Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
balogh predator 2012. 09. 12. 19:03 | #101
Jól van, mi dűlőre úgy sem jutunk....
Előzmény: Slarioux (100) 0 VÁLASZ
Slarioux 2012. 09. 01. 13:47 | #100
Nem nézek ATV-t egyáltalán, sőt, lassan már semmilyen tv-t nem nézek, "retekklubot" meg pláne nem, mert csak a szar, az erőszak és a celeb-bulvár-faszságok fröcsögnek mindenhonnan.
Mint mondtam, saját tapasztalataim alapján ítélkezek, amit testközelből látok-láttam, de ezt próbáltam veled megosztani a legelső hozzászólásomban is, bár látom nem fogtad, hogy mi is volt a lényege a mondandómnak.
Ezek a videók csak megerősíteni tudnak a nézeteimben, amit felvázoltam már korábban is számodra.
A gárda "kemény magját" pedig nem magamhoz viszonyítottam, de már régen rossz, ha ezt is magyaráznom kell Neked.
Pont elég katonai szervezet van Magyarországon, ezeket kéne jobbá és hatékonyabbá tenni, de amíg bohócok mutatványoznak a "legfőbb házban" addig sajnos gyökeres változás nem lesz. A gárda meg menjen inkább airsoftozni valamelyik félreeső erdőben, ahol ki tudják magukat élni. Kb. olyan komolyságú az egész.
És hogy agymosó csatorna lenne az ATV? Szerintem nézz magadba, és meglátod, ki az agymosott. Az általam felsorolt szélsőjobbos portálok pont alkalmasak erre a célra, és lefogadom, Te pont ezekből olvasod el a napi híreket is.
Egyszer-kétszer, piti kis lopáshoz? Te sem követed azt a nézetet úgy látom, hogy amihez fingom sincs és nem értek, ahhoz nem fogok ordító baromságokat hozzászólni, azt gondolva, hogy kurva nagy megmondóember vagyok.
Ha pedig az volt a célod ezzel, hogy ledegradáld a munkánkat és sértegess, megjegyzem nem Te vagy az első, aki ezt megteszi, nyugodtad folytasd csak tovább, én csak mosolyogni tudok ezen. Viszont meglesnélek téged, hogy ugyan milyen talpraesetten cselekednél egy "piti kis lopás" ügyében, nyomodban az ügyészség árnyékával, akik csak arra várnak, hogy mikor hibázol egy kicsit, mely után évekig álmatlanságot okoznak majd Neked és családodnak.

Az említett cigány-keresztelővel kapcsolatban is csak egy (pár) szimpla kérdésem lenne.. Hallottad a rendőrségi rádióforgalmazást? Tudtad, hogy milyen bejelentés alapján mentek ki a járőrök? Netalán közvetlen kapcsolatban állsz az ügyeletes tiszttel, és megdiskurálod vele, hogy mit mondott a kiküldött járőröknek és hogy ők mit jelentettek vissza a helyszínről? Tudnám a legapróbb részletekig boncolgatni és forszírozni a témát, hidd el, otthon vagyok benne, de javaslom, inkább hagyjuk az egészet, úgysem értenéd meg.
Tisztában vagy a rendőrségi törvénnyel? Ha igen, rémlik az a mondat, hogy: ha a rendőrjárőr előreláthatólag egy intézkedést nem tud eredményesen lefolytatni akkor.... ecetera-ecetera.. De gondolom nem rémlik...
Ja, és nem náciztam, nem rasszistáztam le senkit. De elmondom, hogy a kisebbség bizonyos rétegétől nekem is felfordul a gyomrom, csakúgy, mint Neked és feltételezem, még jó pár embernek..
Hidd el, valahol mindegyikünk ugyanazt akarja, csak az utat illetően nem egyezik a véleményünk.
balogh predator 2012. 08. 31. 15:00 | #99
Ja és olvasd el zsákos (26) hozzászólását, mert igazat ír!
Előzmény: Slarioux (93) 0 VÁLASZ
balogh predator 2012. 08. 31. 14:58 | #98
Szóval nem veszi be a gyomrod, amit a jobbik tv, a kuruc.info, és a többi hasonló jellegű hírportál ad ki magából, de az ATV-t megnézed, meg az ilyen összevagdalt videókat. Ezen röhögtem egy kicsit. Amúgy csak azért linkeltem be a jobbik tv-s videót is, mert az volt a második a sorban, de több amatőr videó is van fent ebben a témában.
A gárdának több száz tagja van, de te szerinted a legtöbbje "írástudatlan, befolyásolható, és buta". Erre írtam hogy te okos, meg nagy ember vagy. (szarkazmus) Azért az érdekes, hogy szerinted ők a befolyásolhatóak, holott te meg egy ilyen agymosó csatornából tájékozódsz mint az Atv.

Az én környezetemben, 6-7 cigány család lakik (nem közvetlenül a szomszédomban, de közel), így én tudom milyen az pl. hogy minden második héten keresztelőt tartanak. és egész este teljes hangerőn szól a zene, meg segély osztás idején milyen az amikor 5-6 egyén részegen, egymást támogatva hazafelé tartanak, és kiabálnak felfelé az udvarunkra. Ilyenkor jobb ha az egész család a házban tartózkodik. Egy éjszaka a szomszéd kihívta a rendőröket hogy nem lehet aludni a hangos zenétől stb. Erre kijön egy járőr kocsi, végig gurult az utcánkban és mint aki jól végezte dolgát eltávozott. A rendőrökről ennyit.
Tehát azért mert téged egy héten egyszer-kétszer kihívnak valami piti kis lopáshoz helyszínelni, nehogy már azt mondd, hogy jobban ismered őket "kisbarátom"! Csak az a helyzet, hogy ha aki ebben benne él, megelégeli és kiáll maga mellett, az már egyből rasszista meg náci az ilyenek szemében mint te aki az ATV-ből meg a Rtlklubból tájékozódik. Tehát ne te mondd már meg nekem hogy mi lenne a jobb, meg hogy rájuk kell hagyni és ne szítsuk a feszültséget.
Gyöngyöspatán is szar volt a helyzet ameddig a rendőröktől várták a megváltást a lakosok, mióta jobbikos a polgármesterük, a rend visszaállt.
Előzmény: Slarioux (93) 0 VÁLASZ
bungle
Maminti1 2012. 08. 31. 08:42 | #96
Végre egy teljesen objektív hozzászólás!Te vagy számomra az etalon,egy ember,aki nem hagyja magát megvezetni!Talán vannak még normális emberek is gyönyörű hazánkban.Jó volt olvasni a hozzászólásodat.De jó lenne sok így gondolkodó!
Előzmény: zsákos (26) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 29. 14:11 | #95
Mekkora végszó. :DDD
Előzmény: tftmnxzf (94) 0 VÁLASZ
tftmnxzf 2012. 08. 29. 14:08 | #94
Akiket en lattam visszajonni, az mind nyugdijas kora korul jott vissza nosztalgiazni, mert megis ez a hazaja.

"3. kiderül, hogy a nagy demokrácia és tolerancia odakint nem kívül rohad, hanem velejétől rothadt, csak addig a pár évig, évtizedig amíg beilleszkedve, megfeszülve dolgoznak kevesebbért/kevesebb bérért, mint a tősgyökegyeres dőzsgyökerek addig fel sem tűnik ez nekik "

Kamu. Bar igaz, hogy kint nincs kolbaszbol a kerites, de nalunk keritesbol van a kobalsz is...
Előzmény: 7sleeper (91) 0 VÁLASZ
Slarioux 2012. 08. 29. 12:07 | #93
Na akkor csak szép sorjában:
Balogh Predator, való igaz, nem láttam az általad linkelt videókat ez előtt, és ezen esetben dícséretes amit csináltak, de amit a jobbik tv, a kuruc.info, a szentkoronarádió és hasonló jellegű "hírportálok" ontanak ki magukból, azt valahogy nem tudom komolyan venni, hiszen abszolút nem objektíven mutatja a valóságot, uszító hangnemét és tenyérbemászó írásait nem tudja megemészteni a gyomrom.
És hogy mi lenne a megoldás? Tudod, fogalmam sincs! Ha tudnám, talán már nem is itt lennék..
Okoskodtam volna? Mégis mi volt a kommentemben számodra az okoskodás? Én csupán a véleményemet írtam le, ennyi.
Nagy ember lennék, mert írtam egy féloldalt? Tehát akkor 7sleeper mégnagyobb ember, mert ő még többet írt nálam is?:)
Ráadásul azt állítod, hogy csak tv-ből ismerem a cigányságot? Akkor most elárulok neked valamit kisbarátom!
Lehet, hogy egy kicsit jobban ismerem nálad a cigányságot..
Ahogy Dude is írta, és kiragadta a lényeget az írásomból (:-)) igen rendőr vagyok, felvállalom és nem érdekel, hogy mit gondol rólam egy számomra tök ismeretlen és idegen ember. Amíg nekem tiszta a lelkiismeretem, addig én nyugodtan alszom, elhiheted.
Nap, mint nap kell a kisebbséggel foglalkoznunk, lopással, rablással, verekedéssel, késeléssel, szamurájkardos mulatsággal, és egyéb nyalánkságokkal kapcsolatban. Sajnos szakmai ártalom és hidd el, én sem szívesen pátyolgatnám őket. Szóval nem hinném, hogy neked jobb a rálátásod ezen dolgokra.

Hawkeye, igen, még álmomban is az ATV-t nézem, ne hülyéskedj!:)
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 29. 09:16 | #92

Látjátok, itt az eredménye, ha egy sün folyamatosan atv-t néz.... :)
Előzmény: Slarioux (87) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 08. 29. 01:24 | #91
pedig sokan vissza fognak jönni

1.kint se kolbászból van a kerítés már most sem, főleg nem "jövevényeknek", ha rosszabodik a helyzet (és fog: gerjesztett válságok + kisebb gyarmati függés az afrikai kontinensen, ausztráliában az indiai szubkontinenesen /nem a gyarmatról érkezetteket fogják vegzálni/) nagy része kénytelen lesz az ottani életszínvonalhoz képest rosszabbul élni (mint amennyit egyébként évtizedek alatt elérhetett) 2. sokan hitelcsapdák miatt távoznak (főleg németországba) /nem mellesleg azokkal akiknek semmi közük nem lehetne a hitelfelvételükhöz, nemfizetésükhöz anyagilag alaposan kibánnak, mert miért is van az, hogy mostanra közel évtizeden keresztül nem fizetnek közüzemi díjakat sem, de a hitelt újratárgyalni megpróbálni "eszébe" sem jut az ilyeneknek - annyi nincs bennük, hogy saját hülyeségük miatt ne legyen már minimum 100 000-es nagyságú mínuszban/társasházi lakó mindenki..) 3. kiderül, hogy a nagy demokrácia és tolerancia odakint nem kívül rohad, hanem velejétől rothadt, csak addig a pár évig, évtizedig amíg beilleszkedve, megfeszülve dolgoznak kevesebbért/kevesebb bérért, mint a tősgyökegyeres dőzsgyökerek addig fel sem tűnik ez nekik (és nyilván megnyugtató kintről visszaugatni, hogy hogyan kéne csinálni - miközben azért is távoztak sokan, mert nem tudtak/akartak változtatni)

itt évtizedek múlva is olcsóbb lesz az egészségügy és lesz pénzük megfizetni a kinti akár legfeljebb egy évtizedes minimal wage-s-eknek is, mint ahogyan jelenleg is sokan hazajárnak kezelésre, gyógyszerért.

Magyarországot az fogja igazán tönkretenni mikor a(z) A, megkeseredett, kint se annyira jött be nekik emberek hazajönnek (utálva a kényszerhelyzetet) B, elzavarják "haza" a kinti recesszió miatt az addig megszakadó "külföldieket" igazgatni a magyarországi pénzszivattyú leányvállalatokat

nem ítélek el senkit, csak meg. és ha valaki úgy dönt, hogy "HAZAssagot" köt egy másik állammal, mert emezzel nem bírja - rendben van az is, nem ő a hibás (érzi mindenki milyen a helyzet) - de visszajárni majd utóbb a, ugatni, b, bevásárolni, c, megkeseredetten utálkozni nem szép dolog. márpedig ez fog történni.

***

a gárda meg reakció: szarul működtetik a vezetők a rendőrséget is. nem jó reakció, de nem is lehetne rossznak tartani. ha fizikai formát öltene a "gyűlölködés"-nek mondott nem alaptalan kvázi-averzió a cigányokkal szemben (azoknak is antiszociális rétegével szemben), akkor lehetne ellenük fellépni jogosan. de ugye ez az egész problémakör nem is létezne jó közbiztonság mellett. az imbecillis sumák statisztikák ellenére mindenki érzi, hogy rossz a közbiztonság és annak nem oka, okozója, hanem okozata a gárda léte.

az egyre erősödő vissza a csendőrséget szólamok kifejeződése "csendőr"(!)avatásokban meg valami iszonyatos ökörségük.. nekem csendőr volt az egyik nagyapám. Szabadkán szolgált a háború alatt, amíg keleti frontra nem rendelték (2 partizán is végezni akart vele, és bizony sokakkal végeztek is. persze mindkétszer "bátran" hátulról, lesből, sunyin. a közbiztonság fenntartására rendelt csendőrök nem voltak olyan jól felszerelve, mint az ilyen orvul támadó szardarabok /ha valaki harcol, tegye egyenruhában és/vagy bátran vállalva a halált is, nade ahogy a naaaagy partizánok csinálták.. köpedelem../ egyik alkalommal a "szolgálati" kutya mentette meg. később krími hadifogságból megszökött és Törökországon keresztül jött haza. eztán arra volt esze a "néphatalomnak", hogy egyszer (namert többször nem járták be a frissiben rendőrökké avatottak azt az utat amit naponta be kellett járniuk a csendőröknek) két rendőrt is küldtek ellene bevinni, megverni - a helyiek elbújtatták /aki ellen intézkedett valaha az meg is érdemelte, és ezt az érintett is jól tudta!/) szóval van indíttatásom nem gyűlölni a csendőröket, csendőrséget, hiszen nem csak a róluk terjesztett hazugságokat tudom, ismerem. (túlbeszélve soha nem volt a téma minálunk a "rendszerváltás" után sem.).

ennek a "legújabb" - tényleg bohóckodásnak - viszont SEMMI köze A csendőrséghez! amazok katonailag képzett, szigorú becsületkódex és komolyan betartatott szabályok közepette élő; fizikailag, szellemileg válogatott, hazaszerető; a legnagyobb újkori népvándorlások idején magyar, keresztény ősökkel bíró emberek voltak. volt tekintélyük, tettek is érte; tömegverekedéseket egymagukban is képesek voltak kezelni. szerették az állatokat; gazdálkodáshoz értettek; tanultak ÉS életrevalóak voltak. amelyik ocsú volt azt kiseperték, de még a pelyvát is kiszelelték! kevés volt/lett érdemtelen közölük egyenruhát hordani!

a csendőrség a katonaság és a rendőrség köztes ellensúlyozására volt alkalmas nomeg főleg bűnüldözésre és BŰNMEGELŐZÉSRE, méghozzá a jelentősebb motorizáció előtt. manapság előbb katonaságot és egy jól működő rendőrséget kéne létrehozni, szervezni, nemhogy "csendőröket" (rettentő indokolt az idézőjel) avatgatni. és gyanítom már az elég lenne. közel lehetetlen feladat így is.. rendőrség olyan-amilyen, katonaság meg..
Előzmény: GreenHell (49) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 28. 20:45 | #90
A bohócgárda miatt kapsz minimum 3 minuszt a kis hobbináciktól... :)
Kéne egy webcam snapshoot minden komment és thumbs up/down mellé... ;) Szerintem fetrengenénk a röhögéstől... :DDD
Előzmény: dude (89) -3 VÁLASZ
dude 2012. 08. 28. 20:31 | #89
"Nem olvastam el a kommenteket, mert itt ülnék reggelig is, csak leírom a véleményemet."

Ennyire lassan olvasol? Mondjuk rendőrnek manapság bárkit felvesznek... (és mint tudjuk, az vagy).
Na nem a bohócgárdát védem, félre ne értsd, megvan azokról is a véleményem.
Előzmény: Slarioux (87) +1 VÁLASZ
balogh predator 2012. 08. 28. 20:30 | #88
Nem láttál még gárdistát árvíznél segíteni? Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=vR_aXpPaXgw vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=kfUYhXlGIMU stb. Tájékozódjál mielőtt okoskodni akarsz. Mi lenne a megoldás szerinted? Ha olyan "okosnak" hiszed magad adj már valami tippet! Látszik hogy csak a tévéből ismered a cigányság szót, meg hogy mit kell eltűrniük a körülöttük élőknek. De te nagy ember vagy, mert írtál egy féloldalt. Pffff (ui.: most nehogy azt írd, hogy: "nagyon is ismerem a cigányokat, mert körülöttem is él egy pár család" mert nem hiszem el.)
Előzmény: Slarioux (87) +1 VÁLASZ
Slarioux 2012. 08. 28. 18:11 | #87
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
Enechuel 2012. 08. 28. 16:35 | #86
hmm úgy látom valakinek nagyon fáj az igazság, hogy a véleményemre mínuszt adott:D
GreenHell 2012. 08. 28. 14:46 | #85
a demokrácia egy városi legenda, ha látod szólj légyszi :)
Előzmény: hawkeye (82) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 28. 14:45 | #84
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 28. 14:39 | #83
A skandináv országok hasonló csoportulásai is megérnének egy misét....
Előzmény: hawkeye (82) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 28. 14:37 | #82

Egy demokráciának el kellene bírni a Jobbik-ot.

Akik miattuk aggódnak, fogalmuk sincs a valódi demokráciáról.

Ha majd többet jársz távolabbi tájakon, érdekes dolgokat fogsz tapasztalni.

A USA-ben pl. léteznek legális fegyveres fasiszta egyesületek.

De azért ők a Magyar Gárda miatt hisztiznek ide minden marhaságot.

Micsoda képmutatás... :(
Előzmény: GreenHell (81) 0 VÁLASZ
GreenHell 2012. 08. 28. 14:20 | #81
a magát liberálisnak valló ugyanolyan sötét idióta, mint magát "nácinak" valló.... mikor látják már be, hogy mindkettő ugyanazt a célt szolgálja... :D a jobbiknak "köszönhetően" (igazából ezért rakták be őket a parlamentbe) majd nem lehet pl. zsidózni, cigányozni, stb
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 28. 13:23 | #80

Nincs mit hozzáfűznöm, teljes mértékben egyetértek veled.

Ezt a linket pedig ajánlom liberálhiszteroid felebarátaink becses figyelmébe:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9hVHVUgkbno#!
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 08. 28. 12:56 | #79
Nem az a fő probléma, hogy a cigány bűnözik, hanem, hogy egyáltalán van lehetősége bűnözni. És ha a cigánynak van rá lehetősége, akkor bárki másnak is. Az szintén káros, hogy ha a bűncselekmény áldozata cigány és elkövetője nem az, akkor rögtön szóba kerül a "rasszista indíték". Ez ugyanakkora baromság, mint a cigánybűnözés emlegetése, csak éppen a másik oldalon.
Előzmény: hawkeye (75) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 08. 28. 12:45 | #78
"Ha Don Pintér sündőrsége nem segít megakadályozni a cigányok által elkövetett rablásokat, gyilkosságokat, s a potenciális áldozatok a Gárdához fordulnak segítségért, az miképpen értendő silány etnikai vitának?"

Figyelemmel követtem az eseményeket néhány esetben. A gárda és a Jobbik oldaláról többször elhangzik a "cigánybűnözés" kifejezés. Ekkor pedig az aktuális vitapartner már is nem azzal foglalkozik, hogy mennyire rossz azoknak az embereknek, akiket bűnözői hordák tartanak rettegésben... hanem (míly "meglepő") azt kezdik el firtatni, hogy akkor ki a cigány, ki a bűnöző és ez "csúnya gonosz rasszizmus", meg általánosítás és ... stb. Ez pedig már csak "silány etnikai vita".

Jól gondolod... a gárda egy válaszreakció egy elcseszett és túlzottan engedékeny rendszerre. Viszont a megalakulásakor láttam, hogy a problémát úgy akarják megoldani, hogy "fejjel a falnak mennek". Sokkal könnyebb dolga lenne bármilyen hasonló szervezetnek, ha nem utalnának a cigányságra (tudom, nem könnyű és azt is tudom, hogy a bűncselekmények nagy részéért cigányok követik el), hanem csak és kizárólag a bűnözőkre koncentrálnánk bármiféle hovatartozás nélkül. Ezáltal max. csak a másik fél takarózhatna a etnikai kártyával, de az abban a pillanatban öngól lenne.

És mellesleg ismertem olyan nem cigány illetőt is, aki hasonlóan zűrös életet élt és ugyanúgy enyhe büntetéseket kapott. És bárki is bűncselekmény áldozatává válik, nem hiszem, hogy vigasztalná a tény, hogy nem egy cigány volt az elkövető. A bűnös pedig megússza egy nevetséges büntetéssel. (Valakinek csak 10-12 év a börtönben másnak egy egész élet.)



Előzmény: hawkeye (75) +2 VÁLASZ
Nomax 2012. 08. 28. 11:58 | #77
Ja mert ott így oldják meg a cigó problémát: "Több száz romániai cigányt kényszerítettek illegális táboraik elhagyására csütörtökön az észak-franciaországi Lille városában. Ezzel egy időben Lyon városából 240 cigány repült vissza Romániába." De ide vehetjük az olaszokat, Kanadát stb...;)


Nomax 2012. 08. 28. 11:45 | #76
Pontosan, ahogy többen is írták, a gárda megalakulása csak egy reakció volt, arra a sok elbaszott dolgokra, amit itt művelnek a kormányok több mint 20 éve demokrácia címén, és valóban nagy baj, hogy idáig kellett eljutni, hogy egy ilyen szervezet, megalakuljon, mert ha nem jön létre akkor az azt jelenti, hogy a cigányaink, már régen beilleszkedtek, a társadalomba, és rendes adófizető polgárok, akik felelősséggel dolgoznak, és csinálnának gyereket, ahogy ez normális lenne, de sajnos kur*vára nem így van...csak is maguknak köszönhetik, hogy ennyire utálja őket szinte mindenki, én biztos nem kértem őket, hogy naponta több száz méter kábelt lopjanak el, hogy idős embereket verjenek halálra pár száz forintért stb stb...Aki meg egy ATV-s riport után szűri le a dolgokat bármiről is az sikeres ember nem lehet:D
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 28. 08:40 | #75

"A magyargárda nem lett volna rossz kezdeményezés, csak pont ott cseszték el, hogy több alkalommal is a "cigánybűnözés ellen" vonulgattak. És a valós problémát ez lesilányította egy ócska etnikai vitára."

Ha Don Pintér sündőrsége nem segít megakadályozni a cigányok által elkövetett rablásokat, gyilkosságokat, s a potenciális áldozatok a Gárdához fordulnak segítségért, az miképpen értendő silány etnikai vitának?

A Magyar Gárdát az elmúlt két évtized kormányzati bűnei hozták létre. Logikus válasz arra, amit "nemes vezéreink" az ország polgáraival szemben elkövettek.

Rosszul gondolom?
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 28. 08:34 | #74
"...csak "anyázol"... Én pont a hozzád hasonlók alapján ítélem meg rosszul a gárdát. Aki semmit nem tud rólam, de már hülyéz, zsidóz,..."

Ezek közül egyiket sem tettem.

De annak örülök, hogy megértetted az "elempésezés" lényegét...! :)
Előzmény: radam (62) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 08. 28. 07:36 | #73
"Továbbá azt szeretném, hogy a munka amit majd végzek hasznos legyen a társadalom számára, legyen a munkának értéke, meg legyen becsülve."

Igazából ott a pont. Egy ilyen állapot nagyon sokat segítene más egyéb problémákon is.

"...egy olyan országban éljenek ahol nem probléma az, hogy valaki zsidó, cigány, magyar, szélsőjobbos vagy liberális."

Az egésznek a trükkje abban rejlik, hogy az általad felsorolt csoportoknak kellene a legtöbbet tenni az ügy érdekében. Pl.: senki ne akarjon a származása miatt előnyöket szerezni. És ha valakit sérelem ér, akkor ne a származásával, hovatartozásával takarózzon.

A magyargárda nem lett volna rossz kezdeményezés, csak pont ott cseszték el, hogy több alkalommal is a "cigánybűnözés ellen" vonulgattak. És a valós problémát ez lesilányította egy ócska etnikai vitára. A valós probléma az, hogy több helyen az országban borzalmasan rossz a közbiztonság. És az is tény, hogy a bűncselekmények nagy részét cigányok követik el. De mi lenne, ha a bűnözőket nem tekintenénk se cigánynak, se magyarnak, hanem csak üldözni való bűnözőnek, akit durván meg kell büntetni. A rendőrség keze a mai bűnelkövetőkkel szemben nagyon meg van kötve. A törvények és jogszabályok nevetségesek. A bíróságon pedig igazságszolgáltatás helyett csak jogszolgáltatás működik.
Előzmény: heba (68) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 08. 28. 06:52 | #72
Ez igen!!!!
Előzmény: heba (68) 0 VÁLASZ
Enechuel 2012. 08. 28. 01:43 | #71
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
Zodiack 2012. 08. 28. 00:29 | #70
NEm vagyok gárdatag ezt leszögezném.
Végigolvasva a komenteket senki nincs tisztábban mit is jelent a gárda.
Régen is volt civil csendőrség most is van, csak az a nevük hogy gárdista, rengeteg rendőr tiszt és katona tiszt a tagjuk. ha érdekel valakit mit is szeretnének elérni és mi a céljuk javaslom keressenek rá a netten vagy olvassák el ezt a két linket utána mondjanak véleményt. tudom, jól rengeteg kritikát és hozzá szólást fogok kapni. Előre szolok mindenkinek szíve jóga de nem érdekel.

http://ujmagyargarda.com/content/%C3%A1s%C3%B3val-t%C3%A1madt-testv%C3%A9r%C3%A9re-majd-rend%C5%91r%C3%B6kre

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_G%C3%A1rda

További szép napot és jó any........
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 22:13 | #69
Azé' kemény, hogy erre valaki tolt neked egy minuszt...
Szégyen baszki... szégyen...
Előzmény: heba (68) -1 VÁLASZ
heba 2012. 08. 27. 20:41 | #68
Van egy álmom.
Azt szeretném, hogy én, a leendő feleségem, és a gyermekeim egy olyan országban éljenek ahol nem probléma az, hogy valaki zsidó, cigány, magyar, szélsőjobbos vagy liberális.
Továbbá azt szeretném, hogy a munka amit majd végzek hasznos legyen a társadalom számára, legyen a munkának értéke, meg legyen becsülve.
Még azt is szeretném, hogy ha majd a gyerekeim felnőnek büszkének érezzék magukat amiatt, hogy magyarok, hogy Magyarországon születtek. Legyenek büszkék 1848-ért, legyenek büszkék 1956-ért. Legyenek büszkék arra, hogy azt mondhatják amikor a nap felkel, hogy "pirkad", és arra is legyenek büszkék, hogy 2012-ben 8! aranyat hoztunk haza Londonból.
Számomra teljesen mindegy hogy valaki cigány, zsidó, magyar, tót, vagy akármi. 10 éves korom óta tudom azt, hogy az embert nem származására való tekintettel kell megítélni, hanem a cselekedetei után.
Magyarnak érzem magam, de elítélem mindazt az általánosítást amit a cigányokra és a zsidókra minden nap hallok.

18/F

+2 VÁLASZ
tjunior 2012. 08. 27. 20:33 | #67
nekem valahogy egyből, az Erőszakik egyik mondata jutott eszembe, nem szó szerint de Colin Farrel azt mondja: " Áruld már, el mikor lett lett az összes skienheadből köcsög buzi? Régen az lehetett skinhead, aki megvert pár pakisztáni kölyköt, de ma már ratyinak is kell lenni hozzá! " kb ennyi a véleményem ezekről :)

.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 18:21 | #66
Nagyon tévedsz... Jobban félnek a nacionalizmustól mint akármennyi cigánytól...
Előzmény: balogh predator (65) -2 VÁLASZ
balogh predator 2012. 08. 27. 17:16 | #65
A gárda árt a nemzetközi megítélésünknek? he he. ezen jót röhögtem. :D Nemzetközi szinten hamarabb jut az eszükbe a külföldi embereknek Magyarországról a cigány szó, mint a gárda te észlény. Ne csak az rtlklubból tájékozódjál.
Lazarusz 2012. 08. 27. 16:53 | #64
Olvassátok el ezt a cikket veszekedés helyet. :)

http://www.mult-kor.hu/20120827_auschwitzcal_hirdette_magat_egy_eszt_gazceg
radam 2012. 08. 27. 16:33 | #63
Azt hihetik az olvasók, hogy összebeszéltünk, de komolyan egymástól függetlenül fogalmaztunk megint hasonlót! :)
Előzmény: aen (61) 0 VÁLASZ
radam 2012. 08. 27. 16:28 | #62
Nem értelmesen kértük. Kértük, hogy értelmesen... Ne keverd össze.

Nem értem, hogy várhatod el, hogy kicsit is közeledjenek az álláspontok, ha nem reagálsz érdemben, csak "anyázol"...
Én pont a hozzád hasonlók alapján ítélem meg rosszul a gárdát. Aki semmit nem tud rólam, de már hülyéz, zsidóz, meg elempésez, de választ azt nem kapok. És én vagyok a demagóg meg az ostoba...
De nem meglepő, kezdettől fogva ez a véleményem a gárdáról és tagjairól, mert rendre ezzel találkozok. Habzó szájjal és 0 értelmes reakcióval. 2 próbálkozás után megunja az ember...
Szerintem is ki kell menni az utcára, a jelenlegi kormányt rég el kellett volna zavarni. De az erőszak csak erőszakot szül. Én nem szeretnék itt lenni, amikor a sarokba szorított cigányok "védekeznek"!
Továbbra se értem milyen módszerrel szeretné pontosan megoldani a problémákat a gárda (akárhányszor kérdezem, csak azt kapom, hogy hülye vagyok, hogy nem tudom (e mellett meg csak az erőszakot látom) ), szóval ezt tartom a legkevésbé valószínűnek, hogy bármit is ők oldanak meg. Mindeközben sokkal kevésbé érzem magyarnak magam, sőt, többször letagadtam, mert szégyelltem! Én nem akarom, hogy ilyennek lássanak, nem akarok ilyen libsiirtó nagypapák és "véres fákat" állító (a disznóalkatrészekre gondolok) emberek közé tartozni. És már látom előre, hogy le leszek hippizve ezért! :D
Előzmény: hawkeye (59) 0 VÁLASZ
aen 2012. 08. 27. 15:58 | #61
Még mindig nem nevezted meg a "hülyeségeimet".
"Nálunk a gárdisták elsősorban a nagyon is hiányzó rendet szeretnék megteremteni". Elég sok gond adódhat abból, hogy ha egy párt és/vagy ideológia nyíltan vállalt katonái vezetik be a rendet. És ne gondold, hogy ők nem hatalomvágyók, mint a legtöbb "rendteremtő" ember. Gárdisták majd védik a rendet (ahol masíroztak, ugyanakkora rendőri erő elég lett volna, csak nincs elég belőle, ami meg van rossz helyen), aki nem tetszik hirtelen zsidó vagy cigány lehet, esetleg a nemzet ellenségei, reakciósok. Hanyatló nyugat ügynökei, akik békaruhában a Duna vize alatt cserélnek az imperialista ügynökökkel iratokat. Történelem már mutatott erről példákat.
A cigány problémára pedig a lehető legrosszabb válasz, tüzet tűzzel elvben pedig az egész ország égni fog (bár ez már túlzó és költői lehet talán). Több rendőr kell a "jó" helyeken, jobb oktatás, szigorúbb BTK, több munka, szigorúbb pótlék és segélyrendszer. Ennyi.
A patriotizmust pedig az egyet nem értéssel ne keverjük össze. Attól, hogy nem értek egyet a magyar gárdával, még hazafi vagyok. Szeretném ha a hazám jobb haza lenne, ahol mindannyian békében élünk, és minél kevesebben szenvednek, de a Magyar Gárda ezt nem oldja meg.
Ahogy a Jobbik, az MSZP-FIDESZ, és az LMP sem fogja. Racionális ember ma Magyarországon nem tud szavazni egy pártra sem. Kettő már bizonyított, egyik örököse a réginek, egyik belülről falja magát jelenleg. Viccesnek találnám, ha nem itt élnék.

Előzmény: hawkeye (45) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 15:49 | #60

"Akárhogy is nézem, ez egy napiszar szintű összeállítás, nem objektív tájékoztatás... "

És ez a lényeg...

Én nem tudtam ilyen tömören megfogalmazni.

Kösz!
Előzmény: notaprisoner (57) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 15:47 | #59

"Aen meg én is kértünk, hogy értelmesen..."

Vicces vagy.

Értelmesen.

Aha...
Előzmény: radam (56) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 15:45 | #58

Nagy esély van rá, hogy szavaid valóra válnak.

Sajnos.

De ez annyira összetett dolog, hogy napok alatt sem jutnánk a végére.

Sokan, sok mindent rosszul csináltak az elmúlt években. Ahogy a klasszikus mondja: Nem kicsit, nagyon! :)

Aztán hogy impotenciájukat, vagy éppen korruptságukat takargassák, megteszik bűnbaknak a Magyar Gárdát.

Pedig ha csak azt veszed alapul, hogy az idén mik derültek ki a rendőrség vezetéséről, hozzájuk képest a gárdisták földreszállt angyalok.

Még egyszer sok szerencsét neked!
Előzmény: GreenHell (55) 0 VÁLASZ
notaprisoner 2012. 08. 27. 14:59 | #57
Szükségesnek tartom a Gárdát, mert egy nagyon is létező problémára (amely a mai napig nincs megoldva) létrejött válaszreakció olyan emberektől, akik tenni akartak azért, hogy ha már más nem, hát ők tesznek valamit a rendért. Eredetileg... Mert ugye, aki követni akarta, mit csinálnak, az jobban képben volt, aki meg nem, csak annyit tudott, hogy masíroztak, hőbörögtek, a tévében szinte csak bakancsokat mutogattak, meg rettegő embereket...
Már ott, hogy a nevük úgy kezdődött, hogy Magyar, hogy a jelképük része az Árpád-sáv, a balliberális média rögtön farkast kiáltott, és rohadtul nem azzal foglalkoztak, hogy miért is jött létre, hanem hogy cigánybűnözésről beszélnek ők is a Jobbikot erősítve... Jajúristen... Ja, bocs, nem... Abban nem hisznek...
A cigánybűnözés meg eléggé ki van már vesézve, melyik oldal hogy érti...

Viszont én hiányoltam mindig, hogy ha már pl. cigánybűnözésről beszéltek az elejétől kezdve, nem szólították meg azokat a cigány származású embereket, akikre a legrosszabb indulattal sem húzható rá a bűnöző jelző. Mert ilyen is van bőven. Valamint olyanok is, akiknek a tökük tele van az úgymond sztereotip cigány viselkedéssel - megjegyzem, teljesen jogosan, ahogy amúgy minden jóérzésű embernek. (Meg magyar emberek között is akad "cigánykodó"...)

Az meg, hogy az amúgy baromira egyirányú gondolkodású embereket jelenítettek meg... Csak az arcoskodást... Most akkor be lehetne tiltani a rockzenét is, mert van pár igazán tapló rockrajongó is... (Vagy pár másik népszerűbb zenei műfajt...) Noha a túlnyomó többség rohadtul nem az, de ha már sztereotipizálunk, akkor ne álljunk meg itt...

Akárhogy is nézem, ez egy napiszar szintű összeállítás, nem objektív tájékoztatás...
+1 VÁLASZ
radam 2012. 08. 27. 14:58 | #56
Aen meg én is kértünk, hogy értelmesen, a felhozott pontokra próbálj meg tényszerűen reagálni, mert a hülyézésnek semmi értelme nincs. Én kérdeztem vagy 3 dolgot pluszban, amivel kapcsolatban tényleg kíváncsi lennék a véleményedre.
Kérlek ezekre reagálj, amennyire csak tudod mellőzve a felesleges sértegetést.

Előzmény: hawkeye (45) 0 VÁLASZ
GreenHell 2012. 08. 27. 14:37 | #55
Nem lesz túl nehéz, egyrészt gyerekkori jóbarátom 1 éves rutinnal rendelkezik kint, másrészt felsőfokon beszélem a nyelvet. De most nem is ez a lényeg. Az oszd meg és uralkodj (ahol az "oszd" nem "share" hanem "devide"..) mára annyira jól sikerült, hogy még az unokáink életében sem lesz változás. Most mindenki az okoskodással próbálja elhitetni magával, hogy lesz ez jobb is... Nem lesz, itthon a hülyék maguktól kúrják szét azt amit konkrét és átvitt értelemben is hazának lehet nevezni. Ha lehet mondani két nyertese lesz ennek az egész "fröcsögtetésnek": aki kiköltözik külföldre, és az aki itthon marad földet művelni, hogy legalább ennivaló, tűzifa, hajlék legyen, mert a többiek pénz nélkül éhen fognak halni, megfagyni télen meg ilyenek.
Előzmény: hawkeye (53) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 14:33 | #54
Takarózz ezzel... seggfej... Kihátrálsz egyből ha valaki rámutat az érvelésed hibájára, mi... ?
Tocsog a nyálad jó pár komment óta, de odáig még mindig nem jutottál el, hogy elismerd : vazze tényleg semmi köze nem volt az érvelésemnek ahhoz, amire reagáltam.... 23-24-es komment...
Előzmény: Frankiepapa (52) -1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 14:20 | #53

Bocs, de ugye nem vetsz meg, ha az általad leírtakról nekem teljesen más a véleményem.

Azt viszont világosan érzem, hogy te jelenleg szellemi tőkét keresel ahhoz, hogy elhagyd hazádat.

Nem hibáztatlak, ebben az országban tényleg a szemünket is kilopják, s amit dolgozunk, abból egyesek igen jól megélnek...

Nálam is dolgoznak páran, van aki már évek óta, és tisztességesen. (De volt olyan, akinek pár nap után kitelt a becsület.)

Arra számíts, hogy először rohadt nehéz lesz.

Sok sikert!
Előzmény: GreenHell (49) -1 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 14:16 | #52
Látod pont ez a baj. A tiéd rosszul is indult és úgy is folytatódott. Szádra kéne vigyáznod. Azért tartunk ugyanis itt. Faszozol, én meg állítólag belepofázok. Kettős-e a mérce? Neked lehet de ha neked mondanak ilyet, rosszul esik?
Nem kell válaszolni. Költői volt.
Előzmény: .::JunKieEQ::. (48) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 14:14 | #51

Én csak azt nem értem, hogy miért nem jut eszükbe pl. Németország, ahol tényleg nácik követnek el gyilkosságokat, szervezetekbe tömörülve.

Ezek csak a Retekklub, a Gagyitévékettő, meg a Hitgyüli Tv híradóit nézik, kizárólagosan? Mert ezek jóvoltából csak annyit látnak a világból, mint szódásló a napellenzők mögül....
Előzmény: notaprisoner (46) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 14:12 | #50
"Csak most éreztem szükségét hozzá is szólni a dolgokhoz. (ezt most nem azért írom, hogy érezze mindenki, eljött hozzátok a legnagyobb gondolkodó, aki a világegyetemen végzett, csak a rend kedvéért :)"
Ennek mennyire ellentmond az ezt követő összes hozzászólásod... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Frankiepapa (19) 0 VÁLASZ
GreenHell 2012. 08. 27. 14:11 | #49
1920, 1956, 2012.... ebbe nem láttok valami hasonlóságot? Ezekben az években (+/- 2-3 év) fogta magát a magyar társadalom azon része, amelyiknek teleszaladt a töke az idióta magyarokból (értsd: magyar állampolgárságú cigány, magyar, zsidó, stb) és elhúzott másik országba élni (nem vegetálni meg jajongani meg kurvaanyázni). Ami maradt: "sokeszű" magyar állampolgár mára úgy leamortizálta a közhangulatot, hogy csak jajongást, meg kurvaanyázást lehet olvasni, hallani. A barátaim 50%-a külföldön él. Ez a szám exponenciálisan nő. Én is külföldön fogok élni, több okból. Mi leszünk/vagyunk a 21. századi 56-osok. Hogy miért nem jövök haza? Hát mire odáig jutok, hogy jöhetnék, a videóban szereplő és hozzá hasonló "itthon maradt" úgy szétbassza az országot, mint ahogy azt apáink nem tudták 40 éve és egyszerűen nem lesz hova hazajönni :)
-1 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 14:10 | #48
Hátadra... aztán szétverem egy strandpapuccsal...
Értelmesen indult az első két kommented, de aztán elbasztad csúnyán.... alkalmatlan vagy vitapartnernek... csak a saját, egocentrikus faszságodat akarod hallatni... ez igen hamar kiütközött a mondataidból... szinte az összes mondandód úgy kezdődik : ÉN..... írj blogot...
Előzmény: Frankiepapa (47) 0 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 14:04 | #47
Rendben van VEZÉR... csak lazulj le. Addig erőlködsz, hogy beszarsz. :D
notaprisoner 2012. 08. 27. 14:01 | #46
Csak azt már itthon nem fogják fel sokan, hogy erről sem a Gárda tehet... Ez a fenti videó is igen egyoldalú, már amikor láttam, hogy ATV-s kreálmány, akkor sejtettem, mire számíthatok...
Mellesleg, itthon is kb. ugyanez megy, sajtó szintjén...
Előzmény: Lacius (40) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 13:57 | #45

Dzsánkikkal nem érdemes vitázni, hiszen a tudatmódosítók rövid és hosszú távú hatása közismert... :)

Ha pedig teljesen lesötétedtek, akkor jön a durvulás, úgyhogy rájuk kell hagyni.

Radam is rajtam akar kompenzálni, mert drogos zsidónak nevezték. Ha így is történt - vajha ok nélkül? - akkor sem más témákban kellene kompenzálni, kis elempés lelkét babusgatva. Akkor és ott kellett volna keménynek lenni...

Aen meg így kezdte irományát: "Agresszív, tanulatlan, kétségbeesett, tehetetlen emberek tömege." Istenem, ilyen fennhéjázó ostobaságot! Ezzel próbál magának morális alapot teremteni a többi hülyeségéhez...

Na, de tényleg kár a szóért, aki csak ennyit fog fel a Gárda-jelenségből, az kb. ott tart, mint aki hetenként ide írja, hogy minden jelenlegi bajunk a zorbán miatt van... :)

Szinte minden országban vannak patrióták. Skóciában pár éven belül igen komoly eredményeket érnek majd el. Nálunk a gárdisták elsősorban a nagyon is hiányzó rendet szeretnék megteremteni. De ez most már látszik, hogy bő két évtizede senkinek sem érdeke. Pártállásra való tekintet nélkül... :(

Itt tartunk, Frankiepapa....
Előzmény: Frankiepapa (42) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 13:42 | #44
Olvasd vissza a 23-as és 24-es kommentet...
Mellesleg mártírkodjál máshol...
Előzmény: Frankiepapa (42) -3 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 13:40 | #43
Belepofázni? De hülye vagy... :)
Frankiepapa 2012. 08. 27. 13:36 | #42
Na még csak erre akkor: ez a módszer? Addig gúnyolódunk míg a másik megunja és inkább rád hagyja? Na szevasz tavasz. Csak ilyen ügyesen továbbra is :)
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 13:36 | #41
Ha belepofázol valamibe, azé' nem volna gáz, ha kapcsolódna a témához... :)
Előzmény: Frankiepapa (39) -2 VÁLASZ
Lacius 2012. 08. 27. 13:31 | #40
Nem szeretnék senkit se provokálni csak annyit szettnék hozzá fűzni mint külföldön elő magyar hogy, általában a külföldi sajtó imádja az amikor a gárdisták nyilvánosan lépnek fel, mert bele illik abba a sablonba amit Magyarországról előszeretettel közölnek. Mégpedig hogy Magyarországon mindenki zsidógyűlölő, cigánygyűlölő, Orbán Viktor áll a gárdisták élén Musolini uniformisban szalutál, maholnap azt fogják már terjeszteni hogy, maga Hitler is magyar eredetü volt szóval a hazudozások se szeri se száma.
Tehát, sajnos külföldről tekintve tényleg káros képet idéznek elő Magyarországról a gárdisták amikor felvonulnak én most nem a tevékenységüket kritizálom csak azt szeretném mondani hogy a balliberálisoknak ez bizony kapóra jön.
Frankiepapa 2012. 08. 27. 13:30 | #39
Na itt vált számomra érdektelenné a csevej. Össze-vissza nem én beszélek, hanem te. A dolgok igen logikusan követték egymást. Abba nem gondoltam bele, hogy a beszélgetés szabályait kizárólag te írod... Majd megnézem legközelebbre, mit lehet felhozni példának és mit nem. Addig is, hogy egy klasszikust idézzek:"...bocsánat, ha zavarok..." :)
Most meg abbafejeztem a dolgot, úgyse lesz igaza egyikünknek se(mint rendesen), csak a baj van az ilyesmiből mindig... mint szintén rendesen.
Purple
Purple 2012. 08. 27. 13:20 | #38
Nagy a különbség, de az sem mindegy hogy ki honnan kapja. Jól menő cégnél nyilván többet kap valaki, mintha széteső buszokat vezetne...
Előzmény: Frankiepapa (35) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 13:19 | #37
Annyi mindent keversz bele a mondandódba, hogy arra reagálni csak mondatonként volna érdemes...
Maradjunk annyiban igazad van, és isszuk a szavaidat ! :)
Előzmény: Frankiepapa (35) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 13:16 | #36
Össze-vissza beszélsz.... olvasd el újra, mit írt a figura, amihez az én kommentem kapcsolódik... Ne keverd ide a koalák párzási életét, mert nem tartozik a témához... :DDD

Előzmény: Frankiepapa (31) 0 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 13:14 | #35
Mert annak, aki reggel négykor kel és este ér haza (én pl. dolgoztam nem kevés ideig 15 órát egy nap és nem vagyok ezzel egyedül) az talán nem dolgozik minden egyes nap "rohadt keményen"? Aki egy építkezésen a -20-tól a +40-ig téglát pakol, betont talicskázik az talán nyaral? És mégis töredékét keresi annak, aki a hűtött-fűtött irodában, éppen világot megvált. Én nem mondom, hogy nem tett érte - ismerek ilyen embert és becsülöm is érte, mert én nem lettem volna rá képes - de maradjunk talán abban, hogy egy szöget képtelen beverni, és nem fogná meg a lapát nyelét annyiért, mint amennyiért az "alja" megfogja. Nem nézem én le őket, már csak azért se mert a nagy részük bizonyára tényleg tud valamit amit én nem. Egészen addig a pontig, míg el nem kezdenek nagyképűsködni. És akkor is azt mondom: túl nagy a különbség a fizuk között.
Előzmény: Purple (32) 0 VÁLASZ
komcsi 2012. 08. 27. 13:08 | #34
Az egyetemet végzett orvosokat és a fizetésüket meg inkább ne is vegyük ide. Ahhoz képest a mozdonyvezetők/buszvezetők nagyon is jól keresnek! Persze inkább az orvosok keresnek itthon rohadt keveset, az az igazság.
Előzmény: Purple (32) +1 VÁLASZ
Lazarusz 2012. 08. 27. 12:58 | #33
Az a baj, hogy te csak az egyik oldalt "szélsőségezzed" le, pedig két "szélsőséges" oldal van. A szélsőbal és a szélsőjobb. Az egyik "antiszemitanácifasisztázik" a másik pedig "mocsokzsidokomunistázik". A két oldal között az a különbség, hogy a szélsőjobb gyűlöli a zsidókat és a cigányokat, a szélsőbal pedig uszítja őket! Ezért én inkább a szelsőbalt tekintem veszélyesebbnek, mert ezzel az uszítási módszerrel amit alkalmaznak sokkal könnyebb egy etnikai konfliktus létrehozni, mint a másik oldal baromságaival.

Nekem ez a "szélsőségezés" nagyon hasonlít a "terrorizmusra", majd jó indok lesz betiltani, minden olyan szervezet, akik a forradalomban látják az egyetlen megoldást a gazdasági nehézségekre.

Ilyen Nagymagyarbarom szervezetekre (nem tudom másképp nevezni őket), pedig szükség van, mert ha kitör a balhé ezek fognak elsőként bevonulni a parlamentbe, míg a te "21. századi liberális gondolkodó" fajtád otthon nézi végig a tv-ből és mondogatja az idióta liberális szövegeket.
Előzmény: aen (15) +2 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 27. 12:54 | #32
Azért ez messze van az éhbértől... És az, hogy valaki egyetemen végzett még nem garancia a kétmilliós fizetésre, igenis ahhoz hogy valaki nagy cégek vezetője legyen rohadt keményen meg kell dolgoznia, ha tetszik neked ha nem. Lehet van pár olyan is, aki nem tisztán került pozícióba, de elhiheted hogy nem képzettség és munkatapasztalat nélkül. Egyik végletet sem kéne élből elítélni, sem a szakmunkást, sem az egyetemet végzett cégvezetőket.
Előzmény: Frankiepapa (31) -2 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 12:45 | #31
Engem nem érdekel, magamtól is tudom, hogy nem két milliót. És hát itt látszik meg a különböző nézőpont kettőnk között. Tehát, ha betanított munkás - bár nem kis felelősséggel - akkor csak egy kis senki, nem érdemel, csak éhbért. De ha jól fésült kis főiskolás vagy tarisznyádi zsákos, romkocsmában-a-világ-dolgait-tudó-és-igazító egyetemista, az kérdés nélkül minden pénzt megér mi?
Csak annyi a problem ezzel, hogy ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik... A világ azt hiszem, hamarosan újra kénytelen lesz ezt az alap igazságot felfedezni. Mert az úgy nem fog ám menni, hogy mindenki üldögél a bőrfoteljában és világmegváltó (Lol) döntéseket hoz. Valakinek a kulit is meg kell csinálni. Ajánlanám figyelmedbe a: Mátyás király Gömörben című darabot ;) Nekem még gyermekként sikerült felfognom a lényegét...
Bővebben: http://youtu.be/YN7tDFsiv6s
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 12:15 | #30
Ha konkrétan érdekel, hogy mennyit keresnek :
http://hvg.hu/karrier/20110628_bkv_jarmuvezeto_fizetes_mozdonyvezeto

Viszont ezek a típusú foglakozások, még mindig betanított munka kategória.... ;)
Előzmény: Frankiepapa (27) 0 VÁLASZ
adi226 2012. 08. 27. 12:10 | #29
Hogy lehet egy ilyen undorító videót összeállítani. A zenével, a vágásokkal teljesen más benyomást keltenek az egész eseményről, mint amilyen valójában volt. Ennyit az ATV-ről.
thisisreal 2012. 08. 27. 12:09 | #28
Én annyira de annyira magyar vagyok, hogy 11-et is vállalok!!! ;)
+1 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 12:08 | #27
Te meg azon gondolkodnál el, hogy akkor például egy mozdony vezető miért is nem keres ugyanannyit? Annak aztán nincs semmi felelőssége mi? Nem faszozni kellene megtanulni, hanem más szemszögből is megvizsgálni a dolgokat...
Pont ezért nem regisztráltam eddig, mert nem kellene belemennem ilyen idióta vitákba. Kérnék egy ban-t :D
zsákos 2012. 08. 27. 12:06 | #26
A média már csak ilyen. Kiemeli a vicces, idióta vagy szerintük elítélendő embereket, ha pedig a " jómédiamunkás" nem talál ilyet, akkor egyszerűen kiprovokálja a szitut. Így volt és igy lesz ez mindig, főleg ha pártrendezvényről van szó. Az ukáz ki van adva a "jómédijamunkásnak", a médiumnak provokatív anyag, a népnek cirkusz kell - náluk ez az egyik elsődleges cél.
A gárda nincs könnyű helyzetben. A média minden lehetséges eszközzel próbálja elhallgattatni az olyan cselekedeteit, mint pl az árvízi homokzsák pakolás vagy ételosztás. A Nők Lapja még ki is retusálta az iszapkatasztrófa apropóján az újságban feltüntetett önkéntes gárdisták pólófeliratait, kitűzőit. A médiumok többsége csak zsidózást, cigányozást, buzizást meg a menetelést domborítja ki velük kapcsolatban. A Gyöngyöspatai eset az egyik tipikus példája ennek a jelenségnek. Az állam és hatóság közömbös volt a cigányok által a falu tisztes polgáraival szemben elkövetett lopásokkal, bűncselekményekkel, fenyegetésekkel szemben. A gárda megjelenése viszont beindította a balliberális firkászok állati ösztöneit: "Menekülő cigányoktól", "Rettegő cigányoktól", "tomboló fasizmus"-tól volt hangos a sajtójuk. Gyurcsány azért még rá tudott rakni az egyre tornyosuló szarkupacra: 1 millió forintot adott az ottani cigányságnak pozitív szereplőként kihozva őket a történetből, megalázva ezzel a falu becsületes, dolgozó polgárait.
Sajnos az országban nagyon sok "Gyöngyöspata" van és a nagyvárosok nagyberuházásai, az idegenforgalom csorbítatlansága vagy más végett a vidékre kitelepíteni kívánt cigányságnak köszönhetően még több lesz. Egy jó példa még arra, hogyan lehet tönkretenni egy valaha szebb napokat megélt mintafalut,a hevesi Tarnabodot. Néhány éve Tarnabodra 71 cigány családot költöztettek be, ahol hagyták elkanászodni az uzsorát, a lopást, a bűnözést minek következményeként a falu élhetetlenné vált a normális életre. Most 107 család (600 ember) üti az asztalt segélyért.
Tény és való, hogy a gárdában van egy pár nem oda való figura, akár a múltja, akár a kinézete, akár a szellemi képességei okán, de a sok fontos problémára történő figyelemfelhívását nem lehet elvitatni tőle. A hatóság és az állam tehetetlensége, közönye indukálja ezek többségét. És hogy őszinte legyek, én az ATV már államilag is intézményesített hitgyülis agymosását jóval károsabbnak tartom az olyan kofalármáktól ami ebben a videóban is van.
+3 VÁLASZ
éndzsöl 2012. 08. 27. 12:05 | #25
ennyi hülyét egy helyen..
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 08. 27. 12:02 | #24
Igazad van a Gárda tényleg tesz valamit... árt... árt a belpolitikának, a külpolitikának, a belső morálnak, a nemzetközi megítélésünknek, stb... még sorolhatnám...
Régi magyar mondás, de nagyon igaz : Nem baj ha valaki hülye, csak szorgalom ne párosulna hozzá....
Mellesleg a fasz bajod van azzal, hogy egy cégvezető milliókat keres... a felelősségével arányos a fizetése... sok esetben több száz ember megélhetéséért felel... Illetve ha bármi gebasz van őt veszik elő...
Gondolkodni kéne !
Előzmény: vopi78 (23) -2 VÁLASZ
vopi78 2012. 08. 27. 11:53 | #23
Ebben az országban nagyon nagy baj van,itt lassan már nem lehet élni! Lehet, hogy nem a gárda a jó megoldás, de legalább ők tesznek valamit és próbálkoznak. Akik meg csak leszólják a kommentekbe őket azok azt hiszik ők a jók meg a demokratikusak. Pont ez a célja Viktornak, beszélni beszéljetek vitatkozzatok, de ne csináljatok semmit, üljetek otthon. Tessék létre hozni még több gárdát és tessék mozgolódni éljünk az új alkotmányos joggal: VIII cikk (2) Mindenkinek joga van szervezeteket létrehozni, és joga van szervezetekhez csatlakozni.
Addig amig a kétkezi becsületes munkás ember 80.000ft-ot visz haza a naplopó képviselő (cégvezető) meg 2.000.000ft-ot addig engedetlennek kell lenni és ez ellen kell valamit tenni. A rendszerváltás előtt ilyen nem volt a gyári munkás keresett 12.000ft és volt egy 1200-es zsigulija addig az igazgatónak vagy (képviselőnek) volt 16.000ft a fizetése és egy 1500-zsigulija. Most már luxus lesz egy 22 éves 2-es golfot fenn tartanom a másik meg helikopterrel közlekedik. Meg kell mutatni az öltönyös ...-nak, hogy kétkezi munkás nélkül meghalna. Mert ha az a csóró pék havi 80.000ft-ért nem kell fel reggel 3-kor kenyeret sütni éhen halna, ha a kukás autó nem szedné össze a szemetet meg enné a kosz vagy a varró nő havi 60.000ft-ért nem varrna inget-gatyát neki meztelenül járna.
+2 VÁLASZ
Frankiepapa 2012. 08. 27. 11:39 | #22
Hát akkor ezt meg is beszéltük. :)
Előzmény: Purple (21) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 27. 11:38 | #21
Szóval valaki csak öltönyben nézhet ki kulturáltan, vagy kurvajelmezben? És igen cinizmus volt. :D
Előzmény: Frankiepapa (19) -3 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
Frankiepapa 2012. 08. 27. 11:17 | #19
Na. Évek óta nézem ezt az oldalt, olvasom a hozzászólásokat. :)
Csak most éreztem szükségét hozzá is szólni a dolgokhoz. (ezt most nem azért írom, hogy érezze mindenki, eljött hozzátok a legnagyobb gondolkodó, aki a világegyetemen végzett, csak a rend kedvéért :)
De ezt már azért nemáne. Most komolyan ezekkel a gyerekekkel van bajod, mert se nem öltöny, se nem kurvajelmez van rajtuk? És már ne haragudj, de ez a cinizmus... Lehet, egyszer majd pontosan ez oldja meg a gondokat. Nem a póló, hanem az érzés amit az kifejez. Minden esetre biztosan előbb, mintha cannabis levél lenne rajta, Che Guevara társaságában a kezén három és fél méteres körmökkel. Mert az kultúrált...
Csak ennyit akartam. :)
Előzmény: Purple (18) +5 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 27. 10:44 | #18
Gyönyörűek.. kulturált megjelenés. Biztos sikerül megoldaniuk ezekkel a pólókkal az ország problémáit. :D
Előzmény: dude (17) -2 VÁLASZ
radam 2012. 08. 27. 10:32 | #16
Valaki pontokba szedve felhoz vagy 5 érvet, te meg csak hülyézel. Ha érdemben válaszolnál a felhozott dolgokra talán "vita" is kialakulhatna, de ennyiből tényleg az jön le, hogy nem érsz fel a korábban felszólalóhoz...

Egyébként én nem értem, hogy ki a magyar. Nem az állampolgárság számít? Én nem vagyok se zsidó, se cigány, mégis karóba akartak húzatni szélsőségesek csak azért, mert nem értettem egyet velük valamiben. És kapásból drogos zsidó lettem.

Szerintem ez sokkal többet árt Magyarországnak! Mert biztos nem fog idejönni a befektető, ha attól kell félnie, hogy valakik elkezdenek lövöldözni, meg rombolni. Kérdem én ezeket az embereket, hogy segít ez a mozgalom az országon? Tényleg érdekel!

Elhiszik, hogy ettől majd összeborul az ENSZ és azt mondják: "Hm, tényleg igazságtalanság volt anno, adjunk vissza földeket a magyaroknak."? Hogy fogjuk kezelni az ott élő nem magyarokat? Fegyverrel elküldjük, hogy menjenek a picsába, ez a Magyarok Földje!?

Jön ez a történekembe kapaszkodás, a Szent Korona mindenhol! (többnyire a Nagy-Magyarország térkép közepén, vagy rádió formában) De könyörgöm, Szent István volt aki felvette a kereszténységet azért, hogy Európához tartozzunk! Mert belátta, hogy ha maradunk pogányok, egyedül maradunk. Én elhiszem, hogy erősek ezek az emberek, nagyon keménynek is néznek ki, de azt éltetik, aki cirka 1000 éve belátta, hogy egyedül nem megy. És ezek az emberek akarnak kilépni az EU-ból, meg konfrontálódni a szomszédokkal. Kérdem én, hogy a fenébe van ez?!?!?
Előzmény: hawkeye (12) +1 VÁLASZ
aen 2012. 08. 27. 10:05 | #15
Sok mondatban lehülyézni valakit nem egy nagy érv az enyémek ellen. Még mindig nyitott vagyok értelmes meglátásokra, hátha gárda tag leszek tőle.
Előzmény: hawkeye (12) +2 VÁLASZ
zsákos 2012. 08. 27. 09:47 | #14
Hát ha már gárda, akkor az év vicce meg az, hogy Csókakőn kerestek a zsaruk olyat, ami Dunaföldváron volt. :) A baj csak az, hogy drága vicc volt.
qpci 2012. 08. 27. 09:19 | #13
Én mondtam. kezdődik, kezdőőődik
hawkeye
hawkeye 2012. 08. 27. 09:13 | #12

Hozzászólásodat demagóg süketelésnek tartom, ezért kár volt regisztrálni....

Ugyanezeket a frázisokat le lehetne írni pl. a DK-ról, meg a Dániel-félékről...

Persze minek, hiszen a fanatikusok sehol sem IQ-bajnokok, nincs kivel beszélni...

Mint ahogy - irományod alapján - veled sem.

Összehordasz hetet - havat, amivel azt a kevés igazságtartalmat is elfeded, amit ki lehetne hüvelyezni zagyvaságaid közül.

Persze, az is lehet, hogy én nem tudok felnőni grandiózus szellemi szintedhez.... :)
Előzmény: aen (6) 0 VÁLASZ
zsákos 2012. 08. 27. 09:06 | #11
Ez bolhafing. Ettől gyurcsány zombinyuggerei sokkal veszélyesebbek.
+5 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 08. 27. 08:42 | #10
bocs elrontottam a számot: 1848
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 08. 27. 08:37 | #9
Csak pár sort olvastam a soraidból, de már akkor kaptál egy hatalmas plusszt tőlem!

Én szeretnék végre egy olyan Magyarországon élni, ahol teljesen felesleges volna egy ilyen szervezet megalakítani és tutujgatni. Ez az ország rohadtul beteg és ez a magyargárda az egyik tünet. És ők már nem azért jöttek létre, hogy észérvekkel vitázzanak (sajnos). Sőt "ha eljön az idő", akkor még durvább szervezetek is létrejönnek, akik aztán tényleg meg fogják húzni a ravaszt.

Persze a "liberális" ellentüntetőktől talán több észt várna az ember, de ők csak "nácizni" tudnak. Azon el sem gondolkodnak, hogy mi vezetett idáig.

1920
1956
2012
FEGYVERBE!

Én sem tudom mi a fenét akar ez jelenteni... nem vagyok magyar :)
(Ha csak nem valami titkos szabadkőműves rejtjelezés)


Előzmény: aen (6) +1 VÁLASZ
qpci 2012. 08. 27. 07:58 | #8
Szintén egyetértek. De majd biztos jön egy-két "Te is zsidó vagy" beszólás, meg okoskodás.
Előzmény: aen (6) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 27. 07:49 | #7
Tökéletesen egyetértek.
Előzmény: aen (6) -2 VÁLASZ
aen 2012. 08. 27. 07:42 | #6
Agresszív, tanulatlan, kétségbeesett, tehetetlen emberek tömege. Régen is ez volt, szélsőséges ideológiák mindig ezekben a körökben terjednek el, ha válság van.
1.Megy a nagy öljük meg a zsidókat és a cigányokat, aztán egyik se merne ravaszt húzni, arc az meg nagy. Félreértés ne legyen, cigányság helyzetének rendezése eléggé esedékes, de ha mi "felsőbb rendűek" vagyunk, akkor nem biztos hogy a gyilkolás lenne a megoldás. Szigorúbb börtön, több munka, nincs segély. Kész passz.
Sokan azt hiszik hogy dolgos szülők gyereke egyszer csak otthon ülős késelő cigánygyerek lesz. Semmi példát nem látnak a reggeli munkába indulásra és stb., nem ebben nőttek fel. Mentorállással egybekötött program a hosszútávú megoldás, de idő, és főképp pénz kell hozzá. Meg kell oldani, mert elég gáz a helyzet, engem is 2x raboltak már ki.
2.A legjobban amit imádok, az a Hitleri rendszer és világkép éltetése. Mintha olyan kiemelt helyen lettünk volna Hitler világában, egy szinttel lettünk volna a szar felett.
3.Trianon. Bár vesztes oldalon voltunk a háborúban, a büntetés aránytalanul nagy volt, ez tény. Azért nem lennék biztos, hogy minden határon túli magyar ismét Mo. része akar lenni. Legtöbb nemzet amiben élnek már rég jobb feltételeket ad az életre, mint Magyarország. (vagy legalább normálisabb emberek laknak)
4.Liberalizmusról egy wikipédia cikket azért elolvashatnának. Bár biztosan zsidók szerkesztik.
5.Tipikus "nem mi szartuk el, más tett tönkre mindent" mentalitás. Én nem tehetek semmiről, én csak itt élek, jöttek és tönkrették! Nem, Pista bá, ön szavazott szar emberekre, ön is mutyizik mint a legtöbb, ön is tehet róla. Nem tesznek ők sem semmit, inkább csak a rinyálás meg a vonulgatás megy.
6."Ha eljön az idő, kinyít tíz rohadt liberálist?" És ez egy 21.sz.-i ésszerű, gondolkodó ember véleménye ? Ez a Gárda civilizált hozzáállása ? Vita, érvek ütköztetése az nem ? Nem értesz egyet a hülyeségünkkel, megölünk. Mert civilizáltak vagyunk.

Ennyi reggeli gondolatom támadt. Szánalmas, szégyenteljes ez az egész. Bár a rendőrök alázása azért epic win volt. Megélhetési bűnözés és ilyen retek agyment barmok nélkül egész takaros ország lenne ez.
+8 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 27. 07:35 | #5
"- nagymagyarorszáág, magyarmagyarmagyar húúá....
- nemisacigányahibás bőőő..."

Kibaszott unalmas már mindkét fél....
-2 VÁLASZ
qpci 2012. 08. 27. 06:18 | #4
legalja
dude 2012. 08. 26. 22:41 | #3
1:56-nál a pólón: "Csonka ország nem ország, nagy Magyarország menyország"

Legalább megtanult volna magyarul helyesen írni a pólót feliratozó.
RAPTOR 2012. 08. 26. 22:32 | #2
:D :D
"Főlleg a zsidók meg a cigányok mennyenek arrébb a büdös picsába, a kÚrva annyúkba!" :DDD
4:18-nál a tutifej! :DDD
Botos Vendel
Botos Vendel 2012. 08. 26. 22:00 | #1
há én mos bemásztam az ágyalá otan retegek amig átérnek a rokonyok!!!!! ÁJVÉK4444
-1 VÁLASZ