Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
ismeretlen 2012. 12. 18. 10:32 | #10
Na ezért nem kell a rohadt kölök születésnapját megünnepelni!

Többen írták, hogy az én időmben nem ilyen volt a buli. Nos az én időmben sem, de azért akkor is a bebaszás-csajozás-dugás volt a cél. Annyi a különbség, hogy nálunk nehezebb lenne azért egy idegen házba bemenni bulizni, főleg egy lakótelepen, míg amerikában egy kertvárosban se kerítés se akadály. De amit nem értek, és persze ugye a filmekből szerzi az ember az ismereteit, hogy amerikában csak az a parti, ahol a fele gyerek elájul kijön a rendőr és a ház romokban marad? hány film szól ilyenről. Mintha mindent egy lapra tennének fel, a buli a legfontosabb, és mintha nem lenne jövő héten is. Persze fiatalság bolondság de hát valahol náluk ez a bulikultúra valahol nagyon furcsa. Mi is persze mindig elképzeltük, hgoy milyen az ideális házibuli, kergettük az ábrándot, aztán lett amilyen lett, de mondjuk rendőrt is csak egyszer kellett hívni, azt is simán csak mert hangos volt a zene. És annak ellenére hogy nem voltuk eszeveszett féktelen idióták felnőttünk és buliztunk jókat.
thisisreal 2012. 12. 18. 10:27 | #9
"nem kell ezért más házába menni"
Nem hát, nekünk van erre MTV székház erre a célra. ;)
Előzmény: HoPpY (8) 0 VÁLASZ
HoPpY 2012. 12. 18. 10:23 | #8
Ez az 500 ember, ha nem tud csinálni bulit magának akkor el bassza a másikét..:D Grat az ilyen nyomorék embereknek. Nálunk azért nem esik meg ilyen mert van elég hely ahol be lehet baszni és jól érezni magunkat nem kell ezért más házába menni elég a sarki kocsmába..:D Ott meg ilyen emberek élnek szégyen..
lowrider 2012. 12. 18. 09:06 | #7
Bocs érte, de a mai fiatalság bulizással kapcsolatos elképzeléseibe nagyon jól illik a kép.
1) A kiscsaj meg is érdemli - az anyja nemkülönben
2) Ellenben elmehetne partiszervezőnek, mert valószínűleg fényes jövője lenne a szakmában :)

A házibuli még a mi időnkben is úgy nézett ki, hogy személyesen hívtuk meg a másikat és olyasmiről, hogy valaki "idegent" hozott volna magával, szó sem volt. De úgy egyébként is... idegent beengedni a lakásba?????!!!!!

Ezek a nagyon egyszerű szabályok tűnnek el csak és lásd az eredményt. Norma? Értékrend? Tisztesség? Ha ilyen képeket lát valaki, akkor hogy lehet azt mondani, hogy: "Jaj, hát egyébként nagyon rendes gyerek, meg jól tanul, csak hát hétvégén ki kell kapcsolódnia!"?
Aha! Javítóba vele!

Gratulálok annak a generációnak, aki ilyenné nevelte őket! Respekt!
Nusihusi
Nusihusi 2012. 12. 17. 23:45 | #6
Remélem, a saját lakásukat is ennyire becsülik meg:(
palinkaman
palinkaman 2012. 12. 17. 22:22 | #5
A nagy házalakítás mai részében: hogyan csináljunk romkocsmát a házunkból egy éjszaka alatt
+1 VÁLASZ
Szancso 2012. 12. 17. 20:11 | #4
Voltam pár házibuliban,az nem így nézett ki.Igaz akkor még internet,mobiltelefon, nem volt sőt vezetékes teló se minden háznál.Úgy kellett összeverbuválni a csapatatot.Jobb idők voltak.
clownessa 2012. 12. 17. 18:39 | #3
Hát ja, sajnos azonban én azt vettem észre az ilyen károkozásoknál (legalábbis visszagondolva a kollégiumi éveimre), hogy nem a fékevesztett jókedvben és felszabadultságban rombolnak, hanem előre megfontolt, tudatos, aljas, sunyi geciségből.
Előzmény: nearo (2) +1 VÁLASZ
nearo 2012. 12. 17. 18:26 | #2
Faith in humanity: lost...
Simán meg lehetett volna csinálni azt is, hogy odamennek, kopognak, amikor ajtót nyitnak, akkor elnyomnak egy boldog szülinapot, esetleg énekelnek egyet, esetleg adnak valami apró ajándékot, aztán szólnak, hogy legközelebb "titkosítsa" a partyt, aztán lelépnek... nem értem miért kell vandálkodni, amikor elkezdtem olvasni a postszöveget még azt hittem, hogy jó vége lesz (bár a postkép már gyanús volt, de itt sose lehet tudni).
+1 VÁLASZ
RT/TURBO 2012. 12. 17. 16:41 | #1
Egyikük Sarah ágyára szart.
Jó a buli...:)))