Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
ismeretlen 2012. 12. 06. 14:17 | #22
Attól, hogy az IHM viszi a pálmát, az nem jelenti azt, hogy jó. (Vakok között a félszemű is király, ugyebár) de oké legyen jó az IHM, ők a legjobbak. Nekem aztán tök mindegy min szórakozik a nép. De nem én kaptam fel a gagyi psy-t sem (ami amúgy semmivel sem rosszabb, mint bármelyik popszám) Én nem kértem, hogy a sok hülye internetező elkezdje tovább küldözgetni, parodizálni, hogy minden szám megjelenjen gangnam szájlban. Az hogy a psy híres lett a közönséget minősíti, nem őt. MErt ugye a vicceskedő internetezők minden szarra rácuppannak, azt nyomatják, parodizálják, csócsálják rogyásig, mert saját poént senki se tud kitalálni, csak más tollával díszelegni, lsd. ne fürgyéle. A csapból is mindig az folyik, amit éppen felkapnak, amit mondjuk én rühellek, mint annak idején a gerappát. És akkor egy ennyire lenézett gagyi popszámot még fel kell dolgozni, tovább viccelődni rajta? Hát ezt se én kértem, nem igénylem az ilyesmit az az van. Persze nem én vagyok a ker.tévék célközönsége, se a youtube-nak az is biztos.

Oké psynek nincs mondanivalója, tévedtem, de azoknak sincs akik kifigurázzák. Az LMFAOS hangszínt meg mostanában mindenki használja, hogy pusztulnának meg, mert az a trend, hogy bakker neki hogy bejött már, csináljunk hasonlót. (Erről szintén lehetne egyszer egy vitát nyitni, hogy miért egyszerűbb lekoppintani másokat, még ha pár hónap késéssel is, mint valamit kitalálni) Minden második popszámban az a hang ment a nyáron. vagy tavaly vagy nem tudom már mikor.

Na mindegy, még jó, hogy nem szeretem a popzenét, se nem nézek rtl-t tv2-t nagyon, mert sok szart kéne néznem és hallgatnom.

A posztképre ránézve, már tudtam, hogy az IHM a szokásost hozta, és véginézve a videót se csalódtam bennük, mert jobb nem lett, mint volt.
Előzmény: thisisreal (21) +1 VÁLASZ
thisisreal 2012. 12. 06. 12:14 | #21
Jelenleg szerintem a magyar paródiák közül ez az IHM-féle viszi magasan a pálmát. A többi még a kanyarban sincs.
IHM mindig is jó szövegeket írt, néha csak 1-1 betű vagy szó megváltoztatásával szénné alázta az eredeti fost. Persze bedarálta őket a ker.tévé, ahova sok gagyit kellett írni (a prolihumoron felnőtt nézőknek) és azt sem érdemes elfelejteni, hogy a fenti gangnam paródia se a netfüggő kis trolloknak készült, akik betéve ismerik az eredetit meg az összes feldolgozást, és olyan szövegeken vihorásznak, mint hogy "ne fészbúkozzál, inkább nyaraljál", mindezt valami idióta hülyegyerek hangján "előadva", hanem a tévénézőknek IS (gondolom lement vagy lemegy majd valamelyik tévéműsorukban), akik közül sokan max. valami hülye riportműsorban találkoztak egyszer ezzel a koreai förtelemmel, ami pont jó példa, mennyire igénytelen hányadék kell a népnek, hogy megnézzék nyolcszázmilliószor, elég csak az LMFAO hangszínére rámakogni meg a hu-hu-hu-hu let dö dogsz áut-ot lenyúlva koreai magömlést imitálni a vécén egy színes hányás klipben. Ez aztán az igazi mondanivaló, bazze!
Előzmény: ismeretlen (19) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 12. 06. 11:42 | #20
Ó, igen, hatalmas mondanivalója van! ;)

www.ize.hu/comments.php?post_id=22918&reply_id=413998
Előzmény: ismeretlen (19) +1 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 12. 06. 11:40 | #19
a psy számának van valami mondanivalója, igaz senki sem érti, mert koreaiul van. (ja az übergagyiság netovábbja, hogy az RTL hiradóban is még erről beszéltek, több hónappal azután, hogy meghódította a psy az internetet) Szóval igen idiótán ugrál, de ez van, ő kezdte a saját számában. Egy idiótát parodizálni nem nagy kunszt.

A mirigy amúgy is minden szart leparodizál már, nem amit érdemes, hanem bármit ami trendi.

És te láttál már irigymirigy sót? a fele poénkodás, de kábé olyanok, mint amik a 2010-es móricka újságban vannak.

Szóval megértem, ha nem tetszik valakinek és fikázza. Akinek tetszik, az meg örül és nézi. Nekem spec. akkor sem tetszik, leginkább azért, mert ugyanaz tizenéve.
Előzmény: Bólem (12) 0 VÁLASZ
SilAsh 2012. 12. 06. 00:53 | #18
Volt már rá példa nemegyszer, hogy az IHM paródia jobban tetszett, mint az eredeti, mind szövegben, mind előadásban.
Ez most nem nyert. Majd legközelebb...
Purple
Purple 2012. 12. 05. 07:54 | #17
Az IHM-nek pont az a lényege, hogy nem másolja, hanem kiparodizálja, és nem azért énekel, táncol, öltözik ugyanúgy mert a sikerét akarja meglovagolni, meg koppintani, hanem kigúnyolni pont azt a jelenséget hogy kb a semmivel lett sikeres! :D Aztán hogy az előadás kinek tetszik az már szubjektív, de ilyenekkel kár jönni, hogy "média", meg másolás egy paródia kapcsán, hisz ez pont azt parodizálja. Nyilván mindig az aktuális slágerekből merít, mert most az a téma világszerte, hogy PSY "hogy lett sztár".
Előzmény: Aszka (16) 0 VÁLASZ
Aszka 2012. 12. 04. 20:54 | #16
Volt valami egyedi? :O Ez ugye nem komoly, hogy az az ugrálás egyedi!!! Már sokkal régebbi videókban is találkoztam ezzel, akkor vicces volt. De ha az ember naponta ezt látja, ezt hallja....., akkor eléggé unalmas lesz. Sokan bekajálták, mert mindig ezt sugallják, hogy milyen jó stb. Ha a médián nősz fel, akkor az lesz a vége, hogy az ilyen gangnam sztájlos f*szságot is értékelni fogod, sőt jobban fog tetszeni, mint egy olyan zene, aminek van mondanivalója is.

Nem vitázni néztem be ide, IHM-t szeretem, de ez szerintem nagyon rosszra sikeredett. Nem találkoztam még olyan videójukkal, amit az első percben le kellett volna állítanom, mert nem bírom elviselni. Ez a "style" pedig kib*szott irritáló, mert mindenki próbálja másolni, és csak ezekről hallani..... És miért próbálják lemásolni? Mert látták, hogy nagy a kereslet rá, így nekik is az lehet.

Kevésbé fog érdekelni, ki ért velem egyet, ki nem, de annyit azért látok, hogy az embereket manapság a média véleménye irányítja, nem a valódi gondolataik........ ;)
Előzmény: Samu. (15) +3 VÁLASZ
Samu. 2012. 12. 04. 16:53 | #15
"a PSY egy idióta ugrálással adta el a sajátját"

abba legalább volt valami egyedi, és a SAJÁTJA :)... nem egy ilyen böszmeség.. :)
Előzmény: Bólem (12) 0 VÁLASZ
szepfeco 2012. 12. 04. 16:34 | #14
szerintem ez a gangam style is egy nagy fos, a flash mobok amiket ráhúznak az meg egyenesen szánalmas. Az IHM pedig egy erőltetett igénytelen banda. Hol van az igényesség?
Gazdiablo
Gazdiablo 2012. 12. 04. 15:23 | #13
Én most szerettem meg a mirigyet, nagyon ravaszul összegyúrták a két alacsony színvonalú produkciót, elég jó kis analógiát lehet fölfedezni az emlegetett sztárszülöttekről.
Tényleg jól elrejtett poénok vannak a clipben, harmadszori végignézéskor is fedeztem föl új dolgokat.

Mindig is erőltetett humoruk volt...de nekik legalább jól áll.
Bólem 2012. 12. 04. 14:20 | #12
nem értem ezt a sok köpködést...az IHM legtöbbször a zenekart,énekest parodizálja saját szövegeinek átírásával, klipjeiknél látszik,hogy nem csak a zene stílusát,hanem a vizuális anyagot is parodizálja (pl. a Belehalok Majka klipnél is ez jól látszik)
ha ezt fikázzátok sokan,akkor mit mondtok a PSY klipjére,ami aztán tényleg egy káosz...szerintem itt csak arról van szó,hogy van egy divat szám,amit lehet parodizálni,van egy műsor,amit mindenki előszeretettel fikáz (mondjuk tisztelet a kivételnek,de olyan is a színvonala) hát a kettőt összegyúrták...
komolyan ilyenbe belekötni,hogy vicces arcmimikával akarják eladni a klipet? a PSY egy idióta ugrálással adta el a sajátját...
+1 VÁLASZ
stero 2012. 12. 04. 13:15 | #11
Ahogy elnézem sokan legalább kicsit egyetértenek velem mégis eléggé le vagyok pontozva, persze nem számítottam másra :) Azért örülök, hogy nem csak én látom hasonlóan a színvonal süllyedését.
ismeretlen 2012. 12. 04. 13:09 | #10
Az irigymirigy akkor volt jó, amikor még csak rockparódiákat csináltak, max utána az első popos kazettájuk. Amióta tévében vannak, csak a lejárt és lerágott poénokat nyomatják. Annyira jó kb. mint a kőbányai sör. és Nagyjából a céközönség is ugyanaz. Én nem csípem őket, legalábbis régóta nem tartom színvonalnak.
Előzmény: stero (2) 0 VÁLASZ
thisisreal 2012. 12. 04. 12:59 | #9
Megnéztem azt a Pamkutya verziót, szerintem iszonyú erőltetett, hangja is irritáló a gyereknek, a szöveg is nagyon szar.
Ez az IHM verzió meg egész jó, minden kis részletre odafigyeltek, sok olyan poén van benne, ami elsőre fel se tűnik, főleg aki nem ismeri a mai szokásos x-faktoros xy-okat. Profi klip, pedig az utóbbi időben én is kezdtem őket fárasztónak találni.
+2 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 12. 04. 12:45 | #8
Szerintem maga a Gangnam style egy hatalmas húzás volt és most ezt próbálja parodizálni boldog boldogtalan. Az IHM már túl van a csúcson, azért ez a klipjük még nézhető volt, de látszik, hogy csak úgy összecsapták, mert most Gangnam style-ból nem maradhattak ki ők sem.
A Pamkutya verziója szerintem sokkal jobb.
Régebben tényleg nagyobbakat alkotott az IHM, de ez van, ők sem ragyoghatnak örökké.
Előzmény: stero (2) 0 VÁLASZ
Dmckayals 2012. 12. 04. 12:00 | #7
Szerintem ez azért lehet, mert a '90-es évek eleje-közepe óta te egyénileg fejlődtél, de a társadalom átlaga nem. Fekete Pákó is sztár, pedig nem tud se beszélni, se énekelni, se semmit. De a nép nagy része kajálja. Nekem speciell nem tetszik.
Ez a klip viszont, az előző kettővel együtt igen. Én az Öreg Néne bőrzekéjét és az akkori szériában készült műsorokat éreztem kicsit erőltetettnek. Azt sajnálom, hogy most minden klipjüket valami reklámmal kezdik, de ilyen világban élünk, el kell fogadni.

Egyébként nincs igazság a földön. Vélemények vannak, amik olykor gyökeresen ellentmondanak egymásnak.
Előzmény: stero (2) 0 VÁLASZ
Valerius 2012. 12. 04. 11:45 | #6
Nagyjából egyet tudok érteni, szerintem ez is vállalhatatlan, van benne pár dolog, amit véletlenül jól eltaláltak, de csak azért, mert már annyira nyilvánvalóan paródiagyanús pölö az x-faktorban, hogy épp csak nem veri ki az ember szemét. Ezen felül viszont semmi újat nem tud mutatni sajna, 10 éve pontosan ugyanígy csináltak volna meg egy paródiát, így szerintem értéke nem sok van, maximum eszmei, de úgy is eszméletlen.. .D Viszont a belehalok paródián meglepődtem, egész jó volt
Előzmény: stero (2) 0 VÁLASZ
Bluesboy 2012. 12. 04. 11:09 | #5
Ezeket be kellene tiltani.
a janek
a janek 2012. 12. 04. 10:52 | #4
jah Ördög,egészen öt perc kellet ,hogy megértsem ...
Előzmény: bungle (1) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 12. 04. 10:44 | #3
Somogyi András - Zebrát láttál már
www.youtube.com/watch?v=k_KBZwfoIOc
stero 2012. 12. 04. 10:37 | #2
Épp tegnap tárgyaltuk bnőmmel, hogy ez azért már tényleg a legalja annak amit az IHM kiadott a kezei közül. Egy komplett idióta kavalkád az egész, 5 éveseknek készült majomkodás. Most ne már .. komolyan az a vicces, hogy eltorzult mimikával szökdécselnek meg rángatóznak? Édes Istenem .. Vicces arckifejezéseket vágnak. Ez a vicc? Itt tartunk? Azt hittem a 90-es évek elején-közepén ez már leáldozott. Meg lehet nézni egy-két régebbi videójukat, még eredetik voltak. Ezen úgy a 6 éves öcsém jóízűen kacarászik, pont neki való. Azzal, hogy ilyen paródiákat készítenek melyben ezzel a kezdetleges és fedetlen "humorral" gyakorlatilag hülyének nézik a nézőt, azzal, hogy ennyire tartják az emberek értelmi szintjét már önmagában sértenek. Sajnos a mondandóm ott válik nevetségessé a tömeg számára amikor észreveszik, hogy abba az (alig) 5%-ba tartozom akiknek ez az egész feltűnt. Így relatíve igazam van, de közben meg mégse.
-3 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 12. 04. 10:13 | #1
Baráti körben Devilnórit már régóta Moncsicsinek hívjuk, erre 2:27-nél... :DDD
+3 VÁLASZ