert úgy volt szokás, hogy két ellenkező nemű lény szaporodott, aztán gondoskodott a genetikai kódjainak a hordozójáról. Homoszexuális párok között a család klasszikus, természetes módon ma sem alakulhat ki, a "család", mint jelenség tehát saját természeténél fogva kirekesztő alapvetően, nem a rossz csúnya társadalom teszi azzá.

Persze ma már a család sokkal inkább jogi meg társadalmi meg istentudja milyen fogalom még, semmint egy természetes folyamatok útján kialakult legszűkebb közösségi forma. Összemosódtak a nemi szerepek, így már nem igaz az sem, hogy a gyereknek találkoznia kell klasszikus férfi és női szerepekkel, hiszen a nyugati társadalmakban ezek egyre kevésbé vannak jól körülhatárolva. Viszont akkor, mint ahogy annak elvileg lennie kellene, demokráciában piszokmód meg kéne szavaztatni a többség gondolatait, aztán a társadalmi-gazdasági-jogi fogalmat akkor a társadalom bírálná el.

Személy szerint nem támogatom mellet verve, tartom magam ahhoz, hogy a klasszikus családmodell nem véletlen olyan, amilyen, a nemi jellegek felborulása is rengeteg megoldatlan, feszültséget generáló társadalmi kérdést vetett fel, nem kell fokozni.
+4 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 20:39 | #81
:-D
Előzmény: 7sleeper (79) 0 VÁLASZ
wtf 2013. 04. 11. 20:38 | #80
53. volt az. Izéről nem fröcsögünk baromságokat.
Előzmény: wtf (78) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 20:38 | #79
jóhogy azt nem mondod már, hogy a Gyíkosság rt.
Előzmény: Tooni (69) 0 VÁLASZ
wtf 2013. 04. 11. 20:36 | #78
Ill. nem a 33., vmelyik más, amit már töröltem...
Előzmény: wtf (76) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 20:34 | #77
http://www.youtube.com/watch?v=CajJ3c0NTcY&feature=player_detailpage#t=80s

és akkor szájbarágósan, mielőtt még..
az intézetis-e vagy kérdés Purple kartársnő felvetése alapján került megkérdésre
dobpergés-dobpergés: Toonitól

ahogyan az az egész komment neki szólt
reagálhatsz rá teis, ahogy bárki
csak ne félreértés+belemagyarázás kombóval

már ha ugye nem akarsz mínuszt, vagy akarsz? (nem az akaratodtól függ, hanem, hogy mit írsz illetve írtál be..)
Előzmény: MilfajtFerkó (62) 0 VÁLASZ
wtf 2013. 04. 11. 20:34 | #76
MilfaszFerkó: visznemlát. Tudod miért (33. komment, anyukád tesztelgesd otthon, szarkavarókra itt nincs szükség).
+1 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 20:33 | #75
Jaj neeee, neeee, ilyennel ne máááár. :)
Előzmény: Purple (74) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 20:32 | #74
En is beszelgetek ennyit masokkal munkahelyen, megse a csaladom...
Előzmény: imki (73) 0 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 20:27 | #73
Nézd. Ma Magyarországon egy átlag gyerekkel a szülei nagyjából 10-25 percet beszélgetnek naponta.
Egy átlag nevelőtanár pedig napi 8 órában beszélget gyerekekkel, néha többet is - még ha egyszerre többel is.
Szerinted? ;)
Előzmény: Purple (70) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 20:24 | #72
Izgis az eszmecsere. (semmi személyes, legalábbis nem akarok bántani senkit) De azért érdekelne a lepontozás és egyéb más értelmes ellenvetés, persze érvekkel alátámasztva, mert úgy vita a vita.
Előzmény: imki (67) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 04. 11. 20:24 | #71
Poszttémához nem ám ehhez szeretnék hozzászólni.
Tényleg általánosítás, hogy kiből lesz a kisgeci. Vagy a nagy, mint a politikusok ;D
Szóval, sok mindentől függ az a nevelés, környezet nem csak motiváló, de visszatartó tényező is lehet, hogy valaki azzá váljon.
Előzmény: Purple (70) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 20:21 | #70
Tovabbra is ugy gondolom hogy akarmilyen jo nevelo, akkor sem tud vele annyit foglalkozni mint kene, es a nagy kozossegbol adodoan biztosan jelenlevo geciktol sem tudja megvedeni. Valami luxus intezetben lehet, de maradjunk a nagy magyar atlagnal...
Előzmény: imki (66) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 04. 11. 20:21 | #69
Itt tartotta az én és 7sleeper társasága ;D
Előzmény: Purple (65) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 20:21 | #68
Nem pörgök én. Esetleg olvashatnál Martin Luther King életéről és ideológiájáról. Értékesebb ember lenne belőled.
Előzmény: Purple (65) 0 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 20:19 | #67
Mennyé mááá...

(Hihetetlen, hogy az elején még tudtál rendesen írni, most meg nem megy. Ennyire fájdalmas volt, hogy lepontoztak, vagy mi lett a bajod?)
Előzmény: MilfajtFerkó (64) 0 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 20:18 | #66
Nem onnan kerül ki. Mont írtam is, a nevelőtől függ.
Előzmény: Purple (63) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 20:17 | #65
Te még mindig itt pörögsz?
Előzmény: MilfajtFerkó (64) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 20:16 | #64
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: Purple (63) -5 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 20:11 | #63
A kis geciken volt a hangsuly, az intezet csak egy hozzasegito tenyezo. Azt azert senki ne mondja hogy onnan kerul ki a sok dekan meg vezerigazgato es ez a jellemzo.
Előzmény: imki (55) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 20:09 | #62
@Tooni @ 7sleeper
Valóban ismeretlen számomra a hölgy, gondolom valamelyik ismert TV-adó hírportál beolvasónője. De ez csak tipp.
Intézetis nem voltam ( véleményed szerint emiatt kötsög vagyok, ám legyen ) , hála Istennek, de nagyon is tudom milyen annak lenni...
Előzmény: 7sleeper (61) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 20:02 | #61
háháá :-D
intézetis-e vagy? ;-)
ha azt mondja nem akkor ő a kötsög, ha azt, hogy igen akkor meg a "bika"

:-DD
Előzmény: Tooni (59) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 20:00 | #60
ismeretlen =/= általad nem ismert
még akkor sem ha a te szemszögedből nézzük
ráadásul nem nézzük ;-)
Előzmény: MilfajtFerkó (58) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 04. 11. 19:59 | #59
Jobban örültél volna egy ismerős kacsingató férfiarcnak? :D
Előzmény: MilfajtFerkó (58) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 19:58 | #58
Az jó ha nem tűnnek el örökre.
Szennyezi/nem szennyezi, butaság/vagy nem tetszés, ezek a jelzők nyitják fel néha az emberek szemét. Főleg ha ismeretlen kacsingatós asszonynéppel tarkítod a hozzászólásod.
Előzmény: 7sleeper (56) -1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 19:51 | #56
a sokszor lemínuszolt kommentek nem tűnnek el örökre
csak butaság és/vagy nemtetszés faktoruk nem szennyezi tovább az izés kommenttengert
http://www.akg.hu/szub/kepek/30lancszem10.jpg
Előzmény: MilfajtFerkó (53) 0 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 19:50 | #55
Ezek szerint nem ő volt az egyetlen. Legközelebb fogalmazz pontosabban, hogy mit is értesz az alatt, hogy "intézetben felnőtt kis gecik". ;)
Előzmény: Purple (48) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 19:47 | #54
már hogy lenne izébigyó érdeme és xy beküldőé??
Steiner Kristóf boldogan válaszolgat annak a körnek (talán ebből él meg*), amelyik háta mögött hülyeköcsögözte
mert nem a Józsi bácsi, meg nem a Mari nén üldözte el, ha valaki egyáltalán elüldözte innen

kb. mint a Király Tamás esetében - 95+% azt se tudta, hogy létezik, és nem véletlenül!
eleve a maradék 5% egy része miatt volt "meg nem értett zseni", azok közösítették ki, nem a többségi társadalom!
(bár ezt is vitatnám, már nem azt, hogy meg nem értett vagy sem, hanem, hogy zseni lett volna; no mindegy)

/az a "hír"folyam is b+ "hírfosam"..
az kell, hogy kiderüljön az meg kiskutyát akart,
azért vágódott hasra a primkó cigány buzikurvája alatt../

*
-Mit csináltál korábban?
-Díszköcsög voltam az elmaradott, intoleráns Magyarországon.
-Mit csinálsz most?
-Ibuz utakat tervezek a toleranciájáról híres (hírhedt) Izraelbe, és részmunkaidőben díszköcsögösködöm az intoleráns..
etc. etc. etc..

nagyjából így..

azt, hogy a Matan megcsanált mást is nem csak ezT a mást napokban hallottam - most ért el hozzám a hír..
kurvára nem érdekelt..
erre izén is ezt látom..

ez nem a közvetítő média hibája.
hanem a Steineré, meg a jobb témát szándékosan nem találó, régi dicsőségre nyáladzó indexvideósoké
akik elsőként beszéltek vele
Előzmény: MilfajtFerkó (33) +1 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 19:44 | #52
Most itt pont olyan módon érveltél, amit előtte pár sorral éppen magad elleneztél.
Miből gondolod, hogy aki intézetben nevelkedik, az csak "kis geci" lehet, és másokat akar megerőszakolni?
A nagynéném intézeti gyerekeket nevelt egy életen keresztül. Egyik sem lett "kis geci", és egyik sem erőszakolt meg senkit. Viszont van köztük egyetemi dékán, vállalatigazgató, meg sok normális ember.

Mint ahogy elítéled a melegekkel szembeni sztereotípiát, ezzel egy időben alkalmazod az intézetben nevelt gyerekekkel szemben. Nem érzel benne kettősséget?

Egyszóval bizony az intézet is az esetek többségében (ha nem is mindig) jobb, mint egy meleg pár. Feltéve, ha az intézeti nevelő normális.
Mellesleg az intézeti gyerekek egy része azért olyan, amilyen, mert elég hányatott életük volt, mire odakerültek. Ha egy ilyen gyereket örökbefogad bárki, atttól a gyerek előélete még ugyanaz marad.
Előzmény: Purple (25) 0 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 19:36 | #51
Olvashatnánk azt a rengeteg ellenpéldát? :)
Előzmény: termi-nator (21) 0 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 19:35 | #50
Az, hogy veled szemben miért voltak kirekesztőek, az nem biztos, hogy ide tartozik.
De pl. a fiúgyerekek nagyjából 8-10, de legkésőbb 12-13 éves korban bizony egyre jobban érdeklődnek a szexualitás iránt. És igen, meg fogják tudni még gyerekként, hogy mi a homoszexualitás. Innentől meg máris jön a kirekesztés részükről.
Az meg ugye nyilván nem opció szerinted sem, hogy hallgassuk el előttük ezt a dolgot.
Előzmény: GerzSonka (19) 0 VÁLASZ
izébigyó 2013. 04. 11. 19:32 | #49
Olvasás még úgy látom nem megy (poszt szövegben nem is szerepel Steiner) és gondolom a 7 és fél perces videó első percét nézted csak meg.
Előzmény: MilfajtFerkó (45) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 19:32 | #48
Ki nem szarja le a te barátaid? Nem róluk volt szó, hanem a nevelés hiányából adódóan pondróvá vált egyénekről... Nem igaz, hogy nem érted...
Előzmény: MilfajtFerkó (47) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 19:29 | #47
Fájdalmas is, hogy az intézetből kikerült barátaimról azt gondolod, hogy meg fogják erőszakolni a lányaidat....
Előzmény: Purple (44) -2 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 19:27 | #46
Arra amúgy senki nem gondol, hogy minden meleg ember hetero szülők gyereke? :DD
+1 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 19:26 | #45
Ne haragudj, de a videóban Steiner rinyál, aki érti tudja miről, innen kezdve ez nagy részben róla szól és az általa megtestesített buziságról. A poszthoz csak ennyi a köze. Nem vagyok ős izé tag csak ma regeltem, de azért nem ma jöttem le a falvédőről...
Előzmény: izébigyó (41) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 19:25 | #44
Fájdalmas...

Családmodellekről beszélgettünk, mi a megfelelő egy gyereknek. abban gondolom mindenki egyetértett, hogy a klasszikus családmodell a legjobb. NAMÁRMOST az intézet, ahol össze van zsúfolva annyi gyerek, szegénység van, nincs családmodell, létminimum van, renitensek vannak az mitől jobb, mint ha teszemazt egy meleg pár magához vesz egy gyereket, mindent megad neki, taníttatja, eteti, ruházza? Gondolom szextippeket hetero szülők sem osztogatnak a gyereküknek, szóval ettől nem kell félni. Valóban, nincs meg a klasszikus példa a gyerek előtt, de ez igen kevés helyen van meg, szóval inkább nevelje egy tisztességes meleg pár, minthogy intézetben molesztálják az idősebbek, vagy meglopják, vagy maga váljon ilyenné... Mert ha nem neveli SENKI, max ötvenedmagával épp hogy kap egy kis figyelmet, akkor könnyebben válhat ilyenné.
Előzmény: MilfajtFerkó (42) 0 VÁLASZ
izébigyó 2013. 04. 11. 19:22 | #43
Ja értem.
Előzmény: Purple (40) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 19:20 | #42
Nem tudom mit érthettem félre. Ha idézel megköszönöm és megkövetlek. Nekem úgy tűnt, hogy Te an blokk magukat az intézetben nevelkedetteket lekisgecizted akik csak azért élnek, növekednek, hogy majd megerőszakolják a lányaimat/lányainkat. Ha ezt félreolvastam valahol légy szíves igazíts ki és azonmód bocsánatot kérek a korábbi kifakadásaimért.
Előzmény: Purple (39) 0 VÁLASZ
izébigyó 2013. 04. 11. 19:18 | #41
Igen, egy bulvárhír, amit valószínű 7sleeper elolvasott, de mi köze ennek a poszthoz vagy a videóhoz, ami abszolút nem Steiner magánéletéről szól? (Se a melegek társadalmi elfogadásáról, vagy a zsidókról, meg egyéb hülyeségekről, amit belekevernek itt páran).
Előzmény: MilfajtFerkó (38) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 19:15 | #40
Én a hivatalos útról beszéltem, amit épp kivívni akarnak.
Előzmény: izébigyó (36) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 19:12 | #39
Valamit nagyon félreértettél, nem az intézeti emberekkel van gondom, hanem az intézetis kis gecikkel... Ahogy a melegkarneválon vonagló kis buzikkal is, ettől még alapjáraton a melegeket nem utálom...
Előzmény: MilfajtFerkó (37) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 19:11 | #38
Nem nyert, tízéves vagyok és valóban csodálkozom azon, hogy felnőtt emberek arra izgulnak, hogy s.k. mi a lóf@szt csinál a nyomorult életével. Ez egy hír ma Magyarországon b+.
Előzmény: izébigyó (35) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 19:08 | #37
Nem ennyi erővel...
Egy rossz szóval sem illettem a melegeket, viszont Te lazán "lekisgecizted" az intézetben nevelkedetteket.
Én a saját intézetis ismerőseim nevében is kikérem ezt magamnak.
Ha lezsidóznál valakit jönne a Moszad, ha cigányoznál volna jönne az ombuccman, ezen esetekben jó eséllyel kussolnál.
Persze ha az árva magyarokat alázod akkor nem jön senki. Lehet őket lekisgecizni.
Nem hinném, hogy ismersz is bárkit aki ilyen nehéz helyzetből jött. Így a véleményed róluk teljességgel hiteltelen.


Előzmény: Purple (34) 0 VÁLASZ
izébigyó 2013. 04. 11. 18:58 | #36
Sztem sok meleg pár nevel úgy gyereket, hogy semmilyen vizsgálaton nem kell átmenniük, mivel nem örökbefogadnak. Leszbikus pároknál pl. mindkét fél szülhet, apukának nem is kell megtudnia, hogy él gyereke, hivatalosan meg kb. olyan, mintha egy anya egyedül nevelné a gyerekét.
Előzmény: Purple (25) 0 VÁLASZ
izébigyó 2013. 04. 11. 18:54 | #35
Hülyeségeket írogatsz. Nem SK magánéletéről szól se a videó, se a poszt. Az, hogy SK-t megcsalta a meleg párja egy másik fickóval, még csak nem is szerepel a videóban, tehát ezt nyilván nem innen vette 7sleeper.
Arra meg komolyan rácsodálkozol, hogy embereknek 1-1 témáról különbözhet a véleménye? Hány éves vagy, 12?
Előzmény: MilfajtFerkó (33) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 18:48 | #34
Ennyi erővel nekem is van normális meleg ismerősöm, aki nem mutogatja magukat mindenkinek, sőt senki nem is tudja hogy az... Sőt ezt az egész kommentedet is át lehet ültetni erre.
Előzmény: MilfajtFerkó (29) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 18:28 | #33
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: 7sleeper (31) -6 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 18:24 | #32
az a legnagyobb baj, hogy a gyerekeket akarják átformálni
genderizálással
kivetetnék az apa-anya modellt a képletből (azt amelynek révén a homoszexuálisok is születtek!)
Előzmény: bimbi (24) +2 VÁLASZ
7sleeper 2013. 04. 11. 18:15 | #31
mindenki mindenkihez képest más (kivéve aki nem Brian)
kisajátítani a msságot tehát ócska dolog
akiknek adható lenne, akikre rábízható lenne az nem nyáladzik mindenhol a cúna-cúna hetejókat okolva

Kedves Steiner Kristóf,

a magánéleted nem tartozik ránk, a nagyközönségre. Senkié sem, így a tiéd sem. Tehát miért, miért kell folyton szembesülnünk vele, hogy te, hogy szereted?! Legyetek boldogok együtt ott ahol élni akartatok, ahová vetett az élet. Dolgozzatok serényen, szeretetben, békességben. Szabadidődben meg miért is ne tehetnéd, hogy a kettős mérce ellen is felszólalván példának okáért az izraelbeli házasságot az élettársi kapcsolatokkal egy szintre emeltetitek abban a kirekesztő országban (vagy te nem látod?), hiszen látható ott jóval nagyobb a különbség azok között mint most Magyarországon. Ha valaki téged üldözött, származásod, fajod, szexuális orientációd, vallásod miatt itt Magyarországon az nagyobbrészt (ha nem teljesen) abból a körből került ki, akik révén magadat is szellemileg prostituálva díszköcsöggé lettél - mert azzá tettek, azzá tette tenmagad! A gyerekvállalás bárminemű formáját meg stabil pár-, élettársi, házastársi kapcsolatban érdemes művelni - a gyerek(ek) érdekében - ehhez kettő ember kell. Minimum. Úgyhogy majd ha a Matan nem csal meg - erről is mi a búbánatért kell tudnunk?? - akkor küzdjetek a homoszexuális párok gyerekvállalásáért izraelben!

Üdv,

7sleeper

PS.: izraelben csak melegbárok vannak, és nincs más "munka" mint a déli széllel visszaköpködni? Hát már nem épülnek új illegális telepek, nem kellenek kubikosok; és nincs már igény bomba-dekoratőrökre, amely rakéták olyan korú palesztin gyerekekről marják le csontig a húst, mint akiket örökbefogadnátok?

..
bimbi
bimbi 2013. 04. 11. 18:14 | #30
Én ellenzem az azonos neműek általi gyermek örökbefogadást, de azért neked nyomtam egy mínuszt. Két homi eléldegélhet együtt a világ végéig, amíg kettejük közt marad a dolog, és nem rángatnak bele egy gyereket, addig sok vizet nem zavarnak, de egy gyerekgyilkos, vagy diktátor hogyan hasonlítható már hozzájuk? Ne már.
Előzmény: shen (26) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 18:14 | #29
Miből gondolod, hogy ilyen "emma" félékhez nem kerül gyerek. Egy dolog amit a médiában látsz és egy másik dolog amit ők mutatnak az "elbíráló bizottság" felé.
Van nekem két " intézetben nevelkedett kis geci" barátom akik igenis értékes tagjai lettek a társadalomnak, nem könnyű az életük, de küzdenek ahogy bírnak és élnek becsületesen.
Ha egy olyan közösségben nősz fel ahol mindenki mondjuk árva akkor nem érzed másnak magad egészen 18 éves korodig, míg ki nem kerülsz onnan, de akkorra már van benned emberi tartás van saját világképed stb. stb. Míg ha fiatalon kerülsz egy buzeráns párhoz akkor olyan egyedül vagy mint a kisujjam és senki hozzád hasonlóval nem tudod megosztani a fájdalmadat.
Előzmény: Purple (25) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 04. 11. 18:03 | #28
Azért ne vegyünk már minden másságot egy kalap alá. Hogy jönnek ezek közé a melegek? Na és a fogyatékosok? Nem tesznek ők rosszat senkinek, így születtek, azzá váltak önhibájukon kívül. Vannak dolgok, amik fedhetik egymást, de ezeket a jelzőket nem lehet, nem szabad letudni egy közös "másság" jelzővel, nem tartoznak ugyanarra a lapra, mint amiről itt szó van.
Előzmény: shen (26) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 17:54 | #27
Hol olvasol ilyet, hogy erény? És hogy sikerült egy állapotot emberellenes bűncselekményekkel egy lapon említened? Áhh, kár rád a szó, szerintem még a melegellenesek is látják hogy oltári nagy baromságot írtál.
Előzmény: shen (26) 0 VÁLASZ
shen 2013. 04. 11. 17:52 | #26
Ha a MÁSSÁG erény, akkor mi a bajod a: pedofilokkal, szadistákkal, gyerekgyilkosokkal, zoofilokkel, mániákusokkal, fogyatékosokkal, szociopatákkal, pszcihopatákkal, erőszaktevőkkel, saját gyerekét megerőszakolóval, transznemüekkel, diktátorokkal, stb,stb????

-3 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 04. 11. 17:45 | #25
Na pont ezt akartam írni, hogy az ilyen "emma" félékhez úgysem kerül gyerek, mert úgyis előtte még ezer vizsgálaton kell átmenniük és gondolom az ő esetükben sokszorosan jobban odafigyelnének.


Jöttök itt azzal, hogy a melegek közt is lehet szar szülő. Igen lehet. De inkább kerüljön a gyerek egy normális meleg párhoz, mint intézetben nevelkedett kis geci legyen belőle, aki pár év múlva talán a te gyereked erőszakolja meg...

Mondom ezt úgy, hogy szerintem is a normális családmodell az anyuka (nő) + apuka (férfi), de hány házasság is végződik válással? Hány családban van erőszak? Szóval inkább egy normális meleg pár (mert meglepő, de nem mind karneválon rázza magát), mint valami elbaszott család vagy intézet...
Előzmény: Ravennë (22) +1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 04. 11. 17:44 | #24
Volt általános iskolában olyan osztálytársam, aki végül buzi lett. Nem értettük, hogy mi van a sráccal, de azt mindenki világosan látta már egészen kicsi korunk óta, hogy valami nincs vele rendben. Persze, akkor még fogalmunk sem volt arról, hogy mi az, hogy valaki homoszexuális, és elvileg egy gyerek nem is lehet még az, de róla már akkor is ordított, hogy valami nem oké. Furcsa volt az érdeklődési köre, csupa lányos dolgok, babázás, illetve semmi sem érdekelte, ami egy átlag fiút igen. Ennek ellenére nem rekesztettük ki, és szívesen beszélgettünk is vele, csak egy kicsit nehéz volt közös téma hiányában.

A post témája alapján azonos neműek fogadnának örökbe gyereket. Ez már teljesen más téma, mert itt minden gyerek számára kibukna, hogy a valami nem kóser. Arra minden gyerek felfigyelne, hogy 'Petikének' két apja van, anyja meg egy sem. Vagy fordítva. Arról nem is beszélve, hogy mennyire durván sérülne az ideális családról alkotott kép minden gyerekben, aki kapcsolatba kerülne velük.

Száz szónak is egy a vége: hagyjuk működni a természetet, nem kell tovább fokozni az emberi hülyeséget.
Előzmény: GerzSonka (19) +3 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 04. 11. 17:41 | #23
Pár szavaddal politizáltál, fajgyűlölködtél és káromkodtál. Fröcsög belőled a szenny. Példaértékű. Én nem kérek ilyen szebb jövőt!
Előzmény: gumi (4) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 04. 11. 17:38 | #22
Legyen. Az emberek túl hamar ítélkeznek a másság felett, el kell fogadni. Mint ahogy normális családokban is felmérik örökbefogadás előtt a családi körülményeket, ugyanez ebben az esetben is megtörténne és valószínűleg jó helyre kerülne a gyerek... hogy mi történik a hálószobában az meg normál házasságokban sem tartozik másra, de míg az emberek ennyire elítélők, hogy minden ok nélkül (nem nevezem oknak ha valaki meleg, attól lehet felelősségteljes, jó szülő és ember) elítéli a másikat, addig a gyereküket is minden bizonnyal elfogják. Ezen kellene változtatni...de sajnos nem fogunk (fogtok).
-2 VÁLASZ
termi-nator 2013. 04. 11. 17:37 | #21
"Azzal egyetértek, hogy a gyerekek természetüknél fogva kirekesztőek,..."

Ne abból általánosíts, hogy neked mi volt a tapasztalatod.
Az, hogy természetüknél fogva kirekesztőek számomra azt jelenti, hogy természetünk a kirekesztés, belénk van kódolva, talán genetikailag.
Ez nem így van. Rengeteg ellenpélda hozható fel, területi, vallási és kulturális hovatartozástól függetlenül.
Előzmény: GerzSonka (19) -1 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 17:36 | #20
Oké. Gondoljunk bele a Te helyzetedbe. Általánosban nem akartak veled lógni azért amiért, ki tudja.
De nézzünk kicsit vissza.
Oviban, 3 évesen, Anyák napján az a feladat, hogy lepjük meg édesanyánkat valami széppel, aminek örülni fog. Te rajzoltál, festettél valami meglepit anyukádnak. "Pistike" megkérdezte, hogy most mindkét anyukájának ugyanazt készítse vagy esetleg, hogy neki csak apukái vannak, most mit csináljon?

Te mit tettél volna az adott szituációban?

Előzmény: GerzSonka (19) 0 VÁLASZ
GerzSonka
GerzSonka 2013. 04. 11. 17:25 | #19
Azzal egyetértek, hogy a gyerekek természetüknél fogva kirekesztőek, de rossz oldaláról fogod meg a dolgot.

Nekem általános iskolában nem voltak barátaim, senki nem akart velem lógni, mert csak. Pedig "normális" heteroszexuális hagyományos családból származom. A gyerekeknek fogalmuk sincs, mi az a homoszexualitás, hacsak a szülők nem mondják el nekik.

Néztem a Dutyi Dili című filmet gyerekként, és elképzelésem nem volt róla, hogy a feka sejpítő fickó meleg. Ez nekem csak felnőttként esett le. Pedig az sem lehetett volna melegebb, ha Elton John és Boy George egy szivárványon énekelték volna a Dancing Queent.
Előzmény: imki (17) 0 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 17:22 | #18
normális meleg párok? meg az örökbefogadás? ezt hozzák a gyerekek otthonról? Magyarország nem kész erre? melyik ország kész erre szerinted? mi van veled ember?
Előzmény: anon (16) +1 VÁLASZ
imki 2013. 04. 11. 16:58 | #17
Aki azzal a baromsággal jön, hogy a gyerekek azért kirekesztőek, mert otthon ezt tanulták, azokat ki kell, hogy ábrándítsam.
A gyerekek ösztönösen kirekesztőek, nem szívlelik a másságot. Ha érdekes számukra, akkor megtűrik. Ha nem érdekes, akkor kirekesztik. Ez egyfajta önvédelem részükről, teljesen ösztönös. Az elfogadás az, amit már később tanulhat a felnőttektől; a kirekesztés viszont ösztönösen benne van.
És ez így van rendjén!
Hülyén is venné ki magát, ha annak idején a törzsfejlődésünk során minden jöttment korcsot elfogadott volna az ember. Nem fogadta el, mint ahogy a fajok többsége sem teszi. Először a másságot látta benne, veszélyt látott benne. Esetleg ha később megismerte és hasznára volt, akkor elfogadhatta. De elsőre nem tette, hiszen az élete múlhatott rajta.

***

Az, hogy egy gyereket egy meleg házaspár örökbefogadjon, a legnagyobb kreténségnek tartom.
Elhiszem én, hogy buziéknál rohadt fontos, hogy nekik is legyen gyerekük. Hát csináljanak. De ne egy tőlük függgetlen gyerek életét tegyék már tönkre csak azért, mert nekik hűde fontos!

Az, hogy a hetero családokban vannak idióták, az nem érv. Hiszen melegéknél is vannak bőséggel.

Annyi fogadható el egy kis részben érvként, hogy a gyereknek ugye két szülő kellene, ráadásul egy apa és egy anya. Mármint két különböző nemből való szülő. Válás esetén viszont a gyereknek az egyik hiányzik; hetero családok esetében is. Ergo egy heterok közötti válás után a gyerekek sok esetben nincs képe az apai viselkedési normákról (vagy az anyáéról). Tehát talán ez felhozható lenne "érvként" a melegek örökbefogadása mellett.
Ugyanakkor továbbra is azt mondom, amit már fentebb: csináljon magának. Nem megy? Hát nyasgem! (Izé, inkább azt mégse... :) )
+1 VÁLASZ
anon 2013. 04. 11. 16:38 | #16
Csak ehhez azt is tudni kell, hogy nem adnak csak úgy akárkinek gyereket... Az örökbefogadás egy hosszú procedúra, ellenőrzik a családi, anyagi hátteret, el kell beszélgetni egy pszichológussal stb. szóval ez az érv igenis érvényes, mert itt tényleg csak a normális meleg párokról van szó. Az egyetlen érv ellene az, hogy a többi gyerek kirekesztené és ez tényleg nagyon káros lehet. Viszont nem is arról van szó, hogy a többi gyerek kirekesztő meg nem toleráns, hanem ezt hozzák otthonról, a szüleik akik a társadalmat képviselik nem elfogadók, ezért főleg Magyarország még nem kész arra, hogy elfogadhassa a melegek gyerekvállalását.
Előzmény: komcsi (9) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 04. 11. 16:34 | #15
Undorító és elszomorító. Nem lennék a gyerek helyében.
+1 VÁLASZ
kissfreezer 2013. 04. 11. 16:13 | #14
En is csak ezt tudom mondani. Nem vagyok vallásos úgyhogy nem a vallásba kapaszkodok, de egy gyerek egyezséges lelki fejlődése, csakis egy férfi-nő közti kapcsolatban valósul meg. (megjegyzem azt is, hogy nem ítélem el a melegeket)
Előzmény: MilfajtFerkó (10) +1 VÁLASZ
fehérember 2013. 04. 11. 15:54 | #13
Ötven buzi fekszik az alagsorban mi az? - Padlófűtés.
Mondjuk ez a steiner nevű buzizsidó sem egyszerű mixtúra. Azért ment izráelbe a fajtársaihoz mert azt hitte ott szeretik a buzikat - de nem...:)....ott sem.
+1 VÁLASZ
fehérember 2013. 04. 11. 15:48 | #12
A radiátor is meleg mégsincs gyereke.
+1 VÁLASZ
fehérember 2013. 04. 11. 15:45 | #11
Két buzi veszekszik
Kurva anyád!
A tied!
Kapd be a faszom!
Mi van, békülünk?
+1 VÁLASZ
MilfajtFerkó 2013. 04. 11. 15:38 | #10
Ha valaki azt szeretné, hogy rommá szopassanak ártatlan kis emberpalántákat a kortársaik az szavazzon igennel. Mint tudjuk ilyen téren a gyerekek a leggonoszabb, legkirekesztőbb lények és nem rosszindulatból hanem mert egyszerűen nincs bennük még meg az a morális tartás ami a másság elfogadásához kell. Így kell lelki sérült roncs utódokat "felnevelni" csak a saját érdekeinket szem előtt tartva miszerint nekünk is jogunk van gyerekekhez.



+3 VÁLASZ
komcsi 2013. 04. 11. 15:36 | #9
Na, nem is kellett sokat várni. Itt is megjelent ez az ostoba "érv". Pedig nem összehasonlítási alap, pláne hogy a nevelésre alkalmatlan cigók nem örökbefogadják a gyerekeiket, hanem legyártják.
Ha az egyik oldalra az idióta hetero szülőket állítod, akkor állítsd a másik oldalra az idióta homár szülőket, így fair!
Attól, hogy valami rossz, egy másik rossz még nem lesz jó.
Előzmény: DarthSith (7) 0 VÁLASZ
DarthSith 2013. 04. 11. 15:23 | #8
Nem vagyok sem fartúró, sem liberalista. Viszont Szabolcsi vagyok, és látom, mikor meztelenül kizavarják ősszel a gyerekeket a "romák", hogy menjél, keress ennivalóra, meg piára valóra pénzt, vagy vissza se gyere...
Előzmény: komcsi (6) 0 VÁLASZ
DarthSith 2013. 04. 11. 15:19 | #7
Egy idegbeteg,munkanélküli, alkoholista anya, meg 1 alkoholista,erőszakos,munkanélküli apa minden további nélkül vállalhat gyereket, sőt segélyezik is őket. Főleg ha nem idén barnultak le.

De egy normális meleg pár már nem teheti meg, hogy örökbe fogadjanak. Pedig ezzel is az állam hátáról vennék le a terhet, és hosszú távon bizonyított tény, hogy az ilyen családokban felnövő gyerekek nem lesznek nagyobb százalékban melegek.

PEACE....
-2 VÁLASZ
komcsi 2013. 04. 11. 15:18 | #6
A fartúró liberók ilyenkor azzal szoktak jönni, hogy "dehát jobb helyen van a gyerek, mint egy alkoholista hetero párnál, vagy akik verik". Mintha a buznyákok között nem lenne alkesz vagy ideggyenge, gyereknevelésre alkalmatlan. Akkor meg miért ez az összehasonlítasi alap, kérdezem!

Ki szeretné, hogy Emma legyen az anyucija?
http://ize.hu/comments.php?post_id=11404
http://ize.hu/comments.php?post_id=12050
+2 VÁLASZ
exert 2013. 04. 11. 15:15 | #5
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: gumi (4) -6 VÁLASZ
gumi 2013. 04. 11. 15:09 | #4
Na akkor lehet pakolni.
Mehettek ámerikába meg a zsidikhoz.
Ott buziskodjatok.
Mocskos köcsögök.

Szebb jövöt.

+1 VÁLASZ
lb7
lb7 2013. 04. 11. 14:51 | #3
Van igazság abban amit írsz, sőt... de szerintem úgy a jó, ha van anyuka is meg apuka is abban a családban, ahol a gyerek felnő.
Előzmény: pdstudio (2) +1 VÁLASZ
pdstudio 2013. 04. 11. 14:21 | #2
Én nem szeretnék ilyen családban felnőni. Legalábbis nem Magyarországon, mert pokol lenne az életem az emberek miatt. Egyébként sok a heteroszexuális faszkalap geci, esetleg mellette kétszínűen templomba járó köcsög aki megerőszakolja a gyerekét vagy veri vagy csak simán nem törődik vele és ők alanyi jogon tarthatnak gyereket. Ugye ez így igazságtalan, bárhogy is nézzük. Szóval alapvetően nem az a lényeg szerintem, hogy valaki segget avagy pinát dug hanem hogy milyen ember.
+3 VÁLASZ
Maneg 2013. 04. 11. 14:20 | #1
bocskos muzik.
+1 VÁLASZ