Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Opra 2012. 09. 07. 11:13 | #28
A születés és a szülővé válás - legyen férfi vagy nő az ember, és persze igazán szereti a másikat és a leendő családját -, az élet legszebb történése, ami egy normális értékek között élő emberben intimitással párosul, és itt az intimitáson komoly hangsúly van, különben elveszti az egész a varázsát. Aki még nem élte ezt át, az nem tudhatja, miről beszélek, mert én még 2 év után is tisztán emlékszem arra a földön túli érzésre, amikor a kezembe vehettem a néhány perce született fiamat.
Visszatérve a poszthoz: az élet egy intim folyamatából versenyt csinálni ökörség, de ebben a kifordult világban sajnos már mindent lehet, sokaknak meg ilyen kirívó dolgokat kell tenniük, hogy éreztethessék másokkal, hogy ők is léteznek, mivel más adottsággal, értékkel nem képesek erre. Szánalamas.
Nusihusi
Nusihusi 2012. 09. 06. 23:08 | #27
Ki az a hülye, aki büszke a sörhasra?! Kíváncsi vagyok, mikor lesz köröm-gomba szépségverseny:D
Bogi22 2012. 09. 06. 21:47 | #26
Szerintem a baloldali hölgynek kis fia lesz. :)

Egy tanulság a "kis" családomban történt. 1-2 éve rokon férfi elvett egy nőt (egy beképzelt , lusta öntelt semmirekellő ) imádták egymást ... de csak a külvilágnak. Kedves férfi egyedünk teherbe ejtette ... és onnantól kezdve csak még rosszabbá vált a helyzet. Kedves női egyedünk megosztotta a fél "facebook" ismerősei között hogy 3 hetes terhes vagyok!!! onnantól a fél falu tudta hogy a kedve L.Adrienn terhes! Az én családom maga alatt volt köztük mi is .. mert tudtuk hogy ez a nő csak kihasználja "jó ingyenes megélhetést" .. telt múlt az idő nőt a pocakban lévő pocaklakó .. " Kicsim kicsi rám ez a ruha ... kicsim nem éri be az arany óra csuklómat ... venni kéne egy újat ... és így folytatódott addig amíg kiderült hogy fiú lesz vagy talán lány! :D
..khm ..kisz jány jett ! Hála istennek ... közölte L.Adrienn ... a stori lényege hogy minden nap csinált fényképet magáról megosztotta majd elment egy fotóshoz művészi képeket csináltatni és utána jöttem a baba mama naptárak és már van olyan pólóm is ...és úgy érezte megváltja a világot ha szülni fog. Hát nem váltotta meg , megszült és nem hasonlított az apjára majd apasági teszt és nem is volt az ővé .... és ez a beképzelt hárpia már nem a rokonom!! :D A Nők igazán bután viselkednek ha havi ünnepnap van ... pls terhesek lesznek .. és mikor megszülnek...és persze mikor hisztis picsák .. mert én azt mondtam és az lesz ... Hála istennek :D hogy apás vagyok és :D kiskoromban nem barbiztam ha nem autósat játszottam bátyámmal :D.XD És nem hisztizek :D Jóét sziasztok! :D
közlegény
közlegény 2012. 09. 06. 20:00 | #25
Így vagy úgy mindegyikből ki fog törni egy, már nagyon feszült a helyzet.
Előzmény: dude (13) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 09. 06. 19:56 | #24
Ja, már ott tartun,k hogy élő egyenesben végignézhetjük a parki nyalifalitól, a gyerekcsináláson át a szoptatásig ott van minden, az egész vertikum.
Előzmény: Purple (19) 0 VÁLASZ
Anthonz 2012. 09. 06. 19:05 | #23
Szerintem a posztképen jobb oldalt levő nő ízléstelen. Semmi baj, terhes, istenem, a legjobb helyeken is megesik. De mért kellett így félmeztelenül kiállni az emberek elé ezzel a kinézettel? Jó hogy nem a csúnyáját mutatta meg.
Előzmény: Lako (16) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 09. 06. 18:46 | #21
Várjuk az anyukák véleményét is ám :P
Purple
Purple 2012. 09. 06. 17:45 | #20
Várom már a csípőprotézis szépségversenyt, vagy valami hasonlót. :D Az sem ízléstelen, csak ha közszemlére teszed. :D
Előzmény: Purple (19) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 09. 06. 17:36 | #19
Az, hogy még ilyenkor is a magamutogatás jár a fejükben, az első kommentemben kifejtett okból kifolyólag. Ez a látvány pont nem tartozik másra, csak az apára meg a nőgyógyászra... A terhesség max akkor és annak szép, ha érintett az illető valamilyen formában.

Ugyanezt tudom mondani a nyilvánosan egymást faló párocskákra pl. Nekem ezek a nagy közös terhességmutogatás, nagy közös smárolás, nagy közös szoptatás, nagy közös meztelenkedés stb mind a visszataszító és ízléstelen kategória aminek magánügynek kéne lennie... És nem azért mert prűd vagyok, tisztában vagyok vele hogy néz ki az ember meztelenül, terhesen stb, de komolyan ilyen világban élünk, ahol erre van igény hogy mindenkinek néznie kelljen más ilyen jellegű tevékenységét sőt még neki is asszisztálnia hozzá, csak mert "lehet"?
Előzmény: Lako (18) 0 VÁLASZ
Lako 2012. 09. 06. 17:27 | #18
Nem forgattam ki a szavaidat. Csak azt szeretném megtudni, hogy ebben mi az ízléstelen. (No offense, komolyan kíváncsi vagyok az véleményedre)
Előzmény: Purple (17) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 09. 06. 17:25 | #17
Ne forgasd ki a szavaimat...
Előzmény: Lako (16) 0 VÁLASZ
Lako 2012. 09. 06. 17:17 | #16
Szóval szerinted egy terhes nő ízléstelen? Nem tudom, én ezek között a képek között nem láttam sehol olyasmit ami visszataszított volna, vagy undort keltett volna... De lehet bennem van a hiba.
Előzmény: Purple (14) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 09. 06. 17:10 | #15
Egy-kettőnél látszik, hogy a köldöknél van a feje... :)
Előzmény: dude (13) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 09. 06. 16:41 | #14
Annak ami nem szokványos, nem kell feltétlenül ízléstelennek lennie. A 15 kilós modell és a "nem jön ki a szobából" meg e között van pár fokozat azért.
Előzmény: Lako (12) 0 VÁLASZ
dude 2012. 09. 06. 16:27 | #13
Tippelős post: melyik hasában van egy alien?
Lako 2012. 09. 06. 16:03 | #12
Nem értem miért kell egyszerre köpködni, ha valami érdekesebb/furcsább történik az átlagnál. A girhes 15kilós modell szépségversenyek jobbak?

Attól, hogy valaki terhes ki se jöjjön a szobából?

(Nem kell toroknak esni.)
-2 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 09. 06. 15:20 | #11
Bocsi, félre értettem, te is erre a "szexizésre" meg magamutogatásra gondoltál és nem arra hogy alapvetően legyen csinos. :D
Előzmény: Purple (10) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 09. 06. 15:16 | #10
Hatalmas pont!

Én sem érzek késztetést arra, hogy tisztelnem kéne bármilyen terhes, vagy gyerekes nőt. Pontosan ahogy mondtad, akkor kell tisztelni mikor már egy tisztességes embert felnevelt és tapasztalat is van mögötte. De legtöbben szinte kikövetelik maguknak, ahogy vonulgatnak a bevásárlóközpontban meg az utcán a gyerekkel, mintha csak valami közóvoda lenne, és várják a csodát hogy essen hasra mindenki tőlük meg szaladjanak oda szájat tátani, miközben hangosan terelgeti a gyereket mintha ez bárkit is annyira nagyon érdekelne...

Abban viszont nem értek egyet, hogy csak a gyerekkel foglalkozzon. Igenis törődjön magával, mert általános jelenség hogy leigénytelenednek, levágatják a hajukat de az is zsíros marad, stb... Ne mondja nekem senki hogy nincs rá idő, mert ha úgyis otthon van akkor van ideje. Másnak is van, mégsem megy a gyerek rovására. És ilyenek után olyan jól esik ránézni egy magára adó fiatalos anyukára aki terhes vagy kisgyereke van, akin látszik hogy nem azért szép mert 20ezres kencékkel keni magát, hanem mert hajat mos, feldob egy kis sminket és normális ruhákat vesz fel gyerek mellett is, és nő tud maradni.
Előzmény: ismeretlen (5) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 09. 06. 15:06 | #9
Szerintem sajnáld azokat, akiknek akkora nagy belük van. De nem csak az alkoholtól van, hanem a sok zabától is. Aki nem zabál nem vedel annyit, annak ritkán van akkora nagy sörhasa (amúgy talán nem véletlenül hívják sörhasnak). Vannak persze beteg emberek, akik mondjuk hormonzavarosak, de azok mindehol dagik szegények. De nem mondjad már nekem azt, hogy amikor egy olyan ember aki amúgy lenne 60 kiló pipaszár lábakkal vékony karokkal de hordónyi hassal nem az életmódja miatt növesztett akkora hasat.

Amúgy igen az alkohol puffasztja a hasat.
Előzmény: tsimpako (7) 0 VÁLASZ
thisisreal 2012. 09. 06. 15:05 | #8
Szerintem inkább magadat sajnáld a tudatlanságodért, ugyanis az alkohol tényleg nagyon hízlal. Persze aki ennyit sörözik, az általában amúgyse salátán él, és mindenféle zsírosat össszezabál, de a zsír után az alkohol tartalmazza a legtöbb kalóriát, grammonként körülbelül 7,1 kcal van benne. Két korsó sör így körülbelül 470 kalória. Az alkohol ráadásul nagyon gyorsan felszívódik, a vérbe jut, és azonnal a magasba löki a vércukorszintet. Ez aztán ugyanilyen gyorsan vissza is zuhan, ellenállhatatlan éhségrohamot kiváltva. A vércukorszint emelkedésével együtt járó inzulintermelés pedig a zsír elraktározását segíti a szervezetben.
Előzmény: tsimpako (7) +2 VÁLASZ
tsimpako 2012. 09. 06. 14:56 | #7
" hogy valaki 10-20 éve vedel mint az állat és alkoholista és felpuffad a büdös nagy hasa"

Nem akarlak megsérteni, de szerinted a sörhas a sörtől (alkoholtól) van? Ha ez a meggyőződésed, akkor csak sajnálni tudlak.
-3 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2012. 09. 06. 14:33 | #6
Minden szavad igaz!

Mennyire kibaszottul utálom azt is, amikor az utca túloldalán tolja az újdonsült anyuka a babakocsit, és mindenkit bunkó parasztnak néz (sőt, akár hangot is ad ennek), aki nem szalad át izibe megnézni a kiskölköt.
Előzmény: Purple (1) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 09. 06. 14:14 | #5
A sörhas ciki. Ha van pocak (nekem van és nem nagy) az még gondolom elmegy, nem kell mindenkinek adonisznak lenni, na de arra büszkének lenni, hogy valaki 10-20 éve vedel mint az állat és alkoholista és felpuffad a büdös nagy hasa. hát nem tudom. Persze onnan ered ez, hogy régen aki jómódú volt, annak tellet kajára és teltebb volt. De más az, hogy dagi valaki és más a felpuffadt sörhas.

Nos a csajoknál se arra kéne büszkének lenni, hogy terhes, mert magához a teherbe eséshez jobb esetben nem kell nagy mutatvány. Arra már büszke lehet, hogy kihordta, de arra kéne leginkább büszkének lenni, ha valaki felnevelte a gyereket mondjuk 20 éves koráig. Mert amikor osztják az észt a baba műsorokban a fél éves gyerekkel az anyukák, hogy ők mekkora anyatigrisek és hogy tudják a frankót!?! hát nem tudom. szép szép megszülni egy gyereket, és nehéz is meg igen le a kalappal, de akkor tépje a száját, ha abból a kölökből normális felnőtt lett.

És bárhogyan is nézzük, főleg a posztképen lévő szőke nőt elnézve, nem biztos, hogy egy terhes nő szép és büszkén kéne mutogatni magát. Arról nem is szólva (és lehet ezt maradiságnak vélni) , hogy szerintem egy terhes nő koncentráljon a gyerekre, legyen csinos meg minden, de ne akarjon szexi lenni, fogja fel, hogy az a kilenc hónap nem őróla, nem a nőiességről és szexiségről szól, hanem a gyerekről. Na ez lenne az igazi odaadás, nem az okoskodás. Utána ha már kijött a gyerek lehet fogyni szexivé válni megint. Ja és a másik véglet persze, hogy ne legyen már valaki bálna, csak azért mert egy max négy kilós gyerek van benne. Mondván hogy kettő helyett eszik. Ha még úgy lenne. De egy két terhes nő mintha egy óvoda helyett enne, és kétszeresére hízik. Aztán meg sértődik, hogy nem piszkálja meg a férje.

+2 VÁLASZ
7sleeper 2012. 09. 06. 14:11 | #4
hastól felfelé takarásban
ezek bizony oldalnézetes melpik
morbid látomás ("ehe ehe ehe")
Slarioux 2012. 09. 06. 13:36 | #3
Osztom...:) Tényleg megbolondulnak a nők, ha terhesek lesznek.. Mondjuk előrre is azok, de utána..!:P
Előzmény: Purple (1) 0 VÁLASZ
tsimpako 2012. 09. 06. 13:35 | #2
Szívemből szóltál.
Purple
Purple 2012. 09. 06. 13:15 | #1
Nevetséges ez az egész... Tényleg a terhes nők többsége meghülyül, és minden alja baromságra képes csak azért hogy ő megmutathassa: GYEREKE LESZ...

A sörhasra meg büszkének lenni olyan, mintha bármelyik dagadt büszke lenne arra hogy dagadt, vagy a dohányos a dohányzására, vagy az alkoholista arra hogy iszik, stb. Egyáltalán nem jelent tekintélyt, sőt. Most nem a kis "férfipocakról" beszélek, hanem a hordónyi undormányról.