Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tooni 2013. 04. 23. 12:08 | #95
Jobb képek a földönkívüli testőrről
http://metabunk.org/threads/1323-Debunked-Obama-s-Reptilian-Secret-Service-Spotted-at-AIPAC
Tedd ezt a fórumot a könyvjelzőid közé, hasznos lehet.
AVIREX
AVIREX 2013. 03. 28. 22:50 | #94
2x megnéztem, semmi kivetni valót nem találtam ebben a videóban, szóval csak a nagy 0 van felfújva..
imki 2013. 03. 28. 15:54 | #93
"Igen, túlélnék egy 65 millió éve bekövetkezett aszteroida becsapódáshoz hasonló dolgot, FAJKÉNT, de nem kultúraként."
Nem feltétlen csak fajként. Azért pöttyet fejlettebb szinten létezünk, mint a dinók, nem?
A hidegháború ha másra nem, de arra biztos jó volt, hogy legyen egy rakás bunkerünk. A világon kismillió földalatti hely van, ahol akár több ezer ember is hosszú évekig élni tud az ott felhalmozott készletekkel, még úgy is, ha odakint dühöng a radioaktív sugárzás. Ami ugye meteorbecsapódáskor nincs. Egy ilyen becsapódás után az egyetlen gond a napsütés hiánya (meg az a pár milliárd hulla, akik feltámadnak és zombiként ölnek, de az már más kérdés :) ). Addig kell csak kibírni, amíg a napocska újra ránk ragyog. Onnantól egyből újra tudunk kaját készíteni magunknak (növénytermesztés). De igazából még azt is tudjuk pótolni más energiaforrásokból, főleg ha csak pár ezer emberre kell. Egy atomerőmű több ilyen kis földalatti városkát el tud látni. Energia van, víz van, innentől kezdve üvegházban termesztve kaja is van. Mindenki boldog, túléltük. :)
A pár ezer túlélő (mondjuk szerintem inkább pár millió lenne) bőven elég a jelenlegi technológiai fejlettségünk mellett, hogy a civilizációt továbbvigye. Lehet, hogy lenne egy komoly megtorpanás, de a fontos dolgok továbbra is meglennének a fajunknak. Kőkorszaki szintre csak akkor esnénk vissza, ha a túlélőknek a napi megélhetéssel kellene foglalkozniuk. Ami ugye nem szükséges, hiszen a technológiánkat nem tette tönkre az a kis mihaszna meteor. A Föld másik oldala még sértetlen! ;)
Az atomháborúval meg nem kell törődni. Pont a saját magunk kiirtásának a képessége az, ami megköti a kezét azoknak, akik be tudják vetni.

"1 esetleg 2 milliárd évnél idősebbek"
Legyen inkább 3-4-5. De most komolyan NEM MINDEGY???
Könyörgöm, pár millió éve létezünk! :D

"akkor is a bolygójuk már rég valószínűleg halott (...) ha a Tejútrendszer másik felében laknak, akkor is kb ott tarthatnak, hogy egy néhány száz fényéves kört képesek lefedni és bejárni gond nélkül"
Az, hogy az eredeti bolygójuk már nincs meg, még nem jelenti azt, hogy a kultúrájuk, civilizációjuk sincs meg. Egyik bolygóról átmennek a másikra, majd a következőre, stb. stb. stb.

"legalább ugyanennyi oka lehet annak is, hogy már rég ki is haltak."
A nagy számok törvénye alapján igen valószínű, hogy bizony van sok másik élet, akikkel van esélyünk találkozni.

"a világegyetemben számtalan példa van arra a nagy számok törvénye alapján, hogy egy fejlett faj vagy valamilyen borzalmas természeti katasztrófa miatt pusztult ki, vagy önmagát pusztította ki"
Egyetlen példa sincs rá. nem tudsz nekem egyetlen olyan értelmes fajt mondani, aki már tisztában van a saját létével, és önmagát irtotta ki.
Mi vagyunk eddig tudtommal az egyetlenek, akikről tudunk (leszámítva Mulderéket, akik másokat is ismernek), és bizony mi élünk.
Az, hogy a sci-fi filmekben idővel kiirtják magukat a fajok, az csak képzelgés. Semmi alapja nincs. Pláne, hogy az emberi kultúrát veszi alapul (azt is sokszor hibásan), nem pedig egy olyat, ami akár alapjaiban is különbözhet egy DNS/RNS alapú élettől.

"hogy egy faj technológiailag nagyon fejlett, egyáltalán nem jár együtt azzal, hogy erkölcsileg is a csúcson van"
Erkölcsi csúcs??? Ne viccelj már! :D
Mit nevezel erkölcsi csúcsnak? Amit a te gyermekded (ne vedd magadra) emberi felfogásoddal erkölcsösnek nevezel?
Ezt állítanád szembe egy sok százmillió évvel előttünk járó kultúrához?
LOL
Nincsenek állandó erkölcsök még az emberi társadalomban sem. Az erkölcsök mindig változnak az adott szükségletek szerint.
Ha már nálunk nincs ilyen, milyen erkölcsöket vársz el egy idegen életformától: :)

"tudományos képtelenség lehet a nagyon gyors, valós idejű űrutazás"
Képtelenség lehet. Mint ahogy képtelenségnek mondták 200 évvel ezelőtt, hogy vasból készült hajók ússzanak a vízen. Vagy 150 évvel ezelőtt az űrutazást is képtelenségnek gondolták. Röpke kis szaros 150 év. És máris utazgatunk a világűrben. Mik vannak, mi? :)
Miért lenne ennek a megoldása 1milliárd év? Lehet, hogy csak 1millió, vagy éppen csak 1000, esetleg csak 100.

"És akkor még mindig ott van az a kérdés is, hogy hogyan találnának meg pont minket?"
Tök egyszerű. Ahogy Kolumbusz is megtalálta az indiánokat. Ha tudunk utazni ilyen sebességgel, akkor ilyen sebességgel fogunk haladni minden irányba. És letelepszünk kismillió helyen, majd onnan tovább, és tovább, míg fel nem fedezzük az egész megismerhető Univerzumot. Idővel meg - már a nagy számok törvénye alapján is - csak belebotlunk valakikbe, mint ahogy a felfedezők is rátaláltak az indiánokra.

Egyáltalán nem kizárt, hogy idővel találkozni fogunk velünk legalább azonos szinten lévő, földitől idegen élettel.
Sőt, sokkal nagyobb az esélye, hogy találkozunk ilyennel, mint hogy nem.
Előzmény: Revanor (85) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 28. 15:41 | #92
:D Hádemostmér? Engem tényleg érdekelne az a számtalan példa... Éhezem a tudásra. :D

http://www.cattamboo.com/wp-content/uploads/2010/08/cat-hunting-bird.jpg


Előzmény: imki (91) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 28. 15:30 | #91
Te nagyon hülye vagy. Köszi. ;DDD
Előzmény: Nas (90) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 28. 14:39 | #90
"Ha a mi galaxisunkban nem is, de a világegyetemben számtalan példa van arra a nagy számok törvénye alapján, hogy egy fejlett faj vagy valamilyen borzalmas természeti katasztrófa miatt pusztult ki, vagy önmagát pusztította ki."

Mondj már egyet a számtalan példából! :D
Előzmény: Revanor (86) +1 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 28. 00:14 | #89
Te rendben vagy Imki. :D
Előzmény: imki (71) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 28. 00:09 | #88
A te nézőpontod pedig az emberiség lekicsinylése és vívmányainak elbagatellizálása, sci-fi köntösbe öltöztetett kreacionizmus, semmi több. Miért hihetetlen, hogy mindent magunktól értünk el? És az a másik faj, ami elindított minket, hogy volt képes egymaga eljutni odáig, hogy értelmes életet és civilizációt alkosson egy másik bolygón?
Mi célból? Nem kell a szent mise Isten útjainak kifürkészhetetlenségéről meg a magasabb erkölcsi lófaszságról, nem azt mondom, hogy amit állítasz, az a szó valódi értelmében lehetetlen, de legalább 90%-ban valószerűtlen.
Induljunk ki a kicsinyes emberi történelmünkből és az önző, gyarló, kapzsi emberi gondolkodásmódunkból, barangolunk az űrben fejlett civilizációként, találunk egy bolygót ahol élet van, mi az első dolgunk? Semmiképp sem az, hogy szétcsesszük fölöslegesen az egész ökoszisztémát azzal, hogy a békés állatok közül kiválasztunk egyet és építtetünk vele egy civilizációt, hogy saját maga pusztítsa el bolygóját, ráadásul az elkövetkező évmilliárdokat tekintve csak potenciális galaktikus politikai ellenfelet teremtünk magunknak. Másik lehetőség, barangolunk az űrben, találunk egy bolygót, ahol már létezik egy primitív civilizáció. Mi az első dolgunk? Ismét nem az, hogy leszállunk hozzájuk és megtanítjuk őket írni olvasni, már csak azért is nem mert a már addigra teoretikusan kialakult, vagy kialakulóban lévő bolygóközi jog súlyosan szankcionálja az idegen világok ökoszisztémájába való beavatkozást, az idegen kultúrákba való beavatkozás az pedig a mostani nemzetközi jog népirtás jellegű emberiesség elleni bűncselekményeinek súlyába tartozna. Ettől függetlenül kapzsi magánvállalatok, magányos kalandvágyó és feledékeny utazók véletlenül hátrahagyhatnak valamit, például egy CD-t, aminek az alakjából az idegen ősemberek megtanulnak kereket csinálni, de szerintem a föntebb vázolt bolygók bármelyike is olyan ritka lenne, hogy ha már egyszer nagy nehezen ráakadtunk, akkor nem telne semmibe lezárni az egész helyet, annak érdekében, hogy kívülről senki ne tudjon beavatkozni.
Előzmény: kiisb (50) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 27. 23:59 | #87
És ha tovább olvasod a kommenteket, eljutsz a 33., 34. hozzászólásig is...
Előzmény: Revanor (84) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 27. 23:58 | #86
Az lehet, hogy a Tejútrendszerben már viszonylag sokszor alakult ki értelmes élet, de azt se felejtsük el, hogy legalább ugyanennyi oka lehet annak is, hogy már rég ki is haltak. Ha a mi galaxisunkban nem is, de a világegyetemben számtalan példa van arra a nagy számok törvénye alapján, hogy egy fejlett faj vagy valamilyen borzalmas természeti katasztrófa miatt pusztult ki, vagy önmagát pusztította ki. Az pedig, hogy egy faj technológiailag nagyon fejlett, egyáltalán nem jár együtt azzal, hogy erkölcsileg is a csúcson van, attól még ugyanúgy törhetett ki köztük is galaktikus harmadik világháború, ahol kölcsönösen elpusztították egymást, esetleg egy másik faj pusztította ki őket.
Mindent számításba kell venni, többek között azt is, hogy tudományos képtelenség lehet a nagyon gyors, valós idejű űrutazás, féreglyukak meg térgörbítés ide vagy oda, még ha matematikailag igazolható is, az nem jelenti azt, hogy egy millió vagy egy milliárd év alatt, ha töretlen a fejlődésünk, eljutunk arra a technológiai színvonalra, ahol már konkrétan meg tudjuk valósítani azt (ismétlem, ha egyáltalán a valóságban is létrehozható, nem csak papíron).
És akkor még mindig ott van az a kérdés is, hogy hogyan találnának meg pont minket?
Mondjuk erre viszonylag egyszerű a válasz, mi is kifejezetten Földszerű bolygókat keresünk, az ő sokkal fejlettebb technológiájuk révén ugyanígy megtalálhatnak ha elég időt szentelnek neki. Mindennek ellenére a holdkórosok állításai valótlanok és bizonyíthatatlanok, és bármilyen kegyetlenül is hangzik, de az ő hitük ugyanolyan okokra vezethető vissza, mint bármely másik hit: vagy túl ostobák a valóság fölfogására, vagy valamiféle traumára adott defektes pszichológiai választ látunk, például egész életükben elhagyatottnak és egyedül lévőnek érezték magukat, ehhez kapcsolódik egy kis alul iskolázottság és voilá, beépültek mindenhová a zsidó marslakók és éjszakánként szedi áldozatait a zsidakabra.
Előzmény: imki (44) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 27. 23:58 | #85
Igen, túlélnék egy 65 millió éve bekövetkezett aszteroida becsapódáshoz hasonló dolgot, FAJKÉNT, de nem kultúraként.
Kis túlzással kőkorszaki szintre esnénk vissza, évszázadokba telne visszakapaszkodni a jelenlegi technológiai szintre, ezúttal viszont kölcsönös atomháborút hirdet az új Szovjetunió és az új USA, vagy a túlzott ipari kapacitás teszi élhetetlenné a bolygót de legalábbis ismét visszabombáz minket a kőkorba, újabb évezredek, újabb természeti katasztrófa, járványok, újabb harcok stb. Galaktikus méretekben mérve nagyon lassú lenne a fejlődésünk.
Mondjuk olyan sokkal öregebb fajok nem létezhetnek a világegyetemben (1 esetleg 2 milliárd évnél idősebbek) hiszen a létezésükhöz és a technológiájukhoz szükséges nehézfémek eleve nem is léteztek még 8 milliárd évvel ezelőtt, szóval ha az ő központi csillaguk a Napunkhoz hasonló első generációs G-típusú fősorozatbeli csillag (ami jelenleg minimum az élete legvégén jár) akkor is a bolygójuk már rég valószínűleg halott (a Föld a Nap fölfúvódása előtt 1-2 milliárd évvel meg fog halni), szóval a lényeg az, hogy ha a Tejútrendszer másik felében laknak, akkor is kb ott tarthatnak, hogy egy néhány száz fényéves kört képesek lefedni és bejárni gond nélkül...
Előzmény: imki (47) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 27. 23:29 | #84
Ami azt illeti, a neandervölgyieknek nagyobb volt az agykapacitásuk, mint a modern embernek.
Előzmény: Tooni (18) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 27. 23:27 | #83
Ha az emberi viselkedést akarnák tanulmányozni, akkor ugyanúgy a tévék előtt követnék figyelemmel az amerikai elnök beszédeit, a világ összes tévé műsorát néznék, a beépülő ügynökeik meg a legkevesebb föltűnést keltő senkik lennének, akiknek a munkája senkit nem érdekel, így nem vonnak magukra figyelmet. Persze, ha csak megfigyelnének, akkor nagyon valószínűtlen hogy konkrétan dolgoznának, hamarabb tettetnék magukat egzotikus külföldi turistának, akkor még a kérdéseiken sem lepődnének meg az emberek...
Előzmény: bungle (15) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 27. 23:24 | #82
Az ilyen mesék már évtizedek óta keringenek az éterben, az ősi asztronauták holdkórosai szerint pedig már évezredek óta megpróbálják kiénekelni a vattacukrot a fülünkből, ennyi idő alatt 200-szor el lehetett volna hinteni szerte a világon sterilitást okozó vírusokat, ami minimális szinten tartja az emberiség számát, hogy az csak a vattacukor gyártásnak hódolhasson. Ehelyett vagyunk 7 milliárdnyian, és az űrlények csak a holdkórosoknak fedik föl magukat. Véletlen egybeesés vagy újabb ÖSSZEESKÜVÉS?!
Előzmény: imki (14) 0 VÁLASZ
Revanor 2013. 03. 27. 23:16 | #81
A videó készítőinek: gratulálok balfaszok, sikerült rájönnötök, hogy rossz megvilágítás mellett, egy szar vagy közepes minőségű kamerával egy rohadt messze lévő ember vonásai eltorzulnak ha rázoomoltok. Ezért Nobel díj jár!
dude 2013. 03. 27. 12:12 | #80
Nem, de az ő éttermeiknek adták el!
Előzmény: Tooni (79) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 27. 12:08 | #79
Várj már, azok nem az olaszok voltak? :D
Előzmény: dude (78) 0 VÁLASZ
dude 2013. 03. 27. 12:00 | #78
Persze, mert a zsidók kiírtották a macskákat!
Előzmény: Tooni (77) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 27. 11:20 | #77
Nahát, egy egér! A Fehér Házban? Csórikáim ilyen körülmények közt élnek?
Előzmény: Purple (75) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 27. 07:05 | #76
Na majd pont a Fehér Ház fogja bevallani... :) De azért elejtettek egy félmondatot arról, hogy drága mulatság lenne. Tehát kapcsolatban van az amerikai kormány az idegen lényekkel. És most már azt is tudjuk róluk, hogy nagyon drágán vállalják az őrző-védő munkákat.
De hát csak az elvakult, médiamocskokon elbutított átlag lakosság előtt nem nyilvánvaló, hogy idegen lények szolgálatait csak is a leghatalmasabb szabadkőműves páholyok voltak képesek megfizetni. :P
Előzmény: Purple (75) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 03. 27. 05:43 | #75
"ezen a 2010-es felvételen például egérből konvertál át emberré az amerikai elnök: " :DD
http://www.urbanlegends.hu/2013/03/obamaeknak-nincs-penzuk-foldonkivuli-testorokre/
Kisolek 2013. 03. 26. 20:44 | #74
Szép volt, Mr.Elterelő Reptilián de én átlátok rajtad!
Előzmény: imki (69) 0 VÁLASZ
ginobacsi 2013. 03. 26. 12:31 | #73
Köszi...feldobtad a napomat:-))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: imki (71) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 03. 26. 05:43 | #72
Ehhehhe :DD
Előzmény: imki (71) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 25. 19:28 | #71
Előzmény: ginobacsi (70) +4 VÁLASZ
ginobacsi 2013. 03. 25. 18:33 | #70
Igazad van!Kérlek bocsáss meg...én tévedtem!..........meggyőztél az antilop és az ember párhuzamával...de irigyellek...szeretnék én is ilyen naív gyermeki "vakságban"élni....hogy ne lássam azt amit nap mint nap látok...Ég áldjon!Az Úr vigyázzon Rád!
Előzmény: imki (69) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 25. 17:00 | #69
Igen, szerintem is. Biztos ez a céljuk. Mi más is lehetne egy fejlettebb civilizáció célja, mint hogy egy alsóbbrendű hitvány faj tagjai között megszüntessék az összetartást...
Jut eszembe, jó volna, ha az antilopok között megpróbálnánk tönkretenni az egységet. Nem ártana, ha innentől nem tartanának össze. Mert az milyen jó már, meg sok értelme is van.


(Jézusatyaúristen...! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg )
Előzmény: ginobacsi (67) 0 VÁLASZ
ginobacsi 2013. 03. 25. 16:01 | #68
Egyet értek...és még amiről fingunk nincs...csak találgatunk..sajnos...
valahol olvastam és sajnos nem találom a forrást,csak érdekességként: az apokalipszis szó eredeti jelentése:az igazságra fény derülés.... ha ez igaz akkor talán egyszer meg tudunk mindent..:-)
ginobacsi 2013. 03. 25. 15:53 | #67
lehet hogy érveim nem voltak elég komolyak...de én így látom és megosztottam...ettől nem vagyok rosszabb vagy jobb bárkinél..a kérdésedre nem tudom a biztos választ...csak találgatok...de mint látom talán fölösleges infót cserélnem..bárkivel is..talán pont ez volt a céljuk..hogy egymást marjuk/kiröhögjük/kirekesszük..hogy ne legyen egység..
Előzmény: imki (45) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2013. 03. 25. 11:59 | #66
Ez nem a rejtély c. sorozat egyik része?

Amúgy annyira én nem láttam, hogy átváltozott volna, eleve furcsa volt a feje. De az is lehet, hogy Mickey Rourke botoxoltatott megint és szétcsúszott.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 25. 10:15 | #65
Azért ez a fajta "tudás" már megvolt a suméroknak, egyiptomiaknak is... nem hiába rendelkeztek fejlett csillagászati ismeretekkel. Csak itt Európában elég hatékonyan működött a katolikus egyház ahhoz, hogy hátráltassa a tudományos fejlődést.
Előzmény: ginobacsi (41) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 25. 10:03 | #64
... mert csak zsidókkal már nem is izgi :)
Előzmény: slasher (35) +1 VÁLASZ
imki 2013. 03. 25. 09:34 | #63
Sőt, az is lehet, hogy ez nyer bizonyosságot 10 év múlva:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKiu2KIk4kA

vagy akár ez:
http://www.youtube.com/watch?v=PZOdjhIwzYM

Minden lehetséges. Még az ellenkezője is!



(Édesjóistenem... http://szifon.com/wp-content/uploads/2009/03/appstore2.jpg )
Előzmény: norbertvincze (59) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 03. 25. 01:46 | #62


Előzmény: Botos Vendel (60) +1 VÁLASZ
zeshka 2013. 03. 25. 00:44 | #61
Nem csúnya ez, hanem kínai. Valószínűleg egy másik bolygóról. Jött megnézni van-e még itt hely. =)
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 03. 25. 00:21 | #60
Michio Kamu! : Explains hur elméla......
Előzmény: norbertvincze (59) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 03. 24. 23:44 | #59
lehet olyan dologról "vitáztok" ami egyikőtök álláspontából sem igaz.

szerintem az emberiség nincs még olyan szinten, hogy megértsen, vagy felfogjon bizonyos dolgokat még. Aztán lehet 10 év múlva meg olyan dolgok nyernek bizonyosságot, mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=kYAdwS5MFjQ

aztán meg majd meglepődünk, hogy még a fantáziánk sem ért odáig ahol a valóság kezdődik: )
Előzmény: imki (55) 0 VÁLASZ
thisisreal 2013. 03. 24. 22:25 | #58
Előzmény: Traveller (57) +1 VÁLASZ
Traveller 2013. 03. 24. 22:20 | #57
Az eszetekbe sem jutott, hogy ezzel a szar álhírrel reklámozzák azt hogy Amerika Izrael mellett áll?
-2 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 03. 24. 18:36 | #56
henri poterbe mán becsempézték a figurát a köztudatba!!!!!4444 ezé ez fake!!!4444
+1 VÁLASZ
imki 2013. 03. 24. 16:56 | #55
Értem én, hogy szerinted az embert az űrlények telepítették ide.
De ahonnan minket ideraktak, oda hogy a francbe került az élet?

Vagy ott már kialakulhatott, csak itt nem volt ehhez elég 3milliárd év? :)
Csak mert valahol ki kellett, hogy alakuljon, nem? És ha már kialakult, akkor azt (többek között) akár itt is megtehette, nem? Miért nehéz elfogadni, hogy itt is kialakulhatott? :)
Előzmény: kiisb (50) 0 VÁLASZ
Cement 2013. 03. 24. 15:54 | #54
Valaki szóljon Shepard parancsnoknak.... Jönnek a kaszások :D
+1 VÁLASZ
R0001 2013. 03. 24. 14:24 | #53
Szegény fószer :D De tök egyszerű az idegenes magyarázat, mondjuk idejöttek pár ezer éve vagy régebben, és genetikai módosításokat csináltak, aminek max akkor lenne értelme ha valami hasznuk lehetett volna belőle, bár sántít ha ténleg évmilliókkal előttünk járnak akkor minek de jól hangzik, esetleg rabszolgaság. Egy ideig valszeg müködött is a dolog ősi valások, istenek stb... , de hirtelen leléptek vmiért, mégpedig mivel megszegték a Star Trek-es elsődleges irányelvet a kapcsolatfelvétel és be nem avatkozással kapcsolatban, és ez pehjükre a galaktikus birodalom fülébe jutott akik ugye betartják az alapvető emberi jogokat, és kitessékeltek mindenkit a környékről, gondolom nemcsak finom eszközökkel, hogy nyugiba legyünk :D Szóval a beolvadás nem az emberek elől való bujkálást jelenti, csak a külső szervek elől rejtőznek és nem túl feltűnő módon akarnak bosszút állni és újra kontorllt gyakorolni, vagy csak szép lassan kinyírnak, és bizonyíték hiányában kívülről csak annyi tünik fel hogy nah ezek is kinyírták magukat. :D
GerzSonka
GerzSonka 2013. 03. 24. 13:02 | #52
Szerintem egyszerűen csak egy csúnya ember, akit a digitális zoom megtréfált. :D
Árnyangyal 2013. 03. 24. 12:53 | #51
Na de most tényleg utánanéztem, sok éves nyomozói tapasztalatommal a hátam mögött ráleltem eme gonosz lényre, aki az emberiség egész létét fenyegeti: http://www.youtube.com/watch?v=ueKszrZFO2o
kiisb 2013. 03. 24. 12:46 | #50
Tetszik ez a masszív "felfedeznek minket és idejönnek az idegenek" álláspont. Olyan emberi. Ti tényleg azt hiszitek, hogy az emberiség magától lett az, ami? Jó lenne hinni, mert az tényleg büszkeséggel tölthetné el a kis lelkecskénket. Lemásztunk a fáról, tüzet gyújtottunk, csúcs ragadozóvá váltunk, közben behódolt nekünk a növényvilág is, feltaláltuk a kereket, az írást, az elektromosságot és az atomot. Városokat építettünk, bejártuk, és be is népesítettük minden szegletét ennek a bolygónak, majd kiléptünk az űrbe. Szép sikertörténet, ugye? De abba a verzióba ugye sokkal kényelmetlenebb belegondolni, hogy erre a bolygóra az "értelmes" élet telepítve lett. Azaz, az emberiség hajnala óta tudott, azt ne mondjam köztudott, hogy itt vagyunk. Kicsit most játsszunk el ezzel a nézőponttal. Ugye, nem is olyan meglepő, ha szembe jön egy kis zöld emberke az Andrássy úton?
MADve
MADve 2013. 03. 24. 12:12 | #48
azért azt hozzátenném, hogy a combos 61350 km/h nem a kezdősebessége, mert nyilván nem lehetett az :) mondjuk mivel a világűrben nincs ellenállás, így nem is nehéz dolog gyorsulni. szerintem a Jupiter és a Szaturnusz között elég szép löketet kapott, nem beszélve a napszélről, bár nem tudom, hogy külön hajtóművel felszerelték-e, de ha igen, az valószínűleg nem egy benzines motor, vagy búvárpalackra való sűrített levegő ami kifogyhat, sokkal inkább valami napelemes-ionizálós megoldás, de nem tudom, hogy milyen technológiákkal voltak akkoriban felszerelve (legfeljebb sejteni merem). szóval tekintve, hogy az a bádogdoboz még mindig képes lehet gyorsulni, (tekintve, hogy a voyager 2-nél gyorsabb, pedig a 2 nyilván újabb és fejlettebb) nem biztos, hogy kell neki az a 73 ezer év... de szerintem a szükséges évek száma 40 ezer alá nem fog eljutni, pláne, hogy útközben még bármi történhet szerencsétlennel, sőt, a gyíkok szerintem már tutira elkapták és jól megszabotálták :)
Előzmény: TeeJay (36) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 24. 11:25 | #47
Egy fejlett faj esetében az eltelt idő szerintem pont azt jelenti, hogy nagyobb az esélye a még hosszabb létezésre.

- A dinoszauruszoknak nem volt meg a megfelelő fejlettségi szintjük, hogy túléljenek egy komoly éghajlatváltozást. Mi a jelenlegi tudásunkkal már túlélnénk ugyanazt, még ha lennének is veszteségeink.
- A jelen tudásunk még nem elegendő ahhoz, hogy a bolygónk pusztulását túléljük. De egy nálunk fejlettebb kultúra esetében már lehetséges az is.

Így az általad írt időtényező éppen azt támasztaná alá, hogy pont olyan fajokkal van nagyobb esélyünk találkozni, akiik nálunk fejlettebbek.
Előzmény: zodiac (46) 0 VÁLASZ
zodiac 2013. 03. 24. 10:51 | #46
Csak egy régebbi kommentemet idézném innen:
http://ize.hu/comments.php?post_id=17822
Az idő tényezőt sokan elfelejtik. A Föld életkora is több milliárd év és mennyi ideje van rajta "intelligens" életforma? Szerintem ez a legnagyobb gond. Ha létezik is valahol máshol valamilyen formában civilizáció, nagyon kevés az esélye, hogy pont ugyanabban az idősíkban, mint amikor a földi civilizáció. Pl. lehet, hogy létezett, de több milliárd éve és már rég kihalt, vagy csak több milliárd év múlva fog létezni, amikor már az emberiségnek nyoma sem lesz.
imki 2013. 03. 24. 10:15 | #45
Már csak egy kérdés ehhez a "komoly" érvhez, amit írtál:
Vajon mi lehet a céljuk velünk? :)
Előzmény: ginobacsi (40) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 24. 10:12 | #44
1. Az a tény, hogy a világegyetem nagyon nagy, nem csak azt bizonyítja, hogy kurva messze vagyunk egymástól, hanem azt is, hogy kurva sokan lehetünk.

2. Az a tény, hogy a Földünk csak 4,6miliárd éves, míg az Univerzum már 13, azt bizonyítja, hogy ha léteznek más értelmes kultúrák is rajtunk kívül, akkor azok akár több milliárd évvel előttünk járhatnak.
Összehasonlításképpen: Mi 2-3 milliárd éve még nagyjából baktériumok voltunk. Egy előttünk 2-3milliárd évvel járó faj számára mi most csak baktériumok vagyunk mind értelmi, mind technikai fejlettség tekintetében. Érdemes ebből kiindulni, nem pedig a jelenlegi pitiáner fejlettségünkhöz hasonlítani egy esetleges többmilliárd éve létező idegen fajt.

3. Talán ki fog téged ábrándítani a dolog, de bizony lehetséges, hogy nem a fénysebesség a leggyorsabb az Univerzumban:
http://www.idokep.hu/hirek/a-fenynel-is-gyorsabban
http://www.idokep.hu/hirek/quantum-radar-delayed-choice-eraser

A fentiek alapján már nem is annyira kizárt, hogy egyszer elérjen hozzánk egy idegen faj. Főleg, ha mondjuk több százmillió éve terjeszkedik már a Tejútrendszerünkben.
Persze ezzelé nem azt mondom, hogy itt vannak, és még kevésbé azt, hogy beépültek közénk. :)
Előzmény: TeeJay (36) 0 VÁLASZ
ginobacsi 2013. 03. 24. 10:10 | #43
Elolvastam...nem szarozni akartam...csak azt próbáltam kifejteni hogy attól hogy valamiről nincs tudomásunk(még)attól az még létezhet...nekem is azt tanították a suliban amit neked...(csak 10 évvel korábban)...csak én akkor sem hittem nekik...meg is akartak buktatni....a "hülye"kérdéseim miatt...tény hogy rengeteg kamu videó/kép/sztori van...nehéz szűrni...de csak ha 0.01% igaz,már meg bukott amit eddig ránk tukmáltak...
Előzmény: TeeJay (42) +1 VÁLASZ
TeeJay
TeeJay 2013. 03. 24. 09:54 | #42
má bocs de olvasd el mit írtam...
én fénysebességről beszéltem és úgy írtam le mi mekkora távolság...
vágod
Előzmény: ginobacsi (41) 0 VÁLASZ
ginobacsi 2013. 03. 24. 08:47 | #41
Gondolod hogy más fajok szaros 100 éves technológiával épült "vonatokkal" közlekednek!?...vicces...kb 200 éve a "Nagy civilizált" "tudósok" még az hitték hogy a föld lapos...az "elmaradott barbár"indiánok-törzsek(pl.maják) meg bolygókról,tejútról, idegenekről(istenekről)meséltek több ezer éve ...és még sorolhatnám..honnan volt az infó?honnan volt tudomásuk olyan dolgokról amire csak mostanában jönnek rá a mai "okosok"?? Ezek tények!!Ez a bizonyíték arra hogy valami nem okés!!Jancsi és Juliska elszórta a morzsákat...és csak az nem veszi észre aki nem képes a fejét egy pár fokkal lejjebb dönteni...
Előzmény: TeeJay (36) 0 VÁLASZ
ginobacsi 2013. 03. 24. 08:27 | #40
Mi sem fertőzzük meg/írtjuk/öljük meg a telepített jószágainkat...a történelem során sok fajta módszerrel próbálkoztak...most ez van porondon...a Bibliában van egy idézet: akinek van szeme meglátja,akinek van füle meghalja...
Előzmény: imki (14) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 24. 08:17 | #39

Nem tudtátok, hogy egy kozmikus Truman-show szereplői vagyunk...?

:)
+1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze
TeeJay
TeeJay 2013. 03. 23. 22:36 | #36
idézek egy másik fórumon írt hozzászólásomból ahol a Voyager 1 űrszondáról írnak ami még pár évig tud majd nekünk infót küldeni aztán kimerül...

számold ki mekkora az esélye hogy valaki pont minket talál meg...
"A legközelebbi csillag a Nap, a következő legközelebbi a Proxima Centauri, amely 4,2 fényévre található, tehát a fény 4,2 év alatt ér ide onnan. Ha az egyik leggyorsabb vonattal, a francia TGV-vel utazhatnánk annak 574,8 km/h nagyságú rekordsebességével, akkor majdnem 8 millió évig tartana az odaút."

"A Tejútrendszer a Lokális Galaxiscsoport egyik (a Hubble-féle galaxisosztályozás szerinti SBb vagy SBc típusú) küllős spirálgalaxisa, melyben a Naprendszer és ezen belül Földünk található. 200-400 milliárd csillag található benne, átmérője 30 kiloparszek (97 800 fényév), legnagyobb vastagsága 5 kpc (16 300 fényév)."

és még csak a saját galaxisunkban vagyunk ami akkora hogyha fénysebességgel tudnánk már most menni akkor sem járhatnánk be soha...
"jelenleg a legtávolabbi galaxis amit felfedeztek 13,3 milliárd fényévre van!" link --> http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20121116-macs0647jd-galaxis-hubble-kozmologia-2012-november.html

" A legtöbb galaxis átmérője több ezertől több százezer fényévig terjed és közöttük több millió fényév távolság a jellemző. A közöttük lévő űr nagyon jó vákuumnak tekinthető kevesebb mint köbméterenkénti egy atommal. Feltehetően több mint százmilliárd galaxis van a Világegyetem belátható részében."

no akkor számold ki ha ennyi galaxis van amiben átlag mennyi csillag van és ilyen köztes távolságokkal, akkor mekkora az esélye hogy létezik valami más életforma ami tud fénysebességgel haladni és megtalál pont minket...
én erre azt szoktam mondani a Jóisten direkt teremtett ekkora távolságokat hogy soha senkivel ne találkozhassunk még véletlenül se össze.
a leggyorsabb jelenlegi emberi tárgy pont a Voyager 1 űrszonda ami

"Voyager 1's current relative velocity to the Sun is 17,043 m/s (61,350 km/h; 38,120 mph). This calculates as 3.592 AU per year, about 10% faster than Voyager 2. At this velocity, 73,775 years would pass before reaching the nearest star, Proxima Centauri, were the spacecraft traveling in the direction of that star. Voyager 1 will need about 17,565 years at its current velocity to travel a complete light year.)"

tehát a jelenlegi sebességével ami elég combos 61350km/h 17565 év kellene 1 fényév távolság megtételére
így kiszámolva 73775 év múlva fog elérni a legközelebbi tehát a legközelebbi csillaghoz!!!
mi olyan aprók és jelentéktelenek vagyunk hogy el sem hinnétek, sem mi nem fogunk soha eljutni sem hozzánk nem juthat el senki. már az is csoda lenne ha a 9 bolygó közelébe ember jutna mert évekig tartana az is a jelenlegi technikával.


Előzmény: imki (14) +1 VÁLASZ
slasher 2013. 03. 23. 22:12 | #35
Zsidó ufo szabadkőműves cionista összeesküvés!!!
Tooni 2013. 03. 23. 20:54 | #34
na jó
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/256/402/27f.jpg
megbocsájtok
(az ember reklámozná, fényezné itt a földönkívüliek szemében a maga fajtáját hogy javuljon az árfolyam a tőzsdén erre mindig kell jöjjön egy arc a konkurenciától, hogy az ő termékük jobb. Pfeh.)

AZ CSAK FEL VOLT FÚJVA MESTERSÉGESEN SOK VÍZZEL MEG ANTIBIOTIKUMOKKAL MEG TÁPSZERREL!!!!
Előzmény: jalso (33) +1 VÁLASZ
jalso 2013. 03. 23. 20:40 | #33
bocs, de a neandervolgyieknek nagyobb volt az agy terfogatuk mint a mai embernek!

http://newswatch.nationalgeographic.com/2008/09/09/neanderthal/



Előzmény: Tooni (18) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 23. 17:31 | #32
Hát még jóhogy... így akarnak üzenni pl.: a Szaniszlónak, hogy legyen miről beszélni a Világpanorámában. Ez a gyíkemberes átváltozósdi pont arra jó, hogy eltereljék a figyelmet a valódi tervekről/problémákról és a "tudjukkik" nyugodtan tevékenykedhessenek. XD
Előzmény: termi-nator (31) 0 VÁLASZ
termi-nator 2013. 03. 23. 16:48 | #31
nagyon hihető, hogy egy hüllőfejű alig várja, hogy kamerák kereszttüzében felfedje magát a világ előtt...
zed911 2013. 03. 23. 16:23 | #30
Hát istenem Jacko visszatért...

Egyébként hol vált ez alakot? Nem vágom.
Simán csak elbaszták a plasztikai műtétjét, vagy ráborult egy fazék forró víz...
csaty 2013. 03. 23. 15:40 | #29
Ugyanez a homályos körvonal egy pirítóson és az máris a Jézuska portréja .
Gerysama 2013. 03. 23. 14:57 | #28
Hihetetlen! Nem lehet hogy ez csak egy ku**a ronda ember? Meg aztán csak arra tudok apellálni még amit a Hellboy 2-ben hallottam. Miért van az hogy minden szörny, mumus, földönkívüliről készült felvétel homályos, szemcsés szar minőségű?
piszok alfred 2013. 03. 23. 14:05 | #27
Igazad van.
Engem speciel mulattatnak az ilyen "felfedezések".

Hasonlóra mindig azzal reagálok, ha igaz lenne, akkor Amerikában még törzsi varázsló lenne a legmagasabb titulus, bölények százezrei járnák a prériket, és az európaiak az erdőkből lesnék őket, megpróbálva beépülni a vének tanácsába, hogy megszerezzék a végtelen föld kincseit.
A valóságot ismerjük, így teljesen életszagú az idegenek beépülése.


Előzmény: imki (14) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 23. 13:37 | #26
Nem véletlenül hasonlítanak a fenti videóban látható alakváltó lényre a boncmesterek meg a temetkezési vállalkozók!
Előzmény: Tooni (24) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 23. 13:35 | #25
Csak a csontjaikat hagyták meg!
Előzmény: Tooni (24) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 23. 13:34 | #24
És a sírokban egytől egyig minden koponyából hiányzik az agy!!!
Előzmény: bungle (23) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 23. 13:28 | #23
És emlékezzetek a pestis járványokra meg egyéb tömeges megbetegedésekre, halálesetekre, eltűnésekre (pl. egy egész földrész eltűnt!). Csak egy szó: szüretelés!
Előzmény: Tooni (18) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 23. 13:26 | #22
Miért, nem igaz? :)
Előzmény: bungle (21) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 23. 13:24 | #21
"évmilliókon keresztül"
Hát te is bevetted ezt a mesét, amit a tuggyukkik terjesztenek? :D
Előzmény: imki (20) +1 VÁLASZ
imki 2013. 03. 23. 13:23 | #20
Nem tudom, hogy vagy vele, de ha egy élőlényt tenyésztenék az agya miatt desszertként, arra is lenne jobb ötletem, mint hogy évmilliókon keresztül irányítgassam őket. A géntechnológia már felénk is nagyon fejlett, vajon náluk milyen szinten állhat? :)
Előzmény: Tooni (18) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 23. 13:20 | #19
Nos, nekem a megfigyelésre is lennének hatékonyabb ötleteim, mint hogy embernek kiadva magam közéjük épüljek. De lehet, hogy csak a perverz egyedek jöttek ide hozzánk. :)
Előzmény: bungle (15) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 23. 13:14 | #18
Betelepítés, igen, mint a palántákat! Egyenes az összefüggés, a népesség növekedik ahogy megy fel a hőmérséklet!
És még a hírekben is minek nevezik ugye hogy ugye, üvegházhatás!!!
Imki ott tévedtél, hogy nem valamikre fáj a foguk, megértem hogy eszedbe sem jut efféle borzalom, hogy egy nap te lehetsz a desszert (akarommondani az agyad) és direkt tenyésztettek erre a célra, és végig aszt hitted az evolűció alakította ki meg évmilliók meg minden közben meg világos mint a nap, hogy a kisebb agyú előembereket egyszerűen kiirtották, mint ahogy a gazda egyik napról a másikra lecseréli a vetőmagot hogy nagyobb legyen a termése az új fajtával!!!
Emlékezzetek a neandervölgyiekre, nem volt elég nagy az agyuk oszt mi lett velük?? Egyik napról a másikra sutty le a süllyesztőbe mint fonnyadt karfiol!
Igen, az Univerzum fogyasztói szokásai változnak, egyre nagyobb agytérfogatú példányok kellenek, egyre több szürkeállománnyal, élesedik a verseny, biztos van több bolygó is amelyik konkurál az itteni termesztőkkel!
Előzmény: bungle (15) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 03. 23. 13:07 | #17
:DDD Most biztos otthon bőg. :)
Előzmény: Davek (16) 0 VÁLASZ
Davek 2013. 03. 23. 13:06 | #16
Arra senki nem gondolt, hogy csóri csak szimplán nagyon csúnya?
+2 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 23. 12:57 | #15
És mi van, ha nem kell nekik semmi a Földről, csupán megfigyelnek minket? Pl. hogy jól sikerült-e a betelepítés.
Még több tucat variációt felvázolhatnék, de lehet inkább sci-fi regényt kéne írnom? ;)
Előzmény: imki (14) 0 VÁLASZ
imki 2013. 03. 23. 12:51 | #14
Én imádom az ilyen Megszálltaka-Zűrlények féle rettegős sztorikat. Az emberi ostobaság netovábbja, ráadásul szórakoztató is. Legalább akora baromság, mint a vallások többsége. :)

Most ha így végiggondolom...
- Jön egy idegen faj, ami akár több ezer/millió/milliárd éves előnyben van velünk szemben (gondoljuk bele, hogy 100 évvel ezelőtti technikához képest most mit tudunk).
- Ennek a fajnak valamire szüksége van innen a Földről.
- És ez a kultúra nem tud kitalálni jobb ötletet arra, hogy elvegye tőlünk azt, amit akar (bolygót, erőforrásokat, vizet, levegőt, vattacukrot, akármit), mint hogy megpróbáljon beépülni az emberek közé és irányítsa azt.
- De miután már sok ideje beépülve irányít minket, még mindig nem sikerült nekik megszerezniük azt, amiért jöttek!
Egy ilyen szinten pancser faj nem hogy veszélyt nem jelent ránk nézve, de igazából állatkertben kellene mutogatni őket. :)

Ha én lennék egy idegen faj, amelyiknek kellene mondjuk a bolygónk, kapásból fel tudnék sorolni legalább 5 megoldást arra, hogy hogyan vegyem el az emberektől. Kezdve a különböző betegségek hordozóitól, az atomfegyveren és vegyifegyveren keresztül, át az egyszerű odamegyünk-szétb.sszuk-a-fejüket-elvesszük megoldásig, stb.
Ha valóban léteznek ilyen beépült lények köztünk, akkor remélem egyszer találkozok majd valamelyikkel, már csak hogy a pofájába röhöghessek. :)
+1 VÁLASZ
HoPpY 2013. 03. 23. 12:47 | #13
Én azért sajnálom szegény csávót! :D Megnézi ezt a videót és szerintem felköti magát, hogy annunakinak merték nevezni..:D
Valerius 2013. 03. 23. 12:27 | #12
A vidi végén súlyos az a duma, ahol (gondolom) az űrlények fajtáit sorolja fel... sötétség a köbön :D az első persze ez, ami eszébe jut az embernek: http://media.tumblr.com/tumblr_m7kj29OPoq1qeerh6.png
Tooni 2013. 03. 23. 12:25 | #11
Ja, meg a kamera sem a háttérbe fókuszál, szal nem csak a digitális kinagyítás miatt homályos és nem kivehető a füle pl.
http://www.gaspirtz.com/32-ive-got-your-nose-voldemort.shtml
:D
Előzmény: insider (10) 0 VÁLASZ
insider 2013. 03. 23. 12:04 | #10
Ez csak optikai csalódás a rossz fényiszonyok miatt, teljesen egyértelmű :D
Copperfield is hasonló optikai illúzió segítségével "tüntette" el a szabadságszobrot anno(bár azért ott elég nagy tervezés állt mögötte, hogy minden faszásan be legyen állítva, gondolok itt a fényekre, árnyékokra).
In Science We Trust.

Slarioux 2013. 03. 23. 11:56 | #9
És ha mégis itt vannak a tudjukkik, akkor ez alapján a videó alapján újra "megtáncsicsozzák" Ferit??
Purple
Purple 2013. 03. 23. 11:54 | #8
És már a fociban is ott vannak: http://www.teamwebs.nl/tw_files/matchreportpics/colina.jpg

Amúgy ha alien és alakváltó, akkor miért nem vett fel teljesen normális emberi alakot, hogy senkinek ne tűnjön fel? :D Aha, meghibásodott... :D Mert biztos ekkora balfaszok, hogy pont akkor "meghibásodik", mikor ezer ember között áll. :D
packo88 2013. 03. 23. 11:47 | #7
ezdeszar...
Samu. 2013. 03. 23. 11:37 | #6
nem tudtam összehozni a 2 felvételt... ha időben a szemből/hátulról egymás mellett lenne, talán jobb lenne! de akkor nem lehetne ilyen felvételekkel "bizonyítani" a földönkívülieket :D
Tooni 2013. 03. 23. 11:26 | #5
Nem, nem ő az, az valami politikus fószer, a másik meg biztonsági ember.
Előzmény: Kornéliusz (2) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 23. 11:26 | #4
Voldemort ? Vagyis... tuddjukki ?!
+1 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 23. 11:25 | #3
Nincs is igazuk, mert az a loknesszi szörny. De hogy-hogy nem norbertvincze küldte?? :D
Kornéliusz 2013. 03. 23. 11:24 | #2
Csórikám úgy vigyorog 0:17-nél - merthogy gondolom ő az -, mint akinek nemcsak az alakváltó funciója hibásodott meg.. :D
Aderu 2013. 03. 23. 11:23 | #1
OMG