Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
tapsihapsi 2012. 11. 20. 15:44 | #56
Az bizony sosem volt Széchenyi idézet, állítólag te átlátsz a szitán és jól informált vagy. De ha már idézel az sem árt, ha a kiragadott idézetet szövegkörnyezet hűen adod át.
Előzmény: norbertvincze (55) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 11. 18:21 | #55
ismeretlen:

senki nem akarja írtani a zsidókat. Aki erőszakot látja megoldásnak az nagyon értelmetlen ember lehet.
És nem tudom, ki hogy van vele, de én nem irigylem a zsidók egyetlen dolgát sem, de szerintem a többséget sem az irigység indítja meg az antipatizálásban.( Egyetlen hasznosabb tudományuk a kabala, de ez miatt sem irigykedem, mert más kúltúrákból többet össze lehet szedni, mint a kabala anyagaiból, de ettől még jó.)

De a lényeg, igen is számít ha átlátsz a szitán. Ha mindenki átlátna a szitán, kialakulna egy jól informált közvélemény, akkor a zsidók által okozott vagy gerjesztett problémákat erőszak nélkül meg lehetne oldani. És nem mindenért a zsidókat kell okolni bizonyos helyzetekben. Én legalább is már egy ideje azt vallom, hogy nem a zsidót kell szidni azért, mert MI hagyjuk vagy engedjük nekik azt hogy kellemetlenkedjenek.

Ezt már Széchenyi barátunk is így látta annak idején és hangot is adott neki! ezt nem rég találtam, és tökéletesen igaza van:

http://postimage.org/image/52jcssnld/
Előzmény: ismeretlen (54) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 09. 11. 07:37 | #54
Sajnálom, ha a szóhasználatom nem felel meg az ízlésednek, igen sokszor ismétlem a szavakat, biztos szegényes a szókincsem, vagy csak egy internetes oldalon megosztott hozzászólásomban, nem feltétlenül törekszem irodalmi stílusra. A hosszú í-ből kettőt találtam utólag, szerintem azért vannak nálam sokkal csúnyábban és helytelenebbül írók is. De te nyelvtan tanár vagy amúgy, vagy mi? Szerintem is fontos a magyar nyelv helyesen írása, és engem is zavar, amikor valaki nem tud szépen beszélni, de nem ez alapján mérek, illetve nem jutna eszembe ezt felhozni ezen a fórumon. Ha mondjuk a nyest-en szóltam volna hozzá, akkor még csak-csak.

"Nem mindegy a megszerzés folyamata, módja. Tisztességes ember vagyonszerzését nem könny és vér kíséri..." írod, és elvben egyet is értenék, ha valami utópiában vagy a kommunizmusban élnénk. Szeretnék egy olyan világot, ahol ez teljesül, de mutass nekem egy birodalmat, egy nagy országot, egy gazdag embert (a lottó ötösök nem érnek), ahol a vagyon nem mások hátán taposva szerezték meg. Tisztességes ember nem szerez vagyont, illetve nagyon de nagyon ritka.

Olvass történelemkönyveket! De melyiket? Melyik mond igazat? Melyik változatnak lehet hinni? Melyiket olvassam, a magyart vagy az izraelit? Nem aszerint változik-e eleve a történelem, hogy melyik rendszernek mi szolgálja az érdekeit? Spec én 3 változatban tanultam 56-ot, és eldönthetem, melyiknek hiszek.

Tegyük fel, iszonyat tájékozott leszek mondjuk ebben a kérdésben, rendben átlátom az összes összefüggést, az okokat, korrekt képet tudok alkotni, felnyílik a szemem az igazságra. Boldogabb leszek ettől? Jobb lesz az életem? Lehet, hogy gyerekes a gondolkodásmódom, általában furcsán látom a világot, más szemszögből nézem, sokszor nem is érdekelnek a világ nagy dolgai, mert úgy vagyok vele, hogy változtatni nem tudok rajta sokat, amúgy is csak egy porszem vagyok a világban, mind időben mind térben, szóval feleslegesen idegesítem magamat az igazság keresésével. Attól nem leszek boldogabb, ha tudom mi a frankó, sőt. Ennek ellenére sok dolog zavar, sok mindennel nem értek egyet, sok mindenről meg van a véleményem, de nem érzem magam rossz embernek azért, mert mindkét oldalt megvizsgálom, mert nem akarok kiirtani egy népet sem, nem akarok földbe tiporni egy vallást sem, mert amúgy igenis úgy gondolom, hogy minden ember egyenlő, mert hiszek valamiféle demokráciában, közben bevezetném a liberális diktatúrát, mert az való az embereknek. Mert szeretném hinni, hogy egyszer eljön az a világ, amikor az embereket a cselekedeteik alapján fogják megítélni, nem az eredetük vagy a kinézetük miatt. És mert továbbra sem hiszem, hogy mindig csak egy népcsoport a rossz.
Oké nézzük a történelment, sokszor kiderült hogy a zsidók rosszalkodtak. Akkor nézzük meg azt is, hogy ezért üldözték is őket, kirekesztették, stb. Elértek valamit? A zsidók még mindig itt vannak, túlélnek mindent. Lehet mondani, mint a férgek, vagy a csótányok. De eleve nem ilyen az emberiség? Hogy mindent túlélünk, pedig más fajok már rég kihalnának? Jöhet tűz, víz, meteor, jégkorszak, cunami, az ember mindent legyőz? Nem lehet, hogy csak a többi csoport legbelsőbb mélyen elrejtett legrosszabb tulajdonságait testesítik meg? Amit mondjuk én szégyellenék megcsinálni, de ők nem, közben bennem is meg van. És ezért zavar esetleg? Mint pl. a japánok is milyen szexuális fantáziával rendelkeznek, amire azt mondjuk, hogy fúúj, közben mennyi perverz van nálunk is. Szerintem igenis irigykedés a nagy része. Nem morális szempontból utálják a zsidókat, hanem kéne a hatalom és a pénz, ami az övék. Mert amúgy hol érdekel az bárkit is, hogy valahol irtanak valami népet? Igen a zsidók a mögé bújnak, hogy ők zsidók és nem szeretik őket és antiszemitizmus meg a többi. És ez visszás és gusztustalan. Más meg Isten nevében, a kommunizmus szellemében, az ária faj érdekében, Allah nevében, a császár nevében, vagy csak mert fasza kis mongol lova volt hát nyugatra tekintgetett (tatárok) rohanta le a fél világot.
Előzmény: hawkeye (50) 0 VÁLASZ
norbertvincze
7sleeper 2012. 09. 11. 00:25 | #52
+1

ugyanakkor:
"Nem mindegy a megszerzés folyamata, módja. Tisztességes ember vagyonszerzését nem könny és vér kíséri..."

ööö
de igen
:-D

csak ugye a sajátja és nem másé (meg némi veríték is szokott lenni) ;-)
Előzmény: hawkeye (50) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 09. 10. 17:48 | #51

Na, az utolsó bekezdésed egész elfogadható! Látod, érdemes volt eszmét cserélni...!
Előzmény: ismeretlen (49) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 09. 10. 17:47 | #50

Kiüldözöl a világból a helyesírásoddal. Pl. a hosszú " í "-jeid hibás, de sűrűn ismétlődő használatától már fáj a fogam... :)

Röviden:

"Az nem létezik, hogy csakis egy csoport a rossz, és mindig csak ők."
Nem mindig. De túl sokszor! Olvass történelemkönyveket!

"Azt is tudom, hogy mekkora hatalmuk van a zsidóknak, tapasztaltam is ámerikában évekig, csak nem irigylem tőlük, mert ügyesek voltak, hogy megszerezték. "
Nem mindegy a megszerzés folyamata, módja. Tisztességes ember vagyonszerzését nem könny és vér kíséri...
Amit ők* csinálnak, az nem szemétség, hanem gusztustalan és gátlástalan harácsolása a pénznek és a hatalomnak.


"De el lehet tőlük lesni a trükköket és ugyanúgy csinálni, vagy jobban."
Remélem soha nem süllyedek olyan mélyre...

*: ugye egyértelmű, hogy nem a zsidóság egészéről van szó!

Előzmény: ismeretlen (49) +1 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 09. 10. 13:07 | #49
Félreértesz valamit, én nem azt mondtam, hogy a más népek vagy kultúrák által elkövetett bűnök alapot adhatnak a zsidóknak arra, hogy ugyanazt csinálják. Arra próbáltam meg rávilágítani, illetve elmondani gyerekes gondolataimat (hogy kinek mi a logikus azon ne vitatkozzunk), hogy könnyű az egyiket szídni, de közben elfelejteni, hogy a mi ősapáink mit tettek, hogy mi miért is és hogyan is lakhatunk ebben a világban. Az nem létezik, hogy csakis egy csoport a rossz, és mindig csak ők.

Azt is tudom, hogy mekkora hatalmuk van a zsidóknak, tapasztaltam is ámerikában évekig, csak nem irigylem tőlük, mert ügyesek voltak, hogy megszerezték. Ha nem ők, akkor mások, de biztos, hogy valaki mindig uralná a világot, és nem a nép, nem a kis emberek. Úgyhogy tök mindegy, hogy kik. De el lehet tőlük lesni a trükköket és ugyanúgy csinálni, vagy jobban.

Abból nekem is elegem van, amikor valaki a származása mögé bújik, amikor nekem kell bocsánatot kérnem, mert valamikor üldözték, amikor egy kisebbség állandóan a kisebbségével kérkedik, (és ilyen szempontból mindegy, hogy zsidó cigány néger arab örmény magyar vagy akármi) de abból is elegem van, hogy olyan könnyen utálkozunk egy csoport felett, közben senki sem jobb a másiknál. Személy szerint te vagy én vagy az átlagos ember persze jobb, de úgy anblokk mindenki ugyanazt csinálja és csinálta a történelem során. És ötszáz év múlva, amikor esetleg nem lesznek a zsidók, hanem mondjuk a kínaiak fogják uralni a világot (sanszos amúgy, hogy a háttérben már rendesen nyomulnak), akkor majd őket fogja mindenki utálni és akarja majd kiírtani őket.
Előzmény: hawkeye (48) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 09. 10. 12:54 | #48

Sajátos a nézőpontod. Számomra erőst infantilis, de lehet, hogy csak én látom rosszul....

Ha jól emlékszem, 38 éves koromban én már tudtam logikusan gondolkodni, és helyesen írni... :)

Annyit feltétlenül fontosnak tartok megemlíteni, hogy az amerikai indiánok kiirtása nem lehet alap pl. a palesztin kisgyerekek, vagy a segítségükre siető békeaktivisták legyilkolására.

Arról meg, hogy ma a zsidók a számukhoz képest mekkora politikai és gazdasági túlhatalommal bírnak, igen messze van a véleményünk. Arról meg pláne, hogy ezek a bűnözők, ha valamin rajtakapják őket, akkor rögtön a zsidóságukra hivatkoznak, s bandába tömörülve fasisztázzák, antiszemitázzák azt, aki szóvá meri tenni hibáikat, bűneiket.

Jómagam tisztelem és becsülöm a zsidó tudósokat, művészeket,..etc. De megvetem a saját bűneiket antiszemitázással takargató rétegüket, mert a saját népüket hozzák kritikus helyzetbe, megutáltatják, meggyűlöltetik őket az egész világgal.
Hogy ezzel a viselkedéssel mit akarnak elérni, én nem tudom....
Előzmény: ismeretlen (47) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 09. 10. 09:17 | #47
Visszakanyaordva a dózerral elütött lány témájához. Továbbra sem értem, hogy egy olyan országban, ahol a kegyetlen zsidók írtják a népet tűzzel-vassal-pénzzel meg ahogy tudják, miért is gondolja valaki azt, hogy ha elé áll a tank/dózer/golyószóró elé, akkor meg fognak állni. Nem azt mondom, hogy helyes, hogy elütötték, sőt azt mondom hogy szemét egy dolog, mint ahogy szemét egy dolog bármiféle háború, népírtás, etnikai tiszogatás. És sajnálom is az ártatlanokat, akik mások miatt halnak meg, de akkor sem értem, hogy hogy gondolta szegény lány.

Nem kell nekem segíteni sajnálni a zsidókat, mert nem is akarom őket sajnálni, de nem akarom az arabokat sem. Furcsa ez, hogy mindenki utálja a zsidókat, mert ugye őket aztán lehet (ahelyett hogy eltanulnák tőlük a dolgokat, hogy hogyan is csinálják, főleg ezt a beszirvárgok és pénzért mindent megveszek dolgot), az arabokat meg mindenki sajnálja, amikor arról van szó, hogy a zsidók irtják az arabokat, de akkor meg senki nem sajnálja az arab világot, amikor robbantanak, amikor bármiféle emberi jogot sem tartanak be, amikor megcsonkítják a nőket, amikor kislányokat vesznek feleségül és erőszakolnak meg, amikor nőket köveznek meg, mert rájuk fogják, hogy szemérmetlenek voltak, amikor egymást írtják mert valaki síta valaki szunita valaki meg csak demokrata.

Nem gondolkodik el senki, hogy hogy lehet hogy minden rosszért ,ami itt a földön történik a zsidók a felelősek? Ez nem gyanús senkinek? Komolyan csakis a zsidók hibásak mindenben? És feltenném megint azt a kérdést, amit már valamelyik régebbi hasonló témában, hogy vajon mit szóltak az amerikai indiánok amikor pl odamentek a nem zsidó, de keresztény szép fehér népek és halomra ölték őket isten nevében, meg csak mert ők vitték a civilizációt? VAn valami különbség? Változott valami is a világban? Az egyik csoport talán különb mint a másik? Hagyjuk már ezt, úgy csinálunk, mintha csak a zsidók akarnák/akarták volna uralni a világot. Végülis a római birodalom, a nagyrabecsült harmadik birodalom, ázsiában kína, de az inkák, maják meg egyáltalán bármelyik nagy birodalom tiszta demokrácia és testvériség volt, ahol mindenki szeretett mindenkit, boldogan éltek a szomszédokkal, és ha terjeszkedni akartak szépen megkérték a szomszédot, hogy ugyan már adja oda nekik a földjét.

És olyan jó gondolat kiírtani a zsidókat. Nem tudom ez mennyivel jobb, mint amit a zsidók tesznek az arabokkal. De oké kiírtották őket. Szebb lesz a világ? nem jön senki a helyükbe, aki akik ugyanezt csinálják? Ha nem lesznek zsidók akkor aztán lesz egy szép új világ, béke, felemelkedés, jólét?
Előzmény: hawkeye (3) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 09. 22:11 | #46
speciel a belinkelt képen szereplő illető
nem mondott olyat, hogy a "gojok mind másodrendűek" (hát már nem tisztátalan állatok? ..)
úgyhogy nem is utálja senki, és kaftános, tetűhintás zsidóként is csak a te és a hozzád hasonlók képzeletében él
Előzmény: leha (45) 0 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 21:27 | #45
ja, ha egy ilyen kaftános, tetűhintás zsidó (írtam már a számtalan ilyen-olyan zsidó felekezetről, amik néha jobban utálják egymást, mint pl az arabokat) azt mondja, hogy a cionizmus szar, akkor igaza van. ha azt mondja, hogy a gojok mind másodrendűek, akkor már nincs igaza, hanem rohadt rasszista? ugyan, ezt te sem gondolod komolyan :D
Előzmény: norbertvincze (44) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 17:23 | #44
bakiztam az antiszemitizmust illetően, de más szemszögből nem áll messze a valóság: )

http://postimage.org/image/blgxc4ekf/


norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 16:46 | #43
a kibuci közösség pedig, hát nem tudom. Ez még karcsú ahoz, hogy megkapják a földművelő zsidó kúltúra címet.
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 16:44 | #42
konkrétan nem neked szántam, mert gondoltam, h nem lesz más reakciód. Mózeson kívül nem nagyon lehet elfogadni semmit:)
Előzmény: leha (40) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 16:35 | #41
igaz
Előzmény: leha (38) 0 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 15:40 | #40
ne akard, hogy megnézzek egy videót, ami úgy kezdődik, hogy "jézus a pártus herceg"
agybaj bazmeg! és napfény hányszor csavarodik? pont, mint a japán meg a magyar DNS?
ehhhehhe
én vagyok a hülye, hogy leállok ilyen szellemi topronggyal
Előzmény: norbertvincze (33) 0 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 15:38 | #39
nem fog menni. tudod, a földművelés az egy egésznapos dolog, nem érnek rá a mocskos földművelő zsidók a kibucból kiruccanni kicsit a jókai térre, hogy megigyanak egy jaffát ... én meg nem vagyok ott. mármint izraelben
de nesze neked kép egy zöldelő kibucról a sivatagban:
http://www.szombat.org/ftp/kepek/uj_cikkek//vari_gyorgyweb_ill_kibutz.jpg" target="_blank">http://www.szombat.org/ftp/kepek/uj_cikkek//vari_gyorgyweb_ill_kibutz.jpg
meg egy írás a kibucokról:
http://podo-pro.hu/podo-kibuc/" target="_blank">http://podo-pro.hu/podo-kibuc/
Előzmény: norbertvincze (32) 0 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 15:34 | #38
olcsó megoldás: aki nem úgy látja, ahogy én, azt az ellenség pénzeli :D

antiszemita ... aham ... ezért vagy buta, mint a föld, pedig adtam lehetőséget, hogy ráguglizz. a szó, amit keresel, az a rasszista. az antiszemita zsidógyűlölőt jelent. az te vagy.
Előzmény: norbertvincze (31) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 09. 14:06 | #37
hát a XI. század már csak ilyen. hidd el a XII. sem lesz jobb.

egyébként frissíteni kéne magasabb verzióra abból a "tankönyvből" amiből bemagoltátok
hogy valaki csakis azért írhat az elítélhető, elítélt és elítélendő izrael államról és egyes zsidók embertelen viselkedéséről
mert szegény és tanulatlan (és véletlenül sem azért mert tényleg elítélhető amit napi szinten csinál)

ez még akkor sem lenne igaz, ha a felsőoktatás fizetősen és zsidó kézben lenne..

ez az egész pedig nem erkölcsi útmutatás zsidóknak
hanem "közbeszéd" erkölcstelen zsidókról
akiket te és még páran szervezetten ide is gyűlve védtek is

pl. az említett hülyeségetekkel

a palesztinek és a cigányok összemosása meg nem fog összejönni semmilyen változatban - hiába erőlködtök..
Előzmény: XGAB (36) 0 VÁLASZ
XGAB 2012. 09. 09. 11:00 | #36
Tök jó, hogy a XI. században, még mindig lehet bűnbakot csinálni népekből. Ha nem lehetne, akkor kire fognátok, hogy rosszul megy?

Itt erkölcsi útmutatást adtok a zsidóknak, hogy milyen csúnyán elbánnak a palesztinokkal, utána meg mentek kurucinfóra, hogy a mocskos cigányokat ki kell irtani... Kettős mérce?
-1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 09. 06:50 | #35
majd guglizik olyat ahol tömegesen kipálnak ;-)
Előzmény: norbertvincze (32) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 09. 06:48 | #34
"csak ott tanítanak hasonló nézőpontokat"

honnan tudod? ;-D

apropó. kicsit sem "gyanús", és ugye a legkevésbés sem jellemző, hogy pár hozzászólásos illetők
tömegesen kirajzva kinyilatkozzák persze cseppet sem elfogultan :-)
hogy a zsidók állama egy mindig is volt, védtelen, önellátó ország

a csúnya, gonosz holokausztpók meg bántja őket
Előzmény: norbertvincze (31) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 06:42 | #33
az előadás elején szó esik a zsidók letelepedéséről. Tudom, hogy ez egy kicsit idegen és új világkép a történelmünkről és a vallásról, de érdekes meghallgatni. Persze nem kell mindent készpénznek venni, de az előadásban elhangzottak alapján mindenki keresgélhet kedvére a végtelen világhálón.

http://www.youtube.com/watch?v=9XNY0kxdJio
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 06:37 | #32
" ja, igen. termeszteni a sivatagban, meg a korábban mocsaras helyeken. ez ám a csoda! a palesztinok is néztek, mint hal a szatyorba'. pont, mint te most."

Mutass már egy földművelő zsidót légyszíves.
Előzmény: leha (30) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 09. 06:34 | #31
véletlenül nem a Lauder Javne iskolába jártál? nem személyeskedni akarok, csak ott tanítanak hasonló nézőpontokat.

és ha azt állítod, hogy nem antiszemiták akkor igen nagy agymosásban élsz. Csak egy alaptétel, már maga az, hogy kiválasztott nép megrontja a te idil képedet. Kiválasztott nép, már ez magában foglalja, hogy ők többek mindenki másnál, de még két oldalnyit lehetne írni hasonló dolgokról.
Előzmény: leha (28) +2 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 01:18 | #30
a zsidó hadseregről nem amerika és nem európa gondoskodik. nagyjából úgy gondolom, hogy a német, meg az angol hadsereggel az izraeli pariban lenne. a többieknek össze kéne fogniuk, hogy ne legyen nevetség tárgya az összehasonlítás. de ez nem azért van mert a többiek gyíkok, hanem azért, mert nincsenek erre rászorítva. az izraeliek meg de. és tudod éppen azért, mert a környékbeli arab államokban már történelmileg is úgy alakult, hogy politikai frázispuffogtatás a zsidók tengerbe szorítása, ami kétféleképpen kapcsolódik ide:
1. párszor megpróbálták, rábasztak
2. ha ezek a környékbeli államok annyira szívükön viselik a palesztinok sorsát, hogy értük még izraelt is bombáznák, akkor engedjék a menekült palesztinokat letelepedni, ne tartsák őket táborokban! de persze az arab testvéreknek is kifizetődőbb fenntartani a konfliktust

nemzetközi zsarolás? arra gondolsz, hogy a második világháború alatt már palesztínában élő, ott földet vett zsidók a britek mellett szálltak harcba a náci barátaid ellen? hát, ezt inkább lekenyerezésnek mondanám :)
igen, ekkor született a Balfour nyilatkozat, amit a megnyert háború után a britek szartak betartani. akkoriban a zsidók robbantottak arrafelé briteket
ja, igen. termeszteni a sivatagban, meg a korábban mocsaras helyeken. ez ám a csoda! a palesztinok is néztek, mint hal a szatyorba'. pont, mint te most.

olyan jó, hogy itt európa közepén mindenki olyan kurvajól látja, mi is a baj a közel-keleten. az érettségid is ilyen faszán fog menni? :D
Előzmény: Tomi Demo (27) 0 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 01:08 | #29
így ahogy mondod. ahogy eggyel lejjebb pl a KFIR-t is említettem. és tudod, miben különleges a merkava?
Előzmény: Garou (26) 0 VÁLASZ
leha 2012. 09. 09. 01:06 | #28
" te még nagyon nem hallottál a mocskos politikai és gazdasági "terroristákról""
amikor ott a zsidók elkezdtek ott megjelenni, akkor európa keleti részén még rendszeresein rájuk gyújtották a házat a hozzátok hasonlóan magasan iskolázott csőcslék. kurvára nem voltak gazdasági nagyhatalom

"a szírszaros segge lyukuknál vár amerika nyalásra készen "
az izraeli hadsereg eredetét is jó ismerni. II. VH-ús levetett, eldobált, így-úgy megszerzett fegyverekkel kezdték. és igen, a világot átszövő cionista "összeesküvés" pénzelte, hogy elkezdhettek fejlődni, de abban bizony rengeteg saját munka és ész van. nem azért jobb a KFIR, mint a Mirage, mert az amerikaiak odaadták a zsidóknak, hanem mert ők kifejlesztették.

"nem ganyús, hogy az egész arab világ a háta közepére sem kívánja a zsidókat? lehet gondolkodni miért"
de gyanús. ők azok, akikre mutogathat a főmufti, aki elsikítja a palesztin/jordán/szír/stb paraszt pénzét, hogy miattuk van, a zsidók lopják. ha holnap reggelre minden zsidó kipusztulna, csak rövid ideig tartana az öröm. új bűnbakot kéne keresni.

"aki abban az ortodox antiszemíta vallásban nő fel"
nem is idézlek tovább, mert felesleges. az ortodoxiáról: a zsidó vallásnak is van legalább annyi irányzata, mint a kereszténynek. ezek egy része pl tiltakozik izrael léte miatt. na, azok ortodoxok ...
antiszemita vallás? a judaizmus? ó bazmeg, akkor fogalomzavarban vagy, mint ide Helsinki :D guglizz rá, nem magyarázom meg
Előzmény: norbertvincze (25) 0 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2012. 09. 08. 18:02 | #27
A zsidó hadseregnek igenis az egyik legmodernebb technikával ellátott hadseregük van. Az usa és az európai államok politikai "elitje" gondoskodik a támogatásról.
Palesztina nem olajhatalom. Azok az arab államok pedig amik azok, miért keverednének bele egy háborúba, ami elviszi rengeteg pénzt, és nagy jutalom nem várható a végén? Csak azért, mert ők is muzulmánok?
A zsidók, akik felelősek, csak névleg zsidók. A valláshoz vajmi kevés közük van. Az egésznek a hátterében politikai, és gazdasági érdek vannak, semmiképpen sem vallási.

Palesztinát NEM megvették, hanem nemzetközi zsarolás útján "kapták" meg angliától. És egyáltalán nem azért, mert ott aztán majd micsoda dolgokat lehet termeszteni. Termeszteni? A sivatagban, ember??

Persze az is véletlen, hogy az usa Irakba ment "terroristát ölni", majd Egyiptomba "rendszert váltani", és most a szírekhez (bejött sablon szerint) "terroristát ölni". Már hogy az általad felsoroltakat említsem.

És igen, én buzdítok másokat tanulásra. Ez nem antiszemitizmus, hanem történelem. És a történelmet át kell látni, mert hamisítják, pedig követhető, csak nem az rtl-ről, meg a népszabaságból kell informálódni.


Előzmény: leha (24) +1 VÁLASZ
Garou 2012. 09. 08. 10:29 | #26
Nem akarok belekeveredni a vitába, csak egy dologra reagálnék:

"a zsidóknak modern hadseregük van? aham. biztos hadsereggel a seggükben jöttek a világra."

Izrael hadserege ütőképesség, csapásmérő erő tekintetében benne van a top 5-ben, de lehet, hogy a top 3-ban. Technikai fejlettség terén pedig egyenrangú az USA-val.

Megalapítása óta kvázi hadiállapotban van, a szükséges fejlesztésekre ömlik a pénz, plusz a hadkötelesség és a kiképzés más szintjén vannak kicsit, mint amit mi el tudunk képzelni.

Technikai fejlettség terén érdemes picit ránézni, mi is az a Merkava tank, hozzá a programozható APAM lőszer, a Delilah rakéta, az Iron Fist tankvédelmi platform, a Spyder légvédelmi, vagy az ELTA koordinációs rendszer. Csak pár gyöngyszem a rendkívül gazdag haditechnikából. A többi országnak pár dologban még hasonló sincs jelenleg rendszerben.
Előzmény: leha (24) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 08. 05:35 | #25
"lerohanták a földet? megvették csillagom!"
-hogy te mennyire naív felfogással szemléled a világot: ) gondolod, hogy mosolyogva, nagy barátságba a palesztínok eladták a földet: ) hát, akkor te még nagyon nem hallottál a mocskos politikai és gazdasági "terroristákról"

"a zsidóknak modern hadseregük van? aham. biztos hadsereggel a seggükben jöttek a világra."
- a szírszaros segge lyukuknál vár amerika nyalásra készen (háború, fegyver, pénz, stb)

(nem véletlenül vonult be amerika a közel keletre)

"hallottál már az arab-izraeli háborúkról?"
-nem ganyús, hogy az egész arab világ a háta közepére sem kívánja a zsidókat? lehet gondolkodni miért

"az izraeliek nem jó emberek és nem rossz emberek, ahogy a palesztinok sem."
-aki abban az ortodox antiszemíta vallásban nő fel, olyan normák mellett főleg izraelben, szerintem "jó" cimkét nem éedemel. (ezzel nem azt mondom, minden zsidó rossz. Vannak zsidó születésű normális értékrenddel élő emberek is)


Előzmény: leha (24) +1 VÁLASZ
leha 2012. 09. 07. 23:26 | #24
mert te aztán látod, hogyan is kezdődött ... mond neked az valamit, hogy Balfour nyilatkozat?

a zsidóknak modern hadseregük van? aham. biztos hadsereggel a seggükben jöttek a világra. a palesztinok guberálnak? az a kurva nagy arab testvériség ... azok ott allah bokája körül ... a nem kicsi olajvagyonból miért nem gyámolítják úgy szegény palesztinokat, mint a zsidók teszik egymással?

lerohanták a földet? megvették csillagom! az a föld akkoriban még britt fennhatóság alatt állt és a palesztinok követ termesztettek rajta. amikor meg jöttek az idióta zsidók (idióták, mert egyetlen okuk volt pont oda menni: a hülye vallásuk) és hajlandók voltak pénzt fizetni a földért, akkor ezek a palesztinok örömmel eladták nekik. a hülye zsidók meg kitalálták, hogy lehet azon a földön kövön kívül mást is termeszteni. na, ekkor már a palesztinok nem röhögtek.

hallottál már az arab-izraeli háborúkról? nem egy volt, de érdemes olvasni róluk. próbáld meg, hátha árnyalja a véleményed és rájössz, hogy ugyan a palesztinoknak nincs vadászgépük, de az egyiptomiaknak, szíriaiaknak, stb van. a gugliba mondjuk elsőnek azt üsd be, hogy yom kippur háború, aztán meg azt, hogy 6 napos háború

nyisd ki te is a szemed és húzd ki a fejed antiszemita kollégáid seggéből! az izraeliek nem jó emberek és nem rossz emberek, ahogy a palesztinok sem. legalábbis te, vagy én ezt innen nem fogjuk tudni eldönteni. de hogy ilyen maszlagokkal jössz, hogy "A palesztinokat egyik napról a másikra lerohanták, és azon a földön, ahol több ezer éve élnek, megalapították izraelt" az nettó butaság. és még te buzdítasz itt másokat tanulásra? haha
Előzmény: Tomi Demo (8) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 07. 21:37 | #23
blablabla, blabala blablabala
5 oldalban:
blablabla, blabala blablabala :||
dude 2012. 09. 07. 21:07 | #22
Igazán kifejthetted volna 5 oldalon keresztül!
Előzmény: Tooni (21) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 09. 07. 20:48 | #21
blablabla, blabala blablabala.
És ezzel mindent elmondtam :)
nymisi
nymisi 2012. 09. 07. 20:41 | #20
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/quotma.htm
RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtt* tartott beszéde :
"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jó tudjátok, hogy azt reméltük, hogy lesz 20 évünk a háborúk között, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy nyereségeket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett, de sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik ezt és most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy öt éven belül előkészítsük a harmadik világháborút [A III. Vh-t ugyan nem hozták előre, de a Kóreai háborút felszították, amikor is 1950 június 25-én az Északkóreai hadsereget utasították, hogy Délkóreát meglepetésszerűen megtámadja. Az ENSZ biztonsági tanácsa június 26-án a támadást agressziónak nyilvánította és a támadó erők visszaverését rendelte el. 150 június 27-én zsidó elnökünk, Truman elrendelte hadi és tengerészeti egységek akciókát hogy az ENSZ határozatot keresztülvigye.Nem érve el céljaikat ezután Délvietnamban uszították Ngo Dinh Diem-et aki Bao Dai alatt volt elnök, hogy a monarchiát megdöntse és köztársaságot hozzon létre sajátmaga elnöksége alatt. Diemet az USA erősen támogatta abban, hogy parancsuralmi rendszert hozzon létre amely aztán hamarosan teljesen háborúba bonyolódott, amelybe zsidó nyomás követelte az USA bevonását.]
A cél, aminek eléréséért már 3000 éve egyesült erővel küzdünk, végül is egész közel van és teljesülése szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük. Biztosítlak benneteket, hogy tíz éven belül fajunk elérte méltó helyét a világban ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga. (Taps). Emlékezzetek vissza 1930-as propagandakampányainkra, amikor Németországban zsidóellenes érzelmeket szítottunk és Amerikában Németelleneseket, ez a kampányunk a II. vh-ban csúcsosodott ki. Ma a világon hasonló propagandakampány folyik. Oroszországban folyamatos az amerikaellenes propaganda míg Amerikán a kommunistáktól való félelem söpör keresztül. Ez a kampány kényszeríti a világ kisebb országait, hogy vagy az USA vagy Oroszország partnersága mellett döntsenek. E pillanatban legnagyobb problémánk az amerikaiak hamvadó hadiszellemének a felélesztése. Terveinket nagyon akadályozza a hiányzó általános hadkötelezettség Amerikában, de biztosak vagyunk benne, hogy az 1952-es választások után rögtön keresztül tudunk egy megfelelő intézkedést vinni az Amerikai Kongresszusban. Az oroszok és az ázsiai népek eléggé irányításunk alatt vannak és nem tiltakoznak a háború ellen, de várnunk kell az amerikaiak megszerzésével. Ezt az antiszemitizmus kártya kijátszásával reméljük elérni, amely olyan kitűnően működött a Németország elleni háború idején. Erősen számítunk az antiszemita erőszak elleni hírekre Oroszországból, hogy ezek felháborítsák az Egyesült Államokat és így építsünk szolidaritásukra a szovjetek hatalma ellen. Emellett, hogy az amerikaiaknak az antiszemitizmus valóságát bemutassuk, nagy pénzforrások bevetésével, amelyet amerikai antiszemita elemek rendelkezésére bocsátunk azért, hogy hatásosságukat növeljük, és antiszemita erőszakot fogunk előadatni legnagyobb városaikban.Ennek kettős célja lesz: Egyrészt megtudjuk az amerikai reakciósok nevét akiket így elhallgattathatunk, másrészt az Egyesült Államokat oroszellenes egységbe forrasztjuk. [Megjegyzés: Cion bölcseinek 9. jegyzőkönyve, 2. paragrafus azt mondja, hogy az antiszemitizmust ők kontrollálják. Ennek a beszédnek az idején már folyt Csehszlovákiában az antiszemita kampány.]
Öt éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni. Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző bizottságokat küldünk minden tönkretett országba.Ez a háború minden időkre be fogja harcunkat fejezni a gójok ellen.
Nyilvánosan felfedjük mivoltunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek. A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat. Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után?
Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban és képessé tenné őket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink judaisztikus szertartásait és szokásait uralkodó osztályunk eredetének jeleként és megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a faján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be. [Megjegyzés: Cion bölcseinek 17. jegyzőkönyve, 2. paragrafus azt mondja: Most, hogy a lelkiismereti szabadságot mindenütt kinyilvánították, (saját fáradozásaik eredményeként, ahogy ők előzőleg állították), csak egy pár év választ el minket a gyűlölt keresztény vallás teljes elpusztításától. Mint más vallások esetén is, aligha lesz velük nehézségünk].
Hadd emlékeztessek a II. vh kegyetlen napjaira, amikor népünk néhány tagját a hitleri banditáknak kellett feláldoznunk azért, hogy elég tanúnk és jogalapunk legyen azokra a perekre és kivégzésekre, amelyek során Amerika és Oroszország vezetőit mint háborús bűnösöket kivégeztetjük miután a béke feltételeit mi szabjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy nektek még kell egy kis előkészület egy ilyen feladatra, mivel az 'áldozat' szó mindig is népünk jelszava volt, és egy pár ezer zsidó áldozattal kevesebb a világ kormányzásáért valóban nem nagy ár.
Azért, hogy annak a vezető szerepnek a biztos eljövéséről meggyőzzelek benneteket, hadd mutassak rá arra, hogy hogyan fordítottuk a fehér ember találmányait ellene. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amit Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít sajátmaga ellen. Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombó terv), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául, úgy hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai szét lesznek zúzva az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége.
A világ feletti győzelem víziójával a szemetek előtt, térjetek vissza országaitokba és erősítsétek eddigi jó munkátokat addig a közeli napig, amikor Izrael felfedi hivatását mint a világ dicső fénye. [Megjegyzés: Rabinovich rabbi minden megjegyzése a Cion bölcseinek jegyzőkönyvein alapul.]
+2 VÁLASZ
dude 2012. 09. 07. 20:25 | #19
Jó, hogy van egy hely, aholy folytatódhat a judapest.org kreatív zsidózás blog. ;)
-3 VÁLASZ
fatproduction 2012. 09. 07. 19:33 | #18
Csak a címkéket olvastam el, és úgy döntöttem, nem nézem meg a videót...
7sleeper 2012. 09. 07. 18:34 | #17
nos téged meg az nem zavar, hogy azok akik szerinted "(jóval) előtte" ott éltek:

1. eleve 40 évnyi sivatagi vándorlásra éltek Egyiptomban, míg a történet egyik kevésbé kidomborított fele szerint gyilkosság miatt a befogadott és felemelt mózes (aki egyébként annyira létezett a valóságban, mint amennyire a zsidók lettek volna az első egyistenhívők - és ugye véletlenül sem Ehnaton egyiptomi fáraóval kezdődött a monoteizmus, és persze a "modern" szabályaik sem az ókori Egyiptomból származtak, mivel még a spanyol viaszt is ők..) , van is erről egy történet..

2. Palesztina már az egyiptomi "rabság" alatt is létezett

3. mikor odakerültek azt csinálták amit mindenütt. beépültek számarányukhoz képest sokkal nagyobb százalékban az ebben az esetben jóval fejletlenebb (elvégre nem Egyiptomról, vagy a későbbi római birodalomról volt szó - és sok más "birodalomról" országról) "államigazgatásba". aztán hisztérikusan kiirtották a "civil" lakosság nem-zsidó háromnegyedének legnagyobb részét. (ez egyik ilyet ünneplik is a mai napig.)

4. mikor a római birodalom megjelent a térségben, sem bírtak a vérükkel. részben elkergették őket, méghozzá mindenki megelégedésére. azért csak részben, mert egy másik részük annyira beépült a római birodalom államigazgatásába (és egy sem harccal, vagy földműveléssel), hogy a végén a befolyásukat felhasználva a judaizmus egy emberibb, nemzetközileg elfogadhatóbb változatát a kereszténységet államvallássá tudták emeltetni (nem egyedüli "császári döntés volt az). annak alapján meg a maradék zsidókat is üldözték a római birodalom immár rövid ideig megmaradó határain belül, mint krisztus gyilkosait. (lényegében befurakodott, befolyásos zsidók járták ki ezt.)

5. a mai zsidók - ahogy tévesen állítják a XVII. századtól "szemiták" - valójában legnagyobbrészt kazárok. judaizmust követő kazárok. mi is ismerjük őket régtől; egy darabig mi voltunk a "bunkósbotuk". a kazárok kereskedtek szerte a világban és háborúkra, hadjáratokra, beszerző zsákmányolásokra kiszervezték a magyarokat és a társnépeinket. aztán erőszakosabb elemek jöttek. a kunok még viszonylag barátként hozzánk közel, a tatár már nem éppen, és a törzseink végül egyébként sem elkötelezve magukat a kazár kaganátusnak, magyarosan, lóháton távoztak az akkor még nemolyrég volt hun királyság keleti végébe.

6. a kazárokat az újabb népek felmorzsolták. szétszéledtek. felvett vallásukat azonban őrizték a részben, teljesen kereszténnyé lett európában is.

7. az abbéli hit, hogy ők egyedül Isten kiválasztott népe és az, hogy a kereskedelmehez és a csendes beépüléshez, kizsákmányoló kereskedéshez értettek, mindenütt kulcspozícióba juttatta egy részüket. nyomorgatták a népet, még a királyokat is! csak a királyoknak ugye végső esetre voltak hadseregeik. mikor már pénzszűkében voltak és a zsidó hitelezőik, jogokat és újabb posztokat kezdtek el követelni; akkor megkezdődtek a "zsidóüldözések". a gazdag zsidók az összeharácsolt vagyon egy részével leléptek, a nagyját a zsidóságnak, meg otthagyták áldozatnak, de azokból sem lett mind az.

8. új "hazáikban" eleve gadagon, majd még gazdagabban háborúkat viseltettek a korábbi elüldözőik ellen, bónuszpontot ért, ha nagyon katolikus volt az adott király és országa. miért is lett az anglikán vallás, miért is jutottak hatalomra a jakobinusok, miért végeztették ki a francia királyt, miért lett bounaparte császár, hogy aztán végül száműzzék (na és világtörténelem egyik legpofátlanabb gazdasági csalása a waterloo-i ütközet következtében megesett tőzsdei machináció - akkor és ott veszett el végleg anglia "angol"nak lenni), hogyhogy annyi merénylet történt a katolikus habsburgok (többesszám!) ellen, és miért végezték ki az orosz cári családot? nyilván rettentő "antiszemitizmus" az oka, hogy valahol mindig valami szabadkőműves majd kommunista antiroyalista zsidó brancs ténykedései folytán történtek ezen események. no nem világhatalomra törtek, törnek ők, csak maguk akarnak irányítók lenni. nem céljük, csak járulékos nyereség a világuralom.)

9. I. és II. VH.: usa-beli zsidó bankárok pénzelik az összes felet. utóbb. kezdetben mindig csak a németeket (hogy adjon az orosz cár pofájának, hogy adjon a a gyarmattartó brit birodalomnak némi ösztönzést a jól viselkedésre). aztán szemet vetettek az "ősi" földre. mind az első, mind a második világháború (de már napóleon idejében is) oda törekedtek. miközben elenyésző kisebbsége a mai zsidóságnak származik onnan eredetileg!

10. Palesztinát lényegében kizsarolták az angoloktól az I. VH. alatt. Magyarország is játékban volt ám, csak sok volt a keresztény (de nem véletlenül itt ténykedett fő-fő cionista herzl).. a II. VH. előtt meg a felvásárolt földekre olyan nagy mértékben vándoroltak Palesztinába (fizették az útjukat) angliai és franciaországi zsidók, hogy még az angolok is röstellték (no meg féltek, hogyha nem marad zsidó náluk, akkor lelépnek az addig összeharácsolt vagyonnal na nem Palesztinába, hanem a tengerentúlra a "vagyonos" zsidók is) és végül limitet vezettek be.. Hitler kezdetben ugyanazt szorgalmazta mint az angolok. a zsidók Palesztinába költöztetését. aztán Madagaszkárre, végül keletre, a majdani határaik mögé telepítette volna őket, ahonnan egyébként erdendően a cári oroszország pogromjai elől Németországba is érkeztek. (mert nem a régtől ott élő és nem is a becsületes zsidókkal volt a baj sosem, csak sajnos és ez minden ország felelőssége: leginkább sajnos rajtuk csattant az ostor.)

11. Palesztinában egyébként akkorra szintén nem a zsidók egykori "szomszédai" éltek, de legnagyobb részük szemita népből való, és a zsidók nagyobb részével ellentétben nem csak névleg. a fekete zsidók akiket úgy rühellnek a toleráns izraeli zsidók (akik 1948 után a világ minden tájáról betelepültek oda) például azon része a zsidóságnak, mely ellentétben a kikergetett, elmenekült (de saját fajtája elől leginkább) zsidóktól vallást kölcsönző hangsúlyosan kazárok leszármaztottaival, tényleg szemita nép. méghozzá olyanok ők, akik BÉKÉben éltek Palesztinában a többi néppel. még a törökök ideje alatt sőt előtt is.

12. Palesztina felét tudták csak hivatalosan elrabolni. ám a szomszéd arab országok is ugrottak a területekre. nem testvéri szeretetből. többségük militáns, uralkodóházas, vehemens állam. a torzsalkodások, háborúk levét megint mint mindig az egyébként is saját hazájukban üldözött palesztinok itták meg. a palesztinok egy része a rendelkezésre álló egyetlen harcmodort próbálták meg űzni. gerilla taktika, öngyilkos merényletek (volt kiktől eltanulniuk, csak azt ma már annyira sem reklámozzák a médiában, mint egykor /mert akkor sem/), ma már azt sem igen és ez nem azért van mert egy jó hosszú falat építettek a zsidók. ahogy a posztkép is jól láttatja: egy ócska kasszán rakéta leesik egy határos város külvárosában, és senki meg nem sérül. kilőnek összesen 700-at. válaszul valamelyik vezetőjük likvidálásáért. erre az IDF tiltott foszforos bombák ezreivel a kőkorszakből őskorszakba bombázza a palesztinek lakta területeket + még más államokba is benyomulnak!

13. izrael jelenlegi formájában egy apartheid, rasszista állam, aminek léte szégyen, és a kapzsi megalkuvó politika eredménye. nem jó az ott élő zsidóknak sem. az államuk átpolitizált, vallás által szorongatott. a harcos-decsakbakkecske, pökhendi, illegális telepek vallási fanatikus "lakói" pedig hiába vállalnak nyakra-főre gyereket, a palesztinok, arabok lekörözik őket. ennek rettentő egyszerű a magyarázata: minden esetben amikor egy népet nyílt, szakaszosan rövid (mégha elhúzódó is) életellenes támadások érnek: beindul a "baby-boom". egy olyan társadalomban amelyben eleve a nagy család volt jellemző és az eü fejlődése nem volt olyan nagy, hogy a gyerekvállalás csökkent volna tőle (a kevesebb, de biztosabb gyerek, akik jobban elláthatók); ott ez olyan mértékű népességnövekedést von maga után, amit izrael nem fog államként túlélni. két "megoldás" van erre. 1. irtják a nőket, gyerekeket (ezt csinálják egy ideje - célzottan likvidálnak egy-egy hamaszos, hezbollahos vezetőt, de fürtös foszforos-bombázzák a gázai lakónegyedeket) 2. békénhagyják a lakosságot, és olyan mértékű egészségügyi, gazdasági fejlesztést visznek, vitetnek végbe a területen, hogy a kevesebb több alapon végül kevesebb gyerek születik kezdetben nagyobb jólétbe. (utóbbit csinálták nálunk is; az egykézés, melynek igazi hatásai most érződnek majd, mert mikor még a szovjetek elkezdették akkor sok úgy mondták "zabi"gyerek született, illetve a kereszténység "rossz" örve alatt az egyházi házasság csökkenése, és párhuzamosan rengeteg válás következett be, ám új kapcsolatok, és tanácsházán köttetett házasságok és belőlük újabb gyerekek születtek. rengeteg embernek van tudott, vagy sejtett féltestvére abból az időszakból.)

13+1. mindennek a vége az lesz, hogy a környező államok demokratizálása visszaüt és akkor izrael kiürül. azok akiknek korábban valójában nem élt őse azon a földön amit részben ma izraelnek hívatnak, visszatérnek illetve először kerülnek majd olyan földre, amihez több közük volt és van mint a jelenlegi apartheid, rasszista, erőltetett, mesterkélt államhoz, a Palesztinából kialakított izraelhez. semmi történelmileg. sajnos építőkockái annak a gyúlölködő rendszernek, és majd az új-régi helyükön is handabandázni fognak. jobban mint valaha. ha addigra nem sikerül totális rendőrállamot rendőrállatokkal létrehozni, népirtási hullám fog végigsöpörni európán.
Előzmény: tapsihapsi (10) +3 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 09. 07. 18:23 | #16

Csak 1 hír szegény ártatlan, üldözött zsidókról:

"Jézus egy majom" - keresztény kolostort gyújtottak fel Izraelben a "tolerancia népének" telepesei

Vandálok felgyújtották keddre virradó éjjel az izraeli Latrún kolostorának kapuját, és keresztényellenes feliratokat fújtak héber nyelven a falaira - közölte kedden a rendőrség. Várjuk Feldmájerék elhatárolódását.

"Ismeretlenek teljesen elégettek egy fakaput, és keresztényellenes jelszavakat írtak az épület falaira, például azt, hogy Jézus egy majom" - mondta Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy vizsgálat indult az ügyben.

Más graffitiken a Migrón név volt látható, annak a legnagyobb és legrégibb ciszjordániai zsidó vadtelepnek a neve, amelyet vasárnap reggel ürítettek ki az izraeli legfelsőbb bíróság döntése alapján. A trappista kolostor egy dombtetőn áll Jeruzsálemtől nyugatra, a szent város és Tel-Aviv közötti út mentén, nem messze a megszállt Ciszjordániától.

Szélsőséges izraeli telepesek hónapok óta folytatják kampányukat palesztin falvak lakói, muzulmán és keresztény szent helyek, sőt még izraeli katonai létesítmények ellen is a kormány olyan döntéseit akarván megbosszulni, amelyek szerintük sértik érdekeiket. A megtámadott helyekre, épületekre az "Ez az ára" jelszót fújják.

Jeruzsálem latin pátriárkája, a szentföldi római katolikus egyház legfőbb méltósága közleményben kelt ki "e gyalázatos és a keresztényekkel szemben ellenséges cselekedetek" ellen.

(MTI)


norbertvincze
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 07. 17:19 | #14
nem kell az erőszak, ha mindenki kiismerné őket ennyire nem tudnának érvényesülni.
Előzmény: McRommel (12) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 07. 17:17 | #13
annyit hozzáfűznék Tomi Demo gondolatához:


"Ja ,és KILLHATES, a muzulmán vallás egyáltalán nem épül gyűlöletre.
Az, hogy a média beledöngölte a kútfejedbe, hogy a "terroristák" vallási megfontolásból robbantanak, az megint más dolog."

Az hogy osama bin laden mit csinált és mit színészkedett amerika és zsidók javára a színfalak mögött, az nem egyenlő a muzulmán vallás tanaival. Ők globalizáció ellenesek, és ezt kihasználva amerika és izrael közellenségnek állítja be az arab világot. Elvolnának ők maguknak békében.


Előzmény: Tomi Demo (8) 0 VÁLASZ
McRommel 2012. 09. 07. 17:13 | #12
Nagyon régóta mondom már-de még mindig sok hülye van aki lehurrog-, hogy TÖRÖLJÜK MÁR EL ŐKET A FÖLD SZÍNÉRŐL!!!!!!
-1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 07. 17:11 | #11
nem értem mire célzol vagy gondolsz
Előzmény: tapsihapsi (10) 0 VÁLASZ
tapsihapsi 2012. 09. 07. 16:48 | #10
Gondolom az nem zavar, hogy (jóval) előtte kik éltek arrafelé.
Előzmény: norbertvincze (5) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 07. 16:22 | #9
van akinek zsi-fi -n jön a zsience-fiction
olyan elvakult gyűlölettel beszélnek a valóságról mit sem tudva egyes zsidó identitású már nem is annyira fiatalok
az utólag erőszakkal a térségbe illesztett izrael "nem zsidó" és a "szomszédos" államok lakosairól hogy az hihetetlen

miközben nekik maguknak még annyi közük sincs ahhoz a mesterkélt országhoz, mint a II. VH. után kitelepülteknek

ja és a terrortámadásokat, öngyilkos merényleteket
(melyek nem a többségi menekült palesztinok elkeseredett fegyvere)
a zsidó megszállók kezdték először alkalmazni

most, hogy tele vannak atomrobbanófejekkel, meg modern haditechnikákkal
lásd a németektől folyton kikövetelt tengeralattjárókat, az usa legmodernebb(!) légi-harcjárműveit
már nincs szükségük efféle önfeláldozó barbár akciókra

sőt. mára az előretolt harci kibucok telepeseire sincs szükség
legfeljebb ahhoz, hogy ha engednek a nemzetközi nyomásnak és egy ráadásul szerintük is illegális telepet
felszámolnak, akkor kérjenek érte valamit

valami nagyot

aztán meg az elmebeteg pajeszosok "bosszúból"
nagy bátran, éjszaka
az évszázadok óta békességben élő kevés keresztény őrizetlen templomaira(!),

no és mecsetekre támadnak, gyújtogatnak, firkálgatnak, rombolnak

az átlag ott élő zsidókat, meg ráadásul hermetikusan elzárták a fallal a palesztinoktól
és simán elhiszik, hogy nem is emberek, csak esengő koszos arabok, akik az életükre törnek
az a fal is de szégyen;

a világ még most is berlini fal miatt nyíg (ráadásul annak alapja is volt, mert nem a szovjetek kezdték azt sem)
leghangosabban azok akiknek legalább annyi közük volt annak a felépüléséhez, mint az oroszoknak
usa nem is olyan régi jelenlegi déli határain meg ott virít szintén egy fal

elmennek a picsába.. azért nem a pokolba, mert ott ahol vannak, ott megteremtik, megteremtették már.
Előzmény: Tomi Demo (8) +4 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2012. 09. 07. 15:57 | #8
Először is a poszt képet persze, hogy nem érted kedves "ismeretlen", ugyanis mint kiderült, totálisan fogalmad sincs az egészről. Sem arról, hogy hogyan is kezdődött, hogy miért, és hogy a mai napig mi folyik ott.
A zsidóknak modern hadseregük van, a palesztinok pedig épp amit össze tudnak guberálni a fekete piacon.
Az arab terrorista, az állítólagos vallási fanatista, pedig nem azonos a palesztin ellenállókkal, ahogyan az KillHates hiszi.

A palesztinokat egyik napról a másikra lerohanták, és azon a földön, ahol több ezer éve élnek, megalapították izraelt, jelentős amerikai segítséggel. Azóta irtják a palesztinokat, több-kevesebb sikerrel.
Bombázzák a palesztin házakat, iskolákat, kórházakat. A palesztinoknak vadászrepülőjük sincs. Néha egy-egy rakétát be tudnak szerezni illegálisan, de nyilván nem túl modernet. Miközben a zsidók a legmodernebb tűzerővel lövöldöznek.
Mégis a zsidók óbégatnak (szokás szerint) legjobban, hogy jáááj a háború. Ezt mutatja a poszt kép kedves "ismeretlen"

Ja ,és KILLHATES, a muzulmán vallás egyáltalán nem épül gyűlöletre.
Az, hogy a média beledöngölte a kútfejedbe, hogy a "terroristák" vallási megfontolásból robbantanak, az megint más dolog.

Nyissátok már ki a szemetek, és felejtsétek el a "kereskedelmi" tv-s híradót...
+8 VÁLASZ
tjunior 2012. 09. 07. 15:44 | #7
[Komment megjelenítése...]
-6 VÁLASZ
SilAsh 2012. 09. 07. 15:42 | #6
Ez így van, csak az egyik bandának jobb a propagandája.

Nekem mindig az jut az eszembe, hogy ott a zsidók csak megszállók, akik úgymond egy ígéret alapján mentek oda.
"Isten nekünk adta ezt a földet, ti meg húzhattok a pébe"
Előzmény: KillHates (4) -1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 09. 07. 14:17 | #5
nézzél utána picit, hogy mikor alapitották izraelt :)
Előzmény: ismeretlen (2) +4 VÁLASZ
KillHates 2012. 09. 07. 14:04 | #4
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 09. 07. 12:56 | #3

"...a zsidó próbál gyökeret verni, mert sose volt szerencsétlennek, az arab (szélsőségesek) fröcsögnek a nyugatra, szóval sehol sincs igazság."

Ha ezt humornak szántad, elég gyenge. Ha nem, akkor segítek sajnálni a zsidókat, jó?!
Szegények, olyan rossz lehet nekik, mindenki üldözi őket, különböző ürügyekkel, pedig ők aztán semmit nem tettek ezért, szegény nyomorult páriák.... :(
Így megfelel?


"...szegény lány mit gondolt? hogy odaáll a gép elé, és akkor majd nem dózerolják le a környéket?"
"Kicsit olyan mint kínában a diák aki a tank elé állt? komolyan gondolta?"

Te így látod a világot? Ilyen gyerekrajzfim szinten????

Előzmény: ismeretlen (2) +4 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 09. 07. 11:58 | #2
A poszt képet nem teljesen értem. Hogy az izraelieket csak kicsti támadják, de a palesztinokat írtják? gondolom valami ilyesmi.

A sztori szép és durva, de azért nem tudjuk a teljes igazságot erről az egész helyzetről. Igen az izraeliek a környéküket terrorizálják, de azért az arabok se szentek. Hallottunk már öngyilkos merénylőkről, stb, még ha ne is pont azok a palesztinok voltak éppen, akiket az izraeliek próbálnak elpaterolni. Szóval egy kutya valahol mind, mondanám, hogy hagy hulljon mind, de persze jobb lenne ha békében maradnának már. Az egyik hazát akar, a másik a vallás mögé bújva terroristáskodik, a zsidó próbál gyökeret verni, mert sose volt szerencsétlennek, az arab (szélsőségesek) fröcsögnek a nyugatra, szóval sehol sincs igazság.

Egyébként igen kegyetlen dolog egy embert tankkal vagy buldózerrel elütni, amikor arréb is lehet ráncigálni, de szegény lány mit gondolt? hogy odaáll a gép elé, és akkor majd nem dózerolják le a környéket? Nem gondolta volna, hogy elütik? amikor amúgy is írtják egymást? Kicsit olyan mint kínában a diák aki a tank elé állt? komolyan gondolta? Ez olyan mintha a frontvonalra állna ki valaki, hogy hé ne lőjjetek. Na jó nem pont, de annak is annyi értelme van.
cintula 2012. 09. 07. 11:32 | #1
Erre nem tudok mit írni. Émelygés fogott el.
+2 VÁLASZ