Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
fehérember | 2013. 03. 22. 09:23 | #9
kidumálták a rohadék szerbek nehogy gond legyen
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 20. 13:16 | #8

Akárki volt, agyonverésre semmi sem adhat okot.

A beledumálásban van némi igazad, de én abban látom a reakciók okát, hogy hazánknak nincs tekintélye.

Címeres gazembereink az elmúlt két és fél évtizedben tönkretették gazdaságilag, politikailag, katonailag Magyarországot, így szavunknak nincs súlya. Egész egyszerűen semmibe vesznek bennünket.

Gondolj arra sok sok frusztrált, aszott vén EU-s banyára, mit meg nem engednek velünk szemben...!
Előzmény: ismeretlen (7) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2013. 03. 20. 08:42 | #7
Hát én se szeretnék ilyen helyen élni, de sajnos megesik ez bárhol. Viszont azért az is megütötte a fülemet, hogy szemtanúk, aki látták az esetet.... Hogy a szemtanúk nem segítenek ilyenkor. Milyen jó fajta négy ember lehetett az aki agyonverte a fiút, hogy nem mernek ilyenkor segíteni neki. Mondjuk mindenki a saját seggét félti, és könnyen félrenézünk, mondván húúú nem engem vernek. Valahol szomorú egy világ ez, hogy nem segítenek a másikon az emberek, mert nem mernek.

Nos, ha már a helyiek kérik a médiát, hogy ne terjesszenek álhíreket, talán el kéne néha gondolkodnunk, hogy ne gerjesszük az amúgy is nagy feszültséget, és szítsuk tovább az esetleges magyargyűlöletet innen az anyaországból, mert azok szívják meg, akik ott laknak. Ezért is írtam, hogy feszkókeltésnek tűnik. Mert innen olyan könnyű egyből anyázni, hogy basszus magyarokat vernek a rohadt román/szerb/szlovák anyjukat, közben azoknak ártunk ezzel esetleg, akik ott laknak, rajtuk csattan végül az ostor. Könnyű az amerikában működtetett kurucinfóra kiírni, hogy cigány ölt, meg magyart vertek, oszt vagy igaz vagy nem. De valahol ezt nem akarja sem a kormányunk, sem a magukat igaz Nagymagyarnak vallók megérteni, hogy nem innen kell beledumálni az ottaniak dolgába, mert sokszor nem kérik, sőt azt kérik hogy ne dumáljunk bele. De hát magyarság van, kuss van, majd mi megmondjuk hogy menjenek a dolgok romániában, meg szerbiában, meg szlovákiában.

De visszatérve a fiúhoz, milyen család már ez, hogy agyonverik, mert el akarta venni a lányt. Puff neki, vagy a fiú volt nagy gengszter, vagy nagyon el volt rendezve a lány házassága már. Jobban jártak volna szerencsétlenek, ha inkább megszöknek. És persze még így is ki tudja mi van a háttérben amúgy.
Előzmény: hawkeye (5) 0 VÁLASZ
Logitech76 2013. 03. 19. 17:56 | #6
Na most attól függetlenül, hogy magyar volt-e az a szerencsétlen gyerek, vagy sem, még is mi a jó Istent csinálhatott amihez a hírek szerint négy ember kellett, ráadásul egy nagyon fiatalt vert halálra 4, 30 év feletti "ember"...szóval személy szerint igen lassan véreztetném ki azt a 4 embert egymás után természetesen, hogy amíg az első döglődik (mert hogy az ilyennek a halál szó luxus), addig a másik három végig nézhesse és szarja össze magát a tudattól, hogy rá is ez vár. Röviden: Akármi is volt az ok, akármennyire is úgy gondolta az a 4 kretén, hogy igazságot szolgáltatott: DÖGÖLJÖN MEG! Mondom ezt annak ellenére (vagy éppen azért), hogy gyűlölöm az erőszak minden formáját... Sajnálom a srácot akármi is volt az ok... :/
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 19. 16:24 | #5

Igazad van, úgy tűnik csak a média kreált a sajnálatos eseményből politikai ügyet. Jómagam viszont nem szeretnék ott élni, ahol ilyen olcsó az emberélet.

"Barátnőjének rokonai verhették agyon az óbecsei fiút

Feltehetően négy, 30-40 év körüli péterrévai lakos verhette agyon azt a 17 éves óbecsei fiatalembert, akinek holttestét vasárnap hajnalban találták meg egy óbecsei pékség előtt - írja a VajdaságMa délvidéki magyar hírportál, nem hivatalos információkra hivatkozva. A tettesek állítólag az áldozat barátnőjének rokonai, akik ellenezték, hogy a lány hozzámenjen a fiúhoz.
Időközben sok óbecsei azt írta a közösségi portálokon, hogy nem nemzeti gyűlölet miatt történt a gyilkosság, és kérték a médiát, ne terjesszen ilyen híreket - közölte a VajdaságMa. Olyan feltételezések is felmerültek, hogy szerelemféltés állhat az eset hátterében, valamint az, hogy a fiú barátnőjének édesapja lehetett a tettes, ő azonban börtönben van.
A boncolás első eredményei alapján a fiú tüdejében vizet találtak. A rendőrség azt feltételezi, hogy miután megtámadták és megverték, elvesztette az eszméletét, és egy pocsolyába fulladt bele.
Az eset vasárnap hajnalban történt, amikor a fiú hazafelé tartott egy helyi szórakozóhelyről. Szemtanúk szerint négyen verték az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet, nem mertek nyilatkozni. Az utcában lakók is hallottak szóváltást, de "nem néztek ki" - értesült a VajdaságMa."

Előzmény: ismeretlen (4) +1 VÁLASZ
ismeretlen 2013. 03. 19. 13:19 | #4
Az szégyen, ha agyonvernek egy magyar fiatalt pusztán azért, mert magyar, pusztán a származása miatt. De hol volt ebben a hírben, hogy ezért verték meg? Mert hogy még az is csak nem hivatalos info, hogy magyar. Én erre mondtam azt, hogy addig feszkókeltés, amíg nem tudjuk, vagy tudják ott, hogy miért is történt a dolog. Nem bagatell, hogy agyonvertek valakit (függetlenül a származásától), nekem a hír rövidségével és információhiányával van a bajom.
Előzmény: hawkeye (3) -1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 19. 13:04 | #3

"Szóval feszkókeltésre nagyon jó ez a hír, de értéke nagyon nincsen."

Furcsa vélemény. Tényleg mi van abban, ha agyonvernek egy magyar fiatalt...? Nehogy már felemeljük a hangunkat emiatt!

"Merjünk kicsik lenni!"
+1 VÁLASZ
JoinR 2013. 03. 19. 12:52 | #2
Nyilván arra marha gyakran verik egymást a magyarok, mert nincs elég bajuk egyébként.
Megint kapnak majd a szerbek 3 hónap felfüggesztettet, vagy bizonyíték hiányában elengedik őket, ahogy lenni szokott...hihetetlen, hogy ez megtörténhet :(
+1 VÁLASZ
becenev 2013. 03. 19. 12:37 | #1
Na most ez ilyen nesze semmi fogd meg jó. Annak semmi jelentősége, hogy magyar az áldozat, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a tettesek nem magyarok voltak, és azért verték meg, mert magyar. Se szó se beszéd csak ütötték a magyart. Viszont addig lehet ez egy egyszerű beszóltál-mitnézelköcsög szitu, lehet egy elfajult vita, lehet hogy valamiért megérdemelte. Bármi. Szóval feszkókeltésre nagyon jó ez a hír, de értéke nagyon nincsen. Max annyi, hogy szegény áldozat, szörnyű, ha valakit jól elkalapálnak.
-3 VÁLASZ