Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
joetheghost 2012. 10. 10. 22:44 | #4
Egyetértek veled meg nem is :) A High-Tech az út amin tovább kell haladni, viszont a társadalom minden rétegének kell biztosítani alternatívát. Másrészről a mértékletesség nem megvetendő, bár nekem is be kell vallanom, hogy nem megy azonkívül, hogy szelektíven gyűjtöm a hulladékot mást nagyon nem teszek. :( Ha ehez a bolygóhoz lennénk kötve nem lenne végünk mindig lennének túlélők :)
Előzmény: Xenophil (3) 0 VÁLASZ
Xenophil 2012. 10. 10. 22:03 | #3
DE NEM EZ a VÉGSŐ CÉL ! Tökéletesen megértem akik a félelmeiktől üldöztetve vissza menekülnek a természeteshez közeli dolgokhoz. Mert valójában ez az a törekvés. De ez nem hozza el a megváltást, az emberiség fejlődésének a kulcsa jelen álláspontom szerint a High-Tech. a Fúzió, a csodálatos fizikai erők által hajtott gépek, űrhajók , amelyekkel megismerhetjük valójában a világunkat. Aki azért dobja el az atomenergiát, és egyéb más előrre mutató dolgot , mert veszélye sa jövő társadalmára. Az ítéli valójában halálra az emberiséget. :) Hiszen a statisztika alapján is , de ha csak egy bolygóhoz leszünk kötve a közeljövőben, akkor végünk :)
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 10. 10. 12:14 | #2
Eléggé "ökohippi" életérzés árad a videóból, mindenesetre a XXI. században valami ilyesmi lesz a trend... nem ennyire fanatikus módon. De pl.: tudtátok, hogy manapság már egy ház/lakás eladásánál, vásárlásánál szokás energiatanúsítványt kérni? Sőt a bankok lakáscélú hiteleknél is figyelembe veszik az energiatanúsítványt.

Ausztria egyik tartományában hamarosan már csak passzívházakat szabad építeni. Magyarországon pedig egyre terjedőben van a videóban is bemutatott kályhatípus, csak profibb kivitelben, Ezek a faelgázosító kazánok, ahol a füstgázt plusz levegő rávezetésével égetik. Az össz. hatásfoka 80-90% körüli.
exortus 2012. 10. 10. 12:02 | #1
Basszus, most jövök rá, hogy mennyire krisna szagú az egész