Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
nagydee
nagydee 2012. 11. 23. 09:29 | #5
már a kezdetektől az volt az érzésem, hogy ebben a történetben nem a Digi a köcsög, vagy legalábbis nem ő a legnagyobb...
Előzmény: .::JunKieEQ::. (4) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 11. 22. 17:02 | #4
Nagy szolgáltatók kb 20-30 forintot fizetnek csatornánként/user/hó. A kicsi helyi szolgáltatók 70-120 forint között. A Discovery csoport azt találta ki, ők 1500 eurót kérnek a kicsiktől per hó és nem érdekli őket, ha csak 3-an nézik... az milyen ? :DDD
Előzmény: nagydee (1) +3 VÁLASZ
Tooni 2012. 11. 22. 15:50 | #3
Marad a TPB, ahogy eddig is....
Satyricon 2012. 11. 22. 13:22 | #2
egyet ertek.. nekem natgeom nincs. de nem is hianyzik. ha van olyan sorozat vagy doski amit erdekel, valamelyik kedvenc online videokolcsonzombol kiveszem.
Előzmény: nagydee (1) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2012. 11. 22. 11:55 | #1
valahol olvastam a témáról pár hónappal ezelőtt, akkor még persze senkit nem érdekelt a dolog. ott azt írták, hogy abból származik a probléma, hogy a csatornákat nem egyesével lehet megvenni, hanem csomagban. Azaz kábeltévé vagy akármi szolgáltatóként te nem veheted meg csak a Discovery Channel csatorna sugárzási jogát, hanem meg kell venned mellé még pluszban pár csatornát. (ezért vannak tele a különböző kábeltévék csatornacsomagjai olyan adókkal, amiket senki, vagy legalábbis baromi kevesen néznek)
állítólag a a Discovery olyan csomaggal/csomagokkal érkezett az új szerződés megtárgyalására, amik fel voltak duzzasztva ilyen plusz csatornákkal, ami azt okozta, hogy ugyan magának a Discovery Channel-nek az ára nem emelkedett, de a mellé adott többi miatt (amik a Diginek nem kellenek) a teljes csomagár nőtt.
nah, erre mondott nemet a Digi.
ami most zajlik, az gyakorlatilag egy pókerjátszma, amiben a Discovery arra épít, hogy a népharag miatt engednie kell majd a Diginek és megveszi a szarokat is, a Digi meg arra épít, hogy vagy a saját adóival megússza a dolgot, vagy annyi ideig kihúzza, hogy a Discovery enged.

anyázás előtt meg érdemes lenne azon elgondolkozni, hogy egy Discovery kontra Digi összecsapásban, biztos, hogy a Discovery a "szegénylegény"?