Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2012. 11. 24. 18:18 | #40
"Érdekelne, de komolyan, hogy mi az igazság arról, hogy:
- mikor jöttek ide, erre a helyre a magyarok?
- kik éltek akkor itt?
- és az igazságról honnan tudjuk, hogy igaz, ki állítja, és miért éppen az az igaz, és nem az, amit mondjuk 80 évvel ezelőtt hittünk, vagy 80 év múlva fogunk. Minden elméletet alátámasztanak bizonyítékokkal, régészeti leletekkel, szóval hogyan döntsem el melyik az igaz, hogy döntsem el, hogy a most éppen közkeletű "lehazudták az egész magyar történelmet" nézetek nem éppen ugyanolyan csúsztatások-e, csak most másnak az érdekeit szolgálják?"

a helyes kérdés az: kik a magyarok?
a válasz:
mindenki aki itt volt és mert idejött + valamikor mindenki jött!

aztán. ki hozott létre erős és utóbb keresztény királyságot a Kárpát-medencében?
és azon kívül!
a 'román', a 'szlovák', a "szerb"? és a horvát maga megmaradhatott?

volt itt szarmata-lengyel, bolgár, tatár, kazár, szlávok, kelták, germánok, 'törökök'
de nem itt vetették meg a lábukat! úgy nem, ahogy a mi őseink.
és őseink az előbb felsoroltak is és megannyi kisebb-nagyobb nép!

amiknek mindig része (míg mások letűntek vagy beolvadtak, mert nem ugyanaz a a kettő) volt a magyar
és magyarrá lett előbb névleg, majd nyelvében is egyre inkább (sokszor közös szavainkon túl) a többség
ezt a folyamatot mesterségesen akasztották meg leginkább a XVIII. században (akkor már évszázados biztatás után)

így lettek a "nemzetállamok" apró(!), valójában gyökértelen "építőkockái" a gyepűkön(!) egyes népek
Előzmény: ismeretlen (36) +1 VÁLASZ
McRommel 2012. 11. 24. 14:14 | #39
A török időkben minden kollaboránst kinyírtak, meg is vertük, visszatartottuk a világ legnagyobb hadseregét.Most szimpatizálok a palesztinokkal és jössz te meg a zsidó köcsög mentalitás és turbómagyarozol, zsebnácizol. Meg is látszik hol tart az ország.
tjunior 2012. 11. 23. 20:15 | #38
ahhoz hogy eldöntsük honnan származunk, először talán definiálni kellene hogy mi az a magyarság? ki számít magyarnak? nem de? utána lehet válaszokat adni rá

Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 23. 20:04 | #37
nem akarok kiesni a troll szerepemből és felfedni kiadni magam jobb nekem lesajnálva lenézve a sok okostól ezért nem válaszolhatom meg azt amit én nem tudok!
Néhány apróságot figyeltem + : rengeteget hazudik minden akadémikus, mert hivatalosan nem taníthatják az igazat, mivel a kenyér adó hatalmi gazdáik magyarság szerepének kisebbítését elfeledtetését várja el tőlük.
így van az hogy a magyarok első királya nem István volt, hanem Attila, aki nem volt barbár, de a mai 50-évesek még tanulták az iskolában Attila volt az első Magyar király.! A mai 40 évesek már úgy tanulták hun fejedelem volt de egy másik törzsé nem a magyaroké.... A mostani diákok már nem is tanulnak róla....
talán indulj el ezen a szálon és a külföldi történelem írás nem tudta, hogy ezt el kellene törölnie ezért ez rengeteg országban ismert....De a habsburgok régóta próbálják elmosni a Magyarság múltját, és olyan szintűre sikerült, hogy mára azt hiszi a nagy többség amit ök akartak

A vónát meg nem tudom kérdezd őt
Előzmény: ismeretlen (36) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 11. 23. 15:42 | #36
Érdekelne, de komolyan, hogy mi az igazság arról, hogy:
- mikor jöttek ide, erre a helyre a magyarok?
- kik éltek akkor itt?
- és az igazságról honnan tudjuk, hogy igaz, ki állítja, és miért éppen az az igaz, és nem az, amit mondjuk 80 évvel ezelőtt hittünk, vagy 80 év múlva fogunk. Minden elméletet alátámasztanak bizonyítékokkal, régészeti leletekkel, szóval hogyan döntsem el melyik az igaz, hogy döntsem el, hogy a most éppen közkeletű "lehazudták az egész magyar történelmet" nézetek nem éppen ugyanolyan csúsztatások-e, csak most másnak az érdekeit szolgálják?

Az ufókat nem én állítottam, több helyen hangoztatják, hogy a szíriuszról vagy honnan jöttünk, vagy legalábbis az őseink. Szlávok élnek körülöttünk szerintem szép számmal, ez talán nem kamu. Ahogy az sem, hogy sok helyen úgy gondolják, hogy a magyarok mit keresnek itt, ezt sem én találtam ki, nem is örülök neki. Az meg kábé negyedévente körbemegy e-mailen, hogy mi mindent köszönhet nekünk európa, és mindig benne van a gomb, a zakó, a fűszerezés, a villa stb. stb. A rovásírásról is egyre jobban állítják, hogy annyira ősi, hogy szinte mi adtuk az emberiségnek az írást, mert annyira hasonlít a rúnaírásra, de még talán a sumérokat és a főníciaiakat is mi tanítottuk, ha épp nem mi voltunk. Szóval amikor ezeket felsoroltam, szerintem nem voltam ismeret nélküli, inkább már a fejem szétmegy a sok elmélettől, hogy kik is vagyunk, honnan jöttünk. Amúgy való igaz, amikor még én jártam iskolába, azt tanították, hogy az Urál túlóldaláról jöttünk, vándoroltunk évszázadokig, de a finn-ugor elmélet már akkor is csak a nyelvre vonatkozott. De senkinek sem hihet az ember, mert a történelem sohasem volt egy pontos és korrekt tudomány, mindig az adott rendszer, vagy ellen-rendszer szája íze szerint írják. És sose lehet majd hinni se pro se kontra.

És a témánál maradva, mármint Vona-Zsidó-Palesztin kérdés, az is érdekelne, illetve csak kíváncsi lennék rá, mi lenne Vona reakciója és az általános közvélemény akkor, ha Izrael mondjuk Románia (szigorúan románok lakta) területeit bombázná és nyomná le a románokat, vagy a szlovákokat, vagy mondjuk a cigányokat. Akkor mit mondana Vona Gábor a zsidókról, illetve milyen lenne a megítélése Izraelnek nálunk? Védenénk ezeket a nációkat a zsidóktól? Vagy örülnénk a zsidóknak? Akkor kit is utálnánk és miért?
Előzmény: Botos Vendel (35) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 23. 13:27 | #35
"és itt meg minket utálnak, mert ufók voltunk és vagyunk a kelták szlávok és germánok között, befurakodtunk és azóta is hatalmas arccal hirdetjük magunkról hogy mi szartuk a spanyol viaszt és gombot meg villát adtunk európa kezébe. ja meg rovásírást"

(erre vonatkozik az ismeret nélküliséged de ne sértödj + azért én szeretlek
persze nem Te vagy az oka hanem a sulik ahol ezt a hamis információkat tényként belédtöltötték....)

a másképgondolás nem tény.... az agresszor az akkor agresszor és aki rámutat az faszista!!!! ja mer rasszista .....
"pisz"
Előzmény: ismeretlen (34) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 11. 23. 12:28 | #34
Igen, végül is mindenki egy tudatlan, dőre, paraszt, aki kicsit is másképp gondolja a dolgokat. Még jó, hogy te kedves Botos Vendel, aki oly szívesen adja a magyarul se tudó cigányt mindenben pontos és igaz tudással rendelkezel. Mert azt kell mindig a másik fejére olvasni, hogy tájékozódjál barom, mert a világ összes tudását magamba kell szívnom, háromszor körbegondolni mindent ahhoz, hogy lehessen véleményem, és az véletlenül se különbözzön az éppen aktuális trendtől. Jelen esetben gondolom az a jó vélemény, hogy igen igaza van Vona Gábornak, rohadt zsidók, szegény arabok.

Na de mi van, ha egyikkel se értek, és nem kell nekem se Jobbik, se zsidók, se arabok? Vagy azt szeretném, hogy ezek mind szép békében éljenek egy távoli lakatlan szigeten, ahol bőven terem a kókusz és a hal, és nem kell acsarkodniuk egymásra, és nekem nem kell mindig azt olvasnom, hogy valaki éppen hogyan írtja, írtaná a másikat?
Előzmény: Botos Vendel (33) +1 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 23. 09:53 | #33
telitalálat a neved, tényleg ismeret nélküli vagyol!!!!!444
Előzmény: ismeretlen (31) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 11. 23. 08:16 | #32
Szerintem az a baja a Vonának Izraellel és a zsidósággal úgy egészében, hogy nincs benne a körben, hogy apucija nem egy gazdag zsidó, és szegénynek napi 10 órát kell egy gyárban, vagy a tescoban gürcölnie és minimálbéren tengődnie, és társadalmi munkában túlórában kell Magyarországot kivezetnie a kátyuból.

Amúgy mindig az a baj, hogy az adott réteg nincs benne a gazdagok körében, irigylik, lenyomják kiírtják őket, aztán ők lesznek a gazdagok, aztán ellenük csoportosul a tömeg, és tőlük fogják irigyelni a hatalmat és a pénzt.
Előzmény: tjunior (29) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 11. 23. 08:12 | #31
Basszus hányszor eszembe jutott már ez a práhuzam, hogy a zsidók ugye nem találtak hazát, illetve találtak, de védeni kell, és amúgy is mindig csak üldözték és utálták őket, és hogy igen, mi is ilyenek vagyunk a kárpát medencében, hogy idejöttünk (most mindegy hogy 1000 vagy 1500 vagy 40000 éve) és itt meg minket utálnak, mert ufók voltunk és vagyunk a kelták szlávok és germánok között, befurakodtunk és azóta is hatalmas arccal hirdetjük magunkról hogy mi szartuk a spanyol viaszt és gombot meg villát adtunk európa kezébe. ja meg rovásírást. Szóval én adok egy pluszt ezért neked, ha már valakiknek nem tetszett.

És tényleg eléggé jobb oldaliak, mondhatni nacionalisták a zsidók, mondjuk volt honnan tanulniuk a példát a maguk bőrén. Csak az a gond, hogy amikor ezt rájuk olvassák, akkor kikérik maguknak. Pedig nem sokkal különbül intézik a dolgaikat, mint annak idején, amikor még őket kergették. Na persze egy jó fundamentalista arab se különb. És abban is van igazság, hogy egyik szélsőséges jobboldali csoport sem különbözik a másiktől, csak másokat utál. Vegyük csak pl. A magyar utál mindenkit, szlovákot románt zsidót cigányt, a szlovák rühelli a magyart, a román utálja a magyart, mind utálja a zsidót, a zsidó meg mindenkit utál, az arabot főleg, mi rokonszenvezünk az arabokkal (mármint vona) de az arab aztán meg utál mindenkit, aki nem hajbókol naponta ötször mekka felé és nem takarja lepelbe az asszonyt. Szóval körbe megy ez szépen, senki se jobb a másiknál.
Előzmény: speedbump (30) 0 VÁLASZ
speedbump 2012. 11. 22. 23:28 | #30
Sőt mi több! A zsidók bemasíroztak a közelkeletre ugyanúgy mint mi a magyarok a kárpát medencébe. Dúltak, fosztogattak stb. aztán elfoglalták és egy csomó ideig lakták. Aztán elvették tőlük, utána meg visszafoglalták, sőt baszott erős hadseregük is van. Ez minden turbómagyar vágyálma. Aki izrael ellen van, az trianont támogatja.
Előzmény: tjunior (29) -1 VÁLASZ
tjunior 2012. 11. 22. 22:01 | #29
és ez Vona Gábort felmenti bármi alól?
Amúgy baromira nem értem Vona meg a Jobbik úgy egészében miért utolja Izraelt? ha eltekintenének a faji problémájuktól, Izraelnél jobboldalibb, konzervatívabb országot nehezen találnának a bolygón.

Előzmény: 7sleeper (27) 0 VÁLASZ
GreenHell 2012. 11. 22. 21:19 | #28
itt még mindenkit meg lehet vezetni ezzel a politikai fostoronnyal? bazeg nektek tényleg ennyi energiátok van ? :DDDDD
+2 VÁLASZ
7sleeper 2012. 11. 22. 20:01 | #27
én azt nagyságrendekkel gusztustalanabbnak tartom
ha "valaki"k az ebül szerzett politikai és más tőkéjüket
más emberek szenvedésére használja fel

ha az ilyenek nem lennének, akkor az általad említett kiscserkészek sem tudnának ilyeneket nyilatkozgatni
Előzmény: tjunior (25) 0 VÁLASZ
speedbump 2012. 11. 22. 19:06 | #26
Vona egy kórtani eset, bár ezzel koránt sincs egyedül a parlamentben.

http://www.youtube.com/watch?v=Lgf_sz5yPpU
+1 VÁLASZ
tjunior 2012. 11. 22. 18:37 | #25
Gusztustalannak tartom, ha valaki más emberek szenvedéséből politikai tőkét akar kovácsolni
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 22. 17:29 | #24
na ezaz értesz teja szobo ütyes vagyol!!!!!!44444
Előzmény: Ghavin (23) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 11. 22. 17:27 | #23
Az izraeli-palesztin konfliktus mind bal-, mind pedig jobboldalon folyó kisajátító tematizálásáról nagyjából azonos véleményen vagyok az alábbi blogbejegyzés szerzőjével.

http://danivagyok.blogspot.hu/2012/11/csak-kovetkezetesen.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201211
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 22. 17:26 | #22
mint cigánt megnyuktat me nem engem és népem üldöznek a bünekövetésko
mint álampgárt felháborit me a kvitek az cigánelenes ugytudom.....
Előzmény: hawkeye (16) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 22. 17:22 | #21
fityejé ki fognak rugni a bérkomentelöji álásodbo ha nem szeded ösze magad!!!!4444
tudom nehéz észrevétlenül megvezetni a félig informát magyarokat de szenbehejezkedni nem szabad velük!!!!!4444
nem figyeté a rabira???
ezt most privátba irtam neked kin a közösbe maj üsé vágjá!!!!44
Shalom!!!444
Előzmény: Ghavin (19) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 11. 22. 17:18 | #20
"Hol mosdattam én a zsidókat?"
háááááááááááááááááááát
mocskosak is.. ;-)

*trollface*
Előzmény: Ghavin (19) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 11. 22. 17:14 | #19
Hol mosdattam én a zsidókat? Éppen Vona Gábor alacsonyítja le a palesztinok tragédiáját azáltal, hogy a saját üldözési mániából fakadó áldozati komplexusát a gázai övezet áldozatainak helyzetéhez hasonlítja.
Előzmény: bimbi (15) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 11. 22. 17:03 | #18
biztos nem fizetted be a tagdíjat

( 8~|>
Előzmény: dude (17) +2 VÁLASZ
dude 2012. 11. 22. 16:58 | #17
Hát a zsinagógában eddig mindig furcsán néztek rám, mikor rákezdtem... :(
Előzmény: 7sleeper (14) +2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 11. 22. 16:53 | #16
Erről jut eszembe:

Két rendőr már nagyon unatkoz (a ragot nem teszem ki, netuddkiért!) a traffis autóban. Ráveszi a másikat, hogy elégítse ki orálisan. Megtörténik. Később a másiknak eszébe jut, hogy hát jó lenne az neki is. Megtörténik.
Kis idő múlva megszólal az egyik: - Akkor most mi buzik vagyunk?
Mire a másik: - Á, nem, csak kvittek....

Mit szólsz ehhez, kedves eltérő kultúrájú, lebukott felebarátom...? :)

Előzmény: Botos Vendel (13) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2012. 11. 22. 16:52 | #15
Ghavin: minél tovább fokozod a zsidómosdatást és minél inkább gyalázod azt akai magyarnak érzi és vallja magát, annál inkább nőni fog az emberekben az ellenérzés irántad (irántatok). Úgy látom, nem tanultatok az szdsz buktájából.
7sleeper 2012. 11. 22. 16:29 | #14
melyiken nem lehet? ;-)

amúgy a jobbiknak ez az európa palesztinjai vagyunk nem is újkeletű sulykolása
egy újabb problémás megnyilvánulás (így ahogyan elhangzik rendszeresen)
a korábbi magunkfajták és magukfajták -féle elhatárolás mellett (csak az sem azért amiért az álliberálisok szidják)
Előzmény: dude (1) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 22. 16:22 | #13
huuu lebuktam.... oké te zsenijális és nagyon okos enber vatyol barátom génijuszod elöt mekhajolok!!!!
dr hausz vagy serlok holmsz csak szeretne ijen jomegfigyelö leni!!!444
látom te vagy a követkesztetések istene bölcseb vagy a salamonál
kosút dijat neked teso


hja egyibkint cigánok közi sorolom magam....
Előzmény: Ghavin (10) +1 VÁLASZ
komcsi 2012. 11. 22. 16:20 | #12
Most akkor a palesztinok nem cigányok? Mint középhaladó Jobbikos kezdek összezavarodni, Vona úr!
-2 VÁLASZ
Lazarusz 2012. 11. 22. 15:53 | #11
Megint megy a szokásos forgatókönyv. A zsidók szokás szerint előadják mennyire ártatlanok, ők soha nem csináltak semmit mindenki őket bántja csak szeretettet és boldogságot akarnak a világban, a zsidó vallás az elfogadásról és az egymás iránti tiszteltről szol, kenyeret és a vizet adnak a palesztin népnek erre ők ezt gyűlölettel és napi 100 bombával hálálják meg a másik oldal meg a halott palesztin gyerekeket mutogatja.

Mi meg itt ülünk és megint nem tudunk semmit. Éljen a sajtó szabadság, már ha volt is valaha ilyen.
Ghavin 2012. 11. 22. 14:47 | #10
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: Botos Vendel (6) -7 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 22. 14:45 | #9
naés ha melegek vagyunk!!!! mi közöd hozá!!!!!4444
Előzmény: hawkeye (8) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 11. 22. 14:40 | #8
Suba a subához, guba a gubához... :)))
Előzmény: Botos Vendel (6) +1 VÁLASZ
Ghavin 2012. 11. 22. 14:39 | #7
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: hawkeye (5) -4 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 11. 22. 14:37 | #6
Jomekmontad a vérmagyarjának!!!!44 Szeretlek fajtársam!!!4444 free judapestet!!!! faszisták haza!!!4444
Előzmény: Ghavin (4) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 11. 22. 14:35 | #5
Ha egy értelmes emberrel társalgok, neki megadom a tiszteletet, azaz lehülyézem.

De egy okoskodó véglényre nem pazarolok plusz karaktert.

Eddigi szellemi produkcióidat ismerve, tudtam hogy a csali működni fog, s bekapod... :)

Köszönöm, hogy alkalmat adtál egy demóra, amivel mindenki előtt bizonyíthattam, mennyire tartod a többi kommentelőt...!

Pá, pici, ezért ma nem kapsz prémiumot... :)))


Előzmény: Ghavin (4) +3 VÁLASZ
Ghavin 2012. 11. 22. 14:04 | #4
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: hawkeye (3) -5 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 11. 22. 13:56 | #3
Van harmadik verzió is. A legröhejesebb, amikor a magad primitív módján idejössz észt osztani. Mert mindenki hüje, csak te vagy villamos... :)
+3 VÁLASZ
Ghavin 2012. 11. 22. 13:40 | #2
Igazából nem tudom mi a röhejesebb, amikor Semjén Zsoci magát a kereszténységgél vagy amikor Vona Gabi magát a teljes magyarsággal, illetve most már a palesztinokkal is azonosítja.
-1 VÁLASZ
dude 2012. 11. 22. 13:39 | #1
Óóó, ha én ezt előre tudom, hogy van egy ilyen jó buli, ahol lehet "Mocskos zsidók"-at kiabálni...! ;)
+2 VÁLASZ