Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2013. 02. 14. 12:21 | #24
Magyar Hyde park? Senki nem illetékes: bárki, bármit kiaggathat a parlament elé
http://hvg.hu/itthon/20130214_parlament_molino_Milla_COF
ismeretlen 2013. 02. 14. 10:52 | #23
Előre leszögezve, hogy egyik csapatnak sem, vagyok a szurkolója, az valahol annyira feldühít, amikor az egyik fél négymilliós békemenetet csinál és az rendben van, meg kiteszik a gyurcsánybajnais plakátot, mert ők előre tudják, mit akar a másik, de ha a másik fél szervez valamit, akkor a rohadék mocskok, meg ellentüntetés, meg gyűlöletkampány. Valahol nálunk csak a jobboldalnak szabad tüntetni, utcára vonulni, amúgy ugye, hogy a fidesz hozta be ezt hozzánk, a másik fél meg csessze meg magát, mert mindent a gyurcsány rontott el 8 év alatt, bármi ami rossz arról a rohadt komcsik tehetnek, közben hazán nagyjai jelenleg ugyanolyan kommunista eszközökkel operálnak, csak épp olyan plakát nincs még, hogy le a kapitalsitákkal, vagy aki nincs velünk, az az ellenségünk. Közben szépen lassan félig meddig államosítanak mindent, és törvénybe hozzák, hogy ne tudhassuk már mire költik a pénzt. De rendben ők vannak hatalmon. De akkor ne sértődjön már meg az egyik oldal, ha a másik oldal tüntet, és az egész kampánynak ne az legyen a mondanivalója, hogy a másik milyen szar, hanem próbálják bemagyarázni, hogy mi miért vagyunk jók. Párt rendezvény az éhség menet? lehet. Mert a békement nem az mi? csak bújtatva.

A fontosabb, hogy miért is kell éhség menet? engem naponta keresnek meg ismerősök, hogy nem tudok-e valami munkát ajánlani a fiának, tesőjának, apjának (a leggyakoribb, hogy az ötven felettieknek esélye sincs semmire) jó lenne bármilyen minimálbéres szar meló, csak legyen. És nem kevesen keresnek engem ezzel, és én csak egy kis cégnél egy kis senki vagyok. És örülök, hogy van munkám, örülök, hogy kicsit több a nettóm mint százezer, és tudom, hogy ezzel már a középrétegbe tartozom, és örülök hogy tankolni tudok a kocsimba és érzem hogy ez azért luxus valahol. Valamit elrontottak nyolc éven keresztül a szocik. lehet. valami nem jó három éve az is biztos, pl. hogy egy kiló kenyér majdnem a duplája, és a krumpli is luxus már lassan. Van az a réteg, akiket ez nem érint, de én olyan emberek között élek, akiknek komolyan azon kell gondolkodni, hogy miből fizessenek számlát, mert keresnek 60 ezret a rezsi meg 40 egy hónapban. És az anyját a komcsizsidóballibsi gyurcsánygordonnak, de az anyját azoknak is, akik váltig állítják, hogy minden jól halad, 47 ezerből, vagy az aktuális minimálbérből meg lehet élni. Építjük az erős nemzetet, meg a gazdaságot? Minden jól megy és 2014 az aratás éve lesz? Kinek? A fiatalok elmennek, az öregeknek nincs munkája, sajnáljuk a nyugdíjasoktól hogy dolgozzanak, mert annyi esze nincs a döntéshozóknak, hogy húzzanak egy határt, hogy mondjuk akinek 60 a nyugdíja, attól ne sajnáljuk a mimimálbért. A külföldi megítélésünk olyan, amilyen és lassan már mindenki utál minket, mert mi aztán megmutatjuk az EU-nak meg az IMF-nek, mert kicsi a bors, csak éppen bekaphatjuk a sajátunkat, ha nem támogat minket az EU.

Közben meg az a baj, hogy egyik félnél sem az megy ki tüntetni, akiknek okuk lenne rá, mert a normális emberek dolgoznak, hazamennek és örülnek, hogy lyuk van a seggükön. Vagy kimegy és csápol, hogy éljen a vezér, vegyen el tőlem még többet nem számít, csak ő legyen a király. És az egészben a legdurvább, hogy nincs alternatíva, mert nincs kire épésszel szavazni (legalábbis nekem a jobbik nem alternatíva, sem az lmp vagy mpp vagy mik már)
pezo 2013. 02. 13. 17:37 | #22
Kedves Hozzászólók!
Ti akik szapuljátok és mindenféle baloldalinak elmondjátok az Éhségmenetet azt azért remélem nem gondoljátok, hogy a másik oldalnak nincsenek meg a szószólói lásd: Békemenet.
sahinel 2013. 02. 13. 15:14 | #21
Ha annyira marha vagy hogy megint a drogokra gondolsz akkor megint nem vagy tisztában azzal amit beszélsz és mi van itt. Vagy csak Trollkodni van kedved. A fű csak hogy megssúgjam 3x-annyiba kerül mint otthon. Tehát van valami rálátásod amit beszélsz vagy csak összemosol félinformációkat és abból próbálsz meg emberkedni a szélsőséges haverok közt?
Előzmény: hawkeye (18) 0 VÁLASZ
kicsicece 2013. 02. 13. 15:13 | #20
Én is kinnt tengetem napjaimat angolhonon, nem mondom, hogy istenkirályul meglehet élni, de egyedul képesvagyok fenntartani magam minimálbérböl és nem mindenkitöl azt hallom, hogy "orbán takaroggy". MO-ról meg csak ilyen híreket hallok, mióta itt vagyok, még sose hallottam jó dolgot kinnt. Sahinelnek meg kurvára igaza van, nem is értem miért az ilyen embereket kell leszavazni mindig. Azért jöttem ki, mert birka vagyok és nem merem lemészárolni a viktort, mert másra hagyom a lehetöséget, mert csak ez a megoldás, nah...
sahinel 2013. 02. 13. 15:04 | #19
ezt a márkát nem ismerem. Mondj valamit amivel alátámasztod hogy nem csak a szád jár. Eddig semmivel nem támasztottad alá amit írtál vagy elég hazudni és lezsidózni, komcsizni valakit akkor a haverok már elhiszik?
Előzmény: hawkeye (18) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 02. 13. 15:00 | #18

Ezt nem hiszem el! Ennyire be vagy állva megint?????
Előzmény: sahinel (17) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 02. 13. 14:32 | #17
Mondj akármilyen márkás terméket garantáltan olcsóbban tudok neked szerezni itt. Olcsó anyag? Itt nincs vagy még nem láttam olyan kínai, stb üzleteket mint otthon. Legtöbben még a scouse-ok közül is NorthFace cuccokban járkál. De ha everlast, Lonsdale, Ubro amire gondolsz mert azt itt gyártják, az kb harmad áron van mint otthon ha nem olcsóbb.
Superdry, Zara és más cuccokról nem beszélek pedig még azt is meg tom venni, de ezek tényleg drágák.

Milyen olcsó anyag?
Előzmény: hawkeye (15) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 02. 13. 14:28 | #16

Nem hinném, hogy ezt hinnénk. :)

Sokkal inkább a mosdatlan szájú munkakerülők kondáit láttuk, akiket viszont a tényleg "baloldali" kanászaik terelgettek....
Előzmény: Porcelanbaba (14) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 02. 13. 14:26 | #15

"A ruhákról, és más termékekről nem is beszélek amik sokkal olcsóbbak sokszor. "

Na erről van szó, Kedves Ecsémuram, a más termékekről, az olcsó anyagról, ami miatt már megint ilyen hülyeségeket irkálsz ide.

Évek óta kint vagy. Nem mentél semmire, épp hogy fenntartod magad.

Akkor mit bölcseszkedel itt?

Ráadásul újabban a rém(vágy)álmaidat is valóságnak hiszed, és ideírod őket. Baj lesz fíli, baj lesz....
Előzmény: sahinel (10) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2013. 02. 13. 12:47 | #14
Komolyan azt hiszitek, hogy csak baloldaliak voltak ott? :)
Élien 2013. 02. 13. 12:35 | #13
'Azért megy el az iskolába, hogy kapjon közétkeztetést... " !!!!????!!!!! ;)
+1 VÁLASZ
Élien 2013. 02. 13. 12:28 | #12
Fideszes aktivisták osztogattak az éhségtől menetelőknek pogácsát, ők meg leköpték és eldobálták. Igazából ez csak a baloldal szánalmas provokációja és nem hinném, hogy nagyon érdekelné őket a ténylegesen éhezők sorsa.
Igaz, egyik kutya másik eb...

fehérember 2013. 02. 13. 12:19 | #11
na megjött izráelből a pénz, kezdődik a cirkusz - addig se gondókodtok mér nem esztek
sahinel 2013. 02. 13. 12:17 | #10
Mi? minimálbér 220 font adózva kb 1 hét. 15-18 font az utazás, 30-40 a kaja, és 55-60 az fedél a fejed fölé.
Túlórával volt már 300 font felett is többször a fizu. 8 órán felül, szombaton 8 óra munkáig 1.5x több a fizu, és szombat 8 óra után, vasárnap 2x-es fizu.

Ez tényleg nagyon nehéz élet és majd éhen halok... mindjárt futok haza. Ha találsz jó állást akkor ez csak jobb lehet ez a legalja. Nem vagyok milliomos, és nem veszek szigeteket ebből, de azt ne mond hogy ez rossz. Arról nem is beszélve hogy az árak is olcsóbbak, 2 font 1 kiló darált marhahús, vagy 8 csirkemell panírozva csak sütőbe kell rakni, stb. De nézz szét a Németeknél. Valsz nálluk is csak éheznél minimálbéren...

A ruhákról, és más termékekről nem is beszélek amik sokkal olcsóbbak sokszor. Mi az amit nehéz akkor szerinted megcsinálni minimálbéren? És mint mondtam ez a legalja. Ettől ha szerencsés vagy csak jobban élhetsz.
Előzmény: Samu. (9) 0 VÁLASZ
Samu. 2013. 02. 13. 12:02 | #9
"5 éves banki csoportvezető állást feladva hogy lehet hogy többet keres öcsém egy síma fémipari cégben? "

úgy, hogy egy angol minimálbér ötszöröse a magyarnak. ez a tendencia gondolom a magasabb kereseteknél is megvan, tehát ha itthon keresett 3-400 körül a kedves öcs, most 1-1,5 m között keres valahol. nem nagy cucc abból idehaza törleszteni.

viszont kérlek azt ne mondd, hogy 2 minimálbéres könnyedén éldegél.
Előzmény: sahinel (8) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 02. 13. 11:36 | #8
Tudsz más nyelveken? Olvasd el akkor mi a véleményük ne otthonról pampogj, úgy hogy már megint bajnai, stb, jön elő. A zsidók most meg a melegek kimaradtak a válaszodból.

Lejáratta a kormány magát eléggé nem kell ezek ellen beszélni sem csak hagyni "érvényesülni" őket.

A fentebbi cikkben pl haljanak éhen egy mekiben?:D

5 éves banki csoportvezető állást feladva hogy lehet hogy többet keres öcsém egy síma fémipari cégben? úgy hogy az otthoni hiteleket is törleszti belőle még jól el is vagyunk. Ha ez az éhenhalás akkor választom ezt, és már nem is értem miért mentem el tanulni. KB szart sem ér ha máshol jobb életem van egy fos, nem épp agyilag megterhelő munkával.

Én élni szeretnék és leszarom ki komcsizik, nácizik, stb. A lényeg számomra hogy azért a munkáért amit elvégzek jól éljek.
Ez nem állhír. Nézd már meg mennyien mentek ki Németországba, más EU országokba az elmúlt években. Ja és hogy 80% úgy gondolja soha többet nem akar hazamenni? :D Álhír lenne akkor nem az otthonról kiutazott emberek akarnának kinn maradni....
Előzmény: kissfreezer (5) -2 VÁLASZ
Samu. 2013. 02. 13. 10:55 | #7
nem védve egyik gazembert se, azért van egy regnáló miniszterelnök akitől ezt a tevékenységet ellesték.

az egész pereputtyot a dunába kell lőni. onnantól majd lenne akarat a jól végzett munkára. hogy ezután a nyugat elhatárolódna? haha, az euban élő "őslakosok" nagy része szélsőséges annyira, hogy követnék a jó példát.
Előzmény: kissfreezer (5) +1 VÁLASZ
DeeP® 2013. 02. 13. 10:52 | #6
Kb.. :) Tőlem okoskodhat, hogy itt nézzek szét meg ott(sahinel).. Én máshogy látom. Ennyi. Szia! :)
Előzmény: kissfreezer (5) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2013. 02. 13. 10:47 | #5
Mi ez a duma? "Nekem már mindegy mert kinn vagyok, de multkor már a rádióból hallom hogy EU országok le akarják zárni a határt, stb. Horty-hoz hasonlítják Orbánt, és nézd meg kik állnak vele szóba."

Legalabb ne terjessz mar allhireket. Tisztaban vagyunk, hogy Bajnai es Mesterhazy eloszeretettel utaznak kulfoldre, hogy alaassak a kormanyt mindenfele hazugsagokkal es megteveszto hirekkel. Az a problema, hogy ezzel Magyarorszagnak artanak. Szomoru, hogy civil cinkosok is akadnak akik segetkeznek a M.O. elleni kampanyban:(
Előzmény: sahinel (4) +2 VÁLASZ
sahinel 2013. 02. 13. 10:39 | #4
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: DeeP® (3) -4 VÁLASZ
DeeP® 2013. 02. 13. 10:18 | #3
Azt kőő, megint szocialisták uralkodjanak vagy 8 évig, és megint minden jó lesz. :D 99 % Nem MSZP-s, a piros színt csak a szépsége miatt választották.. :D
+1 VÁLASZ
kissfreezer 2013. 02. 13. 09:22 | #2
Szerintem ezt mindenki tudja... Ez a szocik kampanya. Jol lehet tudni, ha valoban ehezorol van szo, az inkabb koszonheti az MSZP 8 evenek.
+1 VÁLASZ
komcsi 2013. 02. 13. 09:16 | #1
Most már azt is tudom, hogy Hódmezővásárhely a félelem és rabság városa. :D

- Ez egy pártrendezvény egyébként?
- Természete...
- Nem pártrendezvény.
Nagy az egyetértés. :D