Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eospower 2013. 01. 17. 13:55 | #4
Nme komolytalan hanem Hi-Tech, egyébként gyakorlásra azért is jó, mert a kézügyességet szemmértéket is fejleszti, nemkell annyiszor abba hinni, hogy most bemegy, közbe mégsem, és az agyad olyankor törlésre kényszerül, az előző beállítást törölnie kell. Így viszont mindi ga jó beállításokat rögzíti az agy, amit a kézhez igazított. Tehát nem komolytalan, persze élesben nyílván csalás, de a komolytalan és csalás között is van különbség :)
+1 VÁLASZ
Stickhorse 2013. 01. 15. 23:30 | #3
Igen. Egy kezdőnek. Épp ezért írtam azt. Amennyire látom, és amennyire ismerem az ilyen jellegű programokat, a professzionális biliárd-játékosok lökési technikáinak végeredményét nem tudja "előre jelezni", hiszen képtelen érzékelni a lökés erejét, és a bonyolult forgatásokat.

Kezdőknek, tanulni persze jó, megtapasztalni, hogy egy egészségesen eltalált golyó nagyjából milyen pályán fog haladni, de itt kimerülnek a program és az eszköz képességei jelenlegi formájában.

Gyakorlatilag egy alapszintű biliárd oktatóprogramnak nem lenne rossz.
Előzmény: Aszka (2) 0 VÁLASZ
Aszka 2013. 01. 15. 20:35 | #2
Elhiszem, hogy "Kezdőknek nem rossz cucc, ......, de amúgy azért elég komolytalan.", de gyakorlásnak tökéletesen használható!
Stickhorse 2013. 01. 15. 10:18 | #1
Kezdőknek nem rossz cucc, meg a technika képességeit is elég jól prezentálja, de amúgy azért elég komolytalan.