Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
T1B3R1U5 2012. 10. 30. 13:11 | #49
Vagy csupán csak arról van szó, hogy végre fel kellene állni a gép mögül és el kellene menni csajozni! ;)
Talán az is vezethet jóra! :D
Előzmény: imki (48) 0 VÁLASZ
imki 2012. 10. 29. 09:29 | #48
Szerintem csak annyi, hogy többet vársz el, mint amit jelenleg nyújtani tudsz.
Az teljesen jó irány, hogy "inkább tovább fejlesztem magamat, hogy "megfeleljek" az ideálomnak és, hogy a számomra tökéletes nő felfigyeljen rám, mintsem lejjebb adjak az igényeimből". Ez szerintem így helyes.
A gond csak annyi, hogy talán még nem értél fel arra a szintre, hogy ilyen szintű elvárásaid lehessnek. Küzdeni kell még kicsit.

"akkor had várjam már el azt, hogy a kiválasztott csaj se alatta bújjon át"
Ez a te nézőpontod. Az övé (mármint a kiválasztott lányé) talán más. Lehet, hogy a bombázó pont úgy gondolkodik, mint te, csak éppen te még nem érted el nála azt a szintet, hogy felfigyeljen rád.
Ismét: Küzdeni kell még kicsit.
;)
Előzmény: T1B3R1U5 (47) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 29. 00:23 | #47
Szerinted mi a gond? :)
De komolyan érdekel, hogy Te kívülről - felülről hogyan látod? :)
Előzmény: imki (46) 0 VÁLASZ
imki 2012. 10. 28. 20:41 | #46
Mindent leírtál, ami az oka a "problémádnak", tudod is, hogy hogyan tehetnéd jobbá, így nincs mit hozzáfűznöm. Rajtad áll a dolog. :)
Egyébként nem vagyok randiguru, csak én kívülről (felülről) látom azt, amit te belülről. Így talán hamarabb meglátom a lényeget. De igazából te is látod, csak még belülről. Ha kívülről néznéd, tudnád egyből, hogy mi a gond. ;)
Előzmény: T1B3R1U5 (45) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 28. 13:13 | #45
Szépen levezetted és egyet is értek az alap koncepcióval! :)
Nagyon jól látod a dolgokat a témát illetően - nagy randiguru lehetsz! ;)

"az esetek nagy többségében mindenki olyan párt kap, amilyen az ő szintje" - hát ez az! :)
Éppen ezért várok el többet, az alapnál! ;)
Éppen ezért nem elégedek meg egy ARANYOS lánnyal, hanem törekszem a SZÉP meghódítására! :)
Egyébként abszolút nem hiszem, hogy tökéletes vagyok, sőt ismerem a hibáimat és a hiányosságaimat, amin folyamatosan próbálok változtatni, javítani!
De, ha már magammal szemben meg vannak az elvárások és a léc nincs túl alacsonyra téve, akkor had várjam már el azt, hogy a kiválasztott csaj se alatta bújjon át! - biztos érted, hogy mire gondolok! :)
Tudom, a Nő választ - bár én azt gondolom, hogy közös megegyezésen alapul egy kapcsolat.
Engem nem fog felszedni az a lány, aki nem felel meg nekem, hiába választott ki Ő, engem!
Még egyszer mondom, hogy nem vagyok beképzelt és a volt csajom gyönyörű lány..., tehát nincs azzal baj, hogy nem tudok meghódítani egy szép csajt és azt sem állítom, hogy állandóan kosarat kapok, csak úgy gondolom, hogy talán a lehetőségek nem optimálisak, ahhoz, hogy könnyen megtaláljuk az ideális kapcsolatot! És ez főként a nők és az irreális elvárásaiknak a hibája... :)
Elismerem, hogy lusta vagyok és ha nagyon vágynék egy társra, akkor nyilván hatásosabb módszereket alkalmaznék, ami célravezetőbb lenne, de talán nem is vagyok még kész rá! :)
Ja és a mekis csaj nem pattintott le - exem ismerőse volt és akkor is kissé szánalmasnak, de mindenképpen viccesnek tartom az ilyen szituációt!

A fő gond, hogy én túl egyszerűen fogom fel a dolgot és talán nem is túl reálisan! És mivel Nőkről van szó, sokkal bonyolultabb a szituáció, mint én azt szeretném, hogy legyen! :)
Tudod, inkább tovább fejlesztem magamat, hogy "megfeleljek" az ideálomnak és, hogy a számomra tökéletes nő felfigyeljen rám, mintsem lejjebb adjak az igényeimből! ;)

Talán az előző kommentben rosszul fejeztem ki magamat.
Rengeteg Nő van a világon, rengeteg gyönyörű Nő van - olyan nincs, hogy egyet se tudjak meghódítani! ;)
Törekszem rá és a végén úgyis elérem a célomat! :)
Hiszen ahogy a mondás is tartja: ízlések és pofonok!
Lehet, hogy a számomra ideális csaj, másnak egy csúf boszorka (bár azt kétlem...;) )
Ugyanakkor lehet, hogy én csúf vagyok, de talán van egy olyan "bombázó", aki számára én vagyok a tökéletes pasi! :)

Egy szó, mint száz! Az élet kifürkészhetetlen! :) (főleg a Nők!)
Még csak annyit, hogy az a pasi adjon alább az elvárásaiból, aki nem hisz magában és a sikereiben!
Előzmény: imki (44) 0 VÁLASZ
imki 2012. 10. 27. 12:23 | #44
"valahogy a számomra megfelelő csajok nem kezdenek velem"
+
"Elismerem, hogy magasak az igényeim és az elvárásaim"

Szerintem nálad itt van a kutya elásva. Magas igények, miközben írtad, hogy te tökéletes vagy. (Nem így írtad, de igazából erre gondoltál.) Kérdés már csak az, hogy akit te megfelelőnek tartasz magad számára, az az illető is valóban azt gondolja-e rólad, hogy te megfeleő vagy neki, avagy nem.
Érdemes megjegyezned: szinte mindig a nő választ. Ha tetszik neked, ha nem. És ahoz, hogy téged válasszon, neked kell alkalmazkodnod, többet nyújtanod, nem pedig neki hozzáidomulni a te igényeidhez.

"Nem azt mondom, hogy a bomba nőkből hiányzik a hűség és a tisztelet, de valószínűleg másabb a felfogásuk!"
Nem a felfogásuk más. Csak a szerényebb nők is tisztában vannak vele (akár tudat alatt is), hogy nekik nehezebb összehozni egy tartós kapcsolatot egy olyan férfival, aki pénzes, jóképű, aranyos, macsós. Éppen ezért szerényebbek veled, mert lehet, éppen te vagy az ő ideálja. Tudja, hogy te minden igényét ki tudod elégíteni, te vagy az, akiről mindig is álmodott, és "magasabb rendűnek" gondol magánál (ez rossz szó azt hiszem, de nem találok jobbat, mindenesetre remélem érthető). Hiszen amelyik nő bepróbálkozik egy férfinál, annak számára az a férfi az "isten".
Mindeközben egy bombázó, aki te szemelsz ki magadnak, nyilván úgy gondolkodik, hogy egy gyengébb "képességű" pasival nem fog kezdeni.
Te azt gondolod magadról, hogy jó vagy. Ez lehet, hogy így van, de lehet, hogy nem. Nyilván a bombázó csajok szempontjából nem. Elvárásaid magasak, de ezek szerint nem hozod azt a szintet, ami az elvárásaid megszerzéséhez szükséges lehet.
Szinte mindig a nő választ, és szinte mindig a férfi udvarol. Ha a nő kínálkozik fel neked, az azt jelenti, hogy elismer téged "magasabb rendűnek". Amelyik nő viszont nem ajánlkozik fel, az nem ismer el annak. Amelyik meg elutasít, az "alacsonyabb rendűnek" tart. vagy csak épen nem vagy az esete, stb.
Áltlaában a hosszú párkapcsolatokat ha megfigyeled, az esetek nagy többségében mindenki olyan párt kap, amilyen az ő szintje. Előfordulnak kilengések, de egy átlag keresetű/kinézetű férfi átlagos nőt fog szerezni. Lehetnek igényei magasabbak, de ahhoz az ő képességei nem elegendőek, így hosszú távon általában nem jár sikerrel.
Ezer oka lehet, hogy miért utasítanak el téged a jobb nők. Az okok nagy részét viszont magadban keresd, ne a nőben. ;)

"Egyébként sokkal több csaj van, mint pasi, úgyhogy értelmesebb lenne alább adni a túlzott igényekből (luxus mindenek felett), mert egyedül maradnak a végén!"
Ezzel is azt fejezted ki, amit fentebb írtam. Sokat képzelsz magadról. Legalábbis azt gondolod (ez jön le az írásodból), hogy te már elég vagy ahhoz, hogy a bombázó nőket megkapd.
Ki kell ábrándítsaklak, hogy a leírásod alapján ez nem így van.
A nagy Ő-t keresed, óriási igényekkel, miközben az írásodból lesüt, hogy azért nem tudod azt nyújtani, ami kell a legjobbak megszerzéséhez. (Erre bizonyíték, hogy lepattintottak azok a nők, akik neked tetszenének.)
Először magadban tegyél rendet, és utána ha az megvan, jobban fog meni a dolog. Az alázat nem csak a nők esetében hasznos, hanem a férfinál sem árt, ha megjelenik.
És utána talán az igazit is megtalálod. ;)

"Régen tényleg így volt, de mára ez a rendszer felborult a túlzottan nagy egyenjogúságnak köszönhetően!"
Ugyan, ne gondold már azt, hogy pár évtized éppen aktuális erkölcsei felülírnak sok millió év alatt kialakult ösztönöket! Igenis megvan a klasszikus szereposztás. Mindenkit az ösztönök irányítanak.
Meg hogy régen "kuss volt az asszony neve"? Ugyan már! Hallottál te már Mária Teréziáról, Kleopátráról, vagy éppen I. Erzsébetről? Régen is megvoltak azok a nők, akik átvették a férfiaktól a vezető szerepet. ha máshogy nem, hját a háttérből manipulálva (hány és hány uralkodó volt hátulról rángatott báb...!) Ugyan a sztereotípiák sokszor elnyomták ezt, de a háttérben még a sötét középkor idején is nagyon sok nő volt, aki a háttérből irányította a férjét, avagy más férfiakat.
Most csak annyi a különbség, hogy ezt már nyítan teszik. :)
Nem borult itt fel semmi, mindenki ugyanolyan vademberként éli az életét, mint 50ezer éve.
Ugyan az ember hajlamos azt gondolni, hogy éppen az ő korában vannak óriási változások. De ki kell őket ábrándítanom: tévednek.
Olvastál te római írásokat a világ eltorzulásáról? Bizony van sok. Aggódtak az erkölcsökért (leghíresebb talán: "O tempora, o mores!"), és sok olyan dologért, amiben a világvégét látták. Mint ahogy most is a legtöbben azon sajnálkoznak, hogy "jaj de elfajul a világ!".
Pedig csak épp változott kicsit. Hiszen mindig változik. Az erkölcsök meg még inkább. Viszont sokszor vissza-visszatér a régi, csak más formában ("ami van, az volt már, és újra lesz"). De az ösztönök sok-sok millió év alatt alakultak ki, azok megváltozásához hasonlóan sok idő kell. Nem fog menni pár évtized vagy évszázad alatt.

"Alázat és tisztelet, számomra ez a kulcsszó!"
Akkor javaslom, kezdd magaddal. Utána már nem fog frusztrálni a mekis csaj, aki épp lepattint téged. ;)
Előzmény: T1B3R1U5 (38) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 10. 27. 11:50 | #43
Néha (és ez a kulcsszó) biztosan! :D
Mondjuk néha engem is érhetett volna ilyen csodálatos szerencse, mert még tanulópénznek is értéktelen volt, amit végül kaptam, de hát utólag mindig okos az ember. ;)
Előzmény: Tooni (41) 0 VÁLASZ
vadonka 2012. 10. 27. 09:10 | #42
A MILF-ekkel az a baj, hogy általában 1-2 gyerkőc már ott van az oldalukon ill. ebből kifolyólag elváltak. Ha te meg egyedülálló vagy és nem elvált akkor nem biztos, hogy jó parti egy ilyen nő. Más gyerekét nevelgetni? Más az ha már neked is van sajátod korábbi házasságból, ott már annyira nem foglalkoznak ezzel a férfiak, de egy családalapítás mellett döntő férfinak beugrani egy elvált gyerekes nő mellé többnyire balul szokott elsülni.
Akikkel érdemes ebből a korosztályból kezdeni az a még hajadon nők, de ezek meg többnyire karrieristák. Nem véletlen hajadonok. Szóval ez is lehet zsákutca.
Szerintem az optimális a 25-30-as korosztály. Itt még nem olyan gyakori az, hogy elvált és gyerek van, de már kiélte magát és tartós kapcsolatra vágyik. Ezek közt találtam meg én is majdnem mindig a párom, akikkel tartott is huzamosabb ideig a kapcsolat.
Előzmény: T1B3R1U5 (38) +1 VÁLASZ
Tooni 2012. 10. 27. 06:07 | #41
Csodálatos szerencséjük van akkor a lányoknak? :D
Előzmény: bungle (40) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 10. 27. 01:03 | #40
"Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse." (Dalai Láma)
;)
Előzmény: T1B3R1U5 (38) +1 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 27. 00:16 | #39
Szép felfogás, de Te tényleg kivétel vagy! :)
Legalább is nem egy plázacica! :)
Előzmény: Porcelanbaba (37) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 27. 00:14 | #38
Bungle és Te szuperül megfogalmaztátok a lényeget, de ez akkor sem törvényszerű! - SAJNOS!
Legalább is nálam valahogy nem működik!
Nem akarom ajnározni magamat, de biztos egzisztenciával rendelkezem, viszonylag jónak mondható a havi bevételem (átlagon felüli), szinte hivatásszerűen sportolok, ebből adódóan megfelelő testalkatom van, ápolt vagyok, szeretek igényesen és elegánsan öltözködni. Tehát fontos számomra a jó megjelenés, sokat is adok rá!
Ez mellett udvarias, jó humorú, segítőkész és őszinte srácnak tartanak, amivel egyet is értek :)
VISZONT bárhol próbálok "kapcsolatot" vagy legalább is szimpátiát teremteni (szórakozó hely, online, utca) valahogy a számomra megfelelő csajok nem kezdenek velem... - talán megijednek és nem bíznak benne, hogy tényleg van ilyen srác is (bár ez túl nagyképűnek hangzik), de nem tudom mi az oka annak, hogy kerülnek.
Elismerem, hogy magasak az igényeim és az elvárásaim - de magammal szemben is, sőt... - és úgy vagyok vele, ha én küzdök, hogy mindig fejlődjek és jobb legyek, akkor elvárhatom, hogy a párom is megfeleljen az elvárásaimnak!
Sok lány próbálkozik nálam és érdekes, de talán őket értelmesebbnek is tartom, mint akiket szeretnék magam mellett tudni, viszont szegények nem felelnek meg az esztétikai követelményeknek! DE itt akkor is a felfogásról van szó! Ők sokkal nagyobb alázattal bírnak, sokkal szerényebbek és talán még jobban is tisztelik a társukat!
Nem azt mondom, hogy a bomba nőkből hiányzik a hűség és a tisztelet, de valószínűleg másabb a felfogásuk!
Egyébként sokkal több csaj van, mint pasi, úgyhogy értelmesebb lenne alább adni a túlzott igényekből (luxus mindenek felett), mert egyedül maradnak a végén! Arról nem is beszélve, hogy egy 50 éves férfi sármos és abszolút versenyképes, viszont egy 50 éves nő, meg - hát szépen fogalmazva igen csak nehéz dolga van!
Ugyanakkor visszatérve a MILF-ekre (35-40)! Ők lehetnek a befutók! Még szépek, már tapasztaltak és azzal is tisztában vannak, hogy már nem nagyon kapálódzhatnak, éppen ezért bennük meg van már az alázat!
Én 26 éves múltam és számomra nehéz megtalálni az igazit! Mert ugye, szinte mindenki a nagy Ő-t keresi, legalább is én biztos! Nem szeretek kísérletezgetni, hogy próbáljuk meg, hátha majd egyszer beleszeretek...
Visszatérve még a nő és férfi ősi szerepére!
Igen! Vadászat és gyereknevelés áll szemben egymással!
Régen tényleg így volt, de mára ez a rendszer felborult a túlzottan nagy egyenjogúságnak köszönhetően!
Nincs meg a klasszikus szereposztás! Akkor meg milyen jogon várják el a csajok, hogy eltartsuk őket?!
Nagyapáink és nagyanyáink idején még működött a hierarchikus rendszer és akkor még kuss volt az asszony neve!
Nem azt mondom, hogy az volt a jó, de működött!
Ma meg számon vagy kérve, ha nincs lakásod meg egy menőbb kocsid, ráadásul még le is néznek... és pont az a csaj pattint le, aki jó esetben dolgozik mondjuk a mekiben vagy csak simán élősködik a szülein!
Ismerek ilyen lányokat és irtózom ettől a fajta magatartástól!
Alázat és tisztelet, számomra ez a kulcsszó!
Egyébként a szöveg első felét nem társkeresés céljából jegyeztem fel, csak tényként közöltem! :)


Előzmény: imki (36) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2012. 10. 26. 21:23 | #37
Persze egy totál csórót nyilván nem választana olyan, aki családot akarna, azt képzelne már el a következő párjával, azért keres párt. De az bőven elég, ha a pasinak normális munkája van és kb. annyit keres, mint a nő. Ha első randin egy pasi bedobna pár megjegyzést, hogy ő milyen gazdag, neadjisten villogna, körberöhögném és otthagynám, legyen bármilyen Adonisz is. (Tudom-tudom, 1 kivétel vagyok a 3 és fél milliárdból..)
+1 VÁLASZ
imki 2012. 10. 26. 21:05 | #36
Teljesen egyetértünk. Én sem értem, miért ítélik el emiatt őket. Bár szerintem inkább azok a férfiak ítélik el, akik lemaradnak emiatt a csajokról. Ilyen ez az irígység. :)
Megoldás: legyen pénzed. Ha mellé még van egy kis macsós alkatod is, akkor tuti befutó vagy a legtöbb nőnél. Romantika, kedvesség, érzelem? Ugyan már, itt harc dúl, nem szappanopera! ;)
Előzmény: bungle (24) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 10. 26. 18:18 | #35
ez nem igaz. az egyiket észreveszik..

,-)
Előzmény: Neo (1) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 10. 26. 18:16 | #34
avi tündérek? :-D markoska videók. :-)
Előzmény: Szancso (13) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2012. 10. 26. 15:41 | #33
" A férfiak épp ezért létesítik hosszú távon előnyben a fiatalabb, fiatalsághoz kötődő vonásokkal rendelkező nőket,..." Hosszú távon MILFezgetni, hmm ;D
Előzmény: bungle (24) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2012. 10. 26. 15:34 | #32
Az utolsót nem tudhatod , főleg ha értelmesen elbeszélgetsz valakivel egy utazás során, ha már úgy alakult, hogy helyet foglaltok egymás mellett.. ( Itt azért sokkal több ingerrel találkozik az ember( jó eséllyel józan állapotban ), mint pl. egy szórakozóhelyen. Gondolj bele, hallod a hangját, a beszédstílusát, az illatát érzed, szórakozóhelyeken meg? )
Előzmény: vadonka (30) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2012. 10. 26. 15:19 | #31
* * * * * story ;-)
Előzmény: exortus (22) 0 VÁLASZ
vadonka 2012. 10. 26. 15:16 | #30
az én jelenlegi párom is netes társkereső eredménye és már 3 évesek múltunk. szóval nem mondanám én annyira pöcegödörnek az internetes társkeresőt. mindenképpen jobb mint a szólítsunk le az utcán vagy buszon valakit módszer.
Előzmény: AVIREX (28) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2012. 10. 26. 15:11 | #29
Előzmény: aen (17) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2012. 10. 26. 15:03 | #28
Miért fura? Nekem így alakult: 1.: 3 év - baráti társaság; 2.: 3 év - tömegközlekedés; 3.: 1,5 év (jelenleg is) - internet.
vadonka 2012. 10. 26. 14:27 | #27
manapság a csajok baromira a külsőségre mennek rá, ha nem jössz be neki lehetsz akármilyen jó fej meg kedves szarnak rád és lepattintanak. a kigyúrt macsóknak áll a világ akiknek az agya egy borsószemnyi. sajnos idáig süllyedt ez.
én nem vagyok se csúnya se egy álompasi, csak átlagos, most éppen van barátnőm de amikor nincs akkor baromi nehezen találok magamnak. nyilván ha rolex karórával meg mercivel szaladgálnék és ki lennék gyúrva akkor tapadnának rám, de így küzdeni kell keményen. hányszor jártam már úgy, hogy randizgattam a csajjal aki normálisnak tűnt aztán meg egyszer csak közölte, hogy bocs de összejött valakivel közben. facebook-on meg látom, hogy egy kokszos izomagyú tetovált majom lett a kiszemelt. szóval ennyit erről.
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 10. 26. 13:20 | #26
2 evolúciós zsákutca a 3 és fél milliárdból? ;))) Romantikus! :D
Egyébként biztos nem 2 ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkező férfi közül választhattak, és nekik valami más tetszett meg a szerényebb anyagi javakkal rendelkező pasikban, vagy jó pár gazdag, de gyökér pasival hozta őket össze a sors... akiknek azért valljuk be még mindig nagyobb a választási lehetőségük és sokszor élnek is vele, pl. havonta cserélgetik a csajokat. Mert megtehetik. ;)
Előzmény: Tooni (25) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 10. 26. 13:09 | #25
Közeli isemerősi körből hirtelen 2 ellenpéldát is tudnék felhozni. Valamilyen fura oknál fogva nem módosabb pasikat választottak, bár szerintem megtehették volna. Akkor akihez vonzódtak talán?
Előzmény: bungle (24) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 10. 26. 13:01 | #24
"De, őket is az érdekli. Csak nem mondja ki (vag ynem is tudatosul benne), mert a társadalom elítélné őket. :)"

Ez így van, bár én nem értem miért ítélik el őket. :)
A nőkben ez genetikailag kódolva van, hiába tagadják, vagy hazudnak akár maguknak, ez a törzsfejlődés törvényeihez igazodott mindig is, nem a modern kor jellemzője.
Az evolúció valutaárfolyama a túlélő gyerekek száma. Azok a viselkedési motivációk, érzelmi feldolgozások és döntési folyamatok maradtak fenn és irányítják cselekvésünket ma is, amelyek a múltban növelték az életképes utódok számát. A férfiak épp ezért létesítik hosszú távon előnyben a fiatalabb, fiatalsághoz kötődő vonásokkal rendelkező nőket, mert ezek a vonások az evolúciós környezetben összekapcsolódtak a magasabb termékenységgel, a szaporodási sikerrel. Legtöbbször tehát ösztönösen választunk magunknak vonzó, intelligens vagy gazdag partnert, hiszen ezek a tulajdonságok régen azt jelezték, hogy tulajdonosuk jó genetikai alkattal rendelkezik: egészséges, erős, nemzőképes.
A magasabb intelligenciával rendelkező férfiaknak általában kedvezőbbek a kilátásaik a magas társadalmi pozíciók megszerzésére - a nők számára pedig minden olyan tulajdonság fontos, amely az erőforrások birtoklását jelzi. A gazdagság legtöbbször azt is jelenti, hogy az illető valamiben sikeres (tekintsünk most el a ritka kivételektől, pl. a szerencsés lottónyertesektől vagy az örökösöktől). Az intelligens, sikeres férfiak pedig szellemi képességeiket a család fenntartásához és az utódok neveléséhez szükséges anyagi javakra tudják váltani.
Ha két férfi ugyanolyan külső és belső tulajdonságokkal rendelkezik, csak az egyik gazdag, a másik meg szegény, melyik nő választaná a szerencsétlen csórót? Ezért felesleges elítélni őket.
Előzmény: imki (21) +2 VÁLASZ
Cintu 2012. 10. 26. 12:57 | #23
Szerintem meg az van, hogy zsák a foltját találja meg. Ha nem találsz magadnak normális nőt/férfit akkor először is nézz tükörbe! Ne az elvárásaidat mantrázd, inkább keresd magadban a hibákat és próbáld meg kijavítani.
exortus 2012. 10. 26. 12:54 | #22
Nekem van egy nagyon kemény sztorim a mostani nyárról.
Egy táborban, ahová egyetemisták és egyetemet végzett emberek járnak( reálszakosok, ELTE, BME stb) és ahol én is voltam, megérkezett egy addig a táborban nem járt csaj, aki több táborlakónak is ismerőse volt. A csaj a vacsoránál csatlakozott hozzánk, engem még nem ismert. Kb fél órája beszélgettünk egy asztalnál többen, akkor a csaj rákérdezett hogy én mivel foglalkozom, ki vagyok stb, több dolgot is elmondtam, a mondandó végén volt, hogy szakmai gyakorlatomat egy energiacégénél töltöttem a és találtam egy évente 120 milliós megtakarítási lehetőséget.
Erre a csaj onnantól kezdve rám nyomult, a saját véleményem szerint előnytelen külsejű, undorítóan önző állatra, nem a vicces, művelt,kisportolt és egyetemet végzett csávóra, aki egy órára rá jött meg a táborba, és aki már egy éve fűzte. Pár napra rá, mivel nem viszonoztam a közeledéséi szándékait, már bőgött.
Ennyit arról, hogy a nők nem a pénzre mennek. Magamra festem a pénzeszsákot és az aranyos vicces csajból rögtön előjön a kurva és térdre esik....
Előzmény: Porcelanbaba (18) +1 VÁLASZ
imki 2012. 10. 26. 12:14 | #21
"barátnőim jelentős része (majdnem mindenki, akit nem csak látásból ismerek) normális csaj és nem ez érdekli"
De, őket is az érdekli. Csak nem mondja ki (vag ynem is tudatosul benne), mert a társadalom elítélné őket. :)

"normális pasi kit választ? A ribit"
A férfi célja, hogy minél több nőt megtermékenyítsen. Neki ez a programja.
Kit választ sokszor? Amelyiket könnyebb megszerezni, vagy amelyik izgatóbb (a kettő nem feltétlen azonos). ;)
Előzmény: Porcelanbaba (18) +1 VÁLASZ
imki 2012. 10. 26. 12:11 | #20
"Vicc amikor kérdőíves kutatást csináltunk, a női válaszadók több mint fele a biztos anyagi hátteret jelölte meg mint legfontosabb párkeresési szempontot. Ide degenerálódott a női nem."

Látom, fogalmad nincs a nőkről. :)
Ez a jelenség nem degenerálódás. Hanem tök természetes. Csak a hülye társadalom még hülyébb elvárásai azok, amelyek rákényszerítik a nőket arra, hogy olyanokat mondjanak, hogy "kedves", "jóképű", "humoros", "romantikus", stb. legyen. Sok esetben korábban gáz volt (most is az) kimondani, hogy az egzisztencia az egyik legfontosabb kritérium egy nő számára egy férfiban. Aki kimondta, hogy neki számít, azt egyből lekurvázták, és most is lekurvázzák. mint ahogy te is degenerálódásnak nevezed.
Holott a több millió éves fejlődésünk következménye ez.

Mert egy nő célja mi? - Gyereket szülni és felnevelni. Ez az alap, ebből kell kiindulni.
(Egyébként egy férfi célja mi? - Gyereket nemzeni minél több nőnek. De ez most mellékes.)
Tehát mire van szüksége a nőnek ahhoz, hogy a gyerekét fel tudja nevelni? Biztos egzisztenciára. Ami manapság pénzt jelent. Enélkül a leendő gyereke fejlődése nem lenne biztosítva.
Olyan férfit kell találnia, amelyik segíteni tudja őt és a gyerekét. Ezt a választást legtöbb esetben nem is tudatosan teszi a nő, hanem tudat alatt vonzódik a jó egzisztenciával rendelkező férfiakhoz.
A férfinek könnyű, mert ő elhullajtja a magját, majd továbblép a következő nőre. neki ez az alapprogramja. A nő viszont ottmarad a gyerekkel. Emiatt neki fontos, hogy a férfi később is támogassa őt, és ebben ne csak a szándéka legyen meg rá, hanem a lehetősége is.

Ettől a nő nem lesz kurva. Hanem ez egyszerűen ez a nők genetikai programjában van benne. A pénzes (egzisztenciával bíró) férfiakat keresik. Ez nem feltétlen a leggazdagabbat jelenti - elég lehet számára kevesebb is. De fontos, hogy legyen egzisztencia, legyen biztonság. MINDEN nőnél komoly súllyal esik latba a férfi anyagi helyzete. Ha kimondja, ha nem.
Még a macsó kinézet sem annyira fontos, mint az egzisztencia. Persze igyekszik olyannal (nevezzük így) párosodni, amelyik férfi erős, egészséges kinézetű (macsós). De ez általában a hónap mindössze pár napjára igaz. A maradék időben az egzisztencia sokkal fontosabb.

Régebben persze a kettő egyet jelentett.
A legerősebb (macsó) hím volt a falkavezér (legjobb vadász, stb.), neki volt a legjobb egzisztenciája is. Emiatt volt, hogy a falkavezér nem egy nővel párosodott, hanem többel, és a férfiak (hímek) nagy része emiatt nem is párosodott. Csak a legerősebbek. (Igen, a monogámia alapvetően ellentétes az emberi természettel. Azt csak a későbbi korok sajátosságai kényszerítették rá az emberre.)
Mostanában ez szétvált. A macsó férfiak nem mindig a legjobb egzistenciával bírnak, míg egy nyiszlett férfi is lehet milliomos. Ergo a nők ilyenkor néha mindkettőt választják. Hosszú távon az egzisztenciával bírót (nyiszlett milliomost), de simán félrekefélnek egy éppen a kezük ügyébe kerülő macsóval. (És itt jön megint a genetika - amikor a nő és a férfi félrekefél, olyankor a legtermékenyebbek, olyankor van a legnagyobb eésly az utódnemzésre. Nem véletlenül!)

Ez az egész genetika. Ha valaki erre nem jött még rá, annak nem sok fogalma van a nőkről, meg úgy magáról az ember viselkedéséről sem. Itt egyszerűen arról van szó, hogy a nők úgy viselkednek, ahogy azt tették már évmiliókkal ezelőtt is. Csak a társadalmunk csökevényei azok, amelyek néha korlátját jelentették ennek. Az évmilliók alatt kialakult ösztönök sokkal erősebbek, mint pár évszázadnyi erkölcsnek maszlag.
Előzmény: aen (17) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2012. 10. 26. 10:29 | #19
De egyébként ezt az egészet kár firtatni, mert a nők és a férfiak is ugyanannyi szerepet játszanak ebben az egészben, nem lehet kiemelni egyiket sem. Nomeg míg a nők a pasikat, addig a pasik úgyis a nőket fogják "hibáztatni".
+1 VÁLASZ
Porcelanbaba 2012. 10. 26. 10:27 | #18
Ezzel vitatkozék. A környezetemben az ismerőseim, barátnőim jelentős része (majdnem mindenki, akit nem csak látásból ismerek) normális csaj és nem ez érdekli. Mégis mit tapasztalunk? Hogy normális pasi kit választ? A ribit. Jöhetnek itt azzal, hogy nem kell a műmell meg a többi, de én csak ezt látom, hogy a kirakati babákat viszik, mint a cukrot, aztán meg ha megcsalják őket vagy rájönnek, hog ennek a pénz, stb. fontosabb, akkor elkezdenek sírni, hogy hol vannak a normális csajok?! Ja hát nyisd ki a szemed. Pont tegnap egy sorozatom végén lévő jelenet annyira jó jellemzi a helyzetet: a pasi az ismerős helyes, okos (és szép) csajjal beszélget, erre odajön egy "bombanő" és meghívja egy italra...Szerintetek melyiket választotta?
Előzmény: aen (17) 0 VÁLASZ
aen 2012. 10. 26. 08:16 | #17
Vicc amikor kérdőíves kutatást csináltunk, a női válaszadók több mint fele a biztos anyagi hátteret jelölte meg mint legfontosabb párkeresési szempontot. Ide degenerálódott a női nem. Udvarolni nem kell már, mint a húspultban úgy állnak a faszik, lehet válogatniuk. Persze mindegyik keresi a lovagot aki nem veri át, meg kedves, de azért falusi maffiózokkal, izomtibikkel és romalordokkal állnak le b*szni, mert a személyiség (bmw) meg a belső értékek (értsd pénz) a legfontosabbak. Nőkön múlik melyik férfitípust választják ki, hát itt tartunk.
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 10. 25. 22:53 | #16
mozsmán biztos hogy növagy....
Előzmény: Nope (15) 0 VÁLASZ
Nope 2012. 10. 25. 21:21 | #15
Igen, a kedves bloggernek valszeg azt a címet kellett volna adnia az irományának, hogy "7 kifogás, miért nincs barátnőm". Vannak más lehetőségek is.
Előzmény: go-free (14) +1 VÁLASZ
go-free 2012. 10. 25. 19:50 | #14
sokkal balfaszabb vagyok, mint a cikk írója, mégis időnként találok egy normális lányt.
szerintem kamu az egész. :D
Szancso 2012. 10. 25. 18:30 | #13
Nekem sok barátnőm van.Mindnek jpg-vel végződik a neve. :D
+2 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 10. 25. 17:34 | #12
manapság már csak az elváráson van a hangsúly, és ez már alapból rossz hozzáállás, mert csak egy oldalra billenti a mérleget. A cikk írója egy nőkből kiábrándúlt ember, aki nem is akar túllátni az általa ideálnak hitt lehetőségeken.

Van egy barátom akinek bejönnek ezek a 21 századi műcicák, és akkor még mondja, hogy nem talál valami normálisat. Nem azt mondom, hogy nincs közöttük, de ebben az esetben eleve rossz dombon kapirgál.
Előzmény: palinkaman (7) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 10. 25. 17:12 | #11
Itt a pont. végre nem azon van a hangsúly, hogy csak a nők meg csak a férfiak miért szarok... Tény, hogy sok a hülye mindkét nemnél, meg lehet is általánosítani, de hülyeségei meg mindenkinek vannak, úgysem fog tökéletes hercegnőt találni magának, szóval vagy elfogadja hogy a kiszemeltnek divatállata van és tetoválása, vagy akkor maradjon egyedül a fene nagy tökéletességével... :D

"A lélekről beszélnek, de erkölcsi fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka."
Ettől viszont engem is ráz a hideg, pedig társat sem keresek, pláne nem nőt. :D
Előzmény: palinkaman (7) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 10. 25. 17:04 | #10
Fura, de a mostani páromat egy netes társkeresőn ismertem meg.
Nope 2012. 10. 25. 16:52 | #9
A chat.hu-ra kábé akkor mentem fel utoljára, mikor ilyen tizenévesek társkereső, meg szexuális témájú szobákban levő idegeneket szólítgattak meg, hogy pénzért állnak rendelkezésre, kell a lóvé az új telefonra stb. Esélytelen, hogy az ember interneten tartós kapcsolatra keressen magának normális párt ...

- De frankón szopok ám, meg hű de szeretem análba.
- Főzni tudsz?
xy kijelentkezett.

Ennyi!
palinkaman
palinkaman 2012. 10. 25. 16:28 | #8
..."a fiatalok szókincse. Riasztó mértékben csökken"... Pedig ha a tudás hatalom, akkor a szókincs maga hatalmak hatalma, lásd "nemes" vezetőinket. Amúgy meg majd rájönnek mikor egy műveltebb emberrel leállnak viccelődni, csipkelődni, esetleg veszekedni, hogy a mekkora ereje van a szavaknak, főleg ha ügyesen használják őket. Láttam már olyan veszekedést, ahol az egyik fél csak trágár szavakat használt, a másik pedig ezek nélkül alázta porig, úgy, hogy egy csúnya szó el nem hagyta a száját, megkockáztatom, a mocskos szájú "úriember" nem is értette ellenfele minden szavát. :D
Előzmény: SilAsh (2) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2012. 10. 25. 16:19 | #7
Hát... én azt mondom, hogy mindenkiben lehet hibát találni, ha nagyon keresgél az ember, még a cikkíróban is. Konkrétan: egy nyavalygós, kötekedős, mindenkiben csak a rosszat firtató, depressziós/vagy arra hajlamos, magának való, állandóan csak panaszkodó kis pöcs. És akkor vajon miért is nincsen barátnője??? Leányok! Nektek is egy ilyen pasi az álmotok, igaz? Aki még abba is beleköt, hogy hogyan veszitek a levegőt.
Szerintem minden leányban meg lehet találni azt, amitől különleges, csak ahhoz az kell, hogy megismerje az ember, és nem az, hogy 3 mondat után már meglegyen a negatív vélemény róla, és "na, ezzel se beszélek többet".
+1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 10. 25. 16:15 | #6
sztem ez egy kalap kaki, nem mondom, hogy sokmindenben nincs igaza, de ha ez alapján fogod élni az életedet akkor nem nagyon leszel boldog ember:))

Tooni 2012. 10. 25. 16:10 | #5
Azért nem olyan vészes a helyzet, mint a cikkben leírják, hiszen minden csajnak akit megismernék már van barátja :'(
:D
+1 VÁLASZ
kicsipici 2012. 10. 25. 15:38 | #4
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy akkor normális nő létemre hová menjek, ahol majd engem keresnek? Csak mert azt tapasztalom, hogy éppen azokat a nőket viszik, mint a cukrot, akikre a hét pontból egyet biztosan rá lehet húzni. :-) Asszem inkább beletörődöm, hogy a normális férfi és a normális nő sosem talál egymásra. :-P
+2 VÁLASZ
BusKeyCome 2012. 10. 25. 14:32 | #3
+4 VÁLASZ
SilAsh 2012. 10. 25. 14:02 | #2
Igen, erről itt egy "történet", vicces: http://club.csajokamotoron.hu/blog/bupu/867-egy-toertenet-egy-lehetseges-joevo-keprol.html

Be kell látni amúgy, hogy a felsorolt helyeken kellene legutoljára keresgélni. De hát ugye egy sikeres üzletember napközben látástól mikulásig dolgozik, marad az éjszaka, az internet és a céges bulik. Nyilván nem ott fog neki való társat találni. Lehet: sétálni kellene egyet napközben, boltba menni, esetleg könyvtárba, (ha már a műveltség az, ami hiányzik) ja: és nem itt osztani az észt ;)
Nem tudom, biztos vannak olyan helyek, ahol emberek járnak. ;)

Érdekes különben, valamelyik ismerősömmel ugyanerről beszélgettünk: a fiatalok szókincse. Riasztó mértékben csökken, olyan módon változik, ami még a fiatalokra jellemző argo -k szintjét, találékonyságát sem éri el.
Egész nap meló, a gyereket meg ráhagyja a számítógépre, ahelyett, hogy a könyvolvasásra ösztönözné. De hát nem divat valódi geek-nek, nerd-nek lenni, max hipster-nek (jó szavak mi? :D ) mert az ciki.
Ebből a szempontból az én korosztályom (is) szerencsésebb, mert nem volt pc meg internet, hétfőn még csak tévéműsor sem, maradt a kinti rohangálás, foci, vagy télen bent az olvasás, mert hógolyózni utálok.

Ilyen világban élünk, aki meg kilóg a sorból és inkább másra koncentrál, idővel ugyan arra a sorsra jut, mint a fenti cikkíró. Még jó, hogy neki anyagilag futna rá. Vannak olyan sortársai, akik emellett még csórók is.
Neo 2012. 10. 25. 13:35 | #1
Totálisan egyetértek, csak az a rész maradt ki, hogy "x" idő után megzakkannak és mindent elvárnak, miközben saját hibáikat észre sem veszik!
+4 VÁLASZ