Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nusihusi
Nusihusi 2012. 08. 18. 00:06 | #10
Ez megalapozta a napom:) Én nem nagyon szoktam elájulni, de átérzem a helyzetüket.:)
gyocska 2012. 08. 17. 22:26 | #9
Persze ájulás, aztán meg Salzburgban ébred, mint az edző bá. :P
Ravennë
Ravennë 2012. 08. 17. 17:27 | #8
Kedvencem mikor télen, tömött buszon 6000 fok van a fűtés miatt, miközben mindenki kinti időjárásnak megfelelően 20 rétegben felöltözik... én általában ekkor szoktam rosszul lenni, meleg van és semmi oxigén nincs a térben, ellenben párával meglehet reggelizni... de eddig csak a majdnem ájulás határáig sikerült eljutnom, mivel mikor kezdtem érezni a zsibbadást és látni az egyre sűrűsödő fekete foltokat a látóteremben, rendszerint szálltam lefelé a buszról friss, hideg levegőért. Mondjuk nem is lett volna ezzel gond városban, de egyedül a puszta közepén a semmibe bámulva télen, hajnalban nem a legkellemesebb álldogálni... és várni a következő büdös-párás, mozgó kemencét.
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 08. 17. 16:36 | #7
Elkezdek zsibbadni mindenhol, nagyon hideg leszek, hangyásan látok, a hangok olyan furán távoltól hallatszanak utána puff. :D Eddig nekem egyszer volt, fájdalomtól.

Amúgy az ilyen fos értelmetlen iskolás szerepléseken nem csoda ha elájulnak, én az idegtől mondanám be az unalmast hogy mi a francot keresek én itt ebben a szituációban?? :D
Előzmény: jokerke (6) 0 VÁLASZ
jokerke 2012. 08. 17. 16:27 | #6
Esküvőkon tényleg ennyire gyakori az ájulás, mint ahogy a videó előadja, vagy csak egyszerűen ott van kamera?
Vadonka a lábújjmozgatás úgy szar ötlet, ahogy van. Már mitől ne menne a fejedbe elég vér? Talán a színpadon 10G-s gyorsulásnak vagy kitéve? :D Legtöbb esetben sok ember kevés helyen = oxigénhiány, nem ettél = leesett vércukor, vagy leesett kálciumszint szerintem az okozója. Nekem mindig egyszer elmennek a szinek, szóval fekete-fehérben kezdek látni mindent, aztán jön a csőlátás, na meg a happy-end :D Másnak milyenek az ájulós élményei?
vadonka 2012. 08. 17. 14:58 | #5
hidd el nem az a fajta tanár volt akit ez motivált volna. a saját faszságát akarta erőltetni, tényleg tipikus szoci volt.
amúgy semmilyen hatással nincs rám ez az élmény. akkor szar volt, de most már nem érdekel a dolog. a tanár meg azóta már elpatkolt, szóval béke poraira még akkor is ha köcsög volt.
Előzmény: deter (3) 0 VÁLASZ
tpatrik 2012. 08. 17. 11:26 | #4
szerintem a tanar szimplan bizonyitani akart
Előzmény: deter (3) 0 VÁLASZ
deter 2012. 08. 17. 09:39 | #3
Nem feltétlen a közönyösség motiválta a tanárt.


vadonka:
Vélhetően azért erőltette a tanárod másodszor (többször) is szerepelésed, hogy az előző negatív tapasztalásod, a többi fényében magadban revideálni tudjad. És ne egy traumatikus élményként maradjon meg.
Kérdésem, mennyiben változtatták meg az életed, ill. milyen hatást gyakorolnak a jelenlegi életviteledre, az általad leírt emlékek?
Előzmény: stero (2) -1 VÁLASZ
stero 2012. 08. 17. 09:30 | #2
Tényleg vannak ilyen tanárok .. tipikus cocializmusban nevelkedett, tahó, paraszt fajták.
Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
vadonka 2012. 08. 17. 08:58 | #1
annó általánosban volt egy köcsög tanárunk aki állandóan erőszakolta, hogy szerepeljünk a március 15-i meg az összes többi iskola ünnepségen. alsóba én barom állat szépen szavaltam irodalom órán és a tanár mondta, hogy mennem kell szerepelni. ott ugye nem mondhattuk, hogy anyád, mentünk ahogy kell. összeszámolni sem tudom hányszor ájultam el előadáson is. de nem engedték, hogy párszor ne szerepeljek, mondták mozgassam a lábujjaim a cipőbe miközben kint állok.
semmit nem segített, lesápadtam és már dőltem is el. a köcsög tanár meg szart erre.

aztán 8.ba megmondtam neki, hogy menj anyádba én nem szereplek többé. szóval abban az évben már a nézőtérről néztem ahogy a többi sápad a színpadon. igaz onnantól a tanár pikkelt rám de 8.ba már pont nem érdekelt.

szóval át tudom érezni milyen szar amikor órákat kell állnod valahol azt kimegy a vér a fejedből.
ilyenkor meg aztán kurva sok értelme van a lábujjaid mozgatni, nem onnan ment ki a vér...
+2 VÁLASZ