Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
palinkaman
palinkaman 2013. 02. 06. 09:49 | #20
És 3 év után jöttek rá, hogy "Te Ezékiel, figyejé má'! Erre a levélre mér' Kanada van írva?"
Most vagy:
- nem tudták, hogy Kanada nem Magyarországon van,
- tudták, de "kit érdekel, mindjárt kávészünet, meg már csütörtök is van, holnap meg péntek, én már erre a kis időre nem veszem elő a dossziét"

De ha én 2 nappal később fizetem be a gépjárműadót...
KillHates 2013. 02. 06. 00:04 | #19
Namégegyszer:
" Miért lehetséges, hogy az állami gondozásba adott és "keresztben" kereszteben kivett sógorkomaaszzonyok is tudnak így extra pótlékokhoz jutni?"
helyett:
Miért lehetséges, hogy az állami gondozásba adott és "keresztben" kivett gyerekek után a sógorkomaaszzonyok is tudnak így extra pótlékokhoz jutni?

Elnézést...
Előzmény: KillHates (18) 0 VÁLASZ
KillHates 2013. 02. 06. 00:02 | #18
Mi a gond ezzel? Megérdemeljük, hogy fizessük mert a közigazgatásban olyan ingyenélők dolgoznak, akiknek a feladatuk lenne, hogy kiszűrjék ezeket a dolgokat! Miért lehetséges, hogy az állami gondozásba adott és "keresztben" kereszteben kivett sógorkomaaszzonyok is tudnak így extra pótlékokhoz jutni? Mert sz@rnak rá azok a felügyeleti szervek akiknek az lenne a dolguk, hogy ezekre rávilágítsanak. Bezzeg, ha a becsületesen kereső állampolgár elfelejti befizetni az ingatlanadóját a kert végi szerszámos kamra után, vagy a 20 éves rohadófélben lévő szuzukija után nem fizet teljesítményadót akkor egyből megy a Dr. Botcsinálta ügyvédi és vagyonkezelő társaságtól a felszólítás... Tudunk mi ha akarunk...
TeeJay
TeeJay 2013. 02. 05. 23:43 | #17
basszus van annyi jó biológus a világon, nem igaz hogy nem tudnak összehozni egy olyan biológia fegyvert ami csak és kizárólag a cigány fajtákat fertőzi meg (a félcigányt is...) és meddők lesznek tőle örökre... igaz még egy ideig el kellene viselnünk őket de szépen elfogynának és fellélegezhetne nagyon sok ember a világon...
godzsy 2013. 02. 05. 19:53 | #16
Elég lenne őket a napba lőni. Úgyis bebarnultak már. Ha kicsit tovább marad az anyjában, odaég.
Előzmény: Koxy (15) +1 VÁLASZ
Koxy 2013. 02. 05. 18:53 | #15
Tök jó, most majd tarthatjuk el a 2 évig tartó szabadságvesztésben (napi 2700Ft/rab, bár nem tudom, hogy ez bruttó, vagy nettóban értendő). De legalább az vigasztaljon, ha szabadlábra helyezik, sokkal kevesebbe fog kerülni nekünk adófizetőknek.
Dobjunk össze egy kis pénzt valami rakétára, hogy kilőhessük őket a faszba, egy másik naprendszerbe...
fehérember 2013. 02. 05. 17:46 | #14
ki kell irtani mind
Xenophil 2013. 02. 05. 15:36 | #13
MA hosszú idő után sikerült hétköznap szabadnapot kivenni, és bemenni a városba ügyintézés , vásárlás céljából.
Sikerült magam felbosszantani hogy mennyi lézengó C/gány van az utcán, a te*coban, meg a többi pénznyelőben, csak ugy sétálgattak, a fiatalok . az öregek, a középkorúak, zsebre tett kézzel. Így hó elején, pénzosztás után. Vajon az a sok száz ember akit láttam mind ma vette ki a szabadnapját ??? Bassák meg.
ismeretlen 2013. 02. 05. 15:01 | #12
Orgazmusa lesz tőle, mert sikerült ingyen hozzájutnia megint a pénzhez, arra gerjednek, hogy hogyan tudnak minél jobban lehúzni valakit, valamit, egy egész országot.
Előzmény: GreenHell (11) 0 VÁLASZ
GreenHell 2013. 02. 05. 14:33 | #11
Kanadában kb 1.5-szer drágább az élet mint itt Dublinban, mi a faszt kezd kétmillió forinttal?? :D:D Ráadásul 3 év alatt.
ismeretlen 2013. 02. 05. 14:31 | #10
Szegények basszus, itthon üldözik őket, égetik meg verik őket, kimennek, ott dolgozniuk kéne, és akkor még nem kaphatják itthonról a segélyt? akkor hogyan éljenek meg? micsoda egy szemétség ez? micsoda egy rasszista erőszak arra kényszeríteni őket, hogy ne két helyről vegyék fel a segélyt, vagy hogy dolgozzanak? Dolgozzanak a hülyék, a nyomorékok meg a nyugdíjasok, hogy ők felvehessék a segélyt.

De egyszerűen meg lehetne ezt oldani, személyesen bemegy a segélyért, ha el tud menni érte jó, ha nem akkor nem kap.

Sokszor elcsodálkozom, abszolút nem rasszista megítélés, de úgy általában olyan suttyó buta fejük van a cigányoknak, de ahhoz bezzeg van eszük hogyan kell csalni, meg kijátszani a rendszert. Ezzel a szorgalommal és okoskodással annyi jó dolgot is tudnának hozzátenni egy ország életéhez, de nem, csak a faszoskodás.
+1 VÁLASZ
nyehőce 2013. 02. 05. 14:21 | #9
Miért, van spermarák és érintéssel fertőz? ;)
Előzmény: 7sleeper (8) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 02. 05. 14:19 | #8
szájráktól, nyelőcsőráktól nem fél? ejj..

;-)
Előzmény: nyehőce (6) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 02. 05. 14:18 | #7
nem annyira a mennyiség, mint a minő.. javagy úgy! ;-DD

viszont: tévzés megy (kint a tányér az összes putrin), áramszünet nincs (drótleágazások dögivel)..
lehet, hogy a cigányok a kivétel ami
erősíti a szabályt.. :-(
Előzmény: izébigyó (5) 0 VÁLASZ
nyehőce 2013. 02. 05. 14:16 | #6
Barátnőm azt mondta erre, hogy akkor ő továbbra is nyugodtan tévézhet. ;)
Cigiből is mindig olyat vesz, amin az a figyelmeztetés, hogy "A dohányzás megöli a spermiumokat" (vagy valami ilyesmi), mert akkor rá az nem veszélyes. :D
Előzmény: izébigyó (5) +1 VÁLASZ
izébigyó 2013. 02. 05. 13:44 | #5
+3 VÁLASZ
zed911 2013. 02. 05. 13:42 | #4
Annak a sok cigányvédő meg jogvédő gecinek üzenném!
Leszel még te is 80 éves és védtelen, és addigra már 10 ből 9 ember cigány lesz... Ki fog megvédeni téged te idióta?
Akkor majd sírhat a szád ha elvették a 15 ezer ft-os nyugdíjadat...
hawkeye
hawkeye 2013. 02. 05. 13:23 | #3
Ne má'!

Vendi egy tisztességes rajzoló, legfeljebb annyit lehet a rovására írni, h szabad idejében markecolgat kicsit a húgával, akivel most várják közös gyereküket.... :)
Előzmény: bungle (2) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 02. 05. 13:00 | #2
"A gyanú szerint egy pécsi férfi több mint 3 évig vett fel gyermekei után családi pótlékot Magyarországon úgy, hogy közben a tengerentúlon élt."

A gyanú szerint az Izén kommentel Botos Vendel néven. ;D
hawkeye
hawkeye 2013. 02. 05. 12:55 | #1

Jönnek vissza. És most jobb?


- Őrizetbe vettek a rendőrök egy nőt, aki társával olyan súlyosan bántalmazott egy asszonyt Lentiben, hogy kórházba kellett szállítani - közölte honlapján kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Fényes nappal, az utcán támadták meg vasárnap Lentiben a 43 éves nőt. A bántalmazásról a sértett fia tett bejelentést. Elmondása szerint édesanyját két másik nő támadta meg, elvették a táskáját, és többször meg is ütötték. A sértettet olyan súlyosan bántalmazták, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték a mentők a zalaegerszegi kórházba.
A rendőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 27 éves O. (csak nem Orsós? - a szerk.) Ferencnét és a 40 éves O. Lászlónét.

- Elfogott a rendőrség egy szegedi férfit, aki egy nyolcvanéves asszonyt rabolt ki lakásánál a csongrádi megyeszékhelyen – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Szenti Szabolcs elmondta, a gyanú szerint a 28 esztendős férfi január 21-én lakása előtt, a lépcsőházban bántalmazta az idős asszonyt, miután a sértett kérdőre vonta, mit csinált otthonában, amit néhány percre hagyott őrizetlenül. A támadó fellökte a sértettet, akinek eltörött egy bordája. A rabló zsákmánya 20 ezer forint volt – közölte a százados.


Eközben Romániában:

- Sterilizálná a cigány nőket egy román képviselő - "Miért engedjük, hogy megszülje, hogy aztán az állam fizesse a szociális segélyt?"

Romániában jelentős médiavisszhangot kapott egy gyulafehérvári önkormányzati képviselő közösségi portálon közölt állásfoglalása, mely szerint sterilizálni kellene azokat a cigány nőket, akik nem tudnak emberhez méltó körülményeket biztosítani az első gyermekük felneveléséhez.

Rares Buglea, a kormányzó Nemzeti Liberális Párt (PNL) önkormányzati képviselője, a párt Fehér megyei ifjúsági szervezetének az elnöke eszmefuttatásában kifejtette, azokat a cigány nőket nem tartja alkalmasnak a gyermekvállalásra, akik esetében egy szociális vizsgálat kimutatja: az első gyermekük számára sem tudtak emberhez méltó körülményeket biztosítani. "Miért engedjük, hogy megszülje a második..., az ötödik gyermekét is, hogy aztán az állam fizesse a szociális segélyt" - tette fel a kérdést a fiatal politikus. Hozzátette, míg a román családokban egy, legtöbb két gyermek születik, a legkevésbé integrált, legkevésbé tanult cigány családoknál rendszerint az ötöt meghaladja a gyermekek száma. "Ez felelőtlenség az ország jövőjére nézve" - állapította meg a politikus, aki az ország elcigányosodásának a veszélyére figyelmeztetett. Buglea később egy újabb bejegyzésben azt közölte, hogy nemzetiségtől függetlenül vonná meg a szülés jogát azoktól, akik nem tudják felnevelni a gyermekeiket.
A román lapok kiderítették, hogy a politikus korábban a cigányok emberi jogaiért küzdő Pakiv Románia egyesület alkalmazásában állt. A Pakiv egyesület felszólította az ügyészséget, hivatalból indítson eljárást ellene.
Teodor Athanasiu, a Nemzeti Liberális Párt Fehér megyei szervezetének elnöke hétfőn megbocsáthatatlan hibának minősítette Rares Buglea állásfoglalását, és közölte, a fiatal politikus máris lemondott a párt megyei ifjúsági szervezetének elnöki tisztségéről. A romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) közleményben tudatta hétfőn, hogy saját hatáskörben indított vizsgálatot a gyulafehérvári önkormányzati képviselő ügyében.