Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
mustos 2012. 10. 25. 21:27 | #59
Tudjátok, csak egyféle magyar létezik, aki szereti és tiszteli népét, nemzetét és az országát.
Attól, hogy valaki itt él, itt született és beszéli a nyelve attól még nem lesz magyar, főleg ha csak egy parazitának született!
Ha ennél több, akkor nem tűri a hasonló kommenteket, megnyilvánulásokat sehol, mint ahogy más nemzetek sem tűrik, hogy sértegessék, népüket-országukat, van hol Királynőjüket.
Ennyit dióhéjban a magyarságról!

+1 VÁLASZ
Krissz8083 2012. 10. 24. 10:13 | #58
Rakás szar!
T1B3R1U5 2012. 10. 17. 14:24 | #57
""Sejtettem, hogy élő emberekkel nem barátkozol!"

Te például halott lennél?"

- Mi nem barátkozunk!

""De igazad is van, minek is alacsonyodnál le hozzánk! :)"

Most is éppen azt csinálom. "

- Felesleges fáradnod, úgysem fogadunk be!

""De azért biztos rossz lehet egyedül élni a világban! :)"

Már nem csak halott vagy, hanem már senki is? Miért hasonulsz Nomex-hez?"

- Mi nem élünk együtt! - és mielőtt ebbe is belekötnél - nincs meg a személyes kontaktus, nem közös a közvetlen élőhelyünk, tehát nincs köztünk szimbiózis!

"Cirka 25 embernek biztosítok munkát közvetlenül, emellett egy komplett régiónak nyújtunk nélkülözhetetlen műszaki szolgáltatásokat. A sikeresség lehetővé teszi, hogy a hobbijaimra, például rendszeres olvasásra is időt szánjak. "

- Árnyaltan fogalmaztál - jó trükk! Ezzel a módszerre bármilyen munkát el lehet adni a világ legfontosabb feladataként!
pl. Egy multinacionális cég, magyarországi képviseleténél - amely a Dél-alföldi régióra van lokalizálva, mint megyeszékhelyi kirendeltség - dolgozom higiéniai szakreferensként, mellyel naponta több ezer ember egészségének megőrzésére vagyok felhatalmazva! (szegedi Tesco - takarítónő)

Egyébként őszintén örülök, hogy sikeres vagy és olvasni pedig nagyon fontos lenne az egész társadalom számára!
De sajnos manapság ez már nem divat! Sajnos!

"Nem kötöm az orrodra. Maradjunk annyiban, hogy egy a tízhez az esélye, hogy valamilyen úton-módon már csorgott lóvé a te zsebedből az enyémbe, s ez így van rendjén. "

- Szóval közalkalmazott vagy! :D Értem!
Egyébként miért pont "egy a tízhez az esélye"?
Hidd el, ha becsületes állampolgár vagy és fizetsz adót, akkor az én zsebembe több lóvé csorog a Te zsebedből, mint fordítva! "s ez így van rendjén."


Előzmény: Ghavin (55) 0 VÁLASZ
eMTé 2012. 10. 17. 10:55 | #56
Megnéztem. Az alkotások olyanok amilyenek. Van köztük érdekes, és akad vérszegény is. Különösebb bajom nincs egyikkel sem, nem láttam okát hogy bármelyiken felháborodjak. Ami érdekelne, honnan a cím, és mi végre a film végén található két provokatív felirat? Semmi értelme. Aki erre reagálni próbál, az magáról alkot (és közöl) véleményt.
Ghavin 2012. 10. 17. 09:40 | #55
"Sejtettem, hogy élő emberekkel nem barátkozol!"

Te például halott lennél?

"De igazad is van, minek is alacsonyodnál le hozzánk! :)"

Most is éppen azt csinálom.

"De azért biztos rossz lehet egyedül élni a világban! :)"

Már nem csak halott vagy, hanem már senki is? Miért hasonulsz Nomex-hez?

"Egyébként Te csinálsz is valami hasznosat a közösség javára - tehát dolgozol valamit, vagy csak olvasással töltöd a napjaidat!"

Cirka 25 embernek biztosítok munkát közvetlenül, emellett egy komplett régiónak nyújtunk nélkülözhetetlen műszaki szolgáltatásokat. A sikeresség lehetővé teszi, hogy a hobbijaimra, például rendszeres olvasásra is időt szánjak.

"Szóval mit dolgozol, így Genius-ként?"

Nem kötöm az orrodra. Maradjunk annyiban, hogy egy a tízhez az esélye, hogy valamilyen úton-módon már csorgott lóvé a te zsebedből az enyémbe, s ez így van rendjén.
Előzmény: T1B3R1U5 (54) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 17. 00:53 | #54
Hát gratulálok!
Sejtettem, hogy élő emberekkel nem barátkozol! De igazad is van, minek is alacsonyodnál le hozzánk! :)
De azért biztos rossz lehet egyedül élni a világban! :)
Egyébként Te csinálsz is valami hasznosat a közösség javára - tehát dolgozol valamit, vagy csak olvasással töltöd a napjaidat! Komolyan kérdezem, mert érdekel!

Szóval mit dolgozol, így Genius-ként?
Előzmény: Ghavin (47) 0 VÁLASZ
betyár 2012. 10. 17. 00:18 | #53
Úúúúh, pedig most igazán a lelkembe tapostál :), így már nem is sajnálom, hogy így magadra vetted a 'fasz magyar'-t ...ugyanabba a csapdába estél, mint az aki itt zsidózik a kiállítást nézegetve.
Előzmény: SilAsh (46) -1 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 17. 00:15 | #52
Ha bevállalod, esküszöm fizetem az ősbemutató költségeit :D

Egyébként amit most leírtál, évtizedek óta létező poén: the Aristocrats. Számtalan "zsidós" verziója létezik.

Ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=a1Z9cx1MG8w
Előzmény: 7sleeper (50) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 10. 17. 00:07 | #50
már látom is az egyenértékű, hasonszőrű "művészi" alkotást - mitöbb performanszot lelki szemeim előtt:

egy 90%-ban borotvált jewbacca tóra tekerccsel önkielégít análisan, majd időnként felmordul, és löhájmozva láthatóan disznóhúst falatozik jóízűen, aztán shalom, shalom felkiáltással addig tapos több, fejkendőbe "öltöztetett" műanyag játékbabán amíg nagy megelégedésére a fölé leereszkedő pár négyzetméternyi fehér gipszkarton álmennyezet nem vöröslik a játékbabákba előzőleg betöltött nagyobbrészt vörös és még fekete, zöld, fehér ételszinezékes víztől - mindeközben FIZESSETEK MOCSKOS NÁCIK felkiáltással a segítőik egy nagyméretű kék-fehér perselyt löknek a "művelt" nézőközönség orra alá soronként, és aki nem fizet a maszületett holokauszt-árvák javára, azt Gloria Gaynor: I will survive dallamára egy televizelt sófár bugyborékoló hangjától kísérve (melyet "A" korszakos művészkorszakos fúj meg csuromvéresen, seggéből kiálló tórával) fejbecsapdossák addig amíg nem fizet (aztán kiüldözik a teremből, azt kiabálva, hogy takarodj a mocskos kurvafia jézusodhoz). a "műsor" sóletes fingással zárul, erre a műértő közönség szétszalad - a tolongásban a perselybe be nem dobott aranyékszerektől katonaruhás hook-orrúak szabadítják meg a távozni szándékozókat.
+2 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 17. 00:06 | #49
:DDD ember get a life
Előzmény: Ghavin (48) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 17. 00:05 | #48
...vagy talán...

http://www.youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw

...pont én vagyok Platón?
Előzmény: Ghavin (47) -1 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 17. 00:03 | #47
"Nincs valami klub, ahol a barátaiddal (nem a könyvekre, hanem hús és vér emberekre gondolok) eszmecserét folytattok?"

http://uploads5.wikipaintings.org/images/raphael/school-of-athens-detail-from-right-hand-side-showing-diogenes-on-the-steps-and-euclid-1511.jpg

Nem látszom, mert Platón pont betakar.
Előzmény: T1B3R1U5 (45) -1 VÁLASZ
SilAsh 2012. 10. 17. 00:01 | #46
Megnyugodhatsz, jól fogok aludni, mert nem a kiállítással, vagy annak mondanivalójával van bajom.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a művészt, akinek a kiállítására elmennék, megkérdezném: ez mi? - akkor többnyire kapnék rá értelmes magyarázatot és nem azt, hogy: bazdmeg találd ki magad!

A bajom a magadfajta trollokal van, ahogy korábban írtam. De ettől is nyugodtan fogok aludni, mer tudom, hogy úgysem tudok ezen változtatni.
Egy ifjú kollégám jellemezte ezt nagyon találóan, amikor egy másik emberrel volt valami bajom: "Nézd, tekints rá úgy mint egy darab sz*rra. És mivel az ember nem tapos bele, hanem átlép rajta és tovább áll, tégy Te is úgy." Nem tudom, honnan ered ez, de amióta megfogadom, nyugodtabb ember vagyok.
Előzmény: betyár (40) +1 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 16. 23:55 | #45
KEDVELLEK! :D :D :D
Semmitmondó leveled megnevettetett! Köszönöm neked! :)
Bár ha az iskolázottságról beszélünk, Te ilyet ott nem tanulsz (sajnos vagy inkább még jó, hogy nem...)!
Ezen gondolatok csak egy autista kisfiú - NE VEDD MAGADRA - fejéből pattanhatnak csak ki! :) Őszintén kedvellek! :)
Nincs valami klub, ahol a barátaiddal (nem a könyvekre, hanem hús és vér emberekre gondolok) eszmecserét folytattok? Szívesen csatlakoznék, biztos jókat kacagnék, sőt mi több, még élvezném is! Szórakoztató vagy! (jó értelemben)
Előzmény: Ghavin (38) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 23:51 | #44
"nem erre gondoltam de így már világos, hogy üldözési mániád is van:D"

Vegyük szemügyre a korábban leírtakat:

én: Minden zsidó ezt csinálná? Vagy akár a többségük, hogy ezt így, ilyen kategorikusan kijelented? És ha így is van, mégis hogyan "nyomják ezt a pofádba"? Megállított valaki az utcán, csak azért, hogy a képedbe dörgölje, hogy ő zsidó?

te: Igen persze, lehetne nagyobb fantáziád is, ha már ilyen mívesen is tudsz fogalmazni... bár szerintem ez is csak egy álca arra, hogy így rejtsd el, bizonyos hiányosságaidat.

Azt róttad fel nekem, hogy én veled ellentétben nem rendelkezek kellő fantáziával ahhoz, hogy elképzeljem ahogyan valaki a képedbe dörgöli a zsidóságát. Ebből automatikusan az következik, hogy az egyik hiányosságom: veled ellentétben nekem nincsenek antiszemita indíttatású, anekdotikus téveszméim. Ha nem erre gondoltál, akkor máskor fogalmazz egyértelműbben, de úgy általában megtanulhatnál némileg következetesebben fogalmazni.

"Minden esetre, fordított helyzetben egy hasonló kiállítás nem biztos, hogy létre jött volna, vagy ha igen akkor most ezzel lenne tele a média, hogy micsoda mocsok emberek vannak és, hogy..."

Öreg, függetlenül attól, hogy még mindig fals dichotómiára építed ezt az érvrendszert: azért nem jön létre "fordított" kiállítás, mert az egész tetves radikál-/szélsőjobb ellenkultúra többek között az antiszemitizmusra épül. Nincs szükségük múzeumra és galériára, mert minden szellemi és egyéb jellegű kreatív teljesítményük közvetlenül elérhető az interneten keresztül. A te "fordított kiállításod" nem elméleti, hanem a rideg valóság.

"Persze, hogy nem, nem is mondtam ilyet, csak kérdeztem, hogy biztos jó-e az időzítés..."

A művész nem ér rá foglalkozni az időzítéssel. A művész akkor alkot, amikor jólesik neki. A kiállítás létjogosultságát pedig mi sem demonstrálja jobban, mint a rá adott reakciók. Gyakorlatilag disztingválatlan morgás és képmutató megbotránkozás teszi teljessé. Úgyis fogalmazhatnánk, hogy tökéletesre sikeredett az időzítés.

"és igen az emberek többsége, leszarja az egyént, mindenki általánosít pláne a kisebbségekkel szemben, ezért nem tartom még mindig jó ötletnek egy ilyen létre jöttét"

Az emberek többsége idióta. Ez miért kellene hogy befolyásolja a művészetet? Vagy te most komolyan (például) közvélemény-kutatáshoz kötnéd annak kiderítését, hogy kollektíve megértünk-e már a gúnyba hajló kritikai alkotásokra vagy várjuk még pár évet? Vagy mégis hogy a faszba' képzeled ezt?

"Nem...persze, ezt sem mondtam, de aki ennek az egésznek helyet adott, nah az sem a tipikus palesztin menekült...nem kell játszani itt az ártatlant, nagyon jól tudjuk, miről van itt szó..."

http://www.youtube.com/watch?v=eBPqksG9nbA



Előzmény: Nomax (39) -1 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 23:50 | #43
Oké, várom a megfejtést az Áttörés alkotásra:) azt írtam hogy túlértékelt, ha valaki odaszarik a sarokba, lesznek olyanok akik azt is művészetnek tartják, mert hogy mennyire kifejező, és lázadó:D pedig csak büdös ;)
Előzmény: betyár (42) 0 VÁLASZ
betyár 2012. 10. 16. 23:46 | #42
Most nehogy már én legyek a felelős, mert nem látsz el a szemedig. Ezzel az erővel az avantgarde-tól kezdve minden értéktelen, mert hát, bazmeg nem is azt rajzolja, amit látni akarok.
Előzmény: Nomax (41) 0 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 23:34 | #41
"Nem az a lényeg, hogy ez az én országom, az a te területed." Ezt úgy egyszer add be a palesztinoknak is kérlek...
"a művekben a kritikát, a humort és saját magát is." Hát kösz, vajon az Áttörés nevű alkotásban mit kell belelátnom?:DDD Hagyjuk már, ezek mind túlértékelt szarok, szekér telepakolva petpalackokkal...
Előzmény: betyár (35) 0 VÁLASZ
betyár 2012. 10. 16. 23:33 | #40
Most mit mérgelődsz, ha nem tetszik, ne nézd, nem 'tolja senki a képedbe' és nem kell ezen rugóznod egész éjjel. Vagy most így nem tudsz elaludni? Akkor kénytelen vagy elmenni a kiállításra, hátha más hatása lesz rád, esetleg olvashatsz a helyszínen arról, hogy a műveket mi ihlette, mi a céljuk stb. bár ezt általában nem kívánják a nézőre 'erőszakolni'.
Az alkotó sosem fog téged a térdére ültetni, és szépen elmagyarázni, miről van szó, ne légy naív. Egy alkotó így fejezi ki magát, képeken, szobrokon, hangulatokon, hangokon stb-n keresztül. A te feladatod, hogy elgondolkodj rajta, utánanézz, foglalkozz vele. A művészet elsősorban nem szórakoztatás, hanem fontos funkciója van....na, és micsoda?
A dolgok minősége pedig nem ízlés kérdése, a hogyanja már igen.
Nincs itt semmi szarkavarás, csak az érzi így akiben a szar kavarog, és nem érti a szarka varázst :)
Előzmény: SilAsh (37) 0 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 23:26 | #39
Tehát antiszemitizmus hiánya ~ emberi hiányosság? :DD nem erre gondoltam de így már világos, hogy üldözési mániád is van:D

"Van különbség, s rendkívül jelentős. Én semmi esetre sem tiltanám be" Nem betiltásról beszéltem én se, nem ezt mondtam, és nem is ebből indult az egész...én mindig próbálom ilyen esetekben megvizsgálni, mi lenne fordított helyzetben, hogyan reagálnák le az emberek, az hogy nekem ez nem tetszik, és ennek hangot adok, már is náci lettem:D Minden esetre, fordított helyzetben egy hasonló kiállítás nem biztos, hogy létre jött volna, vagy ha igen akkor most ezzel lenne tele a média, hogy micsoda mocsok emberek vannak és, hogy...

"s ha valamely alkotó történetesen zsidó is lenne, nem az egész zsidóság nevében hozta létre a művét." Persze, hogy nem, nem is mondtam ilyet, csak kérdeztem, hogy biztos jó-e az időzítés...és igen az emberek többsége, leszarja az egyént, mindenki általánosít pláne a kisebbségekkel szemben, ezért nem tartom még mindig jó ötletnek egy ilyen létre jöttét

"hogy semelyik képről sem lehet önmagában következtetni az alkotó származására" Nem...persze, ezt sem mondtam, de aki ennek az egésznek helyet adott, nah az sem a tipikus palesztin menekült...nem kell játszani itt az ártatlant, nagyon jól tudjuk, miről van itt szó...
Előzmény: Ghavin (36) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 23:15 | #38
"Úgy hiszem, hogy ERŐLTETETT a fogalmazási módod (nem értelmezés, hanem mondatszerkesztés terén)"

Ne engem, hanem a fránya iskoláztatásomat okold, amiért nem egy nyolc elemit kijárt jómunkásembör szókincsét felhasználva fogalmazok neandervölgyieket meghazudtoló tőmondatokban úgy, mint például Nomex! Nem tehetek róla, a második Orbán királysága előtti judeobolsevik oktatásrendszer elhitette velem, hogy olvasni és *hüpp* írni jó és nemes! Tévedtem Uram, bocsáss meg, s hálás vagyok, amiért elhoztad T1B3R1U5-t kies életembe! Már akasztom is a kapát a számba! Kapcsolok az Echo TV-re gyorsan-gyorsan, harminc lapon nyitom meg kuruc.infot és a hunhírt, Judás minden ezüstjéért, de csak a képeket nézem majd meg, ígérem! Bocsáss meg, amiért nem fogom a Szent Korona rádiót, első dolgom lesz FM/AM adót ültetni homloklebenyem helyére, mert minek is az! Köszönöm, hogy elhoztad a fényt!
Előzmény: T1B3R1U5 (34) 0 VÁLASZ
SilAsh 2012. 10. 16. 23:15 | #37
"Hogy a fasz magyar elgondolkodjon, azért" ; "Aki fröcsög, úgyis köcsög, aki meg gondolkodik, és van netán ízlése, érzéke a művészethez úgyis érti."

Látod....
Ha nem értem, vagy nem tetszik és emiatt mérgelődöm, akkor jön az ilyesmi prejoratív megnyilvánulás.
Általában ha provokálni akarnak, ilyesmi a hozzáállás.

Ja, hogy nem értem és emiatt lesajnálóan szemen is köpnek? Naná, hogy dühösebb az ember.
Bevallom: nem vagyok agyoniskolázott, emiatt nem látok minden alkotás mélyére. (pl az ilyen popart zebracsíkok meg színes kocka dolgokat sem értem, mitől szép az.) De máshogy reagálok arra, ha az alkotó, vagy aki érti a művet, kedvesen megpróbálja elmagyarázni, vagy éppen szembeköpősdit játszik.

Ja igen: és akinek netán van ízlése és érzéke a művészethez, de az is azt mondja, hogy ez sz*r, akkor mi a bevett reakció?

Ha faszmagyarozol, miért csodálkozol, hogy zsidóznak. Szarkavarás ez, ezt kellene abbahagyni.
Ghavin 2012. 10. 16. 23:03 | #36
"Értem és téged ki hatalmazott föl arra, hogy eldöntsd ez nem lejáratás?:D ugyan ez"

Van különbség, s rendkívül jelentős. Én semmi esetre sem tiltanám be vagy venném el a nyilvánosságtól való lehetőséget egy műalkotástól, mi több, semmilyen kreatív teljesítménytől nem vonnám el a műalkotásoknak járó jogokat pusztán azért, mert nekem különböző okokból kifolyólag nem tetszenek. S legyünk reálisak: amikor te önkényesen meghúzol egy szubjektív határvonalat kritika és lejáratás között, végső soron nem teszel mást, mint valamiképpen hivatalosabbá próbálod maszkírozni az egyéni ízlésítéletedet, ahelyett, hogy érdemben magukkal a művekkel foglalkoznál.

"Igen persze, lehetne nagyobb fantáziád is, ha már ilyen mívesen is tudsz fogalmazni..."

Szóval te az antiszemita faszságaid megírásához a képzelőerődet használod? Freudi elírás?

"bár szerintem ez is csak egy álca arra, hogy így rejtsd el, bizonyos hiányosságaidat, elég szar és átlátszó taktika, és mindamellett szánalmas is."

Tehát antiszemitizmus hiánya ~ emberi hiányosság? Te különbnek érzed magad annál mert mindenféle racionális indok nélkül megkülönböztetsz és gyűlölsz egy vallási/etnikai csoportot? És még kikéred magadnak az antiszemita jelzőt?

"A legfontosabb dolgot persze megint elfelejtetted kiragadni, hogy miért van szükség egy ilyen kiállításra"

A modern művészet nem pragmatikus, nem haszonelvű és nem érdek-vezérelt. S mint látom, még mindig nem sikerült feldolgoznod, hogy semelyik képről sem lehet önmagában következtetni az alkotó származására, s ha valamely alkotó történetesen zsidó is lenne, nem az egész zsidóság nevében hozta létre a művét. Hogy vagy képes ilyen kollektivizáló, korlátolt gondolkodással egyáltalán élni-létezni a mai világban? Vagy te most komolyan azt képzeled, hogy példának okáért te az egész magyarságot képviseled ebben a vitában velem szemben? Megint a képzelőerő? Idióta barom.

Előzmény: Nomax (32) 0 VÁLASZ
betyár 2012. 10. 16. 22:58 | #35
Hogy a fasz magyar elgondolkodjon, azért. Szerintem baromira mindegy, ki készítette ezeket az alkotásokat, aki elmegy megnézni egy kiállítást, az általában van elég intelligens ahhoz, hogy meglássa ezekben a művekben a kritikát, a humort és saját magát is. Mert akárhogy is a zsidó és cigány azért van és lehet ott mindenhol, mert baromira összetartó nép. Nem az a lényeg, hogy ez az én országom, az a te területed. (És itt az Izrael környéki háborús témát inkább hanyagoljuk, mert az másról szól, és nem is ide vág.) Aki fröcsög, úgyis köcsög, aki meg gondolkodik, és van netán ízlése, érzéke a művészethez úgyis érti.
Előzmény: Nomax (32) 0 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 16. 22:55 | #34
Átveszem Kaley Cuoco (Penny) stílusát!
"Te tényleg gondolatolvasó vagy? Menő lettem, végre ismerek egy gondolatolvasót is!"

Még mindig nem rólam van szó és főként nem arról, hogy nem tudom értelmezni az irományaidat!
Én még mindig Rólad és a "szokásos írási stílus"-odról beszélek!
Úgy hiszem, hogy ERŐLTETETT a fogalmazási módod (nem értelmezés, hanem mondatszerkesztés terén), de ha azt mondod, hogy én rosszul válogattam meg a szavakat (amit kétlek, maximum Te félreértelmezted az elküldött szövegem mondanivalóját) és cseréljük ki a MEGERŐLTETŐ szóra, akkor legyen meg a Te akaratod!
Tehát megerőltető a fogalmazási módod... - biztos, hogy erre a szóra gondoltál?

De úgy hiszem felesleges vitáznunk, mert értelmetlen balgaság az egész!
Ugyanakkor még most is azt vallom, hogy tetszik a stílusod! :)
Úgy tudom, hogy ezt a fajta modort a csajok is csípik! ;) Olyan macsó!
Előzmény: Ghavin (30) 0 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 22:54 | #33
Ember get a life :Dmeg sürgősen keress fel egy szakorvost:D a szövődmények miatt...:DDD
Előzmény: Ghavin (30) +1 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 22:45 | #32
"Egyébként milyen alapon képzeled azt, hogy a te tiszted meghúzni a határt kritika és lejáratás között? Ki hatalmazott fel erre?" Értem és téged ki hatalmazott föl arra, hogy eldöntsd ez nem lejáratás?:D ugyan ez


"Minden zsidó ezt csinálná? Vagy akár a többségük, hogy ezt így, ilyen kategorikusan kijelented? És ha így is van, mégis hogyan "nyomják ezt a pofádba"? Megállított valaki az utcán, csak azért, hogy a képedbe dörgölje, hogy ő zsidó?"

Igen persze, lehetne nagyobb fantáziád is, ha már ilyen mívesen is tudsz fogalmazni... bár szerintem ez is csak egy álca arra, hogy így rejtsd el, bizonyos hiányosságaidat, elég szar és átlátszó taktika, és mindamellett szánalmas is. A legfontosabb dolgot persze megint elfelejtetted kiragadni, hogy miért van szükség egy ilyen kiállításra, ha nagyon jól tudják, milyen állapotok vannak, itthon, hogy milyen az emberek hozzá állása a zsidókhoz, és lám ezek a barmok, nem hogy szűkítenék ezt a szakadékot, hanem tovább mélyítik ilyen faszságokkal;)
Előzmény: Ghavin (28) 0 VÁLASZ
SilAsh 2012. 10. 16. 22:45 | #31
Hébe-hóba eltűnődöm azon, mitől utálta annyira a zsidókat Hitler....
Aztán jönnek a mindenkit -aki nem nyal be nekik tövig- lenácizó emberkék, az ok nélkül provokáló szarjaikkal, ami nem feltétlen a fenti alkotás, (de ez is csak értelmezés kérdése) és a többi "munka", és utána "csodálkozva" néznek: most mi van öreg? (You mad, bro?)
Ha valakit basztatnak, akkor az önkifejezés, szólásszabadság, liberalizmus, lófasz.
Ha valaki nekik szól be, zsidózás, mindenki náci, ésatöbbiszar. Persze a liberalizmus egyből megszűnik.

Nincs egyetlen zsidó ismerősöm sem, nem is ártott még nekem egy sem, de amit néhanapján csinál néhány tag, attól nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.
Azt nem értem, hogy a többi zsidó, vagy akár cigány, aki normálisabb, (mert VAN olyan) miért nem rúgja picsán ezeket a saját népük ellen uszító sz*rcsimbókokat.

Persze ettől most én is rögtön náci leszek mostantól, de hát ez van, ez a divat most.
+2 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 22:31 | #30
"ez számomra sértő és nem is tudom miből vontad le ezt a következtetést?!"

Gondolom ugyanazon képesség által, amivel te is rendelkezel: gondolatolvasás! Ahhoz ugyanis, hogy erőltetettnek titulálhasd a megnyilvánulásaimat, valamiképpen tudnod kellene, hogy nem-e ez lenne a szokásos írási stílusom, ez pedig csak és kizárólag telepátiával lehetséges, nem is akárhogy: interneten keresztül! De hát mindketten tudjuk, hogy ez humbug, hiszen mindketten gondolatolvasók vagyunk: EZ a szokásos stílusom, tehát nem marad más lehetőség, mint hogy erőltetett helyett megerőltetőt akartál írni, csak hát a gondolatátvitel kimerített és véletlenül azelőtt kattintottál az elküld gombra, hogy átjavíthattad volna. Tévedni emberi dolog, mondják, bár felmerül a dilemma, hogy emberfeletti képességeink mellett megengedhetjük-e magunknak ezt a luxust...
Előzmény: T1B3R1U5 (29) -2 VÁLASZ
T1B3R1U5 2012. 10. 16. 22:21 | #29
Nagyon - nagyon tetszik ez a fellengzős stílus! (gondolom ebben a kötőjeles formában is találsz nyelvtani hibát, hiszen ezt nem így kellene jelölni a magyar helyesírás szabályai szerint...) Pont ez miatt kedveltem meg a TBBT-t is! :) Jim Parsons (Sheldon Cooper) karaktere fenomenális, kb. Téged is hozzá tudnálak hasonlítani! De mivel nem ismerlek ez csak feltevés és nem megállapítás! Én nem ítélek megalapozatlanul, ahogyan Te tettél velem kapcsolatban! Nagy hiba volt!

"ami ugye nem jelent mást, mit hogy számodra megerőltető az értelmezésük" - ez számomra sértő és nem is tudom miből vontad le ezt a következtetést?!
Ezek után mégsem vagy elég intelligens, hiszen alaptalanul és hiányos ismerettel ítélsz meg jelen esetben engem!
Úgy hiszem, hogy nem állítottam sehol sem azt, hogy meg kell küzdenem minden egyes mondatoddal, hiszen erről nincs is szó! Abszolút mértékben képes vagyok értelmezni leírt soraid tartalmát!
Tehát örülnék, ha nem feltételeznél rólam ismeretlenül hamis dolgokat, hiszen én sem teszem ezt veled szemben!

De talán mégis oktondi vagyok, mert azt tényleg nem értem miért fogalmazol 24 éves létedre ilyen művies módon?! (természetesen magánügy)
A Magyar Tudományos Akadémia falai között talán elmegy ez a stílus, bár ott is díszpintynek nézhetik az embert ilyen megnyilvánulások után, de egy középkategóriás weboldalon feleslegesnek tartom ezt a fajta modort!
De még mindig azt vallom, hogy ez a Te dolgod!

Én is tudok intelligensnek tűnni, hiszem minden szükséges feltétel a birtokomban van hozzá, de nekem nincs igényem arra, hogy egy ilyen oldalon kitűnjek és ellenszenvet keltsek az emberekben!

Előzmény: Ghavin (26) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 22:20 | #28
>Megint sikerült egy nagy halmaz baromságot összeírni, meg pár jól hangzó nevet, amúgy az Nes és nem Ness, és lényegében amit írtam, is hogy nem az önkritikával, vagy éppen a görbetükörrel van gond, ha nem a másik kultúrájának lejáratásával, és az picit másabb
>és az picti másabb
>másabb

Csak úgy kíváncsiságból: hány elemi osztályt végeztél?

Egyébként milyen alapon képzeled azt, hogy a te tiszted meghúzni a határt kritika és lejáratás között? Ki hatalmazott fel erre? Én biztosan nem.

"menjél akkor velük;)"

Harmadjára is leírom, hátha végre megérted: az ilyen jellegű cinizmus nálam, de úgy az emberek 99%-nál süket fülekre talál. Senki sem fogja azért nagyobb szükségét érezni az országból való távozásnak, mert egy senkiházi kis pöcs erre jópofizva felszólítja őket.

"Nem kevésbé nem is ezt mondtam, de miért van az a remek zsidó szokás, hogy egyszerűen mindenki pofájába nyomják, hogy ők bizony zsidók, és most akkor hű meg ha, kérdem én ki a faszt érdekel? "

Minden zsidó ezt csinálná? Vagy akár a többségük, hogy ezt így, ilyen kategorikusan kijelented? És ha így is van, mégis hogyan "nyomják ezt a pofádba"? Megállított valaki az utcán, csak azért, hogy a képedbe dörgölje, hogy ő zsidó? Vagy mégis hogyan kéne ezt a jelenetet elképzelnem? S mindennek mi a fasz köze a fenti kiállításhoz? Egyetlen képnek van zsidó kapcsolódása, az is egy szekvenciális festménysorozat egy darabja volt, ami csak a cigány és kínai párja mellett nyer értelmet. Az antiszemitizmus másik tünete: mindenről "az" jut eszébe ~ kényszeres zsidózás.
Előzmény: Nomax (27) 0 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 22:04 | #27
Megint sikerült egy nagy halmaz baromságot összeírni, meg pár jól hangzó nevet, amúgy az Nes és nem Ness, és lényegében amit írtam, is hogy nem az önkritikával, vagy éppen a görbetükörrel van gond, ha nem a másik kultúrájának lejáratásával, és az picit másabb, de erre megint nem tudsz válaszolni, csak megint hülyeségeket hordasz össze:D Ráadásul ezek az emberek, is nagyon jól tudják, milyen állapotok vannak, itthon nem hiszem, hogy éppen ez volt a legjobb időzítés, egy ilyesfajta kiállításra, egyszerűen ezekből az emberekből totálisan hiányzik, a másik ember kultúrája iránti tisztelet, ennyi:)

"Mellesleg nekem hiányozna a munkájuk." menjél akkor velük;)

"Ha zsidók is az alkotók, attól még nem kevésbé magyarok." Nem kevésbé nem is ezt mondtam, de miért van az a remek zsidó szokás, hogy egyszerűen mindenki pofájába nyomják, hogy ők bizony zsidók, és most akkor hű meg ha, kérdem én ki a faszt érdekel?
Előzmény: Ghavin (25) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 21:41 | #26
Nem érdekel a TBBT ugyanis pár YT videót látva arra a megállapításra jutottam, hogy nem több modernizált minstrel show-nál geekekkel a főszerepben. Érdekes elképzelés, hogy minden tévéműsorban csak egy nemzetiség lehet - ilyen alapon nettó kötelezőnek kellene lennie a mindenre kiterjedő multikultinak. Ezek szerint te ezt támogatod? Egyébként még mindig nem vagyok zsidó - nem értem mi ez a fixáció a származásommal (ami egyébként vajdasági katolikus), a vallásommal (agnosztikus ateista), illetve a fitymámmal (köszöni szépen, megvan).

"Esküszöm, hogy nem sértésből írtam, csak tetszenek azok a tudományosnak tűnő, erőltetett - intelligenciát sugalló megnyilvánulásaid!"

Örülök, hogy örömet szerezhetek neked. Biztosíthatlak, hogy nem alaptalanul sugallnak intelligenciát a megnyilvánulásaim, még ha erőltetettnek találod is őket, ami ugye nem jelent mást, mit hogy számodra megerőltető az értelmezésük. Kis gyakorlás, s hamarosan bírni fogod a tempót, meglásd!

Előzmény: T1B3R1U5 (23) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 21:35 | #25
"Te idióta ősbarom:D azért fotelnácizol, meg hordasz össze mindenféle faszságot, mert valakinek nem tetszik, hogy a másik kultúráját lejáratják?"

Egy kultúrán osztozunk, s én nem érzem úgy, hogy lejáratták volna vagy hogy ezért személyesen meg kellene sértődnöm.

"És most nem arról van szó, hogy esetleg jogosan görbetükröt mutasson a magyar társadalomról, a magyar történelemről, totál nem erről szólt ez a kiállítás.."

Interpretáció kérdése, hogy miről szól a kiállítás. Spiró versében, amit a széljobberek oly áhítattal szeretnek kiforgatni, sem az egész magyarságra értendő a jelző.

"itt élnek köztünk ezek a "művészek", és a legkisebb hajlandóságot sem mutatják, hogy a másik kultúráját tiszteljék, elfogadják, míg nekünk nap mint nap pofánkba tolnak olyan dolgokat, amik 65 éve történtek, és semmi közünk sincs hozzá..."

Az alig-alig bújtatott zsidózásod már csak azért is blődség, mert önmagukból a művekből nem lehet arra következtetni, hogy az alkotóik feltétlenül zsidók lennének, s ha mégis, ez semmiképpen sem diszkvalifikálja műveik létjogosultságát.

"de azért mi vagyunk a szemét alakok."

Így kollektíve nem, de te például szemét alak vagy.

"Ha ezek a művészeknek nevezett abortusz maradékoknak ilyen szar, és ennyire utálják a magyarokat, húzzanak vissza a picsába az "őshazába", nem fog senkinek hiányozni a munkájuk."

Ebben a tekintetben ismét csak teljesen jelentéktelen a véleményed. Mellesleg nekem hiányozna a munkájuk.

"Végére egy gyors kérdés, szerinted, milyen fogadtatása lenne egy hasonló kiállításnak amit Izraelben élő magyarok csinálnak, hasonló színvonalon a zsidó népről, és a kultúrájukról..."

Először is: feltételezésen alapuló fals dichotómia. Ha zsidók is az alkotók, attól még nem kevésbé magyarok úgy, ahogyan például azt az átlagos fotelnáci elképzeli. Mellesleg az izraeli kortárs művészet politikai ennél jóval vadabb műveket produkál, elég csak megnézni az izraeli progresszív, rendszerkritikus lapok karikatúráit vagy akár Adi Ness fotóművészetét. Ha meg zsidó egzisztenciális önkritikára vágysz, ott van az egész kortárs színház, vagy nézz meg egy tetszőleges Woody Allen filmet.

/Antiszemita az, aki például a magyarságot és zsidóságot egymást kizáró halmazokként képzeli el. Az iménti hozzászólásodban megtalálható összes "érv" ezen alapul./
Előzmény: Nomax (22) -1 VÁLASZ
kovacsugynok 2012. 10. 16. 21:30 | #24
Nem értem a dolgot, ezek elgondolkoztató modern alkotások, nem kell őket szeretni, de nem látom benne a sértőt. Aki csak fényezett naplementében úszó hősöket akar látni, annak ott volt rákosi meg a többiek.
T1B3R1U5 2012. 10. 16. 21:23 | #23
Én tényleg nem akarlak bántani, de ismered a The Big Bang Theory (Agymenők) című vígjátéksorozatot?
Te lehetnél az 5. köztük - csak kár, hogy ott van már egy zsidó!
Esküszöm, hogy nem sértésből írtam, csak tetszenek azok a tudományosnak tűnő, erőltetett - intelligenciát sugalló megnyilvánulásaid!
Te tényleg 24 éves vagy? Mitől vagy Te ennyire "okos" és jártas mindenben? Van életed is?
Még mindig baráti hangnemben írtam é érdeklődtem! :)
Előzmény: Ghavin (15) +2 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 21:06 | #22
Te idióta ősbarom:D azért fotelnácizol, meg hordasz össze mindenféle faszságot, mert valakinek nem tetszik, hogy a másik kultúráját lejáratják? És most nem arról van szó, hogy esetleg jogosan görbetükröt mutasson a magyar társadalomról, a magyar történelemről, totál nem erről szólt ez a kiállítás...itt élnek köztünk ezek a "művészek", és a legkisebb hajlandóságot sem mutatják, hogy a másik kultúráját tiszteljék, elfogadják, míg nekünk nap mint nap pofánkba tolnak olyan dolgokat, amik 65 éve történtek, és semmi közünk sincs hozzá...de azért mi vagyunk a szemét alakok. Ha ezek a művészeknek nevezett abortusz maradékoknak ilyen szar, és ennyire utálják a magyarokat, húzzanak vissza a picsába az "őshazába", nem fog senkinek hiányozni a munkájuk. Végére egy gyors kérdés, szerinted, milyen fogadtatása lenne egy hasonló kiállításnak amit Izraelben élő magyarok csinálnak, hasonló színvonalon a zsidó népről, és a kultúrájukról...

/ha esetleg valaki nem a te/ti álláspontotokon van, ne mindig a náci kártyát húzzátok már elő, mert kurva unalmas:D, régen az volt az antiszemita aki utálta a zsidókat, ma meg az akit utálnak a zsidók, ezen rágódj egy picit, ha tudod értelmezni./
Előzmény: Ghavin (21) +2 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 19:43 | #21
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: MatyiZeg (20) -4 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 10. 16. 19:29 | #20
Köszönöm a válaszodat! (Aranycicavirág?? Gondolod, hogy én erre felfekszem?)

Provokáld inkább tovább a "zsebnácikat", hogy az általuk adott válaszokkal folyamatosan igazolhasd beteg gondolkodásodat.

Egyébként érdekes, ha megfog valaki, akkor vagy nem válaszolsz vagy értelmetlen válaszokat adsz. Kicsit művelődj, tájékozódj még!

Előzmény: Ghavin (15) +1 VÁLASZ
he 2012. 10. 16. 16:35 | #19
A támadó alkotás lehet, hogy nem volt sok, én észre sem szoktam venni, mert Isten bizony én leszarom, hogy a buták mit csinálnak, de pl a végén az a két üres fejezet:
- Következnek a magyarságot pozitívan bemutató alkotások,
- A magyarság szenvedését bemutató alkotások,
na a bugylibicskám villant. Ilyen szarságokkal hergelik az amúgy is buta embereket, akik nem látnak messzebb a tévénél. Aztán meg vérben forgó szemmel és széttárt karokkal fröcsögnek, hogy ők nem tehetnek semmiről, őket csak azért utálják, mert élnek.
Persze lehetne ezt egy ellenakciónak is tekinteni az őket ért dolgokért, de akkor pedig ők sem különbek. Most szándékosan nem nevezek meg senkit, mindenki döntse el maga, hogy kikről szóltam.
Előzmény: Rauka (14) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 10. 16. 16:34 | #18
Drága tezsvírem, hagyad a náci faszista magyarokat mán ugyis a mijenké az ország!!!!444
ahogy indul az iráni háboru majd éhen halnak!!!!4444
pacsi teso
Előzmény: Ghavin (15) 0 VÁLASZ
GreenHell 2012. 10. 16. 16:31 | #17
minden más magyarellenes, jó arány :D
Előzmény: Ghavin (7) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 10. 16. 16:29 | #16
Szomoruan olvasom, aszitem mind magyarszarozo.....
bár ha 20an vanak a preccomba és csak 1 is lehüjéz biztos megszurom!!!!4444
még jo, hogy a magyarok taposhatok!!!!4444
Előzmény: Rauka (14) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 16:20 | #15
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: MatyiZeg (13) -5 VÁLASZ
Rauka 2012. 10. 16. 16:08 | #14
A kiállítás fele egész értelmes és elgondolkodtató volt, a többi pár belemagyarázott kortársgiccs retek, és meglepően kevés kényszeres cigány-zsidó sajnálkozás.

Felesleges mindenbe támadást belelátni, elenyésző volt az ilyen alkotás...
MatyiZeg 2012. 10. 16. 15:47 | #13
Egyéni meggyőződésből, zsigerből ugrasz mindenre, aminek bármi köze van Magyarországhoz, a magyarsághoz, a jobboldalhoz vagy úgy véled, hogy köze van.

Kapásból antiszemitázol, zsebnácizol, provokálsz, ha érdeked úgy kívánja.
A másik oldalról meg ugyanolyan kirekesztő vagy, mint a zsebnáciaid ("Aki meg galériát gyújtogatna, valóban eltakarodhatna a muszlimok közé, oda való." ).

Mennyire rühellem azt a nekünk mindent szabad, másnak semmit magatartást...
Előzmény: Ghavin (12) +4 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 15:37 | #12
Sohasem szimpatizáltam az SZDSZ-szel a pár eklatáns alakjai miatt, az LMP-vel is csak a korrupcióellenes megmozdulásaikkor tudok, egyébként a zöldbaloldali ideológiájukat meglehetősen elhamarkodottnak érzem a hazai politikai palettán, különösen úgy, hogy szociális és polgári kérdésekben alig-alig szólalnak fel. Minden, amit az oldalon írok a saját egyéni meggyőződésemből ered, sajnos a legtöbb zsebnáci turbómagyar ugyanezt nem mondhatja el magáról, pedig mennyire izgalmas lenne végre egy autentikus führer-jelölttel vitázni :)
Előzmény: MatyiZeg (10) -2 VÁLASZ
fehérember 2012. 10. 16. 15:29 | #11
Gázt a zsidajának
+1 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 10. 16. 15:28 | #10
Paul Ignotus:

"Ez a Ghavin az LMP, vagy még az SZDSZ bérkommentelője? Mert ilyen hülye csak fizetésért lehet valaki..."
+3 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 15:13 | #9
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: Nomax (8) -6 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 14:58 | #8
Ezt a nagy rakás valamit, te csak ne nevezd kultúrának amit itt felvonultattak ezek a művésznek nevezett metéltfarkú patkányok:)
Előzmény: Ghavin (7) +2 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 14:37 | #7
Egész iparág épült ki az antiszemitizmusra Magyarországon, lásd szélsőjobboldali portálok által támogatott boltok. Az általuk előállított alkotások közvetlenül az érdeklődőhöz jutnak, nincs szükség kultúraközvetítő intézményekre.
Előzmény: Nomax (6) -3 VÁLASZ
Nomax 2012. 10. 16. 14:02 | #6
Kíváncsi vagyok vajon egy Mocskos Zsidók galéria milyen hosszú életű lenne? Te féreg:)
+5 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 13:42 | #5
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: GreenHell (4) -4 VÁLASZ
GreenHell 2012. 10. 16. 13:14 | #4
ha muszlimok lennénk már rég égne a galéria :D
kolja 2012. 10. 16. 12:53 | #3
lyukamba...:D
Előzmény: Ghavin (2) +3 VÁLASZ
Ghavin 2012. 10. 16. 09:35 | #2
[Komment megjelenítése...]
-7 VÁLASZ
scv 2012. 10. 16. 09:29 | #1
Tudom sokat hangoztatott dolog, de ha ezek a "művészek" annyira sajnálják és együtt éreznek a zsidókkal cigányokkal meg mindenkivel akiket mi szemét magyarok "eltaposunk", akkor miért nem él velük például Göncruszkán :D ott aztán szidhatnának minket együtt a tesírekkel